Ako sa naučím mágiu?

0930aa382611b27a83d8727f40ebd071Mágia má takú moc, akú moc má človek, ktorý ju praktizuje. Sú sviatoční bosoráci a sú mocní bosoráci. Všetko je to vec sústredenia energie na istý cieľ a presvedčenia o úspechu.

Michaela: “mam na teba zopar otazociek a na kazdu s vas napr. rada by som vedela v kolkych rokoch ste zacali s ako to nazvat na pracovat s magiou?! potom podarilo sa vam niekedy aj nieake to kuzlo ale na 100% nieze budete klamat lebo neviem ci tomu mam verit ajj keby som chcela moc moc moc tak by som chcela nieaky dokaz alebo nieco take ! co vsetko ste uuz skoncili co mam robit aby som bola carodejnicou hmmmm vedela by si mi poradit pls

Podľa tvojich slov
1. by si chcela byť čarodejnicou,
2. neveríš, že sa ňou možno stať,
3. chceš potvrdenie alebo dôkaz od ľudí, ktorí verili, ale
4. keď ho dostaneš, aj tak máš výhradu, že sa to nedá overiť.

Myslím, že už cítiš ten začarovaný kruh. Bosorovanie nie je o rozmýšľaní, ako by som chcela bosorovať. Je to (ako šport, hra na klavír alebo spev) o praxi – začať bosorovať a zisťovať, ako to treba robiť, aby to čo najlepšie vyšlo aj tebe.

Ja sama som si asi v 10 rokoch kúpila svoje prvé veštecké karty. Začala som – a jedného dňa mi začali moje veštenia vychádzať. Ale nebolo to na druhý deň, ani o mesiac, ale o hodne rokov… A tak ma to vydesilo, že som s tým okamžite prestala a vrátila sa k tomu až po mnohých rokoch. A dnes sa to učím odznova ako ochrnutý človek sa musí znova učiť chodiť.

Kúzla začnú vychádzať, až keď už cítime energiu, vieme ju usmerňovať a vieme ju dávkovať. Dovtedy vychádzajú náhodou alebo máme mimoriadny talent. Ale tá správna zručnosť sa dá získať len skúšaním a rozoberaním, čo sa mi podarilo, čo už menej a prečo to nevyšlo.

A ešte jednu linku na poučku, ktorou to vždy začína: “predstieraj, že to si, až kým sa tým nestaneš”.

Čo je mágia?

Mágia je vec ovplyvňovania toku univerzálnej energie cez kanál podvedomia alebo cez priamo otvorený komunikačný kanál (šamanizmus).

Podmienka je absolútna koncentrácia, pomerne vysoká osobná energia, pevné presvedčenie a po ukončení kúzla ho vymazať z mysle.

Až sa vám podarí “dokotkodákať” sa s podvedomím alebo otvoriť priamy kanál, môžete sa celkom vzdať rituálov a bosorovania a len poviete, čo sa má stať – a ono to nastane. (Samozrejme, v rámci zákonitostí Univerza. Niečo z ničoho nevzniká ani vo vesmíre.)

Rituály, návody a pomôcky

Než sa toto podarí, býva človek viazaný na rituály a návody, ale to neznamená, že fungujú len tak, ako je to do bodky popísané. Musíte uveriť tomu, že to vyjde, a to do tej miery, že sa to ako obraz a presvedčenie dostane do podvedomia aj vtedy, keď s ním priamo neviete komunikovať. Na to sa potrebujete naučiť kontrolovať svoje myšlienky – a tu zas nastupuje prax meditovania.

Rituály, zaklínadlá, magický kruh, magické pomôcky a pálenie sviečok sú len pomôcka koncentrovať sa jedine na to, čo práve robíte. Preto sa aj väčšina kúziel robí v noci, keď je tma a nič iné vás nevyrušuje.

Ak by ste cítili najlepšie a v “najmagickejšej” nálade napríklad v lese, tak je dobré robiť kúzlo trebárs aj v lese. Priestor “vysvätiť” môžete tak, že jednoducho nakreslíte palicou do zeme okolo seba kruh, ktorý nebudete pri bosorovaní prekračovať – a budete si uvedomovať, že vás má chrániť pred zlými vplyvmi počas práce. Pri kreslení si môžete opakovať nejakú formulku s významom ochrany, napríklad “kreslím čiaru, ktorá ma bude chrániť”.

Eva na to napísala: “Ja si taku pomyselnu ciaru obcas urobim nohou v robote. Ked sa citim ohrozena, mohlo by aj to fungovat?”

Samozrejme, že to funguje! Podstatné je, že viete, čo pre vás tá čiara znamená. A keď to vie vaše podvedomie, tak potom zariadi, aby čiara “fungovala”.

Biela a čierna mágia

A teraz na inú tému – čierna/biela mágia. Často sa ma ľudia pýtajú, či niečo nie je čierna mágia. Na to sa nedá odpovedať: Neexistuuje “biela” a “čierna” mágia – je len mágia ako nástroj a dobrý alebo zlý úmysel toho, kto ju použije. Ak je úmysel dobrý, výsledok bude dobrý; ak je úmysel zlý, výsledok bude zlý – ale mágia, ktorú použijem, bude tá istá. Polenom možno zakúriť alebo ním klepnúť niekoho po hlave – ale to poleno za to nemôže! To, čo nazývame “čiernou mágiou”, je produkt zlého úmyslu a chorého sebavedomia.

Potrebujete príklad? Ak napríklad urobím voodoo bábku a sústredím do nej všetku svoju nenávisť a zášť, potom záleží na tom, ako s bábkou budem ďalej narábať. Ak ju len vložím do zrkadlovej krabičky, previažem čiernou stuhou a následne pustím z hlavy, tak človeka nechám šťaviť v jeho vlastnom zle a mne sa uľaví. Ale ak s ňou urobím rituál, kde ju budem pichať, páliť alebo trhať na kúsky, je to v najlepšom prípade zbabelosť a v najhoršom pokus o vraždu. (Či skôr naopak: pokus o vraždu môže byť ojedinelé “zblbnutie”, ale zbabelosť je nemenná súčasť našej povahy – a preto je to vlastne ten horší prípad!)

Prečo by sme mali chcieť privodiť utrpenie inej osobe? Oveľa jednoduchšie, nezbabelé a príjemnejšie je postarať sa, aby sa naše prianie naplnilo a aj pre toho druhého “ksichta” z toho niečo dobré “kvaplo”… Takáto mágia nepoškodí našu integritu (teda ani dušu) a donesie nám želaný výsledok.

Skutočne dobré výsledky začne bosorák dosahovať až vtedy, keď sa dokáže povzniesť nad príkoria, urážky a zlomyseľnosti a zaoberať sa situáciou takou, aká je – nie svojou ukrivdenou hrdosťou alebo pocitom vlastnej slabosti. Kým za našimi bosoráckymi počinmi stoja emócie, vždy je tu riziko, že robíme zle a o rok-dva by sme sa pod naše dnešné skutky už nepodpísali… Nič na svete nevyprchá rýchlejšie ako emócie! Dneska láska ako trám, zajtra nepriateľstvo na život a na smrť.

Ak však bosorujeme z rozumu, máme šancu, že vidíme veci také, ako sú, vieme využiť pozitívne prúdy v každej situácii a nezaprasíme si dušu tým, že si po celý zvyšok života budeme pripomínať, ako nedôstojne sme sa vtedy raz zachovali…

Hlavne mladí ľudia (15-20) by mali začať s mágiou predovšetkým prácou na svojej energii a sústredení. To môžu byť hlavné príčiny, prečo sa vám veľmi bosorovanie nedarí. Ste vo veku, keď je pozornosť skôr roztrieštená a prchavá – to by mal byť prvý váš krok na ceste k bosorovaniu: naučiť sa sústreďovať po dlhšiu dobu. Skúste začať s meditáciou min. 15 minút denne si vyčistiť hlavu od akýchkoľvek myšlienok…

Ten správny čas na bosorovanie…

Ak máte strach alebo pochybnosti, nezačínajte s bosorovaním – ešte nenastala tá správna doba. Možno nenastane nikdy. Bosorovanie si totiž vyžaduje, aby ste pripustili, že existuje aj svet mimo toho nášho “viditeľného”… Ak s tým máte problémy, počítajte si o bosorovaní, ale sami sa do ničoho nepúšťajte. Navyše veľa závisí od veku – mladé osoby vo vývoji ešte nemusia mať optimálnu hladinu svojej energie, starší ľudia po štyridsiatke už nemajú optimálnu hladinu energie a keď začnú s bosorovaním tak neskoro, bude ich všetko stáť zvýšenú námahu. (Ale výnimky potvrdzujú pravdilo 😛 .)

Ja som sa na bosorovanie dala z “oprávnenej sebaobrany” proti zlým susedom, ktorí ma chceli pripraviť o strechu nad hlavou -) … Nie, zlo ma nepokúša, pretože moje sebavnímanie to nepripúšťa. Som len súčasť prírody, nie jej “koruna”, a nekladiem svoje priania a emócie nad priania a emócie svojho okolia (zvierat, vtákov, rastlín, ľudí). Dnes mi mágia pomáha pochopiť princíp, akým sú veci zorganizované a prečo sa deje to, čo sa deje. S tým, čo sa deje, viem potom oveľa ľahšie žiť a nemám nutkanie to meniť… Zistila som, že celá Zem je jedna obrovská “mysliaca” mašina a ako taká má oveľa lepší “mozog” ako ten hrášok v mojej hlave! -P Jednoducho jej dôverujem.

O magických školách

Dominik sa pýtal: “Chcem sa naučiť magiu prosim pomôžte mi!

Neviem o tom, že by sa u nás bosoráctvo niekde vyučovalo (hoci vo Viedni jedna taká škola je)… Ale viem o zopár ľuďoch, ktorí by nás ešte dnes s radosťou upálili, keby vedeli, že sa tomu venujeme! A aj pre ostatných: skutočné bosoráctvo začína vtedy, keď sa ním prestanete vyťahovať – keď vám nie je dôležité, čo na to povedia iní, ale ako vyzerá pravda… Hoci priznávam, že keby niekde bola škola, kde by sa tieto veci učili, asi by som sa tam tiež zapísala!

Mágiu ako takú sa najlepšie naučíte tým, že začnete praktizovať. Urobíte niečo, uvidíte výsledok, poučíte sa, urobíte niečo iné, uvidíte výsledok… atď.

Pokiaľ chcete len robiť kúzla, tak toto je najlepší postup. Ak chcete zmeniť svoj život, odporúčam blog “Mračná hora”.

Ako začať?

Dianka: “caute….mam jednu otazku..: D ake mate skusenosti s bosorovanim??odkedy sa venujete kuzlam??tieto kuzla vam naozaj vysli??a prosim vas co mame robit aby sme boli aj my dobrymi bosorkamy?????thanks

S bosorovaním mám také isté skúsenosti ako ostatní čitatelia. Niektoré kúzla vyjdú ľahko, niektoré sa ťahajú donekonečna. Všetko je to otázka koncentrácie a vhodného presvedčenia. No a moje presvedčenie/náboženstvo/svetonázor mi tak trochu “stojí v ceste”: som súčasť prírody, nie jej “koruna”, a preto by som nemala babrať energiu, lebo veci sú dobré také, ako sú. Je to veľmi nevhodné presvedčenie, keď je bosorovanie jediná forma obrany, a hodne spomaľuje materializáciu kúzla. Ale keď sa človek na niečo sústredí, aj nevdojak sa mu všeličo podarí… Už som dokázala aj “zázrak” (a bol mi na figu, pretože keď už človeku nezostáva nič iné než zázrak, tak ho nebude vedieť využiť, keď zázrak nastane -? ).

Sama sa nepovažujem ani tak za bosorku (keď, tak za poriadnu ježibabu), ale skôr za šamana. Keď som zdravá, tak sa viem pohybovať hore-dole v čase. No a veštím už s prestávkami nejakých 40 rokov -P .

Ak sa niekto chce stať dobrou bosorkou, musí sa tomu venovať naplno. Je to ako stať sa vegetariánom – proste už jete len zeleninu. (No dobre, priznávam, že toto prirovnanie trochu pokrivkáva…) Potrebujete si upratať svoje vnútro, aby vami nezmietali emócie. Potrebujete pochopiť, ako funguje energia a ako sa dá usmerňovať. A potom čokoľvek vezmete do ruky a čokoľvek urobíte, ak to bude v súlade s fungovaním energie, bude to magický akt

Erika Aphrodite napísala: “Dobrý deň! Chcem sa stať čarodejnicou v bielej mágií a pomáhať ľuďom,liečiť ich. Nedáte mi nejaké rady ako ešte liečiť a zachovávať tieto praktiky prosím?”

Každá liečiteľská práca začína od seba. Najprv sa človek musí dostať do kontaktu so svojimi vlastnými obmedzeniami, strachmi a bolesťami a odstrániť ich. Potom si musí dať do poridku vlastný energetický systém meditovaním, prácou s čakrami a prácou so svetlom/energiou. Sú dva druhy liečiteľov: tí, ktorí pracujú so svetlom (psychickí) a tí, ktorí pracujú s energiou (reiki, šiatsu a podobne). Človek sa musí rozhodnúť, čo mu je bližšie a na čo má lepšie danosti.

Časť techník pre prácu na sebe samom je už uvedená na Mračnej hore a ďalšie budú postupne pribúdať. Dovtedy odporúčam meditovať a pokúsiť sa o channeling alebo ísť na kurz reiki.

Uložiť

140 thoughts on “Ako sa naučím mágiu?

  1. ahoj … vsade pises o tom, ako dosiahnut magiu… tu som dosiahla… lenze niekde som nenasla ako sa jej mozem zbavit… vraj existuje nejake “posledne kuzlo bosorky”, nevies o tom prosim nieco? ak mozes, napis mi radsej na mail…prosim…

    Páči sa mi

  2. ja mam 15 a už dva roky sa venujem čarovaniu,vešteniu praktizujem wicca , voodo a mnoho tradičnich ritualov či už z clasickeho evropskeho čarodejnictva kto by chcel pokecat : idmed@azet.sk

    Páči sa mi

  3. podla mna existuje cirna a biela magia.Vsetky clanky co som citala o magii,tak tam bola cierna a biela…a mam aj vela knih, co o nich hovori. Mozete mi napisat na email mam na vas jednu otazku….

    Páči sa mi

  4. No tak sa pýtaj zlatik.
    ja som tu pre teba:-) myslím že ťa ťu nikdo nepozná
    a keď hej.. xbaroquex zavinac gmail bodka com a pozreme sa co sa s tym da robit zlatino 🙂
    dneska som hrozne mily ze ludia? 😀 kazim sa

    Páči sa mi

  5. Potrebujem pomoc -chcem aby sa ku mne vratila milovana osoba-viem ze je to nebezpecne -ale uz som sa rozhodla!
    ak tu niekto je kto by mi dokazal pomoct prosim napiste e-mail na: nikola.cukor@centrum.sk.
    ak by kuzlo vyslo-odmena ista

    Páči sa mi

  6. Ahojte ma tu niekto kontakt na niekoho kto mi pomoze s mojim problemom? Chcem aby sa vratil ku mne chlapec ktoreho velmi chcem. Dakujem

    Páči sa mi

  7. ahoj…ja us stravim asi 4 hodiny pri pocitaci a prezeram si stranky o magii..lenze stale neviem ako na to..chcem byt carodejnica vediet kuzla ale len v dobrom! mno prosim pomozte mi….

    Páči sa mi

    • Ahoj 🙂 som na tom podobne….uz dva dni si citam tieto stranky..a hrozne ma to zaujima..keby mi vedel niekto poradit 🙂 vieru vo mne zbudzuju hlavne komentare na sty ,,mne to vyslo” 🙂 z takych mam naozaj radost…ale na viacerych strankach su kuzla napisane z Čarodejníc…ten serial..je to uzasny serial..naozaj ho zboznujem ale nemyslim si ze akurat tie kuzla su skutocne…a funguju…pls poradte mi 🙂

      Páči sa mi

  8. Simona.

    4 hodiny na počitači su velmi malo nato,aby si vedela “ako nato.

    I keď najlepší základ “ako nato” je naša vlastná intuícia:-)

    Ak Ti možem poradiť prečítaj si celú mračnú horu.

    Ak to zvládneš si na najlepšej ceste…

    Ak tužiš čarovaťa si ako každý trošku netrpezlivá,prečítaj si bosorácku filozofiu a skus nejaké mini kúslo,ktorých nájdeš v receptári podľa tvojho zámeru dosť.

    vela šťastia

    rakairan

    Páči sa mi

  9. uz 3 mesiace sa pokusam stat carodejnicov ……….zatial sa mi maximalne poodarilo nadvihnut pero a hodit ho som mizerna zarodejnica?poradte mi plis

    Páči sa mi

      • myslím, že na to treba veeela trpezlivosti, klud, cvičiť, sústrediť sa na prácu s energiou, a veriť, že ti to pôjde 🙂 mne sa to tiež ešte nepodarilo, ale nemala som k tomu podmienky, teraz už mám, tak idem na to, veľa šťastia 🙂

        Páči sa mi

  10. ak je tu niekto, kto naozaj vie robiť nejaké kúzla, alebo niečo, čo nie je prirodzené pre každého človeka, ozvite sa prosiiiim na mail mirka720@azet.sk
    od svojich 12 rokov sa zaujímam o mágiu a cítim, že to vo mne je, ale nikdy sa mi nič nepodarilo. potrebujem sa o tom poradiť s niekym, kto sa tomu naozaj rozumie. sú ľudia, ktorí hovoria, že sa to naučiť dá a iní zasa hovoria, že sa to nedá. ozvite sa niekto prosím.

    Páči sa mi

  11. Nechcem byť hnusný, tak potom keď sa ti nič nevydarilo ako to v tebe môže byť? je to v každom človeku, každý kto chce to dokáže. to je len na tebe.

    Páči sa mi

  12. Ja chcem byt carodejnica ale dobra. Stale sa snazim ale velmi mi to nejde a snazim sa uz dost dlho. Pomoze mi niekto?

    Páči sa mi

  13. Adriana,

    “dobrá” je bezpredmetné – v očiach rôznych ľudí má rôzny význam. Môžete sa stať jedine čarodejnicou. To sa deje tak, že začnete bosorovať a sledujete, ako veci spolu súvisia a čo vedie k akému výsledku.

    Páči sa mi

  14. Ja si myslím že črovanie je istý druh modlidby k bohu. ( ako napr. otče náš alebo niečo podobné) Chcel by som poznať vašu reakci na túto moju teóriu.

    Páči sa mi

  15. 😀 že najskôr sa staň bosorákom a potom vypusť podobnú kravinu s huby 😀 .
    Prepáč ale zásadne nechápeš rozdiel Medzi Modlitbou a Bosorovaním a to ti ja vysvetlovať teda nejdem nato musíš prísť sám.

    Páči sa mi

    • Hej hej v pohode. lebo ked sa nad tym tak zamyslis, si v kostole odriekaju pomedzi to rôzne modlidby a zaroven vykonavaju popri tom nejaku somarinku ako napr. pri pohreboch tu truhlu dymom alebo ked vysvecuju. tiez popri tom rozpravaju rozne modlidby. alebo aj v inych nabozenstvach ked o nieco prosia. Napr pre zdravie a tak……….

      Páči sa mi

  16. Nuž v tomto bode si trochu dovolim nesuhlasit.

    ak čarujeme tak sa spajame s univerzom,teda tým ,čo mnohí považujú za svojho boha.

    ale mám zdovolením aj jednu otázku?

    pokial ide o odstránenie “nastahovaného zleho ducha” v ludskej bytosti,ma niekto skusenosti ako nato,ak chceme obísť exorcistu?

    snažím sa získat čo najviac konkretnych skusenosti

    ďakujem

    Páči sa mi

  17. Ano Helar,

    myslám,že niečo také mám na mysli.

    jedná sa o malé dieta cek ktoré dotyčná nasťahovaná bytost škodí celej rodine.

    Nechcem týmto podcenovat ritual exorcistov,ale iste existuju aj viacere sposoby,..tak ako je viacero náboženstiev.

    Pošlem Vám konrétny,celý prípad mailom.

    Ďakujem

    Páči sa mi

  18. Rakairan,

    obvykle sa to robí tak, že sú potrebné dve osoby – jeden šaman a tá druhá osoba by mala mať aspoň reiki alebo inú formu liečenia energiou. Tá druhá osoba dodá energiu do aury dotyčného a šaman si ho “ohmatá”, zistí, kde je usadená ťažká energia, a rukami (alebo ústami, ale fuj! 😦 ) ju vytiahne a vypudí. Potom vloží náhradnú energiu na dané miesto.

    Dá sa použiť aj kompenzačné kyvadlo, ale ak ide o bytosť, nie len o nevedomú energiu, tak je to dosť ťažké – ide to strašne pomaly. Minule som tiež potrebovala pomoc reikistu na to, aby “hnusák” nebehal hore-dole po aure, ale aby zostal čučať na mieste, odkiaľ som ho “ťahala”.

    Ďalšia dobrá metóda je SRT, ale o tej neviem vôbec nič.

    Páči sa mi

  19. Dakujem Helar,

    pokusam sa najst Váš mail,niekam mi zmizol aby som Vám prípad poslala celý.

    Nechcem ho tu zverejnovat.

    Ďakujem

    otazne je ,kde je meritko nato,koho z nas bosorakov povazovat za šamana?.-))))alebo bosoráka vobec:-))

    Páči sa mi

    • merítko neexistuje lebo… 😛
      čím je tvoja múdrosť väčšia, tým hora poznania, že ešte málo vieš narastá
      a beda ti ak si pomyslíš že už vieš všetko, práve vtedy začínaš upadať.
      Múdrosť málo rozpráva, ale jej srdce preteká… 🙂

      Páči sa mi

      • Dakujem Ciciket,

        nádherne si to vystihol a

        citim to presne tak isto:-)

        Preto vlastne niet absolutneho Majstra ani Žiaka

        niet hlupeho a niet mudreho..niet dobra a niet zla,

        nie je teda ani absolutnej pravda.Vo všetkom je rovnováha …

        A to je dobre.

        Helar,

        Pokial ide o liečenie Šamanom za asistencie špecialistu na energie,možno tu som nevystihla podstatu,mojej otázky…???

        Musi pri tom akte extrakcie byť teda prítomný “šaman”…alebo stačí ktokolvek kto dosahuje istý stupen Magického poznania a praxe?

        Páči sa mi

      • No,to sme sa dostali:-)!

        ak niekto chce pomoct,tak si trúfne a može aj všeličo dokázať..

        (jasným negatívnym príkladom toho su napr.fatalne urieknutia od obyčajných závistlivcov a chronických nespokojencov z “Ľudu”)

        Otázne je ,aké je riziko v prípade ,že “Trufalec” precení svoje schopnosti…?

        Či sa nestane niečo podobné,ako keď napr.” kojenec ochutná krvavý steak:-)” a kde je teda opať to “merítko” alebo aspon aká prax by mala takémuto úkonu predchádzať?

        A pritom ide o “dobrú” vec ktorá sa môže veľmi “zle” odmenit.

        Čo vy nato,”biele” Čarodejnice?

        Snáď si týmto príkladom aj viac ozrejmuje delenie veci na dobré a zlé,vo všeobecnosti:-)

        Páči sa mi

  20. A tu ma vlastne napadá aj otáza do pléna.

    KEDY SA Z OBYČAJNÉHO SMRTELNÍKA STANE PODĹA VÁS BOSORÁK?

    (ak nerátame ritualy zasvatenia,alebo prislusnost k nejakemu rádu,skrátka ak sme samostatne fungujúci bosooráci…????

    Páči sa mi

  21. Ahojte, velmi by som sa chcela podakovat tvorcom tejto webstranky, velmi sa mi paci a dokazala som si tu precitat mnoho, samozrejme, ze obavy som nechala radsej za dverami izby, sak nech si pockaju a ked ich to omrzi, aspon rychlejsie zmiznu 🙂 zaujali ma kuzla, cary-mary a dnes vecer sa do toho chcem pustit. Preco som sa tak rozhodla? To je otazka? 🙂 Rozhodla som sa nie zo zufalstva, ale z dlhodobeho premyslania .. a ako sa hovori, vsetko zle je aj na nieco dobre .. a cca pred rokom som zavitala s kamaratkou ku vestici .. akoze robila som jej spolocnost. Ja som akosi ani nic nechcela vediet, moja buducnost je moja a sama som si tvorcom svojho osudu .. tohto nazoru sa drzim a aj stale budem. Len ta mila vestica bola taka priatelska, ze mi to nedalo a spytala som sa jej na vyklad jedneho sna, co ma uz dlhu dobu trapilo a uberalo mi energiu a pozitivne myslienky,myslim ze sa to nazyva strach z toho, co bude .. tak som jej rozpovedala moj sen ( nebojte sa, ziadna erotika, ci dovolenka na vysnivanom ostrove to nebola a ani vyhra v loterii :o) ) Snival sa mi sen, z ktoreho som sa sama nedokazala prebudit .. snivala som tak realne .. videla som vlastnu smrt, videla som ako zomieram, videla som miesto kde sa to stalo, vtedy prsalo, velmi bolo chladno, bol vecer a ja som cestovala autickom na stredne Slovensko a bohuzial nedocestovala som, pretoze som pri autonehode zomrela .. vsetko bolo take realne, ten buchot, skripot, hlasy .. plakala som, ano, zo sna som velmi plakala a zobudil ma az kamarat, co mozno bolo aj dobre .. a tento sen som rozpovedala.. samozrejme, ako to chodi u nich, vytiahla som si kopku kariet, takze mi povedala, ze v ten den a ten dalsi nemam nikam cestovat, ze nezomriem, ale mala by som nejake zlomeniny a taktiez nemam nikomu sadat do auta a hlavne nie za volat. Poviem vam, ze som ostala v nemom uzase, pretoze na ten datum som mala naplanovanu cestu, navstivit sestru .. ano, je to tak .. sny su nieco .. davaju nam zvlastne znamenia a vystrahy. Mala som pekny zazitok .. a pri odchode mi povedala, ze zo mna vyzaruje nieco, nieco silne, ze ci by som nechcela zacat s niecim takymto, neuvedomovala som si to a som sa len pousmiala, ze urcite nie .. no a vidite? Prisiel cas, ked chcem a strasne chcem odhalovat tajomstva tohto sveta .. ucit sa, spoznavat ! Takze ludkovia, ktori mate pochybnosti ako to vlastne vsetko funguje a ako byt dobrym bosorakom, ci bosorkou .. na to by ste mali prist, treba sa zamysliet, treba vediet, co vlastne chcete .. a verte, ked to co chcete, tak to budete mat .. treba verit. Su tu krasne slova, ktore by ste si mali vsetci precitat este predtym ako zhanate nejake kuzlo .. Este raz DAKUJEM tvorcom tejto stranky, ze ste dokazali vytvorit taketo nieco ..

    Páči sa mi

    • Zaujímavý príbeh…

      a skutočne si sa teda Mágii aj začala venovvať?
      Ako pokračuješ,alebo to bola len chvílková “záležitosť?

      Ak raz človek k tomu “pričuchne” už totiž niet cesty spät.

      Je to zaujímavá a obohacujúca cesta,…ale zvládnu ju len silní jedinci.

      Vela úspechov.

      Páči sa mi

  22. Dobrý deň veľmi by som chcela aby ste pomohli mojmu ockovi ,on už nechce fajčiť ale stále začne či sa to nedá ovplyvnit mágiou?

    Páči sa mi

  23. chcem sa stat carodejnicou ale dobrou..sice mam len13 rokov ale chcem sa tomu venovat ale neviem ako zacat poradite mi…

    Páči sa mi

    • ahoj ak možem čarodejnicou sa nestaneš.Sú 2 možnosti bud ju v sebe máš alebo nemáš to už záleži len natebe či tu schopnost vsebe najdeš.Bud sama sebou a neriad sa inymi a skus porozmyšlat, viac si všimat veci okolo seba a skus hladat aj vo svojich snoch čo znamenaju,čo naznačuju tie ti niekedy vela povedia.

      Páči sa mi

  24. prosím ťa chcem sa stať čarodejnicou ale nejako aj po tomto prečítaní tejto stránky neviem ako na to prosím nevedela by si mi poradiť ako sa stať čarodejnicou veľmi pekne ĎAKUJEM!!!!!! keď tak môžeš napísať aj na pokeci na nick 69sasenqa96 alebo 1sasulikq1 dikes moc

    Páči sa mi

  25. CUS LUDIA VELMI BY SOM CHCELA BOSOROVAT ALE NEVIEM CI TO VZDY VIDE PORADTE MI AKO SA NAUCIM VELA SKUSENOSTI A AK POZNATE AJ DOBRU STRANKU NA TO TAK SA OZVITE PAAA

    Páči sa mi

  26. dobrý den, chcem sa spýtat, v tom meditovani nemožem fakt na nič myslieť? lebo ja zo ničnemyslení mám trochu problémi=S čo mám robiť?

    Páči sa mi

  27. Zdravim 🙂

    Evca44 … myslim, že presny recept neexistuje, je na tebe ako si o predstavuješ a ako priebeh to bude mať u teba, myslim, že je dôležite, aby si si to priblížila …

    Dena … ak sa nemýlim , tak musíš myslieť na 1 vec, kt. je tvojim cielom …

    ja napr. niesom žiadny prelomový čarodejník, ale je dôležité trénovaať…, keď
    meditujem myslim na energiu, ako ? Ja si ju predstavujem ako zlatý prúdy svetla ovíjajuce sa okolo mňa a zaroveň vystupujuce a vstupujuce do mňa…

    Neviem, či je to nejake kuzlo, alebo len moje predstavy, ale dokážem z týchto prúdov vytvoríť šťín a transformovať ho do rôznych podôb… napr. keď niesom “naučený” do školy, tak štít “zhmotnujem” proti myšlienkam vyvoalať ma … alebo doma ked niečo “dokašlem” tak ho zhmotnujem proti agresivnej kritike rodičov, teda aby mi max vysvetlili, že to nemam robiť, a aby nebolo mnoho kriku pre nič… dalej napr dokážem tieto prúdi energie sústrediť vo svojej hlave, čo využívam najmä, keď potrebujem si naniečo spomenúť alebo niečo vymyslieť … ešte niesom dospelý a čítal som, že mladý mju problémy s výkyvmi energie … myslim, že to tak je , lebo občas tak 1-5%
    z používania energie mi nevíde podla predstáv …

    Ešte ako si predstavujem tie prúdy… bol som od mala vychováavaný ako kresťan , takže si ich predstavujem asi takto

    3-zlaté =3 božie osoby = teda energia od boha
    1-jasne biely = môj “ochranca aniel strážny” = jeho energie, kt. ma ochranuje
    1- bledo modrý = moja energia = s tou manipulujem asi najmenej
    X- ďalšie, kt. dokážem vyvolať … patron (moj = Archaniel Gabriel) , svätý… tu mam farbu nestalu, ale napr. žlta atd …

    takato je magia u mna … teraz makam na premistnovani predmetov, zatial neúspešne 😦 ale časom hádam …
    a chcem sa opýtať, sú moje predstavy nejak brániace mojmu rozvoju , alebo v tom môžem pokračovať …? Tieto moje kúzla naozaj fungujú, alebo su to len náhody ? ja tomu verim, ale ak sa mílym, tak by som rád vedel ako na to …

    dik

    Páči sa mi

  28. Rada by som sa opýtala či su tie kuzla vymyslené alebo sú originálne vytiahnuté z dávnej minulosti niakej kroniky.Neviem či tieto kúzla sú 100% či sa nemožu otočit proti danej osobe a všetko čo nadobudne kuzlamy sa časom tej osobe vráti ale v zlom podaní napríklad: pričaruje si štastie ale to štastie časom pominie a stane sa opak.Píšete že sa nemože zneuživat biela mágia na vlastné potreby no ako som si všimla kúzla sú stavané na vlastnú potrebu.Prečo čarovať a urýchlovať niečo, ked sa to aj tak stane ale neskor.Urychlovaním sa kúzlo (krátí) splní to je pravda,ale nikdy nezostane večné.Netrpezlivost a dosiahnut rychlo niečo počom človektúži nezostane nikdy bez následkov.Ak si to človek praje a nechá tomu volnú cestu tak sa to aj splní len to nebude hned,večšinou uplynul tak pol rok,rok to je ale rozne. kým sa to splnilo,ale stojí to zato- silavôle.Zato prianie sa stane večným.Vždy sa to splní aj tymto sposobom a možeš priat aj inym aj sebe ale len v dobrom!nikdy to prianie nepominie a neobrati sa v zlom proti tebe.Ak praješ človeku zle,otoči sa to proti tebe,ale vždy v inej situácií až tak,že možeš padnut na same dno.Vtedy človek zisti svoju silu a schopnost,ked sa dokaže dostat znovu hore.A to sú roky driny získat niečo čo človek stratil.Ked človek pochopí sám seba,pochopí aj svoju silu a všetko ostatné.Nedá sa stat čarodejnicou su to podla mna hlúposti.Po nájdení a chápaní samej seba, nájdeš vsebe aj silu,ktorá je ukryta v každom znás,len ju nikto nevie použivat a to je velmi zložité.Niekomu sa to podarí ju vsebe nájst a tých je velmi málo a niekomu sa to nepodarí nikdy.Nato človek časom dojde sám.Nebude ju vydiet, ale cítit a vycíti aj tu určitu osobu,ktorej sa to tyka stačí sa len sústredit, počúvať ,rozmýšlat a vnímat.Vtedy pochopí človek že sa niečo sním deje,ale nevie čo,že zrazu začína pocitovat niečo zvlaštne,nevysvetlitelne vtedy začne človek premyšlat,čo to je,či je to sen a či skutočnost.Nema ani tušenia a chvilu tam byva aj pocit že v hlave nema niečo v poriadku,To potrva kym nato človek pride že čo sa deje.Potom už dokáže vycítit aj nebezpečie je to silný a zlý pocit,večšinou sa to tyka blizkych ludi neda sa spat,nervozita,strach a pocit že človek v miestnosti nieje sám,vtedy je v miestnosti chladno a naozaj tam neni sám,Ak niečo buchne,praskne či padne sú to znamenia,ktoré netreba ignorovat.Prejde to ak sa spojíš stym blizky ktory naprikad nieje doma a len niekam vybehol a cítiš to pri jeho osobe.Dalej ked sa zoznami s cudzim človekom a stačí ti len jeden pohlad do jeho oči a vieš aky ten človek je čo zamyšla,či klame alebo či je úprimny atd.Ma to nevýhodu že sa človek nemusí ani predstavit a už vieš onom všetko je to aj sklamanie ak ti tlači kaleraby a ty pritom už davno vieš že si vymýšla a ide mu len o jedno.Ked snívaš sen ktory sa zrazu stane bohužial aj tie zle nieraz sa splnila aj smrt.Len silny človek toto zvladne a deje sa to stale a neprestane lebo teba si to vybralo.A sú tam aj dalšie veci aj tými si človek musí prejst a nieje to príjemne deje sa to medzi nebom a zemov teda aj nadprirodzene.Ak človek dokáže tak intenzivne verit v to čo chce tak sa to aj stane no lahke to nieje všade su rizika snimi sa musi všade ratat, treba len mysliet ,čo povedat,čo priat čo spravit lebo zle sa ti stane aj ked niekomu ubližiš fyzicky,činnmy,psychicky,duševne,chovaním,slovami aj slubami ak nemožeš splnit tak neslubuj.Hlavne ludia ktory tieto veci dokažu otom nikdy nerozpravaju a nechvália sa za 1.nikto by ti neveril,lebo to nikdy neprežil. za 2.Natrafite na človeka ktory si bude mysliet že len vy mu pomožete pomoct že ste niečim iná spravite to a zneužije to voči vam a vy nato doplatite.a tak dalej.Chcela som sa o tuto skusenost s časti podelit aj s Vami,lebo stejto stranky mám pocit ako by to všetko bolo brané len na lahku váhu alebo vymyslene a len sa tak hralo a veselo si kuzlilo pritom je to nebezpečne a neni to sranda.Aj ked verim v nadpozemské bytosti mam rešpekt a dlho mi trvalo pochopit čo mi ukazuju v snoch duchovia lebo som sa ich bala a stale som v snoch pred nimi utekala a trvalo to dlho kym som sa knim približila bala som sa zaspat to boli aj mesiace a stale tam boli a vedela som že ak nezistim čo mi naznačuju tak nikdy neodidu,pretože oni nehovoria.A v sne sa rozpravat s duchom je tiez blbost vymysel. tak Dakujem dufam že som vas aspon trochu zaujala niečim čo nieje vymyslené,

    Páči sa mi

    • Ďakujem za stručné stanovisko. Načo robiť celú stránku, keď sa to dá napísať v jednom komentári? Silvia, mám návrh – čo tak urobiť si vlastnú stránku, kde by stálo, ako sa to celé má robiť? Myslím, že by to pomohlo viac ako strašiť, aj keď je teraz na to celkom oficiálny čas.

      Páči sa mi

      • neni začo.A načo by som si zakladala stranku ked to možem napísat aj sem!!Vela čitatelov sem píše komentáre ktoré su omnoho dlhšie ako ten moj.Každy ma svoj nazor a prečo by mal byt odsudzovany?Myslela som si to,že tomu nikto neuverí preto radšej poviem,že príbeh ako príbeh šak je haloween.Ludia sa aspon nenudia doma a pobavia sa.DAKUJEM!!!

        Páči sa mi

  29. Nooooooo…. 🙂
    ked budem zufaly, a budem sa potrebovat zasmiat, este sem prridem precitat si komenty typu : “chcem kuzlo”, “chcem odpoved”, “chcem sa stat bosorkou”, chcem aby ste mi vsetci posielali maily na xyadas zavinac adsaads….

    celkom vipne… 🙂 🙂 🙂

    Páči sa mi

  30. Tomáš,
    ale aj tak sú najlepší tí s upírmi 😀
    rodičia by mali deckám zakázať pozerať filmy o upíroch,
    lebo im potom z toho šibe!

    Páči sa mi

    • cital som to s tymi upirmi…to ma dostalo 🙂
      vlastne….ved aj nam vsetkzm tak trochu “sibe”. ale tak inak 🙂

      Páči sa mi

  31. Chcem sa opýtať :keď formulujem napr. niake zaklínadlo slovami tak je lepšie ho vyslovyť v slovenščine ,alebo v inom silnejšom jazyku ,ktorý má vačšiu hystoriu ,energiu ,…..?

    Páči sa mi

    • Je najlepsie to vyslovit v jazyku, ktory poznas a ovladas dokonale, nikdy nehovot magicke formule, zaklinadla v jazyku ktory nepoznas, ako budes vediet co hovoris. Ak nevies co znamena, to co hovoris, tak to nehovor, moze to mat neziaduce dosledky.

      Páči sa mi

      • U zaklínadiel je dôležité, aby naše podvedomie presne vedelo, čo hovorí… A potom, aj keď niečo domotáme alebo vyslovujeme nesprávne, nemôžeme nič pokaziť. Do Univerza totiž nejdú naše slová, ale naše myšlienky a emócie.

        Čiže aj keď povieme “nanuková torta” a myslíme tým na “kalašnikov”, Univerzum napriek slovám “nanuková torta” pochopí “kalašnikov”. 😛

        Páči sa mi

  32. A ešte sa chcem opýtať ,že keď chcem otvoriť konzervu pomocou mágie (no to nemám v úmysle ,ale toto je asi najlepší príklad ,ktorý ma napadol) tak ma energia bude stáť tolko ,kolko by som ju otvoril aj bez mágie ,alebo ma nebude stáť nič ,lebo budem energiu čerpať s prírodných zdrojov ?

    Páči sa mi

    • no já si to budu muset pořádně prostudovat 😀 Tá televize nám magoří děcka, ale jako sranda dobré 🙂

      Páči sa mi

      • ja som si zrovna dnes pripadal v skole oko odlud. mali sme na etike taku nejaku diskiziu alebo co to bolo (nikdy nedavam poriadne pozor). az potom som sa dozvedel, ze su to nejake experimentalne psyco testy :-))))). ucitelka sa nas pytala, ze co je najmensi predmet, ktory vlastnime. ja so bol ticho. ani som sa nejak nezapajal…tak ma vyvolala (ako inak :-)). ja ze neviem odpovedat. ona sa spytala preco. ja som jej to vysvetlil, ze ani len to telo s ktorym hybem, nieje moje. ze bolo vytvorene z dvoch buniek od rodicov, potom z potravy (energie). a ze nic s toho mi nepatri. ze to je len docasny stav v kruhu prirody, ze mozno o 1000 rokov bude s tycho molekul (s ktorych sa sklada toto telo) bude mozno pomaranc. :-))))
        …ale bol som sklamany, ked sa vsetci naokolo rozrehotali…nabuduce radsej drzim hubu 🙂

        Páči sa mi

      • A čítal si Eldest aj Brisinger ?To je 2 a 3 časť.A je to tá najl…. kniha ,ktorú som kedy čítal ,lebo okrem tohto som nečítal vobec nič. :-))

        Páči sa mi

      • Aha no to sa teda nemáš čím chváliť.. 😀 ja som fantasy zberateľ a z môjho pohľadu je eragon priemer.

        Páči sa mi

      • Mirenindar, Elantris, Hvězdný Poutník, Zrozen Legendou, Andrzej Sapkowski – Zaklínač, Strážci času, Ohnivý drak, Ledový drak, Vlčí prilba, Stínový Hřebec, Deti draka, Zahalená ríše, Dračí Kodex, Krištáľový drak, Draci zmizelého měsíce, Legenda o dryzdovi, Sanctum, Rytus, Nejtemnejší hodina, Psy avalonu, Ďábel v zeleném, Vždycky a navždy.. ešte? 🙂

        Páči sa mi

    • ano jasne! toto tu je ze McBosoracky receptar. Prides pri okienko, povies co treba a mas to 🙂 Ked prisahu tak prisahaj ze si neolizes loket 🙂

      tak cav ty plisss 🙂 🙂 🙂 🙂

      Páči sa mi

  33. ahojte, ja newiem, ci tajne niekde u mna vo vnutri sa nieco tajnee deje, le maam takyy cudny pocit….. ja ked nieco napr.:pozeraa v televizori, tak o chvilu sa mi to stane. napriklad ze: je tam, ze niekto spadne zo schodov, a ja spadnem tiez… prosiim, skuste mi neako poradit, ze co by som s tym mala asik robyť. dakujem Vaam velmi moc… ak by mal niekto chut a cas pomoct mi, tak mi napiiiiste prosiiim na nick.:NgirlR ….diikes, mooc…diki,diki,dikiiiiii…aojte..prosim, niekto mi napiiiste

    Páči sa mi

  34. prosim ta ja som to az tak uplne nepochopila ako sa teda mozem stat carodejnicou lebo v skole je tolko zlych ludi ktory mna aj mojich najlepsich kamaratov neustale ohrozuju prosim mohla by si my to napisat na pokeci na nick 69sasenqa96 alebo na mail…DAKUJEM…

    Páči sa mi

  35. Prosim Vas moze sa niekto stat carodejnikom aj velmi mlady??? proosim odpiste mi niekto…………..a potrebujem poradit …

    Páči sa mi

  36. Dobrý deň. Chcela by som počuť názor na takúto vec. Neviem si to sama vysvetliť, že čo sa so mnou stalo a preto píšem. Začalo to v roku 2000, ked sa mi iba tak z nicoho nic začali zjavovať ľudia, aj takí kt. som poznala len z videnia a títo ľudia zomierali najneskôr do troch mesiacov. Najprv som si toho nevsimla, az keď to bolo čoraz silnejsie. Nikomu som o tom nehovorila, lebo som sa bala, ale potom som to povedala u nas knazovi a prosila som Boha az ma toho zbavi. Strasne mi to vadilo a bala som sa toho a vždy keď sa to stalo, bolo to take čudné a vždy som mala taky pocit viny, že za ich smrť môžem ja. Skúste mi to nejako vysvetliť. Ďakujem Iva

    Páči sa mi

    • Možno máš schopnosť vidieť vopred smrť človeka… Nemôžeš za ich smrť – ty ju len vidíš tam, kde je vopred naprogramovaná. Nezapríčiňuješ ju. Si jasnovidná – no a? Viem, nie je ľahké žiť s tým, že vidíš vopred, že daný človek zomrie, ale môžeš ich aspoň upozorniť, ak vieš, že majú zdravotné problémy… Ale ak ti to je nepríjemné, nehovor radšej nič. Lepšie je radovať sa až do konca než žiť svoje posledné mesiace v strachu z toho, čo (možno) príde.

      Páči sa mi

  37. ahojte a ja by som sa chcela stat čarodejnicou velmi a ak niekto vie ako tak mi to napiste na e-mail kristy117@azet.sk PROSíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííM

    Páči sa mi

  38. takze poslite mi niekto na nik kibaba recep na to ako sa stat carodejnicou a ako na to a prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim velmi prosiiiiiiiiim dakujem a este raz dakejem

    Páči sa mi

  39. Ahoj ..hore som sa dočítala že vešteniu sa venuješ 40 rokov s prestávkami…..chcela by som sa spýtať či veštíš aj ludom….a či za to berieš poplatok….

    Páči sa mi

  40. čawko!!!Som čarodejnica a mám tak isto aj schopnosti. Moje schopnosti sú telekineza,ovládanie žilov,predvídanie -budúcnosť,minulosť,empatia. Mám ich viac a stále sas mi prejavujú ďalšie. Mám z toho aj trochu strach lebo často na mňa útočia démoni a z mojej rodiny sú z mamininej strany všetci čarodejnice a schopnosti sa nám zdokonalujú z geneácie na generáciu. Som najmladšia čarodejnica v rodine ale za to mám najsilnejšie schopnosti z rodiny. Mám z toho zvlášty pocit.

    Chcem sa vás opítať či nie sú v okolí BA nijaké zrazy čarodejníc.

    Dakujem Maťa

    Páči sa mi

Komentáre sú uzavreté.