Aktivácia DNA: Naštartovanie 2012

Na YouTube sa objavilo nové video od Shapeshifterov. Ako hudbu používa úryvok z ich CDčka Shamballa – Journey Home, grafiku urobila Deb DeLisi a hlas je od ženskej polovičky dua Shapeshifter, JoAnn.

Video sa volá Aktivácia DNA: Naštartovanie roku 2012. Hudba je silná, anglickému textu netreba rozumieť. Vplyv hudby Shapeshifter na človeka je v tom, že “roztriasa” náš energetický systém, ktorý sa rokmi stabilizoval v istej rovnováhe. Tým, že ho z rovnováhy vyvedie, vytvára podmienky pre to, aby sa poskladal v novej, lepšej forme. To však neurobí sám od seba: treba popri tom robiť aj nejakú “skutočnú” prácu na sebe. Napríklad meditovať, urobiť si zoznam krívd alebo iné cvičenia z Mračnej hory. Alebo je vhodné robiť pri hudbe žam žung alebo Tibeťanov.

Ešte upozornenie: ja som vyslovene “zvukový” typ, takže na mňa hudba pôsobí okamžite a neskutočne silne. Ak nie ste práve zvukový typ, možno bude pôsobenie hudby menej citeľné a pomalšie – ale pôsobiť bude! Takže to v žiadnom prípade nevzdávajte… 🙂

Koho to oslovilo, Shapeshifter ponúkajú aj “aktivačný balíček” zadarmo pre tých, ktorí to ešte nevyskúšali a chcú testovať ukážky ich hudby. Treba im vyplniť e-mail a kliknúť na gombík pod chlievikom, oni zrejme pošlú na stiahnutie prvých 8 minút DNA LevelOne aktivácie, nejaké PDFká, riadenú meditáciu k naštartovaniu aktivácie (myslím, že pôjde o video hore, ale keďže ja som už “aktívna” 😛 , nehlásila som sa a tak neviem presne, ako ten proces vyzerá a čo je jeho súčasťou).

20 thoughts on “Aktivácia DNA: Naštartovanie 2012

  1. Heli ak sa smiem spýtať, na teba to pôsobí ako?
    Je to čudné,ja nie som moc na zvuky.Počas počúvania ma pri hlbokých nádychoch akoby ,,striaslo”,bolo to niečo ako zimomriavky,ale nie v pravom slova zmysle,len som cítila po tele také niečo ako pri zimomriavkach.Bolo to čudné,ale super,konečne som reagovala inak… 😀 Môže to niečo znamenať?

    Páči sa mi

    • Tak táto časť hudby Shapeshiftera mi nie je najpríjemnejšia. A ja dnes mám zlý deň, bojujem s počítačom, takže som len zostala parádne nervózna… ale to sa spraví. 🙂

      Fakt je, že tá hudba potrebuje “roztriasť”. Ale po dnešnej skúsenosti to odporúčam “doraziť” nejakou príjemnejšou hudbou – mantrou alebo nejakou “anjelskou” hudbou, nech sa podvedomie skľudní. (Podvedomie nikdy nemá rado, keď sa mu niečo doň montuje.)

      Páči sa mi

      • Tu hudbu som si nevypocul tak neviem posudit, ale ak ma pozitvny ucinok tak by som si ju vypocul este v relaxacnej polohe a pri tom myslel na to co ma ta hudba docielit. Podvedomie rado uchovava nemenny stav, pre zmenu zvykov v podvedomi sa hovori ze staci 30 dni reagovat/konat, vedome takym sposobom aby sme si vypestovali novy zvyk, (Priklad.: kazde rano vstavat pravidelne o 5:00, prestat fajcit,…) Mne sa osvedcilo 40-50 dni. Samozrejme s meditaciou (so sustredenim na zelanu zmenu) rano aj vecer.

        Páči sa mi

    • Ak nebolo vyvolane neprijemnou okolitou teplotou alebo inymi fyzickymi predmetmi z okolia, tak to je ono, len tak dalej. Okrem energie ktoru si vnimala do teraz ( hmota, svetlo, elektrina, farba, teplota …) otvori sa tvoje telo k citeniu jemnejsich druhov energii ( aura, pocity ludi a zvierat neskor aj pocity rastlin a predmetov,… ) . Pravidelnou meditaciou po urcitom case okrem “zimomriavok” ucitis aj “tepelne prudy”, ako nieco “tekute ci husta plazma” prechadza tebou. A potom sa asi stanes majsterkou reiki alebo uz podla zaujmu ktorym smerom chces zdokonalovat svoju intuiciu, samanka, carodejnica,…

      Otvorenu mysel a za lopatu lasky vsetkym

      Páči sa mi

  2. Dobry den vsetkym, prosim Vas, viete mi niekto poradit nejaku stranku na stiahnutie tychto suborov na aktivaciu DNA? nech sa snazim akokolvek, nie som velmi uspesna…. Prepacte za takyto vstup. Ale nemam odvahu sa inak prejavit, ked vidim skusenosti vsetkych zucastnenych 🙂 Snad ma budete vediet znavigovat 😀
    Velka vdaka uz vopred 🙂

    Páči sa mi

  3. Chcela by som sa opýtať, že keď som dobrý mesiac vynechala Shapeshifterovky, tie štyri CD-čka, či má význam počúvať ich ďalej kedy tedy,alebo mám už začať úplne odznova?Nemám v tom jasno 😀 Ďakujem.

    Páči sa mi

  4. Shapeshifter som počúval takého pol roka dozadu… výborné vybrácie songov.. ale aj tak ma vždy napadnú otázky.. čo keď tie pesníčky “ničia” organizmus namiesto aktivácie nových vlákien DNA? Vždy ma napadne.. čo keď to je zasa práca vlády aby nás mali ako stádo… vždy je tam “čo keď”… Som ja ale paranoik ^^

    Páči sa mi

  5. ja som si tu ukazku vypocula,mam rada tento typ hudby,aj sa mi paci,nijake neprijemne pocity.ostalo mi to trosku v hlave aj do druheho dna,ako ked pocujete nejaku pesnicku a potom si ju v mysli mimovolne spievate,tak mne islo to activate,iniciate:)no ale co ma znepokojuje je,ze na druhy den ma aj mimovolne napadali take negativne az destruktivne myslienky.napriklad stojim v rade v banke a napadne ma a co keby bol prepad a uz mi ide v hlave fantazia,potom vecer ukladam maleho spat a myslienka a co keby zacala daka prirodna katastrofa a zas mi fici fantazia.a tak podobne.netvrdim ze to bolo spojene aj s emociou strachu,skor som tie fantazie tak nezucastnene sledovala,ale dorazilo ma ked mi vecer isty znamy cez FB pripomenul jeden naozaj davny,takmer zabudnuty nie moc prijemny zazitok,ktory bol o velkej negativite.no a vzapati sa mi maly v spanku dva krat povracal,uplne bez zjavnej priciny,normalne sa to nikdy nedeje.tak neviem.myslite ze to moze suvisiet s tou hudbou?a je to v pohode?ci ako?troska ma to zarazilo cele…

    Páči sa mi

  6. Stiahol som si shapeshiftera….všetky 4 ….. pri prvom CD sa mi darilo meditovať a cítil som aj vplyv hudby….pri ďalších to už nebolo také resp. ako keby ma to vôbec neoslovilo….čím to je (dodržal som postup…7 krát každé CD)

    Páči sa mi

  7. Stiahol som si shapeshiftera …. všetky 4 CD….pri prvom som cítil vplyv tejto hudby ale pri ostatných troch ako keby nič….dodržal som aj odporúčaný postup….čím to je?

    Páči sa mi

Povedz svoj názor