Hudba vhodná na meditáciu: aktivuje energetické telo!

Minule, keď som hľadala na YouTube niečo, čo by mi pomohlo dostať pod kontrolu energetické fluktuácie mojej merkaby, natrafila som na sériu toningových videí, na ktoré moje telo zareagovalo nesmierne silno. A našla som ešte jedno video, ktoré zatiaľ beriem “at face value” – teda ako niečo, čo hovorí, že je to, čo je 😛 , ale nemám možnosť to overiť…

Najprv toto posledné video a až potom tá hudba 🙂 :

Video je už vymazané.

Video hovorí o tom, že mládencovi sa po aktivácii Tretieho oka zjavil na čele výstupok. Potom majster ukazuje, že aj on má na čele výstupok – a nazval to “jednorožcom”… A vtedy sa mi to v hlave pospájalo. Odjakživa som mala problém s jednorožcami, ako ich vidia iní (=kôň s krídlami a skrúcaným rohom uprostred čela). Anjeli mi vraveli, že ide o energiu… a ak je aktivované Tretie oko na energii viditeľné ako “výčnelok”, môže byť “jednorožec” vzostúpená bytosť?

Tak vám poviem – neviem… Buď je to tak, alebo je to celkom inak, alebo má mládenec proste na čele “typel” (=”hrča” v slovníku mojej generácie 😛 ).

No a tu sú tie silné toningové nahrávky. Skúste s nimi experimentovať a napíšte, ktorá vám ako sedí a čo s vami robia!

Nahrávky, ktoré som sem dala, z YouTube boli vymazané. Dole v komentároch sú nové nahrávky a na konci tohto článku sú ich zvukové stopy pre prípad, že z YouTube zmiznú aj tieto videá. 🙂

A zajtra bude pokračovanie od iného autora – zasa niečo na vyvažovanie čakier a na liečenie DNA! (Bibs sa poteší. 🙂 )

39 thoughts on “Hudba vhodná na meditáciu: aktivuje energetické telo!

    • Jozef,

      tento typ hudby je absolútne nevhodný na počúvanie počas šoférovania! Citlivejšiu dušu to môže vyniesť do tranzu a von z tela, pri čom sa ohromne predlžuje reakcieschopnosť (ak nejaká zostane). Ide pravdepodobne o binaurálne nahrávky a tie jednoducho “preprogramujú” mozgové vlny do akcieneschopného stavu a my to neovládame.

      Páči sa mi

  1. Hm, violet flame je veľmi silná… Po pár minútach začala dovtedy pokojne horiaca sviečka rýchlo blikať (ako maják) a pes v inej miestnosti sa rozštekal… Musel som ju vypnúť. A už je všetko ako predtým. Zvláštne, Helar, nie?

    Páči sa mi

  2. wau pri aktivácií tretieho som mala pocit, že mi vibruje celá hlava a začala sa mi točiť…som zvedavá aké budem mať po tomto sny väčšinou sú dosť živé 🙂

    Páči sa mi

  3. Asi tak dva roky nazpět jsem u nás v zoo potkala muže – střední postavy, hnědší pleti, tmavých vlasů, očí i oblečení s doutníkem v ústech a na čele měl vypouklý hrbolek. Zkoumala jsem ho docela podrobně a ještě jsme se potkali u mravenečníků. Tam s ním byla i celá rodina včetně dětí. Hovoril po slovensky!

    Páči sa mi

      • A dá sa pokaziť 😀 ? V minulom živote som skončil pred pekelnou bránou aj s ďalšími dvomi.Keď sa otvorila brána a vyšiel hlavný čert,hneď začal s otázkou na prvého ::”prečo si tu? A ten vraví “neviem”.
        “Dobre postav sa nabok..”
        Pýta sa druhého..”a ty si tu prečo?”
        A ten vraví..”asi som niekoho zrazil a ušiel som”
        “dobre ..postav sa nabok”
        A teraz sa pozrel na mňa a znova hovorí” A ty?”
        “No čo zatajím ..užíval som si život..fajčil som ..chľastal som ,mal som kopec žien 😀 i vydatých,bil som sa v baroch..bojoval som vo vojnách,
        skákal som s padákom,lietal na stíhačkách,plavil som sa s pirátmi …”
        “Dobre dobre stačí.. tých dvoch do kotla a ty pôjdeš so mnou na zem..ideme si užívať hi hi hi :D”

        Páči sa mi

  4. Len taka otazočka 🙂 Je to normalne že keď som uvolneny a počuvam ten prvy “song” tak po chvili sa mi začne hlava sama krutiť, kyvať, …. Už sa mi to aj par-krat stalo keď som ležal, odpočival a nemyslel na nič,…
    Znamena to niečo ? Ak j tak čo ?
    Dik za odpoveď :p

    Páči sa mi

    • Je to normálne. Asi dobre reaguješ na zvuk. Mne tie nahrávky vyťahujú energiu do Tretieho oka a koruny tak silno, že mi ide vyletieť mozog z hlavy. (Teda, keby som nejaký mala. 😛 )

      Páči sa mi

      • Ďakujem za odp. :p Ale aj tak je to strašne čudny pocit keď si hlava robi čo chce 😀
        P.S.:
        A keby si nemala mozog tak asi by nič z toho čo tu je nevzniklo 😀 takže je dosť veľka pravdepodobnosť že tam maš oveľa viac než len mozog 😀 😀

        Páči sa mi

  5. vrela vdaka, zaujimave videjka (dokonca som sa cez related odkazy dozvedel, ze Jim Carry je uz tiez osvietenec, wow :D)

    k veci – k prvym dvom videam zjavne potrebujem aj obraz… mozno na obraz reagujem lepsie ako zvuk, ale ich kombinacia je super

    ostatne videa su pre inych, so mnou si moc nerozumeli 😉

    Páči sa mi

  6. Tak ja som skusila zatial iba tu prvu Violet Flame, ale v stvrtej minute som to musela vypnut lebo moja fenka, ktora sedela pri mne zacala priserne zavyjat, v sekunde co som to vypla zavyjat prestala. Este som ju v zivote nepocula zavyjat tak ma to velmi prekvapilo. Po chvili som nahravku spustila znova, lebo som chcela vediet ci bude reagovat rovnako, uz sice nezavyjala ale asi po 30 sekundach zacala knucat, tak som to znovu vypla. Zjavne jej ta hudba nerobila dobre. Ja som necitila nic zvlastne iba trochu tlak na temene hlavy, ale je pravda, ze som sa velmi nesustredila.

    Páči sa mi

  7. mne je pri pocuvani tejto hudby vyslovene zle, oci sa mi akoby podlievaju, mozog si poskakuje ,toci sa a kruti sa (su to len pocity, nerobi to v skutocnosti 😀 ) tlaci ma cast nad spankami a je mi na odpadnutie.

    Páči sa mi

  8. ,,Toto video již není dostupné, neboť účet youtube spojený s tímto videem byl ukončen z důvodu opakovaných oznámení třetích stran ohledně porušování autorskách práv.” To je škoda, ani jedno nefunguje.

    Páči sa mi

    • Sorry, už som to nenašla ani medzi mojimi záchytnými nahrávkami (ešte musím pozrieť staré CDčka). Zato aspoň pre Tretie oko som našla toto (silné):

      Potom som našla hudbu v štýle Shapeshifter na aktiváciu energetického tela (extrémne silná!):

      Zvukové nahrávky týchto videí pridám hore do článku.

      Páči sa mi

Povedz svoj názor