Keď vás opustia ešte aj vaši anjeli a sprievodcovia

Tak, na strane 138 Kryona som zistila, prečo ma Gabriel tlačil do toho, aby som ho čítala. Našla som odpoveď na to, čo sa so mnou momentálne deje. 🙂 Našla som odpoveď na ešte asi 10 ďalších otázok, ktoré tu nemienim rozoberať… a je to odpoveď, ktorá asi všeličo osvetlí aj vám.

Od istého času akoby som zostala celkom bez vonkajších kontaktov. Messiel, Yovmiel, Gaia. Michael, Uriel, Camael, Efniel… všetci sa kamsi vytratili. Zostali len Gabriel, Ihderael a Otec a ak som chcela, musela som na šamanskú cestu, aby som sa s nimi porozprávala. No a od určitého času ani to nie. Od určitého času je už len Gabriel a ten nepríde, keď ho volám, až len keď dostanem záchvat akútnej paniky. 😦

Nerozumela som tomu, ale viem, že ma na to vopred upozorňoval – hovoril, že teraz nepríde a nechá ma samu… dočasne. A potom že zasa sa s ním dokážem spojiť.

No, keď mi to povedal prvýkrát a prvýkrát to aj dodržal, vzbúrila som sa a lietala som po mimofyzickej realite tak besne, až som ho vydupala spod zeme. Ale odvtedy to zostalo stále rovnaké – nikde nikoho a len až keď začnem strácať kontrolu a sebaovládanie, na okamih sa ktosi zľutuje a utíši ma. Najčastejšie Gaia alebo Gabriel. (Vlastne nikto iný a už sa stalo aj také, že niekto síce odpovedal, ale nebolo nikde nikoho vidno.)

Teraz som sa prepracovala k vrstvám DNA 4 a 5 v Kryonovi a mám svoje vysvetlenie:

Tak po prvé, vedela som, že som viac než len svoja fyzická reprezentácia. Gabriel mi hovoril, že som veľká a mocná energia. Som časť čohosi, čo si kedysi hovorilo Nemezis a keď sa to stalo človekom (vlastne človekmi), zostal po tom len “odtlačok” na neskoršie naplnenie, ktorému sa začalo hovoriť Messiel. Messiel bol môj osobný “anjel strážny” a všetci, čo sme kedysi boli Nemezis, tohto strážneho anjela zdieľame.

Toľko som vedela. A teraz prichádza Kryon: Nikto z nás nie je “jedinec”, ale sme svojím pôvodom skupina duší. Ako sa však “downsizujeme” (=okresávame veľkosťou)  do tretej dimenzie, jednotlivé časti zo seba odčleňujeme a zabúdame na ne, takže ich neskôr vnímame ako niečo “externé”. Týmito časťami sú naši anjeli a sprievodcovia a naše Vyššie Ja.

🙂 Pekne to zapadlo do príbehu, ako sa z Nemezisa stal Messiel a ako dozoruje všetky odštiepky Nemezisa na tejto Zemi. 🙂

Takže Kryon vraví, že naši anjeli sú vlastne multidimenzné súčasti nás samých, ale keďže nevnímame multidimenzne, máme ich za “externé” bytosti/energie.

No a potom prišlo ešte čosi:

Keď sa nám mení vibrácia, je to sprevádzané tým, že sa naši anjeli vytratia a dočasne nie sú k dispozícii. Tieto etapy bývajú spúšťané zmenou v našom vnímaní, v tom, čo veríme o sebe a svete naokolo. Je to obdobie, kedy sa nám mení vibrácia našej DNA. A pri týchto zásadných zmenách sa aj naše ochranné prostredie stiahne a nechá nás vysortírovať si to samotných. (A niektorí majú aspoň toľko zdravého rozumu, že nás vopred upozornia, že sa stiahnu. 😉 Ďakujem, Veliký. 🙂 ) Toto obdobie “prechodu na novú vibráciu” je emotívne veľmi náročné a vyčerpávajúce a spája sa so slzami, pocitom opustenosti, márnosti, stratou orientácie a vlastnej hodnoty. (Nemám, čo by som ešte mohla doplniť. 😕 ) Je to len naša DNA, ktorá sa prispôsobuje novej vibrácii. A keď sa jej prispôsobí, vtedy sa naši sprievodcovia a anjeli znova vrátia, ale niekedy z nich máme pocit, akoby boli úplne iní – dokážu totiž odteraz s nami komunikovať na kvalitatívne oveľa vyššej úrovni.

Už som podobné stavy zažívala niekedy pred dvoma rokmi, len neboli také intenzívne – a také desivé.  Nevadí; chce to len vydržať a neprepadnúť panike. Veď oni sa mi vrátia… a potom skecneme. 😛

39 thoughts on “Keď vás opustia ešte aj vaši anjeli a sprievodcovia

    • a este mi napadlo-informaciu, ze “naši anjeli sú vlastne multidimenzné súčasti nás samých, ale keďže nevnímame multidimenzne, máme ich za “externé” bytosti/energie” som uz kdesi kedysi zachytil a dava mi zmysel. ked sa na dnesok pozriem z perspektivy energie, ktora je rozprestreta aj v “buducnosti”, tak vsetky tie skusky a lekcie, ktorymi si tu a teraz prechadzame si naozaj zabezpecujeme “my sami”:) lebo sa najlepsie pozname a vieme uz, cim potrebujeme prejst. prave tu sa miesa pricina a nasledoka kauzalita dostava trochu inu chut.

      Páči sa mi

    • pockaj a s cim teda nesuhlasis? Pise sa hadam v clanku nieco o tom ze takto to vnima slobodna cesta?Prepadol ta snad nepokoj, ze ide o tvoje vnimanie? Lebo to ze Hela popisuje svoje vnimanie mi pripada ako samozrejme, nechapem, odkial prameni tvoja neistota, ze potrebujes samu seba utvrdzovat ze “nastastie je to iba Heline vnimanie”…Mala tam byt pripojena tabulka “slobodna cesta nestresuj sa, ty si mozes vnimat ako chces?”

      Páči sa mi

      • V týchto fázach dosahuje človek asi stupeň, kedy sa jeho bytosť zlucuje, zjednocuje s takými svojimi sucastami z vyšších dimenzii, s takymi energiami a ich prudmi, ktore ho privadzaju do hlbokeho spojenia s vnútrom svojej podstaty a s vnútrom tohto sveta. Odrazu na nás staré známe veci, postupy, komunikácie … pôsobia uplne inak, vela z osvecenych vzorcov, osvojenych technik, sposobov komunikovania prestáva fungovať, objavujú sa veci a stavy ( napr. výkyvy nálad, pochybnosti, uzkost, pocit viny, depresia, strach, samotná, alebo extrémna blazenost a bozska pycha ega ),o ktorých sme sa domnievali, že sú davno za nami, ba navyse ich vnimame a prezivame akoby oveľa intenzívnejšie. Nie je to však, myslím, bludy kruh, len stúpanie v spirale a pozastavenie sa nad miestom, resp. Ocitnutie sa v uz znamom energetickou prúde, len o pár poschodí vyššie. Tieto výkyvy sú vlastne našim dočasnými uviaznutim v pastičkách 3D, ktore sú postupne intenzívne spalovane našou hore ( do 4a5D ) stupajucou kundalini. Ked je bolesť na hranici prežitia, nás automobilov, vnútorný guru, vytvorí kontakt a uvoľní napätie ako ked gazdinka uvoľní papinak… Nejde v tomto procese o to, aby papinak expLodoval, ale o to, aby bol obsah získal požadovanú kvalitu pre kulinarstvo vo vyššej lige.

        Páči sa mi

    • slobodnacesta

      hm, ale v tom článku nie je jedinej lži … je to pravda .. ja v tom článku nevidím nič rozporuplné … a to myslím vážne …

      ale? zaujima ma skôr iné … prečo, si zareagovala takto? … ako? .. tak akosi popudene …

      Vieš to? …

      Páči sa mi

      • nechápem lilah 🙂 moje Ja nepísalo o tom, že to nie je pravda, iba o tom, že nesúhlasí = nestotožňuje sa s článkom, čo je v poriadku. Dôvod prečo sa nestotožňuje je tu: máš iba to, čo chceš, a to, čo chceš vnímať. Moje ja vníma iba to čo chce, a má iba to čo chce = porovnáva sa. Skladám skladačku na tému: Čo skutočne chceš? 😀 Je to na dlhú trať… 😛

        Páči sa mi

      • slobodnacesta

        prosím, ešte raz si prečítaj moju otázku … iba otázku, áno? 🙂

        nečítaj môj názor na článok … 🙂

        čítaj iba moju otázku na “teba” …

        vidíš? vidíš ten rozdiel už? … tvoja reakcia na moju otázku na teba je rovnaká, ako trebárs helina na teba … otázka znie prečo? … ja sa pýtam, či toto vieš …
        po tomto pátraj, lebo ako si správne poznamenala, že si tu preto, aby si si sama so sebou podebatila …

        vieš čo vidím ja? si na helar, v tomto komentári
        “Aspoň viem, že moja bohorovnosť zase vie lepšie čo chceš/nechceš, nečakala som až taký rýchly pokrok vpred 😆
        Moja bohorovnosť ti ďakuje za kompliment 😀 ”
        povedzme sarkastická …
        prečo? ked vieš že to nie je na helar? helar len píše svoj názor, svoju pravdu … prečo potom reaguješ takto? ( a to platí nielen pre teba, pre všetkých vrátane mňa samotnej … moje dôvody prosím neskúmajte, sú moje, a navyše ešte som zo seba nevytiahla, neprebudila tú spiacu časť, ktorú jednoducho potrebujem vidieť … 🙂 nech sa mi zase žije o čosi radostnejšie … 🙂 t.z.. slobodna cesta, že ani od teba nečakám odpoved, ja ju nepotrebujem … je to odpoved iba pre teba samotnú, povedzme, že ti pomáham naviesť ťa na čo a máš pozerať … )
        na čo podla mňa? … prečo nesúhlasíš s článkom? …
        máš osobne problém s anjelmi ešte … ale ja sa pýtam prečo? … ved boli súčasťou tvojho života, sú živý či chceš či nie …
        sama si si ich stvorila, už tu sú … už s tým nič nenarobíš, nikdy! už tu prosto sú! …
        prečo potom taká mierne popudlivá reakcia? … ved im máš byť za čo povedzme “vdačná” … už ked nie pre cenné poznatky a precítenia, tak už len kvôli tomu, že aj vdaka rafimu sme sa mi dve mohli naživo objať v humennom pri fontáne lásky …
        6.6.2010 … 🙂

        rozumieeš, čo ti tým chcem povedať? …

        no, idem ja heta, opička mi dupká, že chce do piesku … 🙂 som zvedavá, koľko piesku vysypem zasa z jej botičiek … ked prídeme domeno … ( asi si to začnem niekam ukladať, po čase vystavím aj dom normálne z toho 🙂 )

        Páči sa mi

    • 😛 nechápem odkiaľ ste zobrali, že ten koment patrí Helar, veď som nikoho neoslovila. Ten koment patrí mne, pozorujem iba tým “svoje Ja”. Matrioshka vidíš ten rozdiel medzi tvojimi a mojimi slovami?
      Matrioshka: “nastastie je to iba Heline vnimanie”…
      a moje sú: Našťastie, je to iba tvoje vnímanie.
      A helar beriem na vedomie. Aspoň viem, že moja bohorovnosť zase vie lepšie čo chceš/nechceš, nečakala som až taký rýchly pokrok vpred. 😆 Moja bohorovnosť ti ďakuje za kompliment. 😀

      Páči sa mi

      • Hm, nech sú naše stavy v tejto fáze akékoľvek, možno k ním patrí aj extremnejsia vztahovacnost, či zadrapky a drobne hasterenia, alebo akasi “vzostupova” sutazivost, treba si uvedomiť , že tieto stavy sú prechodne a precistujuce, že pretlakova, papinakova flustracia a pripadna bolest z nich pominie a zmietanie sa medzi krajnostami po spracovani surovín v papinaku nakoniec pominie… Osobne mi pomáha v týchto stavoch práca s telom zameraná na solárny plexus, dýchanie do brucha a snaha o vytvorenie uzsieho kontaktu s našou psychickou bytostou ( ta je po dočasnej strate iných kontaktov našou vlastnou a jedinou autoritu súčasť školenia samostatnosti a duchovného zodpovednosti ) . Ide o to, že telo v 3D potrebuje do svojej fyzickej mysle prijať viac ohňa a svetla, lebo sa cíti postupne opustane. Ked tieto lúče naplnia fyzickú myseľ, stratia sa aj momentalne prezivane rozporuplne stavy a proces bude pokračovať iným a inák…

        Páči sa mi

      • Slobodnacesta,

        … vlastne nič. 😕 Urobila som chybu, keď som napísala prvý komentár; opravujem ju tým, že píšem tento. Takmer som si ťa pustila do svojho príbehu… ale len takmer. 🙂 Môžeš to skúšať na niekom inom. 🙂

        Páči sa mi

      • a co z toho dedukujete? osobne sa nad tym nepozastavujem, je mnoho mien – energii a nie je ani v silach vsemocneho internetu vsetkych poznat. tiez nepoznate moju ucitelku zemepisu zo zakladnej skoly …. ale dolezite je, ze mi odovzdala podobne vedomosti a informacie ako vasa ucitelka, ci ucitel zemepisu a teraz vospolok vieme, ze vieden treba hladat v europe… verim, ze chapete moje obrazne prirovnanie…

        Páči sa mi

      • Nič nededukujeme… 🙂 Ja som proste paranoidná a mala som pocit, že som ho “vymyslela” alebo “zhmotnila” – kto to ako chce. Lenže potom som sa pýtala iných ľudí, čo majú Messiela ako strážneho, či s ním hovorili skôr, ako som naňho prišla ja – a hovorili… Takže pre mňa ďalší dôkaz od anjelov, že si ich nevymýšľam. 🙂

        Páči sa mi

      • Heli, zarezonovala mi jedna vec (nie poprvykrat). Je pre Teba tak dolezite mat “dokazy”, ze si ich nevymyslas? Bol by to velky rozdiel,alebo by to menilo pre Teba vsetko, cim si presla / videla / pocula / pocitila, ak by si si ich zhmotnila, alebo vymyslela? Pre mna to totizto nie je dolezite. Ak je to strach o psychicke zdravie, to nemam, lebo si mozno ani nevsimnem, kedy mi preskoci (ak mi uz nepreskocilo :-)) a co sa tyka ostatnych – who cares. DOlezita si Ty a to, co Ti to prinasa.., podla mna 🙂

        Páči sa mi

      • 🙂 Ja som taký ten “neveriaci Tomáš” a stále beriem do úvahy aj možnosť, že mi kedysi dávno preplo a už som uletela z reality. Nepracujem s “realitou”, ale s možnosťami, pretože ak mi už preplo, môj mozog bude generovať vždy len presvedčenie, že cvoci sú tí druhí. 🙂

        Kedysi som bola dôkazmi posadnutá. Kým to bolo tak, nijaký som nedostala. 😛 Lekcia bola naučiť sa im dôverovať bez dôkazov… Citát Otec: “Láska nepotrebuje dôkazy.” Bodka. Sľúbil som a nedodržím – a ty sa rozhodni, či od nás ujdeš alebo vydržíš. 😦 Až keď sme toto zvládli, začali sa dôkazy sypať. A ja už som sa dostala do stavu, že ak som si to celé vymyslela, tak som vymyslela tú najúžasnejšiu vec na svete a ide sa zhmotňovať ju. 😉

        Lenže… stará koža nepustí a niekedy sa zasa zarýpem do dokazovania si. Keby to tak nebolo, už si sedím na obláčiku č. 7 a hádžem šutríky nadol. 😛 A tak sa zhmotňuje naďalej. Hovorím tomu “snívam do existencie nový svet”. Ak niekde už dávno existuje, o to lepšie. Aspoň sa zhmotní rýchlejšie. 🙂

        Páči sa mi

      • 🙂 alebo vzajomne. Podstatne je, co nam to prinasa a my potom emitujeme do okoliteho prostredia, nie? alebo vytvorime blog a vela ludi sa z neho uci a posuva dalej 🙂 Ved aj romany, ak su fiction, su vymyslene a co by sme bez nich robili?

        Páči sa mi

  1. hmhm heli ja som to nepochopila, takze gabina je moja fantazia? cize ja z minulych zivotou, moja energia co ma doprevadza mojim zivotom? ja tomu dievcata nerozumiem co to tu pisete :-)))) booze asi som unavena, ale nerozumiem ani slovo tomu clanku a co tym chce povedat. a ci vobec dobre rozumiem, takze aj ked energie su su to len akesi ciastocky, ktore nam pomahaju a navadzaju nas kam mame ist ked sme hotovi? chuda gabina, ked jej toto poviem, tak sa znova otoci na pate a odide, asi ma ma plne zuby zasa 🙂

    Páči sa mi

    • Skúsim to po mojom: je ENERGIA. Táto energia má rôzne FORMY, ktoré ale nie sú pevne ohraničené. A jedna z tých foriem je MALÝ HMOTNÝ UZLÍK, ktorý si myslí, že je “individuálny človek”. Ale prd je (sorry za výraz 😳 ) – je len uzlík, čo si myslí, že je indivíduum, ale ak je uzlík… NA ČOM je uzlík? No predsa na nejakej ENERGII. A keďže energie sú navzájom spojené a tvoria jednu ENERGIU (“Všetko-čo-je”), aj my “uzlíky” niekde máme tie konce, ktoré nie sú zauzlované. My “uzlíky” si myslíme, že to sme “my”, ale tie nezauzlované zvyšky energetických vlákien, na ktorých sme zauzlované, sú tiež “my”. Len si to momentálne neuvedomujeme, lebo cestou na Zem sme vypili fľašku borovičky a momentálne máme delírium tremens. 😉

      🙂 Pomohlo?

      Páči sa mi

      • aha takze nie som paranoidna, super,len teraz este vysvetlit gabine, ze neviem co s nou a zatial si vystacim sama so sebou xiixix myslim, ze ma nema rada xiixix snazi sa ako vie byt so mnou trpezliva, na moj veru, ale asi nie som stale v stave ju akceptovat, som si povedala,ze mozno ked budem mat 70 rokov zacnem a uvedomim si, ze nie som schopna svojim vlastnym rozumom a citenim riesit svoj svet okolo, lebo verim tomu co je vo mne a mojim prioritam, takze mi uplne staci, ked pride a usmeje sa a ja na nu a to je uz pokrok v nasej komunikacii, inak zostavam stale na tom istom bode v ktorom sa tesim prave byt a to v honbe za materiou, aby som vyvazovala moju duchovnu cast
        ale inak ak je toto aj cast mna a mojej energie tak to beriem, lebo je moj avatar a prichadza v case ked sa nieco deje a len tym ze je, ze sa objavi viem, ze je vsetkov poriadku a konam spravne v svojom svete a vobec mi nevadi, ked ju nevidim aj niekolko tyzdnov, respektujem ju a aj on ona mna a aj to ze sme tu a ja si to prave vychutnavam so vsetkym co k tomu patri a tomi musi prepacit kazdy, nehnevajte sa ale zivot je uzasny a fantasticky, ma neobmedzene moznosti a ponuka neobmedzene zdroje na cokolvek naokolo a asi som sebecka, ale myslim si, ze tym ze som schopna vyuzivat sance co mi prinasa samzorejme , sa mu najviac zavdacujem a som v stave happy a zivot ma chce mat v stave happy, takze vsetko je ok a ja gabin aje ok a aj moj delirium tremens je ok , dievcata ja som inak triezva, ale keby som bola na mol, tak neviem ci to lepsie napisem a poviem, som neskutocne vdacna zivotu ze zijem prave tu a teraz a dal mi asi sancu odzit si moju karmu, alebo prte, mrte, frte, jednoducho vsetko jedno zijem a som tu a paci sa mi, ci s gabinou za zadkom alebo nie 🙂
        krasny den prajem kocky a nech sa dari 🙂
        heli dakujem za vysvetlenie a aj respetovanie mna samotnej, asi tu nepatrim ale rada si to tu citam, neviem reagovat velmi slovami na tieto diskusie, ale keby si videla moju rysavu cicusku jeeejda, tak by sa ti urcite pacila 🙂 a to dufam, bz vyvazilo 100 komentov 🙂 dakujem za pochopenie

        Páči sa mi

      • Eli,

        patríš sem rovnako ako všetci, čo sem prídu a cítia sa “doma”, medzi “svojimi”. To, do akej miery to tak je, si určuješ sama… Pre mňa si ezoterik ako všetci ostatní. 🙂 Každá cesta, ktorá vedie k Bohu, vedie k Bohu a je rovnako platná ako každá iná cesta, ktorá vedie k Bohu. Kryon/Carroll: Bohu je jedno, či domov prídeme na Trabante alebo Mercedese (značky áut sú moja “nadstavba” 😛 )

        A keď je to jedno Otcovi, kto som ja, aby som robila rozdiely? 🙂

        Páči sa mi

  2. Dovolim si aj ja napisat svoj poznatok, Presne to co pises o Nemezis a Messielovi popisuje vo svojej skoro 300 rokov starej knihe aj Emanuel Swedenborg – Nebo a Peklo- sme sustavou anjelov suvstaznymi s ludskym telom, jedno” ludske telo” na nebi tvori skupina anjelov s rovnakym vnimanim lasky a seba navzajom…my sa v 3 dimenzii oddelujeme a myslime si, ze sme iba jedina osoba..ja…egusik 🙂 ale je to ovela viac, momentalne v ludskom zivote mame svoje casti hocikde na zemi …zbierame…patrame..az najdeme 🙂
    Presne moje stavy s mojimi sprievodcami ako u teba Heli, uz som rezignovala a nechavam sa unasat, ani neodpovedia, iba ich citim,viem, ze nie som sama, pretoze som v takom klude ako nikdy predtym, nie je to moj bezny “stav” vacsinou som byvala nervoznejsia a bojazlivejsia. Vsetko co si zelam a je to potrebne aj ked ja si to este s mojim ” zemskym” vnimanim neuvedomujem tak silne, sa ihned materializuje” doslova pred ocami”. Teda cakam na “zavolanie zhora” . Dakujem za toto potrebne vysvetlenie, dodalo mi to este viac kludu, ze vsetko je v poriadku…predsa ako vzdy 🙂

    Páči sa mi

  3. Dnes som mala karmický sen a hľadala som vysvetlnie symbolov. V karmickom zákone som našla:
    Svět je přímo nabit spoustou energie myšlenek, pocitů a skutků. Lze však přijmout jen to, co odpovídá karmickému uzpůsobení a kvalitám mysli. Odplata nemilosrdného, ale nejspravedlivějšího zákona jednou přichází s akcemi jiných bytostí, podruhé prostřednictvím napětí a pocitů, potřetí zrozením do prostředí odpovídajícího bytostným karmickým napětím a počtvrté karmickým dědictvím po předcích. Takže mi napadlo, že bytosti, ktoré sa zdržiavajú pri nás nám majú pomôcť aj k vyrovnaniu karmy. Ak si spätne vybavím, čím som si prešla, tak mi to sedí.

    Páči sa mi

  4. Ahoj Heli,
    už dlho sledujem Tvoju stránku a naberám odvahu NAPíSAť?!
    RADA by som vedela, či komunikujem s anjelmi alebo s kým vlastne. Píšem sa s niekým už od strednej školy, napíšem si otázky a aj odpoveď – tá je zväčša zrkadlovo. Dnes už ani nepíšam otázku, len mi rovno nabieha odpoveď. Niekedy mám pocit, že vôbec nepotrebujem písať, že rovno viem odpoveď v hlave. Len to neviem odlíšiť – nakoľko to je sugestívna záležitosť. Ked som bola pubertiačka, tak to bolo iba bláznenie, kedy sa mi podarilo zistiť, kto a kedy bude napr. odpovedať…:)
    Jedno obdobie som s tým prestala, resp. som mala strach, pretože som nevedala ako -násť ročná ustabilizovať dobré sily, cítila som ako komunikujem s kýmkoľvek, popisovali mi, že sú z iných planét, hovorili o rôznych vesmírnych bojoch a dokonca chceli odo mna aj isté obety…neustále ma sprevádzal zápach, chlad a citila som istú prítomnosť… mala som strach. V detstve som mala aj iné danosti (vízie, veštecké sny, splnené želania -aj negatívne-žiaľ- viem aj ublížiť – cítila som energie atd. No odkedy som videla v sne smrť bratranca, ked som mala 9 rokov- tak ma to vzalo, že som vedome všetko potláčala).

    Dnes už mám po tridsiatke, dve malé deti a iný svetonázor. Čistím si čakry pomocou anjelov- 12 čakier vzostupu, meditujem, spievam mantry niekedy, pracujem s kryštálmi, robím, čo sa časovo dá pri jednom 8 mesačnom dieťati a druhom 5 roč. Túžim potom, aby sa naša planéta mohla povzniesť a snažím sa podľa toho aj žiť-je to ťažké….Prenasledujú má číselné rady celý deň, pozriem na mobil-či telku, či inde- rovnaké číslice…cítim aj vone, či zápachy, aj ten chlad, niekedy návaly melancholie. Komunikujem so Samuelom, takto ho nazývam, vraví, že môže sa volať, ako len chcem, riešim s ním zväčša deti, jedno hyperaktívne a druhé – ten maličký je vraj anjel, ktorý dokaže liečiť- a bude bojovať so zlom – takto to vraví môj Samuel. Vraví mi, že sa mám povzniesť vyššie a venovať sa môjmu poslaniu, alebo cieľu – ale ja akosi stále neviem, čo je mojou úlohou. Komunikácia s ním ma vyčerpáva a manžel ma do nej len núti, lebo nevládzem a som katastrofálne unavená. Potom niekedy bojujem sama s vlastným hnevom a mám problém sa ovládaním, to ma posúva vždycky dozadu…to robí ta únava.

    Nedávno som mala zvláštny sen – no bola to ako živé snívanie – vzali ma anjeli – či bytosti inej planéty- do vesmíru – aj tak sa mi predtavia- na putovanie vesmírom – chodila som po galaxii a na jednotlivých planétach som videla neskutočné množstvo rôznych farieb, ktoré do seba zapadali, zlievali sa jedna do druhej ako olejové škvrny-celý vesmír bol tými farbami ako niťami poprepájaný a spojený v rôznych krivkách. Napokom som sa vrátila na našu Zem a tu nebolo nič, len vyprahlina ako na Mesiaci – a samozrejme všade tie farby – spústa farieb – všetky prepojené – napokon som z toho pochopila, že tieto farby sme my ľudia a že vlatne na každej planéte kde som bola bol asi nejaký život-ako u nás, len my ho nevidíme. Bol to zvláštny sen, bol tajomný, vzrušujúci ale mala som aj strach a pocit neistoty pri tom cestovaní.

    Potrebovala by som radu, komunikujem s anjelmi?čo mám robiť-aby som si zjednodušila debatu s nimi? Čo mám prioritne robiť, aby som posunula svoj rozvoj a ako by som mala zistiť, čo je moje poslanie? Len cez nich?
    Ďakujem

    Páči sa mi

  5. Ahoj, mala by som k tomuto článku menšiu otázku. Ak sa stane, že ma opustí a necháva v podstate na mne samej a prídu všetky tieto pocity….tak to môže súvisieť aj s tým, že ochoriem? Že ma chytia horúčky? Ako, v poslednom čase mám problém s mandľami, kamarát mi povedal, že vraj mám hrdelnú čakru pekne seknutú…. no zväčša sa mi choroba vráti presne vtedy, keď som v tomto stave.:)

    Páči sa mi

Povedz svoj názor