Astrálne cestovanie: najčastejšie otázky

dreamstime_5956800Jeden z Aurawiewerových článkov, o ktorých sa predpokladalo, že ich zmažem. Kvôli komentárom ho však chcem udržať a navyše dosť som doňho dopisovala a Aurík ma dosť citoval, takže ho považujem skôr za “spoločný”. Bol napísaný preto, že v diskusii k článku o astrálnej projekcii sa objavovali znova a znova tie isté otázky a nás už nebavilo dávať znova a znova tie isté odpovede.
Otázka č. 1

Faire napísal:
Helar
Ako dlho trvalo kym si sa to naucila ty ???…Hmm a bolo to tazke…
Brala si info s tvojej stranky??

ODPOVEĎ: Niekto sa astrálne cestovanie nenaučí nikdy, iný to zvládne za menej ako 7 dní. Všetko záleží len a len na tebe, tvojej viere, snahe a predpokladom k astrálnemu putovaniu. Neexistuje žiadna kolónka, v ktorej je napísané “dosiahnutie astrálneho cestovania pre každého jedinca – trvanie naučenia: 45 dní”. Všetko závisí na individuálnom prístupe k veci.

Otázka č. 2

Faire napísal:

Helar
mozem sa opytat ako sa budem citit v astralnom tele …bude to len ako sen alebo ako realny zazitok???
Dakujem

ODPOVEĎ: “Ja neviem… Ak to, čo robím, je astrálna projekcia, tak mám normálne fyzické pocity, možno trochu tlmené, ale mám. Neviem lepšie odpovedať.” Helar

Otázka č. 3

Samuel8 napísal:

Moze sa astralne cestujuci co vedome vstupil do astralu stretnut s clovekom co normalne spi – lebo aj ked spi astralne cestuje..? Preco? Dakujem

ODPOVEĎ: “Áno, je to na tom v akých vibráciách je jeho vedomie a či sa vedome niekam chcel dostať, alebo je vo fáze vyučovania, alebo je to skúsený cestovateľ a vie že ešte nad nami (iné dimenzie, svetlo atd… 😀 ) je niekto, kto ho naučí iné dôležité vedomosti a praktické poznatky 😀 Ale ak spí a učí sa, tak na teba nereaguje.” Čikitet

Otázka č. 4

WordWoog napísal:


Helar dá sa vidiet čo iný robia napriklad čo aktualne clovek robí ????

ODPOVEĎ: Áno dá sa to, skúšali sme to, funguje to. Aurawiewer

Otázky č. 5


Leloa napísala:

Ahojte,

1. cize v ziadnom pripade sa nemoze stat, ze by nam niekto pri tom putovani zahatal cestu spat…napr. nejaka bytost z astralu.
2. niekde som citala, ze ludia, napr. ktori neboli na to dostatocne pripraveni, mali problem vratit sa spat alebo, ze tam zazili rozne bytosti, ktore im ublizili a to si potom preniesli aj spat. da sa napr. nechcene, ze sa na vas niekto nalepi a potom ho prenesiete sem, aj ked nechcete?
3. ludia, ktori su v kome maju vlastne fyzicke telo tu, ale ich astralne niekde cestuje? ak ano, preco sa potom ich astralne telo nevie vratit spat?
4. Dava na nas pozor nas anjel strazny aj pri astralnom putovani?

ODPOVEĎ: 1. Keby sa o to aj niečo pokúsilo, strieborná šnúrka ťa vtiahne nazad do tela. Vždy je s tebou tvoj anjel strážny, ktorý tú vec porazí, ale ešte som nepočul, že by sa niečo takéto stalo.

2. Tak to už neviem, s kým by sa tam museli stretnúť, ale anjel strážny ti pomôže vždy, vždy, vždy. Toto mi príde ako karmická lekcia, na ktorú len dohliadali. Áno, môže sa na teba niečo nalepiť a môžeš si to sem priniesť, tak sa to stalo i helar. Ale to už neviem, aké nízke vibrácie by si musela mať, aby to na tebe ostalo. Ak by sa dačo také stalo, prvá myšlienka patrí strážnemu, potom sprievodcovi a potom vyššiemu ja. Vždy prídu na pomoc.

helar dovysvetľováva: Dá sa niečo so sebou si “priniesť”, zažila som to raz a nebolo to veľmi príjemné, celý deň som bola náramne podráždená. Ale pri najbližšom spánku sa to vrátilo späť. Zle to robilo kvôli tomu, že “tam” sa to s nami chcelo kontaktovať a nechtiac sme to vtiahli do nášho sveta, kam ono za nič na svete nechcelo a chcelo sa to vrátiť späť domov. Takže vlastne väčší stres ako ja mala tá bytosť… a náramne rýchlo utekala domov, keď sa k tomu naskytla prvá príležitosť (čiže pri najbližšom spánku).

3. Ja by som skôr povedal, že je nejako zaseknuté, prípadne sa nachádza v nejakom stave, ktorý musí zvládnuť. Môžeme channelovo overiť.

helar: Prečo by sa ich astrálne telo nevedelo vrátiť späť? Vracia sa – ale ich to z kómy aj tak nepreberie, pretože kóma nie je absencia astrálneho tela, ale zlyhanie ľudského (=fyzického) organizmu.

4. On na teba dáva pozor, aj keď si v sprche alebo na wécku. A keby len on…

Otázka č. 6


Môžem pri astrálnom cestovaní umrieť?


ODPOVEĎ:
NIE!

Ak máte ešte nejaké otázky, dajte ich prosím teraz do komentára a ja ich presuniem zodpovedané do článku. Pomôžete tým mne, sebe a iným ľudom.

A ešte aby som nezabudol, niekto sa ma pýtal, či dokážem astrálne cestovať. Ja mám pre neho len jednu odpoveď: ,, možno áno, možno nie 😛 ,, CoPiRaJT baj daeduwen

115 thoughts on “Astrálne cestovanie: najčastejšie otázky

  1. Presne tak a ak sa nájde taký človek, ktorý si to neprečíta a znova dá sprostú otázku ktorá je vo faq tak mu premenujeme komentár na LENIVEC 🙂

    Páči sa mi

  2. Hm.. 😕 takže každý kto chce vedome, astrálne vycestovať musí si uvedomiť že strach je obrovskou prekážkou… musíte si uvedomiť, pochopené z nepochopeného že sme nesmrteľný… 😀 a dokonalý tak ako môže dokonalosť sama byť….

    Páči sa mi

      • Teraz budem k tebe hovoriť dávnym poznaním nad myslením tvojej rasy. Vedz, že my z Veľkej rasy, mali sme a máme vedomosti, ktoré sú väčšie, než ľudské. Múdrosť sme získali od rás na hviezdach zrodených, múdrosť a vedomosť ďaleko nad ľudskou. Dole k nám zostúpili majstri múdrosti, z takej diaľky nad nami, z akej som ja od teba. Počúvaj teraz, kým ti dávam múdrosť. Použi ju a budeš slobodný.

        Vedz, že v pyramíde, ktorú som vybudoval, sú Kľúče, ktoré ti ukážu Cestu k životu. Áno, ťahaj líniu z veľkého obrazu, ktorý som vybudoval, k vrcholu pyramídy, postavenej ako brány. Ťahaj ešte jednu oproti v tom istom uhle a smere. Kop a nájdi to, čo som ukryl. Tam nájdeš podzemný vstup k tajomstvám skrytým predtým, než ste boli ľuďmi.

        Páči sa mi

      • napr, palička pre vibračný lúč, dokáže človeka zbaviť pohybu aby ti vo svojej
        zúrivosti neublížil ,použil som ju pri pristáti v Egypte proti jaskynným obyvateľom ktorý na nás zaútočili vo svojej nevedomosti .. 😕

        Páči sa mi

      • No pre kristove rany! A toto oni majú nájsť hej? No tak to sme už vážne v ******************************* *** *********** ********* takej po********* ro********** tých ********* ** ********* ** ******************* **** ****** . ( aby si nemusela hviezdičkovať helar 🙂 )

        Páči sa mi

      • nie je môj… nemám mail … ale príležitostne ho môžem použiť ale len s povolením určitej osôbky … 😀

        Páči sa mi

  3. áno z hľadiska duálneho vnímania reality ( láska-strach) sú stále tou istou silou
    v jednom kruhu, lebo na jej základe, vznikol život, pre potrebu Veľkej duše
    ( “VŠETKO” ) skúmať samu seba a všetko ostatné je od tohto odvodené. Bez strachu nepoznáš pocit lásky, a preto nemôžete očakávať, že vás boh (VŠETKO) bude súdiť 😀 . A práve pre toto poznanie vlastne vznikla Blahozvesť ( Evanielium ) čiže bez jedného nie je druhé . Ale práve ten strach nám bráni poznať lásku, lebo zákon vibrácie…. rovnakému rovnaké hi hi 😀

    Páči sa mi

  4. Cikitet,

    ide o cheopsovu pyramidu ze ano?Cital som ze prave pod nou je ukryta komnata ale nie kazdy vie ako ju pouzit a vyuzit jej potencial ,vies viac na tuto temu ?Myslim ,ze ano…) Ale ak ide o pyramidu cheopsovu vravi sa ze stala ovela skor ako sa datuje ,a hladaju pod sfingou, ( co je tiez otazne ci to bola sfinga skor mam poznanie ze to bol Anubis strazca celeho udolia),
    Je to zaujimave za tak dlho ich mame ako na dlani a az teraz zacinaju ludia a vedci chapat suvistlosti…

    Páči sa mi

  5. Potom som ja zhromaždil synov Atlantídy. Do kozmickej lode som priniesol všetky svoje záznamy potopenej Atlantídy. Zhromaždil som všetky svoje sily, mnohé nástroje mocnej mágie.

    Potom sme sa zdvihli na krídlach rána. Vzniesli sme sa vysoko nad Chrám, zanechajúc za sebou troch a Zotrvávajúceho, hlboko v Sieňach pod Chrámom. Dolu pod vlnami sa potopil veľký Chrám, uzavrúc cestu k Pánom Cyklov. Ale predsa vždy tomu, kto má poznanie, otvorená bude cesta k Amenti.

    Rýchlo sme potom leteli na krídlach rána, leteli sme do krajiny detí z Khému. Tam svojou mocou, premohol som ich a vládol som im. Pozdvihol som ich k Svetlu, deti Khému.

    Hlboko pod skalami, pochoval som svoju vesmírnu loď, čakajúc na dobu, kedy človek bude môcť byť slobodný. Nad vesmírnou loďou vztýčil som znak v tvare leva, a predsa ako človeka. Tam pod obrazom odpočíva moja vesmírna loď, aby bola zrodená, keď to bude potrebné.

    Vedz ty, Ó človeče, že v ďalekej budúcnosti prídu z hĺbky narušitelia. Potom sa prebuď, ty, kto máš múdrosť. Zroď moju loď a ľahko ich premôžeš.

    Hlboko pod obrazom leží moje tajomstvo. Hľadaj a nájdi v pyramíde, ktorú som postavil. Každé k tomu druhému je Podstatou; každé je bránou, ktorá vedie do Života. Nasleduj Kľúč, ktorý za sebou zanechávam. Hľadaj a vchod do Života bude tvoj. Hľadaj v mojej pyramíde, hlboko v chodbe, ktorá sa končí v stene. Použi Kľúč Siedmych a cesta sa ti otvorí.

    Páči sa mi

  6. až teraz som si spomenul že keď som bol malý tak som astrálne cestoval a vždy som si to pametal ! Tešil som sa na to ako si pôjdem lahnúť a budem znova lietať…len nechápem tomu že som sa tam stretával s luďmi, ako spolužiaci ale oni potom o ničom nevedeli, mohol to byť len sen? alebo som si ich tam ja domyslel..

    Páči sa mi

  7. ahaa takže oni si to vlastne nepametali preto lebo si nezapisuju svoje sny a tým si nič z noci nepametajú, ale skutočne som mohol lietať s ich astralnym telom 🙂

    Páči sa mi

  8. Môže nás v spánku niekto astrálne zavolať?, lebo raz som spal a počul som ako niekto kričí moje meno a zrazu…som bol preč taký zvláštny pocit.
    Môže niekto alebo niečo ,,vysať” našu vnútornú energiu cez astrál?

    Páči sa mi

  9. Zdravim všetkych
    Mam 10 rokov a od narodenia zazivam lucidne sny.Myslel som si ze je to normalne a ze to ma kazdy clovek.To ze su LD som sa dozvedel od otca.Este mi povedal ze cim budem starsi tak sa to zmeni a sny nebudem vediet ovladat 😦 .
    🙂 Ja vlastne ani neviem ako vyzera normalny sen.Chcem sa opytat p.Helar alebo aurawievera na nazor

    Páči sa mi

  10. Normálny sen je taký ktorý si neriadiš 🙂 . Nestratíš tú schopnosť, tvôj otec zjavne veľa o ezoterike nevie. Pokiaľ ich trénuješ nestratíš ich. Moja mama je už žena v zrelom veku a Lucídne sníva kedy sa jej zapáči. Držím palce a vysnívaj si dačo pekné 🙂

    Páči sa mi

  11. Ja som sa už dávnejšie pokúšala o astrálne cestovanie. No dlho mi to nevydržalo, skúšala som to len keď sa mi chcelo. Nepravidelne… potom som prestala úplne.
    Ale pred nedávnom som si chcela zdriemnuť a vtedy som sa pristihla pri tom ako si sama vytváram sen… že som zmýšľala nad tým čo sa stane, čo urobím a tak. Bol to klasický sen a absurdita. A vtedy som si aj spomenula na astrálne cestovanie a tak som sa pokúsila doňho dostať. Akoby ma to vtiahlo “nikde”. Vnímala som, všetko okolo akoby bolo čierne, akoby nikde nebolo nič a mala som pocit akoby som to “nič” bola aj ja. Jednoducho prázdno. A keď som do tej čiernoty vošla, tak začal aj taký nepríjemný pravidelný hluk. Po chvíľke som to zrušila pretože sa mi predtým nič iné také nestalo a bála som sa, nebola som si istá či je to bezpečné. Keď som precitla tak som sa vôbec necítila. Ešte chvíľku potom som mala ten istý pocit na tele ako tam.
    Teraz by som to už vyskúšala, len k tomu nieje možnosť 😀
    No aj práve včera som si tiež chcela trocha pospať.. a aj som spala ale tiež som si v niektorých chvíľach uvedomovala spanie ale pritom aj niečo iné… vnímala som, no nie už tak ako to pretým. A vnímala som aj dianie okolo pretože brat so svojím kamarátom sa zhovárali vedľa mňa. Aj keď teraz keď si spomínam tak to o čom sa rozprávali, čo som ja počula v mojom “sne” boli nereálne veci. No a viem ešte že som sa niekoľko krát zobudila aj keď neviem či to bolo naozaj. Lebo viem že som sa asi 3 krát naťahovala (neviem či aj v reale) a pri tom som spadla z pohovky, vstala som a videla som brata a celaa unavená som zas ľahla spať, niekoľko krát. A pritom som spala na druhej strane pohovky. Bolo to také vnímanie na úrovni spania ale aj troška viacej 😛
    Hmm… Toto je jediné miesto kde sa o tom ja môžem s niekym porozprávať. Dúfam že Vás dĺžka neodradila 😀

    Páči sa mi

    • Inak to zdriemnutie,aj mne funguje…je to vlastne vstupna brana do “spánku”a presne ako píšeš,dá sa to akokeby predlžit aj programovaťa človek je čiastočne pri vedomí.

      Pre mňa je to velmi prirodzený astrálny pobyt.Velakrát dostávam vnuknutia aj nové myšlienky a nápady práve v tomto stave a cítim sa celkom osviežená keď precitnem.

      idealny čas je poobede,ale nie vždy sa to dá .-)

      Páči sa mi

  12. no ak sa dostaneš do tej tmy, tak musíš vnímať svoje svetlo alebo kruh do ktorého sa pohneš a potom stačí myšlienka a prídeš na miesta tebou túžené .. 😀
    ale ak počuješ ten divný zvuk tak sa nepohybuj ku hmle …

    Páči sa mi

  13. ahojte, nasla som zaujimavu publikaciu o astralnom cestovani v cestine. konkretnejsie navod ako nato. vlozim ju sem aj ked nie som si ista ci mozem. v pripade, ze ja to v rozpore s niecim….neviem cim, poprosim zodpovednych, aby s tym urobili co treba.

    tu je to odlozene http://www.edisk.sk/stahni/51806/ac.rar_76.31KB.html

    ak to niekomu pomoze, som rada ( to bol zamer ), ak treba zmazat, sorky, uz to robit nebudem 🙂

    Páči sa mi

  14. Spojenie sa neprerusi…..nepusti ta dalej ked budes daleko – ale precitaj si tu knihu ktoru tu teraz dala alexa v komentari ja som si ju chcel kupit a konecne ju mam….idem sa do nej pustit .)

    Páči sa mi

  15. Zdravim vsetkych, potrebujem najaku mudru radu. Pred tyzdnom som sa prvykrat zoznamila s AC a ostatnymi mystickymi javmi len a len vdaka tomuto blogu! co si velmi vazim… o AC sa pokusam odvtedy den co den..pri kazdej si zapnem Shapeshiftera a lezim na posteli… moje prve dva pokusy boli dost zaujimave…posledne stadium kde som sa dostala bolo ked som citila, ze stracam vedomie…bola som tak blizko! ale priznam sa, ze od zaciatku som mala trochu strach a ked prislo toto stadium, strach prepukol a sama som to rychlo prerusila…no potom som sa strachu zbavila, ale uz sa nemozem dostat k tomu stadiu…skusam rozne metody – pri metode s humpckou sa mi silno rozbuchalo srdce a trochu som sa triasla…neviem kde to vsetko zlyhalo…vzdy na zaciatku urobim relaxaciu a ked sa dostanek k nejakej metode, ked si predstavujem oddelenie tiel, tak sa to nepodari, hoci citim velmi zaujimave pocity…
    Prosim o nejake rady, ktore by mi pomohli !
    Dakujem

    Páči sa mi

  16. čikitet, preco sa nesmie ist do hmly? Raz spm videla hmlu v doline no nesla som tam. Kamaradka mi potom povedala, ze do hmly nemam chodit, ale ze raz tam aj tak pojdem. No nepovedala mi preco. Ani nepovie, lebo uz zomrela .

    Páči sa mi

  17. mám otázočku….môžem pri astrálnom cestovaní sa stretnúť s mrvym príbuzným alebo mrtvym kamarátom…mám na mysli, že čo ak si ten mrtvy zobral so sebou tajomstvo ktore by pomohlo k spravodlivosti….. môžem sa s ním rozpravať? bude ma vidieť ?

    Páči sa mi

  18. ahoj chcel by som sa spytat ci je mozne v astralom cestovani v realnom case precitat slovo co napisal moj kamarat v druhej miestnosti ,lebo hovoril som mu ze sa mi to parkrat podarilo byt v astralej dimenzi ale vysmial ma,tak chcem mu ukazat nejaky dokaz na zaklade ktoreho by ma bral vazne dakujem a ako sa da dostat do Mentální dimenze

    Páči sa mi

      • monika ja neviem ,jednoducho si lahnem uvolnim sa ,myslim na kazdu cast tela a postupne do nej ,,vhanam energiu kazdym nadychom,, este pred tym sa sustredim na dychanie .Predstavujem si ako vzduch sa dostava z ust az do pluc ,cim dlhsie to robim tym viac citim ako vybruje cele moje telo ( cca 30 az 60min) najhorsia cast je pre mna uvolnit nie telo ale mysel, stale myslim na vsetko mozne co ma caka na druhy den ,co robim ,co to tuklo doma ,ako vietor sa opiera o okna a podobne veci, to niekedy trva dalsiu hodinu az dve kym sa mi aj to podari, napr vcera po 2 hodinach som to vzdal:D sice stalo sa mi to len tri krat ze som sa dostal do AC,ale zase skusal som to len asi 6 krat 🙂 drzim palce:)

        Páči sa mi

      • Ale nerob to tak, ako niektorí mágovia, že si vycvičia nejakú bytôstku, možno démonika služobníka, ktorý mu všetko šepká, čo sa deje v iných miestnostiach alebo aj mestách… 🙂

        Páči sa mi

  19. Martin,

    odpoviem trochu šalamúnsky. Jedno zo základných cvičení astrálnej projekcie spočíva v tom, že náhodilo vezmeme z balíčka kariet jednu a bez toho, aby sme ju videli, ju vlepíme obrázkom ku sklu do okna. No a v noci vylezieme z tela, premiestnime sa z vonkajšej strany okna a pozrieme sa, ktorú kartu sme to vybrali… Dôkaz. 🙂

    Páči sa mi

  20. dakujem a este jedna vec musi byt pri tom svetla zapnute ci staci aby to bolo v tme a este si mi neodpovedala na Mentální dimenze 🙂 ako sa tam da dostat

    Páči sa mi

    • Vdaka Martin za odpoved. Upokojila ma. Doteraz som si myslela, ze do AC sa mozno dostat za 5 – 30 min, vraj ak to robis dlhsie, tak to je zbytocne. Ja som sa tam skoro dostala pri prvom a tretom pokuse, ale zlakla som sa…ani neviem coho – mozno moje neciste svedomie…pri dalsich pokusom som stratila trpezlivost. Ty si mi potvrdil, ze sa vyplati hodinu i viac venovat pokusom o AC.

      Páči sa mi

  21. este mam jeden dotaz, rozpraval som sa o tom s jednym kamaratom co sa venoval joge a ked som mu povedal o Ac ,nevedel co to je ale ked som mu vysvetli ze v podstate opustim telo tak hned mi povedal ze nech to nerobim lebo je to velmi nebezpecne ze sa moze zo mna schizofrenik a ze vobec neopustim svoje telo ze to je vsetko v hlave, ze keby to bola pravda tak vie o tom velmi ,velmi vela ludi, neviem teraz co si mam o tom mysliet,preto sa aj chcem spytat ze ci helar uci aj jogu ze ci ma nejake kurzy ,lebo je dobre ked to vies presne robit aby si si neublizil

    Páči sa mi

    • Martin
      o schýze moc neviem, ale ak chceš astrálne cestovať nesmieš sa ničoho báť
      ani mať strach. Lebo vesmír ti dopraje všetko na čo pomyslíš, je preto určený zákon ale funguje podivne. Či chceš alebo nechceš, na čo myslíš prichádza, a ak chceš niečo iné aby sa splnilo tak mysli na to čo chceš do svojho života pritiahnuť 😀

      Páči sa mi

    • Pokiaľ helar vie, tak schizofrénia s astrálnym cestovaním nesúvisí o nič viac než hocičo iné, čo aktivuje epifýzu (neviem, či sem nepatria náhodou aj alkohol, máriška a spol). Labilnejšie osoby s tým môžu mať problém, pretože niekedy je ťažké držať realitu bokom od astrálu. Ale labilnejšie osoby obvykle mávajú problém aj so životom ako takým, či už astrálne cestujú alebo nie. K labilnejším patria bipolárni/maniodepresívni, ale aj zajkovia-bojkovia alebo bigotne veriaci čomukoľvek.

      Ako to viem ja, podobá sa schizofrénia jednej obrovskej telefónnej ústredni, kde je všetko poprepájané so všetkým a tak mozog dostáva všetky signály v divnej zmesi súčasne. Nemá vytvorené filtre, aby selektoval, a nemá schopnosť odlíšiť “normálnu” informáciu od astrálnej/éterickej. Taký človek by sa teda nemal teperiť do astrálu, pretože je tam oveľa zraniteľnejší ako bežný človek.

      O jóge neviem nič, takže ti neviem povedať, aký dôvod má tvoj kamarát na to, aby hovoril, čo hovorí. To by bolo najjednoduchšie spýtať sa jeho. A až to budeš vedieť, príď nám to prezradiť. 🙂

      Páči sa mi

  22. Milá Helar, chcem Ťa poprosiť o pomoc, pri zodpovedaní na moju otázku.
    Už viac ako dva roky lucídne snívam, vždy to bolo sprevádzané spánkovou paralýzou, meravením tela a sťaženým dychom.
    Počas dvoch minulých mesiacov, to však nadobudlo iné rozmery. Pri lucídnom snívaní a paralýze, som akoby opustila telo, prešla som sa po byte a potom som navštívila rodinného príslušníka ( v inom meste, videla som čo robí, potom som si overila, že to naozaj robil). Ale posledný mesiac sa mi stáva iné opúštanie tela, už nepocitujem paralýzu, všetko to ide samovoľne, zatial som to umelo ešte v tomto živote nevyvolávala – ani lucídne snenie ani AC. Opustím telo, predým mam pocit ako meravenie tela, pištanie v hlave už bez paralýzy, štažený dych, tzv. lapanie po dychu a následne opustenie tela, pri tom všetko vnímam. Naposledy ako som opustila telo, som sa ocitla mierne vyvýšená pri skrinke zavesenej na stane, vznášala som sa, vedľa som som videla vznášať sa šiltovku – neviem čo to malo znamenať, zrazu mi napadlo, že opustím byt balkónom a polietam si. Náhle zapojenie rozumu, zamyslenie sa či naozaj je to len duša, či naozaj snívam a či náhodou ked opusťím balkón nespadnem – strach – zobudenie sa.
    Dnes sa mi stalo – opustenie tela – zámerne som to zastavila, ale ešte pred tým som pocítila ako keby som kričala, ale hlas som nevydala – teda neviem či som kričala nejako v duchu, alebo kričal niekto iný.
    Prečo mám také stavy, je to dar ? čo znamená kričanie ? a čo strach z toho či je to naozaj alebo v sne, ja síce viem že sa odpojila iba duša, veď to vedome pociťujem, ale predsa pri riskantných veciac (zatiaľ) 🙂 ako opustenie bytu z výšky sa vždy zamyslím a poviem si : Lívia ale čo keď tam naozaj si, dávaj si pozor.
    Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

  23. Zdravim,vsetci.LD a opustanie tela mavam od detstva-bez toho,ze by som chcela.Vzdy to bolo pre mna velmi neprijemne-ten hluk v hlave,paralyza a pocit,ze nie som v reale,ale niekde inde a bala som sa ‘neviemcoho’,obcas mi aj prisli nejake postavy..Rokmi som sa naucila,ako to zastavit,zobudit sa.Az teraz(a to mam takmer 30) som si zistila,ze je to AC a aj sa mi to podarilo vyvolat-ked som prekonala to hucanie a potlacila strach,vyletela som z tela a presla stenou-bolo to fascinujuce a uzasne….ale stale ma to skor desi..Zaujima ma,PRECO VLASTNE CESTUJETE DO ASTRALU?CO VAM TO DAVA?Nemyslim si,ze je to o tom-spehovat nejakeho kamarata 🙂 A preco to niektori ludia ako Livia ci ja mavaju samovolne?Mam to brat ako vyzvu?Neviem,ci v tom mam pokracovat a objavovat,alebo to potlacat tak,ako som to aj robila cely zivot.Poslednu dobu mam z toho skor strach,vzdy som sa bala tmy a ‘strasidiel’ a cim viac na to myslim,tym viac sa bojim a potom sa mi stale sniva,ze do toho upadam a nechcem…

    Páči sa mi

  24. zdravim, chcem sa spytat na vas nazor…moze clovek aj mimovolne astralne cestovat? lebo po smrti mojho stareho rodica sa s nim niekedy,mozno tak raz za par mesiacov stretnem v sne, rozpravame sa, poviem mu co je nove a tak…teraz naposledy som sa ho v sne spytala ci odisiel do Svetla a odpovedal ze nie…ako to funguje ci som ozaj cestovala za mojim starkym a tak..este mam otazky ale radsej by som to prebrala cez email…tak mi napiste niekto skuseny co sa rozumie danej problematike…dakujem.. melissa2300@azet.sk

    Páči sa mi

  25. Ahoj,
    dufam ze casto reagujes na tieto komentare, kazdopadne ti to mozno poslem aj niekam na mail (ak tu nejaky mas) .. v prvom rade ti chcem povedat ze obdivujem ako vies vsetky tieto vedomosti a schopnosti rozumne zuzitkovat. Aj ked sa mozno hadas s anjelmi a mas svoju hlavu.. obdivujem ze s tym co vies narozdiel odomna dokazes nalozit spravne..a uzitocne 😦 Ja nie som hlupa , nepoucitelna ani masochista.. ale mam bud problem ze opakujem dokola svoje chyby alebo prilis vymyslam… a vsetky tieto dary , skusenosti a vedomosti.. ktore mam sa mi uz niekolko rokov nedari zuzitkovat… skor som nakonci toho vsetkeho rada ked sa nezblaznim…

    No podstatne je ze mam na teba velmi dolezitu otazku a dufam ze mi na nu budes vediet odpovedat. Viem ze sa da astralne.. vratit v case (napr). Da sa vratit aj inak?
    moja dielma spociva v tom ze by som sa chcela vratit a zostat tam. Prezit znovu minulost a prezit ju inak. A do tejto reality sa uz nevratit. To co ma najviac vsak trapi ze nemam sajnu co tu po mne zostane..
    CO sa v tejto realite STANE so mnou?
    Moje telo tu ostane vo vegetativnom stave, umrie, alebo sa len tak vyparim?
    Da sa odist aj s telom?
    Alebo mozem Panbozka poziadat o to aby ma tu nejakym mojim (napr.) alter egom nahradil aby som v tejto realite neublizila svojim blizkym? – To je jediny dovod preco som to este nespravila. Toto ma naozaj velmi trapi..

    Viem ze v podstate je mozne vsetko.. lenze zrejme su aj nejake hranice… zakony… ktore by som nechcela narusit.. resp. je spravne nieco take ziadat? a ak by som ho o to nepoziadala, je aj iny sposob?

    Som uz dlhsi cas viac menej rozhodnuta.. len potrebujem odpoved na tuto otazku…
    (co sa tyka dovodu navratu, napriek matrixu , zazrakom.. a tomu ze mozne je vsetko a tomu ze aj z najvacsich sraciek si dokazem vysnivat duhovu cestu von… a bla bla… som sa octila v takom bode ze jedinym vychodiskom vidim navrat…

    Páči sa mi

    • Môžem odpovedať absolútne úprimne? Ty nechceš odísť z tejto reality, ty chceš byť v dvoch realitách súčasne a v tejto realite sa kasať tým, že si aj v inej. Ako to viem? Pretože ťa zaujíma, čo s tebou bude v tejto realite, ak odídeš do inej… 🙂 Sorry, ale čím som staršia, tým netolerantnejšia sa stávam.

      Pravda je taká, že práve teraz existuješ súčasne v množstve realít a neuvedomuješ si to preto, že vnímaním si nastavená len na túto jednu. 🙂

      Castanedovci vravia, že sa dá odísť aj s fyzickým telom. Ja to neviem ani potvrdiť, ani vyvrátiť, pretože som na tom podobne ako ty a za nič na svete by som sa nevzdala tohto svojho telíčka a drobného ľudského životíka len na to, aby som to zistila. 😛

      Liked by 1 person

Povedz svoj názor