Sme bližšie, ako si myslíte

Pokračujeme štvrtým channelingom Suzan Carollovej, zasa obvyklým “prerozprávacím” spôsobom; jediné skutočne novátorské na tejto časti je len to, že ju píšem iba jednou rukou, pretože na druhej buvá chorý a hladný Lassiterík a ja mu nechcem robiť ďalšiu nepohodu. Preto ak budú preklepy, dúfam, že sa ponad ne prenesiete. 🙂

Tento channeling je správa od Plejáďana z Galaktickej Federácie a je z 18. 4. 2012:

Kámo Plejáďan vraví, že slúži(a) na fialovom lúči a súčasne na vesmírnej lodi Athena. (OK, z nejakého dôvodu pomenovávajú svoje kozmické lode podľa našej mytológie. Minule som už čítala aj to, že angličtina je najdokonalejší jazyk Univerza. Obávam sa, že žijem hodne vzdialená od toho výseku Pravdy, v ktorom sú tieto hlášky udržateľné… 😕 )

Ideme ďalej: V tejto fáze vzostupu nám veľmi pomôže uvedomovať si to, čomu hovorím “zvyšok z nás” – našu existenciu v ostatných, mimohmotných dimenziách. V týchto dimenziách slúžime napr. spolu s Plejáďanmi, len kým je naše vedomie v tretej dimenzii, tak si to neuvedomujeme.

Vedomie, že sa spájame s vyššími verziami nás samých nám má pomôcť zbaviť sa ľudského zlozvyku zbožňovať a uctievať bytosti z vyšších svetov.

Pomohli sme Gaii v jej planetárnom vzostupe a teraz musíme čeliť obrovským premenám v našom osobnom živote a súčasne v spoločnosti, v ktorej žijeme. Zvyšok našej galaktickej rodiny nám v tom pomáha a je na nás patrične hrdý. A napriek tomu mnohí z nás čelia osobným, rodinným, odborným, spoločenským a zemepisným premenám, ktoré sa často zdajú nad rámec našej kontroly – ale napriek tomu sa nevzdávame. Za to si nás veľmi vážia. (Plus ďalšie osvetové kecy.)

“Pamätajte si, že nie ste len ten malý pozemský kontajner, ktorým je v súčasnosti vaše telo. Vaše fyzické pozemské telo je len váš bod napojenia, cez ktorý môžete činiť v tretej/štvrtej dimenzii. Usmerňujeme vás pozrieť sa do svojho Vyššieho Srdca, ak chcete nájsť svoj bod napojenia pre piatu dimenziu a vyššie. Použite obrovskú silu svojej predstavivosti, aby ste uverili tomu, čo vnímate. Dôvera vo vaše vyššie vnímanie vám totiž umožní nájsť svoju cestu cez všetky zmeny a problémy, s ktorými sa budete potýkať na poslednom úseku vašej dlhej cesty.”

Potom prichádza vysvetlenie, že návrat do hmoty by bol býval pre nás príliš ťažký, keby sme si pamätali, kto skutočne sme – a preto väčšina z nás zabudne – ale to, že si nepamätáme, ešte neznačí, že sme neboli spolu s nimi.

Ak si chceme spomínať, mali by sme skúšať automatické písanie. Naša myseľ bola nacvičená klamať, aby sme dokázali žiť v treťodimenznej ilúzii. Naše ruky sú však spojené s naším srdcom a poznajú len pravdu.

“My, ktorí čakáme na váš návrat na naše lode, na Novú Zem a svety za ňou, sme vyššími verziami vášho vlastného pozemského hlineného kontajnera. VY ste tu s nami a súčasne ste na vzostupujúcej Gaii. VY ste naša “zahraničná misia”. Uzvolili ste sa odslúžiť si to a odvádzate perfektnú robotu.”

6 thoughts on “Sme bližšie, ako si myslíte

  1. “Minule som už čítala aj to, že angličtina je najdokonalejší jazyk Univerza.” ….no to ma rozosmialo, asi preto pri rozhovoroch casto zaznieva otazka “Do you know what I mean ?” (vies co tym myslim?) ….a takisto sa mi paci tvoj prerozpravany pristup,lebo tieto “osvetove kecy” mi pripominaju moje pionerske detstvo a ja som velmi rada,ze ho mam za sebou 🙂

    Páči sa mi

  2. Ahoj Helar,

    na začiatok chcem veľmi poďakovať, že mi Tvoj blog už dlhé roky prináša mnoho odpovedí na moje otázky. To, čo robíš je niečo krásne…
    Ale je jedna ( resp. jedna z milióna ) otázka, na ktorú som nenašla ešte odpoveď a Ty ju pravdepodobne poznáš a tak mi možno poradíš… Už pred viacerými rokmi som videla “niečo”, čo som pripisovala môjmu zraku – myslela som si, že mám niečo s očami… 🙂
    Dnes už viem ( povedala mi to liečiteľka ), že to nie je vada očí, ale že som videla a vídavam anjela.
    A tak Ťa chcem poprosiť, či mi vieš povedať, či to je pozitívna vec, že ich vidím? Znamená to niečo? A chcela by som Ťa ešte poprosiť, či mi vieš poradiť, ako mám s nimi začať komunikovať. Alebo to príde samé v čase, kedy budem na to duchovne pripravená?

    Veľmi pekne ďakujem za odpoveď…

    Páči sa mi

Povedz svoj názor