Demystifikovaný rok 2012: slovo má Gregg Braden

Tento článok je vybraný z interview s Greggom Bradenom, ktorý napísal knihu Fractal Time (s dosť polárnym hodnotením, ale vysoko použiteľnou “kalkulačkou opakujúcich sa cyklov, ktorú som už oskúšala na svojom živote a zdá sa, že niečo na nej bude). Vyberám len časti, pretože sme toho o 2012 popísali už skutočne veľa a mňa nebaví venovať sa stále “koncu sveta” – ak má byť, nastane aj bez môjho pričinenia! 😀

Priznám sa, Gregga Bradena nemám veľmi rada. Videla som ho na viacerých interview a neurobil na mňa dojem vedca, skôr dojem fanatika s pomerne úzkym pohľadom. Bolo by však chybou nepočúvať len preto, že ten, kto hovorí, nie je dostatočne pekný/bohatý/otitulovaný/ospevovaný atď. Ak má človek čo povedať, nech to povie; čo si z toho vyberieme, je naša vec. No a v mojich očiach má Braden tú výhodu, že má aj geologické vzdelanie (alebo to o sebe aspoň hovorí, neoverovala som) a môže doložiť geologické výskumy.

Podľa Bradena rok 2012 označuje koniec cyklu dlhého 5.125 rokov. V tomto období sa predpokladajú viditeľné zmeny na Zemi, ktoré majú svoje korene v astronomických zmenách zapríčinených tým, že Zem bude prechádzať rovníkom Mliečnej dráhy. Nie je zrejmé, že pôjde o “koniec sveta” s hromami-bleskami a zánikom planéty či ľudstva, ako sa to často vykresľuje. Braden k tejto téme pristupoval študovaním majského kalendára a veľkých cyklov času, na ktorých je postavený.

Tých cyklov je skutočne veľa a mnohé z nich si ani neuvedomujeme: 24-hodinový cyklus dňa a noci, 28-dňový mesačný cyklus. Ale sú aj veľké cykly, ktoré sa ťahajú obdobím dlhším ako ľudský život. Jeden z nich je 5.125-ročný cyklus spojený s astronomickou udalosťou, ktorá nastala v roku 3114 p.n.l. a končí 21. 12. 2012. V ten deň sa Slnko dostane na jednu líniu s rovníkom Mliečnej dráhy.

Zem sa na svojej obežnej dráhe pohupuje (naozaj neviem správny termín) a tieto jej “poskoky” menia zjav nočnej oblohy. Mení sa naša orientácia vo vesmíre vzhľadom na centrum našej galaxie, Mliečnej dráhy.

Centrum Mliečnej dráhy je veľmi silný zdroj magnetickej energie, akoby z neho vyžarovali magnetické “vlákna”. To, kde sa vzhľadom na tento zdroj magnetickej energie nachádzame, má veľký dopad na celú planétu. Keď sme ďalej od centra a odklonení, má na nás menší dopad. Keď sme bližšie a priklonení, je dopad citeľnejší.

A 21.12.2012 budeme mať priamy “kanál” k centru, nezastavený a netienený nijakým iným telesom. Síce nás strašia, že dôjde k posunu magnetických pólov a nastane trojdňová temnota, ale doterajšie hodnoty pólov to nepotvrdzujú. Magnetické póly sa už menili v minulosti (podľa neho ako geológa vraj 14-krát za posledných 4,5 milióna rokov. Zakaždým tomu predchádzalo oslabovanie magnetizmu pólov na istú hodnotu. Aj keď v posledných 100 rokoch sa registruje oslabovanie magnetizmu pólov, ich hodnota je ešte stále príliš vysoká na to, aby sa bolo treba obávať presunu pólov.

Ak sa na čas pozrieme ako na vlnu pohybujúcu sa jedným smerom, tak ak je cyklická, tak sa to, čo nastane v decembri 2012, muselo stať už niekedy v minulosti. Na tomto Braden založil svoj cyklický kalendár – pomáha nám v živote ľudstva i v našom vlastnom vypočítať, kedy nastane podobná “konštelácia udalostí” ako niekedy v minulosti, prípadne čím je determinovaná naša súčasnosť. Braden hovorí, že ide len o podobnú konšteláciu udalostí – to, čo z nej urobíme, je na nás. T.j. ak má obdobie zárodok niečoho, tento zárodok sa môže, ale nemusí prejaviť. Uvádza aj príklady od druhej svetovej vojny a podobne.

Čo sa týka situácie v roku 2012, vzorky ľadu z pólov ukazujú, že v cyklických obdobiach, ktoré sú “zárodkom” 2012, magnetické póly oslabli. Energia Slnka bola silnejšia a polárne čiapočky sa začali topiť. Oceány začali stúpať, menila sa klíma a počasie sa začalo správať nepredvídateľne. A to je presne to, čo dnes pociťujeme.

Iste, Zem prešla zmenou – ale život nevyhasol. Nič sa neskončilo. Proste vždy, keď sa dostaneme na tento bod cyklu, situácia sa opakuje. Preto dnes už zažívame časť proroctiev “konca sveta” – celé mestá na plytkom pobreží miznú pod vodou, narastá sopečná činnosť a tsunami. Vidíme požiare lesných plôch v obrozvskom meradle. Vidíme ľudí zomierať húfne na nemoci. Ale to všetko sa už deje…

Geologické dôkazy hovoria, že tieto zmeny sú intenzívne, ale netrvajú dlho. Netrvajú viac generácií. V minulosti na tomto bode civilizácie robili jednu chybu, ktorú by sme dnes už nemuseli urobiť – nerozumeli týmto zmenám a začali navzájom bojovať o zdroje. Nikto nevyhral; civilizácie zanikli – napríklad 20. dynastia v Egypte zanikla presne počas takéhoto obdobia.

My dnes vieme, čo príde, a preto máme šancu zareagovať tak, aby z roku 2012 nebola katastrofa, ale len ťažké obdobie.

Môže tomu pomôcť každý jednotlivec – tým, že v srdci bude cítiť pozitívne emócie (čiže “po našom” bude si usilovne zvyšovať svoju vibráciu), pretože sa dokázalo, že elektromagnetické pole Zeme a naše vlastné elektromagnetické polia sú prepojené a vzájomne sa ovplyvňujú. Zmeny v elektromagnetickom poli Zeme rehulujú všetko od klímy cez hladinu mora až po polárne čiapočky. A ak sa nám podarí spoločne vytvoriť vyššiu vibráciu, nastáva jav zvaný koherencia, ktorý sa dá dokonca merať – je to 0,10 Hertzov. Toto je koherencia meraná medzi srdcom a mozgom. Napríklad po 11. septembri a útoku na Dvojičky v New Yorku vedci zaregistrovali zmeny v elektromagnetickom poli zeme, pretože mnoho ľudí bolo šokovaných a ich vibrácia klesla.

Keď sa pokúšame o koherenciu, meníme mnoho vecí – bojujeme proti vlastnému starnutiu, posilňujeme svoj imunitný systém, znižujeme našu agresivitu, zlepšuje sa naša mozgová činnosť – to všetko zmenami v magnetickom poli srdca, teda zvyšovaním svojej vlastnej vibrácie.

76 thoughts on “Demystifikovaný rok 2012: slovo má Gregg Braden

  1. Asi sranda nebude, keď už aj vedcovia sa boja. Tu je ukážka z knihy Vzostup zeme od Nancy Anne Clark Ph.D. ………………….. Hesse ďalej tvrdí, že za toto obdobie prejde slnko cez fotónový pás dvakrát a že Zem sa práve nachádza v štádiu pravdepodobného prechodu. Lúče, signalizujúce existenciu fotónového pásu, sú pod neustálym dohľadom. V r. 1991 NASA vyslala raketoplán Atlantis, ktorý skúmal vysoko energetické gama lúče po tom, čo meracie prístroje satelitov zaznamenali jeho prítomnosť. Majú vplyv na pomer kyslíka a kysličníka uhličitého v atmosfére, čo by poznačilo všetky formy života. Existujú domnienky, že ak slnko prejde fotónovým pásom skôr ako Zem, vznikne hviezdny dážď. Pri prechode Zeme cez tento pás nabité častice poškodia atmosféru. Odborníci sa zhodujú na tom, že Zem zažije asi triapoldňové obdobie tmy, počas ktorého budú všetky elektronické prístroje vyradené z prevádzky a bude zastavená akákoľvek výroba elektrickej energie. Počas niekoľkých dní dôjde k dramatickým mutáciám. Telo každého človeka zasiahne zmena a zo stavu trojdimenzionálnosti prejde do piatej dimenzie……………

    Páči sa mi

    • TROJDNOVA TEMNOTA sa mi zda pravdepodobna.
      Nespomina sa nieco take aj v Medzugorskych tajomstvach (Marianske zjavenia)?
      Ak sa vymazu vsetky udaje z pocitacov celeho sveta , tak to moze znamenat koniec nasej civilizacie. Napriklad ked v staroveku zhorela Alexandrijska kniznica, boli navzdy staratene vedomosti tej doby.
      Ak uvazujem o 3-dnovej temnote na duchovnej urovni, z ezoterickeho hladiska, napada mi ze
      Jezis bol v hrobe po smrti na krizi priblizne 3 dni a predtym nez sa znovuzrodil…
      Symbolicky telo znamena ego, materialne . Telo zahynulo, aby mohlo povstat vyssie Ja (duchovne telo).
      Nieco podobne sa stane aj na globalnej urovni s ludstvom. Predsa nasa civilizacia pohanana materializmom a egozmom uz takto dalej fungovat nemoze – znicime sami seba.
      Zimny Slnovrat r.2012 je bodom obratu; ked konci stare svet a zacina nova era, Nova Zem.
      (Eckart Tolle pise o tom vo svojich co znamena toto nove vedomie)Pozdvihneme sa na uroven 4.cakry, co je srdcova cakra, centrum lasky.
      Kristove ucenie: miluj!
      Ze kto? Urcity pocet ludi, ktory uz pochopili ziju to.
      Tym ktorym to este ‘nesvitlo’, si vraj budu musiet pockat dalsich 26 000 rokov kym znovu nastane podobna kozmicka prilezitost na vzostup…

      Páči sa mi

      • Tá analógia s Ježišom a Jeho zmŕtvychvstaním je založená na tom, že kríž je pôvodne starý pohanský znak, ktorý rozdeľuje rok na 4 obdobia. V strede je Slnko, kolmice vždy na kraji kruhu značia rovnodennosti a slnovraty. Zhruba v čase 22. decembra sa prestane Slnko hýbať na juh/sever ( záleží na ktorej si pologuli ), počas troch dní. Pohanskí predkovia vtedy verili tomu, že Boh Slnko umrel, počas troch dní bol mŕtvy a potom vstal z mŕtvych. 25teho sa potom znovuzrodí “Son of God” – v skutočnosti nie Ježiš, ale Slnko. Ježiš sa narodil v auguste, alebo v júni. Kresťania k tomu ešte slávia Veľkú noc, keď znova prevládne deň nad nocou. Odporúčam si pozrieť dokument ZEITGEIST, tam je to pekne vysvetlené.

        Páči sa mi

  2. ja som s tým nezačal 🙂 a myslím, že sa nestane nič zlé, iba to čo sa má stať. A všetko, čo sa stane, bude v súlade s múdrymi zákonami prírody. Ja sa teším. Nechel som Vás nastrašiť a posielam Vám veľa lásky.

    Páči sa mi

  3. ach jo, načo to riešiť :)… načo ludi strasit ked sami nevieme presne co bude, kazda negativna myslienka prispieva k tomu aby na tomto svete nakoniec bolo peklo ako par ludi sa snazi predpovedat…treba si uvedomit aj tento uhol pohladu….

    Páči sa mi

  4. No dobre 😀
    kalendár ktorý sme zanechali Májom má cyklus so 104 000 obehmi okolo hviezdy Oskar,(a súčasne žijeme v poslednom období tohoto cyklu) ktorý obsahuje štyri obdobia po 26 000 obehov ,(a súčasne žijeme v poslednom období aj tohoto cyklu)
    a toto obdobie sa delilo zas na päť období po 5200 obehov (a súčasne žijeme v poslednom období aj tohoto cyklu), 5200 obehová perioda sa členila na 13 baktunov po 400 obehov (a súčasne žijeme v poslednom období aj tohoto 400 obehového cyklu)
    tento 400 obehový cyklus sa skladal z 20 katunov po 20 obehov (a zas sme už na konci posledného katunu ) takže v našej galaktickej reči za päť minút 12 , a pomocou tohto kalendára sa dá merať obdobie do minulosti i budúcnosti na niekoľko milionov obehov hi hi hi 😀 a všimnite si čo sa dialo každých približne 20 obehov , takže snažte sa o rovnováhu a prebíjajte sa k svetlu to je náš domov 😛

    Páči sa mi

    • beriem:) ja som to povedala len na to aby si par ludi uvedomilo to ze k rovnovahe sa neprebije negativitou :)…co ma byt bude zalezi len od postoja k veci a od nas samych

      Páči sa mi

      • myslel som mars a tak ďalej a neskôr iné hviezdne systémy a ku koncu toho obdobia aj iné galaxie a potom mimo vesmír, poznanie stvoriteľa 😀 😀 lebo teraz sme ešte moc agresívny ale až sa naučíme využívať aspoň 35% našej gebule tak sa k nám priznajú aj iné civilizácie 😛

        Páči sa mi

  5. To som Ja – premenovaný na Minne, lebo Ja sa Vám nejako zle skloňuje. Tá kniha ale nie je o strašení, možno ten môj výcuc tak vyzerá, ak áno, radšej to vymažte. Autorka knihy hovorí o vzostupe Zeme a nie o jej zániku – niečo také, ako Ste tu tvrdili – dôjde k zmene tela, zmene myslenia, zmena našich priorít – viac k duchovným hodnotám. Preto sa teším. Dúfam, že sa zrušia aj peniaze. Proste bude lepšie.
    A môj názor je taký, že ak niečo hrozí, človeku by sa to nemalo tajiť. Lebo to je šanca na jeho zmenu k lepšiemu. Ak bude žiť ďalej v domnení, že je všetko v poriadku, tak sa bude ďalej zahrabávať vo svojich zlozvykoch. Preto tu máme aj choroby, ktoré nám pomôžu sa spamätať.
    Čikitet bol zrejme Hermes :-), keď sa to pýtaš.

    Páči sa mi

  6. Tak idem na Prazdroj, ale iba fľašový. Nič tu nebolelo, veď sranda musí byť. A dobre ste spravili, ak ste taký dobrí kalendár zanechali Májom. Máš u mňa pivo Čikitet, ak sa stretneme niekedy 🙂

    Páči sa mi

  7. Zevraj do ďalšej dimenzie neprejdú všetci sníval sa mi sen , že to tak je , prejde iba časť ľudí , v sne boli všetci v bielom a okolo nich boli draci a nad týmto bola modra žiara vraj dobrí sen no teórii je veľa ….

    Páči sa mi

  8. jinan
    vieš život je vlastne cesta na ktorej sa učíme zvládať situácie, do ktorých sme sa nejako dostali. No a my si máme počas tej cesty spomenúť na všetko zabudnuté a pokiaľ je to niečo krásne tak sa podeliť s priateľom ale hlavne je to o tom, ako sa z tejto temnoty dostať ku svetlu poznania. Neviem ako by sa cítili tam, keby tam prišli aj vojnový štváči, alebo ako by sme sa my cítili keby sem prišiel škodca z nižšej dimenzie a nevedeli by sme si sním rady 😀 sen bol pekný… aj ja chcem taký sen… 😛

    Páči sa mi

  9. Dnes som na Yahoo našla toto video, ktoré mi pripomenulo článok:

    http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?cl=13762104

    Reč je o tom, že hurikány už sa v USA pomaly nedajú predpovedať. Kedysi vznikali niekde v strede medzi Afrikou a Amerikou, ale teraz sa voda oceánu (asi to bude Atlantik, to už je dávno, čo som chodila na zemepis 😛 ) prehriala natoľko, že vznikajú tesne pri pobreží USA a majú preto aj oveľa ničivejšiu silu, keď narazia na pevninu.

    Čo to hovoril Braden o klimatických katastrofách?

    Páči sa mi

  10. Čikitet neviem prečo ale s teba ide čosi veľmi dobre , ďakujem ti za pekne reagovanie na môj kúsok čo som sem prispel ono ten sen bol zvláštny ľudia so vstupovali vyzie boli šťastný a usmiati tak dúfam , že to takto aj dopadne (o:Nechcem sa tu hrať na múdreho len sa podeliť o to…

    Páči sa mi

    • Z kvantovej fyziky vieme, ze vsetko co existuje, vibruje.
      Podla Biblie svet bol stvoreny Slovom, zvukom, co je vlasne vibracia eteru. Dimenzie sa rozlisuju podla vibracnej frekvencie. Na fyzickej urovni su vibracie ‘pomale’ preto sa to zda nasim zmyslom pevne. Astralna rovina je tvorena jemnejsimi vibraciami vyssej frekvencie.
      Vsetky dimenzie su naraz pritomne. Vnimame tu dimenziu, ktorej zodpoveda nas uroven vedomia (mentalne)
      Mozog funguje na elektromanetickom principe. Vibracie su elektromagneticka aktivita a zivot je zalozeny na elektromagnetickom principe + –

      Páči sa mi

  11. Ahoj rid3rsite,

    21.12.2012 nastane koniec májskeho kalendára a začne sa nový cyklus.Nejedná sa o žiadnu apokalypsu ale o prechod do novej dimenzie.4tej
    Anjeli sú dosť zdržanlivý na túto tému a stále hovoria: uvidíte tak to ani neriešim.

    Ako kto 🙂

    nemáš začo 🙂

    Ja pod pojmom dimenzia chápem istú úroveň vyspelosti a taktiež iných možností.Je ich mnoho.Len náš filip 212 ich videl cez 40
    A čo sa týka viery v ten dátum.Ak môžem nechať rozpustiť oblak do dvoch minút silou vôle.Prečo by nemohla nastať i nová dimenzia? 🙂

    Páči sa mi

  12. 1.Telepaticky
    2.Kyvadlom
    3.Ouijou
    4.Automatickým písmom – to občas trénujem a michael spravil dve čiarky na papieri 😀
    5.V sne – nemôžem povedať čo a ako prepáčte. nato musíte prísť sami.
    6.Astrálnym cestovaním

    Páči sa mi

  13. astrálne cestovanie je cestovanie mimo čas a priestor a mimo fyzické telo.
    Je to zábava .. najmä keď vidia teba ale ty nevidíš ich! 😛

    Môžeš ním navštíviť akékoľvek miesta vo vesmíre.

    Páči sa mi

  14. Rid3dsite,

    mám nápad… Hore je taký chlievik na vyhľadávanie, kam sa zadá slovo, ktoré potrebujete objasniť, a ono vám to vyhodí všetky články s týmto slovom. Článkov je tu dosť, takže stačí čítať

    Páči sa mi

  15. Helááár nebuc nanho taká 😀 nechaj mi ho.
    Ja mu rád povysvetlujem čo to aspoň si to zopáknem.
    ( som ti vravel že mám mamu učiteľku nie ? 😀 )

    Páči sa mi

  16. ahojte
    len tak si tu preklikavam stranky..aa som sa tu zacital..s uzasom citam ze vy sa tu o tom bavite ako keby to boli bezne veci hehe
    verim na anjelov a take veci ale aby som zistil ze ludia s nimi v pohode komunikuju atd tak toto je moc :D… zacina ma to zaujimat
    prajem vam vela uspechov 🙂

    Páči sa mi

  17. ak to myslis uprimne díky ti.
    No my sa tu o tom bavime ako o beznej veci lebo to pre nas bezna vec je.
    vies .. 😀 logika nepusti 😛 logika pustila jednej kamaratke ked som jej ukazoval co sa da robit s pocasim 😀 😀 preto aj ostatny by ste mali svoje schopnosti a vasu cinnost tajit rovnako ako ja uz…

    Páči sa mi

  18. rozpustanie oblakov zmena pocasia a tak..
    ale robim to len v nevyhnutnych pripadoch je to dost silna zmena.
    ved aj ty musis mat nejaku schopnost nie?

    Páči sa mi

  19. ale inak je to zábava
    najmä na záhrade keď som virguľami hladal vodu 😀 našiel som :D:D:D:D:D proste tam na miestach kde bola sa mi skrizili totie kraviny a tá teta co vedela kde je voda povedala ze nooo fajn:-) ze som nasiel

    Páči sa mi

  20. hmm si borec aa to si este mlady.. student..
    o 10 rokov z teba co bude ? 😀 omg

    ja by som bol stastny keby som s jednou mohol komunikovat pomocou sna …hehe…vac mi netreba

    Páči sa mi

  21. ahoj aurawiewer.ak by som ti poslala fotky miesta(pozemku) co chcem kupit ako buducu zahradku,vedel by si mi napisat ci su tam dobre geopat.zony?

    Páči sa mi

  22. Ahoj no skúsiť to môžem i keď teraz som pohádaný s anjelmi na dosť dlho ale tak pošli :

    xbaroquex zavinac gmail bodka com
    pozrem sa ti nato

    Páči sa mi

  23. Hmm zaujimavi clanok,..a zaujimave reakcie, v komentároch…..Tak ci onak,….preziju ty co prezit maju,..teda ak sa ma udiat nieco v roku 2012,…..zmeny su stale aj dnes,…ludia sa rodia ,..zomieraju…..a stale je to dookola,…
    Jedna slabost ludi je strach,….ludia paradoxne maju radi strach,….proste lubi sa im bat sa niecoho,strachovat sa,…..ci uz o svoj majetok…zdravie,..zivot a pod….
    Ci sa udeje v r 2012 nieco alebo nie ,……je jedno,..clovek ma kazdy den zit co najlepsie, v laske, toleranci a porozumeni….kto tak nezije,….svoju put na zemi ukonci tak ci tak,…skor ci neskor……

    Páči sa mi

  24. Caute. Prestup, vzostup v roku 2012 nam umozni hlavne zmena naseho myslenia. Ale ako……zmenam myslenia sa dost dlho venujem a mozem povedat ze zaklad pre nove myslenie su tri veci: vyrovnanost, laska, a dusevna vyspelost. Vyrovnanost= vyrovnany so vsetkym a vsetkymi, laska = davat lasku kazdemu predmetu a kazdej bytosti, to co vam tu lasku nebude vracat, to uz nerobte a zacnite nove veci co ju vam budu davat. A dusevna vyspelost = zakladat si na svojom duchu, zbavit sa materializmu, pracovat na sebe – zvysenie vybracii, meditacie dobre su aj zasvatenie do reiki alebo do inych lieciacich alebo nelieciacich sil. A hlavne verit.

    Páči sa mi

    • Ano, zmenit myslenie z negativneho na pozitivne je potrebne. Ale tymto to nekonci, treba ist vyssie. Myslenie sa odohrava v akomsi nekonecnom poli vedomia (quantum-field), a to je nieco za myslenim, logikou, dualitou. Je to ta bozska Jednota. A my si musime uvedomit, zazit toto, ocitnut sa na tejto urovni. Hovori sa tomu “osvietenie”, znovuzrodenie, spasenie…

      Páči sa mi

  25. … veriť vo vyššiu silu, existenciu všetkého bytia!!!
    Ľudia sa musia odnaučit byt panovačný a chantivý, túžiť po väčších celkoch. Naučiť sa žit pre iných, uctievať a vážit si maličkostí…
    Ľudia sa musia naučiť hlavne veriť, že existujú vyššie bytosti ako sú oni sami!!!
    Pekne si to napísal a pravdivo.

    Páči sa mi

    • Podľa teba :-).Máš právo vyjadriť svoj názor tak ako ja a každý iný na tejto stránke ale zbytočne to nekomentuj to že sú to podľa teba blbiny sme už pochopili :-).

      Páči sa mi

  26. Tak si chalani zapamatajte jeho nick, aby nás tu za 2 roky neotravoval, čo má ako robit , aby si zvýšil svoje vibrácie a naučil sa astrálne cestovat!!!… 😀

    Páči sa mi

  27. Prepacte nevedel som kde vam to dat tak davam sem ….
    Celosvětová meditace dne 29.července 2009

    Zveme všechny lidi dobré vůle, aby se zúčastnili celosvětové meditace, která se koná
    ve středu 29. července v 12:19
    a trvá asi hodinu. Datum i čas je v koordinaci s bytostmi světla a lásky.
    Kdo budete v práci, tak aspoň pár minut posílejte myšlenky plné lásky a světla všem lidem a naší planetě.
    Cílem této meditace je probuzení všech duchovně spících lidí, obnova naší planety, aktivace a oprava celosvětové mřížky.
    Název této meditace je FIRE THE GRID II., což značí česky ZAPALTE SÍŤ. POPRVÉ TATO CELOSVĚTOVÁ MEDITACE PROBĚHLA 17.7.2007 a spustila tehdy vlnu obnovy naší planety Země, aktivaci a opravu celosvětové mřížky a probuzení lidí.

    Páči sa mi

  28. Trošku sa k tomu vrátim 😛 .. Je to od veci ale už 2. som narazil na 2 knihy spojené so zlým vypočítaním dátumu… že podľa Mayskeho kalendáru sa roky počítajú trošku inak než si mysleli, a že áno, má to byť rok 2012.. ale nie od narodenia krista.. ale od niečoho iného.. (o 582 rokov neskôr) neviem ako sa tie knihy volajú.. ale tak ma aj napadlo, že keď Anjeli Filipovi povedali že v roku 2012 nastane “skok” do 4. tej dimenzie.. som sa zamyslel, že čo keď naozaj nemysleli náš kalendár.. povedali 2012.. takže neklamali .. 2012 to môže byť.. len nie v našom kalendári.. čo vy na to?

    Páči sa mi

      • Tiez jedna pikoska:

        Doba Bronzova: 2000-700 pred nasim letopoctom. Vojaci nosia bronzove mece,helmy a tiez ho vyuzivaju pri polnohospodarstve. Tak sa to predsa uci v skole. Dokonca niekde sa pise ze az 3000 rokov pred nasim letopoctom hmmm. Prve primitivne pece vznikli totiz az v 8 storoci nasho letopoctu.

        Bronz ( Zliatok z medi a cinu ktory sa da zliat iba pri dost vysokej teplote! ) sa zacal zlievat az v 14 storoci 😛 Som teda zvedavy z kade sa im pricarovali bronzove veci. Mozno mali inu techniku 😀

        Páči sa mi

      • A prekvapilo by Ťa, keby som Ti povedal, že existuje napr. skamenelé kladivo, ktoré uhlíkovou metódou určili, že je staré 60 miliónov rokov? 🙂

        Páči sa mi

  29. Jn preto ten skok v uvodzovkách.. to s knihami je pravda to sa neboj.. kebyže sa riadim podľa niečoho čo písali tiež len ľudia.. pripadal by som si ako v sekte.. a začalo teraz myslíš v akom prípade.. ja som ako keby teraz úplne vypnutý.. mám maturitný ročník a všetkého je až príliš veľa.. už sa teším ako sa po maturite do tohto poriadne obujem.. teraz nemám dokonca ani miesto a čas vypočuť si Shapeshiftera..

    Páči sa mi

    • Zamysli sa:
      Ako moze s v e t k o n c i t ? ….
      …..Uvedomuj si absurditu , nezmyselnost otazky.
      Ved sa to ani neda predstavit!
      Co je vlastne ‘svet’ ? (pre teba)
      Planeta Zem?
      Zivot ve Vecny – nikdy nekonci iba prejde transformaciou. Zmeni sa.
      Bojis sa konci sveta? Pravdepodobne sa bojis smrti (fyzickej) lebo sa omylom stotoznujes so svojim telom a nevies o tom, ze si duchovna bytost .
      Konci sa era, obdobie. Tak ako napriklad skoncil starovek,ako zanikli davne civilizacie.
      Menia sa vibracie. Vsetko materialne vibruje = svet.

      Páči sa mi

  30. Zaujímavé čítanie, každý článok je dobrý. Čo sa týka tej zmeny 21. 12. 2012… Zmenilo sa duchovné pozadie, ale my sme si ničoho nevšimli, rovnako ako si ten, ktorý zaspí nevšimne, že už nie je v bdelom stave. Ľudstvo duchovne sploštelo. Prichádzajúce udalosti vrhajú pred sebou tiene, kto ich vie rozpoznať, ten je o krok popredu… Netuším čo sa stane, variant je viacero… Ale ak hovoríme o akejsi selekcii ľudí na tých, ktorí prejdú do ďalšej dimenzie a na tých, ktorí nie, tak si nemyslím, že jedni budú oddelení od druhých. Ak niekto zažije osvietenie napríklad pri meditácii, neznamená to, že ďalej nežije na Zemi, práve naopak. Zostane tu, len sa zmení. I keď napr Biblia tvrdí, že iba 144 000 ľudí “bude zachránených”. Uvidíme čo bude…

    Páči sa mi

Povedz svoj názor