Ako si poradiť s urieknutím

Minule som si všimla dosť veľa kliknutí na jeden z komentárov, ktoré boli v Poradni. Keďže Poradňa je už dlho neprístupná a mne sa nepodarilo zistiť, z ktorého článku na toto prepojenie čitatelia klikajú, rozhodla som sa hodiť znenie toho komentára do samostatného článku. Zrejme ho potrebujete, keď ho hľadáte.

Tento stručný návod, ako si poradiť s urieknutím, pre nás niekedy v januári 2008 spísala P*veras. Sama s tým nemám skúsenosti, tak mi nezostáva, len dôverovať 😛 :

Prejavy- zvracanie, môže odpadnúť, nervózny, akoby si nevedel nájsť miesto, nemôže jesť, všetko padá z rúk, doma hádky, výbuchy zlosti k ostatným- obzvlášť podozrivé je, ak sa človek z ničoho nič zmení týmto smerom.

URIEKNUTÝ ČLOVEK NEVYDRŽÍ POHĽAD DRUHÉHO ČLOVEKA !

DOBRÝ ČLOVEK = DOBRÉ OČI !

oči majú veľkú silu, ak zlý pohľad doplní zlé slovo- to je prekliatie !
urieknúť možno hoci kde- v práci, na prechádzke, v autobuse
nemusí byť pri ňom ani zlý úmysel !

schopnosť urieknúť majú- ryšaví, s veľmi čiernymi očami, škuľaví, ženy ktoré nekojili.
– najľahšou korisťou je pre nich novorodenec, starí ľudia s nízkou imunitou.
– zbavenie sa urieknutia závisí od času ako dlho je už na človeku.
– porobenie sa robí na 3,7,9,12,20 rokov. nezničí sa ani úmrtím, prechádza na ďalšie pokolenie až na 7 pokolenie.

Ako mu predísť?
– nechváliť sa s tým čo máme
– všetko hneď neukazovať
– nikdy neukázať prácu, ktorú sme iba začali
– nechváliť sa ani s tým, čo nám ide dobre
závisť je spúšťačom, nepúšťať si závistlivých ľudí, cez prah domu.

Muži po urieknutí začnú piť. Leto, horúčavy- vyčerpáva, človek stráca veľa energie- väčšia pravdepodobnosť urieknutia.
U zlých energia rastie- bočiť od ľudí hádavých, neprajných, dobíjať energiou správnou stravou a pokojom.

Márnivá žena-obdivom môže sama seba v zrkadle urieknúť. potom si musí povedať- “sama seba som uriekla, sama sebe si pomôžem”

– Do pohára hádžeme 9 zápaliek, najprv ich zapálime a hodíme do pohára, ak padnú ku dnu, človek je urieknutý.
– urieknúť možno aj zviera, psa- červený obojok tomu zabraniť- alebo uviazať kúsok červenej stužky na tri uzly.
– najhoršie ak niekto porobí zlými očami- choroba, smrť, majetkové veci
pred prahom- rozliata voda, rozsypaná zem, klince, ihly, špendlíky, kvety, obhorené zápalky, zabité pavúky, obhorené sviečky- môžu ich dať aj do bytu= zlo !!
– veľmi často dochádza k porobeniu na kare.
– najsilnejšie je rodinné prekliatie- ak matka v návale hnevu povie niečo zlé svojmu dieťaťu- slovo ma veľmi silnú moc- dávajte si pozor na to čo hovoríte, v hneve sa radšej ukľudnite. Dobre si zvážte čo poviete, slová sú tiež silná energia, aj nenávisť sa vracia späť.
– najväčšia ochrana- krst, viera, umulety= najsilnejší Dávidova hviezda, nosiť krížik.
– porobenie ťažšie znášajú muži ako ženy.
– ak umrie človek zaťažený porobením, zostáva hore nad hrobom neboštíka a prejde na niekoho alebo viac členov rodiny.
– RAKOVINA- prekliatie
– človek ,ktorý príde o prácu, nesmie v sebe pestovať zlobu voči svojmu bývalému šéfovi- lebo si dlho nenájde novú prácu.
– potrat- najčastejšia príčina porobenia.
– ak človek zomrie nie vlastnou vinou- zavraždený, smaovražda- do 20 rokov sa to dá ešte odstrániť, potom už nie. Lebo takáto duša je 20 rokov na zemi.

50 thoughts on “Ako si poradiť s urieknutím

  1. ale čo porobenina? … v rodine sa vyskytla žiarlivosť na zdedený majetok a jedny druhým porobili, tí čo to zapríčinili už pomreli ale porobenina na rodine ostala a teraz sa trápia, doslova nemajú kam hlavu zložiť, majú problémy s bytom (podnájmami)
    čo s tým? …. ja som poradil všetko im symbolicky vrátiť pri nejakom rituáliku a spáliť ich fotku a pre nich niečo vzácne (napr. 5€ … predsa len išlo o peniaze) a vysypať to buď na hrob a zasypať soľou alebo pustiť po vode na východ – za slnkom
    … viem, že im to pomôže ak tomu uveria a precítia to, ale neublíži im to? …
    skúste poradiť niečo iné…

    Páči sa mi

    • Nič iné ma momentálne ani nenapadá, keďže biorgonómiu neviem používať na celú skupinu ľudí. 😕 Alebo, keď si ja neviem rady, tak požiadam o pomoc anjelov. Alebo si urobím šamanskú cestu. (Heh, že som si spomenula – už zasa na mňa čakajú nejakí dvaja negatívci… No, počkajú si, nejako nemám teraz čas. 😕 )

      Páči sa mi

      • napadlo ma že ešte prostredníctvom fotky to jedna veštkyňa robila ale tam bol predpoklad že je prítomný aspoň jeden člen z rodiny

        Páči sa mi

      • lenže ja som najzbehlejší tak maximálne v cigánskych kartách, tarote a odriekaní – z očí … prípadne nejaké to kúzlo či ochranná bublina či už na mňa alebo oje miesto vo vlaku, na parkovisku alebo nad sídliskom pred dažďom 😀 …. SRT? …čo je to? už dlho tu o tom čítam, ale stále o tom nič neviem 😀 … ja som bohužiaľ energeticky labilný a nedokážem ani len s kyvadlom robiť bez toho, aby ma nezačala bolieť hlava … navrhol som tento spôsob, aby som sa do toho musel čo najmenej zapojiť … a navyše … aj tento spôsob bol pre ňu dosť komplikovaný
        … a čo s tou fotkou? … čo by som mal prípadne ja robiť, hádam sa už pri najhoršom toľko ubránim …

        Páči sa mi

    • ďakujem krásne, určite sa jej opýtam … ale nemohli by ste mi poradiť nejaký postup alebo niečo iné? … možno by som to zvládol, predsa len máme bosoráctvo v rodine, háčik je v tom, že ma nikto nestihol zaučiť :/ tak sme s tetou samouci 😀 …

      Páči sa mi

  2. Heli máš niečo špeciálne na počarovanie v láske? Ak si žena omotá chlapa okolo prsta (ona ovláda mágiu nejakým spôsobom a drží ho v hrsti) a on sa totálne zmení, že ho už nik nepoznáva a žije zaslepeno s tou ženou? Toto nie je len zaslepenosť v láske je v tom niečo viac. Písala som ti mail o tom, ale asi z centrumu ti nedorazil, lebo odpoveď neprišla. Bolo to pre kamoškinho syna.

    Páči sa mi

    • Toto som nikdy nerobila a nejako sa k tomu ani nemám, pretože karma. Vedie ma k tomu skúsenosť s Melike – ak sa chlapík nechal zmagoriť, tak niečo v sebe musí mať nevysporiadané, inak by ho nemohla manipulovať. Až si to vysporiada, sám sa baby zbaví.

      Sú tu kúzla na podobné prípady, takže možno vyskúšať niektoré z nich. Alebo možno vyskúšať SRT, ktoré by očistilo jeho a celú záležitosť pravdepodobne urýchlilo.

      Ale vždy je tam tá karma. Nevieš, prečo k tomu došlo, prečo to chlapec umožnil. (Na každý útok treba nielen útočníka, ale aj obeť.) Možno presne to potrebuje, aby postúpil… To je dôvod, pre ktorý ja už radšej nebabrem. 🙂

      Páči sa mi

  3. ..áno viem , aj Arch. Michael Blanke povedal, že je to jeho cesta skúšania a poučenia sa z nej a že časom na to príde , ale bude veľmi zničený. Na SRT on by nešiel ona si ho stráži veľmi. Ja som tiež pochopila, že mám ísť svojou cestou a tú príručku, čo som dostala, že bola k niečomu potrebná, aj keď to niekto prehnal. 🙄
    Každopádne ti ďakujem. 😛

    Páči sa mi

  4. S urieknutím pomáha aj jednoduchý spôsob, ktorý používali staré mamy.Vo chvíli keď pocítime,že únava, závrať, bolesti hlavy a pod. nie sú z vyčerpania, ale musia mať iný dôvod, vliezť do sprchy, nacikať si do dlane a potrieť si močom čelo. Priznám sa, keď mi to teta poradila zhnusila som sa, ale keď som už druhý deň ležala v posteli, lebo som bezdôvodne zvracala a mala bolesti hlavy, navyše všetko to začalo na mieste, kde na mňa pozeralo skutočne veľa ľudí, prekonala som odpor a na moje počudovanie – za chvíľu som sa cítila skvele.

    A keďže ja mám rada rôzne stužky a uzlíky, pridávam ešte link na jeden tiež zaujímavý článok k tejto téme

    http://korzar.sme.sk/c/4449834/carokruhy.html

    Páči sa mi

    • Ja som mala velmi dlho veľké problémy aj zdravotné, nemohla som spať, bola som chorá a unavená. Mala som aj dve operácie, nič nepomohlo a tu zrazu ma to napadlo. Niečo musí byť v izbe kde spíme aj s mužom, ibaže naňho to nemá vplyv, pretože on spí bez problémov. Ale keďže ja som neveriaci Tomáš, ešte som chvíľu váhala s hľadaním “porobeniny”.
      Potom som sa presťahovala do druhej izby a zrazu som spala bez najmenších problémov a ejha povedala som si, niečo na tom bude….
      Kedže som čítala knižku od p.Rosinského /ako správny skeptik som jej samozerejme neverila/ tak som presne vedela, čo mám hľadať a našla som.
      Boli to moje nastrihané vlasy pod parketami…. odstránila som ich a hneď mi bolo lepšie… jedina možnosť ako sa zbaviť porobeniny je ju odstrániť … resp. je potrebné ju dať niekomu inému spáliť …

      Páči sa mi

  5. Dobry den, aj ja ma problem, priatela manipuluje ex priatelka, uz mi to povedali tri velmi dobre kartarky, jedna ho cistila ale akosi to nepomohlo. Co sa da este robit? Dakujem

    Páči sa mi

    • Ak ho manipuluje, musi s nou byt nejakym sposobom v kontakte, nie ? Spytala by som sa preco s nou je v kontakte a potom by som sa asi spytala sama seba preco som s nim este ja.. Alebo si manipulaciou myslela nieco ine ?

      Páči sa mi

  6. Dobry den. Vedel by mi niekto poradit?.. Mam pocit ze som urieknuta- prekliata, napisala mi to raz aj jedna vestkyna.. Na internete som raz citala ze priznakom je aj mala hrudka na ruke kde sa meria pulz, moze to byt pravda? Dakujeem

    Páči sa mi

  7. Dobrý deň ja mám vážny problém, neviem či som na správnej adrese. Moja sestra ma nenávidí, lebo ja som si začala s chalanom čo niekedy ona s ním niečo mala pred pár dňami sa mi priznala, že ho ešte stále miluje, ale chodí už 2 a pol roka s iným. On už aj u nás býva. Mňa strašne ponižuje, nadáva mi, vysmieva sa mi a možno už aj v duchu ma milión krát prekliala. Mne sa nedarí v láske, lebo nechcem jej ublížiť ale milujeme toto istého človeka. Ona je schopná ma psychicky týrať naďalej, poraďte čo mám spraviť?

    Páči sa mi

  8. dobry den, mam problem, mam priatela, ale jeho byvala priatelka mi zacala vypisovat vyhrazne spravy na facebooku, on je s nou v kontakte, pretoze maju spolocnych kamaratov, ale odvtedy, co mi take hlupe spravy pise, normalne odvtedy zvraciam a nie som schopna nic zjest, neviem, ci ma nejak nepreklina, alebo co… a priatel mi povedal to iste, ze ked cital tie veci ze odvtedy ho boli hlava vkuse, neviem, co mam robit, nic som uz tri dni poriadne nejedla, lebo ked aj nieco zjem v momente sa mi dviha zaludok, co mam robit? tej jeho byvalej sa rozviedli rodicia a odvtedy je hystericka, infantilna, vyhraza sa a klame a robi stale rozbroje, ani s nou neviem, co uz mame robit, ved to je na nervy, to sa neda takto… poradte prosim

    Páči sa mi

  9. Zdravím, neviem, či je téma aktívna, a tiež neviem koho iného sa opýtať, ale stalo sa mi toto: Pred pár mesiacmi ku mne do obchodu prišla stará cigánky a začala mi veštiť, žehnať a samozrejme si vypýtala peniaze, tak som jej dala-mala naozaj niečo zlé v sebe, priznám, bála som sa a bola som rada, že som sa jej zbavila. Potom sa ešte párkrát zastavila, vypýtala si tašku igelitovú a znova mi chcela veštiť a žehnať, tak som jej poďakovala s tým, že mi už veštila žehnala, odišla. Dnes mi však opäť prišla s tým, že zas ide veštiť…slušne som ju odmietla, poďakovala sa…ale začala s chorobou, trápením a tak odišla. Mám tu malú sošku anjelika, prekrížila som prsty, prežehnala…ale stále je vo mne veľmi nepríjemný pocit, že mi nejakým spôsobom ublížila…je to možné? Dá sa tomu nejak brániť?

    Páči sa mi

    • 🙂 Ponúkni jej nabudúce, že jej vyveštíš ty. A vypýtaj si za to peniaze. 🙂

      Vážne: Polož si otázku, čo ti vadí. Že chodí do obchodu? Že niečo chce? Že ti veští? Že sa jej bojíš? Pretože ak to všetko chceš ošetrovať jedným vrzom, neošetríš nič. Ujasni si, čo ťa trápi z toho najviac – a to ošetruj.

      Psychické zlo má k tebe prístup vtedy, keď mu otvoríš vrátka – napr. cez dôverčivosť, že sa zľakneš, že uveríš, že ti niekto môže poškodiť. Ešte aj to voodoo je v množstve prípadov dielo kontaktného jedu a nie psychického útoku. 🙂

      Páči sa mi

      • Cez leto som sa jej zľakla, ale nijak ma nevyviedla z miery. Teraz však skutočne máme v rodine jednu nepríjemnú situáciu a strach z choroby matky, tiež sa nám všeobecne moc nedarí. Preto vo mne asi zostal ten nepríjemný pocit. To sa potom človek naozaj zamýšľa, či je niečo také možné. Asi je to však naozaj vec psychiky a prístupu. Vadí mi tá jej agresivita, tú ja jednoducho na ľuďoch nemám rada a tým, že je taká stará, mám zábrany ju uzemniť 🙂

        Páči sa mi

    • nedá sa minapísať komentár pod poslednú správu, ale …. Vieš si predstaviť aká bola v mladosti čulá a priebojná.. a teraz je to tá istá len v starom tele … predstav si ju ako mladú a uzemníš ju raz – dva… toto nieje o úcte alebo neúcte k starším… Toto je TVOJ životný priestor, do ktorého ona zjavne negatívne zasahuje 🙂

      Páči sa mi

  10. Zdravim.Neviem ci som na dobrej adrese, ale chcela by som sa opytat ci nahodou niekto nemate skusenosti s panom Viliamom – mystik7.
    Ak ano dobre alebo zle?Dakujem pekne za odpoved.

    Páči sa mi

  11. Dobrý večer, chcela by som sa poradiť stala sa taká vec že zrazu mi začali deti chorľavieť jedno horšie ako druhé.. nejde mi to niako do hlavy lebo predtým žiadne takéto problémy neboli .. bola som s mladšou dcérou u doktora a po rôznych vyšetreniach a nikde jej nevedia zistiť čo jej vlastne je. Všeobecne ma zdravotné problémy ako napríklad so zubami, dokonca sa jej ničo vyhodilo v ústach ďalej bolesti sánky ktoré nikto s doktorov nevie vysvetliť.Má obrovské bolesti na všetko jej dávajú len antibiotiká a samé rontgeny, analgetiká. Bolesti neutíchajú. Máme pocit že nás celú rodinu niekto uriekol. Taktiež aj oboch malých synov trápia problémy ktoré predtým nemali žiadne príznaky.Nespavosť u jedného so synov, predtým spával normálne. Stále do okola sa niečo objavuje nové a horšie choroby ktoré sme nikdy predtým nemali, nedarí sa nám celej rodine. Staršia dcéra ma na zápästí kde sa meria pulz hrudku čo som čítala že je to s urieknutia. Tak sa na Vás obraciam o pomoc čo máme robiť. Ďakujem

    Páči sa mi

  12. hm ale v clanku nie je napisane ako sa urieknutia zbavit, to len tych 9 zapaliek? Ked som robila svojho casu v zahraici kolegynka vedela ako bojovat proti urieknutiu, pouzivala len tri zapalky, ktore sa hodili do vody, zapalit som si ich musela sama. Potom som glg/dva glgy tej vody musela vypit. Ona si popri tom nieco hovorila, urcitym sposobom davala prec negativno…vedela aj urcit, ci slo o urieknutie zenou alebo muzom (muzi to robia vacsinou nevedome, ked sa im az privelmi pacime :D)
    Ako tot teda je, podla tohto uvedeneho mam hodit 9 zapaliek a je to ok??

    Páči sa mi

  13. dobry den ja sa chcem spytat mam male synceka babetko a on je kazdy den urceny aj ked nikam nejdeme a sme len doma som zufala neviem ci ho sama neuriekam aj to moze byt? alebo moze nam to nadialku niekto posielat?a je normalne ze je kazdy den urceny? jedna znama co vie odriekat mi povedala ze sa este nestretla aby bol niekto kazdy den urceny..prosim poradte mi da sa toho volako zbavit alebo musi proste len z toho vyrast? dakujemmm

    Páči sa mi

    • dobré ránko Denisa

      zaujal ma Váš príspevok. Je v ňom cítiť množstvo Lásky a strachu o Váš poklad. A preto na Vašu otázku, či ho môžete urieknuť Vy, odpovedám nie. Nie je to možné.
      Láska matky, obdivný pohľad k prenádhernému uzlíčku, ktorý sa narodil z Vášho tela a je tak dokonalý, nemôže byť a nie je na škodu. 🙂
      Denisa, ale? Dieťatko je napojené a plne odkázané na Vaše pocity a vnímanie a preto ak aj je a vykazuje známky urieknutia, iba odráža Váš strach.

      Preto sa v prvom rade upokojte, a keď sa najbližšie s dojatím budete dívať na svoje dieťatko, Ďakujte Otcovi za tento krásny Dar a namiesto strachu z neznámych síl vysielajte k nemu úsmev a Lásku, že ho máte.

      Neviem, či ste skúsila dať na ručičku červenú šnúročku, ak nie skúste to, zviažte ju v troch uzloch …. tri krát má svoje opodstatnenie, ak ste však veriaca, poproste pri viazaní uzlíkov univerzum o ochranu Vášho pokladu v mene Otca, i Syna, i Ducha Svätého. Ak nie toto si povedať nemusíte.
      Synčekovi min. pred spánkom umyte tváričku čistou vodou ( tečúca z vodovodu) a poproste ju, požiadajte ju o ochranu pred negatívnymi emociami strachu ktoré na neho prechádzajú z Vás.
      po umytí jeho tváričky, si i vy znova umyte ruky a požiadajte Vodu, aby všetko negatívnee z Vás odniesla tam kam patrí.

      A čo s Vami? 🙂 Ako som povedala, iba sa upokojte. Otec ( boh ) dal tento prenádherný dar Vám, a isto vedel prečo ste to práve VY. Teda nebojte sa, či starostlivosť o neho zvládnete. Ak by Vám však k tomuto vedomiu mala pomôcť i nejaká pomôcka, napr. v podobe kamienka, skúste sa poobzerať na tejto stránke po niečom čo by vyhovovalo práve Vám. Mňa v túto chvíľu napadol čistý kryštál, alebo ruženín, ale je možné že Vám pomôže a osloví niečo iné.
      Skúšajte čo by pomohlo vám, môže to byť modlitba k “svätcovi” ktorý oslovuje práve Vašu dušu, alebo to kľudne môže byť i Vaša vlastná mantra ( modlitba) ktorá môže hovoriť
      milujem ta a moja Láska ťa ochráni.

      Skúste to, za skúšku nič nedáte, a ak by nezabralo, máte tu množstvo ľudí ako je napriklad Tinka ( očista energiou ) alebo aj samotná helar, či čikitet alebo krásne mamičky matrioshka či tenschi, ktoré Vám môžu pomôcť pochopiť Vaše obavy o dieťatko.

      Takže? Hlávku hore, nebojte sa, Vaša Láska dieťatko pred všetkým negatívnym ochráni,
      len je potrebné aby ste si toho bola vedomá.

      Úsmev, 🙂 Lásku a malé objatie Vám posielam, je krásne vidieť Matku, rozochvetú Láskou i strachom, o svoj najdrahší poklad.
      Máte Pravdu, nič krajšie na tomto svete neexistuje.

      Prekrásny deň želám Denisa, Vám, 🙂 a nielen Vám 🙂

      a toto je aj pre Vás

      … Prosím ….. nie je na ne dôvod 🙂

      Páči sa mi

      • Podľa zákona rezonancie to vidím trochu inak – čo vysielaš, to k tebe príde. Ak vysielaš prílišný strach o svoje dieťa, tak budeš mať dôvod báť sa.

        Univerzum nepozná “materinskú lásku” – pozná len pocity, nie city. Pozná báť sa, tešiť sa, hnevať sa, bolieť, ale nepozná obdivovať, zbožňovať, materinsky (alebo hocijako inak) milovať. To, čo my nazývame “láska”, je pre-nás-jedinečná zmeska pocitov, ktorým dávame nálepku citu. Ale Univerzum naplní pocit, nie jeho nálepku. Ak v “materinskej láske” vibruje aj strach, Univerzum si pomyslí, že presne to potrebujeme, a dá nám toho viac.

        A to je aj moja odpoveď pre Denisu: vedome začať vysielať v spojitosti s dieťaťom tie pocity, ktoré chceme, aby sa nám vrátili. Ono to chvíľku potrvá, staré obavy najprv treba celkom potlačiť, ale po čase sústreďovania sa na to dobré (obvykle to trvá nejaké 3 týždne) sa veci pohnú k lepšiemu.

        Páči sa mi

      • dobry den dakujem za reakcie co ste mi napisali..strach ano to mam ale zas nie je az taky velky skoro kazda matka ma strach a nema problem s urieknutim dietatom..cervenu stuzku som mu dala aj som ju posvetila aj sa za neho modlim aj kazde rano a vecer mu davam krizik..vcera sme boli u jednej co vie odriekat je to 84 rocna pani povedala mi ze je velmi urceny a dlho uz ze moze byt ze aj od porodnice..zatial nemam pocit ze by ho na 100% odriekla pojdeme tam aj dnes a uvidime ale ked to nemoze tak potom neviem…nahodou neviete o niekom co sa tymto zaobera? ja by som bola najradsej keby som ho vedela sama odriect..noo ale potom mi zostava len cakat kym z toho vyrastie 😦

        Páči sa mi

      • čiky

        iba …. :-))))))))
        áno, to je správna poznámka, …
        tú bavlnku prosím ….. dať Voľne na tú maličkú ručičku …. 🙂 ….

        heli
        no áno, máš pravdu ….
        naše univerzum toto nerozlišuje ….
        denisine však ešte áno …. 🙂 ( teda mám taký pocit :-)))))) )

        koniec koncov, fakt je ten, a asi sa na tom zhodneme nie len my dve, že najlepšie jednoducho je ….
        Lásku ( alebo poz. energiu, alebo len mať všetko na saláme 🙂 )
        a nič nás nemôže ohroziť …. 🙂

        pekný deň želám 🙂 všetkým 🙂

        Páči sa mi

      • No neviem, mozno kedysi toto nikto neucil ale co ja si pamatam, tak toto uz sa pise v kazdej modernejsej knihe o babatkach, v porodnici mne hned povedali decko do postele k sebe a len co pipne, na ruky a prikladat…takze si myslim ze toto babenka aj pozna, zato som v podstate od nej chcela vediet co sa v skutocnosti deje, podla coho usudzuje ze je maly urieknuty….

        Páči sa mi

      • vidíš a ja som bola taká matka, že som neprečítala ani len jedinú knihu …..
        nič ….. len som sa blažene tešila z každého kopanca do žalúdka :lol” ( vrrrrrrrrrrrrr, to bola aká fajnovosť 🙂 )
        keď boli ešte obe deti v mojom tele … 🙂

        ….. po narodení, hlavne syna som veľmi počúvala mamku, nebola to chyba, alebo nie až tak veľká 🙂
        až keď som sa naladila na samu seba a syna, všetko pominulo 🙂

        každý sme iný, a predsa sme všetci do jedného rovnakí 🙂
        v tom je tá krása života ……

        ale? poviem pravdu, tvoja pragmatičnosť? či ako ten postoj pomenujem, sa mi veľmi, veľmi páči ….

        ono síce nie všetko je také jednoduché, … ( často si to myslíme, )
        v skutočnosti práve toto je pravdou,
        všetko je až príliš jednoduché ….. 🙂

        no nič, snáď keď si denisa prečíta tieto debatky si niečo vhodné pre seba vyberie ….
        určite áno …..

        pekný deň želám, všetkým 🙂

        Páči sa mi

      • plače 😕 a má bolesti bruška alebo hlavy, je na neho nasmerovaná temná strana sily … ak je kojený, treba aby matka zmenila stravu … ak má matka stres, alebo strach ..tak sa to prejavuje aj v kojení… dieťa to prenáša na seba. 😕 V prípade nedostatku mlieka, si treba dať raz denne, pivo, najlepšie tmavé 😀 .

        Páči sa mi

      • no sak to ale neni urieknutie, to je syndrom (uz som zabudla jakeho) placu. To maju male deticky, lebo maju z toho sok kde sa to ocitli a tak placu, kym si nezvyknu. Pomaha na to hojdanie, zabalenie do dacoho , napriklad do satky a satku priviazat na mamu…alebo potom aj nic, len pockat kym to prejde…fakt sa nemusis stresovat to ma vela deti…

        Páči sa mi

      • to vlastne jemu treba vytvorit podobne podmienky ako malo v bruchu, preto to hojdanie a to tesne zabalenie a co najblizsie k mame…no ale ak ma uz 4 mesiace, to by uz mohlo pomaly aj odznievat, byva to pocas prvych 3 mesiacoch, potom by si uz malo zvyknut na tie podmienky vonku. Jasne so stresom matky to mas pravdu, to nemusi ani kojit, to sa prenasa energeticky v tomto veku uplne priamo jak cez kabel, pri kojeni zas bacha na veci co naduvaju, ale to uz urcite vies. To pivo denne by som vobec neaplikovala na taky maly mozog kazdy den davka alkoholu neni nic moc, rovnako posuzi caj na kojenie (zmes bylin, dostat v lekarni) ale najma, caste prikladanie, alebo aj odsavanie mlieka. Ci viac sa odsava, tym viac sa mlieko tvori. Ale ono to moze byt kadeco, takze treba zistit o co sa v skutocnosti jedna a co malemu vlastne prekaza.

        Páči sa mi

      • dobré ránko

        určený, alebo urieknutý môže byť i dospelý, i moja dcérka to tak pred dvoma mesiacmi mala …..
        a nemala to teda už dobré 4 roky ….

        náhle jej prišlo zle, dokonca zvýšená teplota, zvracanie, bolesť celého tela, veľmi výrazné bolesti hlavy
        ako pri chrípke ale lekár ak by ju vyšetroval, by nič fyziologické nezistil …..

        pri “odčarovaní” alebo teda očistení energií, presmerovaní energií ako píše čikitet sa jej uľavilo …

        ale má pravdu i čiky, a i som o tom včera písala, že dieťa cíti napojenie matky ….
        mňa v tom čase rozhádzala mamina a jej negatívne myšlienky ( nič nie je dobré, celý svet je škaredé miesto, … no otras, )
        takže to prešlo aj na lily …… ( je najmenšia, ako dieťa sa riadi iba čistým nezakaleným myslením, …. preto to uviazlo na nej )

        ono sa to možno zdá, že je to somarina, ale nie je …….
        sme jeden celok, cítime sa navzájom, … a ako vieme, univerzum je iba energia, tá jediná a stále tá istá energia …..
        všetko je energia, myšlienka, naše telá, skaly, kvety atd ……
        a ak si zdanlivo myslíme, že sme oddelený od niekoho je to lož ……

        preto v prvom rade si musí matka uvedomiť, že v prvom rade ona potrebuje pokoj ….
        a áno je to aj tak ako píšeš dieťa, tak malé dieťa potrebuje len simulovať prostredie z ktorého vyšlo …..
        ale? uznajme si to,
        matky väčšinou prvorodičky toto nik neučí, učí ich ako kojiť, učí ich ako utierať zadok, učí ich ako umývať vo vodičke ….
        ale príroda nebola stavaná na naše mysle, ale pocity …..
        a z prirodzenej ochrany dieťaťa ( zabalenie, pritúlenie, upokojenie na prsiach ) ľudia spravili to, že to nemôžeš, pretože si dieťa zvykne …… nedáš ho z rúk neskôr dole atd ……
        ale opak je pravdou, dieťa sa upokojí, matka sa upokojí …… a všetko ide plynule a krásne …..
        stačí len dať na svoje pocity …… telo, múdrosť tela, sa o všetko postará ….. múdrosť tela oboch …

        je to doslova pokus a omyl …… ako častokrát pri už stanovenej diagnoze robia lekári, skúsime tento liek, ak nesadne dáme druhý …… 🙂

        Páči sa mi

    • Denisa

      Zober si pohár. Naplň ju vodou. ( niečo viac cez polovicu ) Zober si 9 ks zápaliek. Skôr ako ju však zapáliš povieš nejeden. Zapáľ prvú zápalku, nechaj ju odhorieť zhruba do polovice a potom ju sfúkni , a zápalku obtri o stenu pohára zvnútra. ( ten uhlík ešte vo vode zašvrčí) Ideš na druhú zápalku. Povieš nie dva. A zopakuješ postup. Tieto slová a postup zopakuješ, až do zapálenia všetkých deviatich zápaliek. Potom sa dáš dieťaťu tri krát napiť z tej vodičky. ( tri glgy … môžeš aj maličkú lyžičku. Podstatné je tri krát namočiť do tej vody tú lyžičku, alebo dokonca aj dudlík. ) Potom mu spravíš krížik v oblasti tretieho oka ( čielko) tak, že namočíš prst do tej vody ( ako farár ked dáva pomazanie ) namočíš prst do vody a na pravý spánok, znova namočíš a na ľavý, znova namočíš a na zápästie , znova namočíš na druhé zápästie, namočíš a znova krížik na nožičku ( nie šlapotu, ale ako je kotník len z vrchnej strany, asi sa to volá holeň ) namočíš a to isté na druhej nôžičke. Potom ten pohár, zoberieš a obsah vody vyleješ von do záhrady, smerom preč od domu. ( ako od seba, chápeš? ) popri tom vylievaní si povieš afirmáciu, tak ako skoro prišlo, nech tak skoro odíde! Ten pohár prázdny zoberieš do domu, a vložíš ho do kúta miestnosti kde spáva, tak aby nikoho nedráždil pohľad naň. ( nemal by byť videný ) Ten pohár necháš prevrátený 24 hodín, po 24 hodinách ho môžeš zobrať preč.
      Dalej, drahá Denisa, ked sa pôjdeš kúpať, zaobstaraj si soľ, najlepšie morskú, a v nej sa umy. Soľ veľmi čistí a vyplavuje preč uviaznutú neg. Energiu. Po kúpeli, sa neutieraj, vodu nechaj na sebe uschnúť a obleč sa do niečoho bieleho. I na noc. Pod posteľ svoju i malého, daj misku z prírodného materiálu ( keramika, sklo ) môže tam byť tri dni. Potom vymeniť. Nezabúdaj na to, že to treba vymieňať. Zopakuj tri krát. Potom by si mala mať pokoj. ( aj s tým kúpaním vo vode)
      A Denisa! Nikdy prosím už nedovoľ inej bytosti aby ti robila ochranné rituály. Nikdy, najlepšia ochrana akú si môžeš spraviť je tá tvoja.
      Tak verím že si pochopila tento malý rituál, mal by pomôcť. ( to s tými zápalkami pomôže vždy ) a čo sa týka toho, že si robíš starosti, že to je každý deň. Netráp sa tým, že to tak je. Treba ho robiť dovtedy, pokiaľ je nutné. Ale zas na druhej strane pozor, ak budeš robiť preventívne, ( aj ked chlapec nebude vykazovať známky urieknutia ) pomaly ti to prestane zaberať.
      A ešte, to či bol urieknutý, poznáš podla toho, že všetky zhorené zápalky budú na dne pohára. Čím silnejšie, tým sú blízko seba. ( niekedy to vyzerá ako bodliačiny ježka, či dikobraza ) Dá sa určiť či aj od ženy alebo od muža, ale to nepotrebuješ vedieť! Radšej sa za neho „pomodli“ a odpusti mu. ( vedieť, kto to je, nás láka vyslovovať vety, ktoré nemyslíme vážne, … a slovo má obrovskú silu, zvlášť ak je formulované do vety ktorá sa začína Bodaj by ŤA! … raky požuli 🙂 …..hoci je to len zo žartu, univerzum žarty nerozoznáva Je to kliatba, pozor na to )

      Pekný zvyšok dníčka želám, všetkým. 🙂

      Páči sa mi

    • ako to tak čítam, nenapísala som, že ten pohár prevrátiš hore dnom ……

      snáď je ostatné zrozumiteľné …..

      pekný deň ešte raz želám 🙂 všetkým 🙂

      Páči sa mi

      • a ešte, do tej misky pod posteľ daj znova soľ …… 🙂

        ospravedlňujem sa, …. ako som písala ten text, odbiehala som za svojou robotou, a neskontrolovala som to ….. 🙂

        Páči sa mi

  14. prejavuje sa to silnym zalostnym placom alebo ked zaspi po pol hodine je hned hore tre si oci je nerovzny.v horsom pripade odmieta jest…viem to podla toho ze je urceny ja by som to ani nevedela ja som nato neverila a nikdy som sa s tym nestretla az dokym sa mi nenarodil syncek..lenze zistila som to tak ze mam jednu znamu co vie odriekat ked je nerovzny alebo place mi ho odriekne na dialku a on sa utisi a zaspi a je dobre a vzdy mi povie ze ani bol urceny potom to viem podla toho ze ked ho okupem v cistci tak vzdy tam mame zrazeniny lenze to same o sebe nepomoze len trochu vzdy ho ona musi odriect..a riesim to preto ze ano ona ho odreci a mame na par hodin pokoj ale na druhy den zas a zas a takto mi kazdy den hovori ved on je urceny a ze ani ona sa s tym nestratla aby bol niekto kazdy den. aj ked sme len doma.tak si myslim ze on je tak silno mozno este od narodenia ureceny ze ani ona nema silu ho 100% odriect vzdy to asi len nejak utlmi alebo ja neviem hovorim ja som sa s tymto doteraz nikdy nestretla ..preto sa tu radim s vami .. :)a hovorim to ze je urceny som zistila nahodne ona ho raz odriekla a on ostal kludny spinkat a odvetdy ju otravujem kazdy den niekedy aj dva krat denne inak by som si myslela ze mam zle uplakane dieta..moja mama mi povedala ze moj brat plakaval non stop ale ona nato neverila ze je urceny..alebo resp,nevedela ze nieco take existuje

    Páči sa mi

  15. malinky nie je kojeny a ma uz 5 mesiacov ani hladny nie je ani brusko to nie …vzdy je to len urcenie!! ano idu mu aj zubky ale viem to rozslist uz kedy je nervoizny zo zubov a kedy je to urcenie ale v nasom pripade je to kazdy den urecenie viem znie to neuveritelne 😦

    Páči sa mi

    • ja si myslim, ze mozno ked to budes vediet urobit ty, tak to bude lepsie ucinkovat lebo si jeho mama. Som presvedcena, ze ked ti prezradi postup co mas spravit, tak ho odrcis uz na fest a potom uz nebude urieknuty.

      Páči sa mi

  16. pozdravujem vsetkych ktorych postretlo nejake nestastie .Neviem si vysvetlit situaciu ci je to porobenie urieknutie kliatby,alebo co.Som z domu roky prec.EX nadviazal vztah so susedkou o 22 rokou mladsou co ma manzela.Moj Ex sa tak zmenil ze vobec neprejavoval zaujem o mna.Zmanipuloval synou uz dospelych a vyhrazkami ze mozem hovorit co chcem komu chcem veria len jemu.Aj tak bolo prichadzala som po mesiacoch unavena z tazkej roboty sama odchadzala sama deti prestali mat o mna zaujem a byvali agresivni voci mne.zabezpecila som im buducnost vsetko malo.Mali sme kupeny dom na podnikanie vsetko predaval predat a predat ako bez rozumu.Dom sme horko tazko predali zo zavisti svagrinej ktora sustavne stvala susedky aby sa mi pozerali do oci a tie sustavne len do oci a oci sa mi vtiskali.susedky ked som len zbadala som musela si ist sadnut tma do oci nevolnost slabost na odpadnutie.Nemuseli mi ani do oci pozerat.Deti mi nadavaju vyhadzuju ze sa hanbia za mna ze im robim hanbu cela rodina sa rozpadla kupila som podzemok pri dome nedovolili mu frajerka s mamou nic v dome robit nie to este pristavovat.Chytili ho zo zavisti aby rozbili rodinu a polozili na ruby za pomoci mojej svagrinej.Kazdy kto sa so mno rozprava ,ze co sa rozprava s takou a kazdy kto ku mne chce prist ze co to chodia ku takej co sa boje ze ti dotycni sa dozvedia pravdu co oni nezmysli na mna kydaju.deti nemaju o mna zaujem a on stale si uziva s frajerkou a jej matkou ,ktore sa mi rozkladaju v dome .Sused musi na kamionoch jazdit zarabat a oni rozb ijaju rodiny.Musia mi vsetky kamaratky pozerat do oci.Svagrina pred mesiacom mi aj v mkostole sa otocila a cumela do oci a ja jej ani ma nepohlo.Ma zata lekara dava jej rady co ma robit ako ma znicit.Uz boli s nim preblemy co ho dotiahla moja svagrina s jej dcerouPomsta a zavist.Za dobrotu a pomoc mam od nich odmenu.Tak som bola mocna v tom kostole ze som si myslela ze mi pride zle ale nic.Dala som si predtim odrobit talk asi preto mi nic nebola.Len vzdy rano ked vstavam mi pride slabost unava malatnost cela som spotena do nitky nervozna nadmerne mocenie na odpadnutie.Musim sa svatenou vodou umyt alebo napit a zaraz mi prejde.neviem ci je to prekliatie porobenie urieknutie.neviem ked aj deti aj muz ostali ku mne ako keby som bola vzduch nezaujem a robi ako psik sople po volu aj jej materi a deti vobec o mna neprejavuju zaujem.Je to velka bolest matky ktora obetuje svoj mlady zivot pre svoje deti a deti ju za vsetko co pre nich urobila opovrhnu a zanevru a vyhadzuju a tie susedky s mojou svagrinou a kamaratkami sa smeju a sustavne mi odoberaju energiu ocami Ako sa branit a co je to prekliatie porobenie alebo urieknutie prosim odpoved

    Páči sa mi

  17. Dobry vecer prajem,
    Pred šiestimi rokmi som sa dal dokopy s mojou partnerkou nevadilo mi ze je rozvedena dietatom. Vsetko bolo fajn ss jej dcera ma mala hned rada – aj ma. Jej mama ma tiez mala rada – uz iba mala. Asi po dvoch rokoch nasho nazvem to chodenia sme mali v praci nejaky problem, kedze pracujem ako manazer v rodinnej firme a zamestnali sme aj priatelku zvolal som pracovnu poradu. Jej dcera mala v ten den narodeniny. Kedze byvaju o dedinu dalej tak som autom isiel po priatelku. No ked som sa blizil k ich domu pocul som krik a vtom na balkone lezala moja priatelka na nej jej dcera a nad nimi priatelkina mama. Mala kricala nebi mamku! V tom som vletel do domu priatelkinu mamu som odsotil, schytil som malu, priatelku aa rychlo prec do auta, ale jej mama za nami. Ked sme vsetci sedeli v aute teta pred auto s velkym kamenom.Velmi priatelke nadavala aj mne. Rok sme byvali u mojich rodicov. Po nejakej dobe sa vztahy s jej matkou dali do normalu. Ked uz smezacali byvat sami SUPER sprava – budes otcom. Bal som sa ako to zoberie jej ( nasa) dcera, ale super tesila sa na brata a lubia sa aj teraz. Kedze pracujeme synatora sme vozili k jej mame. Synator ma teraz 2 roky dcerka dnes 10. Asi pred dvoma tyzdnami sme isli s priatelkou k nim domov po kuchynsku linku kedze mi sme mali staru a u nich novu nepouzivanu a za nase peniaze. Hned na dverach nas ju mama stopla ze nie pridte o dva dni, a ze ani nam nebude pasovatmdo kuchyni blabla. Jej brat ktory zije s mamou vyletel agresivne na mna preplo aj mame ale linku sme zobrali. No odchode nam povinsovali aj na adresu nasich deti. Viem ze jej mama vie si zajst vyvestit vyzna sa aj comu sa vyvarovat. Aj naco si davat pozor. Od prveho problemu je to nejaka doba sa mi – nam nejako nevodi dobre. Ako manazer som vymyslal akcie vedel som sa sustredit na viac uloh. Teraz akoby sa mi nechcelo a ani neviem ako. Nechcem mutit vodu, ale nikdy nehovor nikdy. Mohla mne aj mojej rodine porobit? Bodaj by to nebola pravda, ale dnes mala dcerka 10 r. Spravanie hrozne hlavne k priatelke. Mali sa tiez meni. A pred casom sa mi zacali trhat vztahy s mojej strany rodiny.

    Páči sa mi

  18. Dobry den,
    potrebovala by som poradit, pred rokom nam zomrel dedusko, mal uz 90 rokov a bol chorucky,ale uz cely rok ako bol chory som bola nejaka apaticka, nedarilo sa mi ci uz v praci ale ani najst si priatela,len som chodila domov a bola som tam sama,ani medzi ludi som velmi nechodila, pred tyzdnom moja draha neter,mala len 12 rokov spachala sebevrazdu-obesila sa ,nikto si nevie vysvetlit preco to urobila,nechala sice list ,vraj kvoli kamaratkam,ale cela rodina sme sa zlozili,viem,ze este asi skoro nejak reagovat,ale vsetci chodime ako bez duse, ked nam zomrel dedko tak sme zobrali s cintorina umele kvety domov a po case sme z nich urobili vence a vratili naspat na dedkov hrob,ale vraj ocko mal divny sen a o rok nas opustila najmladsia clenka nasej rodiny, my sme velmi sudrzna rodina,ale toto je velmi velka zataz pre nas, a teraz sme tiez doniesli domov z cintorina umele kvety a anjelikov ktorych dostala,ze ich tam dame az na jar ked s abude robit pomnik,ale ocko vraj mal zase taky divny sen,tak sme hned v ten den vsetko odniesli naspat, neviem ci nam niekto nepraje alebo je to neviem si predstavit co,ale mlade dievca ktore bolo stale usmiate si vzalo zivot a my sa s tym nevieme zmierit, zivoty sa nam zmenili,ja si snazim najst priatela ale uz roky sa mi nedari,strasne tuzim po dietati ale ani to sa mi nedari ,mam 41 rokov,neviem ako dalej a co rodina,uz si kladiem otazky ci nie sme nejak prekliaty , sestra hovorila,ze musi nieco robit s jej vecami,ktore po nej ostali,ale mame pocit ze je to este skoro, dakujem z akukolvek radu

    Páči sa mi

Povedz svoj názor