Aktivujeme si 12-vláknovú DNA 1

Už v minulosti som nahryzla tému 12-vláknovej DNA a jej aktivácie. Odvtedy sa nám nazbieralo niekoľko možností, ako s tým začať:

Tak na začiatok sa poďme pozrieť na jednu zaujímavú meditáciu. Zaujalo ma, že niekomu pomohla poprepájať hemisféry mozgu a aktivovať 12-vláknovú DNA, takže som sa rozhodla hodiť ju sem ako prvú. Jednak je nádherná, začína merkabou (pre tých, ktorí si ju nevedia dobre predstaviť pre vlastnú meditáciu) a má výbornú hudbu.

Samotná meditácia je v angličtine, čo asi poteší len málokoho. Takže aspoň stručný obsah: zameriava sa na “Kristovu energiu”. Pre nekresťanov poznámka: “Kristova energia” a “Kristovo vedomie” sa spájajú skôr s rozšíreným vedomím a absolútne aktivovanou DNA, nie s osobou Krista. (Mimochodom, “Kristus” je vraj odvodenina z gréckeho christós, teda “pomazaný”, predznamenaný na niečo vyššie. Keď som sa anjelov naňho pýtala, povedali, že sa s tým musím naučiť žiť, lebo je to fakt. No a potom som niekde čítala, že v ľudskej histórii nám z času na čas pošlú “zhora” archetyp, ktorý nám má prostredníctvom ľudského života predviesť nejakú “vyššiu” vlastnosť – a vraj Kristus bol jeden takýto archetyp. Anjeli mi to potvrdili.)

No a späť ku Kristovmu vedomiu, ktoré kvôli svojim predsudkom budem označovať ako vyššie vedomie. Toto vedomie sídli v Hrit Padma, čakre tesne pod srdcovou, a prejavuje sa ako čisté biele svetlo a vysoká vibrácia. Keď sa hovorí o “bezpodmienečnej, božej láske”, tak sa tým myslí toto svetlo, nie pusinkovanie a mojkanie! Takže toto vyššie vedomie dokáže aktivovať našu DNA, zvýšiť našu vibráciu a umožniť nám vzostup – teda aj pohodu v roku 2012.

A voľne prerozprávaná meditácia: Ak sa chceme transformovať, tento proces začína v našom srdci, keď umožníme Kristovej/vyššej energii vstúpiť doňho. Je to energia učiteľa, ktorý stojí vysoko nad naším egom a individualitou. Je to transcendentná existencia, ktorú v sebe máme všetci, len si ju neuvedomujeme. Prebudenie znamená vidieť, otvoriť oči do nového dňa a vkročiť do slnečného svetla s pochopením a porozumením cyklickej podstaty života a pochopením cyklov, ktoré sa už uzavreli a dali vzniknúť niečomu novému. Je to čas, kedy sa uzatvára karma, kedy sa akcia a reakcia prejavili v niečom novom, čo z nich vzniklo. Teraz sa v nás zobúdza vnútri skrytá bytosť, ktorá kráča za Svetlom, od hmotného k viac-než-hmotnému. Doteraz sme sa ako drobní jedinci strácali v komplexnosti, pretože o tom bol náš ľudský život. Teraz nás vyššie vedomie privedie späť k podstate a umožní nám nájsť svoje poslanie a jadro svojej existencie, z ktorého potom prehliadneme ilúziu izolovanosti a transformujeme sa na Spirit, teda našu dušu.

Túto i ostatné nahrávky si treba púšťať opakovane, aby sa dosiahol požadovaný účinok. Pre každého bude asi individuálne, ako rýchlo začne na tieto vibrácie reagovať.

Druhý krok je tzv. multidimenzionálna hudba, ktorá má podobný účinok ako hudba od Shapeshifterov, ale nie je taká silná (a žiaľ, ani kvalitná). Na druhej strane, je ľahko prístupná, takže toto vyváži jej menší nedostatok 😛 … Treba ju počúvať podľa možnosti so zatvorenými očami, a “precítiť”, ako nám rozvibruje telo.

Ak ju cítime (najčastejšie začíname cítiť cez chodidlá, kde sú dve zemniace čakry, tzv. bublajúce žriedla), je to jasný signál, že prelamujeme zatuhnuté vzorce správania a myslenia a že uvoľňujeme zatuhnutú štruktúru našej DNA. Uvoľňujeme sa mimozmyslovému vnímaniu.

Teraz ešte musíme popracovať na svojom vnímaní. Na to slúžia ďalšie nahrávky, ktoré používajú solfeggio frekvencie (a nepýtajte sa ma, čo to je). Pomocou jednotlivých frekvencií sa dosahujú rôzne účinky. Ak máte problémy so strachom, skúste 396 HZ – Oslobodenie od strachu:

Potom prichádza na rad transmutácia pomocou 417 HZ – frekvencia, ktorá pomáha premieňať ťažkú, nízkofrekvenčnú vibráciu na vibráciu vyšších oktáv.

Ďalšia frekvencia 741 HZ – nám pomáha rozširovať vedomie, prehlbuje naše porozumenie a vnútornú vyrovnanosť.

Solfeggio frekvencia 852 HZ prebúdza našu intuíciu a pripravuje nás na schopnosť telepatickej komunikácie.

Ďalší stupeň je frekvencia 285 HZ – kvantové poznanie. Je to schopnosť spracovávať informácie, ktorá presahuje obvyklé materiálne kanály poznávania (napr. naše zmysly) a je skôr o precítení, ako o poznaní. Všetko, čo preciťujeme, overujeme vzhľadom na naše nadobudnuté mentálne modely, avšak po predošlých frakvenciách sú už naše mentálne modely dostatočne fluidné, aby sme dokázali prekročiť hranicu obvyklého a hranicu nášho ega či časopriestoru a skontaktovať sa s našou večnou dušou a jej spojením so zdrojom všetkého, čo existuje.

Toto nové poznanie potom potrebujeme nejako integrovať s naším doterajším poznaním. Frekvencia 639 HZ pre integrovanie štruktúr nám pomôže meditovať, harmonizovať svoje energetické štruktúry a ich nové prepojenia.

Meditačné a mentálne schopnosti posilní potom frekvencia 174 HZ , základ, ktorá súčasne lieči naše telo a emócie a začína staré i nové spájať do jedného celistvého celku.

Posledná solfeggio frekvencia je 528 HZ – zázrak, multidimenzionálna zvuková zmes liečivých frekvencií a symbolov. S ňou sme pripravení na ďalší krok.

A teraz sme pripravení na vzostup do sveta plne funkčnej 12-vláknovej DNA… Ale o tom až nabudúce. 😛

169 thoughts on “Aktivujeme si 12-vláknovú DNA 1

  1. ,,kde sú dve zemniace čakry, tzv. bublajúce žriedla)”
    Ja poznám iba bublajúcu shisu 😀

    Co sa tyka tohto diky helar ale ja ostavam pri gyatri mantre.Spievam ju kazdy den aspon dve hodiny a vsimol som si ze zacinam vidiet auru inac.Je to sposobene tym?Pomaha mi ta mantra aj na tretie oko?
    V kazdom prípade je uzasna.Om bhur buvaha suvaha.. 😛 inac tarinu om tare som mesiac hovoril ale tuto vydrzim aj 40 dni v pohodicke 😛 inac helar po tych 40 dnoch ju treba kolko este opakovat do uplneho otvorenia oka? viem ze taka otazka no ale predsa len:-) dik za odpoved 🙂

    Páči sa mi

    • Aurawiewer,

      tá mantra nie je zameraná priamo na Tretie oko, ale celkovo na spirituálny nárast (“osvietenie”).

      Ja som ešte nikdy nedotiahla 40 dní do konca, ale moje skúsenosti sú, že samoprogramované mentry mi zabrali po 3-5 dňoch. Teraz robím jednu mantru už 7 dní a pred pár dňami som si všimla, že začína zaberať. Takže do tých 40 dní by sa mali efekty dostaviť. No a po uplynutí 40 dní by som spievala ďalej, ak chcem efekt udržať – aspoň raz-dva razy do týždňa.

      Liked by 1 person

  2. Zdravím vospolok. Práve včera večer som začala počúvať tú prvú hudbu od toho na Shapesf… (nemám pamäť na mená). Počúvala som večer pred spaním a ráno keď som sa zobudila. Akurát sa chcem opýtať, či to mám počúvať len raz denne 7 dní po sebe, kým prejdem na druhé CD alebo si to môžem púšťať kedykoľvek mám chuť.
    Po ďalšie. Ak popočúvam všetky CD, je NUTNE počúvať všetky tie frekvencie, čo sú tu? Presne v takomto poradí? Alebo na aktivovanie DNA stačí len ten S…?
    Mantra Om bur buva… Aj ja si ju púšťam a spievam, pôvodfne som síce azčala s Om mani padme hum, ale ja všetko robím naopak. Zistila som, že je to na srdcovú čakru a nakoľko zvyknem mávať také stavy, že mi aj pár dní srdcová a hrdelná čakra vibrujú teplom, niekedy to ide až do stavu, akoby som tam mala oheň, tak som pomocou energii to teplo nechala rozliať do každej čakry a teraz si spievam kedykolvek ma napadne (mám to zaslučkované) Gyantri. Ak som ťa Aurik dobre pochopila, ty si pomocou nej aktivuješ tretie oko? Lebo ja som od helar niekde tu čítala, či od teba? Šak to jedno, že Gyantri je vlastne na vyváženie všetkých čakier. A že vďaka nej spievajúci získava ochranu (niečo ako silové pole alebo čo?) Dá sa teda v kombinácii nahrávok od S… na DNA a mantry Gyantri docieliť aktivácia spomínanej DNA? Hádam som to napísala jasne a nie ako tatár.

    Páči sa mi

  3. Scarlett,

    na aktiváciu DNA bohato stačí samotný Shapeshifter, hoci ak nemáte posledné CDčko (LevelOne 4), tak odporúčam dorobiť si ju cez tieto nahrávky. So všetkými štyrmi CDčkami si môžete ostatné veci odpustiť.

    Na to hrdlo: skúste cvičiť Tibeťanov (nájdete na Mračnej hore), malo by sa to rozísť. Lokálne “pálenie” býva prejav toho, že energia je niekde “bloknutá”.

    Gayatri neaktivuje Tretie oko. Choďte sa pozrieť na článok k Tretiemu oku, dodala som tam video s hudbou, ktorá ho aktivuje.

    Páči sa mi

  4. Hellou,
    rada by som sa opýtala na jednu vec.
    Vypočula som si tie nahrávky a pri niektorých sa mi stalo, že zvuk mi spôsoboval nepríjemné pocity.
    Túto skúsenosť som mala a pri zvukoch tibetských misiek na aktiváciu čakier. Nie pri všetkých, asi len pri troch. Tam bol zvuk doslova neznesiteľný, akoby mi išlo roztrhnúť uši a hlavu.
    Čo to znamená a čo s tým mám robiť, prosím ak mi viete poradiť niekto.
    Vďaka.

    Páči sa mi

  5. Som tu pridávala príspevok,t ak teraz neviem, či som ho zabudla dať alebo je fuč.
    Helar, ak sa dá, môžeme si tykať, ja som myslím tykala, vy ste vykali, tak budem aj vykat.
    Tibeťanov cvičím, to je v poriadku. Aj tibetske misky pocuvam, ale nemozem kazdy den.
    Akurat vcera som pustla to prve CD a dnes rano. Rano to uz nebolo take intenzivne, ale v noci hej. A v isty cas mi prislo zle od zaludka,ale preslo to. No dnes mi je celkovo zle. Stale mam pocit, akoby som mala ist vracat. Moze ist o tu hudbu alebo je to somaticke?

    Páči sa mi

  6. Neviem odpovedať, pretože takéto zážitky som nemala. Ale keď sa mi stane niečo podobné, obvykle beriem “väčšie kladivo” a zatnem zuby a vydržím, kým sa nepríjemný pocit nezlomí.

    Doplnok 14:30 Pýtala som sa, čím to môže byť. Gabriel vraví, že ľudia niekedy nie sú pripravení na aktiváciu DNA a preto majú problémy, ale že daná hudba by mala fungovať. Nevedel povedať presne, čo by bolo treba urobiť, aby bol človek patrične na aktiváciu DNA pripravený, pretože to je individuálne. Ale povedal aj, že by mohlo pomôcť najprv si preskúmať samého seba a byť si so sebou na čistom.

    Takže odporúčam, ak máte problémy pri aktivácii DNA, aby ste išli na Mračnú horu – sú tam cvičenia ako zoznam krívd a jednotlivé meditácie s označením TAIS (postupne pribúdajú) – tie by mali pomôcť ako štartovacia čiara. A rekapitulácia všetkých väčších šokov a bolestí z minulosti. Fakt je, že než som ja začala s aktiváciou DNA, tak som si ju čistila, ale tento proces sem nemôžem dať, lebo je interaktívny a treba ma pri tom. Možno až nabudúce spáchame nejakú “bosorácku besedu”, tak to skúsime (hoci si to zatiaľ neviem predstaviť v skupine).

    Doplnok 14:55 Napadlo ma ešte, či si netreba urobiť očistný rituál podľa Lunn Grabhornovej (článok Čo sa to s nami deje) Ak je na nás nalepený nejaký negatívec, zrejme ho veľmi nevyteší, ak si budeme chcieť zvýšiť vibráciu – a mohol by robiť kdečo proti tomu!

    Páči sa mi

    • Aj Budha bol archetyp. Vraj aj Ghándhí a ešte zopár ľudí, napríklad Matka Tereza.

      Taký archetyp sa pravdepodobne bude vyznačovať tým, že všetko v jeho živote bude “preexponované” – teda nie odtiene sivej a nič viac, ale výrazné čierne a výrazné biele farby. To preto, aby ľudia okolo neho neboli zmätený kdečím, ale videli len to, čo vidieť majú.

      Páči sa mi

  7. inač helar ja neviem raz anjeli dačo robili pomaly celí deň aby so išiel do tej ďalšej dimenzie nemohli mi ju oni nejako aktivovať a žebi mi teraz bolo zle z toho ež si j uchcme kativovať keď už je?Alebo čo?Povedali mi že mám prechod tam azriadený na 99% či 98 či nakoľko to…A neviem či s nimi dnes vôbec komunikujem prosím spítaj sa či dnes s nimi hovorím ďakujem.

    Páči sa mi

    • Pýtala som sa pri inej príležitosti a dozvedela som sa “asi má zlý deň” (to ako ty). Ale hovoriť s nimi hovoríš a s tým ostatným sa nezaťažuj. Hodne si zakladajú na našej dôvere (a potom urobia všetko pre to, aby ňou otriasli – ale to už len uštipačná poznámka bokom 😛 ).

      Páči sa mi

  8. Ďakujem Vám, Helar za Vaše stránky, i túto, je tu nesmierné množstvo článkov podnetných, veľa som tu už toho čítal, žamýšlal sa nad tým, posúva ma to vpred a fakt.. úžasné 🙂

    Páči sa mi

  9. Nechcem ti brat iluzie to nie.. ale uz mame stranku o anjeloch od filipa a ten s nimi aj komunikuje.
    Ale tak aj snaha sa ceni 🙂 snad tam daco najde dakdo

    Páči sa mi

  10. Toto nové poznanie potom potrebujeme nejako integrovať s naším doterajším poznaním. Frekvencia 639 HZ pre integrovanie štruktúr nám pomôže meditovať, harmonizovať svoje energetické štruktúry a ich nové prepojenia.

    helar tam nemáš to video našiel som ho na webe:

    a urobil som tiež článok kde som pár vecí skopíroval dúfam že ti to nevadí:
    http://filip212.wordpress.com/2009/03/04/takzvany-koniec-sveta-v-roku-2012/

    Páči sa mi

  11. Díky, Filip, si poklad… Mala som ho tam, lenže som ho vložila v červenej farbe (neviem prečo 😦 ), a systém ho preto nedokázal zobraziť, nevedel si poradiť s informáciou “červená” v kóde .

    Komentár sa ti nezjavil preto, lebo ho systém zadržal na autorizovanie. Mám to nastavené pre všetky komentáre, ktoré obsahujú viac ako jednu linku – to kvôli spamu.

    Nevadí mi, keď skopíruješ. Je to bezpečnejšie ako linky, pretože už sa mi stalo, že som dala na niečo linku a to po čase zrušili a bolo po zábave. Ja už tiež najradšej kopírujem, ak to chcem “napevno” na stránke.

    Páči sa mi

  12. Hmm…mam vsetky 4 CD toho Shapeshiftera ci jak sa vola. Ako to mam vlastne pocuvat? Najprv urcity cas jedno CD a potom prejst na druhe? Ako casto to pocuvat? staci to pred spanim, ked uz som u toho spania, nevadi ked pri tom zaspim (sa mi to stalo hned v prvy den :D), alebo to pocuvat viackrat denne? To by mali byt vsetky otazky ktore ma trapia :D.

    Páči sa mi

  13. Tomáš,

    najprv sa počúva 1 CD sedemkrát po sebe, potom druhé CD sedemkrát po sebe (t.j. 7 dní, ale nemusia byť v kuse), potom tretie a potom štvrté. A potom sa počúvajú všetky štyri po sebe v ten istý deň, znova 7x. Potom sa zvolí niektoré a počúva sa ďalej. (Podvedomie napovie, ktoré vybrať.) Netreba ho počúvať denne, ale je dobré neprestať s tým na dlhší čas, pretože potom sa začína celá procedúra znova. Ak človek nerobí nič iné, len počúva (teda nepracuje na sebe iným spôsobom), môže sa stať, že “rozvlnená” vibrácia spadne späť do pôvodného stavu.

    Inými, bosoráckymi slovami: Shapeshifter uvoľňuje zafixovaný kotviaci bod do tej miery, že sa začína hýbať – najprv na povel, potom sám od seba. Ak ho neudržiavame v tomto “plávajúcom” stave, po čase sa prichytí napevno na niektorom mieste a treba ho znova rozhýbať.

    Keď hovorím o počúvaní, myslím tým počúvanie bez zaspatia. Ak počas hudby zaspím, tak sa dané počúvanie neráta.

    A dôležité – pri počúvaní sa sústrediť na vnemy z vlastného tela, ísť s hudbou, “stať sa” hudbou, nakoľko je to len možné.

    Páči sa mi

  14. helar toto k tomuto článku napísal jeden človek na mojom blogu:
    Janko Hrasko (18:50:03) : upraviť

    Prosim vas to posledne video vymazte , je to zle sluzi to na ovladanie ludi , illumitanske znaky a znak ovladania ludi – @ ktory vo videi prekriva obratene srdce , vsimni tesito , a vubec to video nie je donre komplexne. mier a laska

    je to pravda?

    Páči sa mi

    • K tym illumitanom , celkovo ma s toho zly pocit , s toho videa , prve videoo je petelica ale filip jemu sa vobec to posledne video nepaci , osobne , vobec , komplexne , aj tie spermie nevidi v tom nic dobre ale jak myslim , mier a laska s tebou

      Páči sa mi

  15. Filip,

    pozorne som si to pozrela. Je pravda, že symbol obráteného srdca s hebrejskými znakmi nepoznám, ale ja tiež nepatrím k iluminátom, a to ani keď si stanem rovno pod reflektor 🙂 … Ale nenašla som nijaké @ prekrývajúce obrátené srdce, jedine špirálu zo znaku šoku-rei z reiki, čo je silový symbol. “Symbol sily sa môže použiť na to, aby zvýšil moc reiki. Môže sa použiť aj pre ochranu.” Takže je to veľmi dobrý symbol.

    Ďalšie symboly, čo som postrehla, sú Horusovo oko (pravé, teda “systémová” časť staroegyptského učenia, učenie sa a rozvíjanie mentálnych schopností), kvet života a párkrát vesica piscis (oboje sú symboly posvätnej geometrie Stvorenia), zrkadlená pyramída (“ako hore, tak dole”), DNA špirála, reiki symbol sei-he-ki pre zjednotenie ľudského a božieho a myslím, že aj zasväcovací symbol, ale už si nie som celkom istá. Ešte tam bol jeden symbol, ktorý nepoznám, taká mnohocípová hviezda v kruhu, ktorá mi vyzerala nejako astrologicky, ale fakt neviem, o čo ide.

    Video je rozhodne manipulatívne: obsahuje jednu subliminálnu správu – večný pohyb, pohyb vpred, ísť ďalej, stať sa súčasťou vyššieho celku.

    Zmes týchto symbolov a správy mi nehovorí nič o tom, že by slúžilo na ovládanie ľudí – ak odhliadneme od toho, že nám rozvibrováva našu DNA a súčasne nás povzbudzuje ísť ďalej a rozvíjať sa (Horovo oko) a stať sa súčasťou veľkého celku, čím toto vlastne kóduje do našej nanovo sa aktivujúcej DNA.

    Takže neviem odpovedať. Iluminátom to možno vyzerá ako niečo na ovládanie ľudí – ale keby sme nepoznali symboliku kríža hore nohami, tiež by sme si mysleli len, že nejaký blbec zatĺkol kliniec na nesprávnom konci 🙂 … a nijako by to z nás neurobilo satanistov. Symbolika účinkuje len vtedy, keď ju podvedomie pozná.

    Páči sa mi

    • Ak si všimnete, nie je to srdce ale pyramída, s hranou v predu a to okolo je sila tzv. ohňa alebo ducha, “ako pre koho”, patrí to k hórovmu oku, a pod pyramídou je symbol človeka, alebo bytosti svetla 🙂 čo sa týka tej hviezdy, to je kľúč k vibráciam, ak si všimnete má 9 cípov . Hm… 😉 spravte si kružnicu a do nej rovnostranný trojuholník ” Čakra ” a ak vložíte ďalšie dva farebne odlíšené ,ale pootočené tak aby mali medzi uhlami rovnaké vzdialenosti získate 9 cípu hviezdu,pri každom cípe spravte tri štvorčeky do ktorých môžete napísať čísla. Začneme v smere hodinových ručičiek,pri prvom uhle modrého trojuholníka 1,2,3,4,5,6,7,8,9 na každý cíp jedno číslo do štvorčekov č.1. Potom pri druhom uhle modrého trojuholníka zase 1..až..9 do štvorčekov č .2. A zasa pri treťom uhle modrého trojuholníka do štvorčekov č. 3. ak si pozastavíte to video na tej hviezde v správnej chvíli ta tie frekvencie tam budete vidieť hi hi 😀
      netreba sa ničoho báť niekto vidí strašidla a strach je temná strana sily hi hi hi 😉

      Páči sa mi

    • Heelar dufam ze sme teda ok , s timi ovladacimi znakmi , toz treba vicitovat srdcom , laska mier a helar, poznacme tam ze cesta duchovna zacina same od seba , lebo tieto videa mozu aj vyzerat jak ked mas windows xp a chces vistu ale ty si stiahnes len skiny a system nevimenis chapes , treba vicitovat , inac krasne video to prve , je tam mnoho , 🙂

      Liked by 1 person

  16. Ahoj helar,

    Stala sa mi taka zavaznejsia vec a neviem co dalej.Bud sa to vyriesi alebo to skonci.Vecer hravam na misu dost dlho.Nic sa mi nedeje iba ziskam akysi nadlahceny pocit a odlozim ju s pocitom zufalstva a neschopnosti.
    A rano ked zapnem icq mi blika lucia alebo filip kde som astralne cestoval.
    Preto ta prosim spytaj sa ty ci ozaj s nimi astralne cestujem.Ja to uz proste nemozem pocuvat.Som v stave ze som schopny s tym prastit.

    Ak teda ozaj cestujem tak preco si nic nepamatam?A iba nasrane odkladam misu a 100% vnimam co sa okolo mna deje?
    Pytam sa teba helar co je lepsie? Byt v astrale a nevediet o tom alebo nebyt v astrale ale citit a vnimat vsetky tie pocity dostavania sa donho.
    to je otazka ako s hamleta ze?

    Preto ta prosim o pomoc ja uz nemozem

    Páči sa mi

  17. Ten nadľahčený pocit je otvorenie čakier a ich vyváženie, je to fantastické a je to pomerne veľký pokrok, len tak ďalej nevzdávaj to teraz. Niekedy to trvá dlhšie ale treba sa snažiť, veľa štastia. 😀

    Páči sa mi

  18. Aurawiewer,nevzdávaj nič. Žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí.Z vlastnej skúsenosti ti poviem,čo sa mne stalo.Pred necelými 15 rokmi som bola na tom asi tak, že som si už celkom slušne zhmotnovala svoje priania.Darilo sa mi zbavovat sa starých vzorcov myslenia,sem-tam som si urobila slnečné počasíčko.Ja som sa zamerala len na posledný krok a chcela som všetko a hned.Nevšímala som si kopu tých drobných dobrodení, ktorých sa mi pomaly, ale isto dostávalo.Ako kon s klapkami na očiach som videla len dopredu.Chcela som byt bohatá a užívat si život bez starostí.Vtedy som bola presvedčená,že sa mi nedarí,že meditácie stoja za hovby, že to asi neviem a nerobím dobre.Pridalo sa pár uštipačných poznámok od mojho okolia a ja som sa na to vykašlala. Naštastie som už bola v tomto kole tak dlho,že som aspon zo zvedavosti čítala roznu literatúru.Ked som pred troma rokmi sa rozhodla, že sa tomu znova chcem venovat, musela som začat úplne od začiatku.Raz v noci som sa zobudila s ohromným strachom.Chcela som zobudit manžela, ale ten spal a nereagoval ani, ked som z neho tahala paplón.Videla som, ako smerom k mojej hlave ide nejaký muž. To som sa už posadila a šla von zo spálne. NIkdy predtým,ked aj som mala nejaký strašidelný sen som sa nebála.Tento strach bol asi najmocneší v mojom živote.A nabudúcu noc sa mi to stalo zasa.

    Páči sa mi

  19. Pokračovanie.
    Odvtedy som začala vo svojom tretom oku cítit čosi ako chladivý vánok.Niekedy si to urobí zjazdovku po mojom nose,niekedy mi tretie oko tŕpne,až tlačí.Nielen v noci,ale už aj cez den.A v siedmej čakre akoby mi chcel niekto vyvŕtat dieru do hlavy, až ma to bolí.V ušiach okrem piskotu a roznych tónov počujem roznu hudbu,ale naraz a v každom uchu inú.Občas ma to vytahá za ušný lalóčik.A čo ja s tým? Nič.Odvtedy si totiž ani jeden sen nepamatám.Už som stvárala asi všetko možné,ale zbytočne.Nepamatám a nepamatám.A všetko sa učím pomaly znova, ale teraz mi to ide už ovela ´tažšie ako predtým.Každý úspech dosahujem s obdretými ušami,zrejme, aby som si ho vedela aj adekvátne vážit.
    Ty si už dosiahol vela,tvrdo si si to oddrel, nezahod si to len kvoli chvílkovej zlosti.Si šikulka a určite sa ti to každú chvílu podarí.:D

    Páči sa mi

  20. Aurawiewer,

    v astrále putuješ, to je nesporné. Všetci putujeme. A väčšinou si nič nepamätáme.

    Ono sa to zmení, ak zmeníš jeden postup: zační si písať sny. Normálne si urob zošit a do toho si zapisuj okamžite po zobudení, čo sa ti snívalo. To je dosť silný signál pre podvedomie, čo má robiť – pamätať si.

    Niekedy pomáha dať si budík, aby nás zobudil. Vtedy si pamätáme, lebo astrálne telo sa vracia “šupom” a zvyšuje sa tým šanca, že prepíše svojimi spomienkami tie naše “spavé”.

    A ešte ma napadlo začať vedome cestovať – teda neľahnúť si a nezaspať, ale povedať si “idem tam a tam” a potom tam ísť. To natrénuje mozog na zapamätávanie. Nebude nikdy dokonalé, ale bude aspoň nejaké.

    Páči sa mi

  21. no helar tak mi sme sa včera pokúšali 3 cetsovať aj aurawiever a luc.Aurík a luc cestovali no ja nie aj keď ma luc ťahala z tela nepodarilo sa jej to.Aurík si to nepamätá len luc a ja komunikáciu s nimi aj to dosť zle.Skúšal som to asi od 00:40 do 2:10 silou vôle som si zodvihol ruku ale fyzickú :D:D astrálnu len trocha nadňou potom po nejakom čase som sa pohol dal ruku hore a cítil ako sa mi astrálna prepadá z tej fyzickej tak som ešte pokračoval.Ale už som sa nesnažil tlačiť dohora ale dodola.Mal som troška nižšie astrálne nohy a ruky no keď ležím nedarí sa mi uvolniť krk hlavu a chrbát.Ikeď chrbát niekedy áno.Nevieš ako by som si tie zvišné časti uvoľnil?

    Páči sa mi

  22. Ale je tu jeden problem mne sa nesniva.
    ja mam jeden sen tak raz za mesiac.
    ja to skusim cez mantry uz teras koncim gayatri.. uz len osem dni.

    Páči sa mi

  23. ja som vycestoval sám, potom som sa nechal vies, takou drobnejšou bytosťou na zastávku a tam ma nechala pozorovať a odhadnúť kto je asi kto hi hi 😀

    Páči sa mi

  24. heh vyzera to tak ze ta muzika uz zacina posobit. foter vcera hladal kluce no nenasiel ich a mne sa snivalo ze boli v aute pod sedadlom, no a ked som isiel rano do auta tak boli presne na tom istom mieste ale na sedadle nie pod nim. Som bol z toho cely den paf 😀 a ked budem mat pocuvat vsetky 4 CD naraz tak to budem moct rozmiestnit do celeho dna alebo mam pocuvat tie 3 hodiny v kuse? 😀

    Páči sa mi

  25. Au! 😀 a ja to pocuvam vecer pred spanim tak sakraaaa to budem dokedy pocuvat? 😀 ja mam teraz dost len jedno CD, sa potom nemozem upokojit, mi to sedenie pomaly vadi a ked si lahnem tak vzdy skoro zaspim :D. takze ak to budem pocuvat zhruba od osmej tak to bude kruci to jedenastej a to ma zahlusi :D, to aby som zahral choreho a pocuval to cez den cely tyzden :D. ale fajne sa pri tom uvolnim, ked sa do toho vhlbim tak si nic necitim, len to pocuvam :). Ale ved dovtedy je este dost casu, pocul som len prve CD aj to len 3x :). Ale vdaka za odpoved.

    Páči sa mi

  26. pure-poison
    Niekedy tam treba mať sprievodcu,lenže teraz som robil sprievodcu ja , malému blond s krátkymi vlasmi,a doviedol som ho na zastávku lebo tam chcel, kde ich bolo viac ale kontakt som nadviazal s tmavovlasým s vlasmi skoro po plecia s hladkou tvárou a bol vysoký takže teraz neviem,skontaktujem svojho sprievodcu lebo niekedy neviem trafiť do správneho časopriestoru, a možno sa poprechádzam aj po iných planétach a skúsim nabrať trochu viac vedomostí o pohybe časopriestorom takže moja zaručená metóda, 4 dni hladovky, žihľavový čaj, koleso okolo seba,purpurový plášť,zopnuté ruky a dovidenia medzi hviezdami. Možno prinesiem nejaké skúsenosti
    😉 😀

    Páči sa mi

  27. helar,

    vadi to, ked su medzi pocuvanim jednotlivych cd prestavky? napriklad prve a druhe po 7 dni za sebou, potom nejaka mesacna – dvojmesacna pauza pred prechodom na tretie?

    pytam sa lebo nebudem mat nerusenych 5 tyzdnov kedy by som mohla odpocuvat vsetky odznova, tak ma napadlo, ze by stacilo si pripomenut jednotku a dvojku po nejake 4 dni a potom kazde dalsie tych 7 dni. potom by mi to presne vyslo az do doby kedy nebudem moct pocuvat…

    Páči sa mi

  28. Esme,

    je lepšie, keď sa prestávky nerobia, ale to “pripomenutie” rozhodne postačí. Len skutočne treba znova svoje vibrácie “rozkývať”, než sa pôjde na ďalšie CDčko, pretože po čase mám tendenciu “spadnúť” do starej vibrácie – pohybujeme sa v tom istom prostredí a často riešime tie isté situácie, takže sa staré návyky hravo obnovujú. (Vibrácia súvisí s myšlienkami. A len čo začneme reagovať “po starom”, tak aj vibrácia sa dostáva na pôvodnú nízku, zafixovanú úroveň.)

    Páči sa mi

  29. Mno akosi rucku uz nema 😀 aj gulicky utrpeli ujmu trochen,vlastne ten bubnik uz ani radsej doma nemam je v bezpeci,len uz nepametam ze kde…to tak ked sa clovek stahuje 😛

    Páči sa mi

  30. Uz viem aspon preco vsetky tie diamanty mi lezia v skatulke na stole 😀 😀 😀 😀 neviem,akosi telo nechce aby som mala co i len nausnice na sebe.

    Páči sa mi

  31. Ahoj Helar. Chcel by chcel by som sa spytat ci je v tej novej dimenzii aj skola 😀 dufam ze nie moc sa mi tam uz chodit nechce a to budem mat akurat maturitu za sebou a na vysoku? to uz duplom nie 😀 a este sa chcem spytat ze ked pocuvam toho Shapeshiftera ta ze ci mi treba potahat aj tie ostatne veci co su v pokracovani tohto clanku. Dakujem.Ahoj Helar. Chcel by chcel by som sa spytat ci je v tej novej dimenzii aj skola 😀 dufam ze nie moc sa mi tam uz chodit nechce a to budem mat akurat maturitu za sebou a na vysoku? to uz duplom nie 😀 a este sa chcem spytat ze ked pocuvam toho Shapeshiftera ta ze ci mi treba potahat aj tie ostatne veci co su v pokracovani tohto clanku. Dakujem.

    Páči sa mi

  32. …no hadam to vsetko co sa tyka roku 2012 dopadne dobre….lebo mam pocit ze za tym “všetkym” ako je napriklad nova etapa a 4 dimenzia skryvalo niečo ine…hm..taky divny pocit…ako napriklad to, že ludia sa boja smrti a “vy” ich utešujete ze smrt je len akoby nejaky prechod a potom bude dobre a to je ta 4 dimenzia….napište že sa milim :D:D:D a napište že vsetko bude tak ako teraz len trosku ine 😀

    Páči sa mi

  33. boze.. ziadna smrt nebude v 2012 ale ta sranda co sa odohra pred tymto rokom 🙂 v 2012 sa proste prebudis a uz bude nova dimenzia.
    ty co cakaju zazrak maju smolu.
    ten zablesk co bude nezachytime okom. takze to je aj tak jedno..

    Páči sa mi

  34. no ja určite budem este spať kedže sa to ma odohrat o 11:11:D:D:D a prečo z toho robia vsetci taku vedu ked sa nic “velke” neudeje 🙂 každopadne sa tešim, ale neviem prečo 😀 a pripravujem sa…hehe 🙂

    Páči sa mi

    • Luc,

      ak pôjdeš do svojho profilu, vieš si tam nastaviť, ako sa má tvoje meno (nick) zobrazovať. Nemusí to byť presne to meno, pod ktorým sa prihlasuješ do wordpressu. Môžeš tam zadať aj niečo celkom iné a to sa ti v komentároch potom bude objavovať ako tvoje meno.

      Páči sa mi

  35. inak, vcera som mala taku malu rozpravu o tejto teme s tetkou, aktivacia DNA, ono sa to postupne deje u kazdeho cloveka,lenze tymto ze tu muziku pocuvame tomu dost pomahame,inak je to dost zvlastny proces kedy aj sebecitlivejsi clovek nechape co sa deje, prejavuje sa mu to aj fyzicky,jeden cas nechutenstvo, potom pravy opak,alebo je bez tekutin cely den a prezije to,a vykyvy nalad,dost velke…no, jak sa vravi na kazdom splechu pravdy trochu mozno na tom cosi bude 🙂

    Páči sa mi

    • no fajne….dala si mi odpovede na moje otazky :)) hudbu pravidelne pocuvam takže dufam ze sa nejake vysledky objavia 🙂 a vykyvy nálady u seba radšej nekomentujem 😀

      Páči sa mi

      • Tak uz som zistila preco som dnes bola taka podrazdena:D tiez som tu hudbu pocuvala a z nicoho nic som reagovala uplne neprimerane na cloveka co si to vobec nezasluzil…

        Páči sa mi

  36. to je super 🙂 dufam, ze sa v tych vyssich urovnich stretnem so svojim havikom… niekdy si myslim, ze zvierata su inteligentnejsie ako ludia

    Páči sa mi

  37. ahojte. Chcem vedieť či si mam pušťať aj predošle videa…každe jedno videjko počúvam tých 5-6 dní a potom prechádzam na ďalšie. A už som na štvrtom a neviem či mám počúvať aj predošle tri…..dnes ma to tak napadlo 🙂 diky za odpoveď

    Páči sa mi

  38. zdravim všetkých =)
    chcel by som stiahnúť tie 3 free CD Shapeshifter ale nejako s tým mam problem ked kliknem na ten odkaz tak na tej stranke nejako nemôžem nájsť kde sa to da stiahnuť =(
    No results here, how about trying your luck at the following sites

    Ak môžete niekto poradiť…
    Díky čavte =)

    Páči sa mi

  39. Cafte
    Som tuna novy ziskavam informacie a tak zacianm s meditaciou a pocuvanim shapeshiftera* a tych videii no lenze pocuvam ich us asi tak tyzden ale stale nic stale sa pokusam vcitit do tej hudby ale neako to nechce zaberat sem tam nieco neake ten pocit mravencenia alebo tak ale inac nic
    A tak by som sa chcel opytat ci neviete co robit alebo aspon poradit
    diki

    Páči sa mi

    • heh okey ja som optimista aj ked pride neaka zavazna situacia mne je to jedno 😀 a aurewiewer mam na teba este jednu otazocku ak mozem…Odkedy som sa zacal zaoberat ezoterikov dostavam flesky (take z nicoho nic prichadzajuce haluzky do hlavy) napriklad ze pozeram do zemy a znicoho nic pozrem na balkon na 3 poschody na pravej strane a vide stara baba a zacne polievat kvety alebo pozrem na hodinky a je 12:12 alebo 1:11 alebo 0:00 to s hodinamy sa my stava aj 5x do dna alebo z nicoho nic pozrem o pol noci von oknom a vidim jednu ziariacu hviezdu a inu nie bo vsade su mraky alebo tak podobne…no a ja by som chcel po tebe neake odpoved ciom to moze byt zapricinene alebo ci mam prestat s ezoterou alebo nieco neaku odpoved prosim a dost casto sa mi stava ze mam pocit akoby som fajcil marisku kratky ale je to fleska 😀

      Páči sa mi

  40. nechapem jednu vec tie shapeshifter mp3 ktore sa daju stiahnut tuna na stranke su male 1CD ma 49 minut aj nieco a velkost asi 112 MB a nasiel som na internete Shapeshifter vsetky 4 cd + 2 pesnicky k tomu a este dajake bonusove texty a dokopy to ma 2.5 GB a teraz to taham cez BitTorrent.Cize dajme tomu ze jednop cd ktore taham ma 500 MB a nie 112 cize musia byt tie mp3 neako skratene lebo neverim zeby na jednom CD o velkosti 700 MB bol jeden obrazok ktory ma 64 KB a jedna mp3 kotra ma 112 MB to potom mohol dat vsetko iba na jedno CD nie na 4

    Páči sa mi

  41. Donspanky,

    najdlhšie CD z aktivácie DNA má podľa mňa 48 minút. Ja ich mám všetky ako CD, je zbytočné rozmýšľať, prečo to tak je, pretože to tak jednoducho je… Možno preto, že vznikali po sebe, nie všetky súčasne.

    Kašlite na MB a GB a verte, že máte tie správne shapeshiftery.

    Páči sa mi

  42. to bude pravdepodobne tým že tam to maš vo formate CD a toto su MP3…ved aj normalne cdčka maš tak že sa ti tam zmeti len par pesničiek ale ked daš do formatu mp3 ma to ale 100 MB

    chcel som sa spytať…treba tých shapeschifterov počuvať na sluchatkach alebo je rovnaky učinok aj na reproduktoroch…

    dík a čavte 🙂

    Páči sa mi

  43. dobra haluz ta hudba od shapeshiftera. bezne ked meditujem a snazim sa nieco si predstavovat tak to nejde, ale s tou hudbou som si pekne polietal po svete, takze ma to daco do seba

    Páči sa mi

  44. Mal by som len take dve otazocky: 1- Keby som to isiel pocuvat pred spanim, vadi keby som dajme tomu v polovici pocuvania zaspal a potom sa az o dost neskor zobudil ked to uz skoncilo , dam si dole sluchatka a spim dalej? Nevadilo by to? 2- Keby som to zase isiel pocuvat rano hned po zobudeni tak ja rano este vzdy robim take cvicenie ze ako cez temeno dycham eergiu univerza a pustam ju do zeme a potom energiu zo zeme pustam do ruk, nevadilo by keby som po zobudeni to normalne urobil a potom plny energie by som lahol do postele a isiel na to? Dakujem

    Liked by 1 person

  45. aurik: ,, NO TY SI KUS .. otazky jak pre malomocnych. Ked je tam raz napisane, ze sa to ma pocuvat tak ako sa ma tak to tak bude na sto percent. Shapeshifter rozhybava bunky cez hlboke vibracie takze sluchatka spravia trt. este je tam aj v navode shapeshifter ze sluchatka sa pouzivat nemaju!!!!!
    Ale tak, tvoja DNA tvoj problem 😀

    Ked sa raz zacne shape pocuvat musi sa dopocuvat na basoch. Je jedno ci ti ,,rodi frajerka, alebo horí dom.,,

    Páči sa mi

  46. Sa mi nezda. A to si akoze koli tomu mam kupit daku super drahu bass zostavu a pocuvat to na plne pecky pocas dacoho a este nie na sluchatkach? Blbost. Sak ja nwm…ekvalizer bass a das si to hlasnejsie na sluchatka a ides….staci

    Páči sa mi

  47. Tak dodám aj ja: ja som to počúvala cez slúchadlá, ale nie cez tie malé, ale cez normálne veľké slúchadlá, ktoré zakryjú celé ucho. A tie nádherne reprodukujú aj hĺbky, aj výšky.

    Ak Shapeshifter chceme počúvať na zvýšenie vlastnej vibrácie, nesmieme pri ňom zaspať. Tých 7x po sebe by sme to mali skutočne vypočuť naplno a ak sa nám pri tom podarí zaspať, tak proste budeme počúvať tak dlho, až to nebude 7x pri plnom vedomí. Je to dôležité preto, lebo ak zaspíme, tak naše vedomie sa z procesu zvyšovania vibrácie “vyberie” a bude neskôr pôsobiť ako brzda. Ja som to počúvala ležiačky, so zatvorenými očami, a sústreďovala som sa na pocity, ktoré vznikajú v tele – prúdenia, vibrovanie, štípanie a podobne. Postupom času mi hudba vynášala na povrch aj presvedčenia, ktoré neboli celkom najvhodnejšie, a nútila ma zaoberať sa nimi. Pri počúvaní treba byť absolútne otvorený a ochotný akceptovať všetko, čo príde – potom to má najvyššiu účinnosť.

    Ale Shapeshifter sa dá použiť aj ako relaxačná hudba na pozadí. Nedosiahne zvýšenie vibrácie, ale ani neuškodí. Len citlivým ľuďom neradím počúvať to pri šoférovaní alebo rezaní dosiek na cirkulárke. 🙂

    Páči sa mi

  48. Ahojte/Dobry den 🙂 Snazila som sa odpoved na svoju otazku najst v niektorom zo starsich komentarov, ale bohuzial sa mi to nepodarilo. Chcela by som sa spytat, lebo neviem ci som tento clanok spravne pochopila – na aktivaciu DNA sluzia nahravky od Shapeshiftera ALEBO pocuvanie tychto nahravok v tomto clanku, tzn. prvych 7 dni pocuvam nahravky z tohto clanku, dalsich 7 dni nahravky z clanku “Aktivujeme SI DNA 2” a potom 7 dni tretie pokracovanie clanku, a spravi to tu istu sluzbu ako pocuvanie Shapeshiftera?

    Dakujem 🙂

    Páči sa mi

  49. Je to dost zvlastne ale uz po par dnoch citim ucinky hudby od Shapeshiftera.. Ale citala som na jednej ezoterickej stranke, ze ta hudba moze aj uskodit, tym ludom ktory si DNA aktivovat nepotrebuju.. Ako zistim teda, ci mam pokracovat v aktivovani, alebo to nechat tak ??

    Páči sa mi

  50. 🙂 A Vam sa uz podarilo si DNA aktivovat a fakt to funguje (Vsetky tie ucinky ktore to ma mat)? Viem ze ta otazka asi vyznieva dost skepticky, ale ja tomu verim, len ma zaujima ci uz niekto z Vas tym celym procesom presiel a ako sa mu darilo a tak :).

    Páči sa mi

  51. Ale ja nepotrebujem pred niekým tuná rozoberať, čo sa mi stalo až som to vypočul, áno funguje to na vlastnej koži som to zažil a to je všetko čo vám tu k tomu poviem 🙂 .

    Páči sa mi

  52. no ja sa chcem opýtať . 3 dni po sebe počuvam 1 CD – počuvam ho večer ,až každy zalahne ,že mám klud. neviem prečo tie “zvuky” mi nie su priliš po chuti,ale da sa – hadam uplne ku koncu je to super . chcem sa opýtať, prečo ma ta hudba ked skonči uplne preberie ,nemožem spať ,sa potom ešte aspon hodinu prehadzujem . proste ma to upne preberie a pritom zalahujem pred polnocou uplne KO .

    Páči sa mi

    • Na toto teda skutočne neviem odpovedať… Ale tá prvá časť s nepríjemnou hudbou, to vysvetliť viem. Keď som ja začala s prvým CDčkom, tak tam boli miesta, pri ktorých mi vždy prišli na vracanie. Po nejakom 6 počúvaní to zmizlo. Potom som neskôr dvom kámoškám čistila a aktivovala DNA a použila som na to túto hudbu (medzi čistením a aktiváciou na to, aby prelomila bariéry). Obe som varovala, že im možno príde zle – a obe na mňa potom pozerali ako na pruhovaného slona.

      Z toho som si vymyslela záver, že zrejme niekto má príliš silné bloky na nejakej čakre (a keďže mne bolo zle, tak išlo asi o solárny plexus) a ich prelamovanie “bolí”.

      No a ak platí to, čo som písala v predošlom odseku ( 😛 ), tak potom mám vysvetlenie aj na to “prebudenie”: hudba pracuje na bloku, zviklá ho a energia dosiahne centrum, ktoré reaguje bdelosťou. Z toho by mi vychádzalo, že tvoj blok je v hrdle a príčina prílišnej čulosti potom je dopad toho, že odrazu sa do Tretieho oka dostáva viac energie než obvykle…

      Páči sa mi

      • ešte som cha napísať,ked som onoho času robila zvieraci totoem, oddola mi to šlo blbo, tak som za par dni skusila od vrchu a mala som tam tuším – kohu , biely kôň a v krčnej krokodíl + jednu osobu pri tom krokodílovi …. na druhy den som šla na to zas, samozrejme /alebo žeby to nebolo samozrejme ?/ som mala v čakrach už ine zvierata . čo ma ale zarazila bola ta krčna – stal tam vyplašeny krásny mrož , oči volali o pomoc . zarazu sa mu po cele,všade,začali robiť maličke bodky, tisíce raniek a z nich kvapkala krv a zrazu ten mrož celý doránaný padol do velkej priepasti ….. trvalo mi dlho,od koho boli tie drobne ranky … od čích zubov …. ale co dál?

        Páči sa mi

      • Ktoré zviera máš také, že kúše? Napríklad môžeš mať v sakrálnej nejakého krokodíla, alebo môžeš mať v koreňovej leva či v Treťom oku vlka… Potrebuješ nájsť čakru, ktorá má tie “zuby”, čo mrožovi urobili ranky. Tieto dve čakry treba vyvážiť. Najlepšie tak, že do korunnej zvoláš radu všetkých zvierat a necháš ich, aby zmierili mroža s majiteľom ostrých zubov.

        Ten signál raniek totiž hovorí, že nejaká iná čakra ubližuje tejto, berie jej energiu a uzatvára ju. A tá druhá je potom, samozrejme, príliš aktívna – a tým pádom tiež “von z rovnováhy”.

        Páči sa mi

  53. heli,prvy krat som mala v 1. čakre medvedicu …. na druhy krat naopak od hora kohut,kon , krokodíl …. na treti krat nepamatam,ale v krčej bol ten mrož pohryzeny krokodýlom . ajk by som zas šla robiť totem,popravde,neverim že dojdu rovnake zvierata. kdesi som už mala dokonca aj orla . hladala som radu na annwine a tam ma vysmiali s celym totemom,tak som to hodila za hlavu

    ale samozrejme,rada by som to ešte raz skusila

    Páči sa mi

    • Zvieratá sa ti premieňajú v závislosti od momentálnej nálady. Neviem, ako robíš totem, ja som si naň vzala na pomoc hudbu od Merlin´s Magic (je na konci článkov o daných čakrách a možno tu niekde je aj linka na stiahnutie, ja už fakt neviem). Vždy som si hudbu púšťala a sústredila sa na pocit v danej čakre. A keď už som tú hudbu dobre poznala, tak mi automaticky začala vyvolávať nejaké “vidiny” krajiny a zvieraťa. Aj mne sa to sprvu (2-3 dni) menilo, ale potom začalo prichádzať vždy to isté zviera. Skús to tiež s hudbou, možno to pomôže stabilizovať vnemy.

      Inak, dosť ma prekvapuje, že sa annwin (=psychológovia) takto stavia k osobnému totemu, produktu iného psychológa (Stephen Eligio Gallegos). Asi na to majú dôvod… neviem.

      Páči sa mi

  54. Jakuj, nevyjadrujem sa, pochopis.
    Prosim potreujem poradit….pocuvm cdcka uz som na 3cd a az terz som si precitala ze pri tom nemam spat…no ja skoro vydz zaspim….vadi to? Mam zacat znova?
    Dakujem

    Páči sa mi

    • Ak zaspíš raz, dva krát (na jedno CD) tak je to celkom v pohode. Každé CD sa má aspoň prvé dva rázy počúvať vedome a precítiť ho. Potom to už môžeš počúvať ako chceš, ale zaspať…neviem, neviem. Ja by som išiel od znovu.

      Páči sa mi

    • kikush
      nevadí že zaspíš…inak by to nepôsobilo správne..lebo niektoré podprahové vibrácie vnímaš aj v spánku. Každá ta melódia je osobitne určená na určitý rozvoj schopností a vyváženie mysle 😀 ..skôr by som to počúval častejšie ..asi 3x denne 😕 😀 hm… pri alfa vlnách sa dobre učí ale theta vlny používaš iba v spánku..alebo mimo telo ako ja hi hi hi 😀

      Páči sa mi

  55. ahoj

    ja len k tomu cd ..teraz som stiahol verziu ktora ma 325.mb – 4cd…ide o 320 bitovu frekvenciu… na nete su este dalsie 4cd vo verzii 2.5gb…zaujima ma o aku bitovu verziu ide ci to je ciste waw bez akejkolvek kompresie..nakolko MP3 ma urcitu kompresiu frekvencii tim aj mensiu velkost…

    ciste waw(cd) je bez kompresie zvuku …finalne dufam ze to nema dopad na meditaciu nakolko mp3 je nic moc kvalita..rozdiel medzi 320kbps a waw je velky…takze hned ako zacnem tak skusim tu najlepsiu verziu..

    teraz pozeram ze verzia 2.5gb je waw…takze tu ide o pure sound bez kompresie …neviem presne ake frekvencie sa orezavaju pri mp3kach.. takze odporucam asi tu waw verziu..

    howk 😉

    Liked by 1 person

  56. Helar to je jedno na akych sluchatkach pocuvam tie solfeggio nahravky alebo shapeshifterDNA?
    ako casto mam pocuvat ten ton/chant 528hz? Obvykle to kombinujem so vsetkymi frekvenciami z albumu azuresun kundalini . Pripadne Gayatri mantrou od Aeoliah.
    2 dni budu asi zjavne malo. Na gayatri mantru sa uvadza 40dni vkuse.

    Co by mohol striedat:
    Gayatri mantra (Aeoliah)
    Solfeggio 396-963Hz (azureus kundalini) alebo 417 – 528 Hz v kombinacii Gayatri mantrou
    ShapeshifterDNA CD1-4(podla vhodnosti).

    Zaujimavo znel ten Oddyssey Empowerment od Shapeshiftera. Maju tam aj Level#2(Transmission) …vsetky nahravky je mozne vypocut na YT.
    Ja som potreboval/jem narazovo zvysit vibracie.(iba cez gayatri mantru)

    Páči sa mi

Povedz svoj názor