Trochu o channelingu

Channeling je zákerná vec. Je totiž len taký spoľahlivý, aký spoľahlivý kanál je daný channelujúci.

Ale aký spoľahlivý kanál sme?

To ovplyvňujú dve hlavné veci. Prvá z nich je, nakoľko sme odosobnení od nášho ľudského života. Bežná ľudská bytosť je zmietaná svojimi vášňami, obľubami, nádejami, očakávaniami, predsudkami a obavami a všetko toto vytvára filtre, cez ktoré sa musí každá „vyššia“ informácia prebíjať.

No a potom každý z nás niečo ovláda lepšie a niečo nie až tak – prípadne vôbec nie. Informácie z oblastí, kde si ľahšie dokážeme vytvoriť pre ne asociácie, sú v našom kanáli výdatnejšie ako informácie z oblastí, kde nevieme vôbec nič.

A práve ma napadla ešte jedna vec: nakoľko jemnú „optiku“ máme. To znamená, že keď sa pozeráme na zelenú lúku, či vidíme len „lúku“, alebo aj „lúku s kvetmi“, prípadne vieme rozpoznať rôzne druhy trávy alebo kvetov, vidíme aj včelu na tom kvete, mravca pod nohami, kamienky medzi trávou a odhodený papier pod kríkom (prípadne aj ten dôvod, prečo tam ten papier leží 😛 ). A tak keď postavíme dvoch ľudí na tú istú lúku, jeden o nej povie, že je „lúka“ a je „zelená“, iný povie, že je to „horská lúka s margarétkami a klinčekmi a kopou kamenčia v strede, kde možno bývajú jašterice“ a keď sa ho spýtate na farbu, tak zahlási „to záleží od toho, kam sa práve pozeráš“. A pritom je to jedna a tá istá lúka! Rozumiete, čo chcem povedať?

Vnucovať alebo dať možnosť?

A prečo som sa do toho pustila, hoci je to všetko také samozrejmé a dobre známe? Kedysi na jeseň som si prečítala na Alternatívnom Osude článok o Mesiášovi, ktorý ma donútil zamyslieť sa nad tým, či je ten chlap blázon alebo cvok… a nejako som zistila, že to nedokážem odhadnúť. Pretože všetko môže byť pravda.

Nedávno som channelovala Gaiu a tá mi povedala niečo, čo v mojom vnímaní zapríčinilo dosť výrazný posun. Povedala, že to nie oni hovoria nám, ale že my, channelujúci ľudia, sa napájame na ich energie a sťahujeme si z nich informácie.

Sprvu to vyjadrenie vyzeralo len ako maličký kamienok, ktorý veselo skacká dolu svahom. Než som sa stihla obzrieť, bola z neho parádna lavína, ktorá ma zachytila, strhla so sebou a keď som sa z nej vyhrabala, ani ja ani svet naokolo už neboli to čo predtým

Moja pôvodná predstava bola taká, že človek v sebe pestuje vyššiu a vyššiu vibráciu a keď už nejakú vibráciu dosiahne, môže sa napojiť na vyššie energie. Že dôležité je dokázať sa „nastaviť“ na ich energiu a vydržať ju bez toho, aby nás to fyzicky a psychicky poničilo. Ja sa vibračne vyšpičkujem, vyleziem v duchu na obláčik číslo 5 a zakričím: „Energie, idete so mnou hovoriť?“ A niektorá energia, čo práve ide okolo, odpovie: „Ale jasne, cicuš, skecneme!“ Alebo, ak mám smolu a natrafím na nejakého veľkého šéfa, tak sa ozve zhora hromovým hlasom: „Naši drahí, práve nastáva tá nádherná doba, kedy v sebe prekonávate posledné kruté bariéry vašej doterajšej hmotnej naviazanosti a dostávate sa prvýkrát do kontaktu s čistým, nezašpineným a trikrát vypraným Svetlom. Sme energia Ruafaeriezalidiehavamiel a používame Ariel.“ A ja potom položím otázku, čo ma dlho trápi, a dostanem na ňu múdru odpoveď. A potom už budem vedieť.

Kedysi, keď sme zakladali firmu, náš nemecký majiteľ tento prístup nazýval Bring-Schuld, teda „povinnosť priniesť“ – zdroje, informácie, čokoľvek. To posledné ohnivko v reťazi (v našom prípade channelujúci) ako pán veľkomožný čaká, či mu energia Ruafaeriezalidiehavamiel neprinesie informáciu, po ktorej túži, alebo ho nejako nenasmeruje, aby sa začal konečne hýbať a robil so sebou niečo. A keď potrebuje niečo dosiahnuť, čaká, až do jeho života vstúpi nejaká bytosť alebo príležitosť, čo mu s tým pomôže. Proste niekto sedí na obláčiku, pozerá na nás a keď si ideme odrieť ňufák, tak sa zmiluje a zasiahne. Stačí ho neuraziť a prinášať mu dary a on nám bude naklonený. Všetka moc je v jeho rukách a my o ňu môžeme len prosíkať a byť „dobrí“, inak ju nedostaneme. A nad každým z nás sa vznáša náš osobný „policajt“, hovorí si „anjel strážny“ a dáva pozor, aby sme robili to, čo máme, nerobili to, čo nemáme, a naučili sa rozlišovať medzi jedným a druhým.

Toto bolo aj moje videnie channelingu predtým, než Gaia spustila lavínu 😛 . Popravde, musím priznať, že náš nemecký majiteľ so svojím poňatím Bring-Schuld veľmi nepochodil: jeho konatelia sa nechali zahŕňať školeniami a potom prieberčivo konštatovali, prečo čo nejde urobiť. On bol z toho celý zlý a firma stagnovala.

Jedného dňa ho to dožralo a zaviedol princíp Hol-Schuld, teda „povinnosť prísť si to vziať“. Prestával svojim konateľom nosiť priamo pod nos tie najlepšie kúsky a počúvať ich ustavičné frfľanie. Zhromaždil všetky zdroje na jednom mieste a postaral sa, aby boli skutočne obsiahle a aby na intranete bol ich plný zoznam. A každý z konateľov, ak niečo chcel, musel sa na intranete pozrieť, čo je k dispozícii, a prísť si to vypýtať. Teda nie „ja si sedím a ty mi nosíš“, ale „ja sa pechorím a ty sa staráš, aby veci boli k dispozícii“.

Presne táto skúsenosť u mňa „zaklikla“, keď Gaia povedala, že my sa kontaktujeme s nimi a nie naopak… My sa staráme o to, aby sme sa zlepšovali. Strážny je tá okovaná čižma v našom zadku, ktorá nás nakopáva, aby sme sa hýbali. A tak na sebe pracujeme a podľa toho, na akej vibrácii momentálne „frčíme“, takú energiu dokážeme kontaktovať. Ak som dnes najšťastnejší človek na celom svete, tolerantná a vyrovnaná, nakontaktujem sa trebárs aj na Krista. Ak zajtra budem zazlievačná, zlostná a útočná, nakontaktujem sa tak nanajvýš na Melike. Ale napojená som na nich stále, v kuse, len vždy podľa mojej vlastnej vibrácie na niečo iné z “nich”.

Takisto informácie k nám neprichádzajú preto, že nám ich „oni“ podsúvajú, lebo usúdili, že práve teraz presne tieto informácie potrebujeme, ale prichádzajú preto, lebo náš úmysel funguje ako taká čítacia hlavica, ktorá behá hore-dole po disku a vyberá z neho tie informácie, ktoré sa nám zdajú pre danú situáciu použiteľné a patričné… Nie „oni prinášajú“, ale „my si sťahujeme“.

Takže môj druhý obrázok to ukazuje takto: niekde hore nad nami ( 😀 alebo kdekoľvek inde) sú v rôznych vibračných vrstvách naukladané všetky tie zdroje, ktoré existujú. Ak chcete, môžeme im hovoriť aj „akaša“, ja sa od istého času s názvoslovím už toľko nezapodievam 🙂 . My vibrujeme na istej vlnovej dĺžke (“vib, vib, vib” 😛 ) a vysielame „chápadlo“, ktoré sa dokáže napojiť na podobnú vlnovú dĺžku obsahujúcu informácie. A my si z tých informácií vyberáme, čo čítame. 🙂

Toto je to, čo hovorí Gaia. A ak to tak je, tak potom…

…Mesiáš alebo nie?

Vrátim sa späť k tomu chlapíkovi, čo si myslí, že je Mesiáš. Je ním?

Nuž, odpoveď znie – mohol by byť

Čo ak „Mesiáš“ je jedna z vibračných vrstiev „tam hore“ a on našiel spôsob, ako sa na ňu nakontaktovať? Čo ak sťahuje informácie priamo z Mesiáša a nechal sa tým natoľko uniesť, že prestal vnímať hranicu medzi sebou a touto energiou? Môže sa to stať, ak sa dlhodobo vylaďuje na daný typ energie – stáva sa ňou

Je však potom nutne pravda všetko, čo hovorí?

A tu zas nastupujú naše filtre zo začiatku článku. Preto odpoveď znie: nie nutne.

Môže byť vyladený na energiu Mesiáš, ale sťahuje z nej účelovo, vzhľadom na vlastný úmysel. Tento úmysel/zámer môže byť vedomý alebo nevedomý, ale je to nejaká jeho predpojatosť, ktorá mu prikazuje, aké fragmenty informácií má z toho nepreberného množstva vyberať. Sú tam všetky informácie. To, ktoré vyberie, je dané samotným channelujúcim.

Takže ak niekto bol vychovávaný v predstave, že jedného dňa nastane koniec sveta, a podarí sa mu napojiť na energiu Ruafaeriezalidiehavamiel 🙂 , začne v nej pátrať po odpovedi na koniec sveta. Každá katastrofa, ktorú v tom mori informácií zachytí, začína okamžite vyzerať ako možnosť konca sveta. Tak si ju dotyčný channelujúci odinterpretuje ako „koniec sveta“ a má potvrdenie, že mu to povedal Ruafaeriezalidiehavamiel.

A on pritom Ruafaeriezalidiehavamiel nerobil vôbec nič, len bol. 🙂

Ešte raz v kocke

Gaiino vyjadrenie u mňa vyvolalo totálne prekopanie predstavy o channelingu. Channeling podľa mojej novej predstavy nevyzerá tak, že „oni“ (anjeli, vzostúpení majstri a energia Ruafaeriezalidiehavamiel) sedia pekne „hore“ a keď treba pomôcť tým hlupákom, tak sa im zošle nejaký avatar! To je Bring-Schuld: „ty mi ho musíš postaviť do cesty a ja ho budem počúvať“.

Skôr je to tak, že my „zdola“ na sebe pracujeme, postupne sa od nás vzlína nahor lúč a podľa vibrácie sa dokážeme napojiť na niektorú vrstvu „tam hore“. Potom môžu vznikať aj napojenia na vrstvu Mesiáš – veľa ľudí si to môže o sebe právom myslieť!

Toto druhé je Hol-Schuld: „my tu stále sme a vy si od nás môžete sťahovať, čokoľvek chcete“.

Pre vás je to možno len ďalšie „objavovanie teplej vody“, ale pre mňa je to dosť zásadné poznanie, ktoré mení nielen môj vlastný postoj pri channelingu, ale aj postoj k informáciám, ktoré cez channelovanie prinášajú iní ľudia.

Tak, a teraz sa idem napojiť na energiu Ruafaeriezalidiehavamiel a spýtam sa, ako sa vlastne ten Ariel používa! 😆

49 thoughts on “Trochu o channelingu

  1. Pekne ti to zapadlo :).
    Este by som pridala, ze ten nas luc (kanal) sa mozme naucit ovladat a nasmerovat ho podla potreby, alebo ho zavriet. Ked sa hovori o rozpoznani energie v kanali, tak by som to tvojimi slovami povedala – rozpoznat kam je akurat luc nasmerovany a napojeny. Ako pises, podla toho ako na sebe pracujeme sa tento nas luc “vyvija”. O miere jeho otvorenia, teda ako “daleko” ho mozme nasmerovat rozhoduju svetelne bytosti (ze by podla nasich pokrokov vo vyvoji?).

    Páči sa mi

    • Nie som si veľmi istá tým, že niekto miesto nás o niečom rozhoduje. Nezabudni: “operačný systém” alebo “energie” (teda najvyššia vrstva vibrácií) nemá slobodnú vôľu. Takže nemôže rozhodovať. Jediný, kto môže rozhodovať, sú “svetelné bytosti“, ktoré ešte majú slobodnú vôľu (vlastnú alebo skupinovú).

      A teraz budem totálne neskromná 😛 … Keby som ja bola Boh, tak to urobím ako samonosný systém s pravdilom, že ak niekto vibruje na nejakej vlnovej dĺžke, automaticky má prístup k tejto “vlne” (ktorá nemá slobodnú vôľu), ak uplatní svoju slobodnú vôľu. Potom by systém bol “vzlínavý” a vôbec by nevyžadoval nijaké zásahy “zhora”. To je to, čo je môj momentálny svetonázor. Nie som fyzik ani chemik, ale ak si pamätám, tak atómy sú tiež robené tak, že ak majú nejakú pozíciu voľnú a iný atóm má podobnú pozíciu voľnú, majú možnosť sa zmerdžovať 🙂 , teda spojiť. (Alebo to boli nejaké neurotransmittery, T-bunky alebo niečo celkom iné, ale princíp si odniekiaľ pamätám.) To by bolo pravidlo, ktoré by bolo univerzálne platné a individuálne modifikovateľné – zlúčia sa/nezlúčia sa.

      Páči sa mi

      • “že ak niekto vibruje na nejakej vlnovej dĺžke, automaticky má prístup k tejto “vlne” (ktorá nemá slobodnú vôľu), ak uplatní svoju slobodnú vôľu” -> jo, mas pravdu, asi o tom nerozohoduju, skor ho drzia. Alebo by som to nazvala “rozhodnutie podla tebou menovanych podmienok”. Myslim ze k tomu este patri ak to mas v tvojom zivotnom plane.

        Páči sa mi

  2. Včera sa mi prihodilo niečo veľmi zaujímavé keď som sa snažil o jednu odpoveď….S channelingom to ale nemá nič čiže pochopím ak to budete ignorovať. 🙂 😉

    Páči sa mi

  3. nooo, ja toto pochopila vtedy, ked som kybalion dočítala po prvý krát, a naplno vtedy, keď si niečo v tom zmysle, nejaký chanel s gaiou hodila sem, tam som dakovala a dakovala a dakovala a dakovala … že som objavila ameriku … 😀 😀 😀 … jo, je to tak … a celý vesmír sa ti prispôsobí aby si mal pravdu 😉 😀 😀 … dobré nie?

    hi hi hi a rozumiem aj ten papier v kríkoch 😛

    Páči sa mi

  4. Doreen Virtue toto meno my po precitani zostalo v pamati a o chvilu som mal v pocit-myslienku aby som si pozrel moje karty (ktore som si pred niekolkymi rokmi kupil,ale cas nenastal vtedy aby som ich pouzival)s Archanjelmi a meno na nich sa zhodovalo…
    Z mojho hladiska karta zobrazujuca Haniela je najkrajsia a najprijemnejsia a vyzaruje pre mna pohodu a a lasku.
    prepacte toto je troska z ineho sudku…

    Páči sa mi

  5. To k tomu spasiteľovi 😕
    Prídem na vás ako blesk 😀 😛
    Mt 24:27 Lebo ako blesk vychádza od východu a svieti po západ, tak bude príchod Syna človeka.
    L 17:24 Lebo ako blesk, keď sa zablýska, zasvieti od jedných končín pod nebom po druhé končiny pod nebom, tak bude Syn človeka v svoj deň;
    Dvanásť brán je z dvanástich perál, každá brána z jednej perly. Námestie čisté zlato ako priezračné sklo.Jeho múry ako Jaspis ..jeho šírka,výška a dĺžka bude rovnaká a na tristo honov
    Základné kamene mestskej hradby zdobia rozličné drahokamy. Prvý základný kameň jaspis, druhý zafír, tretí chalcedón, štvrtý smaragd,
    😕 😀

    Páči sa mi

    • Čiki o akých bránach si to písal??? Mne raz niekto povedal, keď som nachádzala kľúče, že existuje 12 brán a ku každej treba nájsť správny kľúč a ak sa každá otvorí správnym kľúčom stane sa pánom moci. 😆
      Ale o tých12 bránach som nikde nenašla nič. 😕

      Páči sa mi

  6. Tento prispevok o channelingu by som Helar pre mna nazvala ako priekopnicky, prielomovy. Perfektne vystihnuty princip fungovania. Na tomto sa skutocne da stavat. Ja, za mna, dakujem, konecne sa pohnem dalej. Mne to zacvaklo vo vztahu ku vsetkemu, co mi doteraz nedavalo zmysel.

    Páči sa mi

  7. Prajem všetko dobré v novom roku.
    To čo píše Čikitet je pravda – tak to funguje. Všetky informácie sú voľne prístupné – iba sa ich naučiť čítať. A domnievam sa, že schopnosť čítať je závislá od hraníc, ktoré si sami utvárame (do ktorých sa sami uzatvárame).
    Čítam – beriem si informácie od mala – ale zatiaľ som neprišla na to, ako to presne funguje. Iba nedávno som to začala akceptovať ako realitu. Dovtedy som to pokladala za náhodu a nepripúšťala som si žiadne “iné” možnosti. A niektoré informácie som si naozaj nevedela vysvetliť a ani neviem doteraz.
    Mohli by ste mi prosím, napísať, prečo už nepíše Auriwiwer? Čo sa stalo?

    Páči sa mi

  8. Ups, ten článok hore písala Aatina? Prepáčte, myslela som že Čikitet.

    Channeling môžeme chápať ako špecifický druh meditácie. Ja len, že všetky tie channelingy sú v poriadku – každý má svoj spôsob “čítania”.

    Páči sa mi

  9. tak trochu na obveselenie:

    dnes pri vareni obeda ma kontaktovalo niekolko cudesnych bytosti.zacalo to slusne-kucharom,ale ten sa dlho nezdrzal,hned ako sa mi ho nepodarilo oklamat ze varim zajaca a prislusny kus masa s istotou inedtifikoval ako medveda,zmizol.namiesto neho,neopustajuc temu lesnych zverov,prirutil sa ku mne divy byk,ktory sa ma pokusal nabrat na rohy.to bolo este v pohode.usmev na perach mi vsak rychlo zamrzol,ked zranenia sposobene bykom privolali doktora….napriek mojim protestom som sa musela podrobit neprijemnemu vysetreniu oka aj ucha,slabou utechou mi boli optimisticke vysledky a sice ze tam nemam ziadne bacily.vzapati vsak islo naozaj do tuheho,lebo mi pilkou zacal vyberat z brucha babatko.namietkami ze to predsa boli som si len poskodila,lebo pan doktor ma umlcal mnozstvom umrtvujucich injekcii aplikovanych umelohmotnym srobovakom.zakratko na to doktor nebadane osviezil identitu,co som spozorovala tak,ze ma zacal ostrekovat vodou.vyplyvajuc z tohoto a tiez zo zdelenia,ze horuce predmety a tekutiny ho nemozu ohrozit lebo ma na sebe ochranny hasicsky kabat,som sa zacala mylne domnievat ze mam do cinenia s hasicom.ten kabat som sice nevidela,ale je mi jasne ze to ma na svedomi moj znecisteny zrakovy kanal a zablokovane tretie oko.moj spolocnik ma vyviedol z omylu a oznamil mi ze stale zdielam spolocnost doktora,ktory si hasicsky kabat len pozical…moc ma to nepotesilo a preto som s radostou privitala pritomnost stareho znameho,babatka Tutka,ktory je obavany svojou kreativitou a neschopnostou vykonavat bezne cinnosti rovnako ako vacsina ostatnych smrtelnikov.skusila som ho uzemnit pustenim TV.nemohla som vsak ocakavat,ze by sa rozhodol sledovat rozpravku z gauca ako nejaky trtko,ale tuto pomerne nudnu cinnost si spestril tym, ze vyliezol a posadil sa na asi metrovy bubon bongo.na moje pocudovanie uspesne.chvilu som sa nerusene venovala obedu,ale velky buchot a vykriky zvestovali,ze jedno z antigravitacnych cviceni na bubne nedopadlo najuspesnejsie.potom po mne uz presiel len parny valec a bol tu pomaly cas obeda.nastastie som z tohoto atypickeho channelingu ziskala jedno mimoriadne pozitivne posolstvo a sice ze streptokokova choroba mojho najoblubenejsieho anjelika,zvaneho Kubko, je na ustupe.a na podiv,aj ten zajac na smotane sa celkom podaril:)))

    Páči sa mi

  10. Hm na stránkach sa stále zorientuvávam. Už som pri jednom článku písala, že isté skúsenosti ako mnohí, ktorí to ešte nevedia ovládať s inými bytosťami mám. Mám jednu otázku. Pred pár rokmi som bola u jednej pani, ktorá sa rozprávala s anjelmi, povedala mi vela zaujímavých vecí o minulých životoch, neviem, či som jej verila všetko, ale boli scvíle kedy mi vyhŕkli slzy do očí a vedela som, že cez ňu skutočne rozpráva v tých chvílach môj anjel strážny. Ona mi vtedy povedala, že sa volá Meusethiel (neviem, či sa to takto píše). Na internete som však nič nenašla…viete mi poradiť, či je to skutočne tak?

    Dnes som sa pokúšala v zlatej gule stretnúť s najvyšším možným sprievodcom, ktorý môže byť momentálne pri mne. Ku podivu to šlo až priveľmi jednoducho, keďže som to skúšala po prvý krát a nebola som ani v úplne hlbokom stave meditácie. Najprv ku mne prišla dáka žena, dlhovlasá hnedé vlasy, spýtala som sa čo je zo 100% svetla povedal, že áno, či je najvyšší možný sprievodca pre mňa vhodný momentálne, povedala, že nie, tak som šla ďalej (btw. bolo komické chodiť vo vesmíre v tej guli, všade svetlo a prázdno pod nohami ), prišla zvláštna osoba, malá chudá, dosť škaredá. Bol muž a triasol sa. Spýtala som sa, či je zo svetla a on že nie, tak som sa ani ďalej nevypytoval.

    A potom to prišlo, šla som ďalej a približovala som sa k stále jasnejšej siluete. Sedel na zemi v tureckom sede, bol mi otočený chrbtom. Ako som sa približovala asi zachytil moje kroky a sa otočil a zodvihol. Mal rúcho, hnedé dlhšie vlasy a bradu a strašne milý, hrejivý a hravý výraz v očiach (viem, že tá podoba mohla byť spôsobená predstavami, aké o ňom mám z filmov, obrazov, hoci tie oči som videla po prvá krát). Bol strašne vysoký. Musela som naňho pozerať so zdvihnutou hlavou. Povedal, že je najvyšší možný spreivodca momentálne pre mňa. Predstavil sa mi ako Ježiš, teda Joshua, že tak sa mu viacej páči, keď ho oslovujú. Náš rozhovor bol veľmi krátky. Keď som sa čudovala nad tým, prečo prišiel práve on, sa pousmial “veď si chcela aby sme sa stretli”. Potom ma poslal učiť sa na skúškuj, že sa ešte porozprávame, že vždy keď mi bude pískať v ušiach ako teraz (a začalo mi naozaj pískať), tak budem vedieť, že ma volá.

    Neviem, či šlo o skutočné stretnutie, zdá sa mi to až príliš jednoduché. Rozhovor bol naozaj krátky. Ako odchádzal pískanie ustupovalo, keď som otvorila oči stále som ho počula, postupne zmizlo.

    MAlo by to vyzerať nejako takto, či som si to celé vymyslela. Ja verím, že nie, že to bolo tak, asi skúsim však začať s kyvadlom, ktoré viem lepšie používať ako meditáciu.
    Ale to meno anjela by ma zaujímalo, myslíte, že to môže byť tak?

    Páči sa mi

      • dakde na týchto stránkach som čítala, že pre komunikáciu je dôležité nebrániť si rozprávať sa sám so sebou (alebo to bolo niekde inde?) Prečo ma to napadlo…taká otázočka…ja sa rozprávam sama so sebou odjakživa, boli časy, kedy som to chcela obmedziť, bo som si pripadala hlúpo. Robím to väčšinou keď som sama, ale niekedy sa tak stane aj medzi luďmi (vtedy to však obmedzujem na ticú konverzáciu :D)…teraz ako čítam viac a aviac o komunikácii s najelmi ma napadá, keď sa rozprávam sama so sebou s kým sa rozprávam? Som to je v realite, moje podvedomie, vyššie ja, anjeli? Totiž ten druhý s kým sa rozprávam ma často krát poučuje, teda nie že poučuje, ale ak idem robiť dačo zle, tak ma od toho odhovára, alebo utvrdzuje pri niečom dobrom, alebo mi radí ako sa rozhodnúť, občas býva dosť neodbytný 😀 Možno to bude len svedomie, občas však mávame naozaj plodnú konverzáciu aj sa zvykneme hádať 😀

        Páči sa mi

    • Eva, tu na týchto stránkach, ale aj na kope ďalších nájdeš veľa dobrých tipov. Treba k tomu zdravú zvedavosť a trošku trpezlivosť 🙂
      V chanelingu nie som zrovna “doma”, ale faktom je, že už dávno nepovažujem svoje monológy, za rozhovory mňa so mnou 😀

      Páči sa mi

      • tieto stránky mi budú asi dobrým radcom ako sa sebazdokonalovať/sebarozvíjať a rozpomenúť si 🙂 je tu toho naozaj mnoho a za tých pár dní som tu aj mnoho našla…no faktom je že ja svoje dialogomonológy vlastne tiež nie 😀

        Páči sa mi

Povedz svoj názor