Stupaje z Hmoty do Ducha

Dnešný článok vznikol vďaka Matejovi, ktorý nám poslal linku na toto pekné videjko o čakrách v rámci nášho “odpočtu konca sveta” 🙂 . Zdalo sa mi to príliš výdatné a preto to nedávam do odpočtu, ale ako samostatný článok:

Kliknite na CC – zobrazí vám to slovenské titulky. 🙂

18 thoughts on “Stupaje z Hmoty do Ducha

      • Nuž,pochodila som čiastočne: preposlala som machrovi videjko a jemu titulky idú, mne nie; zatiaľ to vyriešime tak, že mi to “jeho” video s titulkami hodí na kľúč, snáď to potom pôjde aj na mojej mašine… To bude ale až koncom týždňa.
        Medzitým som ešte kutrala v Google a pri tomto videu sa aj tam niekto dožadoval titulkov a dostal takúto odpoveď:

        “@atelieramulet Mělo by to jít přes aplikaci interaktivní přepis – zkus na to kliknout a pak to zkopírovat. Jinak se informuj u novadomenavedomia na tenhle kanál.”

        tak to je pre mňa pole neorané, nie som taká gramotná, aby som si s tým poradila, ale možno to ako nápoveda pomôže nejakému inému pomocníkovi

        Páči sa mi

      • Ďakujem moc za námahu, ja som tiež nie moc gramotná, takže mi postačí originál. Môj macher/amatér tiež nevedel. Ale asi to bude v nastavení počítača.

        Páči sa mi

    • Ahoj, tak predsa, náhodou som sa časom k tomu dopracovala a ak si to ešte chceš pozrieť aj s titulkami, mohlo by to ísť takto: v Google som dala hľadať iba:
      osvietené čakry
      tam sa toho ponúkne viac, ale treba ísť nižšie až na:
      Osvietené čakry-vizionárska cesta do…Športoviská.sk
      tam mi to išlo aj s titulkami..

      Páči sa mi

  1. Teda, Sarah, Ty si si dala tú námahu? Ja som to už dávno vypustila z hlavy. Moc Ti ďakujem, dnes už nestihnem, ale zajtra si to pustím. Už sa teším!

    Páči sa mi

    • Ja som len sem-tam trochu ešte ňúrala popri inom a nejako sa mi to dostalo. To, že som sa sľúbila podeliť, som nezabudla, žiadny problém.
      Len dúfam, že Ti to pôjde a v takom prípade prajem pekný zážitok…

      Páči sa mi

Povedz svoj názor