Znova čakrové mandaly…

Keď zverejnila Ambala svoje čakrové mandaly, začala som špekulovať, že asi nemá význam pokračovať s tými mojimi… sú také.. nezručné. Ale keďže proces bol naštartovaný a ja som cítila nutkanie dorobiť ich, tak som ich dorobila. Pre mňa to bola aj istým spôsobom terapia – pokus, ako prežiť a nezblázniť sa (asi tušíte, že nemám zrovna najlepšie obdobie).

Keď som ich mala hotové, zasa vznikla druhá dilema – je mi trápne prísť s nimi po Ambaliných precízne prepracovaných mandalách, no na druhej strane som hrdá na výsledok svojej práce. Nie na každú rovnako, ale väčšinu z nich vibračne jasne cítim a preto viem, že sa podarili… No tak dobre… je mi jedno, že vyzerajú ako práca školáčika, ja sa k nim hlásim!

Niekedy je len jedna mandala, inokedy mám jednu mandalu na aktiváciu čakry a druhú na vyváženie/potlačenie príliš aktívnej čakry:

Koreňová čakra – aktivácia:

Sakrálna čakra – aktivácia:

Sakrálna čakra – vyváženie:

Solárny plexus – aktivácia:

Solárny plexus – vyváženie:

Srdcová čakra – aktivácia:

Srdcová čakra – vyváženie:

Hrdelná čakra – aktivácia:

Hrdelná čakra – vyváženie:

Tretie oko – aktivácia:

Korunná čakra – aktivácia:

A ako s nimi narábať?

Vyberte si mandalu na ten účel, ktorý potrebujete, sústreďte sa na ňu a nechajte ju na seba vplývať. Sústreďujte sa na stred mandaly a svoju pozornosť veďte do danej čakry a precíťte, čo vo vás obrázok vyvoláva.

 

29 thoughts on “Znova čakrové mandaly…

    • 😉 Tomu sa povie “dve muchy jednou ranou”. Už od začiatku roka do mňa anjelskí jemne porypujú, že by som mala vystúpiť z tieňa a byť to, čo skutočne som, ale moja ochota je taká… mizivejšia… 😳 No a teraz som si povedala, že to urobím tak ako oni so mnou – naplnili mi všetko, len vždy “tak trochu inak”. A tak aj ja im týmto napĺňam ich prianie – len “tak trochu inak”. Práve som sa prihlásila k svojej identite – a našťastie s výnimkou štyroch ľudí na svete tomu aj tak nikto nerozumie.

      To meno som si vybrala ako svoje “bosorácke”. Teraz je už “plné”. Človek – drak – anjel. 🙂 Pezinok volá. 😆

      Páči sa mi

  1. Ja som sa zamilovala do tej pre aktivaciu tretieho oka. Tusim sa naucim malovat a taku si vycapim namalovanu na stenu. Uz asi polroka mam tmavomodre obdobie..

    Páči sa mi

  2. Su paraaaaaaadne!!! A vibruju jedna radost 🙂

    Inak k tomu “skolacikovi”. V Londyne na jednom podnajme som mala take tazsie obdobie. A kreslila som. Pastelkami. Pretoze tie obrazky mali pre mna urcity vyznam, nalepila som si ich na dvere. Ked dosiel domaci pre najom, vyvalil oci na tie obrazky a hovori: “I didn’t know you’ve got kids? They are very talented!”

    Páči sa mi

  3. Heli, su nadherne 🙂 Mna chytila za srdce ta pre Tretie oko 🙂 Nadhera, take syte farby… :-)))) Tie som uz davno hladala .-)))
    Dakujem :-))

    Páči sa mi

  4. Sice od veci ale mozem sa Vas nieco spytat lebo som uz zmagorena (este rano by som bola pri fialovej mandale teraz som na cervenej tak si viete predstavit-su nadherne). Aky rozdiel je v laske a bude v 5dimenzii? Citite to niekto, ze laska je len jedna, je jedno, ci k sebe samemu, materinska, partnerska, kamaratska, k comu kolvek? Spejem k pochopeniu, ze niekto to raz tiez rozdelil, ze jedna je silnejsia a druha proste inaksia a cely cas sme si vytvarali s ludmi karmu? Spejeme tam, ze sa podari citit ku kazdemu rovnaky pocit s tou istou vibraciou, k laske? Alebo nie? Ked si v sebe poriesime, vycistime, popretiname zivoty, najdeme sa kto a co sme pride toto zistenie, ze sme uplne na 0 a ku kazdemu citime rovnaku lasku?

    Páči sa mi

  5. Helar,

    neda mi nereagovat…….. po rokoch som ta zase nasla 🙂 a tvoje mandaly mi vyrazili dych….su prenadherne, dakujem, naliala si mi energiu do zil :)))))

    Páči sa mi

  6. ahoj. tie mandaly su naozaj uzasne. len necitim ziadnu vibraciu. chcel som si teda pustit dany hudobny subor, ale nejak nefunguje. kedy je mozne opat ho spojazdnit? dakujem.

    Páči sa mi

  7. Musim uznat pekne hlavne to tretie oko ta silno modra ma pritahuje neviem preco a este a este ked som sa chvilu pozeral na tu slnecnicovu tak sa mi zda lo ze sa to aj tocilo alebo fantazirujem 😀 inac aj ostatne su pekne

    Páči sa mi

Povedz svoj názor