Cyklus zhmotňovacích meditácií a spoločné cvičenie žam žungu

1425637_635287546514012_573054305_nKeď už máme to naše krásne Centrum v Bratislave a kým Tina nemá za sebou sťahovanie a udomácnenie sa vo Viedni, rozhodla som sa, že aspoň nejaké akcie by som mohla odtiahnuť aj ja sama.

Už chvíľku sa zapodievam myšlienkou “kurzu” zhmotňovania – nie ako vzdelávania, ale ako série praktických cvičení. V posledných týždňoch som dostala hneď niekoľko “nákopov”, že už je na čase niečo vyštartovať, takže tu je môj plán na november:

Objednávky Univerzu

Pôjde o sériu voľne prepojených meditácií a cvičení, na ktorých sa zídeme k nejakej konkrétnej téme, povieme si tú časť “teórie”, ktorú budeme práve potrebovať, urobíme si vedenú meditáciu a rozoberieme si naše zážitky z nej.

Univerzum je dokonalá dodávková služba. O čokoľvek ho požiadame, to nám na 100% dodá. A nielen to; Univerzum má tendenciu dať nám aj trochu viac než len to, o čo žiadame… Napriek tomu keď zažiadame, pravdepodobne sa dočkáme jednej z týchto možností (alebo ich kombinácie):

  1. dostaneme to, čo sme nechceli
  2. niekedy dostávame to, o čo sme požiadali, no inokedy dostávame pravý opak – a nikdy nevieme, ktorý prípad nastane
  3. vyšleme objednávku a nedostaneme nič.

Všetky tieto možnosti majú jedno spoločné – zadávame objednávky nesprávnym spôsobom. Niekedy popletieme postup, inokedy popletieme formuláciu, prípadne pri zadávaní objednávky vychádzame z mentálneho stavu, ktorý ju bude spomaľovať alebo ju dokonca celkom znemožní.

Séria “Objednávky Univerzu” sa bude zapodievať všetkými týmito stavmi. Môžete ju absolvovať celú, alebo si jednoducho vyberiete tú meditáciu/cvičenie, ktoré potrebujete najviac.

1. stretnutie: 22. 11. 2013 (piatok) o 17:00-18:00 na Čajkovského 4 v priestore Centra

Pripravujeme terén pre objednávku Univerzu

Prvá téma bude veľmi konkrétna: prinesiete si so sebou nejakú predstavu alebo sen, ktorý chcete zhmotniť, a navedieme sa do správneho mentálneho rozpoloženia, aby bolo zhmotňovanie rýchle a ľahké.

Stretnutie bude prebiehať tak, že sa spomalíme z celodenného tempa do meditačného tempa (8 minút), potom si povieme o troch veciach, ktoré obvykle vedú pri objednávkach u Univerza k horším výsledkom, nato vás povediem na cestu za vaším snom a nakoniec si povieme, ako po meditácii pracovať ďalej, aby bola čo najúčinnejšia.

Veľkosť skupiny: 10 ľudí

Orientačná cena: 5 € (cena je dobrovoľná)

Poznámka: Prihlasujte sa len tí, ktorí skutočne aj prídete. Na prvom stretnutí budeme vytvárať energiu (“egregor”) skupiny, ktorá potom bude zvyšovať našu energiu pri ďalších meditáciách. Prihlasujte sa cez komentáre k tomuto článku a napíšte, že ide o LOA (=zákon rezonancie, Law of Attraction).

Na stretnutie si prineste so sebou deku alebo vankúšik, na ktorom budete počas meditácie sedieť.

Pracujeme s našou energiou – žam žung

Séria stretnutí, pri ktorých sa naučíme “stáť ako strom” najprv v základnej pozícii a neskôr v ostatných pozíciách.

Ja toto cvičenie používam ako “stojacu” meditáciu na zvýšenie vlastnej úrovne energie, na odstraňovanie cudzorodých kúskov energií zo svojej obálky a na spletanie jednotlivých energetických vláken do “kompletného človeka”.

1. stretnutie: 29. 11. 2013 (piatok) o 17:00-17:45 na Čajkovského 4 v priestore Centra

Začíname so žam žungom

Prípravné uvoľňovacie cviky a základný postoj; budeme stáť len 5+5 minút 🙂 , zvyšok venujeme robeniu psí-gule, korigovaniu postoja a rozobratiu fyzických pocitov zo státia.

Veľkosť skupiny: 10 ľudí

Orientačná cena: 10 € za prvé stretnutie (cena je dobrovoľná), ostatné stretnutia už budú stáť orientačne len 5 € a sú voliteľné, ale nebudeme v nich už opakovať základy.

Poznámka: Prihlasujte sa len tí, ktorí skutočne aj prídete. Prihlasujte sa cez komentáre k tomuto článku a napíšte, že ide o ZZ.

Na stretnutie si prineste so sebou deku alebo vankúšik, na ktorom budete počas vysvetľovania sedieť, a pohodlné prezuvky/cvičky. Cvičí sa po stojačky; nie je potrebný špeciálny úbor.

Keď sa Tina vráti k svojim piatkovým meditáciám, presunieme sa my s našimi akciami na niektorý iný deň v týždni alebo časovo trochu dopredu, aby sme jej umožnili začínať o šiestej, ako je zvyknutá. Veď sa dohodneme. 🙂

LOA
22.11.

ZZ
29.11.

 Soňa Vigašová  Matrioshka
Matrioshka Aniel
 Zuzana Kottová1 Siu
Zuzana Kottová2  Monilisas
 Iskra  Iskra
Duhovymotyl Sona
Aniel Gildor
Siu Janka
Martin Holka Soňa Vigašová
Martinuzak Duhovymotyl

Dodatok: Vidím, že LOA sa nejako rýchlo zapĺňa… No, nič to, ak by bol priveľký záujem, zopakujeme to niekedy začiatkom decembra pre inú skupinu.

Záujemcovia o náhradné stretnutie LOA: Jana Pullmanová, Lil, Sona, Calieen, Dan, Samka, Janka

Na 22.11. ešte mimo poradia: Ambala. 😉

40 thoughts on “Cyklus zhmotňovacích meditácií a spoločné cvičenie žam žungu

    • Miminap, nemám to tak ďaleko, ale mám to podobné…My máme niekoľko možností (mňa napadli len dve, ale určite je ich viac): 1) prihlásime sa a nejak sa do Bratislavy dotrepeme.
      2) počkáme kým sa centrum rozrastie a začne pôsobiť aj v bližších mestách (pre nás mimobratislavských).
      Všetko je možné, nie? Dúfam, že Sun alebo Tina budú robiť aj nejaké celovíkendové akcie. Zatiaľ sa musíme uspokojiť s eprakone, je tu toho veľa čo sa dá študovať:-)

      Páči sa mi

      • Díky za nápad, nemala som predstavu, čo odpovedať… Myslím, že víkendové stretká sú aktuálne. Najprv sa Tina musí usadiť na novom a potom začneme špekulovať a nejaké víkendovky do toho zaručene vopcháme.

        Páči sa mi

    • S tebou rátam tak-či-onak, len osedlávam koňa odzadu… 😳 Budem potrebovať tvoju asistenciu, najmä pri tom prvom, pretože to bude prvýkrát na novom a budem mať problém už čo len nespustiť alarm 😉 …

      Páči sa mi

  1. Ahoj Heli, bolo by mozne do buducna robit taketo prednasky a cvicenia aj formou video? Ci uz by to bolo priamo zo stretnutia, alebo by si ho spravila v pokoji doma, obsahovo by sa rovnalo stretnutiu a dalo by sa stiahnut tiez za dobrovolny poplatok napriklad (1-2 Eura) …. 🙂 Nebolo by potrebne platit miesto a zaroven by bola moznost cvicenie si zopakovat v pripade zaujmu, okrem toho by bol zaujem urcite velky, kedze mnoho “hladajucich dusiciek” je mimo BA 🙂 🙂

    Páči sa mi

    • Evka,

      snímať prednášku sa dá na video, s tým nie je problém, ale ak chcem vyrábať egregor skupiny (pomocnú silu), tak to neviem urobiť cez video a cez video neviem ani nikoho na ňu napojiť. To sa týka v podstate i žam žungu. Na čchi kungu som na vlastnej koži zažila, čo to s človekom dokáže urobiť – energia ma držala pri cvičení rok a pol, hoci som bola len na dvoch stretkách! (A ja obvykle po dvoch dňoch končím. 😉 Pravdu povediac, dúfam, že tentokrát urobí pre mňa to isté, pretože už vyše roka sa márne pokúšam naštartovať znova cvičenie… 😳 )

      Páči sa mi

  2. Na ZZ sa hlásim, a ak sa podarí umiestnit ešte 1ks niekam nenápadko (napr. do kúta :lol:) tak by som sa zbehol aktívne “zíznuť” aj na LOA a pri tej príležitosti, by som si rád prišiel aj pre 3. diel Voľného pádu, čo si už nie som istý, či som si ho objednal 😆

    Páči sa mi

  3. 😀 Jééj, teším sa, že posledné voľné miesto ešte na mňa čaká. Tak sa to vyvŕbilo, že môžem dôjsť aj na ZZ, takže sa prihlasujem. Ďakujem.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor