Arkturiáni znova: Koniec ilúzie

Hlavná ilúzia, ktorej sa v súčasnosti zbavujeme, je ilúzia oddelenia, separácie. Pomaly si začíname uvedomovať, že nie sme oddelené bytosti, že všetci nezávisle od toho, ako vyzeráme, kde žijeme a v čo veríme, spoločne vytvárame jeden ekosystém zvaný Gaia. Spojenými silami vytvárame kanály svetla, ktorými my i planéta prechádzame zmenami: od individuálneho vedomia cez kolektívne až k planetárnemu. Čím viac sa vnárame do piatej dimenzie, tým viac sa vnárame do galaktického vedomia. A až vstúpime do šiestej dimenzie, naše vedomie sa včlení do kozmického vedomia.

V tomto procese narážame často na pochybnosť, v akej realite to vlastne žijeme. Ak chceme určiť, kde práve sa pohybujeme, počúvajme svoje pocity. Tretia a nižšia štvrtá dimenzia nám dáva pocit oddelenosti, aby sme sa aspoň nejako dokázali obrniť voči všetkej tej tme a strachu, ktoré sme v svojich mnohých fyzických inkarnáciách zažili. Keď sa však dostaneme do kontaktu s piatou dimenziou, cítime taký pokoj a mier a bezpodmienečnú lásku, že necítime potrebu byť oddelení. Chceme splynúť s tou láskou pokojom a mierom a so všetkými ľuďmi, zvieratami, rastlinami a vecami, ktoré ich vyžarujú.

Niektoré veci v našom prostredí sa stávajú zdrojmi tejto vibrácie piatej dimenzie. Najčastejšie sú to predmety našej kreativity. Ako keby naberali svoj samostatný život. Môžeme z nich čerpať energiu, keď cítime potrebu zvýšiť svoju vibráciu a udržať sa v kľude a mieri. A ak si ich prestaneme všímať, môže sa stať, že z nášho života zmiznú, alebo že sa ich vysoká vibrácia jednoducho stratí a zostanú obyčajnými “vecami”.

Pritom sa tieto veci v skutočnosti nestratia, len sa vrátia do nižšej vibrácie svojej vlastnej hmoty – stanú sa hmotou bez vlastného vedomia. Presne to sa môže stať aj našej planéte – ak dokážeme v sebe udržiavať vibráciu lásky, pravdy a pokoja, Zem bude rezonovať na týchto frekvenciách a vzostúpi do piatej dimenzie, pretože je súčasťou toho istého systému ako my a prispôsobí svoju vibráciu nášmu vedomiu.

Celý proces planetárneho a individuálneho vzostupu nemá dnes ešte presnú podobu – utvára sa “za pochodu” a ovplyvňujeme ho tým, ako sa my v jeho priebehu správame. Čiže vzostup je vlastne naše vlastné “stvorenie sveta”. Všetko, čo je súčasťou nášho ekosystému, sa jedným alebo druhým spôsobom premietne do vyššej dimenzie. Tí, ktorí sa premietnu prví, budú pomáhať v prechode celému zvyšku, až kým sa celý systém nepreklopí na stranu vyššej vibrácie. Každý pritom pôjdeme “nahor” svojou vlastnou cestou – a je možné, že v priebehu procesu sa budeme zoskupovať podľa toho, nakoľko podobné si naše cesty budú.

🙂 Toľko som vybrala z jedného channelingu Arkturiánov a hodila som to do vlastných slov (a miestami aj vlastných obrazov, pretože teraz už začínam rozumieť spôsobu myslenia Arkturiánov). Dávam to sem, pretože sa blíži ďalšia meditácia za Gaiu – a táto bude mať veľmi špeciálny, ale aj hodne ťažký cieľ… 🙂 Ale o tom až nabudúce.

11 thoughts on “Arkturiáni znova: Koniec ilúzie

  1. aha….tak o tomto boli tie zive sny….otvorit dvere-srdce skutocnej laske,ktora vidi bozske v nas,ozivit v sebe sucit a pochopenie-tym zacneme vibrovat na vyssich frekvenciach.
    umrtvit egoisticke,nizke tuzby a myslienky- mozeme vzostupit spolu s Gajou vyssie, ona sa potrebuje zbavit nizsich hmotnych aj nehmotnych paralelnych svetov Zeme.
    Cize znovu pracovat na sebe, priala by som vsetkym pocitit tu lasku,to zmierenie,pokoj-ako prislub lepsej buducnosti,clovek pochopi,ze vsetka snaha byt lepsi,duchovnejsi ma obrovsky vyznam a zmysel. 🙂

    Páči sa mi

  2. Zdravím Vás bytosti svetla a mieru. 🙂 😉 Chcel by som Vás poprosiť o radu.”Prečo sa mi pri duchovných cvičeniach nedarí?Myslím výsledok by mal byť napríklad spojenie s jemno hmotným svetom,no nič sa mi nedarí.Mám doma knihu od William W. Hewitt-Objavte silu svojej mysle .Podarilo sa mi dostať na Základnú duchovnú úroveň a už takmer 3/4 roka som sa nikam dalej neposunul nič mi nepomáha. :/ Prosím poradte my,budem Vám veľmi vďačný 🙂 😉 ♥

    Páči sa mi

  3. ahoj Kalcho, tiez som presla obdobim citania knih a preslapovanim na mieste,mala som pocit,ze realny zivot na Zemi ma zdrziava a brani mi v duchovnom rozvoji 🙂 🙂 🙂
    Az prisiel cas,ked sme sa s rodinou dostali do velkych problemov,takze som musela otvorit oci a “zostupit z oblakov na Zem”, zacat tvrdo pracovat a skutocne zacat pouzivat,co som sa naucila v duchovnych knihach v praxi
    Dnes mozem povedat,ze v natazsich casoch,vo chvilach zufalstva,kedy sa clovek neboji o seba,ale o svojich blizkych,su duchovne bytosti-volam ich anjeli-najblizsie,vo chvilach,ked su tvoje prosby najuprimnejsie,je ich pomoc najvacsia a nespochybnitelna.
    Moje deti nemusim uci,ze su anjeli,oni to prezili,boli sucastou tych kazdodennych malych zazrakov-nahod,ktore nie su nahody,prezili tu ohromnu pomoc,co sa nam dostavala a stale dostava.
    Kazdy ma ine sposoby komunikacie- niekto pocuje,vidi, u mna je to fyzicky pocit tepla,niekedy vona,niekedy prichadzaju v sne,niekedy si precitam alebo pocujem z medii nieco,co presne v tej chvili potrebujem,alebo mi len daju vediet,ze su so mnou tym,ze nieco poviem a pocujem to znovu z radia,alebo TV,……
    Najdolezitejsie su skutocne uprimne pocity,aky je tvoj ozajstny zamer.
    Clovek je schopny telepatie nielen s anjelmi,ale aj s ludmi,ktori su nam blizki,naladeni na tie iste vibracie,aj keby boli na opacnom konci sveta……….ako australski aborigeni,hovoria si Skutocni ludia,ziju tak ako povodne ludia na Zemi zili-my sme podla nich Mutanti- uz nemame tie schopnosti,co sme mali.
    (Marlo Morganova: Posolstvo od protinozcov)
    Drzim palce,najviac zalezi na uprimnom priani z cisteho srdca,vsetko sa nam mnohonasobne vrati…

    Páči sa mi

  4. Este som zabudla napisat velmi dolezitu zasadu: Anjelov musis najprv poprosit o pomoc,inac musia respektovat tvoju slobodnu volu a len sa prizerat,nemozu zasahovat, musis ich privolat a poprosit o spolupracu,pomoc.

    Páči sa mi

  5. Toto sa mi teraz akosi deje… pendlujem medzi dimenziami 😯 , temnota a tma ma pohlcuje ale pritom vždy aspoň 1% z mňa odoláva. 😀 … heli ? Nemáš nejaké info o tom čo sa bude diať v júny- koncom mája ? Vidím tam čierny fľak 😦 ale zase pred tým veľa zlatej v Apríli :).

    Páči sa mi

    • Duško,

      tak som sa dnes pri státí spýtala. Najprv som išla len cez pocity. Apríl – cítila som, ako sa ma energie držia, zvierajú ma a bolo mi dobre; máj – prázdnota, nikde nikoho; jún – znova samé zovretia a pohoda.

      Potom som požiadala o obrazový vnem. Najprv len tak, moc som z toho múdra nebola, lebo sa to veľmi nemenilo, apríl vyzeral ako keď sa delia bunky, máj bola polievka svetla a jún takisto. Potom som sa pýtala priamo na teba. Apríl: klokotalo to ako vriaca voda, akoby sa energeticky s tebou diala nejaká premena. Máj bol, akoby si po veľkej energetickej bubline skĺzol do údolíčka a jún, akoby to z toho údolíčka išlo znova nahor. Pýtala som sa aj na seba, tam som to mala iné, bez výkyvov, ale už som zabudla, čo to bolo. 😕

      Páči sa mi

Povedz svoj názor