Magická ochrana domácnosti

Tento článok nám poslal Wordwill. Jeho zdroj som našla tu:

V minulosti sa ľudia chránili pred zlodejmi rovnakým spôsobom ako pred vlkolakmi a zlými duchmi. Aj keď sú títo nepriatelia na prvý pohľad rozdielny, predstavujú rovnaké nebezpečenstvo.  Aby ste ochránili svoj dom, máte na výber z pestrej palety kúziel a zaklínadiel. Vyberte si z nej tie, ktoré najlepšie odrážajú vašu podstatu a zmysel pre mystiku. Práve tie budú najúčinnejšie.

Magické predmety používané k ochrane môžete nosiť zavesené na krku či iba schované vo vrecku kabáta. Pokiaľ sú to amulety určené k ochrane celého domu, môžeme ich zamurovať, zavesiť do okna alebo na strop, schovať za rodinným obrazom, alebo jednoducho uložiť v bielizníku. Ochránia dom pred škodlivými energiami a vplyvmi a zaistia v domácnosti kľud a pohodu. Podľa tradície je vhodné vlastniť aspoň 3 amulety, aj rôznych typov. Pokiaľ to nie je zvlášť určené umiestnite ich na dôležité miesta v blízkosti domáceho oltára, okien, dverí či krbu.

Výbornými strážcami domácnosti sú tzv. deravé kamene (=holey stones), teda kamene s prirodzenými otvormi, ktoré sa dajú nájsť na plážach a v plytčinách riek. Môžu byť rozvešané na špagátoch po jednom na rôznych miestach v dome alebo zviazané silnejšou šnúrkou do podoby náhrdelníku a pripevnené na vchodové dvere.

Najmocnejšími strážcami domácnosti sú acháty a prírodné magnety. Čím sú kamene väčšie tým silnejší je ich účinok. Magnety sa v mágii používajú už veľmi dlho, pretože dokážu „filtrovať“ energiu. Acháty pre zmenu vábia šťastie, rovnako ako tyrkys. Kamenný amulet môže pozostávať z jedného alebo viacerých typov kameňov zviazaných v bielom vrecúšku. Práve amulety z rôznych typov kameňov dosahujú najväčší účinok.

K ochrane domu sa používajú aj skameneliny, a to vďaka nesmiernemu veku a prapodivnému vzhľadu. Podľa starodávnej tradície skameneliny umiestnené na parapetoch, krboch a zavesené na trámoch prinášajú celému domu šťastie, a naviac ho chránia pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Vyberte si podľa vkusu, ale najúčinnejšie sú tie z hviezdou, napr. skamenelé ježovky.

Modernejším domácim amuletom je čarodejná zrkadlová guľa (nahradiť sa dá striebornou guľatou vianočnou ozdobou). Kedysi dávno sa ľudia domnievali, že ich ochráni pred zlými čarodejnicami. Najlepšie je umiestniť ju do okna, kde jej žiariaci povrch odrazí zlo a ochráni tak dom. Musí však byť čistá, inak nielenže má nulový účinok, ale naopak pôsobí ako magnet na negatívne vibrácie a môže byť nebezpečná. Vyrábajú sa aj z číreho skla a môžu byť plnené kúskami špagátikov, špendlíkov alebo kôprovými semienkami.

Ochranné zaklínadlá

Topánka
Zožeňte si starú, najlepšie koženú topánku. Napchajte ju ochrannými predmetmi ako sú špendlíky, ihly, klince, pripinačky, nožnice a črepiny. Pridajte ochranné bylinky: rozmarín, bazalku, papradie, vavrín, imelo. Topánku zaveste na povalu alebo do pivnice a odriekajte:

Zaklínam mocnosti svetla v hodine tejto
Chráňte môj dom a v ňom každé miesto!

Čarodejná fľaša
Naplňte malú škróbovaciu fľaštičku rozmarínom, ihlami a špendlíkmi. Pri jej plnení odriekajte:

Špendlíky, ihly, rozmarín, víno
všetko je v tebe nachystané
Kážem ti chrániť ma; a tak ma chráň
to je moja vôľa a tak sa staň!

Zároveň si vizualizujte čerstvý rozmarín. Keď je fľaša plná, nalejte do nej červené víno. Potom poriadne zašróbujte a viečko zalejte čiernym alebo červeným voskom. Fľašu zakopte na najvzdialenejšom mieste na vašom pozemku, alebo ju umiestnite na nejakom nenápadnom mieste v dome. Čarodejná fľaša ničí zlo a negativitu: špendlíky a ihly zlo prepichávajú, víno ho topí a rozmarín zaháňa čo najďalej od vás.

Ochranné bylinkové vrecúška

Univerzálne ochranné vrecúško – rozmarín, bazalka, kôpor
Tieto sušené bylinky umiestnime na kúsok červeného alebo bieleho plátna. Zviažeme červeným špagátikom alebo bavlnkou a zavesím na vchodové dvere (či aspoň do ich blízkosti), odriekajúc ochranné slová a vizualizujeme.

Vrecúško protizlodejíček – korenie, rozmarín, jalovec, čierna baza/ imelo
Tieto ingrediencie patria do bieleho plátna s bielym špagátikom a na nejaké dôležité miesto v dome. Pri umiestňovaní si predstavujem ako bráni zlodejom vo vstupe.

Vrecúško počasníček – bobkový list, céder, imelo
Opäť použijeme biele plátno a špagátik. Vrecúško zavesíme na najvyššie miesto v dome, napríklad do komína.

Bylinky

Ak zmiešate rovnaké množstvo bazalky, čiernej bazy, kozlíka lekárskeho a majoránky na prášok a ten rozhodíte do vzduchu po dome pričom prechádzate v smere hodinových ručičiek prinesie vám to ochranu, pokoj a šťastie.

Lieskové oriešky zavesené na červenom špagátiku kdekoľvek v dome prinášajú šťastie a peniaze, ochranu poskytne aj lieskový prútik.

Imelo zavesené zo stropu ochráni dom pred duchmi.

Cesnak na okennom parapete odplaší zlodejov.

Pokiaľ sa bojíte chodiť do pivnice alebo na povalu, dajte k päte daného schodiska rutu vonnú. Váš strach sa rozplynie v jej omamnej vôni.

Vonkajšie ochranné prostriedky

Postavte na strechu domu sošku leva alebo mačky tak, aby bola dobre viditeľná z ulice. Pamätajte, že ak robíte akýkoľvek obrad, dôležitá je vizualizácia. Hlinený lev na streche nie je sám o sebe vôbec efektívny. Ale ak si ho dokážete predstaviť so silnými prúdmi fialovej magickej energie, ktorá mu tryská z očí; ak si ho dokážete predstaviť ako sa zdvíha a pripravuje k útoku na nepozvaných hostí, aby bránil dom – takýto lev odoženie všetkých zlodejov. Sochu leva môžete umiestniť aj na verandu či schody vedúce k domu.

  • Zaobstarajte si silné bambusové tyče, odzdobte ich pentagramami, rovnoramen. krížmi, srdciami či inými ochrannými symbolmi a zapichnite ich do zeme okolo celého domu. Počas zatĺkania jednotlivých tyčí do zeme si predstavujte medzi nimi sieť ochrannej energie.
  • Vyduté zrkadlo umiestnené na čelenej strane domu dokáže odraziť zlo, ktoré by mohlo prúdiť z náprotivného domu. Alternatívou sú malé zrkadielka umiestnené na vonkajšiu stranu okien.
  • Podľa starého indiánskeho kúzla stačí zasadiť do každého rohu pozemku kaktus. Všetky kaktusy ale musia byť rovnakého druhu. Ochránia pred vstupom neželaných vplyvov a energií.
  • Keď posypete strechu ryžou, rozptýlite zlé sily, ktoré by mohli na dom zaútočiť ale vzhľadom k škodcom je lepšie použiť piesok.
  • Zlo odháňajú tiež pánty na okeniciach v tvare S alebo krížové či esovité výstuhy, ktoré sú často pripevnené na stenách starých domov. Môžete si tiež zohnať kus rúry a vložiť do nej 3 šípy. Uschovajte ju niekam pod strechu a zaručí vám, že k vám zlo ani nepáchne.

Potiaľto článok od Wordwilla. No a ja dodávam ešte z vlastnej praxe: proti tomu, aby zlo vstúpilo do domu, slúži čierny turmalín pod prahom alebo zvonku pred vchodom do domu či bytu. Ešte lepšie je kombinovať ho so selenitmi vloženými do štyroch vonkajších rohov bytu/domu (a ak má dom viac poschodí, tak na každom poschodí).

Ak je schodisko v dome blízko pri dverách (oproti dverám) a medzi oknom a dverami, potrebujeme zabrániť tomu, aby energia pretekala od dverí do okna a stadiaľ vytekala von. Robieva sa to tak, že sa na schodisku zavesí zrkadlová guľa, ktorá odráža energiu do všetkých strán a rozptyľuje ju. Rovnako poslúži aj Šíva Lingam (kameň). Funguje to na zadržanie prosperity, blahobytu a dobrej pohody v dome.

80 thoughts on “Magická ochrana domácnosti

  1. – Vhodnou ochranou v domácnosti je soľ v rohoch – pri jej sypaní odriekajte otčenáš.( som nekresťanský tip ale funguje to dobre:P s vlastnej skúsenosti)

    – Taktiež takéto potvorky odháňa šalvia a vanilka

    – to by bolo asi všetko.Avšak najväčšou obranou proti zlu je láska,magenta a iné druhy dobra

    Páči sa mi

  2. Haló´potrebujem pomoc, pri kyvadlovaní my začali vychádzat nezmysli , tak som sa spýtala s kým komunikujem a vraj nie je bytost z 100% svetla, ale s duchom. muž 26 rokov zabil ženu deti a ženu a potom aj seba. Vraj chce odomna pomoc. čo mám urobit??? komunikovala som z Urielom a zrazu on niekam zmizol a napojil sa na mna tento ducháč. Pýtala som sa Uriela na kamošku čo zomrela pri nehode, či je ešte na tomto svete, potom som mala pocit, že komunikujem chvílu s nou a potom s týmto. Aj mi na tabulke písal meno, ale nejaký nezmysel. Musím si urobit vačšiu. Poradte mi , čo mám urobit, zatial idem upiect pizzu!

    Páči sa mi

  3. no asi už zmizol posypala som solou odriekla odčenáš a skúsila kyvadlo a už tam bol Uriel, vraj musel niekam odbehnút!!!

    Páči sa mi

  4. To oni tak 😀 .
    No to isté sa stalo tento večer mne

    Astrálny červík, ktorý sa zmenil na anjela

    Myslím že si urobila dobre.Ešte by som poprosil anjela o ochranu.A
    urobil by som vizualizáciu ako celý tvoj byt zabaľuje guľa modrého svetla ktoré prepúšťa len svetlo a tmu odráža.
    Počínala si si dobre zato ťa chválim.Aspoň dakdo ma počúva keď radím 😀

    Páči sa mi

  5. …no budem musiet byt opatrná pri dalšom kyvadlovaní, myslela som , že také niečo sa může stat len pri spiristickej dostičke. No pre istotu si vždy nechám pri sebe sušenú šalviu zo škoricou a vanilkou, urobím si zmes a nechám si ju vždy pri sebe na ochranu. Idem si prečítat aké kusky vyvádzali tebe! Vdaka za radu.

    Páči sa mi

  6. Ahojte!!!
    Ak sa Vám dá napísať mi aj na email…Mám v susedstve ženu, ktorá pravidelne vylieva nejakú vodu z vedra k nášmu plotu…dotýka sa trávy okolo plotu…spieva nábožné piesne…a hned za tým konšatuje, že Pán Boh nás potrestá..Moji rodičia jej nechceli dať nejaký pozemok, ktorý patrí im a odvtedy to začalo…Stále na nás vykrikuje nezmysly…večer sa zakráda okolo nášho plotu…Ja osobne ked okolo nej prejdem…zoslabnú mi ruky aj nohy…trasie sa mi žalúdok…más veľmi zlý pocit….Neviem ako sa mám ja i celá moja rodina voči nej brániť..lebo tak sa správa aj voči mojej sestre i jej rodine, mojim rodičom…Ak mi niekto poradí budem rada…nie som paranoidná….:o))len mi už tým správaním lezie na nervy..

    Páči sa mi

    • Aurawiewer Dakujem…vyskúšam to..
      Najnovšie vyľakala švagra..išiel domov a ona celá v bielom…ako inak..zasa niečo vylievala..tak sa zľakol..prešiel pár krokov…a nemohol sa dvakrát nadýchnuť….tak neviem..mne sa len pri myšlienke na ňu roztrasú nohy aj ruky a zasa tá slabosť..ťažko tomu veriť, ale je to tak…Pekný večer..

      Páči sa mi

  7. Ozaj, no a keď budem vysávať,mám ju povysávať a nasoliť znova? Lebo vieš, akurát v rohoch sa zbiera najviac prachu,keďže tam skoro vóbec nie je pohyb

    Páči sa mi

  8. nieje zač, ma tak napadlo, ja by som ti vedel tie capiny s aury vyhnať aj voodoo,
    či radšej to chceš miskami?

    Páči sa mi

  9. Ahojte potrebujem radu ak sa da nech robim čokoľvek nijako nie a nie ušetriť nejaku korunu.Vždy nakoniec ešte niečo preplatim 2 krat viac už mi z toho šibe čim viac sa snažim tym je to horšie.Vie niekto poradiť niečo zaručene aby sa to obratilo na lepšie ma niekto taku skusenosť,alebo radu ako vyhrať aspon malu sumu penazí

    Páči sa mi

  10. Odpísala som ti,ale koment som tu nenašla,možno sa mi dakto neviditeľný postaral o to,aby zmizol. 😀 Ako je to dobre,ked sa máme na koho vyhovoriť,že?
    Aurík,
    mne je jedno,či miskami, voodoo,alebo lavórom ich pripučíš 😀 ,ja som sa už pokúšala s tým aj komunikovať,aby som zistila,kto to je,čo to je, či niečo chce, ale sa mi nič nepodarilo. Ale ja už budem mať čas len po prvom júli,teraz sa mi nedá ,chystám na víkend rodinnú oslavu. Tak neviem,čo povieš?

    Páči sa mi

  11. Ja to isté, uvidím, ako sa mi to podarí musím si naštudovať pár vecí a môžme ísť nato už v tom mám pomerne dobrú prax

    Páči sa mi

  12. Rozhodujem sa či k tomu vyvolám aj nejakého Loana( boha vúdú) alebo ti pošlem mojich elementálov prípadne dvojčatá.
    čo myslíš čo by bolo najvhodnejšie?

    Páči sa mi

  13. Jaj, Aurík,
    ja mám pocit,že hovoríš rečou,ktorej ja absolutne nerozumiem,toto sú veci mimo moje poznanie,takže to nechám na teba,neviem,čo robia elementáli ani čo sú to dvojčatá. Ja som sa o kúzla nikdy nezaujímala,skór som mala z nich povatnú hrózu. Zo zvedavosti som si ich pár prečítala, ale okrem toho vydymenia šalviou som nikdy nič nerobila.

    Páči sa mi

  14. Môžem sa vyjadriť neslušne?
    PI** VY** KO** PRE **** . asi tolko ku krstu ehm.
    Upísanie sa cirkvi, niesom krstený a ochrannú ruku nadomnou drzi vela bytosti.
    Takze jednoznacne som proti krstu. a neboj sa odpisat nazor ja nehryziem

    Páči sa mi

  15. Ja by som potrebovala niečo účinné proti zlodejom. U nás chodia po dedine kadekaký ,,akože podomoví obchodníci “, ktorí sú neodbytní. Moji rodičia sú starší ludia, aj chorí. Už sa stalo, že ich vykradli, alebo podviedli…
    Chcem im zaobstarať aj psa, ale by som si dala poradiť niečo, čo má niekto odskúšané. Dakujem

    Páči sa mi

  16. Nad vchodové dvere umiestniť nejaký ocranný symbol určený na túto funkciu. alebo dať psi FU oproti dverám. alebo kaktusy oproti nim.

    Páči sa mi

  17. ahojte.Prosim vas raz som tu citala ze ako vyhnat z bytu pavuky a inu haved.Volake kadidlo alebo olejcek do aromalampy.Neviem to uz tu najst.Pomozte prosim.Dakujem

    Páči sa mi

  18. Pekný deň prajem,

    ako sa chrániť pred zlým človekom? stále sú problémy, stále mám niečo s autom … Raz nehoda, potom škrkanec, potom rozbitá hmlovka .. viem, že dotyčná osoba vysiela zlo, pretože už sme odhalili s kolegyňami v práci jej povahu, a cítime napätie odkedy ju poznáme .. stále sú nejaké hádky medzi nami, zrovna včera sme sa pohádali a dnes mám rozbitú svetlo na aute, prosím o pomoc … ďakujem

    Páči sa mi

  19. Ahoj Aurik,

    prosim Ta, mame podozrenie s priatelom, ze sme pobosorovani. Da sa podla niecoho zistit, ci sme naozaj prekliati a ako sa da proti kliatbe bojovat.

    Dakujem pekne za odpoved.

    Páči sa mi

    • Chcela by som sa opýtat či sa dá zistit či nemáme s manželom porobené.Od svadby sa nám vobec nedarí a stále sa hádame.Možte mi zaslat odpoved na mail.Ďakujem.

      Páči sa mi

  20. Dakujem Aurik za rychlu odpoved. Prosim Ta, mohla by som Ti napisat niekde na tvoj mailik a napisala by som Ti cely pribeh. Tu na fore to nechcem rozvadzat.

    Dakujem

    Páči sa mi

  21. nehnevajte sa ale chcem zistit ako vyhnat nocnu moru od mojej milej velmi ju to trapi tak chcem vediet vas nazor vraj ju to tlaci ku posteli a nemoze sa pohnut a ja som nie vzdy pri nej lebo ja to vraj odhanam a stalo sa mi ze ked som bol s nov tak sa to stalo a ja som jej pomohol uz len tým ze som tam bol ale zlo som citil POMOZTE ak mate dake skusenosti dakujem .

    Páči sa mi

  22. mariaab, poslala som ti minulý týždeň mail, tak neviem či ti došiel pošlem to ešte raz, ten telefón ani netreba , ale prosím daj mi tvoje číslo účtu, alebo adresu. ďakujem a pozdravujem.

    Páči sa mi

  23. Ahojte,nahodou som natrafila na vasu besedu,chcems a spytat aurika,ci nam nasej rodine bolo pobosorovane,jedna sa o zenu muzovho bratranca,dakujem.

    Páči sa mi

    • ahojky, tiež by som chcela vediet či nám nebolo pobosorované, žijeme v dome so švagrinou, nie je to dobrý človek…

      Páči sa mi

  24. Ahojte, mám otázku ohľadom krádeže. Ukradli mi kabelku, mala som v nej kopu vecí nielen finančne hodnotných ale pre mňa aj citovo. Neviete mi poradiť čo urobiť aby sa mi aspoň niečo z toho vrátilo.

    Páči sa mi

  25. Antea,
    popros vesmír, nech ti to, čo sa ti má vrátiť, vráti akýmkoľvek spôsobom.
    pokiaľ si stratila aj doklady, je načase zamyslieť sa, prečo sa ti to stalo- zvyčajne to súvisí so zmenou v osobnom živote- akoby ťa z hora donútili na naštartovanie novej etapy (zmena partnera, zamestnania, názorov, myšlienok …. čokoľvek, ale radikálne). skús porozmýšľať, prečo sa ti to stalo..

    Páči sa mi

  26. Máš pravdu Mariaaab, už dlho sa chystám k tomu, že podám žiadosť o rozvod a tiež moje zamestnanie ma príliš nanapĺňa. Stále však odkladámm zmenu. Keď mi tú kabelku ukradli, tiež ma prvé napadlo, že je to z takéhoto dôvodu. Viem, že sa už k tomu musím odhodlať, aj keď sa cítim príliš unavená, strašne sama a vlastne ani neviem čo mám robiť.
    Skôr som aktívna v pomoci druhým ako sebe.
    Vďaka Ti za odpoveď a budem premýšľať….

    Páči sa mi

  27. Som rada, že som sa dostala na túto stránku.
    Je to zrenie v živote, alebo smola, alebo…….
    Niekdajšia chorobná žiarlivosť šefovej manželky, nehody dopravné, problémy v práci a vďaka práci, odchod manžela ku milenke , smrť sestry , ……..
    Čo s tým ?
    Ďakujem.

    Páči sa mi

  28. Ahoj aurík,
    mám pocit, že môjmu manželovi niečo škodí(jeho mama už je desať rokov po smrti).Vždy keď sa blížia jej sviatky, dušičky, vianoce, veľká noc je ako vymenený.Keď počujem slovo cintorín je mi z toho nanič.Neviem či nemá pokoj na druhom svete, stále mám pocit, že ho ovplyvňuje.Ako mu mám pomôcť?Samozrejme celej rodine lebo sa správa veľmi divne.

    Ďakujem

    Páči sa mi

  29. pozri si na minigrimi článok zbavujeme sa diskarnátov a bludných duší, ja aktuálne nerobím žiadne čistenia.

    Páči sa mi

    • Dobry vecer Aurik,pisem ti lebo uz som totalne na dne zijem s muzom mame 4 deti s jeho prveho manzelstva zena zomrela,z mojho manzelstva a spolocne.Ja uz asi ani nezijem 4 mesiace moj muz ma nieco s mojou ,teraz byvalou priatelkou,aspon som z ich vzahu vydedukovala ze su spolu .ona u neho pracuje je z toho afera a ja som psychycky na dne ja ho nechcem stratit ,ale on ju nechce prepustit lebo podla neho je uzasna pracovnicka a ja so mlen ta najhorsia je jedno co robim.co mam robit,prebudili sa vo mne nekontrovatelne city nenavisti ja som to este nezazila a velmi sa preto trapim,on povedal ze ak ona odide z prace ,tak potom sa mozem zbalit aj ja.ma porobene`?Co mam robit prosim o radu.Velmi dakujem.Marcela.

      Páči sa mi

  30. ahojte neviem jak to tu u vas funguje ale skusim to mam taky problem z moju mamu strasne sa nenavydime ona ma stale vyhadzuje z domu a ja nemam kam ist mam 3 male deti a fakt nemam kam ist stale je v nasom byte nepokoj a hadky no skratka hruza niekedy ked namna pozrie sa mi zda jak keby snas vyciciavala zivot a to co nam roby ju pohana dalej mozte mi nato nieco poradit????????a este som chcela dodat ze ma schopnosti mava sny ktore sa splnia bojim sa ze aby to nebolo este horsie jak to je

    Páči sa mi

  31. máme v práci kolegyňu a myslíme si že nás nejako bosoruje, šéfka ju poslúcha dušu, a mi sme najhoršie, ako sa chrániť na tákého jej útoky

    Páči sa mi

  32. Pukaju nam ziarovky,zacalo to v pondelok a dnes je to uz tretia.Pri druhej to yvzeralo na nahodu ale pri tretej uz nie…ma niekto skusenost?V domacnosti sme nijake zmeny co sa tyka elektriky nerobili.Vdaka za odozvu.

    Páči sa mi

  33. Z 25.12. na 26.12. 2009 na najkrajšie sviatky nám vykradli pivnicu, zmizli nm náhradné kolesá na auto, čo máme spraviť, aby sme ich dostali naspät, neboli lacné, a po smole ktorá nás tento rok prenasleduje sme už zúfalí. Prosím pomôžte ak sa dá.

    Páči sa mi

  34. ahojte ja mam podobny problem nic ale nic sa mi nedari nechcem si to pripustat …..ale nie vzdy sa to podari mame pobosorovane ci co?diiik

    Páči sa mi

  35. Dobry vecer, pisem Vam s problemom, ktory mam so svojou mamou. Ked som mala 10 rokov mama opustila otca. Priblizne 5 rokov trvalo kym ich rozviedli. Mam pocit, ze je bolo pobosorovane lebo sa jej vobec nedari, stale je sama nikto si s nou nerozumie, dokonca ani ja napriek tomu, ze sa snazim (aj kvoli môjmu 2 a pol rocnemu synovi). Ona tym, ze je sama tak jej casto chybame a chce nas vidiet. Ja vsak tieto pravidelne navstevy velmi zle znasam lebo sa bud vzdy pohadame alebo idem domov vycerpana a znechutena. Myslim, ze nie je zla, ale napriek tomu vsetci davaju od nej ruky prec a s nikym si nevychadza.
    Prosim Vas skuste mi poradit ako sa to da zistit a co proti tomu urobit. Dakujem pekne.

    Páči sa mi

  36. Ahojte, teraz som natrafila na túto stránku a som veľmi rada, pretože mám taký problém: nezávazne od seba som ja aj svokra navštívila veštice (3) od ktorých som chcela konkrétne informácie o mojom manželovi a mojej kamoške, pretože som mala podozrenie na ich vzájomný vzťah – neveru. Ani jedna veštíc mi to nepotvrdila -ani mne, ani svokre, nič také v kartách nevideli, dokonca vraveli, že mám šťastné manželstvo. Lenže teraz sa moje podozrenie aj tak potvrdilo a oni obaja sa k vzťahu priznali a manžel chce s ňou odísť. Správa sa, ako keby bol mimo a niekedy rozpráva od veci. Pýtala som sa istých ľudí, prečo to v kartách nebolo vidno a oni mi povedali že blokovala to zlá, alebo dokonca čierna mágia, ktorá bola daná na mojho manžela. Čo mám urobiť? Kto mi vie pomocť, aby sa to z neho dalo preč? Prosím pomožte mi, poraďte, alebo pošlite mi nejaký kontak na niekoho, kto s tým pomože.Ďakujem

    Páči sa mi

  37. Dobrý deň. Náhodou som natrafila na túto diskusiu a veľmi ma zaujala. Ja mám tiež problém. Chodila som s jedným mužom, a z ničoho nič zo dňa na deň sa so mnou rozišiel. Napadlo ma či nemám pobosorované alebo čo. Lebo od vtedy sa somnou vôbec nechcel vidieť ani stretnúť, hoci som ho prosila aby sme sa stretli a vysvetlili si to. Vôbec ma nechce vidieť ako by som mala nejakú chorobu alebo čo. Neviem čo sa stalo, už je to tri mesiace a ja to ešte stále riešim a neviem sa zbaviť myšlienok na neho a ísť ďalej. Prosím o odpoveď. Ďakujem. Zuzana

    Páči sa mi

      • Nieco podobne som riesila pred mnohymi rokmi. Bol uzasny, krasny, spolocensky a velmi sme sa milovali. A zrazu BAC! Zo dna na den ako ty. Neskor som sa dozvedela, ze v tom mala prsty jeho mamka, ktorej sa pacila kamaratka jeho sestry. Dala ich dokopy a za pol roka sa vzali. On potom zacal pit, stal sa z neho alkoholik, rozviedol sa, a nedavno som pocula ze je bezdomovec. Ja som sa zoznamila s muzom, s ktorym som uz 25 rokov. Teraz dakujem Bohu, ze ma uchranil pred takym clovekom. Snaz sa odputat od toho cloveka, navod tu niekde najdes. Urcite najdes lasku, s ktorou ste si sudeni. 😛

        Páči sa mi

      • Ja však mám obavy, že už nikoho nestretnem. Neviem prečo, ale akoby sa ma muži báli alebo čo. Pritom sa každý čuduje, že som slobodná. Budem mať 40 a som sama, už ani nedúfam, že by som mohla mať vlastné deti. Teraz som si myslela, že to je ten pravý, pritom viem, že je to dobrý človek, ale netuším čo sa stalo. Bolo to ako blesk z jasného neba. Veď láska sa nemôže len tak stratiť, akoby niekto vypol vypínač. Preto mám pociť, že to nie je všetko len tak, že má niekto v tom prsty. Dá sa to nejako zistiť, alebo aj konkrétna osoba?

        Páči sa mi

      • Zuzana,

        psychoanalýza na diaľku nestojí za nič, ale napriek tomu sa o ňu pokúsim… Máš v poriadku sebavidenie? Z toho, čo píšeš, mám totiž neurčitý pocit, že vyžaruješ niečo, čo od teba odpudzuje “bežných” chlapov a priťahuje chlapov, ktorí sú ľahko manipulovateľní inými. To obvykle býva u žien, ktoré si sami neveria a súčasne majú vysoko nastavené štandardy – na seba i na iných. Všetkých i seba posudzujú príliš prísne a tak sa okolo nich zbierajú dva typy chlapov – alfa-samci, ktorí potláčajú ostatných a stavajú sa do lepšieho svetla a nerozhodní, pretože tí by sa dali do lásky “zmanipulovať”.

        Ak sa nemýlim, treba začať pracovať na svojom sebavidení (napr. cez články o zákone rezonancie na minigrimi alebo cez Cestu prázdnoty na Mračnej hore) a zvyšok sa automaticky spraví. A odpoveď na tvoju otázku: nie všetko, čo vyzerá ako láska, skutočne aj je láska… niektorí ľudia dostanú strach, keď začne ísť do tuhého, a zo vzťahu vycúvajú… Ak sa láska zo dňa na deň stratí, tak to nebola láska, ale snaha vyhovieť tomu druhému.

        Páči sa mi

  38. Dobry den, na tuto diskusiu som sa dostala nahodou, nakolko som hladala vysvetlenie k mojmu problemu. Asi pred mesiacom som bola v nemocnici na malom zakroku, nakolko sa s manzelom snazime o dietatko. Ako som bola v nemocnici manzel mi povedal, ze videl doma pri mojej posteli nejaku zenu v nocnej koseli. Od vtedy ako som dosla z nemocnice mam v noci zle sny a dokonca ani nemozem poriadne spat. Spim tak 1,5 hodinky a potom mi hlavou prebiehaju rozne myslienky. Dokonca mam docit, ze niekto, alebo nieco nechce aby som otehotnela. Dokonca som mala aj zly sen, ze som chcela zabit svojho manzela. S manzelom ,ale teraz nemame ziadne problemy. Viete mi s tymto niekto pomoct? Velmi sa bojim kazdu noc ked idem spat, co ma caka. Dokonca som si zacala aj varit caj na spanie, ale ani ten mi uz nepomaha. Dakujem za skoru odpoved. Budem rada ked mi niekto pomoze co mam s tym robit. Dakujem velmi pekne.

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.