Aktivuje sa ľudstvu 12 vlákien DNA?

Zachytila som správu z októbra 2009. Podľa nej ruský objav vlnovo-informačnej povahy DNA celkom postavil na hlavu doterajšie presvedčenie, že sme geneticky “fixovaní”, teda nemenní. Rusi skúmali psychické a jazykové schopnosti DNA a predpokladajú, že DNA je univerzálny jazyk spirituality. Človek, ktorý výskum viedol, sa v angličtine transkribuje ako Dr. Gariaev.

Nový odbor “vlnová genetika” (wave genetics) ukazuje, že DNA funguje ako holografický počítač, súčasť väčšieho hologramu (slovo “hologram” sa podľa Gregga Bradena používa v kvantovej fyzike na označenie Poľa – v zmysle Planckovej matrix/matice alebo vo význame “duch Boží/duch Prírody”) reality založenej na informačnej vlne (asi v tomto význame “frekvencii”). Naša DNA má schopnosti hyperkomunikácie – telepatie, vzidialeného vnímania a iných psychických schopností. A takisto máme schopnosť preprogramovať si svoj genetický stavebný plán pomocou jednoduchých slov a frekvencií.

Sheldan Nidle, autor You Are Becoming a Galactic Human (Stávate sa galaktickým človekom), verí, že celé ľudstvo sa nachádza uprostred masovej zmeny DNA.  Na konferencii Galactic Gathering vysvetlil svoju teóriu aktivácie 12-vláknovej DNA. “RNA a DNA začínajú aktivovať svoje tretie vlákno. 12-vláknová DNA je konečný produkt plánovaných skokov od dvoch k trom, k šiestim a nakoniec k dvanástim vláknam.”

Nidle poukázal na výsledky výskumu ruských vedcov, ktorý prebiehal niekoľko rokov bez veľkej pozornosti verejnosti. Takisto pripomenul, že aj “vedeckáô genetika začína potvrdzovať, že naša DNA sa aktivuje a mení.

Zdroj

27 thoughts on “Aktivuje sa ľudstvu 12 vlákien DNA?

  1. Moze byt Aurik ale kedze sme materialni tak sa pravdepodobne nas duchovny rozvoj prejavuje aj vo fyzickej rovine a mozno sa to zapisuje prave do DNA. (ved kam aj inam ked tam mame software. A kezde je to software mozeme ho menit) 🙂
    Ked som cital diagnostiku u Sasu Puebla pisal tam o roztiahnutosti retiazok v DNA…pisal, ze cim viac roztiahnute tym vacsia nutnost zit ezotericky.

    Páči sa mi

      • 😀 no ja uz len som z tych co by si bral materiu za hrob. Pride Asrael otvori mi, ja plesknem dverami a dovi idem domov. 🙂
        Tak to sa asi zhodneme co sa tyka Puebla. Ale mi to tak sadlo do toho clanku ta infoska.

        Páči sa mi

      • saša pueblo: ,, zaujíma vás šamanstvo? veštectvo? ,, 😀 ( ta ňe vešténie ani ňé šamanízmus ale šamanstvo 😀 )

        Páči sa mi

  2. O tom by sa dalo spekulovat cele dni. Hlavne ze to nejak funguje 🙂 Dufam ze takich objavov bude este viac.. toto neni nic noveho uz sa to tu myslim viac krat spominalo aj na inych blogoch.

    Páči sa mi

  3. na margo niečo z http://www.cestydusi.cz

    Drahý Kryone, nejsem Žid, ale studuji Kabbalu již roky. Když mluvíš o vrstvách naší DNA, jsou označeny hebrejskými jmény, která jsou též obsažena v Kabbale. Má Kryonovo poselství nějaký vztah k posvátné Kabbale?

    Drahý Kryone, můžeš něco říct o Kabbale a Zohar? Obsahuje Zohar tajemství vesmíru? Je v těch knihách obsaženo něco, co jsi nám jěště neřekl? Také bych chtěl vědět, jestli Hebrejská písmena jsou tak mocná, jak se o nich tvrdí?

    Tyto otázky mají mnohem širší souvislosti. Takže místo toho, abychom vám dali odpověď, která vyplní zásuvku Kabbalah a Zohar dovolte, abychom trochu rozšířili obzor.

    Jsou to všechno prastará učení o základních metafyzických a duchovních pravdách. “Tajemství” ukrytá v nich nejsou menší nebo větší než ta, obsažená v našem učení. Přímo spolu souvisejí, a můžete najít podobnosti všude mezi nimi. Důvod? Jsou pravdou o Vesmíru. Takže nejde o Kryona, Kabbalu nebo Zohar (což znamená “nádherný”). Ale místo toho, jedná se o pravdu.

    Hebrejština se používá, protože je to nejstarší jazyk, který považujete za “základní” jazyk na planetě a jímž se stále mluví a dorozumívá i dnes. Existuje mnoho starších jazyků /Sumerština, Lemurština/, ale těmi se nemluví ani se nestudují a jejich existence je dokonce kontroverzní. Takže hebrejština je “základní” jazyk, a ano, má mocné významy a symbologii.

    Abrahamovi synové mluvili hebrejsky (nebo přinejmenším jejich druhem hebrejštiny) než se stali nepřátely, takže existuje silné spojení hebrejštiny co by původního jazyka “duchovního učení”, které existovalo dlouho před tím, než se rozpadly kultury a vytvořilo to, co existuje dnes.

    Nyní, když jste objevili to, co nazýváte “Boží Kód” (koncept o kterém píše autor Gregg Braden) začínáte též chápat, že i třeba jen chemie a hebrejské znaky souvisejí a tento vztah bude vzrůstat ve vašich dalších objevech.

    Takže je to všechno založeno na univerzální pravdě s hebrejskými znaky a jmény jako podklad k vašemu studiu a pochopení. Dobře se podívejte. Není na čase, abyste začali vidět, jak jsou věci spojené a propojené, což by mohlo znamenat, že existuje univerzální pravda o Bohu místo mnoha různých pravých-Bohů, kteří dnes existují? Vraťte se ke zdroji! Tam objevíte kruh: Co učíme dnes bylo učeno tehdy a též zvěstováno všemi Mistry, kteří chodili na planetě. Není to člověk, který z toho udělal zmatek a různé pravdy?

    Páči sa mi

  4. Sasa Pueblo – na mna tiez neurobil ziadny dojem, najskor som si vypocula jeho nejake nahravky-prednasky MP3 na jeho webovej stranke http://www.meditacia.sk , ale bola som dost prekvapena, jeho podanim – velmi jednoduche, ktoremu snad rozumie len kocis od voza – sorry, je to moj nazor – a aj napriek tomu, som si povedala, ze ho teda oslovim a poziadala som ho emailom o diagnostiku, najprv musite vyplnit nejaky zdravotny dotaznik na stranke, poslat ho a o par dni vam pride odpoved (zadarmo – ostatne vsetko sa plati), mne dosla odpoved , ze mi bohuzial nemoze urobit diagnostiku, lebo sa nemoze na mna napojit – tak som ostala teda dost prekvapena, pretoze ked sa niekto venuje -samanizmu, silve, reiky, ezoterike, liecitelstvu, ma pod palcom mantry, auru, magicka skola, meditacie, astrologia a vselico ine(a myslim, ze sa tomu venuje uz niekolko rokov – aj ked som si neni ista ci vie co robi) tak mi to prislo smiesne, proste ma nepresvedcil o tom, co vie a moze byt stokrat lepsi ako ktokolvek iny , bohuzial u mna minus

    Páči sa mi

    • Sefaranas, mozno sa nemoze napojit, lebo mu to nie je dovolene. Asi musis vyriesit svoj problem sama. Mimochodom, bolesti chrbta poukazuju na karmicke zalezitosti z minulych zivotov. Skus sa pozriet na to z tejto stranky.

      Páči sa mi

  5. no mna teda Sasa Pueblo teda dooost nasr.l. Mala som zdravotny problem, tak som mu napisala: jeho odpoved bola dost hnusna a nepriatelska, ze mi nemoze pomoct, lebo ho aj tak nebudem pocuvat a snivam len o nobelovej cene atd a poslal ma kade lahsie. Tak som si nasla niekoho ineho a nielen ze som sa vyliecila uspesne, ale aj sa dost zmenilo moje myslenie. A ani toho nebolo treba taaak vela. Za par sedeni. Takze podla mna nic moc. soorry

    Páči sa mi

  6. Vlastne prof.Garjajev hovorí o poliach s názvom “torzné” polia,sú to informačné polia,pozitívne sú pravotočivé,negatívne sô ľavotočivé a nie je ich treba chápať ako “dobré,alebo zlé”.Chápala by som ich asi tak,že vhodne zvolená informácia pôsobí na daný objekt či už biologický alebo fyzický.Mňa toto veľmi zaujíma a pokiaľ by niekto z vás mal nejaké babkozrozumiteľné informácie,rada sa ich dozviem.Všetkých srdečne zdravím s láskou Zdenka.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor