Nabíjanie amuletov

Tento text je prevzatý z internetu, ale už som nevedela zistiť, na ktorej adrese je originál:

Aby se ochranné síly amuletu aktivizovaly, je zapotřebí ho “nabít” neboli “energetizovat”. Po nabití začněte svůj amulet bezprostředně používat ke zvolenému účelu. Pokud pocítíte potřebu, můžete si amulet kdykoliv očistit a nechat nabít.

  • Amulet uchopte do přijímací ruky ( to je levá jste-li praváci a naopak)
  • Sevřete amulet v dlani a zavřete oči. Několikrát se zhluboka nadechněte a pak začněte dýchat pravidelně.
  • Při dýchání si představujte, že vyvoláváte veškeré své vnitřní světlo a sílu. Při výdechu prociťte jak proudí vaše energie klidně, ale mocně z oblasti žaludku, paží, až do dlaně, kde se amulet nabíjí.
  • Prociťte, jak amulet začíná pulzovat vaší osobní energií, v souladu s tlukotem vašeho srdce, takže se stává vaším prodloužením.
  • Představujte si, jak amulet budete nosit a jak bude pulzovat vaší energií a světlem, že se bude chovat jako silové pole, které je spojeno s vaší vnitřní silou a osvobozuje vás od vnějších vlivů. Můžete si představovat, jak všichni duchovní průvodci, spojenci nebo božstva, která ctíte vašemu amuletu dodávají energii a své světlo.
  • Když pocítíte, že je amulet kvalitně nabit, zhluboka se nadechněte a při výdechu otevřete dlaň.

Z diskusie:

Pulao: “ešte by som sa chcela opytať,ako sa robí očista talizmanov.”

Očista talizmanov sa môže robiť očistným kadidlom nad dymom tak, ako sa robí očista bosoráckych predmetov a pomôcok. Niekde mám popísaný aj svoj rituál: predmet nadymím nad kadidlom a poviem: “Čistím ťa v mene ohňa a vzduchu.” Potom ho pokropím slabúčko slaným roztokom a poviem: “Čistím ťa v mene vody a zeme.”

Ak chcete z talizmanu stiahnuť jeho programovanie, tak dodáte niečo v tom zmysle, že už to nie je talizman, ale len jednoduché XY. Tým sa zruší jeho programovanie.

Miša: “Aký je rozdiel medzi amuletom a talizmanom?Že talizman prináša šťastie a amulet chráni?”

“Amulet” sa obvykle používa na označenie predmetu, ktorý nás má chrániť pred konkrétnym zlom, kým “talizman” nám má prinášať nekonkrétne šťastie. To je jediné rozlíšenie, o ktorom viem… -P Takže je to vlastne jedno. Je dosť dobre možné, že každé slovo pochádza z iného jazyka a označujú v podstate to isté (napr. “kozmonaut” a “astronaut”). Nikdy som po tom nepátrala a ja sama používam obe slová ledabolo, ktoré ma prv napadne -)

Stano: “Z akeho materialu by mal byt talizman vyrobeny..zlato ,striebro….niekde pisu ze je to jedno ,inde zase ze musi byt z mosadze ?..”

P*veras: “myslim,ze kov az taky poctatny nie je,dolezite je Stano pravidelne ho ocistovat a dobre nabijat,ono to pocitite,ja vtedy vzdy “ochoriem”,podla toho viem,ze uz nasal prilis vela neg.energie.. stano maju byt z mosadze a medi,pretoze tieto kovy ocistuju organizmus od ziarenia,stahuju neg.energiu a odvadzaju ju z tela von.”

Z môjho pohľadu je jedno, čo funguje ako talizman – môže to byť aj zajačia labka, kameň, korok, slovom čokoľvek, čo sa v našom podvedomí spája s ochranou abezpečnosťou alebo šťastím a úspechom. Niekedy sa nosia prevŕtané staré mince. A úplne najúžasnejší je “párový” talizman – jeden predmet rozdelený na dve polovičky, pričom každý z dvojice nosí “tú svoju” polovičku. Tento sa často používa pri kúzlach lásky ako doplnkový “pripomínateľ”. 😛

Bela: “Ak k amuletu pridam nieco zo zvierata ktore mam rada,co sa moze stat?bude sa amulet nabijat energiou aj so zvierata?ak ano neublizi mu to?”

Ak pridáte do amuletu niečo z domáceho miláčika, nijako mu to neublíži. Amulet nebude vyciciavať jeho energiu. Problém by ste však mohli mať vtedy, keby ste amulet chceli zrušiť. Potom danú vec musíte svojmu zvieratku “vrátiť” a až potom môžete amulet zrušiť, inak by ste mu ukradli kúsok duše.

1 thoughts on “Nabíjanie amuletov

  1. Ahoj Evale. mohla som sa ti ozvať? nechcem sa vnucovať no potešila si ma ze si mi odpísala vtedy na moju otazku- prozbu. ja by si rada s tebou popísala ak by si chcela. aj o iných veciach a nie len o trápení. po súde som pokojná – na pár drobností.. ja sa nerada natláčam niekam kde ma nechcú no ak by si so mnou hodila reč – bola by som rada.. napíš mi na moju adresu : kyselicovae@orangeportal.sk pa pekný deň

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.