Ako som zažila “koniec sveta”

Screen-shot-2011-01-24-at-12.52.13-AMTak po prvé, “koniec sveta” nevnímam ako nejaký časový bod, ale ako vrcholné pôsobenie čohosi, čo si hovorí Psí. To Psí na nás pôsobí už roky. Postupne sa jeho sila stupňovala. Dnes by mala vrcholiť – ale ja si myslím, že vyvrcholila už včera medzi 22:00-23:00. Viem to podľa mojich Mačičiek.

Už celý deň som bola nejaká “nesvoja” – ako keby vybuchovali na povrch všetky moje dlho potláčané a redukované negativizmy. Dostala som sa medzi ľudí v Tescu a skoro som skolabovala z nervozity, ako som ich neznášala. Ktosi mi čosi povedal a napriek tomu, že mi to bolo jedno, ozvala sa moja sebadôležitosť najdrobnejšia na celom svete (=galaktická). Stále som vnímala rozdiely medzi “malo by byť” a “je”. Večer sa potom dostavili silné bolesti, že som myslela, že si zavolám pohotovosť. A potom nastúpili Mačičky.

Z obeda mi zostali zvyšky mäska a tak som si ich odložila a po večeri dala najprv Cice. Tá najradšej papá častejšie a v menších porciách a tak jej ostatní všetko zožerkajú. A aby sa do jej misky nedostala mládež, ktorá má hypoalergénnu diétu, zavrela som oboje dverí do kuchyne.

Cica nechala ešte pár kúskov. Zavolala som do kuchyne večného hladoša Ňusa, zavrela som dvere a dala som mu misku. Začal žerkať. Za zavretými lamelovými dverami sa cvične bili Šinter a Ryško a kedy-tedy udreli do dverí. Ňuso nereagoval, len žerkal. Ja som sedela na stoličke a nehýbala som sa, pretože Ňusík je nedôverčivý a bojazlivý a chcela som, nech sa nažerká bez nervačenia.

Mládež za dverami zas raz tresla o dvere. Ňuso sa trhol, potom sa celou váhou hodil proti dverám, vyrazil ich a s obrovským škrekotom vytrielil hore schodmi, ako keby ho niečo hrýzlo.

Najprv som si povedala, že tá mačka je cvok a už sa ňou nebudem zapodievať.

Až dnes som si uvedomila, že som videla pôsobenie Psí v priamom prenose… Hlavnou Ňusovou emóciou bol strach a tak bol Ňuso vrhnutý do sveta strachu.

A mojou nedoliečenou emóciou bola zlosť, takže som najbližšiu polhodinu burácala ako uragán (aj s rovnakými množstvami peny 😳 ) a a opravovala dvere. A všetky mačky ako bláznivé dobiedzali, driapali sa do mňa, snažili sa ma podraziť alebo inak zhodiť zo stoličky, vešali sa mi na ruky s nástrojmi a zhadzovali veci až asi do pol jednej v noci.

🙂

No tak dobre, Psí, nejako sme ťa ustáli. Ideme poliečiť svoje naštrbené osvietenectvo a Ňusovo sebavedomie. 😛

Odteraz bude pôsobenie Psí už len klesať. Ale poviem vám, ten “zásah” nebol nijako príjemný. 🙂

9 thoughts on “Ako som zažila “koniec sveta”

  1. Moja “skúška” sa udiala dnes dopoludnia. Keby som bola v porote, tak by som asi stopercentne neobstála, ale keďže Vesmír je láskavý, vie, že sa na mňa môže spoľahnúť a postrádať to jedno alebo dve percentá 😀

    Páči sa mi

  2. Som rada ze som to konecne stihla v tento vyznamny den 😀 zakoncila som posledny tyzden tym, ze som od pondelka nemala internet 😀 kreditny sa nedal dobit, /ze take este nemali v Orange, kartu som musela nechat na technicke preverenie/ 😀 asi ju vyhodili, pretoze sa mi nikto neozval ako slubili :-D..no a Telekom som mala od pondelka kurierom prineseny router, ale musela som navstivit zakaznicke centrum osobne, aby som zistila preco mi to nejde a oznamuje ze tam nemam Simku aktivnu,pretoze sa mi na ich linke nedalo dovolat a tak dnes konecne slavnostne opatovne ficim. inak vcerajsok a dnesok podobne pocity ako Sun, asi nevyriesena zlost, taka nervozita a vsetko ma rozculovalo, ze som sa uz nemohla dockat kedy pridem domov a otvorim si tokajske..takze uz som v pohode, pripijam si na Vase zdravie a verim, ze 2013 bude skutocne krasny zaciatok noveho pozitivneho prezivania vsetkeho co je okolo nas..:-D

    Páči sa mi

  3. Tiež som sa včera akoby bez príčiny cítil nervózny a nesvoj. A asi som to neustal dobre, lebo som tú negativitu preniesol čiastočne aj na okolie. Snáď vesmír odpustí 🙂 A Helar, keď vravíš, že sila Psí bude už len klesať, znamená to, že ak budem mať v sebe prevahu pozitívnych/negatívnych pocitov a myšlienok, že Psí ich bude znásobovať menej a menej? Potom prestane týmpádom platiť LOA? Inak dnešný deň hodnotím ako super deň. Ráno som sa zobudil svieži, dobre naladený, až nadpriemerne veselý. Nič ma nerozhodilo, žiadne negatívne pocity. Dokonca ľudia v tlačeniciach v obchodoch mi prišli milí, nik sa nikam netlačil, nenadával…zvláštny pocit

    Páči sa mi

    • LOA je základný spirituálny zákon, ako zákon gravitácie vo fyzike. Ani ten dnes neprestal platiť. LOA nie je Psí a Psí nie je LOA. Psí bude naďalej zosilňovať emócie, ale čoraz slabšie. LOA bude pôsobiť nezmenene, ako pôsobil doteraz. Môj názor. Možno niekto iný to vie inak.

      Páči sa mi

Povedz svoj názor