Keď je hmota konfrontovaná so svetlom

Pred chvíľkou (= pre vás “včera”) mi mailom prišiel nový newsletter od Suzan Carollovej. To je tá s tými Arkturiánmi, ak si pamätáte. 🙂 Začala som čítať a okamžite ma to dostalo, ale je toho asi 12 strán, takže budem len robiť výcuc a bude to na pokračovanie, dobre?

Začína to:

Cítite v poslednom čase únavu? Zdá sa vám, že nezávisle od toho, koľko spíte, ešte by ste potrebovali viac? Takéto to bolo pre mnohých nás. Niektorí aj zistili, z čoho sme unavení. Sme unavení s nízkej frekvencie tretej dimenzie. Rozdiel medzi frekvenciou svetla, ktorá vchádza do nášho vedomia, a frekvenciou fyzického sveta začína byť taký veľký, že sa stáva čoraz ťažším držať sa súčasne oboch svetov.

Ľudia, toto ma dostalo. V posledných mesiacoch sa neviem dospať (a niekedy ani nemám šancu) a už som sa zberala k lekárke, nech s tým niečo urobí… Takže asi chápete, prečo som okamžite začala čítať. 🙂

Carollová pokračuje, že ale keď sa začneme venovať kreatívnym veciam, napriek rozdielu oboch energií v našich životoch nie sme až natoľko unavení. To preto, že sa vylaďujeme viac na vibráciu svetla; ovšem keď sa venujeme každodenným povinnostiam, tak nás nesmierne vyčerpávajú.

Ale aj termín “kreatívny” sa mení. Kedysi sa spájal so schopnosťou spievať, maľovať, športovať. Dnes skôr znamená, že používame svoje vrodené schopnosti na to, aby sme si vytvorili život, o aký stojíme. Ešte stále sa nám do cesty pletú ak “svetské”povinnosti, ale pretože sila Svetla z Galaktického Centra rastie, dokážeme si svoje predstavy o živote zhmotňovať čoraz lepšie.

21. 12. 2012 sa Zem bude nachádzať presne v línii s Galaktickým Centrom. Nastane doba, ktorú predpovedali všetky náboženstvá, kedy transformujúca energia bude prechádzať priamo cez naše telá a našu planétu. Blízkosť Galaktického Centra napríklad dnes spôsobuje v našom svete čoraz rýchlejšie zmeny. Čoraz viac ľudí sa cíti láskyhodnými a berie svoj osud do vlastných rúk. Cítia to preto, lebo so frekvencie Svetla je vmiešaná frekvencia Bezvýhradnej Lásky. Bezvýhradná láska nie je emócia ako bežná ľudská láska. Je to najvyššia frekvencia Svetla. Je to kreatívna sila Multiverza (toto vnímam ako súhrn vesmírov fyzických, mimofyzických, dimenzií a paralelných realít) a aktivuje naše vyhojenie, kreativitu a transformáciu, ak sa na ňu vedome naladíme a inetgrujeme ju do nášho vedomia.

Bezpodmienečná láska je aj spájajúca sila Multiverza a preto v tých, ktorí sa na ňu vyladia, vyvoláva pocit prepojenosti so všetkým. A pretože tento pocit prepojenosti narastá, realita už nie je niečo “tam vonku”, ale to začína byť niečo VNÚTRI v každom z nás a preto sme cez ňu prepojení navzájom.

Tu mi prišiel obraz. Všimnite si napríklad tento blog. Chodia sem ľudia s podobným nastavením. Je to “realita”, ktorú s nami nezdieľa každý, ale my ju vzájomne medzi sebou zdieľame a pohybujeme sa v nej… Mám pocit, ako keby tento blog a ostatné blogy podobného razenia boli tiež faktorom, cez ktorý sa spájame a snívame do existencie istú realitu – čo je výsostne šamanský počin! Ako keby sme neboli spletenec náhodných mien a nickov a okoloidúcich, ale jeden veľmi voľne prepojený organizmus zdieľajúci istú realitu. Tú, o ktorej hovoríme, v ktorej sa pohybujeme a v ktorej sa cítime dobre. 🙂

Ale ak každý má svoju vlastnú realitu (tu mi zasa prichádza Ruiz a jeho “náš príbeh”), ako je možné, že sme všetci akoby v tej istej realite? Niektoré otázky sú za hranicou schopnosti nášho fyzického mozgu, pretože odpoveď na ne je mimofyzická, multidimenzionálna. Ako sa bude rozširovať naše vedomie, dostaneme odpoveď aj na tieto otázky – ale najprv musí naše vedomie rezonovať s frekvenciou danej informácie. (To mi zasa potvrdzuje môj niekdajší predpoklad o channelingu.) Zakaždým, keď sa rozšíri naše vedomie, rozšíri sa aj naše vnímanie reality.

Ja mám na to istý vnútorný obraz, ktorý nemusí byť správny, ale zatiaľ mi dobre slúži. Predstavujem si Univerzum ako gundžu vibrácií (o hraniciach Univerza sa nebavme, to je skutočne momentálne celkom mimo môj pochop – je to len pocit, pre ktorý neexistujú zatiaľ slová) a seba ako nejakú hrčku múky v tej zle rozmiešanej mase. Moje ľudské očičká sú nastavené na videnie istého spektra. K tomuto spektru som si vytvorila slovník a tým som si nastavila filtre vnímania. Pozerám sa na tú “informačnú brečku”, ale pretože má oveľa väčšie spektrum, ako sú schopné moje oči vidieť (a tým aj môj rozum pochopiť), vnímam z nej stále len malý výsek – to, čo má spektrum stvorené “pre moje oči”.

Postupom času sa mi začína otvárať Tretie oko. Tretie oko vníma oveľa širšie spektrum ako fyzické oči (ktoré vnímajú len hmotu) a síce pre tie vnemy nemám slová, ale vo forme pocitov sa dostavujú a ja sa pomaly učím vnímať aj niečo viac než len fyzické spektrum. A začínam chápať viac než len hmotný svet.

Čím viac sa Tretie oko otvorí, tým viac mimofyzickej reality som schopná postrehnúť. Nie že by tu nebola – je tu po celý čas, ale odrazu z nej začínam niečo vnímať. Spočiatku len záblesky, neskôr celé chvíle. 🙂 A začínam nachádzať odpovede. Neviem ich povedať, pretože môj slovník a môj mozog pre ne nemajú slov, ale začínam rozumieť. Prejavuje sa to v mojich počinoch – odrazu sú “vesmírne prijateľné”.

No a teraz si miesto “ja” dosaďte svoje meno. 🙂 A nesnažte sa nič dať do slov – choďte na úroveň pocitu. Naplníte tým čosi, čo mi Gabriel nedávno povedal: “nehovorme o energiách, hovorme o pocitoch“. Zatiaľ tomu vôbec nerozumiem – ale pocit je to dobrý. 😛

A teraz späť k otázke: “ako sa môžu jednotlivci s “vnútornou realitou” oddeliť od ostatných? Nikto z nás nie je oddelený a neexistuje nijaké “ostatní”. Na vyšších frekvenciách Svetla sme Jedno so všetkým Životom. A tak nič nie je “vnútri” alebo “vonku”, pretože nie je žiadne “vnútri” a žiadne “vonku”. Sú len okamihy, kedy sme/nie sme plne naladení na Jedno (alebo po našom Všetko-čo-je). V týchto okamihoch zažívame skutočný mier, pokoj, radosť a lásku.

“Vzdať sa týmto okamihom TERAZ je to najláskavejšie, čo pre seba vieme urobiť. Navyše, pretože sme vlastne všetci Jedno, kedykoľvek sme láskaví k sebe, sme láskaví voči všetkému ostatnému. V podstate čokoľvek urobíme pre seba alebo so sebou, robíme to pre všetkých.”

A v týchto momentoch spojenia s Jedným sa stráca naša únava. Už sa naše telo necíti ako váha – sme ľahkí. Cítime sa ako ľahkosť, ako svetlo. Už máme problém udržať oči otvorené, pretože vidíme naším Tretím okom a Srdcom. Navyše, ak zavrieme oči, nerozptyľuje nás ilúzia treťodimenznej reality. So zatvorenými očami vidíme jasnejšie naše vnútorné svetlo a vnútorné svetlo iných.

22 thoughts on “Keď je hmota konfrontovaná so svetlom

  1. to s tym prepojenim vedomi ako bolo aj v clanku opisane, mi pripomina Slime mold (akysi organizmus).. Dokaze sa delit (skumat jednotlivo) a potom sa v pripade potreby opat prepojit v prospech vsetkych.

    Páči sa mi

  2. Ja tú unavu najviac cítim od 9.00 -10.00 a potom okolo 17.00. Tiež som si uvedomila že je to energiami, vraj teraz sú nejaké sťažené a ešte ten dimenzionálny prechod a zmena vedomia. Chcem sa spýtať vnímate niekto nazernie bytostí z iného sveta, akoby vás k sebe priťahovali? Ja ich vidím aj otvrenými očami, prídu mi ako záblesky, aby som si ich uvedomila. Sú milé je ich viac a vyžaruje z nich pokoj a láska.

    Páči sa mi

  3. Ako to rozdýchať?
    Majte častý kontakt s vodou. Tá ladí energie, čistí. Bežte smútočky vnímať von do lesa. Stromy, voda a teplo. Toto je cesta. ak sa dá nenamotávajte sa na nové veci, berte ich informačne. Potom vo februári ako sa zmenia energie, ušetrí vám to čas a aj energiu, pre zmenu, ktorá nastane. Vibračne. Vaše duše už boli v posledných dňoch cez vesmírne snenie informované. (taký zvláštny pocit ráno ako ste vstali… iná energia…ale pokojná zároveň) len som čakala na presné informácie, že o čo ide….takže pohodka…, skočíme…. rada od Arin http://www.facebook.com/pages/ARIN-JASNOVIDKA/149191758516198

    Páči sa mi

  4. Cítite v poslednom čase únavu? Zdá sa vám, že nezávisle od toho, koľko spíte, ešte by ste potrebovali viac? ………….
    Rozdiel medzi frekvenciou svetla, ktorá vchádza do nášho vedomia, a frekvenciou fyzického sveta začína byť taký veľký, že sa stáva čoraz ťažším držať sa súčasne oboch svetov.
    Tuto skutočnosť si uvedomujem už druhým rokom. Dostal som k tomu patričné vysvetlenie. (Channeling)
    V podstate rozdiel spomínaných “frekvencií svetla” skutočne narastá. Príčinou je pokles vibrácii na Zemi nárastom prítomnosti temných síl – negativity, ale i prílivom síl svetla na Zem -očista. Celkovo biopole Zeme sa mení asi v takom zmysle, že sa vitálna energia stáva pre temné entity resp. bytosti, ktoré vibrujú na nízkej úrovni spektra svetla neakceptovateľná a pre zachovanie života nepoužiteľná. Celkovo na nízkych rovinách vibrácie je možno pozorovať zmenu, ktorá sa premieta do akejsi kolektívnej depresie.
    Bytosti schopné vyššie vibrácie svetla transformovať pre život môžu čim ďalej, tým viac výhradne vitálnu energiu užívať iba činnosťou, ktorá zodpovedá kvalite vibrácii svetla a jej zámeru.
    Naopak bytosti činnosťou, ktorá nezodpovedá povahe potrebnej k prečisteniu aury Zeme, ktorá predstavuje márnivosť nie sú schopné vyššie energie k svojej ne-činnosti transformovať a používať. Tým pádom nastáva zvýšený vzájomný tlak medzi dvoma “pólmi” bytostného a na rovine temnejšej dochádza k zvýšenému vzájomnému “upirizmu”.
    …..je toho asi 12 strán, takže budem len robiť výcuc a bude to na pokračovanie, dobre?…
    So záujmom očakávam ďalšie pokračovanie. Ďakujem

    Páči sa mi

    • Vieš, ja pre “temné entity” a “temné sily” nejako nemám porozumenie. Všetci sme Jedno… a každý z nás je čiastočne “temný” a čiastočne “svetlý”. Temnota a svetlo sú dve stránky toho istého – existencie. Niet svetla bez tieňa (lebo by si nevedel povedať, že je svetlo) a niet tieňa bez svetla. Oboje sa vyvažuje. Tao.

      Ovšem otázka je, čo vnímame silnejšie ako to druhé. 🙂 Energia nasleduje pozornosť. Ak sa pozrieme na Všetko-čo-je a začneme v ňom hľadať polaritu, nájdeme ju tam, pretože pozorujeme Všetko-čo-je. Ak budeme hľadať negativitu, nájdeme ju tam, pretože pozorujeme Všetko-čo-je. Ak budeme hľadať svetlo, nájdeme ho tam, pretože… atď. 🙂

      Keď som hľadala v Otcovi tyrana, našla som ho – a bol nechutne tyranský. Keď som v ňom hľadala ochrancu, našla som ho – a chránil s láskou, o akej sa mi ani nesnívalo. 🙂 Svet je veľký a dobrý a aby v ňom bol dostatok Svetla, musí v ňom byť aj dostatok Tmy. 🙂

      Páči sa mi

  5. Skoda, ze Suzan Caroll nehovori nic o prebiehajucich zapasoch v poslednych “dnoch” trvania Zeme. Nespomina chaos, negativne vibracie a destrukcne sily v tesnej blizkosti Zeme. Je citit velke tlaky, ktore vyrazaju az do fyzickeho tela. Kto duchovne pracuje, citi velky odpor zo strany negativnych bytosti. Pred niekolkymi mesiacmi som prestala citat vsetky tie chanellingy, kde sa stale opakuje to iste – v akej sme harmonii, do akej uzasnej doby kracame, ze mame ostat v klude, najlepsie nic nerobit, len sa nechat unasat na vlnach lasky atd. Nemam rada taketo cicikanie, vobec to nekoresponduje s mojimi vnutornymi pocitmi. Vidim v takychto chanellingoch urcity ZAMER preco su pisane, a preto neverim chanellovanym entitam. Neberte vsetko doradu, co sa vam ponuka. Na zaciatku je vseobecna pravda, s ktorou suhlasite a zvysok im cely spapate aj s navijakom.

    Páči sa mi

    • Ja som zas rada, že sa Carollová sústreďuje na podstatu procesu a nie na “vedľajší produkt”, negativitu. Tú negativitu si robíme sami tým, že sa pre ňu robíme prístupnými. A už vonkoncom nemám rada reči o “posledných dňoch Zeme”. Už mám toho strašenia a nariekania fakt dosť – keď totiž postrašíme a ponariekame, ešte stále sme tam, kde sme boli – a 1. nič sme neurobili, aby veci boli inak a 2. nič sme nevyriešili.

      Páči sa mi

  6. dik za response; ja nehovorim o negativite ako vedlajsom produkte (kiez by to bolo take jednoduche). Tu ide o realne negativne bytosti a boje v jemnohmotne, ktore sa naozaj deju. Rovnako trvanie hmotnej Zeme je tiez presne vymedzene, nech uz to nazveme akokolvek. Tiez nemam rada nariekanie a strasenie, rovnako ani sladke reci v 99% chanellingoch. Poznanie holej pravdy nabada k aktivite a riesi vsetko. Avsak niekedy je ta pravda ako facka alebo studena sprcha, zvlast ked sme dlho niecomu verili.

    Páči sa mi

    • Prepáč, asi som nechápavá, ale v mojom vnímaní sme všetci Jedno. Boje v jemnohmotne potom u mňa vyzerajú, ako že bojuje žlčník s mandľami… Všetko je to vec interpretácie. Ak vnímaš nejaký proces a chceš ho nazvať “bojom”, no tak z neho bude “boj” a bude mať všetky známky “boja”, pretože ich budeš hľadať. Energia nasleduje pozornosť.

      A tá “studená sprcha”… Ja neviem. Buď niečo je tak – alebo to nie je tak. Ak to tak nie je, tak to treba akceptovať nezávisle od toho, čomu si doteraz verila. Zasa: ak to nazveš “facka” alebo “studená sprcha”, hovoríš len o emócii, ktorú s tým spájaš, ale nijako danú vec neriešiš, len nazývaš. Veci nie sú také či onaké. Veci sú – a ten zvyšok do nich vinterpretovávame my. Veci veľmi meniť nedokážeme, ale našu interpretáciu máme pod plnou kontrolou.

      Je možné, že to vnímaš inak. To je krása toho, že dohromady tvoríme jeden celok – jeho rôzne súčasti vnímajú rôzne roviny reality a dohromady vnímame všetko. Veci sú presne tak, ako majú byť… 🙂 Eloi.

      Páči sa mi

    • “… ja nehovorim o negativite ako vedlajsom produkte (kiez by to bolo take jednoduche). Tu ide o realne negativne bytosti a boje v jemnohmotne, ktore sa naozaj deju.”

      No a? 😛

      Páči sa mi

  7. Som presvedčený že nikoho som nestrašil a nebolo to v mojom úmysle. V podstate som naznačil akým ohromným spôsobom dochádza k očiste zeme od toho, čo sme si tu “MY” vytvorili. Že celý proces vzostupu Zeme do vyššej dimenzie nemá s katastrofickými scenármi veľa spoločné.
    Univerzum “tu a teraz” a negativita. Jeden hovorí o negativite a druhy o negatívnych entitách, ale v podstate hovoria o tom istom pretože myšlienka je živá. Rovnako podlieha zákonom univerza elementál ako človek, alebo i napr. anjel atď.
    To vysvetlenie s TAO-m je úplne o niečom inom. Ale prirodzene berme všetko ako názory, ja netvrdím, že to čo vyznávam je pravda. Je to jeden z mnohých uhlov pohľadu smerujúci na jednu a tú istú vec.
    Dobrú noc priatelia.

    Páči sa mi

      • Nemá ťa čo mrzieť. Beriem to ako diskusiu pri ktorej si buď overím či niečo chápem správne alebo nie. Ty máš so mňa iný pocit? Ak áno tak prečo? Ja osobne chápem Tvoje myšlienkové pochody a nemám k nim výhrady pokiaľ ich berieš v tomto “duchu” isto by som to vysvetľoval podobne ako ty. Ja len cítim že myslíme každý na niečo iné keď sa dívame na rovnakú vec. 🙂

        Páči sa mi

  8. Nuz, aby sme mohli pokracovat v diskusii, museli by sme sa v nejakom bode stretnut, zatial sa len miname. Citim, ze nemam pokracovat, takze vam zo srdca zelam, aby ste vzdy dokazali rozonat pravu cestu od scestnej, milujucu bytost od zakernej, dobro od zla. Skore udalosti vam v tom urcite pomozu. Drzim palce! 🙂

    Páči sa mi

    • chnochnoch, prečo odchádzaš a kam? Ver tomu, že lepšie, ako čľapkať sa v predstave o zápasoch negativity, je pokúsiť sa na vec dívať aj z iného uhla. Jedine, že sa ti tá predstava zapáčila a želáš si, aby sa naplnila, len aby si ostatných presvedčil/a o svojej pravde…
      Tu prijímame aj iné názory aj keď k nim máme iný postoj. Hlavne nechceme nikoho presviedčať, len diskutovať, navzájom sa obohacovať, pomáhať si kráčať po ceste, ktorá má srdce.

      Páči sa mi

Povedz svoj názor