Ako zistiť, či danú čakru máme otvorenú

Táňa nám poslala návod, ako si s pomocou ešte jednej osoby vieme zistiť, či je daná čakra otvorená alebo uzavretá (teda či má dostatok alebo nedostatok energie):

“Položte pravú ruku na niektorú čakru a zároveň upažte ľavú ruku v pravom uhle od tela. Tu podotýkam, že k tomu potrebujete ešte jednu osobu, ktorá Vás bude testovať. Osoba, ktorá Vás testuje, vydá povel “drž”! a kým sa pokúšate udržať ruku v uvedenej polohe, testujúci sa vám ju usiluje stlačiť nadol približne v okolí zápästia.

Ak čakra funguje harmonicky a vyvážene, upažená ruka kladie zreteľne silný odpor. Naopak, ak je testovaná čakra zablokovaná, ruka nekladie odpor a testujúci ju ľahko stlačí nadol.

Pomocou tejto metódy prejdeme všetkých sedem čakier počnúc koreňovou čakrou až po korunnú čakru.Získame pritom jasný obraz o ich energetickom stave. Na poruchy čakry reaguje testované rameno vždy slabosťou.

Medzi testovaním jednotlivých čakier môžete urobiť krátku prestávku, aby ste sa vyhli prípadným prejavom únavy v ramene.

Merania špeciálnym kineziometrom ukázali, že pri takomto teste ruka odoláva tlaku asi 20 kg, ak je “silná”. Inak ruka nekladie nijaký odpor už pri tlaku 8 kg. Pochopiteľne treba pritom zohľadniť telesnú stavbu testovaného jednotlivca. Rozdiel medzi “silnou” a “slabou” rukou je však jasne vnímaný testujúcou i testovanou osobou.”

Ja už len dodávam, že jediné, čo kineziologickým testovaním nezistíme, je príliš aktívna čakra, pretože táto sa správa ako normálne aktívna čakra. Ak však máme niektorú čakru príliš aktívnu, s vysokou pravdepodobnosťou bude odčerpávať energiu okolitých čakier, takže treba sledovať aj to, či niektorá “silná” čakra nie je obklopená dvoma “slabšími”.

9 thoughts on “Ako zistiť, či danú čakru máme otvorenú

  1. A skúšali ste si niekto dať spraviť podrobnú analýzu jemnohmotných tiel u
    dr. Brzobohatej? Boli Ste spokojní s výsledkom? (nielen stav čakier, ale aj koľko máte ochranných bytostí, ako ste na tom s duchovným napojením na vyššie sféry, fáza vášho duchovného vývoja atď. ). Ja som si to dal pred 2-3 roky spraviť a bol som milo prekvapený. Dostal som k tomu knihu v cene analýzy a podrobný rozbor. Presne odhadla, ktorá čakra je trocha slabšia – jej slovníkom mierne rozvibrovaná, (otvorené boli všetky)… Problém s čakrou zistíte aj napríklad podľa svojích chorôb, podľa svojich nedostatkov a pod.
    je to na tejto stránke

    http://www.agapebrno.cz/Cinnost/Osobni-analyza-jemnohmotnych-tel.aspx

    Páči sa mi

  2. Ja som svoje cakry minule, ani neviem ako videla ako take nitky, take silne, ale stale take tenke, ako vystupuju z niektorych cakrovych bodov. tym padom asi este nemam otvorene vsetky. Asi tak do 15 centimentrov od tela. Tak neviem, ci to boli vobec cakry. Ale vobec si svoje cakry neviem predstavit ako lieviky, jednoducho mi to nejde a ani si tak nejako vnutorne nemyslim, ze by tak mali vyzerat. je to o.k.?

    Páči sa mi

  3. ja si cakry predstavujem ako kvety niekedy je to krasna podoba a prijatelna.
    Korunna cakra je lotos 🙂
    Srdce ruža
    a ostatné si uz nepamatam..

    Páči sa mi

  4. Takže myslím že je jedno aké kvety použiješ len aby mali farbu danej čakry.
    Moze to byt tulipan na korenovu smraduchy na sakralnu zlta ruza na solar zelena na srdco …

    Páči sa mi

Povedz svoj názor