Kúzlo na zrušenie prekliatia či pobosorovania

Ak máte pocit, že ste sa stali obeťou nejakého prekliatia alebo kúzla, alebo aj vtedy, ak sa vás už dlhší čas drží neprirodzená smola, potom tu je rituál pre vás. Je prevzatý z Dorothy Morrisonovej: Utterly Wicked. Jeho výhodou je, že ho možno robiť absolútne hocikedy, nezávisle od fáz mesiaca či dňa v týždni. Navyše je “blbovzdorný”, čiže ho môže robiť aj osoba, ktorá v živote nebosorovala. Má však isté obmedzenia:

  • hoci obvykle veľkosť sviečky nie je dôležitá, v tomto kúzle je lepšie používať malé sviečky, aby sme nemuseli celý deň chodiť kontrolovať, či sa nám od sviečky práve nechytil byt 😦
  • toto kúzlo sa nerobí pre nikoho iného; je to preto, že narába s emóciou, a my sa nevieme dostatočne vcítiť do položenia toho druhého. Dokonca odporúčam rituál si vopred pripraviť, počkať na okamih, keď nás naša smola nekonečne dožerie, a spraviť ho vtedy
  • ak chcete jedným rituálom vynulovať viacero kliatieb – nerobte to… Radšej si urobte rituál na každú z nich osve. Dôvodom je zasa, že narábame so špecifickými emóciami, ktoré neutralizujeme.

Tak, a teraz ideme na vec. Pripravíme si pomôcky:

  • 1 čiernu sviečku
  • 1 hnedú sviečku (dá sa nahradiť aj žltou, fialovou alebo sivou)
  • 1 bielu sviečku
  • obyčajnú stolovú soľ
  • hliníkovú fóliu na pečenie (alobal, alufólia)
  • pero a papier
  • poriadnu zásobu vlastnej negatívnej energie/zlosti

Alobal rozprestrieme na plochý povrch (obrázok). Na jeho ľavej strane umiestnime sviečky – najviac vľavo čiernu, potom hnedú a potom bielu. Vezmeme soľ a pomocou nej nakreslíme od bielej sviečky doprava soľou čiaru a ukončíme ju šípkou. Potom soľou nakreslíme okolo šípky uzatvorený kruh.

  • Vezmeme pero a papier a veľkými tlačenými písmenami naň napíšeme svoje prianie. Pretože ideme prelomiť prekliatie, stačí napísať ŠŤASTIE V TOM, ČO ROBÍM. Papier zložíme na tretinky, znova zložíme na tretinky a vložíme ho do kruhu presne na špičku nakreslenej šípky.
  • Uzemníme a skoncentrujeme sa.
  • Zapálime čiernu sviečku a v duchu si vyvoláme všetku tú zlú energiu, ktorá nás ničí – jej dopady na nás, škodu, čo napáchala a ako zle sme sa pritom cítili. Potom to ešte zosilníme a naštveme sa. Naštveme sa tak nehorázne, že sa to ani povedať nedá. Môžeme kliať, škípať zubami, plakať i kričať – všetko je prípustné. A keď sa nám to podarí, prenesieme celú túto negativitu do čiernej sviečky.
  • Zapálome hnedú sviečku. Zhlboka sa nadýchneme a vydýchneme všetok ten hnev z každej čiastočky nášho tela. Opakujeme, až kým nezačneme cítiť odstup od veci a ľahostajnosť. Vnímame, ako sa celá tá zlá energia premenila na niečo neutrálne, a pocit premeny prenesieme na hnedú sviečku.
  • Zapálime bielu sviečku. Jej zapálením uzatvárame pocit premeny zlej energie na čistú, dobrú, bielu. Táto energia nám má pomôcť zhmotniť naše želanie. Toto očakávanie prenesieme na sviečku.
  • Očami sledujeme čiaru nakreslenú soľou až ku kruhu a k papieru, ktorý v ňom leží. Vizualizujeme, ako sa nám naše želanie naplnilo a precítime to, akoby ten stav už nastal. Vizualizujeme tak dlho, pokiaľ nám to ide.
  • Sviečky necháme v kľude dohorieť. Niekedy sa stane, že jedna z nich zhasne bez vyhorenia. V takomto prípade ju znova nezapaľujme – nič to nemení na sile rituálu. Takisto je jedno, v akom poradí sviečky vyhoria.
  • Keď sviečky dohoria, zapálime papier a necháme ho v kruhu soli zhorieť. (Tu si treba dať pozor, aby zhorel celý, aby nezostalo nič než popol. Ak by zhasol pred dohorením, znova ho zapáľme.)
  • Zvyšky kúzla pozbierame a zakopeme niekde vonku, prípadne v kvetináči s nejakou rastlinou. Alobal odhodíme do koša. Zakopanie zvyškov kúzla je možno najdôležitejší krok, pretože to slúži na uzemnenie kúzla. Len čo to urobíme, začnú sa veci meniť k lepšiemu.

14 thoughts on “Kúzlo na zrušenie prekliatia či pobosorovania

  1. veľmi zaujímavá kúzlo
    len sa chcem spýtať , zakopať treba
    len popol alebo aj zvyšky sviečok ?
    a ešte jedna otázka môže ten papier
    v kruhu soli byť položený na tanieriku?
    alebo ako ho zapáliť, aby sme nepodpálili
    aj niečo iné ?

    Páči sa mi

  2. Pekný večer prajem. Prednedávnom som na pokeci dostala zaujímavú poštu. Vraj som dobrý človek, ale aj tak mi dala nejaká žena porobiť…
    Je fakt, že od polovice júla sa mi kazí všetko, na čo siahnem a veci, ktoré boli dohodnuté sa komplikujú. Mám pred sebou zopár veľmi dôležitých vecí a mám z toho strach.
    Skontaktovala som sa s ňou cez mail a za odčarovanie pýtala 99€. Neviem, či jej mám veriť, lebo si myslím, že ak dobrý človek vie a môže pomôcť, nepýta hneď peniaze…

    Páči sa mi

    • Dana,

      to, čo vám “porobilo”, je nie nejaká babizňa, ale váš vlastný strach! A ten vám bude robiť psie kusy. Choďte sa pozrieť na minigrimi a hľadajte LOA a potom sa podľa toho správajte. Keď s tým začnete, má to okamžité účinky. A vy si ušetríte nejakých 99€, ktoré si niekto zaumienil na vás zarobiť…

      Dve pravidlá: Energia nasleduje pozornosť. Keď sa sústreďujeme na zlé, vyberáme z diania okolo nás len to zlé a to dobré postupne prestávame vnímať. Podvedomie si povie: ajhľa, baba nechce vnímať dobré, tak jej to musíme zo života dostať preč!

      A druhé: Sme, čo veríme. Ak veríme, že sa nám niečo podarí, naše šance na úspech sú oveľa vyššie, ako keď v to neveríme.

      Ale viacej už u LOA. LOA je “mágia v kocke”. 🙂

      Liked by 1 person

  3. Som vraj nenapraviteľný oprtimista a ľudomil, ale nejako sa to začalo sypať… a od júna, nie júla ako som napísala…
    každopádne sa na LOA pozriem. Ďakujem

    Páči sa mi

  4. Dobrý deň, potrebujem súrne prosím pomoc robila som toto kúzlo včera večer a popri tom neskor som sa skúšala napojiť na môjho anjela strážneho, ale sa asi na mňa napojila nejaká zlá čierna sila, ktroá viedla moju ruku, tvridila, že je môj otec, ale až neskôr som na to prišla, že te nie je on, ale už bolo neskoro a ja som potom tú čiernu sviečku sfúkla a všetko vyhodila, ale tá zlá čierna sila mi povedala, že som ju privolala tou čiernou sviečkou. Neviem sa jej zbavit a cucia zo mna energiu aj dnes ma nútila pisať a zahravali si so mnou. Poradte prosím ako ju dostať z môjho bytu a zo mňa preč. Prosím súrne potrebujem pomoc. Ďakujem

    Páči sa mi

    • Ďakujem za radu, ale nepomaha to. Stále ma to nutká zobrať si pero a píše to mojou rukou a zahrava si to so mnou už som z toho bezmocná, robí si srandu a už si pripadám ako šialená, neviem čo mám robiť ako sa toho zbaviť, napísal, že sa ho už nezbavím, že som ho už navždy k sebe pripútala, čo mám prosím robiť,mám znovu zopakovať ten rituál a nechať dohorieť tú čiernu sviečku. Prosím pomôžte mi.

      Páči sa mi

  5. Ahojte, už som to konečne našla kam napísať. Robila som toto kuzlo a ked som zapálila ten papierik strašne dymil tak som to chcela niekam preniesť aby som si nevydymila dom a vtedy sa mi ta sol zosypala na kopu ale aj tak som ten papierik spálila a zakopala zvyšky kuzla, bude to kuzlo platiť alebo ho mám zopakovať?
    ďakujem

    Páči sa mi

  6. Ahojte.Ja si myslím že som prekliata.V podstate mám šťastia na prácu tu abo v čechach.Všade ma hned zamestnali a mala som úspech v práci.Moja sestra bola vo Svajčiarsku pred jedenástimi rokmi.Od vtedy som sa pokúšala isť do zahraničia pracovať-ale vždy mi niečo prišlo do cesty.Bud peniaze abo práca abo choroba abo niečo iné.Teraz sa zas pokušam-peniaze na cestu mám,ale neviem nájsť vhodnu prácu.Ved to nieje normálne-jedenásť rokov?!!Poradte mi prosím.

    Páči sa mi

  7. Ahojte ludkovia.Co sa tyka prekliatia na to som nikdy neverila,ale odkedy byvam v zahranici, nejak sa mi pomali zacali otvarat oci a postupne chapem niektore veci co sa okolo mna deju.Na internete som narazila na tie to stranky a som velmi rada ze som ich nasla pretoze po precitani niektorych clankov som nasla odpovede na moje otazky,ale na jednu otazku nie.Moja mamka ma od detsva smolu a nestastie ci uz v laske alebo v zamestnani.A ja zase ked nemam partnera tak sa mi dari v pracovne,financne proste dobry zivot.Akonahle sa do niekoho zamilujem stastena neopusti len mna ale aj mojho partnera a zacina smolne obdobie a de to dolu kopcom az pokial neskoncime uplne na dne obaja a nasleduje rozchod.Uz som to rezila raz a teraz sa to opakuje znovu.Uz myslim ze prinasam smolu.Moze mi prosim niekto poradit co to znamena,alebo co mam robit?Poradte prosim budem Vam za to velmi vdacna uz som fakt zufala a nestastna z toho.Dakujem

    Páči sa mi

  8. Dobrý deň.Chcem sa opýtať ako treba zrušiť kliatbu , ktorá bola uvrhnutá na niekoho prostredníctvom darčeka.Teda mojej sesternici manžel je v poslednej dobe čudný. Robí veci, ktoré pred tým nezvykol robiť.A keď sa ho opýta prečo to urobil tak vždy povie, že on to nechcel urobiť.A asi pred pól rokom dostal od jednej ženy(prostitútky) prsteň o ktorom sa moja sesternica dozvedela prednedávnom.Myslí si, že ten prsteň je prekliaty a prináša im to nešťastie. Je veľmi zúfalá a chce sa rozvádzať.Preto by som jej chcela veľmi pomôcť.Je možné aby bol ten prsteň prekliaty a ak áno čo má s ním robiť?? Prosím pomôžte mi prosíííím. Ďakujem!!!

    Páči sa mi

  9. Dobry den helar, poslala som toto kuzlo mojej mame, chcem jej nejako pomoct, pretoze vie, ze nasa rodina vraj bola prekliata jednou zavistibou susedou.Mozeme to aj v takomto pripade pouzit? zelam si aby bola aj mama aj sestra a vobec cela rodina stastna a zdrava a je pravda , ze zatial toto dobreho vela nebolo, zial.

    dakujem

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.