Problémy s kúzlami (lásky)

Kúzla lásky predstavujú najproblematickejšiu kapitolu v bosorovaní (a takisto najproblematickejšiu kapitolu najprv na minigrimi, teraz zrejme aj na tejto stránke 😛 )… Ide o to, že je len veľmi jemná deliaca čiara medzi vhodným a nevhodným. A keď siahame po kúzlach lásky, najčastejšie prichádzame s “nevhodným” rozpoložením. Bosorujeme, pretože niekoho chceme.

Na prvý pohľad to vyzerá nezávadne – čo je zlé na tom, že niekoho chceme? Nuž, dve veci:

  • ten druhý nemusí chcieť nás
  • môžeme chcieť len časť toho druhého a o zvyšok nebudeme mať záujem (a prídeme na to až vtedy, keď sme mu už výdatne babrali do jeho života).

Pôvodne bol Bosorácky receptár súčasťou stránky minigrimi – a pôvodne som nerobila nič iné, len som presviedčala ľudí, že kúzla lásky na konkrétnu osobu sú nerozumné… Nakoľko nerozumné? Tu je pár úryvkov z diskusií, než mi došla trpezlivosť 😛 :

Prosím o pomoc. Prišla som o partnera ktorého strašne ľúbim a nenormálne sa pre neho trápim. On ma pravdepodobne už neľúbi a ľúbi inú. Prosím, prosím čo mám urobiť a ako aby sa ku mne vrátil. Som strašne zúfalá, už som myslela aj na to najhoršie, ale verím, že mi pomôžete VY!”

Nemá zmysel ľpieť na niekom, kto nás už neľúbi. Má to totiž dvojaký dopad – jednak sa trápite a na druhej strane strpčujete život aj tomu, na koho sa upínate. Takto ho od seba ešte viac odpudzujete a to, čo mohol byť zvyšok citu, je zadusené vašou neschopnosťou vzdať sa ho.

Každá lekcia v živote nás niekam vedie. Potrebujeme len pochopiť jej hlbší zmysel. Vy si potrebujete vyjasniť, prečo ste oňho prišli a čo sa z toho môžete naučiť pre budúce vzťahy. Netvrdím, že sa vzťah neobnoví, ak ste boli “duše spriaznené” – ale rozhodne s tým nesmiete počítať.

Otázka je: prečo sa upínate práve naňho? Pokúste sa zistiť odpoveď – pomôže vám vyhnúť sa v budúcnosti vzťahom, v ktorých by ste od začiatku ťahali za kratší koniec.

A keď už budete vedieť, prečo práve on, môžete si urobiť kúzlo, ktorým požiadate o perfektného partnera pre vás. Možno to nebude práve tento chlapec – ale bude to rozhodne niekto, kto sa k vám bude hodiť a u koho si už budete môcť dať pozor na to, aby ste ho nestratili tak ako toho terajšieho…

Lepšiu radu nemám. Nasilu niekomu vnucovať lásku by pokazilo nielen jeho úctu k vám, ale aj vašu sebaúctu (a to je to najhoršie, čo sa človeku môže prihodiť). Nebudem sa oháňať slovom “neetické“; na to sa človek s boľavým srdcom môže vykašlať. Ale neviedlo by to k cieľu – a bolesť by sa len prehĺbila. Takže treba akceptovať príučku, poučiť sa a postarať sa, aby do nášho života vkročilo “to pravé”. Nie vnucovať svoju vôľu iným, ale dožadovať sa svojho vrodeného práva na šťastie pre seba!

Precitala som si niektore kuzla a velmi ma zaujali.vsak nenasla som take ako by som si prilakala chlapca, ktory sa mi paci.nechcem si ho na seba zmotat to nie, ale chcela by som aby sa o mna zacal iacej zaujimat aby si ma viacej vsimal a aby si uvedomil ze som pre neho ta prava.proste aby sa domna zalubil.ja viem ze su mozne aj protiklady napriklad ze ma casom omrzi alebo ze sa mi nebude pacit ako sa ku mne sprava, ale beriem to s tymito rizikami a naozaj by som sa o taketo kuzlo lasky zaujimala.”

Toto je ten typ kúzla, ktorý neodporúčam. Totiž u kúziel platí, že dostaneme presne to, o čo požiadame – a to aj vtedy, ak to pre nás nie je to najlepšie. Ak však chcete za každú cenu na seba upozorňovať istého človeka, odporúčam kúzlo Novena, ktoré sa dá našiť na skutočne všetko.

Ešte lepšie by sa mi páčila kombinácia kúzla Žiadame o perfektného partnera (tam totiž dostaneme to, čo je pre nás dobré) a pritom by som si urobila sigil na upútanie daného chlapca, niečo ako “Som pre teba príťažlivejšia než hocikto iný”. Ale toto druhé má význam len vtedy, ak sa stretávame, čo i len náhodne. Sigil totiž programuje naše podvedomie, aby smerom k objektu našej túžby začalo vysielať tie správne signály a aby vytváralo situácie, kde sa môžeme dať dohromady. Ako si urobiť sigil je popísané na stránke o sigiloch.

Ale sú aj iné postoje. Napríklad Zuzana to vystihla veľmi presne: “IMHO preco ste vecsina posadnuty kuzlom lasky?? preco sa hrate s citmy druhych ludi?? neni to sebecke? necitite sa divne ked viete ze ten clovek je tu iba vdaka “vam”..inak by o vas ani nezakopol?necem nic zle nikomu je to len moj nazor

Plne súhlasím, že ľudia by nemali používať kúzla na vnucovanie svojej momentálnej vôle a vášne iným ľuďom. Nikam to nevedie a v konečnom dôsledku tým len poškodia sami sebe.

Ale viem aj to, ako bolí srdce, keď bolí srdce… -) A ak si človek môže aspoň trochu pootvoriť dvere, ktoré mu prichodia celkom zaplesnuté pred nosom, mal by vedieť, ako to urobiť bez zbytočných babračiek. Nikto z nás nie je vopred odsúdený na samotu – odsúdime sa na ňu sami tým, ako narábame so “zaplesnutými dverami”. Mágia je jedna z možností, ako sa naučiť nevzdávať boj skôr, než je skutočne prehraný. Na druhej strane -P – súčasne nás naučí znášať dôsledky toho, čo sme si sami spískali…

Ale problémy nie sú len s kúzlami lásky – hocijaké iné kúzlo nás zvádza neriešiť veci tým najjednoduchším, bežným a “normálnym” spôsobom, ale bosorovať… Potom nemusím siahať na svoje ego a privodiť mu nebodaj sebapoznanie…

  • Neviem matiku? Prečo sa učiť, keď môžem zabosorovať a získať dobrú známku?
  • Urobila som niekomu zle? Prečo sa ospravedlniť, keď môžem použiť kúzlo zabudnutia?
  • Pohádala som sa s niekým? Prečo si to vzájomne vysvetľovať, keď môžem použiť kúzlo odpustenia?
  • Mám hlboko do vrecka? Prečo šetriť, keď si môžem urobiť kúzlo na získanie peňazí?
  • Nedarí sa mi v podnikaní? Prečo spochybňovať svoj podnikateľský zámer a prístup, keď mám po ruke kúzlo na prosperitu?

Tak ja vám poviem, prečo – pretože bosorovaním sa neučíte. Nerastiete. Keď tú nepríjemnú situáciu nevyriešite, vráti sa vám neskôr. A potom znova, až už bosorovaním vyčerpáte všetku energiu, na ktorú máte nárok. Pri najbližšom bosorovaní už nesiahnete na “voľnú” energiu, ale uberiete zo svojej osobnej – a niečo sa pokazí, rozpadne sa vzťah, o niečo prídete, ochoriete, dostanete depresie… Slovom, začnete si skracovať život. Nezabúdajte – mágia je dvojsečná zbraň a pri nedbanlivom používaní vie rovnako dobre pomôcť i poraniť!

Ak teda máte situáciu riešiteľnú normálnym spôsobom, riešte ju normálnym spôsobom, nesiahajte najprv po kúzle…

Chcem sa spýtať,či toto kúzlo odpustenia môžem použiť aj na “staršie veci” a bez konkretného jedného problému-na vysvetlenie-dlhodobý partnerský vzťah muž a žena,kde žena má pocit,že mnoho vyostrených situácií mohla riešiť inak,cíti sa previnilo. Muž je citlivý,potláča svoje emócie hnevu a zlosti(odrazilo sa to aj na zdravotnom stave),ona je výbušný typ (býk).

Myslím, že to kúzlo je použiteľné. Ale zas raz budem protivná -P a pridám si – nebolo by lepšie prediskutovať to pri sviečkach a dobrom vínku? Nech je z toho hneď zážitok do pokojnejšej budúcnosti.

Niekedy myslím, že siahame po kúzlach skôr, ako sme vyčerpali všetky naše možnosti. (Ja to niekedy robím tiež. Je to príliš silné pokušenie, mať poruke toľko energie a nevyužiť ju.) Preto sa nám často stáva, že do kúzla potom nevložíme dostatok zúfalstva či inej emócie a kúzlo trvá potom príliš dlho.

Chcem sa iba opýtať či to naozaj na 100% zaberie, lebo som som sa dosť pohádala s kamoškou a chcem áby sme sa zmierili…a ešte či sa to môže robiť normalne aj cez deň alebo len pri splne…”

P*veras: “Čo tak vyuzit najprv vsetky mozne ludske moznosti az potom kuzla??? tak sa to totiz robi !Co keby ste sa s nou normalne porozpravali??? Ci to na 100 zaberie? Helar to napisala krasne-chyba neni v kuzle ale v bosorakovi ak kuzlo nevinde. Tomu co robite musite verit ! Uz som to pisala a nechce sa mi to pisat odznova, vsetko co vopred odsudite na neuspech aj neuspechom bude. Je to tak vo vsetkom nie iba v kuzlach.”

kcem sa spytat ci sa to da pouzit aj na rodicov ktory mi nedoveruju….a ze ci existuje niake kuzlo aby mi dali viacej slobody…alebo niake aby ma aspon trochu viac chapali…”

Hanelie: “ahoj, môžeš použiť aj toto kúzielko / na získanie odpustenia/, to že ti nedôverujú bolo asi niečím podmienené, okrem kúzla sú ale najdôležitejšie činy, napr. ak ti povedia, že o polnoci budeš doma, tak to dodrž napresno, alebo ťa poveria nejakou úlohou napr, aby si nakúpila no tebe sa hrozne nechce – daj si otázku čo môžeš splnením úlohy získať – no predsa dôveru, že sa môžu rodičia na teba spoľahnúť – bez činov to nepôjde, ak chceme, aby sa kúzlo splnilo, musíme tomu vytvoriť aj adekvátne podmienky”

113 thoughts on “Problémy s kúzlami (lásky)

  1. Ľubka,

    jedno jediné – pomsta nie je vec, ktorú robíme iným, ale sami sebe. Keď naše podvedomie naučíme, že sa neodpúšťa, budeme musieť žiť so všetkými svojimi najhoršími vlastnosťami denne na očiach.

    Ak vám niekto ublížil, nerozmýšľajte o pomste, ale o tom, ako sa môžete poučiť z toho, čo sa už stalo a neodstane. To, že sa niekto iný bude cítiť biedne, vám už nepomôže – a pretože sme svojím spôsobom všetci poprepájaní, jeho utrpenie zhorší aj našu situáciu. Tomu sa hovorí karma – vezmeme si emocionálne zle nabitú situáciu so sebou do našej terajšej budúcnosti i do budúcich životov.

    Ak sa potrebujete zbaviť pocitu ukrivdenia, skúste kúzlo na zbavenie sa starých bolestivých spomienok alebo rekapituláciu (návod nájdete v Mračnej hore – lišta vpravo).

    Je dôležité, aby ste zlú situáciu so sebou nevliekli ďalej ako karmický dlh, pretože sa v tomto alebo v budúcich životoch budete s touto situáciou musieť potýkať znova – a ak vám veľmi ublížili, tak o to asi nestojíte…

    A ešte raz: neexistuje čierna a biela mágia. Existuje len čierna a biela duša… Takže si tú svoju nezapraste negativizmami – budete ju potrebovať na dosahovanie príjemných vecí pre seba a ľudí okolo vás!

    Páči sa mi

  2. sice aj ja mam take problemy ze mi robia zle ale kladby nechcem hadzat ja sa venujem bielej magii konkretne chcem nieco liecenie a trochu exorcismus ma zaujima

    Páči sa mi

  3. To čo píšete je veľmi pekné,ale to čo mi urobili odpustiť sa nedá.V skratke.Pred ôsmimi rokmi ma znásilnili a v škole na strednej ma fizycky týrali.O to všeto sa postarala jedna osoba ktorá si zaslúži trpieť tak ako ja.Nemyslíte?Mágia je na to ideálna a voodoo bábka tiež.

    Páči sa mi

    • Asi si aj Ty v minulom živote niekoho znásilnila buď na tele, alebo duchu. Aj mágia je znásilňovanie.

      Páči sa mi

      • Nikoho som v minulom živote neznásilnila ani na tele ani na duchu.To si vyprosíííím!!!Ten kto trpel a trpí celý život som len JA!Nechcem aby to vyzeralo ako sebaľútosť ale je to čistá pravda.

        Páči sa mi

  4. aj ja mam nepriatelov v skole a robia mi zle a biju sa len tak pre nic za nic dokazuju si ze su najvetsi napr. sa vysmievaju a nadavaju a byju ale ked budes vydavat kliatby tak sati to vrati 3x a cierna magia je diablove umenie co zleho spravis to sa mu bude pacit a viac sa ho nezbavis

    Páči sa mi

  5. Toho sa vôbec nebojím.Strašne som pri tej osobe Zuze trpela.Neznášala ma preto,lebo to bol sociopad o ktorého sa nikto nestaral a nemal nikto o ňu záujem.Nestarali sa o ňu ani rodičia a vôbec si nemohla nájsť chlapca,lebo to je šlapka ako jej mama.Mňe závidela to,že sa o mňa rodičia starajú a že ma majú všetci radi,že mám sestri z jedného pekného manželstva a že som si vedela nájsť chlapca aj keď som ťažko chorá.Preto to všetko robila.Lebo mi toto závidela.A ty sa nedaj ak ti niekto dá facku,vráť mu ju.Nebuď ako ja v škole.

    Páči sa mi

  6. ľubka –
    skús si na chvíľu predstaviť, že si v zuzinej koži – to všetko, čo popisuješ –
    ak bola tak vychovaná odkiaľ má vedieť, že existuje aj dobro – dalo by sa očakávať, že práve ty sláskou vychovávaná budeš vedieť návod ako ju dostať z toho marazmu aspoň minimálne
    pomsta ti nepomôže – tomu skutočne ver –
    každý je zodpovedný za svoje konanie a zároveň znáša aj dôsledky týchto konaní –
    mám osobnú skúsenosť : tak mi ver
    tiež som chcela okamžitú pomstu a robila som nejaké kúzlo – avšak mne sa prihodila 2x po sebe autohavária
    to, že sa tej dievčinke zle vodí a má starosti je mi teraz totálne na figu – totiž som pochopila, že sa skutočne má odpúšťať a že tá situácia pri ktorej som bola ja “porazená” bola zaležitosťou nás oboch – bez príčiny to určite nebolo

    Páči sa mi

  7. No lutujem ta ze ty nici taka bestia zivot a aku chorobu mas?viem jeto neprijemne ze si mala peknejsi zivot a ze si bola stastna a ta bestia ty znicila zivot rad by som pomohol ale neviem ako, tu zuzu nepoznam zabijat nechcem ani neviem co je to za diabla. Mne sa podarila taka mala kliadba na sprosteho spoluziaka ze som sa ho zbavil na 2 tyzdne ale ked dosel to bolo horsie neviem ci to zistil ale mne to je jedno ci zdochne a pojde aj do pekiel abo co.. chcel som skusit kliadby ale hladam vhodne kuzla ktore su pre mna ako bielu magiu .

    Páči sa mi

  8. No lubka ja to mam tiez hrozne ja mam hroznu rodinu nic ine neocujem len hadky ,otec sa hada z matkou este je opilec pije stale a na nas vylieva zlost ,brata mam nervaka a este sibnuteho agresivny je a nadava na pana boha same nadavky este mu sibe z pocitaca a zvuky vydava , v skole mam zase sprostych spoluziakov. aky mam ja zivot asi?

    Páči sa mi

  9. Ja ti poviem len toľko,že od dvoch rokov som chorá a mám Epilepsiu.Nieje to tá klasická epilepsia keď niekoho vidíš že mu ide pri záchvate pena z úst.Ja mám hydrocephalus.Niekedy mi tlačí na mozog a tým mi spôsobuje záchvaty.

    Liked by 1 person

  10. Čo sa týka tvojej rodiny,poviem ti len toľko.Pokiaľ tebe fizycky neubližujú a si veriaca tak sa utiekaj k Pannej Márii.Modli sa túto modlitbu:O Mária bez hriechu počatá modli sa za nás ktorí sa k tebe utiekame.Ale keď veľmi trpíš a bijú ťa tak ich na polícii udaj bez milosti.Takí ľudia ťa nemaú čo mlátiť.A keď ťa ani mama nebráni tak to vôbec nechápem.

    Páči sa mi

  11. Ano presnejšie voodoo bábke. Chcem ju použiť na Zuzu.Sigil je niečo ako znak jej mena.Môžeš si to nájsť aj na nete.

    Páči sa mi

  12. Ja tak podobne.Vieš,keď sa mi to kôli nej stalo premýšľala som ako sa jej pomstiť.Priznám sa,že najprv ešte keď som nemala počítač,tak som chcela ísť k nej a vyťiahnúť to z nej všetko čo mi spravila a nahrávať to pri tom.No ona je taká,že aj ten hlas na páske by poprela.Tak potom som sa rozhodla už keď som dostala počítač otráviť ju takým prostriedkom na ktorý by nikto-nikto neprišiel.Ale zase som si povedala,že skapať tak rýchlo ju nenechám a že musí trpieť ako som trpela ja.No s tým rozdielom,že sa jej svojimi rukami ani nedotknem a bude trpieť tak aby nevedela kto jej ubližuje tak ako mne.Hoci si myslím,že sama si to domyslí.Vieš týrala ma od 16 do 18 rokov a po škole keď som sa zaľúbila do chlapca z jej vchodu tak to nemohla prežiť a dala ma troma chlapmi znásilniť.Teraz mám 26 a stále sa s tým nemôžem vyrovnať,lebo okrem mňa a jedného kňaza to nikto nevie.Celé noci plačem.A v noci na to myslím.Potrebujem sa jej pomstiť.

    Páči sa mi

    • nie,ty sa jej nepotrebuješ pomstiť,ty jej v prvom rade potrebuješ odpustiť,
      všetko zlé čo ti urobila,každému sa všetko vráti,aj tebe ak jej ublížiš sa to opať vráti,to je taký začarovaný kruh,z ktorého jediná cesta von je odpustenie,my nemáme to právo súdiť a robiť rozsudky a udeľovať tresty…zaťažíš si zbytočne karmu zlým skutkom,na čo?nemyslíš že si už aj tak dosť dlho trpela a nehala sa za živa z vnútra zožierať svojou vlastnou nenávisťou?myslíš si,že si jej tým niejako ublížila?nie,je nie,opať len sebeˇ.
      Je pre teba ozaj ťažšie jej odpustiť,a nehať to nech sa jej to same vráti,a nemať v tom prsty a tým pádom ani žiadnu zozpovednoť nepreberieš,alebo je ťažšie nenávidieť 10r.,potom sa pomstiť,a ešte za to prevziať zodpovednosť?sakra počítaj,však to už bude dokopy 25r. zo života tvojho čo sa budeš touto sračkou zaoberať,a tým pádom nežiť…život človeka je tak strašne krátky na to,aby sme si ho ešte takto skracovali…veľa šťastia ti prajem,a hlavne odlož mysel na chvílu,lebo tá je dobrý sluha,ale velmi zlý pán,..má ti slúžiť,nie ty jej..a otvor a načúvaj čo ti na toto povie tvoje srdiečko,ked sa don ponoríš,nájdeš tam svoj stratený pokoj.

      Páči sa mi

  13. Co potřebuješ :

    Nejprve si sežen fotku dotyčného potom 1 vlas toho dotyčného a 3 svíčky.

    Prostředí :

    Bud absolutně klidný/á,v místnosti je tma a nikdo v totéž místnosti-jen ty.

    Postup :

    Nejprve vem fotku a povlhči ji vlhkým hadříkem tak aby se nerozbyla,

    Potom kolem ní rozlož svíceny,tak aby se fotky nedotýkaly.

    Uklidni se a pořádně se nadechni.

    Pohlť vzduch svíček a vyfoukni jej na fotku,toto proveď 3 krát.

    A teď už stačí jen zřetelně a hlasitě naštvaně vyslovit :

    IA DUK! IA ANDARRA! IA ZI BATTU BA ALLU!

    BALLAGU BEL DIRRIGU BAAGGA KA KANPA!

    BEL ZI EXA!

    AZZAGBAT! BAZZAGBARRONIOSH!

    ZELIG!

    Pokud se ti to nepovede pokus se to vyslovit ještě jednou Ale pokud se ti po 3. nepovede kletba spadne na tebe a budeš na věky věkoucí proklet kletbou ANDARRA !!!

    Páči sa mi

  14. Ďakujem,ale trošku sa bojím toho že by sa mi to nemuselo podariť.Skúsim to s tou voodoo bábkou.Mám to istejšie,ale ďakujem.Ľubka.

    Páči sa mi

  15. ahoj Helar,
    chcela som sa opyat na jednu vec. Robila som kuzlo na zosilnenie lasky od P’veras.
    Odkedy som ho spravila mame vo vztahu vazne problemy, dokonca uz skoro ani nekomunikujeme, nehovoriac o tom, ze sa skoro vobec nestretavame. Priatel sa mi doslova vyhyba.
    Kuzlo som urobila podla pokynov, dokonca za splnu mesiaca, piatok, vizualizovala som, precitila som vysledok, aj moje emocie smerom k predstave boli pozitivne.
    Prosim o radu, kde sa stala chyba, ze sa stalo toto, alebo ako to napravit. Ak by si potrebovala blizsie informacie nemam tvoj mail sice, ale poskytnem.
    Dakujem

    Páči sa mi

  16. Eva537,

    neviem, aká bola situácia, ale vykopírovala som vetu z textu hore: “až už bosorovaním vyčerpáte všetku energiu, na ktorú máte nárok. Pri najbližšom bosorovaní už nesiahnete na “voľnú” energiu, ale uberiete zo svojej osobnej – a niečo sa pokazí, rozpadne sa vzťah, o niečo prídete, ochoriete, dostanete depresie… ”

    Je možné, že ste už mali naplnené všetky svoje priania a presúvanie energie potrebovalo niekde ubrať. Je nezvyklé, že by ubralo na tom istom mieste, kde to posilňujete, ale je to možné – najmä ak vo vzťahu nebolo všetko tip-top a problémy boli tak-či-tak “na spadnutie”…

    Páči sa mi

  17. Ahoj Merlin. Ešte som tú Zuzu neprekliala,ale ak to nespravím tak to už nevidržím.Ja totiž kôli mojej chorobe nemám žiadneho kamaráta/kamarátku a preto často myslím na pomstu.A zvlášť v noci.Moji rodičia si myslia,že som nevyspatá preto že dlho pozerám televízor ale opak je pravdou.Som nevyspatá preto,že myslím na to čo sa mi stalo čo mi spravili.Preto pozerám dlho televízor aby som nemusela na to dlho myslieť.Potrebujem jedného dobrého kamaráta ktorého poznám a ktorému by som sa mohla so všetkým zdôveriť.Aj takého by som mala no poznala som ho na strednej pochádzal z Levoče,ale bohožial neviem ani jeho adresu ani telefonne číslo.Bol to chalan ktorému som mohla na 1000% veriť.Potrebujem ho lebo sa zbláznim z toho,že musím mlčať.Nevieš ako by som ho mohla nájsť?

    Páči sa mi

    • Lubka, nahodne som sa zatarala na tuto stranku, o magii moc neviem, ale riadky , ktore od teba citam, su plne negativizmu, neustaleho sustredenia sa na minulost, nenavisti – vsetkz tieto pocity, vsetky tieto myslienky ta len vycerpavaju, uberaju ti enegiu na COKOLVEK, uberaju ti aj zdravie. Jedine ako si mozes pomoct je PRESTAT SA ZAOBERAT MINULOSTOU, inak ta to znici, ver mi, a nepomoze ti ziadne kuzlo, caro…pomozu ti jedine tvoje myslienky, zacni sa niecomu venovat, kreslit, tancovat, chodit medzi ludi, nehovor ze nemozes – mozes VSETKO co si DOVOLIS vo svojom vedomi, vo svojej mysli.Castokrat si myslime, ze sme uvezneni v nejakej situacii, ale to LEN MY sami vlastnime kluce od dveri von…
      Ano, mas nejaku chorobu, ale poznam ludi, ktori mali vela dusevnej energie, vela pozitivnej energie aj ked boli priputani na lozko, hladaj to dobre, co mas teraz okolo seba, to co je v tvojom okruhu vplyvu, pracuj na svojom “byti” a budes “mat”, na minulost, akokolvek ciernu si ani nevzpomenies. Ak budes vsak nadalej nenavidiet, zit mstivymi myslienkami, moze ta to dost…oslabit. Dufam , ze este nie je neskoro…

      Páči sa mi

      • súhlas s bastet.

        neverím tomu čo tu čítam. je možné, že sa niekto chce tak pomstiť? a neísť dopredu?
        ľubka! nechcem ťa kritizovať. ale otvor svoje vnútro. pracuj s tým čo tam nájdeš. ale hľadaj to pekné. a nehovor mi že sa to nedá. dá sa.
        som vydatá, mám krásne dve deti a matku ktorá je snáď prevtelený diabol. zlatko. v šesnástich som bola znásilnená vlastným priateľom a ked som to povedala matke, neverila mi a zosmiešnila ma. že vraj, som provokovala a dostala som čo mi patrilo. ty tu píšeš, že tvoja rodina sa o teba bojí, čo viac ti chýba. ja som si spriaznenú dušu musela nájsť a ver mi nebolo to vôbec ľahké. ty máš poklady doma, a sťažuješ ssa? nemáš na to právo!
        je niečo horšie, ak ťa človek ktorý ťa priviedol na svet, tak veľmi nenávidí, že na teba poštve všetkých vo svojom okolí?
        zamysli sa zlatko. svet je krásny a farebný, nie čierno biely ako ho vidíš ty. ver mi. nerob nič nasilu.
        máš právo sa brániť , ale nie útočiť.!!!!

        Páči sa mi

  18. Myslela som,že či sa jeho adresa nedá zistiť nejak cez internet.Ale ja také veci neviem robiť.Kde to mám hľadať a tak… .

    Páči sa mi

  19. ahojky merlin

    chcela by som sa aktivne venovat carovaniu ale neviem kde by som nasla take mensie kuzla ktore niesu az tak narocne…. proste iba nejake jednoduche….
    ale nie zase ciernu magiu ale bielu … alebo to je jedno…..dakujem

    Páči sa mi

  20. Zaklínadlo štěstí
    “Od této chvíle bolesti zmizí, smůla a trápení budou mi cizí. Těším se na štěstí, už nejsem v krizi”

    Zaklínadlo proti zlým duchům
    “Prach jsi a v prach se obrátíš. Na věčnosti, ať zlý duchu shoříš”

    PŘIČARUJ SI SEBEDŮVĚRU
    “Vzývám vás síly vody a vzduchu, popřejte přání mému sluchu. Dej sílo ohně a země, ať můj sen splní se ve mně!”

    VYROVNÁVACÍ SÍLA
    “Vzývám sluneční a měsíční vílu, dopřej…(tvé/jiné jméno) novou sílu!”

    Páči sa mi

  21. Dobry den,
    Chela by som od vas poradit, lebo som v takej zufalej situacii a neviem ako dalej. Pred niekolkymi mesiacmi som sa rozisla s priatelom po 6 rokoch. Nebola som s nim stastna,a hoci to bol dobry chalan bol prilis majetnicky a nemohla som byt sama sebou a potom prisiel niekto iny a otvoril mi oci. Dlho som nevedela co robit ale nakoniec som sa rozhodla rozist sa s priatelom,lenze uz bolo neskoro pretoze ten druhy chalan dostudoval a vratil sa domov (do FR). Ja som mu ale nikdy nepovedala co k nemu citim,ani on mne,len sme vedeli ze ze tam medzi nami nieco je,ale kedze som mala priatela ani jeden z nas to nechcel riesit. Ked sa ale dozvedel ze som single tak mi hned napisal….a potom sa mi uz viac neozval iba po 2 mesiacoch ze pride naspat na graduacie a ze sa chce so mnou stretnut. Tak sme sa stretli. lenze ked som bola s nim tak to bolo akesi cudne..akoby to bol premna cudzi clovek a dost som bola rezervovana v ten vecer….a aj on asi nevedel co si ma o tom mysliet…a ocividne bol sklamany…kedze to zvyklo byvat medzi nami uplne ine…a teda sme sa ani nerozpravali o nas a ani sa medzi nami nic nestalo…a az potom ked odomna odisiel som si uvedomila ako velmi ho lubim….nechcela som to riesit ale mi to nedalo a napisala som mu ako to citim….on nato zareagoval tak ze citi to iste a ze lutuje ze sme sa nedali dokopy a ze ho to trapi ale mysli si ze je uz neskoro,ze by chcel prist naspat lenze nema peniaze ani pracu a ani si uz dlho nevie najst atd. Ja ho poznam uz dost dobre a viem ze je taky ze pocuva rozum nie srdce….a mohol by prist naspat do Uk a najst si pracu tu…len momentalne asi nevie co zo sebou …ja neviem co mam robit nechcem sa mu prosit….a preto by som chcela poradit ake kuzlo by som mala pouzit aby sa vratil naspat,alebo aby nekomplikoval tak vsetko a zacal sa riadit srdcom….alebo ja neviem ze co mam robit….
    Dakujem

    Páči sa mi

    • verím v silu energii! či boha, či ako si to nazvete, je to jedno!
      ale tieto snahy o pričarovanie LÁSKY, mi prídu absurdné! ako je možné, že v dnešnej dobe, keď prakticky neexistujú nútené manželstvá, niekto chce niekoho začarovať? prečo? nepriniesla táto doba voľnosť práve v tomto smere? práve osvietenie neprinieslo úľavu? možnosť voľ by partnera nám dáva viac, ako si vieme predstaviť. ako sa ľudia chcete učiť, keď nebudete úprimne trpieť? ako pochopíte bolesti iných, keď chcete nasilu riešiť len svoje ego? nechápem toto! chcete riešiť kúzlami tisícky km, pomyselné vzdialenosti ktoré pri láske ozaj nie sú dôležité. nechcete náhodou pritiahnuť kontinenty bližšie k sebe, len aby ste vy mali svoju lásku pri sebe? nech všetko ostatné živé trpí, alebo niektoré druhy rastlín a zvierat nech vyhynú, len nech ja mám svojho priateľa pri sebe! čistá psychiatria!!!
      zbožňujem tieto stránky, helar je múdra žena a odvádza dobrú prácu týmito stránkami, ale konkrétne toto tu ma neskutočne irituje!

      Páči sa mi

  22. ahojte no čítal som všetko ako bolo napísane na začiatku no aj tak by som sa chcel spitat na to kúzlo lásky alebo keby my len niekto vedel pomoct tak by som mu bol velmy vďačný a verím tomu ze by sa mu to niekedy vrátilo tak keby bol niekto taký ochotní tak mohol by my napisat svoj email a by sme kus reči prehodili … dakujem

    Páči sa mi

  23. keď ju miluješ, a ona teba tiež, v čom je problém?
    ostatné sa poddá. lilahswag@gmail.com, ale upozorňujem ťa, že ti kúzlom nepomôžem, jediné čo ti môžem ponúknuť je rozbor a rozhovor, ale kúzlo odo mňa nie!
    ovplyvňovanie druhej osoby považujem za najhoršiu vec proti bohu. chápeš.?

    ale, skús sa tuto povŕtať na týchto stránkach, niečo tu možno nájdeš. ale radím ti, neriskuj!!!!

    Páči sa mi

    • v tom že mame to velmy komplikovane a jej cela rodina si neželá aby sme sa stretávali proste jej zakazujú ako ja riskovať nechcem a ani nemienim a ovplivnovat by som ju nechcel to radšej to nechám tak aby aspoň ona bola štastna a mala sa faj …. len som uz prešiel velmy vela veci a tak som narazil na tuto stránku preštudoval som čo sa len dalo tak som chcel aspoň vyskúšať a opitat sa co by sa dalo stim robit ……..

      tkoscak@azet.sk

      Páči sa mi

  24. Prosim vas o radu…vcera som urobila kuzlo “Vrat sa spat ku mne”,ale sviecka mi cela nevyhorela,pretoze som ju sfukla.Myslite,ze to nejako ovplvni kuzlo?A ak ano,preco? Dakujem 🙂

    Páči sa mi

    • jediné ktoré poznám, je úprimne pozrieť do očí milovanej osobe a povedať

      ĽÚBIM ŤA!!! funguje to na ženy lepšie, ako šoková terapia. musí to mať ale vážnosť danej cvhíle, musí to chcieť tvoju pokoru a troška sa ponížiť je v poriadku, pretože budeš odmenený. keď nie hneď tak po nejakej dobe určite!

      ozaj, funguje to lepšie ako ABRAKA DABRA! 🙂

      Páči sa mi

      • a ked to nefunguje ??? ked som to skušal a bolo to o inom ? ked sa my boji povedať ze aj ona ?hmm potom čo .

        Páči sa mi

      • milenec, ty si nejaký netrpezlivý, 🙂 trpezlivosť ruže prináša!

        tak sa jej to snaž nenásilne dokázať. kvetinka, čokoládka, milá sms,
        krásny majlos, veď žijeme v dobe, ktorá nám milencom len pomáha, xi.

        môj muž lámal mňa 3roky!!!

        a prečo by sa mala báť, že aj ona teba? ak sa bojíí strápnenia, musíš sa “strápniť” ty. trpezlivosť, milenec. 🙂

        veľa šťastia, 🙂

        Páči sa mi

      • hmm oto nejde že strapnena a ani oto aby som bol netrpezliví ale oto že ja ju nemožem mat .. dovod ? ma priatela a je snim len aby nebola som nou asi tak a teras co? viem že ho nema tak rada ako mna sama my to povedala ale nechapem to prečo potom snim je …. tak čo by si my poradila ? lebo tam uz musi byt vyššia moc a ja taku nemam … aspon zatial

        Páči sa mi

      • tak my napis kde sa ho dozviem a nikomu nezasahujem nikde proste ma to čim viac zaujíma ako si napísala niečo stratíš a niečo dostaneš ty niečo potrebuješ a ja ti to môžem to sprostredkovať a naoplatku ty mne pomožeš nieje to vydieranie len pomoc ako ja tebe pomôžem.. hmm ?

        Páči sa mi

      • milenec.

        odo mňa sa nič také, ani za svet nedozvieš.
        ak si chceš privodiť nejaký problém, kľudne, ale ja za to nebudem zodpovedná

        pa pa, veľa šťastia, a rozmýšľaj hlavne. 🙂

        Páči sa mi

      • tak o čom to ty snívaš? o priateľke iného?
        a to ti z jej strany ako dôvod nestačí, že je z iným len preto aby nebola s tebou?
        čo si si to vzal do hlavy? veď ona je s ním a pred tebou hrá formu, že s ním je len preto, lebo…prečo?

        to sa ti oplatí byť s dievčaťom, ktoré vlastne klame obom? 🙂

        Páči sa mi

      • zlato, netráp sa pre osobu, ktorá si to evidentne nezaslúži!
        zamysli si, či by si chcel takúto osobu pri sebe, keď vieš, že si robí z vás oboch srandu?

        predstav si, že použiješ “kúzlo lásky”, a ona bude s tebou! ale uvedom si, ty ju neprerobíš, len bude s tebou a robiť toto čo robí teraz svojmu priateľovi tebe!

        nie je to hrozná predstava? podľa mňa je!
        zlato, choď sa zabaviť, a nájdi si dievča čo ťa bude hodné. nie toto.
        ako si môže vážiť teba, keď si neváž seba?
        a ak náhodou niečo také predvádza, je to iba maska! 🙂

        Páči sa mi

      • hmm keby take kúzlo existovalo tak by som ho uz niekde aj nasiel no pochybujem otom či vôbec existuje .. alebo sa mýlim ??no a premna to nieje hrozne ale za pokus to stoji a uhádla si je to masska a velka ale všetko ma odomna ja som ju to vsetko naučil a teras neviem ako na nu ….

        Páči sa mi

      • vidíš, takto by to bolo aj pri použití kuzla, akéhokoľvek kúzla.

        niečo stratiš, niečo dostaneš. zákon zachovania energie, nič viac.

        a existuje, ale tu ho asi nedozvieš? prečo, zasahuješ do života iného, zašpiníš si karmu, zašpiníš tu jeho, je to priveľa zodpovednosti na to, aby si to dokázal, ako laik uniesť.

        nezahrávaj sa s tým. môžeš prísť o viac, ako dostaneš!!!!!

        Páči sa mi

  25. ahoj vsetci
    tak ja by som potrebovala poradit. mam strach o svoju kamosku. ta sa zaplietla so zadanym muzom, ktoreho partnerka sa venuje takymto veciam. ale on chcel od nej uz viackrat odist a aj si nasiel zopar mileniek a nakoniec to skoncilo tym, ze ked nevedela co urobit, tak ho prehovorila na dalsie dieta aby si ho ulovila. ale on stale chce moju kamosku aj ked ho ta odmieta a je z toho hotova. a zacal sa citit zle v poslednej dobe.
    podotykam, ze s nim vobec nespala a ani nic blizsie nemala, len mu stale vysvetlovala, ako sa ma spravat, dat si veci s partnerkou najprv doporiadku a potom nech beza za nou. inak nema zaujem. je mozne ze na moju kamosku niekto nieco poslal?
    inak je to velmi dobra osoba a je aj nabozna a laskava.
    mozu jej aj tak ublizit neako? alebo je to len taka depresia z nenaplnenej lasky ku nespravnemu cloveku.
    dakujem. da sa to neako zistit, ci jej niekto uskodil?
    dakujem

    Páči sa mi

  26. lebo moja kamoska je veriaca a na taketo veci neveri a ani si nevie predstavit, ze by jej niekto vedel takto ublizit.
    dakujem

    Páči sa mi

  27. takto jej potom ty takto nepomáhaj. ani to neskúšaj. ani tu, ani nikde. jedine ako jej môžeš pomôcť, je stáť pri nej, keď plače, pomôcť jej zliepať kúsky srcda, keď sa jej rozbilo, ukáž jej, že aj ty ju máš rada, ale neopováž sa, riešiť toto za ňu! Z jednoduchého dôvodu, ty nie si ona. ty nevieš čo má v srdci na 100 percent, a to čo vidíš a cítiš, sú čiste len tvoje pocity!!!!

    skláňam sa pred takou úprimnou a nesebeckou láskou, ale nerob nič, čím by si mohla ohroziť seba a aj ju.

    a je to možné, že sa jeho žena niečim zaoberá, ale mágia to asi nebude. je to čisté prasprosté vydieranie, navyše má tá osoba málo sebalásky, ale to je zasa jej spôsob ako si len chrániť to čo je pred ľudmi a pred bohom jej.
    síce je zlý, a ona neskôr pravdepodobne bude trpieť, ale to je jej problém.

    a tvoja kámoška, robí jednu obrovskú chybu.
    ten muž nie je pre ňu! udržia ho v nádeji, že možno raz niekedy ….bohviekedy budú spolu. ! nie je pre ňu a ak sa ho vzdá, uvoľní cestu sebe a aj jemu.
    sebe v zmysle toho, že si nájde lásku, ktorá nebude mať tieto “problémy” a väzby a keďže už poznala trýzeň lásky, uvidí ju prakticky okamžite!!!

    a ty? si pravdepodobne dobrá dušička, s veľkým zmyslom pre spravodlivosť, ale tieto veci, ” myslím okolo mágie” NERIEš! ja nie som proti mágii, je to vlastne len čistá spolupráca s prírodou a jej tokmi a to tu bolo odkedy je človek vedel nakresliť koleso, ale nie sú to žarty!

    snáď som ti pomohla, dúfam že áno, pretože ak nie, ty budeš hľadať iné cesty, ktoré tvojej kámoške a tebe len ublížia! vážne.

    Páči sa mi

  28. dakujem dakujem lilah

    to vies, kamosky si chcu pomahat.
    moja kamoska hovori, co do sveta vydas to sa ti aj vrati. ona veri v silu modlidby a dobreho slova a ich ochranu. je velmi mudra a inteligentna a vela ludi ju ma rado. ja som len chcela ci aj modlidby maju rovnaku silu ako neake zle cary jednej zufalej zenskej. inak ona mu vysvetlil vsetko okolo rovnovahy v zivote cloveka a o tom ako sa cloveku vsetko vrati ak sa nesprava ako ma. ona je proste perfektna. tu my neverime na nic ale ludia zo severu maju v sebe tolko viery, ze sme uplne malicki pred nimi. ucia nas vela veciam. nasa doba rychla tomu len ukazuje. tam sa neponahlaju ale si ju vychutnavaju.
    ale aj tak sa zalubit do zleho muza je trapenie. no neviem.
    mozno je to len smutok. ona hovori, ze sa citi divne a nevie preco. tak som jej o tom povedala. je to citlivy clovek, tak ci nieco na nu niekto neposlal. hlupe co?
    ale take zufale zenske robia rozne zle veci. neviem, ci ju nahodou neobklopuje neaka zla energia alebo co. da sa proti tomu chranit neako?
    dakujem. to mam len pre vlastnu informaciu. dakujem lilah. ak mozes, tak mi odpovedz. dakujem

    Páči sa mi

    • ideme do príliš osobných vecí, a nie je dobre písať to takto verejne cez blog.

      daj kontakt ozvem sa ti ( majlos)

      Páči sa mi

  29. a k tej modlitbe tá je dobrá!!§ veľmi dobrá ak je úprimná! ( nemám na mysli rovno otčenáš a iné, modlitby od srdca vždy idú tam kam ich dotyčný posiela)

    niekto tomu hovorí rozhovor ( čo je prakticka aj pravda, pretože modlitba je vlastne rozhovor , v preklade)

    niekto tomu hovorí pozitívne sústredenie energie, niekto afirmácia, vidíš, koľko pomenovaní na jedno posielanie lásky inému.?

    pa pa, drž sa, a všetko dobré 🙂 vám obom

    Páči sa mi

  30. ahoj lilah,
    ak napisem mail posles mi neake rady? som tu citala, ze je dobre sa umyt v kupeli so slanou vodou. no neviem.
    dakujem.
    urcite je to vsetko opsychike ale su situacie, ked je clovek velmi smutny a slaby a tiez potrebuje pomoct a poradit.
    dakujem.

    Páči sa mi

  31. soľ je fajn, odvar zo šalvie je fajn,
    a áno, niečo vymyslíme.

    ale myslím si, že sa stačí tuto dobre pozvŕtať, a nájdeš si všetko.

    len nerob pokusy!!!! chod najprv cez bylinky,

    Páči sa mi

  32. ahoj lilah.
    ja by som ti napisala v akej som teraz ja zlozitej situacii, ak by si si nasla na mna cas.
    poprosila by som ta o radu k mojmu manzelstvu. ak sa da.
    dakujem

    Páči sa mi

    • zuzika, veľmi rada, ale nespoliehaj sa na nejaké magické rituály a pod.

      ok. :.-) daj kontakt, odpíšem ti.

      Páči sa mi

  33. ahoj lilah
    nedasa my poslat z nejakeho dovodu meila tak pišem ti tu .. to som ja mam taký asi problém urobil som to kúzlo zmrazenie no a
    vieš čo sa deje ? ako keby sa proti mne všetko obrátilo naopak no
    normálne nechápem čo sa deje .. mohla by si my vysvetliť čo by to
    mohlo byt a dúfam že to ona nezistila lebo inak mam problém a velky

    dakujem Tomaš

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.