Twin flame – duchovná polovička

Éterická sa v ktorejsi diskusii zmienila o twin flame, ktorú ona nazýva “duchovná polovička” (a mne sa to páči oveľa viac ako “plamenný partner”, čo je z prekladu R. Detzlera, zakladateľa SRT). Má s tým skúsenosť a tak mi povedala, že ju môžem skopírovať z jej blogu. Tu je jej príbeh:

Svoju TWINFLAME poznám už pár rokov . Nikdy som  nevedela , čo máme spoločné , ale  od prvej chvíle som cítila , že tento človek je pre mňa velmi dôležitý   a mala som  pred ním veľký rešpekt a úctu  . Okolnosti námale neumožnovali stretnutie a ja som vedela , že tak to má byť a že všetko príde v pravý čas !

Koncom tohto leta sa mi začali ,po dlhom volaní po pravde a prosbách o svoju duchovnu polovičku ,diať „veci“ .Prichádzali symboly , prichádzali znamenia , každa anjelska karta ma len utvrdzovala v tom , že sa to blíži . Pamätám si prvé vyloženie nových voňavých a nádherných anjelských kariet , ktorým som v septembri dala otázku , jako to vlastne s mojím hladaním SEBA je . Všetko sa mi zdalo taka rutina , nič mi už vlastne nedavalo zmysel , citila som sa uplne uväznena v  sebe , moja praca s energiou a sebou sa dostala na mrtvy bod . Začalo sa mi cnieť za sebazdokonalovaním a najhoršie bolo , že celu vinu som zvalovala na iných  , že oni su  moja „brzda“ . Jasné , najlepšie to je hodiť na niekoho. Najprv som to 3 roky hádzala na reiki  a teraz na človeka po mojom boku. Nakoniec som to nechala v prude myšlienok a prosila o také znamenia , ktorým by som pochopila čo sa to deje a prečo sa to deje . Za velmi krátky čas prišli dalšie karty a znamenia – Partner duše ! Ach bože ( pomyslela som si ) , žeby predsa existoval niekto , kto by ma chápal v takom zmysle , v akom si to moja duša želá ??? Zmocnil sa ma zas divny pocit , radosť aj strach pred nepoznaným . Všetko som nakoniec odovzdala do ruk tých hore . Niekolko krát po sebe mi ešte prišli ako pokračovanie „dej“ karty Zázraky a Splnené priania a nato pár krat nájdenie Vnutorneho dieťaťa . Veci sa diali zrazu samé a ja som karty vymenila za svoju intuiciu t .Zrazu som dostala odpoved v sne. Bola to hádam najjasnejšia odpoved odpovedí , aká sa mi kedy dostala a ja som bola taká vdačná !!! vid tuna

Velmi ma atmosféra sna potešila , kedže človeka zo sna poznám pár rokov  . Od prvého okamihu som vedela , že ma pre mna velke posolstvo .  …. V podvedomi som od uplneho začiatku citila , že je to bude  moj “učitel ” na ceste v hladaní SEBA  . Naša kominikácia sa presunula do roviny bežného kamarátstva  , dni bežali – každý mal svoj život , každy svoje ulohy a skušky , avšak stále sme sa vedeli „stretnuť“ . Mne často chodil do sna a v sne sa ukazoval ako sa práve pozemsky mal , ako sa cítil – taký bol v sne . On ma zas stale „počul“ ked som na neho myslela a bola to len otázka pár hodín , aby na moje volanie reagoval smskou alebo mailíkom . Takže sme sa navzájom spojili vždy , ked jednemu alebo druhemu bolo ťažko . Proste fungovala telepatia  .

 Po tom sne , v ktorom som s ním cestovala v autobuse , som sa mu hned ozvala – kedže sa nedal takýto odkaz prehliadnuť . Opísala som mu situáciu sna .Zhodovalo sa to s tým , čo s nou roky prežíval , a ja som zrazu precítila všetko , čo ho obmedzuje tolke roky , zrazu sa do mna vliali jeho pocity a ja som nepotrebovala viac vysvetlovať nič. Zrazu som sa citila ako v jeho koži.

 Týmto snom sa mi zrazu začala otvárať opona , niečo čo sa neda ani vysvetliť slovami .Bolo to vzájomne , zrazu som sa citila , akoby som si písala sama so sebou , kým sa stihol niečo opýtať, ja som už napísala odpoved a naopak . Došli dalšie sny , ktore zapadali do seba . Prvy krat mi do hlavy došli myšlienky , ktoré zneli akoby mi niekto oznamoval jeho buducnosť , jasny fakt , proste tak to bude raz určite , žiadne pochybnosti (alebo predsa to bol rozhovor s niekym hore ? ) Tieto fakty som počula prvy krát a ked som mu o nich nesmelo povedala – čo sa mi „zazdalo“ , tak mi vraví , že toto je práve jedho sen , ktorý sa snaži tolke roky uskutočniť . Bolo to krásne – v tej chvíli som mu vravela, že to uskutoční určite ,lebo som to dostala ako jasny odkaz pre neho . Ale stále sme spolu komunikovali len písomne . Ja som totiž mala taky pocit , že ešte nie je ta chvíla nato , aby sme sa stretli . Ten pocit som mala od uplneho začiatku  ,  stale som nemala „povolenie“ na stretnutie . Pár dní nato som mala „sen“ . V tu noc som dostala ZELENU  , prišla ta chvíla . Moja duša spievala tieto vety v sne dookola :“ To je tá chvíľa,bez slov sa strieda stráž,hodiny mýlia,kto vie môže rásť .Slepá dám sa viesť tisíckou hviezd,keď nebeské prúdy vo víre krútia ,oceán ľudí …. „ Možno to bude znieť prinajmenšom smiešne , ale celu noc som dostavala odkazy cez piesne . V tu noc – v tom sne som chodila po byte a všetko bol on , v každej veci , v každej myšlienke . Kde som pozrela , tam bol , bol vo vzduchu – bol vo mne , dýchala som ho aj vydychovala .

Od toho sna to konečne chcela  aj moja duša . Potrebovala som sa mu pozrieť do očí , do duše a utvrdiť sa . Možno som čakala aj sklamanie , chcela som ale vedieť prvadu . Bože , ako som sa bála tej prvej chvíle a stale som si hovorila „nič nečakaj , nebudeš sklamana“ .Prvy okamih bol zvlášny – sretnete človeka , ktorý vám nič nehovorí aj napriek tomu , že ho dôverne poznáte . 

Bol pre mna ako “otec” , od prveho kontaktu som vedela , že tento človek mi otvori branu . Nakoniec , aj sny s ním mi stale ukazovali , ako sa ma a že na seba spolu myslíme aj ked sme absolune nevedeli , čo nas to stale k sebe vracia.

Nevedela som , čo prvé povedať , bola to taka zmes pocitov od radosti cez výčitky .

Jeho prvá veta bola „ Konečne“ a silné objatie …hlboký pohľad do očí a z nich   do hlbky duše .Zrazu zmyzli všetky myšlienky, všetky otázky ….

Čas sa  zastavil . Zdalo sa mi to všetko ako nekonečno , aj ked hodiny ukazovali velmi krátky časový usek .

V duši mi zavladol neskutočný POKOJ a uplne naplnenie nie pozemskou LASKOU a SVETLOM  . Nie takou , aku cíti žena k mužovi – to sa neda opísať slovami ta harmonia .

Išla som na stretnutie s tisíckou otázok – „čo to robíš? prečo to robíš? Čo od toho vlastne očakávaš? „ ….. a odchadzala som s uplnym kludom v duši , usmiata , vyrovnaná , bez jedinej otázky …. nič! Iba  pokoj , harmonia a kľud – neskutočný a neopísatelný klud !

Prajem vám všetkým , aby ste v živote stretli svoju druhu polovičku,nech su už okolnosti akekolvek , nemusite byť partneri , manželia – ale mali by ste sa najst a vedieť , že ste sa našli .

Ja som sa niekolko dni po tomto stretnutí citila ako na drogách . Okrem toho , odvtedy sa mi čas zastavil – teda spomalil hadam 5x – pochopila par základných pravidiel o vnímaní pritomsnosti . Treba žiť teraz, dnes , nie zajtra ! Už žiadne plány , žiadne zajtra .Zajtra naozaj nebude ! Zaspíte dnes večer a zobudíte sa dnes ráno   dakujem mu za jeho slová , všetky mám vo svojom srdci

Od tohto stretnutia mam uplne ine postoje a uplne ine reakcie na okolie , na ludi v nom , na SEBA ..na všetko . Ludi čo momentálne nehladaju neberiem za neandertálcov , ktorí mi nerozumeju , ale beriem ich ako seba .Aj ja som tam kedysi bola a tiež mi niekto pomohol a radil ,aby som dnes bola tam kde som a ešte mi musia mnohí skrížiť cestu , aby som sa dostala do ciela . Samozrejme, niesom neomylná , občas uletím a potom sa musim riadne uzemniť ,ale dnes už viem kam vedie moja cesta ,už len nezísť z nej .

A pocit , ktorý som si z toho odniesla ?

Aj keby som toho človeka nikdy viac nestretla , viem že v ” duchovnej rovine ”  je moj a on vie že ja som jeho , naozaj je to božske spojenie . Aj ked viem , že teraz, ked sme sa našli, a zažili tu silu HARMONIE  , už  mi tento pocit asi nedokáže dať v bežnom živote  nikto .

Obrázok napravo som mala dávno predtým u seba a presne v týchto farbách som si predstavovala harmoniu … od tohto dna mam okolo seba vela fialovej energie.

Ked som sa ho pýtala, že ake je precento , že sa takéto stretnutie twinflame stane niekomu v živote – tak vravel, že šancu ma každy , každy ju v živote spozná , ale málokto ju rozpozná .

Teraz , po pár týždnoch od stretnutia môžem povedať , že mi to dalo predovšetkým TOLERANCIU , ktoru som tak upenlivo prosila u nebeskej brány .

 Moja známa , ktorá taktiež pred rokmi stretla Twinflame a rozbilo jej to vzťah len dodala : Mnohí stretli svoju twinflame , mnohým to rozbilo vzťahy a nakoniec sa rozbil aj ten s ňou …. najhoršie na tom je , že ak spoznáte lásku svojej pravej polovičky – už nikdy nikto vam taku lásku nedá ako ona a ani vy už takou láskou nedokážete milovať ineho či inú . Mnohým práve toto kazí všetky vzťahy ,ktoré su potrebne pre vývoj tu na zemi .

Ak ste svoju twinflame stretli a vaše cesty sa časom rozdelili , treba si z toho vziať len to krásne , podakovať za ten dar spoznať a rozpoznať ju a zvyšok hodiť za hlavu . Aj tak ste svoji – navždy  

A už len jedna mudra rada pre všetkých  ,ktora mi prišla uplne v pravu chvílku a bola od Zanny Avalon je

„ Nie vždy je správne obetovať vzťah , nikdy nebudete dokonalá . 
Dokonalí budete len vtedy , ak si budete vzácni ! 
Ak by ste žila so svojou duchovnou polovičkou , rozpadlo by sa to po cca 3 rokoch ”

***

helar na margo “twin flame”:

S princípom “twin flame” som sa stretla zatiaľ dvakrát. Úplne prvýkrát to bolo u Diany Cooper pri jej meditáciách s archanjelmi. Každý archanjel mal podľa Cooperovej “twin flame” (archeia) ženského pohlavia. Na Wikipédii som našla o tom článok, ktorý je dnes už zmazaný, pretože s touto teóriou prišla nejaká Lynn Fischer. Cooperová to prevzala od nej, ale čoskoro od toho sama upustila. Kým používala dvojicu muž-žena (archanjel-archeia), tak ich predstavovala veľmi “ľudsky”, fyzicky. Možno keď sa posunula ďalej a začala ich vnímať ako energie, pochopila, že “archeia” je len aspekt danej energie.

Už si pamätám len jedinú: Gabriel mal Nádej.

Pre mňa to bol vtedy dosť nepríjemný objav a nevedela som s ním narábať. V meditácii s archanjelom Michaelom napríklad je pasáž, keď archeia človeka energeticky nastaví na istú vibráciu a potom si ona a Michael zasadnú na trón a ty si máš sadnúť medzi nich a niečo prikázať. Nezvládla som ani jedno, ani druhé. Proste som mala pocit, že nemám čo sedieť 1. na tróne, 2. medzi Michaelom a “tou ženskou” 😛 a 3. rozkazovať… Tak som to odmietla a Michael sa náramne čudoval (a prestal na mňa konečne pozerať ako na odporný hmyz).

Neskôr som sa anjelov pýtala, ako to je s tou “twin flame” a povedali mi, že je to len fantázia. (Ovšem oni mi povyprávali kadečo, však? 😕 )

Druhýkrát som sa s “twin flame” stretla u Detzlera v jeho popise duší, ich hierarchie a prepojenia. Aj tam vystupuje nejaký “plamenný partner”, čo je “twin flame” (doslova dvojčací plameň) a “presahujúca duša”, po anglicky oversoul. K plamenným partnerom píše, že sú vždy “spojení v duchu”, nech už to znamená čokoľvek. A vraj sú veľmi citliví na vzájomné energie. Prekladám (z češtiny 😛 ): “Jednotlivec môže byť v manželskom vzťahu s jednou osobou, ale môže byť veľmi silne priťahovaný k tretej osobe. Obvykle pri SRT zistíte, že tou osobou je sesterská duša, plamenný partner alebo duševný partner a energia príťažlivosti medzi nimi je taká silná, že je závislosťou. Keď je osoba na niečom závislá, tak je ťah taký silný, že všetko ostatné je obetované naplneniu tohto návyku. Keď sú duše na sebe závislé, budú sa vzdávať všetkého vrátane Boha.”

Tak som sa celá vytešená pýtala svojho Vyššieho Ja, že či mám nejakú twin flame a ak áno, či sa s ňou stretnem. A moje Vyššie Ja ma hneď spražilo: nijakú nemáš, babo! A never všetkému, čo stojí v Detzlerovi. To s tými dušami je prekomplikované a v podstate je to nejako inak… A mne ovisol nos a prestala som sa zapodievať témou twin flame.

Pridala som to sem, pretože niekto možno vie o twin flame viac a dokázal by to vysvetliť, ale tieto moje postrehy rozhodne nevydajú za samostatný článok.

67 thoughts on “Twin flame – duchovná polovička

    • Ja som svoju “polovičku” stretla…je to žena…a da sa tu hovorit o zavislosti…je to moj najbližší človek, ktorý pozná moje trápenia a moje radosti…a nemusíme sa pri tom vidiet a komunikovať pisomne alebo ustne…komunikujeme “telepatiou”..ked viem, ze ma vola s problemom, vyložim jej karty…a ak je to dobre, ani jej nemusim pisat, citi to..ak je to zle, okamzite sa ozve sama, preco sa trapim a aby som jej to povedala..
      nemusime sa vidiet a rozpravat, ale musime na seba mysliet…nezije na Slovensku a stretavame sa malo…dokonca aj ked je nahodou doma, tak sa niekedy vobec nestretneme…je to take zvlastne silne spojenie…

      Páči sa mi

    • stretla som ho,svoju polovičku,na malú chvíľu,bolo to ako let motýľov,pred mesiacom náhle opustil tento svet,s ním skončil aj môj život,už nie som úplná,nenachádzam radosť a neviem,čo s tým mám robiť,ťahá ma to za ním

      Páči sa mi

    • v Bride to Coelho nazval “druhá časť”, takže on by mal vedieť, čo tým vlastne myslel, žeby sme mu napísali a poprosili ho o spoluprácu ?! 😉 🙂

      Páči sa mi

      • ja som to písala všeobecne , že nie stale vieme presný názov /dokonca ani ja nedam ruku do ohňa ,že som ju dobre nazvala / …. ale ked ju stretneme , vieme čím pre nás je

        Páči sa mi

  1. Jasné, určite duchovný prepojení je oveľa viac- nie len twin flame. duálne, siamské, sesterské duše… možno nie je podstatné čo kto pre nás je a ako sa to nazýva! dôležité sú duchovné odkazy, ktoré si môžeme vzájomne predávať.
    mňa čaká v sobotu stretnutie so siamskou dušou, no som veeeľmi zvedavá 😀

    Páči sa mi

  2. … tak, tak, veru … mila mariaaab 🙂 … … nazor podlozeny doterajsou osobnou skusenostou (mojou, o tom pisem teraz) … aj TF je cesta k jednote … takze … ukaze sa 😉 …

    Páči sa mi

    • a ja doplním, že nielen TF, lebo mám pocit, že každá cesta a každá duša, ktorou a s ktorou putujem s otvoreným srdcom, tak každá má pre mňa potenciál splynutia v Jednotu …

      Páči sa mi

      • … tak … 🙂 ale uz nebudem pisat, lebo jednoslovne odpovede iba zaberaju miesto, ach jo 🙂 … (aj preto som popisala viac, jaaaaj) …

        Páči sa mi

  3. rozhodne je to zaujímavé… ja chápem TwinFlame (po opise eterickej aj helar) nie ako “plamenné dvojča”, ako ho asi chápe helar, ale skôr tak, ako to bolo priblížené v Smaragdových doskách – že pre každú dušu tam “hore” je symbol plameň (teda svetlo produkované ohňom alebo niečim podobným). Každý plameň je jedinečný, špecifický, resp. každá duša ma unikátny “energetický vzorec” podobný ľudským otlačkom prstov 😉 Možno že nejaké duše majú tento vzorec natoľko podobný, že je to, akoby sa pozerali do zrkadla (?). A keďže podobné priťahuje podobné… 😉 No niekde tu bola spomenutá “závislosť” a žiadna závislosť nie je dobrá, tak neviem… Navyše, ak stretnutie takejto osoby a jej následná “strata” vpadne do života človeka a naruší “normálne” vzťahy… možno musí len pre niečo “viac” obetovať dačo iné…
    No, neviem… je to samé možno možno, ja som svoje dvojča ešte nestretla, aspoň o tom neviem 😛 Ale keď sú takéto dve duše k sebe veľmi priťahované, necítia to zakaždým, keď na danú osobu narazia???

    Páči sa mi

    • ano, mne ta osoba nastavila zrkadlo . to máš pravdu a popieram v mojom prípade ZAVISLOST , tato vlastnosť sa uplne odburava – pretože po stretnutí s Nim som prave pocitila TOLERANCIU – a pocit daneho človeka NEVLASNIT aj v tom postaveni ake voči mojej duši má . takyto pocit dokonca nepoznám ani v partnerstve ,kedže človek vo vzťahu chce toho druheho vlastniť menej či viac .

      ináč mimo toho – ked som buchala na tie nebeske brány ešte pred celým stretnutím , prosila som anjelov o znamenia, došiel mi do sna MUŽ a predstavil sa ako FIREFAN . no,taketo meno som nenašla a po čase mi došlo , že to nebol anjel … ale firefan – rozduchavaš mojho ohňa . nakolko nemam z angličtiny ani zaklady,,tak toto slovo som nemaal odkial vziať a navyše,trvalo mi kým som vyčítala zmysel toho posolstva

      Páči sa mi

  4. Tiez som pred pár mesiacmi stretla svoju duchovnu “polovicku” . Je to zhodou okolnosti muz, starsi odo mna o 10 rokov (ale iba fyzickým vekom 🙂 ). Bolo to silne stretnutie, pritiahlo nas to na prvy “pohlad”, aj ked tazko hovorit v nasom pripade o vizualny zaujem…Pocity boli rovnake ako Etericka pisala v clanku. Nemam k tomu co viac ani dodat…
    Stretli sme sa ako kolegovia v praci, do ktorej som nedavno nastupila. Obaja sme slobodni, hoci mame kazdy partnera. On mi ihned navrhol vztah, v pripade, ze by som sa niekedy v buducnosti nahodou so sucasnym priatelom rozisla. Bol ochotny bez vahania vzdat sa toho svojho sucasneho vztahu ale nebol vtieravy, je medzi nami totiz akasi hranica z tolerancie ci vzájomnej úcty, akceptácie zivota toho druhého. Hoci o nasom “stretnutí” (na duchovnej urovni) nikto nevie kolegovia si to vsimli od prveho dna co som v praci. A uz si nas spajaju dokopy. Uz padla veta ze sa k sebe perfektne hodime. Neviem na zaklade coho to vydedukovali a ako to navonok posobi, lebo my sa vobec v praci spolu priamo nebavime, nemame cas. Prakticky spolu ani fyzicky nie sme. Ale zakazdym ked sme pri sebe blizko citime neopisatelny vnutorny klud a bezpecie. Je to taky pocit stabilneho nekonecneho bezpecia a pokoja .
    Napriek tomu by som s nim nechcela zit vo vztahu muz- zena, lebo citim ze takto to nema byt. Moj sucasny partner a ja sme sice koplikovana dvojica a nie navzajom tak intimne dusevne az duchovne blizka, sme kazdy uplne ini a nie som s nim az tak stastna ako by som s muzom chcela byt. Ale viem ze je to pre mna dobre a tento vztah je pre mna potrebny. Napriek obcasnym pocitom osamelosti nepochopenia (alebo mozno vdaka nim 🙂 ) si v tomto vztahu budujem pocit nezavislosti, co je klucovou temou mojej inkarnacie.
    Preto mi ani moj polovičník 🙂 zrovna nechýba, lebo mám zrovna kopu práce so sebou a aj napriek vsetkemu viem ze ho aj tak “mám”. Som rada ked je mi obcas nablizku, a ked nie je, je to v pohode aj tak 🙂 . On si stihol odzit kym sme sa spoznali tak trochu omylny/ nezodpovedny zivot. Keby islo o niekoho ineho, zrejme by som ho na zaklade mojej vychovy a vzitych predstav trosku aj posudzovala, ale v jeho pripade akosi citim len laskyplne pochopenie a vnimam jeho vnutornu cistotu za vsetkymi nanosmi jeho sucasneho zivota.

    Páči sa mi

    • mona – neviem čo napísať o tom tvojom pribehu,ale ak napíšem že je to totožny pocit ako u mna tak stačí , tvoje pocity su presne ako moje pocity vo všetkom,čo píšeš

      a dakujem za spätnu reakciu

      Páči sa mi

  5. …ale najst svoju twin flame…no proste vsak svet je oooobrovsky, ako ju mozem najst? mozno je az dakde a amerike a mozno ani nie je…a takto si budem robit falosne nadeje nie? pretoze ja by som ju (popr. jeho 😀 ) velmi rada nasla, ale…ako? mne karty nic neukazuju, anjelom uz dlhsi cas nerozumiem, vyssie ja ze najdem, len to chce cas…ako ste ich hladali vy???

    Páči sa mi

    • ahojte,
      vo svete internetu v kt. žijeme, nie je problém nájsť svoju twin flame alebo aj duálnu dušu 😉
      ja som takto na nete našla svoju duálnu dušu, boli sme spolu pred mesiacom prvýkrát v reáli a môžem vám povedať, že telepatia a empatia na diaľku funguje medzi nami na 100% a keď niekoho cítite ako svoju druhú polovicu a že len spolu ste jedno, tak to nepotrebuje slov 🙂 bolo to nádherné a už sa neviem dočkať, keď budeme spolu stále 🙂 ešte nikdy som k nikomu necítila takú silnú lásku ako k nemu a hlavne bez obmedzení 😉 proste je a ľ úbim ho a hotovo…

      Páči sa mi

      • deni,ak je to fakt TF a obaja ste volný -teda že možte aj spolu žiť a chcete to,tak to je užasne 😀 . väčšinou su prekážky -vek, vzťah s iným , alebo … alebo …. ja by som so svojoj TF chcela prežiť starobu ,neviem prečo, život teraz by ma “nebavil” je to dosť hekticke..ale taka staroba bok po boku – joooo , to joooo

        Páči sa mi

      • no neviem či sme TF, ale duálne duše sme určite 🙂 a áno sme voľní obaja a chceme byť spolu 🙂 je starší len o 7rokov a to nie je problém pre mňa 😉 a boli sme spolu manželia aj v minulých životoch 😉 fungujeme ako jing-jang…ja mu dodávam silu a lásku, kt.on potrebuje a na diaľku vníma celou svojou dušou 🙂

        Páči sa mi

      • etericka,
        ešte ma napadlo…my sa na seba ešte aj podobáme 😉 a naše matky sú ako sestry podobné… 😀
        ale ako som čítala ďalší článok tak duálne duše a TF sú asi jedno… 😉

        Páči sa mi

  6. Ahojcek, nemusis nic pisat 🙂 nepisala som sem kvoli odpisaniu. Iba som sa vypisala z pocitov z tých mojich udalostí, ked som videla tvoj clanocek. ..proste mi to prislo dost podobne 🙂 Maj sa krásne a dakujem ti za clánok ! Peace!

    PS Este mi napadlo, ze sme asi mohli mat s kolegom za sebou viac spolocnych zivotov, v ktorych sme sa spolu vyvijali (nemuselo to byt zrovna romanticke ani prijemne 🙂 , ale zas ktovie mozno aj take bolo, nepamatam si 🙂 ) a teraz to deja vu vnimame ako duchovne puto a suznenie. A sme proste len “vedla seba” nie spolu a nevadi nam to, lebo uz mozno nepotrebujeme spolu nic riesit…Ktovie…

    Páči sa mi

    • hej , viem že nemusim písať o tvojom-ale mala som potrebu vyjadriť to ,že čo si písala o sebe a o vnímani vašej situacie odzrkadluje aj moj vnutorny pocit. aj ked situacie mame diametralne odlišne. možno v kutiku duše by som takeho partnera chcela,ale nechcem,prišlo by mi to ,že sme ako jing jing . a pre svoj rast potrebujem vzťah jing jang . ale starobu by som rada po boku takeho človeka prežila -teda v klude, s človekom s ktorým by som travila hodiny v láske , porozumení a objatí …. a kedže viem,ake su bežne partnerstva na prahu staroby tak asi by som to fakt prijala

      ináč,určite ste aj my sme boli spolu v minulých životoch, na 100% – len ta škoda že ani ja sa neviem rozpamätať

      Páči sa mi

  7. Je zaujimave vidiet ako niektore veci funguju, dakujem, ze sa o ne delite s ostatnymi. Prednedavnom som zazila nieco podobne, tiez som stretla svoju „Twin flame“. Je to pre mna dar, za ktory som velmi vdacna a vdaka ktoremu som pochopila, co hladam vo vztahoch a co to je skutocna laska. Nie sexualna laska, nie laska z potreby byt s niekym alebo nieco podobne. Ale pocit, ze tohto cloveka uplne prijimam takeho, aky je, ze ho mam takeho rada, ze ho nepotrebujem vlastnit a nepotrebujem sa bat o nas „vztah“. Pri tomto cloveku som jednoducho vedela, ze sme jedno, ako, to vam povedat neviem, ale vedela som to. Aj ked je medzi nami velky vekovy rozdiel a viem, ze asi nebudeme moct byt spolu ako muz a zena (teda v tomto zivote), nevadi mi to, pretoze spolu sme ako bytosti, aj ked vzdialene od seba tisicky kilometrov. Mozno je zvlastne, ze som pocitila nieco taketo k niekomu, kto je odo mna o dost starsi, ale ja tohto cloveka nevnimam cez jeho telo, vnimam jeho dusu a v jeho pritomnosti vnimam ovela silnejsie aj svoju dusu, svoju pravu podstatu. Ked sme spolu, vsetky fyzicke veci, akoby sa vytracali a ja mam len chut vnimat naplno bytost, ktora je so mnou, jej dusu, chapat ju a vymienat si vzajomne vsetko co prezivame. Su to veci, ktore sa mi dost tazko opisuju, lebo su tak skutocne, az sa mi na ne tazko hladaju slova… Je mozne, ze toto vsetko citime, pretoze si pri svojej Twin flame lahsie spomenieme na to skutocne co nas spaja. A potom sa ucime spominat si na to aj pri ostatnych, kde uz je nasa pamet na tom horsie 🙂

    Páči sa mi

    • takka krásne 😀 a dakujem aj za tvoju “výpoved” – presne viem,ako ťažko sa to opisuje . preto som člamok stale opravovala a opravovala , stale mi prišli nove slova na popísanie toho krásneho a ine mi zas prišli ako niečo,čo nezainteresovaný hadam pochopi uplne opačne . Ano,na taketo veci su slova málo

      Páči sa mi

  8. JA som svoju polovicku stretol pred par mesiacmi v podstate si nasla ona mna … poviem vam je to neskutocna energia co pristi z duchovnych dvojcat ktore sa stretnu a to staci iba ak na seba myslia ……….

    Páči sa mi

    • Nejde ani tak o názov, ako o význam daných označení 😉 “twinflame” asi všetci pochopili ako niečo podobné, no silnejšie od “spriaznenej duše”. Ja som zo začiatku myslela, že tá príťažlivosť môže byť spôsobená napr. veľmi podobnými energetickými vzorcami duší, príp. dlhovekým spolunažívaním, ktoré vytvorilo extrémne silné puto medzi dušami. No a najnovšie som sa dostala k pojmu “duálna duša”, ktorý označuje jednu dušu, existujúcu v urč. chvíli (tj ľudský život) v 2, príp. viacerých telách ako samostatné bytosti bez toho, aby o sebe vedeli. Nie je to bežné, ale vraj sa to vyskutuje.

      Páči sa mi

    • … co tam po nazvoch, o tie “funkcie a pochopenie ide”, vsak nazov si dajme aky chceme, ide o to prezivanie s danou dusou a o to, co je ten total vrchol a co prinesie, ale v tom mat tak jasno … pretoze, ak precitim prezite, tak … teraz idem znovu a znovu very deep dnu a precitovat a ladat odpovede … ach jo …

      Páči sa mi

  9. Duálne duše sú úplne niečo iné ako plamenní partneri … najjednoduchšie vysvetlenie je jing-jang symbol. celok rozdelený na dve časti, ktoré sa hľadajú, aby sa znova spojili do celku.
    plamenní partneri sú ako duchovné dvojčatá (alebo siamské duše)
    Boo bak,
    to, čo si písala v závere sú zmnožené duše- ak sa v barde rozhodnem, že z vybratých životných možností sú také, ktoré sa dajú zvládať ľavou zadnou, tak sa môže moja duša rozdeliť na viac častí a žiť súčasne vo viacerých telách.

    Páči sa mi

    • ako potom vyzera jing jang v bežnom živote? ako ake može mať vlastnosti ? opačne mojim? alebo ako , popravde už som zmätená,koho som stretla 😀 ja

      ale kyvadlo mi dnes povedalo,že twinflame a že mame spolu ulohu,ale nie karmicky dlh ? teda kyvadlo …. to sa ani neda tak nazvať,ale kývalo sa 🙂

      Páči sa mi

    • mariaaab, dakujem za osvetlenie 🙂 ale aj tak v tom mam zmätok, lebo hned je tu komentar:
      “jinan (16:10:19) :
      DUchovne dvojca je vas odtlacok ked vznika v dualite dusa rozdeli sa na dve casti ……. potom sa inkarnuju a dalsi postup uz poznate”
      … a mam v tom zmätok 😦 nejde mi o oznacovanie, ale o vyznam, aby som to pochopila… a este, ked sa teda dusa rozdeli do viacerych tiel, nie su tieto jej kusky tiez k sebe velmi pritahovane, ak sa nahodou stretnu?

      Páči sa mi

      • boo – ešte nech tu da niekto nazor ako hela v uvode,že žiadna TF neexistuje a možme si to hodiť 😀

        ale nie,ja by som tiež chcela vedieť,či moj pribeh ma správny NAZOV

        Páči sa mi

  10. Etericka,
    ja ti to poviem na mojom príklade: ja som duchovne “uletená”, môj manžel/moja duálka je presný opak- čo nechytím, neodmerám, neodvážim, tomu neuverím 😀
    ale práve takýto protiklad je potrebný na rovnováhu! ja som oheň (baran) a on voda (rak) – potrebujem ho, aby ma uzemňoval. avšak poznám pár manželstiev, v ktorom sú tiež duálky spolu a nefunguje to, pretože ešte nezvládli vlastné ego a majú na riešenie a prežitie ešte veľa životov.
    moja twinka je teraz v problémoch a som z toho celá rozhodená!!! akoby šlo o mňa…

    Páči sa mi

    • no,tak podla tvojho prikladu som aj ja duchovne uletena a manžel je fakt moj protipol , chce dokaz rukolapny na všetko. tiež ma uzemnuje,ale niekedy je to hrozne, akoby som bola jeho vlastnictvo a čo tam po mojich “zaujmoch” a ja to vtedy vnímam ako brzdu .

      tak potom mi vyplíva,že moja twin je moja twin, ked mne je “zle” hned to citi a naopak ..

      no idem ešte raz prečítať charakteriastiky

      Páči sa mi

  11. etericka (14:51:01) :
    … ked precitis a dosiahnes jednotu, ktora je v podstate cielom, ak sa to vobec da, tu, o tom vravim, ze vlastne vtedy netreba uz ziadnu inu dusu a okrem toho … aku ma “podobu” jednota … ziadnu a zaroven vsetko je v nej, ach jo …

    Páči sa mi

  12. … podla toho clanku, ktory bol vyssie ako link, mi z toho vyplyva, ze ked sa ucelime, najdeme uplne spojenie s podstatou seba … a dokazom toho bude stretnutie s TF, nazvem to takto ,,, neber do uvahy nazov, ale “funkciu a cestu”, chi … zamotavacky do slov …

    Páči sa mi

    • no vidiš,tebe to pripomenie čokoladu a mne nakladene v plienke …. takže je to indy vindy . treba zažiť a proste si to nazvať akokolvek , oležity je osobny pocit .

      ianč,ak manžel by mal byť moja dualna duša,tak teda dik pekne 😀 ja si s ním totiž starobu neviem ani predstaviť

      Páči sa mi

  13. …hmm zaujimave..ja uz som z tych vyznamov celkom domotana 😀 …ja som si myslela ze Twin flame je niekto s kym sme prezili svoj minuly zivot a mozno aj viac zivotov…a v tomto zivote ked takeho cloveka stretneme tak nas nieco k sebe pritahuje, akoby sme sa uz poznali…

    Páči sa mi

    • Lia,

      ja mam zase taku informaciu, ze vzdy vies, kedy si stretla niekoho, s kym si uz prezila minuly zivot. ten clovek na teba vzdy zaposobi silno, ci uz negativne, alebo pozitivne, ale nikdy ta nenecha chladnou. podla toho vies, ze si uz s niekym nieco mala a je dovod, preco ste s znova stretli. a nemusi to byt partner, ale touz urcite vies. pocas zivota samozrejme stretneme kopec takychto ludi, v roznych ulohach.

      No a dalsia vec, ze v par poslednych knizkach, co som citala, bolo nieco v tom zmysle, ze cielom nas ako duse vobec nie je najst druhu polovicu, lebo celistvi sme uz sami o sebe. Ze nutkanie najst lasku je obycajne druh romantickej lasky, a to nase “citit sa kompletny s tym druhym” je len na cas, pretoze skor ci neskor vo vztahu budeme nachadzat sami seba. ale cielom je zacat milovat nepodmienecne vsetkych. No tak panbu potes, ked uz nebudeme hladat partnera pre zivot, ale bude nam stacit milovat vsetkych rovnako, tak sme za vodou…

      a odvolavaju sa tam na vsetkych velkych majstrov, ze ziadny z nich svoju lasku nedal len jednej zene, ale milovali vsetkych, alebo az dokonca tie ich zeny boli o nich samych ochudobnene…

      no, toto len co si pamatam, ak najdem zdroj doplnim presnejsie.

      Páči sa mi

      • … ach jo … podla mna, iba na tejto fyzickej urovni je stretnutie takej duse/cloveka vrcholom (ktoremu ale predchadza zjednocovanie, pochopenie jednoty, bezpodmienecnej lasky a stastia a spojenia s pravou podstatou nas-co je vlastne a len cista laska) … inak, ano, celistvost je celkove jedinym cielom … takto to citim ja …

        Páči sa mi

      • ..tak vdaka tomu novemu clanku a vasim komentarom mam v tom uz jasno (aspon dufam 😀 ) …najskôr po prečítaní tohto članku som aj ja túžila spoznat to svoje dvojča duše, ale myslím ze dôlezitejsie je hladat lásku najprv v sebe. Potom ked sa naucime mat radi sami seba a objavime vlastnu vnutornu krasu, prestaneme mat potrebu riesit lasku.

        ( no a po prečítani toho co som teraz napisala som uz z toho jeleň, lebo ani neviem ako ma napadlo TO napisat ) ..ale mne to casom dojde 😀

        Páči sa mi

  14. Ja som spoznala svoju spriaznenu dusu ked som ju nehladala. Bola mojou najlepsou kamaratkou. A bolo to viac ako jasne okamzite! Bolo to tak prirodzene, ze sme sa nad tym ani nepozastavovali..boli sme sebou ako sme sa prvy krat stretli. Ako ked viete, ze mozete cokolvek..cely svet okolnosti vsetko ide podla vas a vy 2 ste ta jedina priorita. Smiali sme sa uplne stale, nemali sme ziadne pravidla na nic okolo nas, nasa kreativita bola nekonecna vo vsetkom, uplna sloboda, nahody viedli tak,ze kazdy den bol ako vylet na ktory spominate cely zivot ako zazitok co sa stane len raz a vy ste uplne TAM, ze ani holliwodsky film by to nevymyslel. To je proste ZIVOT. Niako sme to nenazvali, ale bolo to jasne.
    Toto uzke puto sme vydrzali 1 rok.. potom sa to roztrhlo a to na neuveritelne malej hluposti, ktora vsak znamenala pri nasej dovere 100 percentny koniec. Myslim,ze to bolo ego.. Par mesiacov som este tazila z toho cim sme boli a potom ked to bolo definitivne som doslova zomrela.. Zmenila som stat, snazila sa vnimat veci okolo, ale uz som ich nikdy nevidela zmyslupne. Zaujmave je, ze to nase spojenie ostalo, ale tym ake velke spojenie to bolo nemozeme sa stretavat. Ale ked sa rozpravame je to akoby sme VEDELI. Chcela by som najst tu slobodu, byt s nou znova. Neexistuje nic cim by sa jej cena u mna HOCIAKO posunula vnimam ju tak celu ( a seba pri nej ).

    Myslim si ze nas rozdelila chamtivost vlastnit cloveka, ego ze takyto silny moze vsetko, to ze cloveka zoberiete za seba, cize samozrejmost, ale tym nikdy nebude.

    Ale dakujem za tu hlbku co som pocitila tym, ze som ju stratila. Ked velmi milujete, tak naozaj bez ruzovych okuliarov, ale uplne dusou a nezvladnete to stratite aj kus seba. Ja som padla velmi hlboko..

    Mozete mat hociako idealne zaklady, danosti, ale ked pochopite a stratite tento rozmer….. vsetko sa sype az kym neostanete VY.. nic viac. Nie je to co si vyberiete ked sa telo a city zblaznia…Nemozete neplakat, nemozete si nevsimat ked vam kazda povrchnost bije do oci, ked uz nic neuvidite tak ako predtym.
    Raz vidite vyzsiu pravdu a uz menej nevezmete vazne.

    Nikdy by som ju nevedela nenavidiet 🙂 ani by ma to nenapadlo, lebo sa to neda, ja viem kto ona je. Bez obdivu proste priamo a najviac.

    Napriek tomu dnu seba som nestratila, seba nemozete stratit, po par rokoch, ked som stretla spriaznenu dusu v takej hlbke do akej som sa dostala je krasne citit, ze s tymto clovek aj ked smutite ste stastny naplneny a spravne.

    A podla astrologie ona bola moj protipol a ta druha kamaratka rovnaky zivel ako ja.
    skorpion – byk, ryba

    Cize verim na hlboke dusevne spojenie..ktore JE zivotne, ale sme ludia a preto… nic (nemusi byt, moze) na veky.
    No mali by ste hlboko v sebe vediet az hore na najvyssi povrch, ze nie je na tomto svete viac ako clovek co vo vas prajavuje vasu skutocnu podstatu, slobodu ducha. Preto myslite na tohoto cloveka..na kazdu etapu jeho zivota, padnite na dno, chodte do najvacsieho svetla trebarz, zahodte vsetko, nechajte istoty, zabudnite predstudky. Lebo to vsetko dokazete s tymto clovekom, Nebojte sa ryskovat. To skutocne ostava.

    🙂

    Páči sa mi

    • ahoj,dakujem za opytanie. od rana som rozmýšlala co napíšem,kedže tuto otazku som aj očakavala . No tak naše cesty sa rozišli . zasiahla vyssia moc , pozemske skušky , radosti aj starosti a tak sme sa vydali každy inou cestou . euforia pritomneho okamziku vyprchala 🙂 . takpoviediac, zobudila som sa “zo sna” lebo v tomto čase som viac zila v sne ako v realite . ale nie,neviem to nazvat,dnes už ani neviem či to bola TF ? možno si teraz sama sypem popol na hlavu,ale proste to prešlo, bolo to ale krasne obdobie – obvtedy som už nič podobne nadludsky harmonicke nezazila 🙂

      Páči sa mi

      • Zit so svojou dualnou dusou je vyzva. Na jednej strane je ta absolutna, bezhranicna, nekonecna laska, spojenie dusi, ktore je priam hmatatelne – a predsa sa len odohrava na inych urovniach, v inych dimenziach. Na druhej strane sme stale ludia, s nasimi problemami, zvykmi, vzorcami spravania, predsudkami a pod.
        Pri stretnuti dualnych dusi sa vidime v tom druhom bez straty identity. A podla mna presne toto moze byt prekazka pri spolocnej ceste zivotom – dualne duse si navzajom zrkadlia svoje chyby, nevyriesene vztahy, vlastne vsetko nevyriesene, kazda blokada sa vynori – vtedy zavisi od presvedcenia a vytrvalosti tych dvoch, ci kazdy jeden moment “odblokovania” sa zoberie ako vyzvu a zabojuje (so sebou) alebo mu to je v danej chvili vela a vzda to. Dualne duse zostanu vzdy v duchovnom spojeni, lebo su jedno (na 99%).

        Páči sa mi

      • dakujem , snazim sa hladat tu spoznanu harmoniu ,ktoru som kedysi zazila s TF. Horšie je to ale aplikovatelne v beznom zivote,kde po boku nemam ludi ,ktory ma chapu natolko ako tf , preto je sa co ucit. s TF by to bolo snad až priliš idilicke 😀

        Páči sa mi

  15. Hmm.., nech už to bola TF alebo nie, určite ste obaja bohatší, skúsenejší a nejakú krásnu odtlačku ste si iste zanechali a niečo dôležité ste si odovzdali a posunulo vás to ďalej.
    Prajem všetko dobré a veľa pokoja a harmónie do duše. 😀

    Páči sa mi

  16. a naučilo ma to odpušťať , zistila som že po odpusteni ( sebe či iným ) prichadza reset a amnezia . clovek sa konečne nevracia do minulosti,nerieši a proste sa mu všetko to nahromadene nevyriešene odpustením z hlavy ,z mysle vyresetuje. Ja osobne mam velky problem spomenut si na veci z blizkej minulosti , všetko co som prezila, odpustia a uzavrela sa stratilo . Neviem či je to dobre,či zle,ale ja som spokojna,neutapam sa v obvineniach,či nedoriesených zalezitostiach ,len akurat si na to už neviem ani poriadne spomenuť

    Páči sa mi

Povedz svoj názor