Ochrana proti kliatbam

Toto mám z internetu

Prevencia 

Na obranu proti kletbám je nejjednodušší použít nějaký amulet. Ten nejznámější je pentagram. Před jeho použitím je třeba ho magicky aktivovat. Udělej běžný zasvěcovací rituál a při něm mu dej úkol, aby Tě chránil před kletbami. Na lehčí formu kletby – uhranutí jsou zase dobré bylinky, například je na něj výborná šalvěj. Udělej si z ní odvar a okoupej se v něm – to Tě očistí. Pokud se nebudeš oplachovat a necháš si bylinný odvar uschnout na těle, tak Tě bude celý den chránit proti uhranutí.

Očista pri “zlom oku”

Pokud máš pocit, že jsi uhranutý, tak můžeš udělat očistné kouzlo. Zapal svíčku, nasyp kolem ní šalvěj a sůl. Prones zaříkadlo na zrušení uhranutí a máš klid.)

ZAŘÍKADLO PROTI UHRANUTÍ:
Zaklínám Tě ohněm, vodou, vzduchem a zemí. Síly Světa volám Vás na pomoc, ozvěte se mi.
Vše zlé co ubližuje mi, ať vrátí se zpět zemi.
Co špatné potkává mě, nechť odejde co nejdál ode mě.
A tak se staň!

Zrušenie kliatby 

V případě, že jsi prokletý, tak pro zrušení kletby je potřeba znát přesnou proklínací formuli. Stačí potom obrátit příčiny a následky – tím kletbu ukončíš. V tomto případě je potřeba hodně zkušeností a znalostí magie.

PŘÍKLAD ZRUŠENÍ KLETBY:
Je jediná síla, jenž je dokonalým zrušením kletby a jejím obrácením v nejpozitivnější dobro.
Tímto ruším všechny příčiny, následky, formy a projevy kletby, kterou na mě seslal
. . .uveď jméno zaklínače (pokud ho neznáš nebo si nejsi jistý, tak ho neuváděj)…
a měním je v nejpozitivnější dobro.
V této chvíli je třeba znát cíl kletby a říci v co dobrého se má transformovat.
Např.: Smůlu a nemoci měním ve štěstí a zdraví.
A tak se staň!

Z diskusie:

Johny: “Chcel by som sa spytat ci sa ako ochranny symbol moze pouzit triquetra.”

Trnka: “Určite – najsvätejšiu trojicu /otec, duch, syn / môžeš použiť ako ochranný symbol.”

Dalibor: “Ja poznám aj jedno skvelé vizuálnu ochranu, predstavíte si, že vás obaľuje čisté biele svetlo a vy ste v ňom. Vidíte cezeň všetko, ale zvonkajšej časti si predstavte ako je guľa obalená zrkadom, takže všetko sa od nej odrazí.”

Angel: “Môžte mi niekto vysvetliť, čo to znamená, ak ma niekto uhranie “zlé oko”? A aké to má následky? Ďakujem.”

P*veras: “Hovori sa tomu aj Z oci atd. Je to vlastne vyslana neg. energia zavistlivymi ludmi. Obycajne sa to stava malym detom,peknym a tiez peknym ludom,resp. Ludom, ktorym ini nieco zavidia. Tiez som s tym mavala problemy, nosim na lavej nohe-ak ste pravak, tak opacna cast tela, cervenu stuzku previazanu na tri uzly, ked ju viazete hovorite pritom – Ochranuj ma od vsetkeho zleho v meno Boha otca(zaviazete prvy uzol), syna (druhy uzol) i ducha svateho amen(treti uzol) funguje to, od vtedy mam pokoj. Obvykle priznaky z oci alebo uhranutia, urieknutia, co poznam ja su- zacne vas bez zjavnej priciny priserne boliet hlava ( moze sa to stat hnev pritomnosti takejto zavistlivej osoby, alebo po kontakte s nou) unava, je vam proste zle, od zaludka atd. V tom pripade sa napr. ocistuje aj vlastnym mocom, alebo sa okupete v slanej vode, ocistite ruky nad plamenom bielej sviece atd. To su sposoby, ktore poznam ja.
Existuju takisto sposoby ako tomu predchadzat
1- Nikdy sa nikomu s nicim nechvalte, nehovorte kolko mate penazi, nechvalte sa so svojimi uspechmi, ani s tym, ze ste stastny, ze sa vam dari, ze ste zamilovany- ludia jednoducho zavidia a chcu to, co oni nemaju.
2- pokial ste v pritomnosti takejto osoby, prekrizte si ruky aj nohy, pokial s nou uz musite hovorit, vytvorit si ochrannu bublinu-vajicko z bieleho svetla, mozte pre istotu trojochranu, biele svetlo, na to ruzove svetlo a na to este duhove svetlo, mozte si tiez predstavit pred sebou akoby zrkadlo, ktore od vas odraza vsetku neg. energiu, ktoru vam tato osoba vysiela.
3- nosit na sebe nieco cervene, cokolvek, cervena farba je farbou ochranu, chrani pre neg. emociami a energiami inych osob.
4- nosit krizik
5- nepozerat takymto osobam do oci, najlepsie je vyhybat sa takymto osobam. mimochodom nikdy si zavistlive osoby nepustajte cez prah vasho domu, potom sa necudujte ak vas a vasu rodinu, postihnu choroby a nezdar, potom treba vyriadit, vyumyvat a vydymyt salviou cely dom. Proste zavist je tak neg. energia ze sa jej nejdete zbavit a bohuzial pre ludstvo tak prirodzena -(

Veronika: “Mam pentagram nosim ho uz 1 aj doco roka,aky je to ten zasvecovaci ritual ci ochranny?ako sa robi a ako casto sa musi nabijat?”

P*veras: “Pri amuletoch to nejak citite kedy ho ocistit a nabit, mal by sa nabijat zhruba takto- aspon na to tak robim, drzat za snurku-alebo na com ho nosite, a nechat pod tecucou vodou asi 1 minutu(ak je ovsem z kvalitneho kovu-ak nie staci nad plamenom bielej sviecky ocistit- pozor – obvykle je chvilu horuci! ), kruzivymi pohybmi ho vycistit zubnou pastou- tak sa cisti striebro a potom sa nabija tak, pocas 24 hodin, ho aspon 4x po 10 min. drzte v lavej ruke- prebera vasu energiu a pocas tych 10 minut nahlas alebo v duchu opakovat co od neho ocakavate- ochranuj ma pred vsetkym zlom atd. po 24 hodinach, do neho vyrite bud svoje inicialy alebo nejaky vlastny znak- obvykle to robim klincom a potom ho chytite do oboch ruk a sfuknete z neho z oboch stran akoby prach. Nabijam ho obvykle raz za 2 tyzdne, alebo za mesiac- ked je presyteny neg. energiou obvykle ma rozboli hlava, chytim miernu chorobu, necitim sa dobre atd. Nabijat by sa mal v Sobotu- co je den OCHRANY a pokial je to mozne za pribudajuceho mesiaca, ale ak musite necakajte kym bude pribudajuci mesiac, no obvykle vtedy ked ho nabijete ma silnejsiu moc, najlepsie vsak za splnu.- to myslim uz cas ktory prejde po tych 24 hodinach. cize zacnete v piatok- ho ocistite a v sobotu nabijete. su aj ine metody nabijania, ja pouzivam tento.”

Gabo: “Chcel by som sa spytat ako odkliat auto…same zle veci sa stavaju od kedy ho mam..diky

P*veras: “Ja by som odporucala ten isty postup ako pri dome- to jest vsetko co sa da vyumyvajte cistou vodou- aj vnutrajsok a potom ho trosku vydymte salviou- ak dostanete kupit salviove vonne tycinky, ak nie tak susenu salviu nasypte do nejakej misky a zapalte- musi dymit a poriadne vydymte”

Zannyka: “Mam jeden problém s jedným známym. je to veľký neprajník.Viem , že sa zaoberá mágiou a obzvlášť energiou.vyzná sa veľmi dobre v kabale. stále mi ubližuje, vždy na mňa niečo hodí a potom mi je zle, boli ma hlava, je mi na vracanie a som celá nesvoja.neviem jak sa mám brániť.”

P*veras: “Metody, ktore viem a ovladam ja-
vizualne-v myslienkach si vytvor okolo seba biele svetlo- ty si v nom ukryta ako vo vajicku, mozes aj zrkadlove-co odraza jeho utoky, toto obnovuj kazdych 12 hodin, nos krizik, nos cervenu stuzku uviazanu na lavu nohu alebo ruku- ak si pravacka zaviaz ju na 3 uzly a pri uvazovani hovoris :” Ochranuj ma od vsetkeho zleho v mene Boha otca(zaviazes prvy uzol) syna(zaviazes druhy uzol)i ducha svateho(zaviazes treti uzol)Amen.Neskladas dole. Alebo nos jeden z ochrannych kamenov- velmi dobre mne osobne pomaha Hematit, alebo lapis lazuli, Labradorit.
Zaujimave by bolo zistit dovod, preco si vybral prave teba,clovek nemusi ovladat ani magiu-aby robil zle, ublizoval, preklial- staci ked na teba mysli s hnevom, nenavistou.”

Vera22: “Chcela by som poprosiť o radu, ako by som mohla uchrániť mňa i moju rodinu pred zlými ľuďmi alebo zlom ako takým. Mám pocit, že už dlhší čas nás prenasleduje zlo, ktoré nám bráni byť šťasnými. Neviem, či to mám pripísať niekomu kto nám závidí a praje nám niečo zlé, vysáva nám našu životnú energiu, alebo je to urieknutie. Skrátka nedarí sa nám a mám pocit, že sa na nás lepí smola na každom kroku. Ďakujem.”

Keď neviete presne, čo je vo veci, začala by som feng šuej – vypratala by som domácnosť, očistila by som ju od všetkých starých harabúrd, aby bol všade vzduch, vydymila by som priestor a rozmiestnila doňho ochranné kamene.

To isté by som urobila so známymi – zbavila by som sa tých, ktorí mi nepomáhajú, a hľadala by som nových.

Toto by mohlo vniesť do vecí pohyb a možno sa ukáže, čo je príčinou problémov. Možnože samo feng šuej postačí na to, aby sa začali diať lepšie veci.

24 thoughts on “Ochrana proti kliatbam

  1. ako sa hovorí – nič netrvá večne, tak je to aj s pôsobením negatívnych síl v zmysle rôznych kliatieb – vodou na mlyn v takýchto prípadoch bývajú negatívne sily buď vedomé, alebo driemajúce v človeku – napr. aj strach ako negatívna energia má silu zvyšovať účinok kliatby
    naopak pozitívne sily a odvaha dokážu pôsobenie kliatby zredukovať či doslova eliminovať

    Páči sa mi

  2. chcela by som sa opytat ci je mozne ze ma niekto preklial pretoze som sa prestahovala do malej dedinky kde zije pomerne vela starych ludi a hlavne stare zeny su tu velmi neprajne a kazdemu vsetko zavidia.cize od kedy tu byvam v nicom sa mi nedari a skor ma postihuju zle veci.s vela babkami som sa aj rozpravala je mozne ze ma niektora prekliala alebo nieco take?ak ano ako to mam odstranit aby sa mi konecne zasa darilo?dakujem.

    Páči sa mi

  3. Michaela–> No je mozne, ze ta prekliali,, ale podla mna treba zmenit myslenie a postoj k niektorym veciam, bo skoro vsetko je zalozene na mysleni a odvija sa od myslenia cloveka…

    + aj ja mam otazku: Ako dlho trva kliatba??? Pytam sa preto, bo moj otec preklial mamu, pretoze sa rozviedli… a vzdy omiela dokola to iste: aby sa jej nedarilo, aby havarovala a zabila sa, atd… potom mama mala take obdobie, ze sa jej prestalo darit v praci, behom 3 tyzdnov sa jej stalo nasledovne: defekt na aute o pol 1 rano na takom mieste, kde ani signal nebol – nemohla zavolat nikomu, potom jej na druhy tyzden vykradli auto, a na dalsi do nej niekto nabural na parkovisku…
    Ak to bola kliatba, eliminoval som ju… – ochranny stit, ochranne symboly a do auta som jej dal pentagram….
    Prípadne odpovede posielajte na emailovu adresu: Lexikon5696@azet.sk, Ďakujem!!! 🙂

    Páči sa mi

  4. mna by velmi zaujimalo ako postupovat pri zruseni kliatby 3stupna, ako zistit presnu formulu akou bola kliatba na dotyčnu obet uvalena ked napriklad clovek ktorý preklial už medzitým umrel, alebo je neznami.
    Citala som niekde ze treba vojst do akasickej databazy, aj pouzit vestcou,..pozna niekto niekoho kto sa naozaj v tomto naozaj osvedcil?

    dajkujem velmi

    koleso3@post.sk

    Páči sa mi

  5. pre P veras

    chcem sa opytat ci a ako by som mohla ochranit mojho manzela ked mu jeho milenka dala vypit svoju krv a on teraz zije u nej. Zasiahla medzi nas sposobom ktory znicil celu rodinu. Moj manzel nevie co chce, správa sa ako zblazneny. Je nepokojny nevdrzi pohlad do oci pride na chvilu a zase uteka. Mame spolu dve make deti. Uz to trva polroka a ja potrebujem pomoc. Mam pocit ze zacala utocit aj na mna lebo branim tomu aby sme sa rozviedli. Vedela by si poradit

    Páči sa mi

  6. Pre babulku.
    Ahoj, ja si myslim, ze pre tvoju ochranu a ochranu tvojich deti by si mala vizualizovať na seba a na nich bielu zrkadlovu bublinu, ktora tu bola uz viac krat spomenuta. A čo sa týka tvojho manžela, ja by som ti poradila prečítať si tento článok http://www.petogasparik.estranky.sk/clanky/zrkadlo/vyslobodenie_
    (Treba tento odkaz skopirovat cely do horneho okna kde sa pisu www adresy a tam naskoci spominany clanok)
    Drzim Vam palce

    Páči sa mi

  7. ahoj ja by som sa chcela opytat na prekliatie. Mojmu priatelovi sa doslova lepi smola na paty a rozmyslali sme ze preco a napadlo nas ze ho musel niekto prekliat tak by som sa chcela opytat ako sa mu da pomoct

    Páči sa mi

  8. ahoj , mozno je to len moj pocit ale zda sa mi ze som prekliata ci urieknuta.nic sa mi nedari, hoci mam dobru skolu a predpoklady na lepsiu pracu nedari sa mi zamestnat.Po zdravotnej strane som okaj ked sa taknecitim skor naopak.moja rodina ma uz urcity cas smolu takmer vo vsetkych sferach-laska,peniaze, kariera, byvanie,….
    Da sa ja vtakomto pripade pomoct?

    Páči sa mi

  9. odkedy sme sa prestahovali do domu,peniaze akoby od nas utekali.uz som robila kuzlo na pritiahnutie penazi ,ale zatial nepocitujem zmenu .co mam robit

    Páči sa mi

  10. Skus ten dom vydymit salviou cely kompletne ta odhana negativitu.
    🙂 odskusane BEA mala podobny problem a pomohol som jej.
    A ono treba tomu kuzlu aj verit ked ho robis

    Páči sa mi

  11. Zijem v taliansku jeden moj kamarat mi daroval na menini prsten malo to byt kupene z antiky,vsade som to pozerala a nikde to nemali.Prsten vyzeral hrozostrasne ako na woodo , zlate pliesky s krvavocervenou latkou a bolo to zaliate v umelej hmote a trcali stonky z goralkami a kusockami tej latky.Od vtedy sa mi nedari ani mojim znamym okolo mna,najprv to zacalo hrozostrasnymi snami,potom sa mi kazilo auto prestalo sa mi darit v praci a uz vobec nehovorim o laske. Tak som mu vratila ten prsten a postupne som s tym kamaratom prerusila vsetky kontakty. Myslela som ze tym sa to vyriesi a vrati vsetko do normalu tak ako predtym, ale je to stale horsie a horsie a rovnako aj pre ludi ktorych mam rada. Som presvedcena, ze ten znami sa zaobera nejakou ciernou magiou, pretoze mi zmizli dve retiazky a patricky. Prosim poradte mi ako sa mam branit a obranit svojich blizkych a ocistit.Dakujem

    Páči sa mi

  12. Ehm zaoberám sa voodoo a prsten voodoo som este nevidel.

    Čo sa tohoto týka zobral si tvoju vec, naladil ju dal ti ju a začala pôsobiť. A to je jedno či je od teba kilometer alebo tisíc kilometrov. v magii nehra vzdialenost rolu. Odporucam pouzit ritual na odbosorovanie alebo ak si veriaca tak id do koscelka a vyspovedaj sa a cojaviem co vsetko tam ten farar robi.
    Daj si kúpeľ v šalvii a uvidíš či sa dačo zmení, tak aspoň zistíš veľkosť pobosorovania. zatím nech sa darí páááá

    Páči sa mi

  13. Od mami mojho priatela kym este zila som dostala vlastne mi darovala jej zlaty prsten s kamienkom ja ani neviem ako napisat, on si meni farby niekedy je uplne biely, inokedy krasne fialovy a minule bol zeleny uplne ja ani neviem az vyzyvavo zeleny – na druhy den sme sa s pratelom skoro rozisli. ja neviem moze to neako suvisiet? jeho mamka zomrela pre dvoma tyzdnami 😦

    Páči sa mi

  14. Prosím o radu. Viackrát sme v okolí nášho domu našli pohodené slepačie vajíčka. Raz bolo vajíčko zasunuté v kamennom múre, kde ho sliepka v žiadnom prípade nemohla dostať a posledne som vajíčko našla pri upratovaní na povale položené v prázdnej krabici, ktorá bola pod ostatnými krabicami. Môže to niečo znamenať? Ak áno poraďte čo treba urobiť s týmto vajíčkom. Počula som, že to môže byť niečo s mágiou.
    Ďakujem.

    Páči sa mi

    • Slavinka,
      neboj sa, v tomto prípade o mágiu nešlo!
      aj keď ti neviem vysvetliťprečo bolo vajíčko v múre…
      ak boli vajíčka na povale, je možné, že tam máte kuny tie, ľúbia vajíčka 😀

      Páči sa mi

      • je možné, že ten kto vie robiť mágiu so Satanom, môže druhému škodiť aj 5X do týždňa? Ako sa dá proti tomu bojovať, lebo motlitby nepomáhajú Prosím o odpoveď ďakujem Danka

        Páči sa mi

  15. prosím o radu.podnikam a mam vo svojej blízskosti svoju konkurentku je to žena s velmi zlým pohladom aj sa my potvrdilo ze ona zoslala na mna kliatbu,vyskusala som všetko možné.Nosím červenu šnurku,na krku nosím pentagram,predajnu som si dala vysvetit,vydymila som so salviou všetko čo sa dalo a stále to nepomáha uz som pred krachom,pomož mi aby zas nezvitazilo zlo nad dobrom

    Páči sa mi

  16. Už vyše roka sa mi v ničom nedarí,som bez práce,príjmu,valia sa na mňa dlhy. Aj ked idem na pohovor na prácu,dejú sa mi divné veci,nap.ochoriem a mám teploty, alebo ma niečo zdržuje po ceste. Pracovala som v zamestnaní,kde som chodila po domácnostiach a mala som nastarosti schvalovanie úverov a vymáhanie. Chodila som aj do romských domácností,som si istá,že ma niekto preklial a mám pocit,že ich bolo viacej ako sa toho zbavím, pomôže mi zrušenie kliadby?

    Páči sa mi

  17. chcela by som sa spytat ako zistim ci ma niekto preklial?uz dlhsiu dobu mi nic nevychadza sypu sa na mna problemi jeden za druhym jeden sa nestihne vyriesit a uz pride druhy este silnejsi…mohol ma niekto prekliat?ak ano co mam robit,aby som to zrusila ?v poslednej dobe ma okrem smoly a nestastia nic nestreta.som uz zufala urobila by som cokolvek nech je uz dobre…prosim vie mi niekto pomoct????????

    Páči sa mi

  18. Chcem sa opýtať či niekto vie porobiť aj na diaľku…alebo ten osoba čo to robí musí byt niekde v blízkosti tej osoby ktorej chce porobiť…moja sestra odkedy sa šťastne vydala ma s týmto problémy…bola už aj za nejakou pani ale nepomáha jej to… stále sa umýva v čistci…tak by sme chceli vedieť ,že kto to je či je to niekto z okolia alebo tak.. za odpoveď vopred ďakujem…veľmi by ste nám pomohli

    Páči sa mi

  19. Dobrý deň,
    zaujimalo by ma ak sa správa človek nezmyselne t.z. robí veci ktoré su proti zdravemu rozumu je to kliadba alebo ma porobené. napr. Mam znameho ktorý, sa zoznamil s jednou ženou a ta ma 5 deti, resp. on ju už poznal len teraz sa zblížili viac, v minulosti ju poznal a mal na nu velmý zlý názor, proste je to žena lahkých mravov tých 5 detí ma s 3 mužmi, každého využije a pusti k vode ale ešte predtým ich oberie o finančné prostiedky, prvý muž je koli nej v base a mam po živote, druhý je už tiež od nej preč ale nedopadol dobre, a ten tretí jej moj znami on maka od rana do večera a ona le mina peniažky aj s detičkami, a nejakým spôsobom sa on tvari že to tak ma byť, i ked každý vidi že ten muž nemá ani na svačinu aj ked zarobí veľmi dobre tak neviem si to vysvetliť čo sa snim deje ak ked mu každý hovori nech od nej odide že nedopadne dobre on ju proste ma rad a leopšiu ženu nikdy neml neviem čo sním, všetci mu chceme pomôcť len on nikoho nepočuva a mat to opačný efekt s nami sa háda a dokonca ani len nebaví citi sa byť urazený… vie mi niekto poradiť ako mu navrátit zdravý rozum….dik

    Páči sa mi

  20. Som v procese odblokovavania cakier v jednom centre a minuly tyzden som sa dozvedela, ze nasa rodina mala porobene a, ze sme cela rodina a spolocne poprepajani v bludnom kruhu. Vyzera to tak, ze obgeneraciu by som to mala pretrhnut a zmenit ja. Viem, ze to bolo este v obdobi ked zil moj stary otec a odvtedy nahle choreli a umierali, pocas zivota a aj pri porode surodenci mojej mami, z 19 deti od dvoch matiek ich ostalo teraz len 5. Udajne moj stary otec toto vsetko chcel zmenit a nepodarilo sa mu to asi. Videla som, ze to bola zena a teraz tusim, ze to bola asi mama mojho stareho otca-prababka. Cela rodina sme boli hrdi na to,ze spolu dokazeme velmi drzat a pomahat si. No minuly tyzden som zistila, ze to na co sme boli hrdi je vlastne prekliatie, ktore si tymto predavame a robi nam problem sa od seba odtrhnut, v zivotoch, chorobach. Stary otec volakedy odrabal, cary su este stale v dome na povale, ako zomrel, nik ich z jeho deti nechcel. Len z reci viem, ci su vsetky informacie presne netusim. Je tam kadidlo, zabie kosti, a nejaka voda. Moze to byt aj nepresne. A tak sa objavila tato stranka, zacinam tu citat, studovat.. to, o com sa u nas malo rozpravalo a kazdy prichadzal na vsetko postupne a sam. Ak niekto vie o com hovorim kazde moje posunutie, ci informacia mozu byt uzitocne co dalej.

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.