Bludné duše a ako na ne 2

duchoviaV minulom článku Aurawiewera sme sa dozvedeli čo-to o diskarnátoch – bludných dušiach, ktoré sa pricucnú na svôjho hostiteľa a oberajú ho o cennú životnú energiu, ktorá sa len pomaly dopĺňa. Na svojom blogu má pokračovanie článku a ja som ho prevzala sem:

Diskarnáti sú len jedným príkladom pijavíc, ktoré sa zdržujú v astrálnom svete. Ďaľšími čerešničkami sú:

– Démoni
– Diabli
– Satanské energie

O týchto bytostiach môžeme s určitosťou povedať, že sú omnoho silnejšie ako diskarnáti a dokážu narobiť oveľa viac škody. Aby ste si vedeli predstaviť silu jednotlivých entít, opíšem ich podľa vymysleného opisu, ale reálnych prípadov a sily:

Diskarnáti – Čierne alebo šedé guličky o priemere 30 cm, ktoré vám dokážu vsúvať myšlienky, brať energiu, znechutiť veci, prinútiť k menším veciam (neustále ospravedlňovanie sa, slzy bez dôvodu a emócií).

Separáti – Diskarnáti z minulých životov – nečistia sa, iba v prípade, ak rozoberáte minulý život. Na ulici separáta nechytíte.

Démoni – Malí rohatý čertíkovia, ktorý majú výšku 50 cm a malé vidly v ruke. Dokážu vás prinútiť k hádkam a väčším druhom zla.

Diabli – Veľké svalnaté rohaté potvory ( podobné čertíkom ) vysoké od 2 do 100 metrov. Prinútia vás k odporným činom ako samovražda a podobne. Delím si ich na tri kategórie:

1. Bežní Diabli – vás stále otravujú zlosťou a čerpajú vám energiu z čoho sa cítite unavení.
2. Silní Diabli – Sú schopní vás pripútať na lôžko a vyšťaviť, ako keby ste bežali maratón.
3. Kráľovskí Diabli.

Satanské energie – Klasické energie, ktoré majú pôvod v tom satanskom, čistia sa úplne prirodzene ako diskarnáti.

Čistenie entít

Odrečte túto vetu, aby ste oslovili svoje Vyššie Ja:

SOM V JEDNOTE S PRÍTOMNOSŤOU, SILOU A VEDOMÍM VESMÍRU. JA A MOJE VYŠSIE JA SME JEDNO, NIE MOJOU MOCOU A SILOU, ALE TVOJÍM DUCHOM, OTČE, NECH JE TÁTO PRÁCA VYKONANÁ.

Teraz ste oslovili svoje VJ (Vyššie Ja ). Jednoducho len požiadajte o uvoľnenie. Môže to byť aj nasledujúca veta:

PROSÍM MOJE VYŠSIE JA O STOPERCENTNÉ PREVEDENIE VŠETKÝCH DÉMONOV A DIABLOV, KTORÍ SÚ NA MŇA NAPOJENÍ, DO SVETLA, KDE SA PRESVETLIA  TAK, ABY NEMALI VIAC NA NIKOHO  ŽIADEN NEGATÍVNY VPLYV. ŽELÁM IM VŠETKO DOBRÉ A TAK SA NA 100% STAŇ! ĎAKUJEM!

Po tom, ako odrečiete túto vetu, môžete odriecť vetu na diskarnátov. Zapamätajte si, prosím, tieto dva body:

1. DÉMONI A DIABLI SA VŽDY ČISTIA ZVLÁŠŤ!! NIKDY NESPOJUJEME FORMULKY DO VETY PODOBNEJ TEJTO ” .. VŠETKÝCH DISKARNÁTOV, DÉMONOV.. ” .

2. UVEDENÉ CVIČENIE PLATÍ PRE JEDNOTLIVCA! NEPROSTE O ČISTENIE INÝCH, PRETOŽE SA NEVIETE OČISTIŤ PO ICH PROBLÉMOCH! TO MÔŽU LEN ĽUDIA ČO ABSOLVOVALI KURZ SRT.

152 thoughts on “Bludné duše a ako na ne 2

  1. supeer clanok, snad pomoze, dakujeeem(e) 🙂
    ma sa to odriect viackrat po sebe, ako to bolo, myslim, spominane pri diskarnatoch? a je jedno, ci najskor poviem formulku pre disk., a potom pre D&D, alebo to musi byt v presnom poradi?
    pekny den prajem a nech sa vsetok humus drzi daleko-predaleko 😉

    Páči sa mi

    • Chcem sa spytat Aurawiewera na Tibetske spievajuce misky Ty ich mas a dnes som ich objavil v obchode a su rôzne velkosti.Tak sa chcem poradit ze ake su najvhodnejsie.Vdaka za odpoved

      Páči sa mi

      • Ahoj Polton, mohol si to napísať do príslušnej sekcie, aby si to prečítali k téme aj iný ľudia ale už nevadí.

        Ak si chceš kúpiť tibetskú misku, odporúčam tú, ktorá sa ti najviac páči, najlepšie ti zneje a priťahuje ťa. To spoznáš, keď budeš v obchode. Ak sa ti bude páčiť vo všetkých smeroch, zober si ju. Ja to mám rozdelené na dve misky:

        1. prvá miska hrá od muladháry po manipúru
        2. druhá miska hrá od manipúry po višuddhu

        Avšak som sa naučil na miske 1 hrať tóny od višuddhy po sahasráru, čo je úplne úžasné, lebo nepotrebujem 3 misky ale stačia len dve. Ak ti niekto povedal, že je 7 mís na 7 čakier tak dobre trepal 🙂 .

        Fungujú úžasne, na očistu priestoru, či na meditáciu. Mám ich veľmi rád, ako celý tibet 🙂 . Ak si dáku kúpiš pošli foto 🙂

        Páči sa mi

  2. Možno to je blud ale vo wikipédii sa píše že “kráľ démonov je Baalzebub”určite ste sa s tým stretli a je to “vládca múch” (Baalzebub – pán špiny).

    Páči sa mi

  3. Dakujem za tuto velmi dolezitu informaciu, chcel by som sa podelit o jedno velmi dobre videjko kde je vysvetlene odkial pochadzaju entity a ako vznikaju (niesom autorom 🙂 ):

    Páči sa mi

  4. sice toto bude od veci ale chcem sa spytat ze kto vie o zajtrajsej a aj dnesnej, pozajtrajsej, no proste od stvrtka do nedele :D, vystave psov v bratislave? ja tam idem a tesim sa 🙂 . Pri troche stastia by sme sa tam aj stretnut mohli 🙂

    Páči sa mi

  5. Prosím vás, podarilo sa mi vyhnať nejakého votrelca zo seba, no ostal v byte. Najviac ho cítim v kúpelke a v záchode, kde pôsobí na mňa veľmi negatívne. Vyskúšala som si ísť na návštevu a tam som sa cítila dobre. Ako to vyhnať von z bytu? Je to riadna sila, akoby som bola uprostred ohňa a šľahali na mňa plamene, podsúva mi to myšlienky niečo zlé urobiť, nie som to ja. Ako to dostať von,

    Páči sa mi

  6. PROSÍM MOJE VYŠSIE JA O STOPERCENTNÉ PREVEDENIE VŠETKÝCH DÉMONOV A DIABLOV Z TÝCHTO PRIESTOROV, DO SVETLA, KDE SA PRESVETLIA TAK, ABY NEMALI VIAC NA NIKOHO ŽIADEN VPLYV. ŽELÁM IM VŠETKO DOBRÉ A TAK SA NA 100% STAŇ! ĎAKUJEM! odriecť pár krát nahlas a zreteľne.

    Páči sa mi

    • Keď ho vyženieš vydym. Ale zatiaľ pár krát povedať túto vetu nahlas v ( 10 – 20 x ).

      Ja som tu neustále 🙂 od 15:00 do 22:30 som na minigrimi zavesený vkuse. Do budúcna 😉

      Páči sa mi

  7. Pomôžte mi niekto prosím vás zbaviť sa toho diabla, je mi strašne zle a a psychicky na psychiatriu, bože, čo bude s mojim synčekom? Vôbec mi tá tvoja modlitba nefunguje.

    Páči sa mi

  8. Otvor okna na celom dome, a odrec to 108x a vydym to salviou. On odide, mali sme doma horsie veci a prezili sme, prezijes aj ty.
    kolko krat si opakovala pred tym ten text?

    Páči sa mi

  9. Koho Majku? Neviem,kolko krat ma cistila… Viem,ze mi povedala,ze som mala nasebe 5 demonov a okolo 100 prekliati. Ale bolo to prec a sla som pekne nakupovat a odvtedy sa citim jak pluvanec na chodniku 🙂

    Páči sa mi

      • Ako tak čítam všetky komentáre k tomuto článku, tak mám dojem, že niektoré boli vymazané – konkrétne isté veci od Mirky a reakcia na ne od mariaaab, mňa a Aurawiewera … Alebo sa mýlim ?

        Páči sa mi

      • V konečnom dôsledku to je Jedno 🙂
        Ale po prečítaní všetkých komentárov k tejto téme, teraz už mám istotu, že niektoré komentáre boli vymazané …

        Páči sa mi

      • 😉 a vedela by som aj presne povedať, ktoré to boli, ale to by som prekazila účel ich vymazania, a tak v tomto budem sebec a nechám si to pre seba 🙂

        Páči sa mi

      • moonica nemáš náhodou vidiny? 😀 Dúfam, že to neni nákazlivé :D.(Myslené v dobrom a s humorom ako vždy :P).

        Páči sa mi

      • Aurawiewer,
        skúšala a hneď ako si ho hodil na bylinky – veď som aj hlasovala za pokračovanie bludných duší 1 🙂 a je to v pohode.
        filip212,
        viem, že to myslíš v pohode – mne to netreba simultánne tlmočiť do zátvorky 🙂 a vidiny niekedy mám, ale nie v tomto prípade 😉

        Páči sa mi

      • No ja mám právo si to nepamätať, pri toľkých ľudoch čo žiadajú pomoc.. alebo niečo so mnou konzultujú, je to niekedy ťažké.

        Páči sa mi

      • Veď ja Tvoje právo akceptujem a keď si mi ponúkol článok ako odmenu za to, že som pochopila jedinečný spôsob Tvojho vysvetľovania tejto veci v rámci diskusie na bylinkách :-), tak som si pýtala práve pokračovanie bludných duší 1

        Páči sa mi

  10. Ano samozrejme odriekam,muz si mysli,ze mi drbka… Mimochodom on mal tych rohatych nasebe 8!
    Ale vsetko robim len sest krat, mna tie sestky prenasleduju, aj v cisle na mob ich mam 3,aj v OP ich mam 3 😦

    Páči sa mi

  11. Tak som tu,mam to zasebou…
    Aurik tusim ma prestava boliet hlava. Pri odriekani prvych textov ma rozbolela este viac a trpli mi ruky. Dokonca sa mi zacali zatvarat oci a vobec mi to nedovolilo sa sustredit,tahalo ma na spanok. Asi po 10tom odriekani textu to zacalo povolovat a po 15tom mi zacala ustupovat bolest hlavy…
    Ale odriekala som len text na diablov a demonov,to staci???

    Páči sa mi

    • teraz odreč aj na diskarnátov aj 50x

      a potom ešte odreč ( stačí v mysli znova)

      PROSÍM MOJE VYŠSIE JA O STOPERCENTNÉ PREVEDENIE VŠETKÝCH NEGATÍVNYCH ENERGIÍ, KTORÉ SÚ NA MŇA NAPOJENÉ, DO SVETLA, KDE SA PRESVETLIA TAK, ABY NEMALI VIAC NA NIKOHO ŽIADEN NEGATÍVNY VPLYV. ŽELÁM IM VŠETKO DOBRÉ A TAK SA NA 100% STAŇ! ĎAKUJEM!

      toto je tretia formulka a tá sa odrieka tiež osobitne . Najvhodnejšie je :

      Odriecť formulku na démonov
      Odriecť formulku na diskarnátov
      Odriecť formulku ktorú som ti teraz napísal ( neg. energie )

      Ak je ti stále blbo zopakuj jednu aj 50x
      Ustúpi to, mne to ustúpilo zatiaľ vždy.

      Páči sa mi

  12. No,nebolo to sice 50 krat ale kazde po 20 a zda sa,ze bolest hlavy je prec :). Aurik staci to na zaciatok??? Ako casto to treba opakovat??? A dakujem za pomoc 🙂

    Páči sa mi

  13. super to zaberá , to je pravda…a asi to naozaj treba opakovať každý deň…ja som s čistením seba a svojho okolia začala len nedávno a veľmi mi to pomohlo…tých zlých energií je tu asi nekonečné množstvo , lebo ked sa zabudnem dva dni zabaliť do bieleho svetla , hned sa cítim horšie a somariny mi behajú po rozume…treba z toho spraviť zvyk , asi ako pri čistení zubov…pekne ráno a večer 😀

    Páči sa mi

  14. Aurík,písal si, že nemáme prosiť o očistenie iných.A my môžme iných očistiť?Pretože môj otec vyzerá ako keby na ňom boli všetky entity naraz,veľmi mu chcem pomôcť.

    Páči sa mi

  15. Aj ja mám jednu otázku, odkiaľ budem vedieť, koľkých tých zlých som sa týmto spôsobom zbavila? Nezaoberám sa týmto vážne, len si tu (aj inde) občas čítam to, čo ma osloví. Stáva sa mi však veľmi často, že sa vrátim zvonku unavená, slabá, rozbolí ma hlava…, u nás na to zvykneme robiť tzv. uhlíkovú vodu, ktorá vždy (aj keď neviem prečo) zaberie. Inak som dosť uzavretý človek a žiaľ aj depresívny. A na záver, každý si túto očistu musí spraviť sám, však? A funguje, aj napriek tomu, že tomu v skutočnosti neverí, žeby to fungovať mohlo? Chcem to navrhnúť mojej mame, ale myslím, že veľmi neuspejem a možno práve ona by takú očistu potrebovala. dík.

    Páči sa mi

    • Nina

      Nie nemôžeme, ak to spravíš preberieš to na seba. O tomto sa ešte budem musieť poradiť s VJ. Zatiaľ požiadaj archanjela Rafaela aby mu pomohol.

      Ineez

      Funguje to aj na neveriacich, mám odskúšané. A je ti potrebné vedieť koľkých duší si sa zbavila?

      Páči sa mi

      • Možno to nie je potrebné, ale som skôr zvedavá a kdesi hore som čítala príspevky, v ktorých hovorili o konkrétnych číslach a ja som človek, ktorý potrebuje všetko rozoberať, čím viac o tom viem, tým som spokojnejšia, nemám rada kusé informácie, a z to ho pramení moja zvedavosť. 🙂

        Páči sa mi

      • Možno to nie je potrebné, ale ja som zvedavý človek a kdesi hore v príspevkoch som čítala o konkrétnych číslach, rozoberám veci do podrobností, čím viac viem, tým som spokojnejšia, nemám rada kusé informácie a z toho pramení moja zvedavosť. 🙂

        Páči sa mi

      • Ale pokiaľ máš niekoho nútiť do niečoho, tak to nerob a čisti len seba.
        Vravím ak niečo treba dočistiť na niekom, poprosiť anjela strážneho.

        Páči sa mi

  16. Absolútne nesúhalsím s týmto článkom vôbec s jeho existenciou. Pozor ! Vierou v démonov a dokonca ešte aj ich fyzickým opisom, ich môžeš zhmotniť. Na jednej strane pozitívne myslenie na druhej strašenie labilnejších jedincov. Neviem komu pomôže keď sa dozvie že nahnevaný alebo chorý je preto, lebo si ho osedlal 50 cm čertík s vidlami. Potom sa môže z toho labilný človek aj zblázniť. Skôr by som doporučila trošku bádať vo svojej duši, snažiť sa samého seba spoznať, svoje nálady, rozpoznať pozitívne aj negatívne myšlienky , ktoré ma doviedli k danému stavu.

    Páči sa mi

    • v podstate hovorite o tom istom, len inymi slovami… “demon” a “diabol” je len vyjadrenie tahu myslienok, emocii, nalad, atd, ktore ta k danemu stavu priviedli a ktore sa kopia… ale je jedno, ako to pomenujes. dolezite je, ze vies, co sa s tym da spravit

      a pozor na “absolutny nesuhlas”… tiez je to vyjadrenie niecoho, co taha teba… 🙂

      Páči sa mi

    • Hm, ale aj tie bytosti sú tam, či chceš alebo nie a môžeš si skákať a jedovať sa koľko chceš, existujú rovnako na tvojom vedomí, ako bez neho. Zblázniť sa môžeš aj bez tohoto článku. Ja len ponúkam návod, ako si privodiť viac energie a urobiť seba i okolie šťastnejším .

      Páči sa mi

  17. Zaváňa to čiernou mágiou, uvedomte si že slová treba zvažovať, nevkladajte ľuďom do podvedomia predstavy diabla a predstavy že ich niekto ovláda. Preto aj ten môj radikálny postoj. Radšej by som volila trochu pragmatickejší pohľad na zlú náladu a choroby.

    Páči sa mi

    • podla mna si moze vybrat kto chce co chce. ist sa da vzdy prinajmensom dvoma cestami. a okrem toho co si ja pamatam, tak aj ezoterici vzdy radia najprv ist za lekarom a az potom, ked s tym nasa tradicna medicina “sekne”, skusat nieco ine…

      Páči sa mi

      • ahoj aurík a ak som povedzme v 15 fajčila trávu je možné, že niekde ešte pri mne ostali nejakí tí parchantíci ?? bo niekedy mi príde zas ešte po pár rokoch presne ten pocit totálneho uzatvorenia a bum vtedy mi fakt nič nejde…

        Páči sa mi

      • Pokahontas – s travou je bohuzial problem a to, ze moze spustit napr. schizofreniu- vedci zistili, ze ludia, ktori uzivaju marihuanu, maju o 41 % vacsiu pravdepodobnost, ze budu neskor trpiet prejavmi psychoz (halucinaciami alebo bludmi), oproti tym, ktori drogy nikdy nebrali. Nevies ako to zaslape. Ludom okolo mna bolo napr. fajn a ja som mavala panicke stavy. Aj po case. Takze radsej packy prec od vsetkeho.

        Páči sa mi

    • ivana sú tam či v to veríš alebo nie :).Tiež som nato moc neveril až ma jedného krásneho dňa prepadli keď sami rodil komunikačný kanál s anjelmi a vsúvali mi blbosti, že som sa bál si pomaly prdnúť…Je to tvoj uhol pohľadu a beriem ho…Ale moje vlastné skúsenosti ten tvoj názor prebíjajú a neakceptujú.Inak to čo je na tebe nalepené sa pekne prejavuje :).

      Páči sa mi

  18. Chcem nieco napisat ale vsetci maju pravdu 😀 Iba sa mi nepaci ze to odrecitovanie je take dlhe inac super.. ten cetrik ma len 50 centimetrov toho by sme sa este nemali bat 😀 😉 zapucit s topankou a hotovo

    Páči sa mi

  19. Ivanka, tiež by som to brala z tvojho uhľa pohľadu. No neviem z akého dôvodu sa mi pred 4. mesiacmi otvorilo tretie oko a začala som vnímať veci o ktorých existencii som pochybovala ako ty. Existujú. Vnímala som okolo seba anjelov, cítila som ich lásku, hladkali ma po ruke. Stretla som sa z 5 dušami svojich blízkych, ktorým som pomohla ísť ku svetlu, no žiaľ cez pomoc inej osoby, ktorá vie ako na to. No myslela som si, že sú len anjeli a duše, no navštívil ma aj nejaký silnejší jedinec. Usadil sa v kúpelni. Odtiaľ na mňa pôsobí, je mi strašne zle, áno, podsúva mi myšlienky plné nenávisti, zloby, ktoré nie sú moje, bolí ma až pri srdci, potím sa, podlamujú sa mi kolená atd. Ako povedal aurík, že sa radšej nevyjadruje. Máš pravdu, hnus, nemám slov. Nakolko neviem s týmto pracovať, požiadala som niekoho o pomoc. Existujú, aj ked by mi bolo milšie, keby neboli.

    Páči sa mi

  20. No už sa natom pracuje, ja tie entity vyhadzujem zatvoreným oknom von.. viac to bolí :D:D:D . Už by si mala pozorovať dajaké zmeny, cítiš dačo?

    Páči sa mi

  21. Aurawiewer,uz niekolko dni sa odhodlavam poprosit Ta o pomoc.Podla knihy Detzlera som skusala cistit mojho manzela od temnych energii.Vtedy som este necitala tento clanok a nevedela som, ze to svinstvo mozem prebrat na seba.To cistenie som skusala aj 3 x v roznych obdobiach, prve bolo asi pred pol rokom a posledne nedavno.
    To, ze ma na sebe zle energie som sa dozvedela este vo februari tohoto roku, ked ma jedna vestica-jasnovidka upozornila na „priam nebezpecnu zalezitost tykajucu sa sa mojho manzela „.Napisala mi dalej, ze vyzera to tak, ze na neho dolahla minulost, ze sa neho napojila ina energia, dusa cloveka ktora nenachadza pokoja a zrejme s manzelom bola v minulosti spojena.To sposobi zmenu jeho spravania sa k ostatnym, mozu nastat psychicke problemy, komplikacie vacsieho charakteru.
    Preto mi odporucila urobit ocistne ritualy a dufala , ze este zakrocim vcas.Pritomnost takeho mnozstva negativnej energie moze sposobit zdravotne problemy a komplikacie vo velkom rozsahu, pisala mi dalej.Vraj negativna energia na jednom pohrebe sa nalepila skor na neho ako na mna a teraz sa na neho nabaluju dalsie energie.Mna to vraj zasiahlo iba okrajovo.
    Takze ako som pisala, skusala som cistit cez moje a jeho VJ aj 3x. Manzel sa mi do ksichtu smeje a v nic neveri, ale sa ani necudujem, lebo VJ mi napisalo, ze ma na sebe temne energie.Tak som skusala.Teraz neviem, na com som, a na com je on.Viem len to, ze v poslednom case je maximalne neznesitelny a pri sebe nevieme exisistovat ani 1 min.v klude.Napatie je na krajanie…stale mi cosi hovori, ze ta neg.energia je tu niekde medzi nami.
    Mrzi ma, ze som sa zacala montovat do tychto veci, stale mam velky respekt pred neznamom a tajomnom, ale su chvile, ked neodolam,a chytim kyvadlo a skusam komunikaciu s VJ.Zdalo sa ze mi to funguje, ale nie som si ista, ci som si nesposobila nejake problemy..
    Aurawiewer, nechcem Ta zneuzivat,prosim, mohol by si sa pozriet ak si najdes cas a energiu ,na moj problem, ako je to s manzelom, lebo ma dozenie do psychickeho zrutenia , sama sa citim dost slaba, nevladzem mu byt oporou.Pekne Ta prosim , dakujem.

    Páči sa mi

    • Uvidím, čo sa bude dať dnes robiť, mal som dve čistenia . Keby som sa ti neozval do 3 dní napíš mi email, snáď ho už poznáš , ak nie xbaroquex zavinac gmail.com

      Páči sa mi

  22. Nazdar ludia, v prvom rade by som chcel pochvalit clanok a vobec celu tuto stranku 🙂 Cital som si komentare k tomuto clanocku a videl som tam take nieco ako napr. ze bolesti hlavy, ktore toho cloveka presli po urcitom pocte vyslovenych “odstavcov” a ak by som mal byt uprimny moc som takymto veciam neveril. No ale… bol som zvedavy a tak som to vyskusal. Citil som sa neskutocne divne.. takisto ma rozbolela hlava (co mi teda pripadalo totalne nemozne) Spravil som to asi 30x a pri zhruba 20. to polavilo. Neviem ci to bolo len nieco ako “iluzia” alebo to vazne fungovalo. Kazdopadne budem to praktizovat castejsie. 🙂

    Páči sa mi

    • Ako by to mohla byť ilúzia? Veď v tom texte nieje nič čo by tvojmu podvedomiu povedalo aby ti nechalo rozbolieť hlavu. Neboj funguje to, robím to ľudom aj bez ich vedomia a vždy to zaberie, teda podvedomie to nieje. Ale skutočne to Vyššie Ja.

      Páči sa mi

  23. Aurík,
    mám k Tebe prosbu – dozvedela som sa, že moju výplatnú pásku omylom dali kolegyni a tá ju vrátila na učtáréň otvorenú, nehnevám sa a uvedený omyl som brala športovo, ale odvtedy sa cítim zvláštne – a nie sú to príjemné pocity = únava, malátnosť, horúčava striedaná zimnicou … čistila som sa opakovane a použila som samostatne každú z 3 formuliek, ale pocity sú nepríjemné stále – aj keď o niečo slabšie …
    Prosím, pozrieš sa, či sú to “len” príznaky prechladnutia alebo je to závisť vysielaná kolegyňou ??

    Páči sa mi

  24. Helar gratulujem k novej návštevnosti :).
    A ja mám úžasný zážitok :O 🙂 ráno som sa zobudil a videl cez tretie oko.Normálne som videl keď som otáčal halvou všetky veci v byte.Po chvíli keď som akosi začal rozmíšľať to začalo prechádzať a videl som cez neho ale už v niektorích oblastiach boli také tmavé pásiky a potom tam boli už len pásiky a potom už normálna tma.Keď som cez neho videl, videl som akoby kruhovím videním bol to taký pohľad akoby som sa kukal cez malú dierku kužeľa do väčšej a takto som videl akoby vrstvovito… A najzaostrenejší bol stred.Bol to premňa úžasný zážitok jupííííí :D.

    Páči sa mi

  25. Moonica
    mne toto vyzerá ako poriadne urieknutie,tvoja kolegyňa si na tvoju adresu pomyslela niečo veľmi zlé.Urob si kúpeľ z morskej soli.Ak máš ale možnosť,tak si v lekárni kúp bylinku čistec rovný-daj si z nej do kúpeľa,sadni si do vane,ale dbaj,aby si vodu nemala vyše srdca.Zovretymi päsťami sa umývaj,od hlavy smerom k nohám,uvidíš,aké chuchvalce špinavé,zrazené ti tam zostanú.Nebuď v tej vode dlhšie,ako 15 minút.Potom sa osprchuj.Nepraj jej nič zlé-odpusť jej to,každý robí to,čo v danej situácii najlepšie dokáže a ona dokázala závidieť.
    Aurík ti zrejme ešte niečo k tomu pridá,ja len tento babský recept,ale ho mám odskúšaný,funguje dobre.

    Páči sa mi

    • saltinka,
      vďaka za radu – mali len čistec lesný, ale vzala som aj ten a idem to vyskúšať. Ja jej neprajem nič zlé a mám ju rada, a to čo praje ona mne sa jej vráti bez môjho pričinenia – veď zákon platí pre všetkých rovnako.

      Páči sa mi

  26. Aurawiewer,

    prosím mohol by si mi poradiť, miesto vydymenia šalviou sa môže použiť aj šalviová esencia do vonnej lampičky, alebo to nefunguje?
    Neviem zohnať šalviu, ba ani šalviové vonné tyčinky.
    Inak ďakujem za Shapeshiftera, začína to fungovať….

    Páči sa mi

  27. Moonica
    o rastlinke čistec lesný som vo svojich materiáloch nič nenašla.Daj vedieť,či ti je lepšie,ak nie ,ešte pohľadám,čo k tejto téme doma mám.

    Páči sa mi

    • saltinka,
      kúpeľ podľa Tvojich inštrukcií fungoval aj s čistcom lesným – voda však zostala len mierne zakalená, ale v podstate je mi lepšie – už mal len trošku pobolievajú oči.
      Vygooglila som, že rod čistec má viac druhov /napr. rovný, lesný, močiarny …/ a asi budú fungovať všetky vďaka svojmu základnému názvu – čistec. ĎAKUJEM

      Páči sa mi

  28. Aurík, už viem čo sa deje. Bola som na srt a vyšlo, že som obeťou čiernej mágie. Preto tie temné sily sú tu stále, opakovane. Robí to jeden liečiteľ, na ktorom som závislá, robí mi zle, aj ti duše riešim cez neho, za každú pýta 5000 korún a na druhý deň je tu dalšia. Bojím sa, teraz sú tu horšie sily a ja neviem, ako prerušiť s ním nejaké putá. cítim sa ako prekliata, tak mi je zle.

    Páči sa mi

  29. Toto co je na tejto stranke ze tie energie nas otravuju a tak to je nic oproti tomu co som zazil ja v mozno 6-tich rokoch … Mal som sny ktore boli realne ale nepripustal som si to a ked z domu odysli rodicia veci zacali levitovat a mali ciernu auru ktora pozierala moju energiu doftedy kym som nezaspal…Odpadaval som a mal som s toho vazne zdravotne problemi…

    Páči sa mi

    • ÁCH bože.. zasa to ego ..

      Toto co je na tejto stranke ze tie energie nas otravuju a tak to je nic oproti tomu co som zazil ja v mozno 6-tich rokoch …

      JÁ JÁ JÁ JENOM JENOM JÁ.. 🙂

      Páči sa mi

  30. Ahojte,
    paaaaaaaaaaaani moji,tak uz viem preco mi je tak zle,ked navstivim svokru 🙂
    No ja mam tento problem so svokrou. Nie preto,ze je to svokra,ale prestane sa mi darit vo vsetkom co robim,staci ju raz navstivit. Kazdy pekny prijem co som mala bol zrazu prec akonahle som jej povedala kolko zarabam. Samozrejme nie z chvalenkarstva,ale ona sama sa nato pytala a ja som nechcela klamat…
    Vzdy ma zosmiesnila,ked som jej sumu povedala. Povedala mi nato,kolko ma ona rozumu a tak vela nezaraba,ze ja nemam skusenosti a ze tomu neveri,ze mam taky prijem. No a verte,neverte do dvoch mesiacov som padla na nulu…

    Páči sa mi

  31. už dlhšiu dobu som sem nezašla, ale teraz, keď som sem zablúdila, tak musím povedať, že od “st vorenia” tejto stránky (keďže to tu žije a to chválim) sa to tu pekne rozbehlo a to ma veľmi teší.
    Ináč pekne prospešné cvičenie,Aurawiewer… Verím, že funguje, len neviem či teraz zívam od únavy či od toho bordelu… 🙂 Ale keď už som sem zablúdila (znova, opať, zas či ako to mám nazvať), tak ľahko ako v minulosti sa toho nevzdám…. držte mi palce a nep(o)usťte ma.
    S láskou…. Borievka :-*

    Páči sa mi

  32. Vcera ma fajne zrazilo auto, tak som premyslal ci v tom nemaju prsty nejaki diabli. Vodic samozrejme zdrhol. Premyslal som uz skor ze sa ocistim ale zatial som sa na to nedal.
    Museli pri mne stat vsetci svetí, lebo som vyviazol len s pomliazdeninami.
    Som krestan a nosim so sebou silnu ochranu-Sen Panny Márie, zrejme mi to pomohlo.

    Páči sa mi

    • No, kde bolo tých 100 20 0654 65410 6506 6050 tisíc strážnych, ktorími si sa chválil? 🙂 😀 Ale aspoň, že si vyviazol a žiješ, to je podstatné.

      Páči sa mi

      • ty mas teda dobru pamet 😀 a mozno ze to bolo lepsie zlo, lebo nic ine by ma nedonutilo neist do prace. Mal som ist zameriavat hokejovy stadion a tak miesto mna sla kolegyna. Kto vie mozno tam na mna nieco hrozilo

        Páči sa mi

  33. Groower
    mohol,ak by ho niekto pripravil o život skor,ako je mu určené,vznikol by mu karmický dlh zo zamedzenia a ukončenia karmy inej duše. A on by si nedokončenú karmu musel odžiť v dalšom živote.

    Páči sa mi

  34. Smrt cloveka nie je nahoda. Ked niekoho zabijes situacia ta k tomu doslova pritiahla. Clovek bol v nespravnom case na nespravnom mieste 😀 Ked skocis pod auto je to tvoja slobodna vola tak isto aj ked niekoho zabijes len tak.

    Páči sa mi

  35. Stojím si za svojím,občas to duši niekto pokazí a možno anjeli nestihnú zabrániť,alebo čo,neviem ti to vysvetliť,ale viem,že to tak je.Skús sa na to spýtať Marieaaab,ona to isto bude vedieť.

    Páči sa mi

    • Súhlasím zo saltinkou 🙂 . Keď ideme na zem, zvolíme si 4 smrte, ktoré sa podľa situácií buď stanú alebo nestanú. Ale o tom vám ja hovoriť nebudem, ešte je priskoro 🙂 ..

      Páči sa mi

  36. Ahojte, potreboval by som poradit v par veciach v suvislosti s procesom transformacie:
    Ako si udrzat vlastne vibracie tak aby mi ich nerusili iny ludia? ked mam bezne pracovne bezkonfliktne stretnutie a mam smolu ze tam je clovek ktory mi vibracne nesedi co samozrejme dopredu neviem tak po takom stretnuti som uplne zdevastovany, bez energie, rozbity…. ochranna bublina zo svetla mi nepomaha asi ju neviem poriadne urobit, trochu mi pomoze pomander ale aj tak nic moc. Musim sa vyhybat ludom ktory mi nesedia hoci s nimi nemam ziadny problem, niekedy vydrzim s niekym len par minut a musim odist, stava sa zo mna asocial… takze ako si udrzat vibracnu suverenitu?

    Da sa nejako uchranit pre nalepovanim negativnej energie nielen od ludi ale najma jemnohmotnych bytosti cihajucich v obchodnych centrach a inych podobnych miestach? Je to dost hnusny pocit ked na mna nieco nalepi…

    Páči sa mi

  37. Čauťe ako zistiťe či je navás niekto nalepený nejaká zlá bytosť alebo nejaké prekliate vedel by sa nato niekto pozrieť aj na diaľku

    Páči sa mi

  38. Niekedy sa my stáva. Že vidim záblesky niekedy zlte ale skor by som povedal ze to je zlatá ale aj niekedy modré. Ale večšinou biele okolo mna keď sa niekam pozrem nosim okuliare nevieťe čo to môže biť či niečo zo zrakom pochybujem lebo by my to očný zistil a povedal už na kontrole.Či to môże biť niečo duchovneho. Pohladu 😀

    Páči sa mi

Povedz svoj názor