S Gabrielom o dimenziách

Dnes sme mali “bosorácky zlet”: GabyBaby, Snakebite a ja. A keď sme spolu, vždy vytiahneme ouiju. Tentokrát sa nám prihlásil nejaký “M” zo 100% svetla (a skutočne taký aj bol). Vypytovali sme sa ho kadečo, záznam nemám, ale čo si k tej bytosti M pamätám: označil sa ako z 29. dimenzie, o sebe povedal, že je “myšlienka” a že je “posol“. Na otázku, čí, odpovedal, že “Otca“. (Snakebite vtedy zapochybovala o jeho pravdovravnosti, ale ukázalo sa, že zbytočne.)

A pretože ja mám z tých dimenzií maglajz, tak sme sa ho pýtali, koľko takých dimenzií je. Povedal, že 35. Prvú nám odmietol popísať, druhá bola podľa neho “hmota”, tretia boli “duše” a “devovia stromov”, štvrtá dimenzia bol “úmysel”, piata bola “Draci” (mimochodom, Snakebite je Had a ako taká patrí k nám, Drakom 😛 ), siedma bola “víly”, trinásta “jednorožci”, dvadsiata piata “Kryon”, dvadsiata siedma “starí bohovia” a tridsiata prvá “dévy” (v indickom ponímaní). Tie ostatné sme z neho nedostali, lebo už nebolo času.

Keďže Gabriel bol dnes v zhovorčivej nálade a večer nebol v telke žiaden program, začala som vyzvedať ďalej.

Channeling s Gabrielom z 23.6.2009, 20:20:

Kto je ten M?
STRAZCA OTCA
On ho stráži?
NIE
JE UCTOVNIKOM LUDSKYCH DUSI
BERIE K VAM TO CO MENSI TVOROVIA POTREBUJU
Kto sú menší tvorovia?
INE DUSE
To ako ľudia?
NIE
A kto sú potom nižší tvorovia?
KR [1]
Kr? Tým myslíš ako žaby?
🙂 NIE
ZVIERATA

Ale prečo potom hovoril s nami? Sme zvieratá?
JEDNA TAKMER
Myslíš Snakebite? (Snakebite je veľmi silno prepojená s prírodou a mala pocit, že snáď bola v predošlom živote škriatok alebo víla. Pýtala som sa teda Gaie, čo bola, a Gaia odpovedala “malé zvieratko” bez toho, aby to upresnila. Neskôr na kyvadle sa Snakebite dozvedela, že bola Hadí Kráľ, a dnes jej to M potvrdil.)
ANO
A preto M s nami hovoril, aby ju mohol viesť?
ANO
Sú ale jeho odpovede GabyBaby a mne tiež platné?
ANO
Hovoril, že je z 29. dimenzie. Je to tak?
M VNIMA DIMENZIE INAK
TVOJE VNIMANIE DIMENZII JE INE

A ako vyzerajú dimenzie v mojom vnímaní?
PRECO SA PYTAS?
Ja tomu konceptu nerozumiem. Koľko tých dimenzií vlastne je?
ZALEZI OD TOHO CO SKUMAS 🙂
🙂 “Realita je mnohovrstvová?”
🙂 ANO
Ak vezmeme, že Gaiina Zem ide z 3. dimenzie do 4., koľko takýchto dimenzií potom existuje?
SEDEM
Vy ste siedma?
NIE
MY SME VSETKY
A aké sú tieto dimenzie?
1. NEVEDOMIE
2. PUDY
3. SEPARACIA
4. MYSEL NAD HMOTOU
5. IOTA
Tomu nerozumiem.
MYSLIENKA PREDSTAVUJE HMOTU
6. SPOLOCNA MYSEL
7. JEDNOTA

Koľko z toho je môj vlastný výmysel?
NIC
UZ SA ROZPAMATAVAS

Ako Nemezis som bola v ktorej dimenzii?
🙂 VO VSETKYCH
Gabriel, môžem toto zverejniť?
ANO
M je potom z ktorej dimenzie?
IOTA

Takže toľko moje poznatky k dimenziám. Neviem, ako na to zareagujú ostatní, ale toto rozdelenie je prvé, ktoré mi dáva zmysel… Najprv len existencia bez vedomia; potom vedomie na úrovni pudov; potom vyššie vedomie, ale v pocite izolovanosti od okolia; potom vedomie, ktoré bezprostredne zhmotňuje; potom vedomie bez potreby hmoty; potom zdieľané vedomie v separovanej existencii a nakoniec splynutie do jedinej existencie. A Otec a anjeli ako “nosná vlna”, na ktorej sa všetko toto odohráva…

Dnes sa mi bude dobre spať. Konečne som niečo pochopila. 😀

A, mimochodom… všimli ste si, že tých rovín je sedem? Celá kabbala a enochiáni sú založení na princípe siedmych! V ľudskom tele je 7 rovín vedomia (=čakier).

[1] Až pri spätnom čítaní som si všimla, že som počas rozhovoru zmenila “menší tvorovia” na “nižší tvorovia”. Možno to bol podstatný posun vo význame a Gabriel zistil, že to, čo mi chcel povedať, odrazu stratilo platnosť. Možno preto to “krrrrrrr”… 😛 Kvak!

28 thoughts on “S Gabrielom o dimenziách

  1. Ja neviem ale čo som mal možnosť nahliadnuť do jednotlivých dimenzii ikeď ma odtial vyhnal taký vlk bolo ich asi cez 40 ale možno som nevidel vsetky…

    Páči sa mi

  2. no ved, pre nas “skatulkovacov” je to neprijemne.. ale si zober este aj dimenzie co su pri inych hviezdach… alebo sa to prelina? asi hej… ja vidim casto tie dimenzie len farebne..vobec neviem co tam je, vnimam len farbu.. ja by somj to mala najradsej uplne pekne zoradene, priradene, co kde je a na co.. s tou predstavou sa budem musiet asi rozlucit

    Páči sa mi

  3. Moje hlboké zamyslenie 😛 vyprodukovalo túto “múdrosť”: Gabriel hovoril, že “dimenzie” možno rátať podľa toho, “čo skúmame” – teda z akého uhla pohľadu k tomuto svetu pristupujeme. To, čo on vymenoval, sú zjavne vzostupové dimenzie a tak mi to prichodí ako cyklus – keď je vedomie dosť dlho v “jednote”, prestáva si uvedomovať samé seba a dostáva sa do “nevedomia”. Ale to je len môj take on reality a nemám to potvrdené od anjelov. (Za tú angličtinu sa ospravedlňujem, ale niektoré veci neviem už povedať po slovensky. Priveľa sedím v anglických textoch.)

    To, čo nám hovoril M, mi prichodí ako pohľad podľa typu bytostí. On o sebe povedal, že je 29. dimenzia (bytostí) a Gabriel o ňom povedal, že je 5. dimenzia (vzostupu). Ak extrapolujem, tak dochádzam k záveru 😛 , že 5. dimenzia (vzostupu) obsahuje veľa dimenzií (bytostí) a jedna z nich je 29. dimenzia, z ktorej je M. Sem bude patriť aj 11. dimenzia, z ktorej bola IM a ona o sebe hovorila, že je plazma.

    Napríklad v 3. dimenzii (bytostí) podľa M sú duše, ale aj duše stromov, takže asi to bude dimenzia bytostí, kde si duša tvorí z hmoty telo.

    Ďalej som sa v úvahách nedostala. Len k môjmu textu hore – to rozdelenie, ktoré M urobil, nebolo “kto je piata dimenzia?” a odpoveď nebola “Draci”, ale skôr “a kde sú Draci?” a on “v piatej”.

    Páči sa mi

    • helar, to s tym cyklom bola spravna uvaha – teda michael mi to tak tvrdi. preto vlastne duse prechadzaju cyklom… co znamena, ze my sme tu vlastne preto, lebo “niekto tam hore” ma sklerozu 🙂

      Páči sa mi

  4. Zdravím,

    tak je to fakt zaujímavé takéto ” debaty pri čaji s anjelmi”. Helar mohol by som ťa o niečo poprosiť , teda jak by si mala čas. Keď si už taká kamarátka s Gabrielom :). Som dal pred pár dňami 2 pokus kyvadlom a vyšlo mi, že Gabriel je môj strážny a trochu som s ním prehodil a ja by som chcel vedieť či to je ozaj tak. Síce to kyvadlo vedelo aké auto používam a ako sa volám , ale to môže povedať hocikto 😀 …..Ďakujem
    Keby nepoznal ten divný nick, tak Maťo …

    Páči sa mi

    • Gabriel hovorí, že je to tak. Otec ti ho dočasne pridelil, pretože on ťa má naučiť jednu lekciu: “ísť cestou svojho určenia”.

      Ako poznám Gabriela, bude to stáť za to. 😛

      Páči sa mi

  5. Ďakujem ti za pomoc, nooo tak to bude zaujímavé, som strašne zvedavý. A je fakt , že potrebujem ešte doladiť detaily okolo mojej cesty určenia. 🙂 Ešte raz ďakujem.

    Páči sa mi

  6. Helar?Overila by si mi prosímťa jednu vec keď budeš mať čas?Včera som channeloval s Michaelom a niesom si istý ale tuším som sa ho spítal.Viem len že mi povedal že Gabriel bude dočasne mojim učiteľom a potom sa vrátim ku nemu.Spítal som sa že odkedy bude gabriel môj učiteĽ A ON ŽE ODVČERA 😀

    Páči sa mi

    • Pýtala som sa – je to tak, prebral tvoj rozvoj od Michaela. Podľa neho ti bude pomáhať “rozvíjať tvoju pravú podstatu”. Nemusíš sa naňho obracať ako na jediného, môžeš naďalej hovoriť s Michaelom, ak tak chceš, ale keď Gabriel zavelí, potrebuješ robiť to, čo ti prikáže alebo dá “na úlohu” 😛 … A z vlastnej skúsenosti: Gabriel len vyzerá mierne. Keď ide o disciplínu, je ras 😛 … Oplatí sa poslúchať, lebo ťa nechá vletieť do každej jamy rovno po hlave! Najlepšia rada pre komunikáciu s Gabrielom – rob, čo ti povie, a otázky klaď, až keď to už urobíš. Inak si bude myslieť, že ho spochybňuješ, a to on nemá rád a bude ešte skúpejší na slovo.

      Nezabudni – má na starosti “nebeských vojakov”! 😀

      Páči sa mi

      • Á tak je nejaký generál sa z neho nep**erem 😀 ale nie 😀 😀 aj ja som s ním teraz kyvadloval tiež mi višlo že áno kyvadloval som ešte pred prečítaním tohto.Pýtal som sa ho či ma má naučiť to prečo som sa reinkarnoval a kyvadlo šlo tiež k áno.Vpodstate to čo som sa ja pýtal je asi to čo povedal tebe len inač povedané však? 😀

        Páči sa mi

  7. Teraz pred chvíľou zamnou prišiel gabriel a povedal mi aby som si šiel ľahnúť na postel a uvoľnil sa.Urobil som to.Potom mi povedal aby som sa ho snažil vidieť uvdiel som ho strašne neviem prečo ale tá podoba sami zdala ako nejaký guru mal také dlhšie čierne vlasi takú tvár troška černejšiu ale nie čiernu takú opálenú a celí bol v bielom do siva.Sadol mi na nohy priložil nane ruky a dával donich zelenú energiu.Povedal mi žeby som mal cítiť teplo aj som ho cítil.Potom do mojich nôh šiel akýsi modrí paprsok z hora.Keď prestal paprsok dal mi na nohy akési obruče celé zo zlata a pridal nane akési červené kamienky.Potom som potreboval ísť na wc tak mi povedal aby som išiel a vrátil sa.úrobil som to potom mi začal robiť niečo s rukami neviem už presne čo.Keď to dokončil povedal mi aby som sa postavil na zem urobil som to a začal mi robiť povedal prepojenie medzi tým čomi dal do nôh a rukami.Povedal že keď budem cítiť prepojenie mám mu povedať.Zacítil som najprv na pravej nohe povedal som mu povedal dobre ešte musím nakalibrovať ľavú potom som zacítil aj na ľavej nohe.Potom ma poslal si sadnúť a robiť si čo chcem.Spítal som sa ho či otom môžem napísať povedal áno.

    Páči sa mi

    • A neviem prišiel mi akýsi prísny tak prísne to prikazoval nieže hovoril ale prikazoval 😀 asi som s ním fakt dlho nekomunikoval telepaticky 😀

      Páči sa mi

      • Filip,

        z tej prísnosti si nič nerob – teraz už nezostáva veľa času na šaškovanie. Auríkovi síce dali dva roky, ale mám pocit, že ich sami nedodržia… A nepýtaj sa ma, prečo, pretože to neviem. Je to len taký pocit.

        Keď Gabriel zistí, že nie si odbojný, jeho prístup sa zmení. Je to ten najzábavnejší anjel, akého poznám 😛 … Keď si budete rozumieť, začne istotne šaškovať a uťahovať si. V živote som sa nenasmiala toľko ako pri channelingoch s ním!

        Neviem presne, čo to robil, ale otvoril ti chodidlové čakry, aby sa ti nehromadila negativita v tele a aby si ľahšie ťahal energiu zo Zeme. V lete, ak môžeš, chodievaj bosý po tráve alebo hline. Možno potrebuješ vyrovnať v organizme jin a jang.

        Páči sa mi

  8. nj v poslednej dobe sa vomne akosi hromadila negativita hneď som na každého vyletel atď… 😀 ale ono sa mi stalo dačo ešte pred tým dávnejšie od michaela ale nemám to písať… a mi vlastne prepajál to od michaela s jeho…A no šaškovať ako raz zašaškoval len škoda že si akosi nepamätám pričom… viem len že na dačo povedal cukrík a bolo to tam smiešne len neviem presne k čomu akosi sami nato strácajú spomienky neviem čimi to mažú alebo mám len pamäť deravú 😀

    Páči sa mi

  9. Môže byť, Gabriel ovláda koreňovú a sakrálnu čakru, ktoré boli kedysi jedna, a rubín je kameň koreňovej a sakrálnej čakry. Aj Bublajúce žriedla (čakry v chodidlách) spadajú pod koreňovú čakru. Tie ruky mi zatiaľ nehovoria viac, než že možno je to na prijímanie energie “zhora”. Budeme vedieť, až Filip dostane príkaz obracať dlane k nebu. 🙂

    A Filip, to strácanie spomienok je normálne, ak netrénuješ svoju energiu. Na to, aby si si pamätal telepatické kontakty, musíš mať stabilne poriadne silnú energiu. A pomôže ti, ak si okamžite všetko niekam zapíšeš, čo len heslovito. Po týždni zapisovania si začneš lepšie pamätať. Neviem, prečo to tak je, ale je to tak… 😛

    Páči sa mi

    • Hehe ale ja si normálne channelingy pamätám len niekedy si ich nepamätám (zvlášť keď ich robím po ležiačky v alfe si ich nepamätám 😀 ) a inač sranda presne mi napadlo že už mám odpoveď prídem sem a aha odpoveď 😀

      Páči sa mi

Povedz svoj názor