Arkturiáni a 5. dimenzia: zbaviť sa času a priestoru

Minule som na jednom z blogov čítala, že sa niekomu podarilo “vystúpiť z času”. A ešte v ten deň mi od Suzan Carrollovej prišlo ďalšie posolstvo od Arkturiánov – o tom, ako sa práve potrebujeme zbaviť nášho vnímania priestoru a času, aby sme pokojne preplávali do vyššej dimenzie (tej piatej):

Pre život v piatej dimenzii sa potrebujete zbaviť svojej závislosti na ilúzii času a priestoru. Používame slovo „závislosť“, pretože žiť v predstave času a priestoru bolo podstatnou súčasťou vášho treťodimenzného myslenia.

Tento typ treťodimenzného, lineárneho myslenia vám do veľkej miery prekáža vnoriť sa do vášho života v piatej dimenzii. Lineárne myslenie si stále myslí, že treba čas na to, aby sme sa dostali na miesto, kde sa deje piata dimenzia. V skutočnosti je piata dimenzia stav vedomia, v ktorom sa čas a priestor zliali do TU a TERAZ.

Novoaktivovaný Multidimnzionálny Operačný Systém podstatne podporí vašu schopnosť myslieť z uhlu nekonečnosti. Myslenie z pohľadu nekonečnosti vám umožňuje vnímať realitu ako tok zážitkov, v ktorom sa rozhodujete účastniť TU a TERAZ. Niet tam miesta pre zážitky, ani ich začiatok alebo koniec. Ale tak, ako potrebujete zapnúť televízor, aby ste mohli prijímať program, potrebujete v sebe zapnúť vaše myslenie z pohľadu nekonečnosti, aby ste plne pochopili naše správy.

Keď zapínate televízor alebo diaľkovým ovládačom meníte kanály, vysielate špecifickú vlnovú dĺžku, ktorá ten kanál aktivuje. Takisto sa môžete naladiť na myslenie z pohľadu nekonečnosti tým, že sa sústredíte na váš výber reality a potom použijete silu úmyslu na to, aby ste ju vnímali.

Toľko Arkturiáni a ja ich len doplním, že to, čo píšu, je vlastne návod na zhmotnenie – nasimulovať v sebe fyzické pocity situácie, ktorú chceme zhmotniť.

No a dnes ráno už si viem predstaviť, ako to v tej 5. dimenzii asi vyzerá 🙂 … Robila som si šamanskú cestu za Gabrielom a Efnielom. Kým ich som vnímala ako pevné fyzické telá, celý svet okolo nás bol akoby “blikajúci” – prebleskovali cez seba rôzne scenérie toho istého. A keďže som teraz “nadupaná” z Castanedu 😀 , tak mám hneď aj svoju teóriu: ak dokážeme “prichytiť” našu pozornosť o jeden z týchto prebleskujúcich okamihov, tak dokážeme daný svet zhmotniť. Jediné, čo to od nás chce, je schopnosť preniesť sa doňho… A to prebleskovanie bolo podľa mňa zhustenie času a priestoru v jednom jedinom bode – v tu a teraz.

Plus cvičenie…

Dole je jeden pohyblivý obrázok. Ak máte čas a vydržíte to, chvíľu sa naň pozerajte. Pozerajte sa naň tak dlho, až ho budete pred sebou vidieť, keď zavriete oči. Robievajte to častejšie. Uložte si ho do počítača a pozerajte naň, kedykoľvek budete mať čas. Pripravujem vás na niečo… Čo, to sa dozviete niekedy v júli (ak sa nemýlim). 🙂

7 thoughts on “Arkturiáni a 5. dimenzia: zbaviť sa času a priestoru

  1. Jeej prekvapkoooo *tesim*. No, oko uz mam v RAMke. Ako som na neho pozerala, spojili sa mi k nemu aj zvuky otvarania aj zatvarania. Nie typicke ze “klik oko”, skor ako pohyb morskej vody sem a tam, neviem odkial sa zobrali. Pomocou nich si mozem presne vybavit pohyb oka. Haluz.
    Napisem ti moje pocity pri sledovani oka: “Nejaka je rozmazana”, “Dobre ma prilepenie tie mihalnice”, “Nie az tak dobre, v pravo vidno zvysok lepidla”, “Tie kvetinky su pekne”, “Linka na konci sa jej tiez rozmazala”, “Obocko ma dobre vytrhane”, “Zaujimava duhovka” 😀

    Páči sa mi

  2. Ten pohyb morskej vody je asi zapríčinený dvoma vecami – jednak že samotný obrázok sa hýbe a potom zrenička v ňom sa zväčšuje a zmenšuje. Sústreď sa na tú zreničku a jej pohyb. 🙂

    To oko môže fungovať (a možno bude fungovať 🙂 ) ako portál. Vpravo dole na stránke je druhý taký pohyblivý obrázok. Aj ten môže fungovať ako portál… Keď sa ti podarí dostať svoju pozornosť na hladinu tej rozkývanej vody, môžeš po nej ísť hocikam. Aspoň mne to funguje výborne. 🙂

    Páči sa mi

  3. wow!!! 😀 teším sa aj ja… 😀 minule som na angeláriu postrehla, že máš tento blog, ale vtedy ešte nebol verejný. 🙂

    Hm, mňa hneď zaujala zrenička – ako sa rozširuje a zužuje. 🙂 No som zvedavá, čo z toho bude v júli… 😀

    Páči sa mi

Povedz svoj názor