Keď útočí Jóžin z Bážin :-)

Nedávno som si upratovala svoj počítačový “denníček” a prišla som na jednu techniku, ktorú vám chcem porozprávať. Je asi rok stará, z mája 2009. Vtedy decká (t.j. Aurík, Filip a Luc) aktívne diskutovali na Helarfóre. Ako ho spustili, ozvalo sa im tam zopár divných ľudí. Jeden z nich bol niekto, komu som hovorila “Jóžin z Bážin”. (No dobre; nie som extra úctivá k iným ľuďom. Najmä nie, ak útočia na moje “dietky” 🙂 . Teda, vtedy to ešte boli moje “dietky”. A nejako nimi naveky zostanú 🙂 .)

Aurík mi vtedy napísal, že sa im tam ozval nejaký chlapík s vysokými schopnosťami. Najprv to spozoroval Filip, ktorý zostal tak trochu “mimo” – jeho komunikácia s anjelmi sa prerušila a miesto nich sa mu do hlavy nakýblil náš Jóžin z Bážin.

Decká začali robiť rituály, ale chlapík bol príliš silný na to, aby si s ním poradili. Vyskúšali aj špeciálnu mantru MORKLB 😛 , ktorú som im zostavila pri jednom z predchádzajúcich psychických útokov (ale o tom až niekedy inokedy), ale tá potrebuje dlhší čas na zapôsobenie – a Jóžin z Bážin ich vážne ohrozoval. Aurík: “Mali sme s ním astrálny boj a je krytý riadne, tak bacha naňho!” Ešte som si povedala, že by nemusel tak hnusne preháňať 🙂 … lenže to som ešte nevedela, čo sa bude diať!

Už som minule písala, že som zvyknutá robiť s psychickými linkami. Najjednoduchšia psychická linka je pre mňa fotografia. Decká mi poslali svoje fotky a našťastie sa im podarilo niekde “zobnúť” aj fotku Jóžina z Bážin, takže stav bol úplne ideálny! Bosorka mohla vytiahnuť “do boja”. 😛

Niekedy okolo 2:00 ráno som sa vybrala za Jóžinom z Bážin. Povedala som mu, že má decká nechať na pokoji, pretože sú to predsa len decká a preňho nie sú rovnocenní súperi…  Javil pramálo porozumenia. Kým som s ním hovorila, stavala som okolo neho zrkadlá. Na fotke, čo mi decká poslali, vyzeral samoľúbo, ako človek rád pozerajúci na svoj obraz. Spoľahla som sa na to, že sa v nich bude zhliadať a zabudne na čokoľvek menej dôležité ako on sám (decká mi preposlali aj časť korešpondencie s ním, takže som vedela, že presne takto sa vníma).

Ostala som však zaskočená: on tie zrkadlá vôbec nevidel, hoci ja áno! Chvíľku som pochybovala, či vôbec niečo robím. Ale keď som bola hotová, zrejme ho už moje litánie dožrali a chcel mi urobiť niečo zlé. Namieril na mňa ukazovákom (stála som za zrkadlami) a nejako ma preklial či čo, ale v tom okamihu sa energia odrazila od zrkadla a videla som, ako postupne ukazovák i ruku pokrýva niečo sivé, ľad alebo pleseň alebo niečo také… Len na to civel a nechápal, čo sa deje. Spokojne som sa vytratila.

Celá akcia mi však zožrala toľko energie, že som potom zaspala – a odrazu som ho mala v sne! Snažil sa ma zviklať, vybudiť vo mne strach alebo komplex menejcennosti… Hehe! 😀 Zistila som, ze síce je schopný dostať sa človeku do hlavy, ale nemal dosť schopností na to, aby sa v nej hrabal hlboko – mal dostup len na krátkodobú pamäť.

Ten sen bol o nemocnici, chorobách a lekárovi, čo to liečil. (Kamarátka musela v tom týždni do nemocnice s kolapsom pľúc. Zrejme to vyhrabal v mojej hlave a chytil sa toho, ale pritom nezistil, že z mojej strany nešlo v tomto prípade o strach, ale len o nervozitu.) Odrazu som musela ísť na lekársku prehliadku, lebo bolo podozrenie, že mám nejakú trombózu či čo… Pred tou lekárskou prehliadkou som musela ísť do sprchy. Do ruky mi dali zdravotnú kartu s mojím menom a adresou, no ale čo som s ňou mala robiť? Tak som ju vzala so sebou do sprchy. A keď mňa pustíte do sprchy, tak si buďte istí, že tam budem hooodne dlho a v tej najteplejšej vode, akú moje telo znesie… No a keď som v nej vyliezla a para okolo mňa sa rozplynula, zhrabla som kartu a išla k lekárovi.

Lekár si ma posadil naproti sebe cez stôl a začal ma strašiť. Ja som sa nejako odmietala báť. Tak zmenil a odrazu o mne začal tvrdiť, že som iná, a snažil sa vo mne vyvolať pocit menejcennosti. Tvrdil, že som premúdrelá a že všetko viem. Vtedy ho nejakí iní ľudia vyzvali, aby mi teda položil nejakú otázku – a ja som nevedela odpovedať… Tak si aspoň vypýtal moju zdravotnú kartu. Podala som mu ju – a moje meno i adresa boli nečitateľné! V sprche sa atrament rozpustil… Bolo smiešne, aký zostal z toho zistenia zronený!

Vtedy som pochopila, že nejde o obyčajný sen, ale mám v hlave nakýbleného Jóžina z Bážin (aj keď vyzeral celkom ináč než na tej fotografii) a že celý účel toho sna bolo zistiť, kto som! A súčasne som pochopila, že zrkadlá “držia” – keď som videla, ako sám odrazu dostal strach a pocit menejcennosti! To, čo vysielal inému, sa dostalo späť na jeho hlavu.

Nakoniec to vzdal a tíško vykráčal z mojej hlavy a z môjho sna. 🙂

Ale pretože som si uvedomila, aký je silný, rozhodla som sa deckám urobiť ešte aj ochranné klietky, ktoré by z nich odvádzali negativitu do zeme a boli hore napojené na Zdroj. A deckám som napísala: “Takže zrkadlá zatiaľ držia a nastavala som ich tak, aby okolo neho tvorili nepriepustnú bariéru. Síce ich nevidí, ale už vie, že tam sú – takže možno vymyslí niečo, ako sa ich zbaviť…”

Našťastie pokiaľ viem, už ich viac neotravoval.

Takže dve poučenia z príbehu:

  • technika zrkadiel postavených okolo škodiča a odrážajúcich jeho obraz naňho späť (bez medzier medzi nimi) je schodná a účinná
  • nikdy nepodceňujte nepriateľa, lebo aj keď robíte obranu šamanskou cestou, nechávate za sebou veľmi jemnú nitku energie, cez ktorú vás schopnejší jedinec vie vystopovať späť!

A keby sa niekedy vám taký Jóžin z Bážin nakýblil do sna, tuto máte stručný návod, ako sa ho zbaviť:

(Ilustračná snímka je z tarotu Deviant Moon.)

29 thoughts on “Keď útočí Jóžin z Bážin :-)

  1. Tá technika je zaujímavá, ale ak neviem ako ten dotyčný skutočne vyzerá, mám si ho nakresliť a napísať jeho meno? Alebo v prípade anjelských dať tam ich tarotovú kartu?

    Páči sa mi

    • anitraM, v podstate staci, aby sa dotycny clovek sustredil na tu inu osobu a ty si stiahnes “z hora” tie informacie (alebo ze by priamo od tej osoby?). Ja si poviem napr: “Chcem vidiet mysleneho kamosa dotycnej osoby.” Vyjavi sa mi vtedy jeho astralne telo a podla toho o co akurat ide, tak pracujem s touto mne vyjavenou energiou (ochrana, checkovat choroby, liecit, pozerat na priciny chorob..atd.)

      Páči sa mi

  2. joj, koľkích jožinov bych sa tak potrebovala zbaviť:-), vidím v tom menší háčik, kde zoženem práškovacie lietadlo. :-), a teť babo raď, JRD už pomaly zanikli. 🙂
    hm, no nejaký poprach musím vydumať. 🙂

    toto je fakt super

    Páči sa mi

  3. vieš, niekto to má posunuté na iný kalendár 🙂 ale vážne rozmýšľam kde do kelu to práškovacie lietadlo spaším. 🙂

    klídek, pre jóžinom treba len poker faca zachovať, 🙂

    Páči sa mi

  4. Dá sa táto technika použiť aj ak je táto osoba priamo pri mne a mám pocit že sa do mňa “naváža” a tým ma oberá o energiu ? Potom si predstavím že medzi mnou a ním je zrkadlo alebo celý musí byť obklopený zrkadlami ?

    Páči sa mi

    • Ako to intuitivne povazujes za spravne. Ja to väcsinou robim tak, ze mam okolo seba zrkadlovu gulu ktora odraza negativne alebo vyciciavajuce energie s5.

      Páči sa mi

  5. Dobrý deň.
    Dnes som objavila vašu stránku. Je veľmi zaujímava a takéto veci ma zaujímajú. CHcela by som vedieť, že ako človek zistí, či má aj on takéto schopnosti, ako je komunikácia s anjelmi, alebo práca s kyvadlom, alebo veštenie.
    Všade sa píše že sa treba sústrediť /môj večný problém/ a potom sú tam cvičenia/čítala som článok o božej ruke/. Znamená to, že každý človek môže mať takéto schopnosti?
    Syn si minulý rok prial pod stromček kyvadlo a chvílu nám ním aj veštil. ale ako si ho to prešlo. Niekedy mu to aj vyšlo.
    A ešte jednu vec by som chcela vedieť. Keď mám pocit, že sa mojej rodinke nedarí, a že niekto na nás vplýva negatívnimi myšlienkami/aby sa nám nedarilo/ dá sa proti tomu brániť?
    Ďakujem Vám za vašu odpoveď a teším sa na všetky články, ktoré tu prečítam.
    Maja

    Páči sa mi

Povedz svoj názor