2012, koniec sveta a ako s ním vykývať

V minulosti som sa potkla o informácie o roku 2012, ktorý podľa predpovedí Mayov má priniesť koniec sveta, ako ho dnes poznáme. Má skončiť jeden evolučný cyklus a rok 2012 má znamenať prechod na vyššiu úroveň vedomia a vibrácie. Spoločnosť má prejsť od zdôrazňovania materiálnych vecí k uprednostneniu spirituality.

Koniec sveta?

Prieskumy mayských kalendárov ukázali, že 21.12.2012, keď mayský kalendár končí, sa zhoduje so vzácnou konšteláciou, keď bude náš slnečný systém v línii s centrom galaxie. Mayský kalendár sa týmto dňom začína počítať znova od nuly, pretože je cyklický. Podľa aztéckych mýtov v tento deň sa otvoria nebeské brány a vysypú na Zem démonov, ktorí ľudstvo zožerú. (Prajem im dobrú chuť.) Tento mýtus možno brať doslovne alebo prenesene, jedno je však isté – začína ním nová doba. Pre tú bude pravdepodobne príznačná nová orientácia našich základných hodnôt a presvedčení, na ktorých sa potom vyvinie nové kolektívne vedomie.

Autor tejto úvahy je John Major Jenkins, ktorý píše knihy o 2012. Podľa neho je mayský kalendár doložiteľná vec. Zem sa točí okolo vlastnej osi. Pritom trochu kmitá – vo fyzike sa tomu hovorí vraj precesia. Vďaka tejto precesii sme vraj videli vychádzať Slnko po všetky tie storočia v rôznych hviezdnych konšteláciách. (O tomto sa naozaj neviem vyjadriť, pretože o tom neviem vôbec nič. Ja spávam dlho, takže Slnko vychádzať obvykle nevidím. A keď, tak som taká zlostná, že musím vstávať, že neskúmam, kde presne vychádza. Ale vedci to tvrdia takto, takže ja im verím.) Mayovia vraj precesie vedeli merať a zahrnuli ich do svojho kalendára.

Každé “kmitnutie” trvá 25.800 rokov a koniec terajšieho “zákmitu” končí v roku 2012. To je koniec mayského kalendára, po ktorom Zem bude pokračovať nový cyklus obráteným smerom. (To by chcelo odborníka. Pôjde naopak?! 😕 ) Mayovia verili, že svet bude “znovuzrodený” v roku 2012.

Slnečné erupcie a posun fyzického pólu

Potom som našla iné zdroje (už neviem presne, od koho, asi nejaký žurnalista menom Joseph), kde sa hovorilo o možnosti premiestnenia/posunutia magnetického pólu Zeme a presune fyzického pólu Zeme. Presun fyzického pólu vyzerá síce celkom nepravdepodobne, ale keby k nemu vraj došlo, bude to mať za následok otrasné zmeny v klíme a v sopečnej činnosti, ktoré povedú k zmenám v rotácii Zeme. Táto teória už skutočne zaváňa “koncom dní” – Zem by sa vraj roztrhala na cucky… To sa ovšem nedá dosiahnuť bez veľkého prísunu externej energie. A tu sa poškuľuje po erupciách na Slnku. Tieto teórie podporuje zas John Jay Harper.

Na internete som našla aj správu NASA z 26.3.2008, v ktorej sa hovorí, že každých 11 rokov sa Slnko správa nekooperatívne – vybuchujú na ňom slnečné škvrny a posielajú k Zemi elektrónové mraky rýchlosťou hraničiacou s rýchlosťou svetla. Tieto slnečné búrky dokážu odstaviť elektrickú sieť a narušiť televízne vysielanie. Pretože svet je dnes tak “zosieťovaný”, ako je, sme veľmi citliví na tieto poruchy. V januári vraj vedci objavili nejakú slnečnú škvrnu s obrátenou polaritou, ktorá signalizuje začiatok nového cyklu – a niektorí predpovedajú, že za 4 roky, keď bude vrcholiť, sa nám nebude vodiť zrovna najlepšie… Ich predpovede pre 2012 vyzerajú nasledovne:

  • satelitové signály budú vykazovať vysokú poruchovosť – ich vlny narážajú do iónových čiastočiek a spomaľujú sa – a naše krásne GPSká budú nanič
  • zvýšená slnečná energia zohreje atmosféru, atmosféra expanduje a nízko letiace satelity môžu vypadnúť z obežnej dráhy (ako sa to stalo v roku 1979 so Skylabom nad Austráliou)
  • čiastočky sú priťahované k zemským pólom, kadiaľ vedie mnoho leteckých trás. Narušujú komunikáciu, absorbujú rádiové vlny, a tak bude problém s leteckou dopravou
  • budeme môcť pozorovať Severnú žiaru, Aurora Borealis – keď čiastočky dopadnú na plyny vo vrchnej časti atmosféry.

Harper pozbieral ešte viac informácií, ktoré potvrdzujú “koniec sveta” v roku 2012: silné zemetrasenie na Islande, ktoré podľa neho ohlasuje posun pólu. Dopad bude v rýchlejšom rozlámaní polárnych čiapočiek, podmorské vulkány začnú vybuchovať, posunú ľadovce do teplejších vôd, zriedia slanú morskú vodu, to povedie k obrovským oceánskym búrkam a masívnym zmenam klímy na celej Zemi. Aj keď podľa neho ide o prirodzený cyklus Zeme, pre ľudí bude predstavovať obrovský problém prežiť tieto zmeny.

A na koniec 2012 a aktivácia našej DNA

Nejako mám problém predstaviť si všetky tie poskakujúce magnetické a fyzické póly… Predsa len som ezoterik, nie fyzik. A tak som si nakoniec pohľadala jedno pekné ezoterické vysvetlenie, ktoré objasňuje 2012 z uhlu pohľadu, ktorý nám ešte umožňuje niečo robiť… Na jednom anglickom diskusnom fóre som našla text ešte z roku 2006 od Swami Shivanandu. Je to dosť podrobný a vysvetľujúci text a myslím, že ho môžeme vziať za kostru celej záležitosti. Zem skočí do iného spôsobu fungovania a ak neskočíme s ňou, budeme mať veľké problémy prispôsobiť sa a z dlhodobého hľadiska prežijú len tí, ktorí sa prispôsobiť dokážu. Podľa mňa nepôjde o zlom zo dňa na deň (ja som optimista), ale o postupne pritvrdzujúce podmienky – a ich začiatok už vidíme dnes, takže by som tomu aj celkom verila. Swami Shivananda k tomu hovorí:

“21. december 2012 je Deň vzostúpenia pre rozvinuté ľudské bytosti. Môže to byť aj “súdny deň” pre tých, ktorí na sebe nepracovali. Každá ľudská bytosť má individuálne vedomie. Planéta Zem má tiež svoje vlastné vedomie, ktoré je veľmi čisté a jasné. Preto celá galaxia vrátane Zeme sú na vzostupe. Rok 2012 je pre planétu Zem obdobím prechodu, keď zo svojej súčasnej pozície v tretej dimenzii prejde do štvrtej dimenzie. Zem sústavne vzostupuje od konca 80. rokov a odvtedy sa jej vibrácia zvyšuje. Začiatkom 90. rokov vibrovala frekvenciou 7 hertzov. K decembru 2012 bude vibrovať už frekvenciou 16,8 hertzov. To znamená, že jej vibračná frekvencia sa zdvojnásobí. Vyššia vibračná frekvencia poukazuje na vyššiu čistotu a na nasmerovanie do vyššieho rozmeru. A v roku 2012 Zem prejde do štvrtého rozmeru s čistejšou energiou, plnou lásky.

Tu ale vzniká otázka, čo sa stane s ľudstvom, ktoré žije v tretej dimenzii? Ľudia hovoria o záchrane Zeme, ale to sú len reči podmienené naším egom. Zem má svoje vlastné vedomie, vzostupuje a nepotrebuje naše “záchrany”. Ľudia by sa mali starať skôr o záchranu seba samých. Máme svoje individuálne vedomia a vibrujeme ešte stále na omnoho nižšej úrovni. Vyše dvoch tretín ľudstva vibruje pod priemerom! Preto v ľuďoch je aktívnych len  3.5% DNA a zvyšných 96.5% DNA je celkom neaktívnych – dôsledok nízkej spirituálnej úrovne a vysokej ignorancie. (Budha a Kristus mali 100% svojej DNA aktívnych a preto boli tak vysoko rozvinutí.) Nízka úroveň aktivácie DNA ovplyvňuje myslenie ľudstva – myslia negatívne a tým okolo seba vytvárajú negatívnu energiu. Kolektívne produkovanie negatívnej energie povedie ľudstvo do záhuby. To značí, že dve tretiny dnešnej populácie by bolo treba zachrániť pred deštruktívnym vplyvom egoizmu, nenásytnosti, nenávisti, sebapresadzovania, stádového pudu a túžby dominovať, ovládať iných.

Vyžarovanie rozvinutých bytostí dokáže aktivovať vašu DNA a vymazať vaše nazbierané karmické dlhy z minulosti. Vtedy ste schopní povzniesť sa nad negatívne emócie a vyštartovať svoju vlastnú aktiváciu DNA. Aktiváciu nemôžete vyštartovať sami – musí vám v tom pomôcť Spirit. Ak potom budete na sebe pracovať, ľahko sa vám podarí dosiahnuť štvrtú dimenziu spolu so Zemou. V rokoch 2012 až 2028 budú všetky ľudské bytosti, ktoré sa dostanú do štvrtej dimenzie, spojené vysokou úrovňou spirituality a bezvýhradnej lásky a šťastia.

Tí, ktorí to neurobia a budú vibrovať na nízkej frekvencii v dobe, keď Zem vstúpi do štvrtej dimenzie, budú obeťami prírodných a ľudských katastrof. A keď príde čas ich znovuzrodenia, nevrátia sa na Zem, ale prídu na inú planétu, ktorá ešte bude vibrovať v tretej dimenzii s jej negatívnymi prístupmi: utrpením, bolesťou, chorobami a ‘alp aayu’ (=pletichárčenie).

Takže poďme sa do roku 2012 spoločne postarať o to, aby sme vzostúpili, a pomôžme vzostúpiť aj našim blízkym. Ak budeme postupovať spoločne, dokážeme pozdvihnúť ľudstvo a doviesť ho k šťastiu, bezpodmienečnej láske a sebarealizácii. Ak sme aj v minulosti urobili chyby, nevadí – nikdy nie je neskoro. Poďme osvietiť naše vlastné životy a životy iných ľudí.”

Presne tohto som sa začala držať – a Spirit ma podchytil, akoby len na toto bol čakal…

Ďalšie teórie a videá k 2012

684 thoughts on “2012, koniec sveta a ako s ním vykývať

  1. Ahoj, prečítal som si článok, pričom ma táto téma veľmi zaujíma a tak by som aj rád zareagoval. Koniec sveta v roku 2012 je podľa mňa výmysel. Sami Mayovia tvrdia, že nemá nastať koniec sveta, má prísť len iná doba. Mnohí ľudia si robia túto propagandu, aby zapôsobili a vzdbudili nejaký rozruh a strach medzi ľuďmi. Prosím vás, nenechajte sa. A čo píšeš, že Zem by mala prejsť do 4.dimenzie. Čítal som, že to má byť 5. dimenzia, že to máme jednoducho preskočiť a ideme do piatej, boli tam nejaké veci ohľadom toho, no nepamätám si to presne. Zdá sa mi zbytočné čakať na rok 2012, pričom všetok čas, ktorý tu máme je len náš, prečo sa zbytočne ponáhľať a túžiť po niečom, čo bude o pár rokov a možno dlhšie. Ja sám si dokážem povedať, že rok 2012 je pre tých, ktorí očakávajú vonkajšiu zmenu, ale pritom ešte veľmi nezačali od seba. Nechcem niekoho uraziť, no načo čakať na niečo, keď si to môžeme vytvoriť tu a teraz.

    Páči sa mi

    • Podľa mňa všetko ide postupne a nič nie je ” zadarmo ” . Do 5. dimenzie sa Zem nedostane hneď to musí mať vyššie vibrácie.
      Človek sa môže dostať do 5. dimenzie, ale tiež musí sa zmeniť a zvýšiť svoje pozitívne vibrácie, aby to dosiahol – NIĆ NIE JE ” ZADARMO “

      Páči sa mi

      • NO TAK PODLA MAN ATRO PRIDE A M SA DOSTANEME DO 5 dimenyie yeme a nierkto hovori ye pre dobrich ludi si priede panboch a ti yli yomru ked to priede tak to mazovia pisali ye kalendarni rok 2012 vtedi koncei a sa presunemie do 5 dymenyie yeme ale no co us ked to ma prist ta to pride ale len strasite nas ludi

        Páči sa mi

      • hovori sa o tom nie aby sme sa vystrasili, ale aby sme sa pripravili. 😀 A ,,panboch” si pre nikobo nepride, to nieje ziaden dedusko co sedi na oblaciku. 😛

        Páči sa mi

    • myslím si ze su to iba taraninky kazdy ma jejake predpovede co sa nestali majsky kalendar je cyklistinky a to je jasne ba nostradamus predpokladal konec svta na rok 2012 ale pedpovede siahaju az do roku 3470 to nedava ziadnu logiku KONIIC SVETA nebude iba ked tak koniec vekov

      Páči sa mi

      • že koniec Sveta nebude? ha, tak to si na riadnom omyle.. a dokedy si myslíš, že sa to tu bude stále točiť dookola a Slnko svietiť? Naveky? Nič také, všetko je založené na fyzike a chémii a neexistuje žiadny výraz, že koniec Sveta nebude. Raz bude, ale to mi nevieme kedy. A táraninky to rozhodne nie sú! Čítala si Sybilu? To čo napísala boli tiež podľa teba táraninky? Iba zaujímavé, že sa to všetko vyplnilo..

        Páči sa mi

  2. Dalibor zastavam tvoj nazor.Precitala som si clanok a tiez s tym nesuhlasim.Naco strasit ludi a hlavne tych menej vyvynutich,ktori tomu nerozumeju a budumat len strach a este negativnejsie myslienky,cim si privodia len zle zazitky.
    Neverim na ziadny koniec sveta….

    Páči sa mi

  3. Niekde som čitala, že t.č. je čas akoby zhustený akoby rýchlejšie plynul a od roku 2012 sa akoby čas začal rozpínať a bude plynuť zase pomalšie. Neviem či som sa vyjadrila správne, viete mi o tom niečo povedať?

    Páči sa mi

    • to si znamena ze budeme sa musiet opat vratit do pomalsieho casu komunikacie bez GPS, internetu telefonov a kozdodenneho zhonu. 2012 nie je o konci sveta ale o konci “nasej” civiliziacie (ako zanikla civilizacia Majov, Astekov, Egyptanov atd.). Je to len prechod a ako vravia majovia znovuzrodenie zeme a opat zivot spaty s prirodou. Je vedecky podlozene ze v tom roku ma slnko najvacsiu slnecnu aktivitu, ze nasa zem je v jednej linii zo stredom nasej galaxie a pravdepobobne dojde k prepolovaniu zeme (youtube> polar shift }. A to moze bohuzial dost drsne ovlipnit nas ludi. Neverim na Nibirus ale zda sa mi fascinujuce, ze Majsky kalendar na sekundy presny ako nas, ktory ukazuje presne cykli mesiaca o tisic rokov dopredu zrazu konci v presny datum 21.12.2012 Je to zaujimave a ja sa kazdopadne na ten rok tesim ci sa nieco stane alebo nie.

      Páči sa mi

    • Rýchlejšie plynutie času – čo poviete na ročné obdobia ? Nemáte pocit, že dlžka leta, zimy sa skracuje, aby sa viac krát zopakovala ?
      =========
      Nezvyšuje Zem svoje vibrácie ?

      Páči sa mi

  4. Tiež som čítal o tom, že čas sa k roku 2012 má zrýchľovať, ale ďalej neviem. Čítal som však rôzne veci o tom, no viem len toľko, že ťažko povedať, čo príde potom, v jednom článku, čo cestovali američania v čase sa po roku 2012 javilo všetko ako sen, tak to možno bude na nás ako si vytvoríme svet, pričom aj teraz máme tú šancu. Ja sám sa nečudujem, prečo viac informácií nebolo zverejnených, pričom veľa ľudí by vystrašilo, viem si to predstaviť a myslím si, že by sme mali radšej žiť teraz a naplno ako až o pár rokov.

    Páči sa mi

  5. Ahojte.
    Trosku o mne zaujimam sa o magiu,ezoteriku,pracu s energiami. Narozdiel od vacsiny ludi typu “milujem kazdeho” si skusim vysvetlit niektore javy po vedeckej stranke.
    Tolkokraz uz vyhlasili koniec sveta,nedavno som pocul ze aj na 2030-2040 tiez predpovedaju koniec sveta. Ten koniec moze dojst hocikedy.Je to ako s jasnovidectvom.. preco jasnovidec nevyhra v loterii?:) nik nevie co je v buducnosti.
    Mne osobne vyhovuje znicenie sveta tak o takych dobrych 1 000 000 000 rokov 🙂

    Páči sa mi

  6. Som rada, že ste hneď toľkí zareagovali – a som aj trochu smutná… Decká, čítajte predsa poriadne! Nenechajte sa zastaviť na titulku “koniec sveta”! Výpoveď je niekde celkom inde – pracujme na sebe a potom nám môže byť jedno, čo príde v 2012 alebo hocikedy inokedy – a to do slova a do písmena… Ak my zlepšíme sami seba (=zbavíme sa duality a posudzovania, negativizmov, strachu a predimenzovaného ega), zvýši sa naša vibrácia. Ak sa zvýši naša vibrácia, začne sa prenášať na ľudí, s ktorými prichádzame do kontaktu a postupne začne zrýchľovať ich pomalú vibráciu. S rýchlejšou vibráciou neberieme veci ako dobré alebo zlé, strašné alebo nádherné, ale len ako veci, s ktorými treba niečo urobiť a nie dostávať z nich amok. Mne by sa aspoň taký svet páčil… 🙂

    Tento článok skúste čítať spolu s článkom o veku Rýb, Barana a Vodnára z júna 2008: musíme sa posunúť smerom k vodnárovskému mysleniu, lebo doteraz sme ešte stále z veľkej časti zakotvení v “kmeňovoindividualistickom” myslení s jeho snahou dominovať – nad svetom, nad ľuďmi okolo nás, nad emóciami, a z nich hlavne nad strachom z iného, odlišného a strachom zo samoty.

    A pre Skini: Žiaľ, o rozpínaní času neviem, ale díky za nápad, pokúsim sa vyňúrať viac 😛 . Alebo možno niekto iný z čitateľov bude mať nejakú informáciu?

    Páči sa mi

  7. Obávam sa, že ľudia si skôr či neskôr svojimi nepremyslenými a negatívnymi zásahmi do prírody a jej cyklov privodia skazu sami. Možno práve tento fakt mali Mayovia na mysli, keď predpovedali koniec sveta. Ale keby si všetci ľudia vstúpili do svedomia a začali sa inak chovať k svojmu okoliu a prírode vôbec, mohli by sa tieto nepriaznivé vyhliadky do budúcnosti zmeniť.

    Páči sa mi

  8. Helar,
    ja si myslím ,že tomu nasvedčuje a to,aká bola a je, doba ,povedzme posledných 10-15 rokov.Ludia cez rozne knihy,kurzy,internet 🙂 sa dostávajú k informáciam,ktoré boli vyhradené len pre veľmi,ale fakt pre veľmi úzky okruh ľudí. Každý ,KTO CHCE,má možnosť zvyšovať svoje duchovno,duševno,vybrácie,….,nech si to nazve každý po svojom. A v tom vidím pritakanie sveta-je to tak.Je potrebné zabrať na plné otáčky,hľadať a učiť sa .Je veľmi dobre,že si tu, Helar.

    Páči sa mi

  9. Držme sa biblie.Nikdo nikdy nevie ani nebude vediet ten cas kedy pride koniec,ale stale mame byt pripraveny.Keby vedel hospodar ktorej hodiny pride zlodej tak by cakal a bol by pripraveny.Iba Boh vie kedy a ako a pozna naše zmyslanie a hovory ” ste chabi vo viere a este sa navzajom klamete.Cital som svedetstva Panny Marie v jednom bolo “Amerika bude zaplavena”a vidime coraz vacsie a vacsie zaplavy ale raz pride taka ze neostane nic ani kamen na kameni.V jednom casopise som cital clanok s nazvom “Ruženec silnejsi ako atomova bomba” a tak sa aj stalo. http://www.maria.sk/index.php?link=vitazstva&sublink=vitazstva a je to clanok s nazvom “Záchrana katolíckych kňazov v Hirošime” Na tejto dalsej stranke su vsety svedetstva Panny Marie ktore pezradila pri zjaveniach.

    Páči sa mi

    • Boh bohuzial nevie nic lebo neexistuje. Bavite sa tu o konci sveta o vybraciach a o dna. Je to sranda citat taketo veci. Tie vybracie neviem ako ci ste ich merali a aj vase vybracie ale to je totalna somarina. Ziaden koniec sveta nebude, ti co tomu veria su slaboduchy alebo su to len ludia co potrebuju niecomu verit. Smerujeme sice do zahuby ale myslim si ze este dost nasich pokoleni si nebude lamat s tym hlavu a nie je to na nas ale na druhej polovici sveta aby sa trosku zamysleli. Myslim si ze my uz dost pre to robime aby to tak nebolo. Maysky kalendar je zahadny ale robite zbytocne okolo toho vedu. Predpovedali akurat zvlastnu konstalaciu planet. A brax333 ked uvidis pannu Mariu tak ju pozdrav odo mna. Nepochopim ludi ktori si nechaju trepat od cirkvy do hlavy nezmysly. Su to len vladcovia ktori sa hraju so svojimi babikami ako tomu je uz velmi dlho. Ja sa len milo nad tym vsetkym zasmejem aj po tomto datume :DD

      Páči sa mi

      • Keby si to čítal pochopíš, že to s cirkvou nič nemá :).
        Keby si to čítal pochopíš, že nehovoríme o konci sveta aj keby sa jednalo o koniec zeme.
        Keby si to čítal nenapíšeš takýto komentár :).

        Páči sa mi

    • Biblie? Toho plagiatu? Príbehov, ktoré boli okopírované z dávnych mýtov a príbehov, ktoré sú omnoho (tisíce rokov) staršie ako biblia. Biblia sú ukradnuté príbehy, v ktorých boli zmenené osoby a miesta a čas a upravené na manipuláciu ľudí.

      Páči sa mi

      • Si si tým taký istý?

        Bibliu nepoznám (len z toho, čo iní o nej písali), ale našla som tam zopár vecí, ktoré stoja za to. V každej knihe sú pasáže, z ktorých sa môžeš poučiť, a pasáže, ktoré v nej ani nemuseli byť. Nato máme svoj ľudský mozog, aby sme sa naučili rozlišovať jedno od druhého.

        A ako vieš, že niečo bolo “upravované na manipuláciu ľudí”? Bol si pri tom? Pozor – nehovorím, že tvoj názor nezdieľam, iba že si príliš rýchly a absolutistický v svojich úsudkoch. Chodia sem aj ľudia, ktorých sa takéto reči dotknú (zasa: ja to nebudem).

        Ak chceme niečo meniť, musíme vysvetľovať, nie stavať tvrdenie proti tvrdeniu.

        Páči sa mi

  10. Brax333,

    opravila som link vo vašom prvom príspevku, teraz sa naň už dá kliknúť. Preto (a aj z presvedčenia) som vymazala vaše následné citáty. Kto chce, môže to tam prečítať v plnom rozsahu…

    Páči sa mi

  11. ahojte,
    hela,
    spominas precesiu ako kmitanie…mala si na mysli asi nutaciu…zem okrem rotacie oklo slnka (rok) a okolo osi (den) kona precesny pohyb, cize pomysleny koniec jej osi opisuje plynulo kruznicu v rovine rovnobeznej s rovinou ekliptiky…a to “kmitanie” – nutacia sposobuje ze ta kruzina nie je tvorena ciarou ale vlnovkou…precesny pohyb trva tych cca 26tis rokov, perioda nutacie je oklo 18 rokov…o tom ze by mal precesny pohyb po jednej periode zmenit smer som este nepocul, ale popytam sa odbornikov astronomov (aj na stranke NASA je video len jednym smerom)

    co sa tyka slnecnych erupcii…slnecne skvrny sa na slnku objavuju (maximalny pocet) s periodov 11 rokov, kedy je aj najvyssia magneticka aktivita slnka, co samozrejme najviac citime aj na zemi…protony, elektrony a ine male svinstvo na nas slnko posiela neprestajne (odborne sa tomu hovori slnecny vietor), ked je to dosledok velkej erupcie, tak moze dojst k vypadku spominanych elektrickych zariadeni…aky to ma ucinok na cloveka o tom sa vie pramalo, aj ked urcite nejaky ma…a s polaritou slnecnych skvrn by som si nerobil tazku hlavu, lebo tie sa vyskutuju zasadne v paroch, cize ked sa niekde objavi skvrna A+, tak urcite na opacnej pologuli je niekde aj jej protipol A- , takze nejde o ziadnu anomaliu a opakuje sa to v 22 rocnom slnecnom magnetickom cykle…

    koniec sveta si tiez predstavujem skor tym ezoterickym pohladom…teda aj ked nasa veda vie este pramalo o vsetkych zakonitostiach prirody, ma aspon dlhodobe empiricke skusenosti, ktore vylucuju nejaku skokovu zmenu, ktoru by sme si doteraz nevsimli a rok 2012 je z geologickeho pohladu mozno za 10e(-9) sekundy…

    ta myslienka aktivacie DNA ma uplne fascinuje a intuitivne to pokladam za logicke…najme ked vidim ako je moderna veda bezzuba v tej otazke…aj ked sa uz vedci pokusali dokazat existenciu “eteru” , ktory by vela problemov vyriesil (ako aj tento) a navyse bu zjednotil modernu vedu s vychodnym ucenim (a ezoterikou :)), zatial je oficialne ucenie ze zijeme vo vzduchopradne 🙂 …

    suhalsim s Vami ze treba zacat od seba…tak idem pracovat 🙂

    pekny den vsetkym

    Páči sa mi

  12. k tomu casu… podla mna cas a priestor su vylucne zalezitostou fyzickej reality.ved cas je jednym z najhorsich ludskych vynalezov:)… a na vysvetlenie rozpinania casu by som vyuzil jednu myslienku z castanedu. Tvrdi ze carodej zvysuje intenzitu svojho bytia.zvysi svoju energiu a to mu umoznuje intenzivnejsie(alebo v ,,sirsom zabere”) poznavat svet.A preto prenho jedina hodina moze byt viac ako cely zivot obycajneho smrtelnika.

    Páči sa mi

  13. dobrý deň,
    No je to tak že ako sa my ludia správame k prírode tak ona nám všetko vracia. My škodime napr. vyrubávanim lesov, znečistovanie ovzdušia a ine zásahy do prírody tak príroda nam to vracia vo forme tornád, tsunami, zemetraseni a inich aj globalnych pohromach. Ja osobne si myslim že keby sme sa spravali k prírode ferovo tak nič takeho ako su spominane tornada, tsunami atd. sa nemusi diat. LUDIA ZAMYSLITE SA … a ešte niečo za skutky môže aj jednotlivec !!! A súhlasim z každým kdo mysli na dobro ludstva.
    Dakujem !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Páči sa mi

  14. Mas pravdu helar, tu nejde o to, ze so zemou sa neco stane, ale o to, ci sa stihneme zmenit na dobrych kym sa take nieco naozaj nestane, ihned ako som si to cele precital, doslo mi to. A to doslovne.Podla mna je to tak, ako som to napisal, pretoze sas v tom clanku nepise co a ako zem znici a ako jej mame pomoct… ale co a ako znici nas ked budeme pokracovat v tom co robime.Podla mna je tento clanok pravdivy.Vystihol v tom vsetko co mal…….Si fakt super HELAR

    Páči sa mi

  15. Hm sorry neviem ako to tu máte napísane lebo momentálne nemám čas si to všetko prečítař…ale viem že v mexiku čo urobili májovia či kto ten ich kalendár tak ten končí 12.12.2012 a to by malo znamenat koniec sveta…

    Páči sa mi

  16. Uvědomění

    Současná doba vyžaduje velké množství energie, neboť mnozí se cítí velice špatně.
    Špatně z toho důvodu, neboť řešení životních situací vyžaduje ohromný energetický výdej.

    Také nyní začínají ještě silněji působit energie, které byly seslány lidem ku pomoci a řešení svého života. Mnozí cítí, že pokud začnou řešit jeden problém, přichází ihned další a nakonec se cítí zavaleni spoustou problémů, z nichž neznají ani začátek ani konec.

    Je mnoho důležitých situací k řešení a jelikož málokdo dotáhne do konce jeden problém, přichází ihned další, jemu podobný, aby ho upozornil na to, že nebyl dořešen problém minulý.

    Současnost vyžaduje velice silné energetické nasazení, zejména ve vztahových oblastech. Řešení vztahů nyní zaměstnává nejvíce.
    Lidé se snaží utřídit si své zkušenosti a pocitově řeší to, co přichází zpět nedořešeno.
    Vztahy lidí jsou velice napjaté a také spousta lidí se snaží hledat nové partnery i přesto, že mají spoustu věcí v oblasti partnerství nedořešeno. Nelze však utéci ze vztahu do vztahu, aniž by byl minulý vztah uzavřen. Z toho důvodu také velké množství nových vztahů končí velice brzy anebo probíhá s velikými problémy.

    Všichni, kdo se snaží na sobě pracovat, si uvědomují, že takto nelze dále pokračovat a je důležité nejprve uzavřít to staré. Období je na uzavírání velice vhodné, neboť vše se stále více stupňuje a během měsíce srpna a září budou mít někteří daleko větší problémy, nežli pociťují nyní. Je to však nutné. Neustále je potřeba pročisťovat karmické vztahy, aby mohla přijít lepší budoucnost. Země stále více vstřebává světlo, které přichází a také ona se neustále čistí.

    Negativní energie se zhušťují a během období přírodních katastrof jsou přeměněny vlivem přírodních sil na energeticky prospěšnou soustavu a poté odcházejí skrze zemskou bránu do vesmíru. Opět se děje spousta událostí a většinu z nich lidé ani nevnímají, neboť mají spoustu problémů sami se sebou.

    Přesto Země dále pokračuje ve svém postupu do vyšší dimenze. Vše probíhá tak jak má.

    Země spolu s lidstvem prochází změnou. Na Zemi ještě nejsou změny tolik patrné jako v lidských životech, v lidských tělech a obzvláště v lidském vnímání toho, co se děje.

    Mnozí si uvědomují a cítí, že něco přichází. Pociťují to velice často, avšak málokdy jsou schopni určit, co se děje. Většinou si uvědomují pouze něco neurčitého. Toto vnímání se však bude během času velice zostřovat. Poté budou lidé schopni určit původce a příčinu svých pocitů, to, co se jim děje a bude dít. Nové vnímání reality se také den ode dne projevuje větší měrou.
    Mnozí začínají vidět některé další reality a rozpoznávají dokonce svá tři světelná těla.

    Někteří se probouzejí a začínají pravidelně komunikovat se svými průvodci anebo s dalšími pomocníky světla.

    Mnozí také pociťují změny svých těl a někteří se snaží, aniž si to možná uvědomují, měnit svůj životní styl, skladbu své potravy, či způsob komunikace s ostatními lidmi.

    Zesiluje se vnímání sebe samých a mění se vnímání lidských bytostí mezi sebou. Spousta lidí si již uvědomuje, že ti, se kterými žijí a pracují, jsou totéž, co oni, mají stejný původ, jsou jedno. Projevuje se opravdu velice silné uvědomění, což je velice potěšující.
    A i když lidé neustále tápou a někdy se jim nedaří, většina se po prožitém propadu opět zvedne a kráčí dále, bohatší o zkušenosti a prožitky. A takto je třeba na životy také pohlížet, neboť sem přicházíte také z důvodu učení. Mnozí toto cítí již dávno a také podle toho žijí. Skutečně je velice důležitý celkový pohled shora.
    Poté je vše daleko jednodušší, když budete schopni takto vnímat a pozorovat sebe, své blízké a celé své životy. Dostáváte k tomuto velice důležitou pomoc, čímž jsou obzvláště stále lépe postřehnutelnější odpovědi na vaše otázky a vedení do života.

    Jste vedeni a také to cítíte. Žijte s láskou a postupujte vpřed.

    Páči sa mi

  17. Máte na srdci tlak a tíhu?

    Mnozí poznávají, že vše, co se nyní děje, je velice silně násobeno.
    Na povrch se dostávají velmi silné emoce, které nutí lidi, aby opět prožívali a přerovnávali vše, co se jim děje. Mají spoustu ke zpracovávání a to vše nyní přichází v zesílené míře. Okamžiky klidu jsou velice cenné a také jsou cenné pocity uspokojení.

    Je nutné, aby došlo k pročištění dalších vrstev životů a toto čištění se bude dále stupňovat. Náročné období potrvá do poloviny července, kdy nastoupí mírné ulehčení a odpočinek. Lidé projevují silný neklid, který zdánlivě nemá s ničím souvislost.

    Vše, co se děje a co se čistí, je zasunuto do nejspodnějších vrstev podvědomí.
    Mnoho osob také cítí, že se v nich probouzí opravdu zvláštní vnímání událostí, dějících se kolem. Díky tomuto vnímání mohou lépe analyzovat vše, co je potkává a i když jsou to věci mnohdy velmi bolestné, mohou se takto s nimi lépe vyrovnat. Události přicházejí s velkou silou.

    Mnoho bytostí si také tuto sílu uvědomuje a pokud si nehlídají své myšlenky, mohou propadat velice silným depresím. Těchto depresí se lze zbavit pouze pozitivními myšlenkami a snahou žít tady a teď a nemyslet na věci budoucí.
    Stupňování síly událostí je však velice důležité, neboť je nutno očistit vše, včetně toho, co je nejvíce ulpělé a to, co se stále vrací a stále opakuje. Toto již v novém světě nemá místo.

    Některé opakující se události přicházejí se stále zvyšující se intenzitou, pokud nejsou vnímány s dostatečnou pozorností. Mnohdy velkou silou tlačí některé osoby do změny, jelikož tyto osoby neřeší nastalé problémy. Obavy z budoucnosti jsou velice neopodstatněné, není nutné řešit to, co přijde, ale to, co je teď, což mnozí ještě nezvládají.

    Veškeré předpovědi budoucích událostí jsou nepřesné, neboť tyto se mění ze dne na den. Myšleno tím předpovědi událostí týkajících se životů jednotlivých osob.Pokud tyto předpovědi jsou delší nežli měsíc, mohou se opravdu i otočit o 1800, neboť realizace svobodné vůle lidí se stále více dostává do popředí spolu s jejich intuicí, která se den ode dne zesiluje.
    Období to je opravdu velice složité a dalo by se říci nelehké. Však také spoustu lidí velmi tápe. Avšak je velice důležité, projít tímto vším. Poté na vás již na klidné cestě bude čekat odměna v podobě lásky, světla a klidu na duši.

    19.6.2008

    Vztahy

    Během prázdnin půjde vše velice rychle a také velmi hladce.
    Během měsíce srpna však věci dostanou spád, ale také se znovu začnou dokončovat karmické vztahové problémy, které byly dosud zasunuty do podvědomí a nedořešeny.

    Vše bude vyneseno na povrch velkou silou a tato síla povede ke zdárnému ukončování veškerých problémů. Kdo však tyto věci již z velké části zvládl, tomu se dostane za odměnu lásky a štěstí, které mu vstoupí do života.

    Také některé v rychlosti navázané vztahy, které nemají hluboké kořeny, budou okamžitě rozpuštěny a povedou k velice silným projevům emocí, které se budou dostávat na povrch. Tyto emoce není dobré potlačovat, ale je dobré kontrolovat jejich projev, neboť pokud by emoce byly projeveny velkou silou a tím ke škodě původce, byla by karma znovu otevřena a dále by docházelo k opakování těchto vztahů.

    Mnohé vztahy budou projeveny pouze skrze duchovno, a proto tyto vztahy budou silně utužovány bytostmi světla, neboť duchovní projevy lásky jsou velice povznášející.
    Spousta lidí se dokáže na partnera naladit a tím pocítit to, co vnímá ten druhý. Tímto se lidé učí vciťovat se do druhých a tím pádem projevovat více lásky a pochopení ostatním bytostem.

    Měsíc srpen bude velice “akční”, neboť změny budou následovat klidné období a naopak. Dojde k upevnění pout mezi sourozenci a mezi rodiči a dětmi. Mnohé bytosti naleznou svůj smysl života skrze lásku, které se jim dostane od milované bytosti.
    Někteří se projeví jako zcela nové bytosti a začnou projevovat další znaky probuzení. Objeví se u nich stále silnější mimosmyslové vnímání, někteří začnou rozeznávat auru a někteří budou schopni skrze sny vidět budoucnost. Mnoho z těchto schopností bude upevňováno. Důvodem je příprava na budoucnost, kdy tyto schopnosti významně pomohou při hledání místa v životě lidí. Častokrát se projeví “vliv” duchovních průvodců a lidé uposlechnou jejich rady a tím vyváznou ze svých velkých životních chyb.

    19.6.2008

    Odpovědi, které lidé hledají, jsou skryté mezi myšlenkami, které stále bezcílně bloumají jejich hlavami. Odpovědi se dají velice snadno nalézt, avšak lidé potřebují nalézt klíč, aby mohli tyto odpovědi rozkódovat. Klíčem k těmto odpovědím je velice silná energie, která je sesílána v různých intervalech lidem na Zemi. Tuto energii je však nutné nejprve přijmout a poté skrze ni ukotvit myšlenky tak, aby výchozím bodem byla právě odpověď na otázky existence na Zemi.
    Spousta lidí však nebude schopna tuto informaci rozluštit, a proto je důležité vysvětlení, které nyní bude poskytnuto. Veškerá energie, která přichází skrze vesmír, je rozkládána na daleko menší sílu, nežli s jakou přichází. Nebude již nutno používat sílu k tomu, aby došlo k rozdělení energií, ale vše, co nyní přijde na Zemi, přesně odpovídá složení každého jedince, a to také probudí všechny duše, jednu po druhé. Spousta otázek bude zodpovězena a naskytne se příležitost, která bude moci změnit životy lidí na celém světě. Lidé si ještě neuvědomují tuto příležitost, avšak během několika dní přijde na Zem informace, která poskytne podrobný výklad k tomuto vzkazu.

    Několik bytostí Světla již předložilo návrh, ve kterém se objevuje nový výklad budoucnosti Země a také nová Země jako taková. Tomuto výkladu byla věnováno spousta času a energie a tento výklad je čímsi jako první knihou nové éry.
    Nová éra již přichází a je dobré vědět, že co přijde skrze ni, ovlivní životy všech na Zemi. Mnoho lidí odejde do jiných dimenzí, avšak převážná část z nich zůstane zde a nejméně polovina z těchto lidí bude potřebovat pomoc k tomu, aby byli schopni přizpůsobit se příchozímu.
    Mnoho z vás také z počátku bude tápat a bude hledat řešení nastalé situace, avšak spousta z vás toto řešení nalezne skrze sebe sama, skrze Vyšší já.

    Málo lidí, kteří již nezvládnou vše, co přijde, odejde do dimenzí duší, kde se budou léčit a čekat na nabídku znovupříchodu do nového světa. Završením tohoto vzkazu budiž věta:
    mnoho lidí vše zvládne velice lehce, pokud budou chtít. To je to, co vás povede. Vaše víra a láska.

    Páči sa mi

  18. o roku 2012 som citala uz vela a tato tema ma tiez zaujima,lebo tento svet je chory a musi nastat nieco ,co zmeni ludstvo a zivot na tejto planete.pozrite na stranku http://www.sophia.mysteria.cz – najdite si tam proroctva.najviac sa mi pozdavaju proroctva matky Shiptonove.cakaju nas pestre roky -choroby,vojny, prirodne katastrofy….ale koniec sveta este urcite nie.caka -nie nas,ale nase deti a vnucata zlaty vek.

    Páči sa mi

  19. titanic sa potopil v roku 1912 a konec sveta ma byt 2012 takze presne sto rokov….vraj nas chceli upozornit na koniec sveta…titanic potopenie bolo naplanovane tymi mayovmi… podla mna je to pravda cital som o tom vela

    Páči sa mi

  20. Dvetisic dvanast entreba vnimat ako koniec sveta treba to vnimat ako zaciatok noveho nicoho lepsieho aks te psotrehli zmeny sa us deju teras ani malu chvilku s teras robyme velke krociky k tomu aby sme tot u zmenili len na nas zalezi tuto cestu sme si vybrali …

    Páči sa mi

  21. Hlavy vzhůru

    Velice složité období se začíná probouzet k životu. S velikou silou se začínají vyjasňovat problematické vztahy. Mnoho z vás cítí, že to, co je potkává, je vede jinam, nežli dosud zůstávali.

    Je mnoho z vás, kteří se obáváte budoucnosti, neboť to, co prožíváte nyní, spaluje vaše srdce a bortí vaše veškeré plány. Každý den je pro vás jiný.

    V jednom dni prožíváte veškeré emoce, ráno svítí slunce, poté se zatáhne a přijde bouře a po bouři se znovu vyčasí. Takovéto změny vás dostávají do velice neschůdných situací, neboť v tomto musíte fungovat v běžném životě, což není jednoduché.

    Průchodem vysokovibračních energií se přeskládávají vaše fyzická těla a změnou pohledu na současnou realitu se dopracováváte velice důkladných vnitřních změn. Tyto změny nastupují velice nenápadně, ale velice rychle a pojednou si uvědomujete, že vám již nestačí vaše současnost, tak jak ji znáte, neboť nazíráte na věci shora, čímž vnímáte problémy s daleko větším odstupem. Skrze toto vnímání se dostáváte během dne do jiných realit, avšak na několik okamžiků a poté se propadáte zpět do současné reality. Málokdo již není schopen cítit a vnímat energetické změny a toto se neustále zesiluje.
    Někteří pociťují posun v oblasti vědomí a jsou schopni sami analyzovat situace ku svému prospěchu. Doba je velice náročná.

    Neustále se projevuje vliv galaktické noci a tento potrvá ještě několik měsíců. Do té doby je důležité uvolnit co nejvíce vztahů, neboť poté budou opět lidé posouváni na místa, kam patří a která jsou pro ně připravena k žití v nové zemi. Aby k tomuto mohlo dojít, budou se proto neustále projevovat rychle se střídající změny, které vás budou smýkat z místa na místo.

    Neustále budete prožívat pocity méněcennosti a nesmyslnosti konání a žití, střídající se s pocity blaha a euforie. Vše, co vás potkává, uvolňuje vaši cestu vpřed. Nyní je tato cesta zahalená oparem bolesti, kterou prožíváte. Posléze však bolest odejde a zůstane pouze láska.
    Není lehké kázat tato málo radostná slova, ale tento život jste si sami vybrali a věděli jste, co budete muset prožít. A v této době se tísní zástupy duší, které se chtějí zrodit do této doby, neboť nyní lze umazat ohromnou část karmy. Buďte proto šťastni, že zde žijete a můžete žít a zvládat pro vás velice těžké životní rány, neboť budete odměněni.
    Přijde také lepší doba, jakmile budete schopni vidět vyšší souvislosti všech událostí. Mnoho zdaru, síly a lásky. Máte podporu ze všech stran, a proto zvedněte hlavy a jděte dále po cestě bolesti i lásky. Mnoho z vás má svůj cíl již na dosah.

    Páči sa mi

  22. tieto prispevky vam semd avam z tejto stranky nechem davat svoje pociti mozno len trosku aby somnahodou niekomu neuskodil takze len od tialto ……….www.marieblankytna.ic.cz

    Páči sa mi

  23. Cisto nahodou som objavila tuto stranku, HELAR napisala si to velmi dobre. Nie Zem, nie Priroda, ale MY musime zacat robit nieco so sebou, inak sami seba znicime. A tym znicime nemyslim iba fyzicke znicenie… staci sa pozriet okolo seba, kolko ludi si zbytocne navzajom ublizuje a pritom nevidi, ze ublizuje sam sebe. Pretoze ake pozicaj, take vrat. V zivote sa ti vsetko vrati, aj dobre, aj zle. Konaj s laskou a rob iba to, co by si ty chcel, aby druhi robili tebe. Prisli sme sem na to, aby sme boli stastni, uzivali si zivota, a hlavne milovali sa, nie na to, aby sme si zavideli, nenavideli sa a zabijali sa. Laska je to najdolezitejsie, co mame a ked si to ludstvo uvedomi, bude tu uz dobre. Pokial peniaze, moc a slava budu vladnut svetom, ludstvo sa neposunie dalej.
    Co sa mi paci, ze naozaj, cim blizsie sme k roku 2012, tym viac ludi stretavam, ktori sa zaujimaju o duchovno, o spiritualitu, o vyssie formy bytia, silu myslienok, silu viery. A vierou nemyslim ziadne nabozenstvo. To je tiez iba vymyslom ludstva, nastroj, ako ovladat ludi (pozri na katolicku cirkev, ake robi zverstva, odkedy len existuje), zastrasuje ludi. Pritom Boh (alebo Buddha, Allah a este neviem ako ho chces nazvat) je milujuca bytost, je to cira laska, ktora nesudi, netresta, iba miluje. Bez rozdielov, bez predsudkov, bez podmienok. A kym sa naucime bez podmienok milovat, vzdy sa sem budeme vracat a ucit sa.

    Páči sa mi

  24. co aj viem..ale tak ..nesuhlasim,koniec urcite nie,len..zmena.nexapem tym..newiem co to tam bolo,ale ked zem vstpi do dacoho bude laska?nie..trener nas ucil,ze kazdy ma mat lasku v srdci,a nie samotna zem byt nou posiataaa..trosku sa mi nepaci ten clanok.bludy…dalibor,odkial xodis na take zaujimawe weci na citanie?posun mi nieco,npr o tom case..xcem wediet wiac otom.dakujem

    Páči sa mi

  25. ja síce nič nečítam ale toto ma zaujalo ale iba preto lebo som vedel o tom dátume ale nie tak podrobne je možné že sa niečo také stane verím na také veci čo predpovedali naší predkovia lenže potom to začalo ísť ku bohu a neviem k akej očiste a na to ja už neverím

    Páči sa mi

  26. Tak ja si tiež myslím že sa Zem zmení ale čo bude s takými ľudmi ako je Bush a spol… ty zahynú alebo čo?? a ako si predstavujes ten prechod dom 4 dynastie??To sa budeme mať modliť alebo čo??

    Páči sa mi

  27. Je jasne, ze vsetko uz je na takej urovni, ze za chvilu by sa to nedalo vydrzat, ak by to slo takto dalej… prechod do 4, dimenzie zvladnu zrejme iba ludia, ktori maju dostatocne rozvinutu DNA… uz teraz mnohi nezvladaju situaciu a faktory dnesnej doby… preco napr uz 25 rocni ludia dostavaju infarkty? dalej je tu aj mnozstvo chorob a takzvanych nahod, nehody a podobne… a mozno sa stane nieco, co nikto zatial neocakava…. kazdopadne, uz je najvyssi cas na zmenu, hlavne ak to bude zmena k lepsiemu… zrejme nejde ani tak o nabozenstvo, (aj ked vraj ma padnut cirkev, a to si myslim nebude az taka tragedia) ale bude to hlavne sposob myslenia ludi a ich duchovny rozvoj… clovek nemusi byt pobozny ani knaz ani nic podobne aby bol dobry clovek…

    Páči sa mi

  28. Pekne povedane:-)
    Mne sa celkom paci Mark Chadbourn ako opisuje tento pad a novy vek.
    je to sice fantasy.. ale ked si zoberete ze sme sa tu zisli ludia co vidime auru hybeme predmetmy silou mysle .. myslim ze az tak daleko od reality to nema:-)

    Lucyly,

    Modliť? kdeže,to už bude čas zúčtovania kde ti nepomôže nik!
    Buď lepším človekom teraz,nie keď sa to už nebude dať.

    Páči sa mi

  29. Myslim, ze Edgar Cayce o tom tiez pisal… ja sa uz velmi tesim, ze svet bude lepsi a vraj v 4 dimenzii su anjeli, vili a podobne stvorenia… tak som velmi zvedava, ci ich bude vnimat viac ludi, alebo vsetci.. neviem… nie je nic zvlastne, ze vacsina ludi neveri, ze sa svet zmeni, aj ked na internete je vela zmienok na tuto temu…. ale uz som sa stretla s takimi strankami,kde to bolo priserne zvelicene a ludi to malo desit…. myslim ze to nie je najlepsi sposob ako na to upozornit….

    Páči sa mi

  30. Dnes som si čítala recenzie k jednej knihe na Amazone a našla som tam celkom zaujímavý názor čitateľa na rok 2012:

    “V roku 2012 sa duša dostane bližšie k ľudskej forme než kedykoľvek predtým – a to je všetko! Dôjde k tomu, že pravda sa zviditeľní a predvedie spôsobmi, ako to doteraz nebývalo, a príde to v podobe nárastu nemocí (hlavne duševných, ako sa to už začína prejavovať). Prečo? Pretože čo emocionálne nie je spracované a vyhojené, sa prejaví v telesnej podobe, aby sme sa toho mohli zbaviť.”

    Takže ďalší závit na spoznávaní dopadov 2012…

    Páči sa mi

  31. Neviem či som blázon.. ale ten príchod cítim deň čo deň stále viac. Pozorujem, vnímam. Pociťujem ako sa svet mení. Všetko sa mení. Od základov.

    Je to stále intenzívnejšie.

    Helar, touto stránkou si ohromila už nespočetne veľké množstvo ľudí.. Ty si “fyzický anjel”.

    Mal by som otázku.. ktorá ma dosť zaťažuje. Tým, že ľudia vnímajú rok 2012 ako katastrofu ktorá zničí zem, kolektívnym vedomím tak neovplyvňujú sled udalostí a neprivedú našu planétu do záhuby?

    Páči sa mi

  32. Tak mylsim si ze zmeny sa deju us teras a mnohe veci sa riesia ties us teras a k tej katastrofe ej to malo pravdepodobne pretoze niaka katastrofa nech us v akom chce prevedeni by na slen na chvilku ohurila a potom by sa to zase vracalo naspat , myslim , zemna je prvorada v nas , v nasom vnutry a nie niaka katastrofa ……

    Páči sa mi

  33. Amirakh,

    naše kolektívne vedomie nedokáže konkurovať čistej vibrácii Zeme. Ak si budeme vykresľovať katastrofu, postihne nás, ale nie Zem. Vývoj nemožno zastaviť – a u vývoja tohto rádu ho nemožno ani spomaliť alebo odchýliť. Môžeme ísť s ním – alebo smutno pozerať. Toto bude o individuálnej vibrácii, nie o kolektívnom bedákaní! Ľudstvo ešte nie je tak ďaleko, aby dokázalo vzostúpiť ako kolektív.

    Páči sa mi

  34. hmm no fakkt neviem co by sa muselo stat aby sme sa komplet vsetci zmenili v tomto roku.v kazdom pripade je to asi jedno co sa stane vetko bude dobre treba na to proste mysliet v dobrom a tesit sa z buducnosti a tento pocit rozsievat dalej.ved aj tak zomriet nemozeme

    Páči sa mi

  35. Velmy pekny clanok.Myslite ze v 4. dimenzii sa snowboarduje?Nie ze by som neako pocital s tym,ze sa do nej dostanem,ale snazim sa byt stale lepsi clovek.Vdaka za odpoved

    Páči sa mi

  36. ja si myslím, že nie je vôbec podstatné či niečo príde, alebo nepríde a či umrieme teraz alebo potom…umrieme jedneho dňa tak či tak…ohľadom toho kalendára je to zaujímavé a preto som sa rozhodol kúpiť knihu a máyskom kóde…potom sem dám nejaké info…tiež zastávam názor že pôjde len o prechod,zmenu a nie koniec…najhoršie je to že biblia popisuje koniec sveta teda zjavenie Jána…lenže keby existovalo len kresťanstvo tak by som sa obával,ale tento svet obsahuje 6 svetových náboženstiev,potom nejaké svetové viery a toto všetko sa rozchádza v ideách alebo názoroch…atd. treba sa držať jedného zákona nepremenlivého nerob druhému to čo nechceš aby robil on tebe…tak jednoduché a zároveň tak ťažkéééé….:)

    Páči sa mi

  37. Pistik,

    ja som o tomto zhodou okolnosti pred par dnami viedla debatu s 1 mojim kamosom a on hovoril, ze rok 2012 ako konec niecoho spomina asi siest zdrojov, tri z nich su Maysky kalendar, stari Cinania a krestanstvo. o prvych dvoch vela neviem, ale vraj povodne krestania hovorili o konci VEKU, nie sveta. no lenze pri preklade do biblie sa to poplietlo a tak z konca veku (vodnara alebo ryb alebo co to uz teraz mame), ktory pripada na 2012, sa stal koniec sveta.

    Páči sa mi

  38. zaujimavy clanok, a zaujimave tvrdenia….sice niesom nejak moc obdarena schopnostami, resp. mam co robit aby som znovu rozvinula aspon to malo co som zhora dostala, ale jednu vec citim….tie zmeny, kazdy dalsi rok je pre nas svojim sposobom narocnejsi, aspon moj pocit….vravi sa ze clovek dostane na svoje plecia len tolko kolko unesie, mal by sa zaoberat tym ako vyriesit nove a nove problemy ktore ho posuvaju dusevne dalej. dalej ako sa vravi – co ta nezabije, to ta posilni…a na tychto slovach ja vidim neuveritelne vela pravdy a vacsinou sa riadim tym…naco sa nechat nicit egoizmom, zlobou, smutkom z nezdaru, snahou ovladat inych alebo cimkolvek takymto? mam pocit ze secko je to o tom, bez tychto vlastnosti sa aspon mne osobne zije s ovela hrejivejsim pocitom na srdci….co ma byt bude, co sa ma stat sa stane, jedine co mozeme ovplyvnit sme my sami a nase vnimanie, chapanie a postoje…a veru s vacsim pokojom na dusi, a otvorenejsim srdcom sa toho da dosiahnut ovela viac …nie mozno v tomto pre niekoho nie 2x prijemnom svete ale aspon pre blizkych, pre seba sameho, dobry pocit a pre to co vsetko tu na tejto zemi mame radi to stoji, si myslim….

    Páči sa mi

  39. Dobry den. Dnes som pocula o tejto teme….hned ma to zaujalo… a preto som isla na web aby som sa mohla o to zaujimat a mala prehlad….moj nazor na rok 2012 je taky: ze svet urcite nezanikne ako podaktory blazni hovoria … svet sa zmeni na duchovni… Edgard Cayc povedal ze dusa kt. teraz v nas uveznena v podstate sa vyslobodi s tela a kazdy clovek sa nauci zit dusou .. ludia sa to budu ucit predpokladd je ze do roku 2028 …. to znamena ze dusa bude v tele ale bude vediet zit aj samostatne….preitala som vela zaujimavosti hlavne o 4rozmere …. no nechce sa mi to tu vypisovat lebo by sm pisala do rano…no jedno je iste “bude to velmi zaujimave”!!

    Páči sa mi

  40. helar, to co si pisala o tom “pracujme na sebe a potom nám môže byť jedno, čo príde v 2012 alebo hocikedy inokedy” no tak vecer sa mi stalo ze som pozeral film, a naraz nic necitim, len vnimam… to sa mi stava aj pri beznej komunikacii, ale len niekedy. a pokial ide o ten “koniec sveta” , neboim sa ho… ale ani sa nan netesim. sak sa este uvidi, ale, ako tu nekdo spomenul, nech vas to neovplivni. aspon nie k horsiemu.

    P.S.: nesom chuj, ak by si to dakdo myslel a este neco: som vodnar…

    Páči sa mi

  41. hehe ale ako napisal niesom chuj.. asi cital moje prispevky chlapec… :D:D:D
    neboj nezvyknem pitchovat bez priciny 😀 …
    normalne povest este dostanem..(tomu nepiste lebo vyletite aj s dverami)
    :D:D:D:D

    Páči sa mi

  42. Aurawiewer,

    malý návrh – nešlo by to o maličký tón slušnejšie? 😛 Mám rada tvoje komentáre, ale predsa len som starenka prudérna…

    A moja prosba je aj pre ostatných… Nepíšte, čo by nemohla čítať aj vaša stará mama! 😀

    Páči sa mi

  43. hm tak moja stara mama je taka haluzna ze som ju naucil nadavat 😀 a toto ma presne po nej.
    🙂
    oooooo.. aspon niekto kto ma rad moje komentare.. vsaaak? 😀
    hm… tak ja neviem skusit to mozem ale neslubujem nic:P
    inak bartimaeus je fajna postava:) pacila sa mi cast v knihe kde treskol toho vtacika po hlave 😀 …
    ale myslim ze budem kludnejsi.. ale ak sa tu zobjavi nejaki jezisko ta helar vedz ze sa na uzde neudrzim 🙂
    inak pohoooooooooooooooooo
    a pre bartimea nepis niesom chuj lebo opak sa stane pravdou.. jasne ze niesi chuj tak naco to pises?…

    Páči sa mi

  44. zvláštne… mal som z tejto stránky super pocit, ale akosi mi ho niektoré indivíduá dnes svojími rozšafnými komentármi pokazili… Helar, nemohlo by to tu byť tak ako so psíkmi? Jednoducho kadiť na pieskovisku je zakázané! Nehovorím, že toto tu je pieskovisko, ale niektorí dnes píšu komentáre ako tí psíci…ostávajú tu po nich také nechutné kôpky… ak som sa niekoho dotkol, ospravedlňujem sa,nebolo to mojím cieľom.

    Páči sa mi

  45. trapas….
    iba hlupak sa moze dat vytocit cez internet 🙂
    no tak ak je to co pises pravda tak myslim ze ty by si mal ist prikladom.
    Odmietam sa dalej zucastnovat tejto primitivnej konverzacie.
    vela slniecka na dusi 🙂

    Páči sa mi

  46. ixvir,

    nemôžem ovplyvniť, ako ľudia hovoria/píšu. Ja osobne “neslušné” vyjadrovanie nemám rada (vadí mi hlavne sexuálna terminológia), hoci sama rozprávam ako drevorubač 😛 (ovšem mojou doménou je fekálna terminológia 🙂 ). Kedysi som podobné komentáre mazala – a mažem ich aj dnes, keď ide o vulgarizmus sám o sebe, len na to, aby človek prejavil svoju schopnosť rozprávať vulgárne. Problém mám s komentármi, ktoré majú myšlienku, ale nie sú písané tým najsalónnejším jazykom (Aurawiewer prepáči 😀 ).

    Aurawiewer je v tomto prípade môj “stretch” – niekedy sa musím prekonávať, ale postupne sa učím odlišovať to, čo človek hovorí, od toho, ako to hovorí… Aby sa mi neskôr niekedy neprihodilo, že nebudem počúvať múdreho človeka len preto, že hovorí inak, ako to ja mám rada. Takže ja ho beriem ako svoju osobnú “lekciu” 😛 .

    Sama budem naďalej držať svoj vyberaný, salónny a premúdrelý štýl 😛 .

    Páči sa mi

  47. ano jasne ixvir je ten so zlatou ziarou na hlave a ja som ten pako samozrejme…
    to hovno by som mu o usta utrel:-)
    a viac sa k tomu prosim nevyjadrujte lebo to co sme tu popisali nema uroven.a to sa tyka aj teba helar(prepac)..

    Páči sa mi

  48. No pokiaľ ide o 2012 je na to veľmi veľa názorov .. ťažko povedať, čo mohli Mayovia naozaj myslieť “koncom sveta” .. Ja osobne si myslím, že tí “natvrdlí” čo si myslia že život je o tom mať dobre platenú prácu, rodinku a potom si spokojne zomrie, sa roku 2013 vo svojom tele (fyzickej podobe) nedožijú. Ale podla mňa Mayovia mali u sebe návštevu z celkom iného sveta, ktorá im dala poznatky, a pomohla postaviť kalendár .. (Je to len môj názor lebo si myslím, že v dobe ako boli Mayovia, by sami nepostavili kalendár ktorý hovorí skoro v celej zemi, a predpovedá zatmenie mesiaca na 1000 rokov dopredu. Niečo tak presné nemáme ani v dnešnej dobe.

    Páči sa mi

  49. No mozne to je ja ti nepoviem preco sme ten kalendar robili a bohuzial sa na to nepamatam:-(… skoda..ale je pekne mat predkov mayov i ked s ineho zivota..
    ja iba viem ze mam od nich dar:-) oni mi ten kalendar venovali a zabudovali do mna.myslim ze to ma kazde indigo ale niesom si isty… ale je uzitocny tak ti poviem..

    Páči sa mi

  50. ja si myslim, ze ked rusi zastavili plyn, asi daco chistaju 🙂 mislite si omne co chcete, ale podlamna rusi nastartuju konec sveta, a budu na to potrebovat veeela vela plinu 😀 😀 😀

    Páči sa mi

  51. a este daco, nevem ci aj egiptania predpovedali konec sveta, ale: mayovia maju pribech, v ktorom je niekolko dob, a kazda trva 4100 rokov aj nejake drobne. my sme vo 4 a ta ma skoncit 22.(!)12. 2012… egiptania postavili svoje piramidy pred 4000 rokmy nie? je mozne ze by boli z 3. doby? v kazdom pripade, v piramidych sa stalo vela nevisvetlitelnych veci( napr.: napoleon, ale to tu nejdem pisat…) . je teda mozne, ze by v 3. dobe prisli na zem nejake matohy, ako vravel Pavolko? toto je dost trapne visvetlenie… co si otom mislite?

    Páči sa mi

  52. No inak to čo je písané hore .. dáva celkom logiku .. z 3 dimenzie do 4tej .. Väčšina ľudí je spirituálne nevyvinutých, (aktívych 3,5% DNA) a proste ten krok z 3 do 4 to telo s tak málo DNA nezvládne .. ja len dúfam že sa spirituálne vyviniem aspoň tak, aby som ten krok do 4tej dimenzie zvládol … Tak či onak, bude to zaujímavé.. Všetko máme v tele, len je to proste vypnuté .. a zistil som že duchovný vývin má vplyv napr. aj v škole .. nie kvôli učeniu nezmyselných predmetov, ale kvôli tomu, že vás to stavia pred problémy a keď sa im nevyhýbate, ale ich riešite, tak vás to posúva ďalej.. škoda že ľudia majú nedostatok vedomostí, a napríklad problémy riešia sebevraždou . je to jedno, keď (ak) sa znova narodia .. ten problém tam bude zase .. a nezbavia sa toho kým sa tomu nepostavia..

    Páči sa mi

  53. ja som skusil pomocov kyvadla na čiselnej tabulke zistiť akou frekvenciou my vybruje telo a ukazalo my okolo 55 hercov asi to bola hovedina a aktivnu DNA my ukazalo na 15 až 20% čudne tak ak mam tak aktivnu DNA tak to niako nevidieť haha skôr ako keby som ju mal v minuse

    Páči sa mi

  54. Som medium a viem, ze pride velka zmena! Budte na nu pripraveni vsetci. Ako sa to zmeni? Na tomto svete bude sa vsetko “tocit” okolo lasky. Su medzi nami ludia, ktori v sebe nesu nieco vynimocne, co nie je vidiet. 21.12.2012 sa to zmeni, prave tito ludia budu urcovat smer pre ostatnych, mozno teraz v tejto dobe su pre nas vsetkych len nuly, alebo podpriemerni. Potom sa ich vynimocnost prejavi. Je vela ludi na tomto svete, ktori siria lasku aj ked su v najhorsich situaciach. Berte si z nich priklad. Oni budu udavat smer, ako zit, ako sa spravat! Kazdy z nas si bude moct po roku 2012 vybrat kam chce ist, ako zit, kazdy bude mat svoj vyber. Preziju len ti najsilnejsi – dusou najsilnejsi. Ziadna Nordicka rasa ani nic podobne! A este dolezite, ze na svete budu novi vodcovia, podobne ako Jezis, pripadne Budha. V kazdom z nas je z nich nieco. Ale viest nas bude uplne ini typ ludi ako doteraz. Ucinime nove a velmi velke objavy, podstatu pyramid, otazky Boha a otazky mimozemskeho zivota. Ale hlavne zistime preco sme tu na Zemi! Ze vsetko co sa deje nie je nahoda a to vedeli aj Mayovia, aj Nostradamus a vsetci co nieco predpovedali. Zivot je kruh!

    Páči sa mi

  55. Ano to je pekne vdaka za info ale mal by si rozlisovat kolko si ty a kolko je univerzum:-)
    lebo ak ten jezis dobehne tak ho odfajcim do dalsej dimenzie asi.
    a vodcovia asi tazko ked tam budeme mat slobodnu volu.
    neboj univerzum ti tiez vsetko nepovie!

    Páči sa mi

  56. Vangino proroctvo: V roku 2010 príde III. svetová vojna!
    Svetoznáma jasnovidka Vanga okrem iných predpovedala smrť princezny Diany a teroristický útok na Svetové obchodné centrum 11. septembra.

    Bulharská jasnovidka tvrdí, že svet v roku 2010 zasiahne III. svetová vojna!
    Proroctvá sa našli až po jej smrti. Globálny konflikt údajne začne pokusom o atentát. Ďalšou príčinou vojny majú byť boje v Indii.
    Vízie slepej bulharskej veštice prezývanej „Vanga“ vystrašili celý svet. Svetoznáma jasnovidka, ktorá predpovedala smrť princezny Diany ale aj teroristický útok na Svetové obchodné centrum 11. septembra prehlásila, že v roku 2010 nás čaká tretia svetová vojna. Keď boli jej veštby už toľkokrát pravdivé, bude mať pravdu aj teraz. Naozaj môžeme očakávať masové vraždenie, ktoré privedie ľudstvo na pokraj vyhynutia?

    Vanga, vlastným menom Vangelina Oandeva Dimitrova (* 3. október 1911 Strumica, Macedónsko – † 11. august 1996 Petrich, Bulharsko), bola bulharská nevidiaca veštkyňa, ktorá tiež predpovedala zánik ponorky Kursk, pád Sovietskeho zväzu, katastrofu Černobyľu a podobne.

    Vanga predpovedala aj smrť princezny Diany, teroristický útok z 11. septembra a mnoho iných. (Foto: Internet)
    Pravdou je, že počas socializmu sa tešila úcte najvyšších straníckych predstaviteľov, čo bolo v rozpore s ich materialistickým svetonázorom. Vanga sa tešila veľkej obľube aj bulharskí straníci, ktorí si od nej nechali veštiť napríklad výsledky volieb. Bola oficiálnou štátnou veštkyňou, za čo dokonca poberala riadny plat. Vedecký inštitút, ktorý pred rokmi skúmal jej predpovede jej priznal úspešnosť takmer osemdesiatich percent!

    Ako je to vôbec možné? Údajne v rannom detstve prežila silnú búrku, pri ktorej prišla o zrak, ale zároveň nadobudla veštecké schopnosti. Mnohé jej veštby nebudili svojho času veľkú dôveru.

    Tak napríklad o Kursku povedala: Kursk zatopí voda a nikto neprežije. Mnohí si mysleli, že má na mysli mesto Kursk a vysmievali sa tejto veštbe. Takže rovnako ako u Nostradama sa samotná veštba dá úplne objasniť až po danej udalosti.
    Hoci Vanga priniesla proroctvá až do roku 5078 (Ľudstvo opustí hranice vesmíru) – kedy ľudstvo prejde zásadnými zmenami, začne osídlovať okolité planéty, prekoná niekoľko vojen, zmení sa vnímanie sveta, dokážeme komunikovať s Bohom – prinášame vám jej proroctvá na najbližších 91 rokov. Pozrite si čo nás možno čaká a neminie.
    ČO PREPOVEDALA VANGA:

    – 2010: III. svetová vojna začne v novembri 2010 a skončí v októbri 2014. Začne ako obvykle, konvenčne, neskôr sa ale v boji použijú jadrové a chemické zbrane. Moslimovia zaútočia na Európanov s chemickými zbraňami.

    – 2014: Väčšina ľudí trpí rakovinou kože a inými kožnými ochoreniami v dôsledku chemickej vojny.

    – 2016: Európa bude takmer prázdna.

    – 2023: Dôjde k menšej zmene v zemskej obežnej dráhe.

    – 2033: Polárny ľad sa roztápa. Stúpajú hladiny oceánov.

    – 2043: Svetová ekonomika prosperuje. V Európe vládnu moslimovia.

    – 2046: Každé telo (orgán) môže byť vyrobené (klonované). Výmena časti tiel je najlepším spôsobom liečby.

    – 2066: Pri útoku na moslimský Rím, USA použijú nový druh zbrane – klímu. Prudké ochladenie (okamžitý mráz).

    – 2076: – Beztriedna spoločnosť – komunizmus.

    – 2084: – Obnova prírody.

    – 2088: – Nová choroba – starnutie za pár sekúnd.

    – 2097: – Choroba rýchleho starnutia je porazená.

    – 2100: – Umelé slnko osvetľuje odvrátenú stranu Zeme.

    Dovolila som si sem priradit tento clanok, pretoze okolo roku 2010 sa ludstvu na zemi pravdepodobne vela zmeni. Precitala som si uz o kalendari Mayov, ktorym sa kalendar konci v roku 2012 a nikto zatial presne nevie, co tym mali na mysli. Teda mozno az na niektorych. Ale, ked zoberiem do uvahy vsetky proroctva od Nostradama cez Sybilu, Vangu a mnozstvo dalsich, vsetci sa akosi zhoduju, ze v tychto rokoch sa ludstvu nebude darit velmi dobre a zem zachvatia vojny. Ked zoberiem do uvahy, ako sa svet vyvija a kam speje, tak sa tomu ani nebudem divit.
    Poznamka: Clanok a jasnovidke je prevzaty z portalu Markiza. Vangino proroctvo: V roku 2010 príde III. svetová vojna!
    BRATISLAVA, 30.01.2009., 07:05 | Wikipédia / red.

    PS: Tento clanok sluzi len na informaciu a kazdy nech si ho vysvetli a zoberie po svojom, ako to uzna za vhodne.

    Páči sa mi

  57. No, keďže prvý koniec sveta mal byť už v roku 2000 a ako všetci vidíme, nebol, a ktovie koľko ich bolo ohlásených ešte predtým. Podľa mňa, nebude ani teraz, zdá sa mi to priskoro 🙂

    Páči sa mi

  58. ludkom 1000 r pred kr. sa to asi skoro nezdalo, co mislis? a ten 2000, to si len tak nekedy ludia typli, ved rok 2000 je zaciatok dalsieho tisicrocia… a keby si a neni to konec sveta, aj ja som to tak pisal, kym ma awiwer nezacal buzerovat 😀 😀 😀

    Páči sa mi

  59. 😛
    si nenapadny ako petkoruna v trave..

    A co sa tyka tej vagny ci keho vsetko treba brat s rezervou.Buducnots je pojem relativny a buducnost sa moze menit podla pritomnost.
    takze ak 2012 ma nastat prechod tak ten prechod nastane.planetam asi nikdo neda stop a centralnemu slnku taktiez nie!a ani vesmir sa nepozastavi aby splnil vagne proroctvo.Kazdych 4000 rokov je na tejto planete taky preechod takze nejaka vvagna moze vidiet buducnost ale bez neho 🙂

    Páči sa mi

  60. ak vieme ze pride prechod, zachovame sa inak, ako by sme sa zachovali, keby sme to nevedeli. proste ak spravime neco inak v pritomnosti ofplivni to buducnost ,(to som cital v knihe :D) teda do tej miery, aku na tom mame ucast my… tich 4000 rokov mas odkal? to je presne tolko, co podla maiov trva jedna doba…

    Páči sa mi

  61. hej ty neverim ničomu bal bla bla taky ludia čo ničomu neveria by na tejto stranke nemali nič robiť lebo je to zbytočne tie vaše komentare a takych ludi ani nemam v laske takže tu nepiš hovediny že neveriš lebo je to len zbytočne zaberanie mesta v prispevkoch ostatnych čo tomu veria

    Páči sa mi

  62. keď neveríš ej to tvoj názor ale mi veríme!!Mne anjeli hovoria že to má prísť 16.Januára 20013 tak to musí prísť či sa ti páči alebo nie!!!:D:D:D

    Páči sa mi

  63. pozrite, ked tu napise 50 ludi, ze tomu veri, a 150, co tomu nevery, bude mlcat, tak by to tu molo nudne, podlamna… v komentaroch by mala byt aj kritika. filo, a to vazne 20 013? lebo aj na inej 2012 si napisal tento datum… ak teda as v 20 013, tak to sa mi asi neoplati cakat, ze? 😀 😀 😀

    Páči sa mi

  64. bartimeus 2013 bol to preklep a čo som písal 2012to som si len myslellebo anjelci mi asi týžden pred tým ao helar napísala že bude odklad povedali že Ďalšia dimenzia bude 16.1 a ja som si domyslel že 2012 a keď som sa spítal teraz na rok tak 2013…

    Páči sa mi

  65. Je zvláštne, že sa Filip preklepol na 20013… Keď som naposledy vyzvedala, ako to vyzerá s tým “koncom sveta”, tak som sa dozvedela, že má byť načasovaný do roku 2025, ale najprv ukázal 2, potom asi zistil, že 0 na písmenkovej tabuľke nie je a ukázal 20 a potom 25, takže ešte to môže byť aj 22025… 😛

    Nebrala som to vážne, až kým sa Filip nepreklepol. Teraz rozmýšľam, aký dlhý je vlastne ten cyklus “zaspávania” a “znovuzobudenia”, pretože ak je približne 20.000 rokov, tak by to znamenalo, že po 2012 pomaly príde doba “zaspávania” a potom sa planéta začne znova “prebúdzať”, čiže zjavne nejaká planéta zostane. (A možno aj nejaké človečenstvo na nej, ale to nie je nevyhnutná podmienka. Ak sme spolu s planétou a celým ekosystémom jeden živý organizmus, tak ešte stále ľudstvo v jeho dnešnej nenávistnej, sebaužasnutej a všežravej podobe môže byť čosi ako “vred”, ktorý sa buď vylieči, alebo ho niekto odoperuje.)

    P.S.: No a bola som si to overiť u Frissella: tak plný cyklus “zaspávania” a “prebúdzania” vychádza na 25.920 rokov. Možnože v tom budúcom cykle chytí planéta väčšie “fofry”… 😛

    Páči sa mi

  66. ja verim len v to že v 2012 nastane zmena a všetci blbci čo znečistuju prirodu a ničia vojnami inych ludi skapu a to my stači v tom roku dufam že ta zmena nastane

    Páči sa mi

  67. marek, kolkokrat si vyplul zuvacku na zem?…vlastne je to jedno,vyhodis obal do kosa,v spalovni je z toho este vacsi bordel a tak si vlastne znecistovatel aj ty..a riadny blbec 😀 (neber to osobne)

    Páči sa mi

  68. marek, no ves, asi oni len tak neskapu… ti si bol asi jediny, co si si cital o tej sybyle, ze? 🙂 tak teda pre ostatnych:

    Este nikdy neboli vladari europi taky jedvotny, ako v tejto dobe. Pojde im o krk. Ak stratia moc vo svete, stratia ju aj doma. Bude to posledna vojna a europu prekvapi vtedy, ked to bude najmenej cakat. ZLTY A CIERNY SA SPOJA. Po tisicroci utrpenia sa stanu nositelmi prava a spravodlivosti. Ti, ktory boli povazovany za neskopnych odporu , ponizeny na uroven domaceho statku, predlozia ucet – opravneny. S povstanim ciernych a zltych nastane posledna faza nasho civilizacneho ciklu. ked clovek bude chciet prekonat Hospodiny, spozna, ze vsetko je marnost. Europa strati svoju moc. Satan utrpi porazku. Ludia roznej pleti si budu rovny. 21. storocie privita ludstvonove a slobodne. skonci sa vlada techniky, nastane panstvo Mesiasa, panstvo zbavene ludskej chamtivosti.

    proste tu bude rusno 😉

    Páči sa mi

  69. Môj rozhovor s Michaelom:
    bude nova dimenzia v roku 2013?
    ano
    fakt?
    ano
    isto?
    nic neni iste
    Klameš?
    Nie

    helar ja neviem kedy si sa ich napsoledy pítala ale mne hovoria že 2013

    Páči sa mi

  70. ja si mislim ze v 2012 sa zacne zmena, v 2013 bude zmena kompletna. secko nemoze byt zodna na den 🙂 . a , toto bude trochu trapne, jak sa rozpravate z anielmi??? narazil som na clanok s kyvadlom, ale to je trochu zdlhave, da sa este nejak inak?

    Páči sa mi

  71. bartimeus ja sa s nimi rozprávam telepaticky alebo ako to nazvať :D:D proste ich privolám dám otázku a do myšlienok mi vsunú odpoveď lenže tú odpoveď neviem rozoznať keď je odnich a keď odomňa… Lebo mi to dajú do mojich myšlienok a už som ich aj počul po hlase len som sa 1 deň s nimi nerozprával a tak musím zase odznova :D:D

    Páči sa mi

  72. No ako tak sudim aj ked pravo nato nema nik tak tebe zlatko sa asi neozvu 😀
    Oni vedia komu a ako sa ozyvaju.
    Ale za jeden taky citujem ,,trapny,, rozhovor by si dal neviem co 😛
    takze len pekne pis hovadiny urcite sa ti ozvu :D:D:D

    Páči sa mi

  73. presne si to vistihol, dal bi som za to hocico,lebo este stale nejako uplne neverim na anielou. ale nabuduce pis bes toho sarkazmu :D( to “zlatko” bolo ako co? si teply?)

    Páči sa mi

  74. To co akoze si tu teraz dokazujete?..jeden lepsi ako druhy..myslim ze inteligencia by sa mala prejavovat inac..

    Bartimaeus: Uplne neverim-dolezity faktor ktory ti bude branit v kontakte.Ci uz s kyvadlom alebo “myslienkami”…Je tu krasny navod na channeling,…musis zvysovat svoju energiu..mas to tam popisane aj preco..hrozi uskvarenie mozgu 😉 🙂 A netrap sa,ani mne sa neozyvaju,a ak hej tak v nezmysloch….ale citim ich,ja mam asi taky kanal rozvinuty.

    Páči sa mi

  75. pure-poison cítim aj ja a to necítiš len ich ak vôbec cítiš ich ale aj iné bytosti…
    bartimeus keď v nich neveríš sto percentne sa ti to nepodarí.

    Páči sa mi

  76. :D:D to ma rozosmialo ta otazka. Nie Moj Neni som tepli 😀
    A filipco mas pravdu ak v nich neveris tak sa ti ani neukazu.
    Ja mam radost ked sa mi ukazu pred ocami ako take lietajuce babiky zo supolia s kridelkami zlate su..
    musis uverit inac ti je cvicenie na PRD.

    Páči sa mi

  77. no ja som taky, ze hladam moznosti. najprv chcem skusit, potom uverim…teras je to tak, ze musim uverit, as potom mozem skusit. skusim to, ale asi to nebude za jeden den…( awiewer, koncim tuto vojnu.( to ich ako vazne vidis? jake maju ksichty? jak ludia alemo rozmazane?) (a prestan namna vraviet ako na nejaku manzelku…) )

    Páči sa mi

  78. Filip,no mozno aj ine citim,len dufam ze nic zle.Aj ked nikedey sa zvyknem bat doma v mojej izbe.Nie je to taky typicky strach,skor velmi neprijemny pocit..
    Aurawiewer-Pockat,to aj ty ich vidis ako zo supolia? Lebo obcas ja ked poviem ukazte sa,tak len presne taka postavicka zo supolia s kridlami…a to som si myslela ze dobry blud,ze moja mysel si nevie vybrat vhodnejsi obraz na skreslenie anjela..

    Páči sa mi

  79. pure-poison áno myslím že aurík ich vidí tak ja ich vidím tak ako velké oko ktoré sa namňa pozerá niekedy aj obris tváre.Cítiš to čo cítiš keď je to zlé je to zlé môžeš to maximálne vyhnať…

    Páči sa mi

  80. ,,presta na mna hvorit ako na manzelku,,
    Jasne zlatko :D:D:D:D:D:D vtipek na uvod a teras vazne:

    No ano objavia sa mi tak obcas alebo ako ked zhasnem svetlo zavrem oci a chvilku nic tma a obrazy a zachvilku sa mi na kraji videnia roztentuje taky zlaty prud svetla.A ked fakt chcem vidiet tak take kridelkovite zlate babiky supolove a lieta si to meni to tvari ukazuje mi to tvar no v momente ju meni a taketo.Pekne to je.Trenuj a uvidis aj ty.

    Páči sa mi

  81. Velmi zaujimava tema, rovnako komentare, ste velmi zaujimavi ludia… Neviem, ale po tom, co som si tu precitala tento clanok a vase komentare, mam taky zvlastny pocit…neviem ho vyjadrit, nieco ako upokojenie. Dnes, ked som prvy krat citala o “konci sveta” som sa v skutku vydesila, no ked som zacala o tom hladat nieco viac, zistila som, aj vdaka vam vsetkym, o co v skutocnosti ide. Takze dakujem vsetkym. A myslim si ze to nebola nahoda ze som sa sem na tuto stranku dostala. Neviem kto za to moze…je to zvlastne, kiez by som sa vyznala v tych mojich zvlastnych pocitoch…a snoch… Spomenula som si totiz na jeden sen, opakoval sa mi uz niekolkorat (s odstupom rokov) a neviem ci to nesuvisi nejako s touto temou. Musim vsak povedat ze o tzv. konci vekov som sa dozvedela len dnes, a ten sen som mala prvy krat niekolko rokov dozadu. Aby som bola konkretna, vidim v nom ohen, strasne teplo, palavu, obrovsku tlakovu vlnu, akoby jadrovy vybuch, hori mi cele telo…tazko to opisat. Zaujali ste ma tu tiez vasimi darmi videnia bytostnych alebo anjelov alebo ako ich volat. Aj ked v nich verim, vidiet ich nedokazem. Iba niekedy citim ich pritomnost.

    Páči sa mi

  82. No niektory to uz ani za dar nepovazuju je to taka samozrejmost.
    😀 i ked vacsina ludi nas radi do kremnice ale tak nemozes zavret oci pred niecim co stale vidis a citis…

    Páči sa mi

  83. Ja to mam vo vienku ktory mam potvrdeny mojou 70 rocnou sudickou menom ludovy liecitel 😀 .. a samozrejme aj vlastnymi skusenostami. snaz sa a budes odmenena tomu wear

    Páči sa mi

  84. No teeeda! Raz som sa aj ja stretla s liecitelkou, mali sme na internate take sedenie v kolektive s liecitelkou, drzala ma za ruku a mala som pocit ze ju ma horucu a strasne nam pulzovalo v dlaniach, neviem co to bolo. Vzdy sa na mna tak dlho divala akoby ma citala alebo co… Chcela sa so mnou stretnut osamote, ale bola som vtedy mlada a nechala som to tak. Teraz to lutujem. No a teraz ked by som chcela, tak na takeho cloveka just nemam stastie 😦

    Sorry ze “trosku” mimo temu.

    Páči sa mi

  85. Ja mam takych troch:D:D:D a jeden byva o ulicu vedla ale je divny tak za nim enchodim.
    a ta 70 rocna sudicka je chlap:D:D ale je to exot jeden haluzny:D proste fajn clovek.
    A co neprides aj na helar fooro?

    Páči sa mi

  86. Ahojte kuriatka. som tu teda strávila čítaním prijemny čas, keby ma niekto pozoroval :o)))… Helar, Aurawiewer a ostatní, ste feest zlati. Asi pred dvoma rokmi som sa presťahovala do bytiku, kde ale žiaľ neviem spinkať. Spávam už dva roky pri zapnutej telke, pretože ked ju vypnem, mám veľmi zlé pocity, stiesnenosť, pocit, akoby tu v izbe niekto bol a nie je to veru prijemny pocit z bytostí šupolčekových o ktorých píšete Vy. Cítim, že to tu nepatrí, že to nie je dobré, ale neviem si z tým rady, už som tu doniesla a okúpala steny svätenou vodou, motlitby – vačšinou moje vlastné, tak ako ich cítim, ale nič nepomáha, ráno vstanem viac unavena ako oddýchnutá bez ohladu na to, či telku vypnem alebo nie. Ja myslím, že mám tiež “niečo” v sebe, čo vníma duchovno intenzivnejšie, no žiaľ s tým neviem pracovať. A som vďačná, že cítim, len by som chcela vedieť správne použiť, čo bolo dané, no neviem, ako na to. Taká rýchlovarná konvica je tiež dar, ale ked ho nevieš použiť, alebo v nej chceš ukuchtiť niečo zle, je Ti tak kanvica na dve veci – 1. na niečo z fekalneho slovnika 2. na to iste…. A čo je to to DNA? – jediné, čo ma napadlo – mám poruchu imunity, kde je v krvi meraná hodnota ktorá sa nazýva DS DNA a normalne hodnoty sú 42, ja mám 600 – v ľudovej reči – moja imunita ma nelieči, ale papa čo je vo mne dobre. odmietla som liečbu likemi, lebo verím, že to s liekmi nemá nič spoločné. Už samotná charakteristika choroby niečo hovorí, cítim to tak, len tomu (sorry ale je to fakt) jednoducho nerozumiem, prosim, ak niečo cítite, že by ste mi mohli k tomu napisať, napíšte, možno mi niečo zapne, možno niečo pomože, verim, že som sem z nejakeho dôvodu dnes zabludila :o)). Len mi nenadavajte že som pipina, som len Mimina ktorá Vás prosí o pomoc :o)))) Mám Vás rada, citila som sa feeeest dobre, ked som Vás čítala :o))) caveste zatial.

    Páči sa mi

  87. Telka nic neporiesi.Robim sem tam feng suej tak ti skusim dat par rad na vyriesenie:
    Takze najskôr sa ta pýtam? Ten byt je starý ci nový?Si v nom dlho krátko?Je novo postavený alebo daky starsi uz?Stretla si sa s predoslimi majitelmi?Mas tam neporiadok?Mas problemi vo vztahu? a este jedna vec mas zrkadlo oproti posteli?Mas neporiadok za postelou pod postelou?Mas vela pokazenych veci a haraburd? mas otlceny riad?
    Odpovedaj na kazdu otazku a potom ti najdem riesenie:-)mozno sa ti zdaju absurdne ale vsetky spolu suvisia.A posledna.Mas doma daky kamen?

    Páči sa mi

  88. Novidite ostatny?? Konecne niekto kto nehlada vsade negativa.Presne ako som napisal.
    Jedna cast blogu ma chce zaskrtit
    Druha ma nenavidi
    A tretia ma miluje 😀
    stvrta obdivuje
    aby ste sa nepokakali dal som 4 skupiny aby bola rovnovaha jin a jang:D
    Mozem za tu troska temperamentu ja? no nie!
    Schvalne ti pomozem moja co najlepsie aby tie prve dve skupiny skapali od zavisti ktora ich drzi v tretej dimenzii. 🙂
    Pozri sa aj na helar forum je tam mantra of avalokitesvara myslim ze ked ju pustis tym bytostiam tak budu pelasit ale este to neni iste! ale urcite si ju pusti.a ak mas sub woofer tak tym lepsie!

    Páči sa mi

  89. Takže chcem reagovať len ako nakoniec tochto článku..
    Vážne si nerobte strach že koniec sveta bude v roku 2012 čo je mozne aj isté ale nieje to tak …
    Ludkovia koniec sveta bude —-asi 2010 ——- Zatial to len potvrdzujú takže ani toto neberte vážne ….
    Dúfam ze to nieje pravda………A dožijeme sa az do roku 3000.
    Ale treba niečo preto aj spraviť. :o)

    Páči sa mi

  90. preco si seci myslite ze bude konec sveta???? 😮 myslim ze budu len nejake zmeny a nie konec sveta.. to sa mi zda trochu divne…k comu by to potom setko bolo ????

    Páči sa mi

  91. Tak tutok sú moje odpovede na Tvoje otázky, zatial bozkavam 🙂

    Ten byt je starý ci nový? – panelák má okolo 20 rokov, klasický panelák sídliskový. Si v nom dlho krátko? – som tu od februara 2007. Je novo postavený alebo daky starsi uz? – ako som pisala, panelak cca 20 rokov, bytik zrekonštuovaný. takmer vsetko nove. Akurat konstrukcia postele povodna, matrace nove. Stretla si sa s predoslimi majitelmi? – ano, pozname sa, sme kamarati. Mas tam neporiadok? – všetko má svoje miesto, občas ked nestiham, ostane neporiadok, ale pravidelne to viem upratať čiže taký bežný neporiadok. Mas problemi vo vztahu? – vzťah mi skončil. momentalne som sama. a este jedna vec mas zrkadlo oproti posteli? – zrkadlo v miestnosti kde spim nemam vobec. je to jednoizbový byt s výklenkom na spanie, postel mám vo výške cca 150 cm a pod nou mam stôl na pisanie, počitač… pracovnu. oproti posteli je okno. Mas neporiadok za postelou pod postelou? – nie, za posletlou ani pod nou nie, lebo mam pod postelou pracovničku. a v nej mam poriadok, system v papieroch, učtoch, všetko má svoje miesto. Mas vela pokazenych veci a haraburd? nie, nie je kam odkladať a malo času, čo sa pokazi, s tým sa rozlučim. mas otlceny riad ? – nie, riad je funglovkovo novy, nič stare.
    Mas doma daky kamen? – mám tu toho vela, ak ratam aj solnu lampu, nejaký ten stromček šťastia s kaminkami, nejaky starý kamen z výletu, a v sufličku nejake tie kamene na krk krištal, tygrie oko. – taky maly.

    Páči sa mi

  92. Ty SPÍŠ NA SVOJOM PRACOVNOM STOLE PRAKTICKY?? MAS POVODNU POSTEL A K TOMU NIE SVOJU?
    MAMAAAAAAAAAAAAAA TAK TVOJE FENG SUEJ UMIERAAAAAAAAAA
    1.Ak chces zlepsit svoj pocit nesmies ,,spavat!na praci”
    2.Potrebujes Novu postel pretoze v starej je zachytenych vela citov s predosleho obdobia a vibracie negativne posobia na tvoju auru.
    3.Viac ti napisem az dojdem s vane potrebujem totiz nieco predychat.

    Páči sa mi

  93. Koniec sveta príde vtedy, keď sa ľudstvo k nemu dopracuje. My sa zničíme sami a popravde nemáme od toho ďaleko. Rok 2012 je niečim výnimočný, no pripisovať mu zánik civilizácie nie je na mieste. Bude to skôr obdobie, v ktorom ľudstvo utrpí porážku a zistíme, že my svetu nevládneme. Buď si to uvedomíme alebo bohužial a časom privoláme náš zánik. Stačí sa pozrieť cez okno a človek zistí, že niečo nie je v poriadku. Dejú sa veci, ktoré sa v pred pár rokmi vôbec nevyskytovali. Každým ďalším mesiacom bude ” príchod nového veku ” na seba upozorňovať čoraz častejšie a vo väčšej sile. Pokiaľ ľudstvo neotvrí svoje oči a niekto sa nad sebou nezamyslí, prechod do nového veku si vyberie krutú daň!

    Páči sa mi

  94. Potesila si ma.
    Nesmies spat vyslovene vo svojej praci.
    Nesmies tam spat ak chces este byt dakedy fit.A kup si normalnu postel.
    🙂
    Ak sa bojis http://www.youtube.com/watch?v=4noQ0MD1_8s&eurl=http://helarforum.4forum.biz/forum-f37/topic-t71.htm
    toto pusti aby si odohnala zlo.Myslim ze ked to pustis dalsa noc bude kruta ale vydrz.Je to tibetska mantra.Pomoze ti.Je najsilnejsia a najstarsia.
    Potom je dobre kúpiť si nejaké drobné kamienky do vázičky priesvitnej.Pekné sú modré nezabudni ich však vyčistit! na helar fore je navod.
    Dalej ak mi das majla tak ti poslem tibetske misy ktorymi ten byt vycistis od negativa a dam ti mantru ochrany ktorú zopakujes jeden den.Nezabudni silná ochrana je otcenas.Pouzivam ju a pritom s cirkvou ani vierou v boha nemam nic. je to pre mna len dalsia mantra.
    Tak skus tak.Ak nie tak mi poslel fotku a zariadim ti to ja:-) samozrejme ak chces.

    Páči sa mi

  95. ďakujem je povolene “platidlo” teda – aspon to moje, lebo bolo zo srdca, keby som mala o 25 rokov menej, prejavilo by sa to ťapotkanim dlani o seba a širokým úsmevom s nekompletným chrupikom. Dnes neťapkam, ale je mi prijemne teplo a trochu sa tu škerím na obrazovku… to su všetko dobré znamenia 🙂

    Páči sa mi

  96. Aurawiewer,
    viem, že Helar tu teraz nie je, ale skús sa na toto pozriet ty. Na adrese http://www.marieblankytna.cz je upozornenie, že v Anglii sa nedajú niektoré duchovné české stránky otvorit, vraj zámerne sú blokované, asi tak ako porno , možno je to doležité a možno len také bububu…

    Páči sa mi

  97. mám to:

    http://marieblankytna.blog.cz/0902/upozorneni-pro-vsechny-ctenare-techto-stranek zaujimave cez americke proxy sa tam da dostat takze zatial je to ok.
    Dakujem ti za varovanie musim si zalohovat databazu fora! lebo tam mam dost vela uzitocnych veci linkov ktore su pristupne len v skrytych diskuziach a pod..
    A taktiez helar ma fofri ale urcite jej o tom poviem ked mi napise email.
    Co sa tyka helarinych blogov a mracnej hory idem ich zalohovat. som sa nato odhodlal uz davnejsie..
    A ak smiem vediet tak ten navstevnik bol tvoj znamy?
    Lebo musime byt o krok popradu pred internetovou policou to uz poznam zasa s inej stranky WAREZU..
    Co sa toho tyka keby odstavili wordpress tak stale vsetci poznate helarforum.tk to ide stale je registrovane pod castou zaluby a anime :D..
    takze myslim ze je zatial vsetko v poho ale diky!

    Páči sa mi

  98. Aurawiewer, stránku sa ani mne nepodarilo otvorit, ale jej druhá, kde je ten článok sa otvorit dá. Len si zadaj Sny, duchovní léčitelství a návraty duší, článok je naspodku ako Upozornení pro čtenáre. Na tuto stránku už tu bol niekto upozornil, tak som sa tam kukla párkrát, ale neviem, niečo v pozadí ma brzdí, nejaký blbý pocit, neviem ,nemám z tej stránky dobrý pocit, ale to može byt aj vo mne.

    Páči sa mi

  99. saltinka

    myslíš to tak, že tá stránka je nejak zlá, alebo niečo? Mne to skôr pripadá, podľa toho, čo som si prečítala, že niekto nechce, aby sa ľudia duchovne vzdelávali …

    Páči sa mi

  100. Ja suhlasim s tymi co hovoria ze koniec sveta nepride tak skoro… preco by sa to malo stat prave teraz ked zijeme mi a nie niekedy o 2000 rokov ? Niekde na internete som citala ze od roku 1000 bolo predpovedanych 85 koncov sveta.. ale zatial ani jeden koniec neprisiel… v roku 2012 sa konci iba maysky kalendar a to vobec neznamena zeby mal prist koniec sveta … a aj ja tak ako kazdy iny clovek sa bojim smrti.. ale preco nad tym rozmyslat teraz ked si este mozeme uzivat zivot … 🙂

    Páči sa mi

  101. Lima, ja som napísala, že to može byt aj vo mne, že neviem, z čoho mám ten blbý pocit. Na tejto stránke som našla v odkazoch smerovanie na web Vesmírnych ludí, pani každému odporúča diamantovú vodu a voči tomuto som mala akúsi averziu už skor, ako som objavila jej web, na jednej jej stránke odporúča akýsi znak-symbol, ktorý sa treba naučit a kreslit,predtým som sa s niečím podobným nestretla,sú to len také drobnosti, ja nepracujem s kyvadlom, ani s kartami, tak si to nemám ako overit a moja intuícia, ak jej správne rozumiem ma odtial hnala preč. Na túto stránku chodím už asi jeden a pol roka , poobzerala som si zatial aj mnoho iných stránok a možem poveddat,že tu sa dá nájst dost toho, aby sa človek mohol vzdelávat. Snád, keby sa ešte našiel niekto, kto by vedel nejako urobit ordináciu na zdravie, bylinky, zdravú stravu,prípadne nejaké ĺudové receptíky, to mi tu chýba.Pekný večer.

    Páči sa mi

  102. Práve som si s mojou spolužiačkou prečítala tento článok, veľmi nás zaujal a tešíme sa na 21. decembra 2012. Je fakt, že niečo príde, ale nikto nevie čo. Preto sa veľmi tešíme na ten deň, aby sme to zistili. Myslíme si, že je to veľká sranda všetky tie predpovede veštcov z minulosti.
    Metalistka a Emáčka. Mier s vami

    Páči sa mi

  103. HM ZAUJIMAVE LEN DOST MA TO PLETIE PRETOZE NIEKDE CITAM ZE DO NAS NARAZI NEJAKE TELESO NYBRIUM A INDE ZAS TOTO CIM VIAC TAKYCHTO CLANKOV CITAM TYM VIAC TOMU PRESTAVAM VERIT ALE AJ TAK TO NEPODCENUJEM LEN SI MYSIM ZE NIC TAKE NAHLE SA NEBUDE DIAT …..

    Páči sa mi

  104. Aurawiewer Ty občas tiež píšeš len výňatky zo záverov, ktoré sa niekde dočítaš, a pritom sú to niekedy v skutku poriadne nezmysli. Ja som venoval výskumu Mayskej civilizácie veľmi veľa času a poviem Ti, že si trochu pletieš pomenovania pre objekty v slnečnej sústave. Niburu, Nubira a Nibiru sú pomenovania 3 rozličných telies slnečnej sústavy. Ako píšeš, Niburu je planéta, no žiadny prelet sa konať nebude, pretože je to pôvodný názov planéty Jupiter a ten nemá dôvod opustiť svoju obežnú dráhu. Nibiru – tak Mayovia pomenovali pravdepodobne vyhasnutú hviezdu, ktorá sa nachádza v blízkosti našej slnečnej sústavy a v určitých časových intervaloch vstupovalala priamo do nej. Dnes je známa ako sori70 a nachádza sa v oblasti súshvezdia Orion. No a Nubira je pomenovanie planéty, ktorá obieha okolo hviezdy Nibiru. Nič v zlom, ale niekedy ma dosť štve, keď ľudia publikujú nesprávne historické informácie…

    Páči sa mi

  105. Niekedy toto tu uz fakt nechapem..
    Kazdy ma vlastny nazor,vlastne myslienkove pochody,vlastne vyjadrovanie…
    Ak niekto neveri,dobre,ale stoji za uvahu uz len to preco alebo co ho tu doviedlo na tieto stranky a co ho prinutilo dat si tu namahu napisat odveci comment.
    My sa mozme but tupo prizerat,vyjadrit svoj nazor a ovplyvnit toho druheho,alebo sa tu zacat navazat a robit zo seba majstrov sveta.
    Nic v zlom aurawiewer,ale niekedy to uz fakt prezenies,najme v tejto situacii to bolo ukazkove,bronka ma vlastne uvahy,tak nech ostane v nich.ALe to co malo byt?chod otravovat niekam inam..Trebalo by sa niekedy zamysliet aj nad sebou a prehodnotit pristup…ked uz mas tak dokonale cistu odblokovanu srdcovu cakru.. PAX

    Páči sa mi

  106. Nuž, dúfala som, že ešte budem mať aspoň deň voľna, ale musela som zasiahnuť – a vymazala som celú tú zbytočnú diskusiu.

    Každý máme právo na vlastný názor. A máme právo prísť niekam a keď nás to tak strašne rozčuľuje, máme právo buď nezareagovať alebo zareagovať. Naša reakcia je však v každom prípade výpoveď o nás, nie o tom druhom…

    Privítala by som, keby sa diskutovalo na vecnej rovine. Emócie málokedy presvedčia – argumenty áno.

    A ak sa nám nechce, môžeme si vybrať, že nebudeme argumentovať. Neviem, ako vy, ale ja nebudem. Beriem na vedomie. Je to len názor. Nebudem reagovať.

    Páči sa mi

  107. Keby uz bol aj zajtra sa tu idete po***t s nejakym kalendarom vymysleným nejakeho fera maya…………trapne a nic v 2012 nebude len kriza.

    helar: Prehviezdičkovala som slovo, ktoré sa mi nepáči napísané. To ako signál aj pre iných. Hovorte si, ako chcete, ale píšte tak, aby to mohol čítať kdekto.

    Páči sa mi

  108. vieš tono ten maysky kalendar je najpresnejši na svete presnejši ako ten čo maš doma tak nevrav o neakom vymyslenom kalendari mayovia boli posadnuty časom preto ho vytvorili

    Páči sa mi

  109. Jemu nejde o to marči.Došiel sa vyzúriť miesto toho aby šiel na pivo ..
    nechapem takychto ludi.
    -Tonko zlatušik tak načo si došiel?Keď je ti to blbosť.Helar zmaž to prosím ťa…

    Páči sa mi

  110. Aurawiewer, mal by si si dat zavazok, ze nebudes reagovat na prispevky ludi, ktori sa tu ocitli nahodou. Sice nahody neexistuju :-), ale nenapada ma vhodnejsie slovicko.

    Páči sa mi

  111. ano, je to skoda, ked citas diskusiu a zrazu ako uder medzi oci posobi “osocujuci prispevok” Nastastie na tuto stranku nechodi vela provokaterov. Asi ju ochranuju anjeli 🙂

    Páči sa mi

  112. Vraj ze tota planeta nibiru ci jak sa vola ma byt velka ako jupiter … ale sak jupiter je 11 krat vecsi ako zem .. taze keby to do nas narazilo ta v tom momente uz vobec nikto na zemi nezije a po nasej zemi ostane tak mozno obrovsky krater abo vobec nic …

    Páči sa mi

  113. katka,na krater by sa musela okolo prinajlepsom “cuchnut” aj to z asi nepredstavitelnej vzdialenosti.Ved uz len jej vlastna gravitacia na vcucne..
    Dajak bolo,dajak je a dajak bude-ako sa vravi.Zime prave pre pritomnost a kazdy moment nasho zivota naplnajme radostou!

    Páči sa mi

  114. omg bože tý provokatéri načo sem chodia?Keď som si to prečítal pocítil som z toho takú negatívnu energiu až som sám znervóznel kým som si neprečítal aurawievor príspevok ktorí bol psíaný pozitívnou energiou.Helar to by si mala ozaj zmazať.

    Páči sa mi

  115. takze ja len tolko chcem ktomu ze kazdy vravi neico ine a skoro nikto tomu neveri ale preco???…………..ved koniec sveta niekedy prist musel neni sme planeta ktora toho vela vidrzi a za koniec sveta mozme len mi ludia!!!!!!!!!!!!!…………………ale nemyslite ze bi to bolo pre nas aj vikupenim???budete z ludmi ktorych ste milovali ale uz su neni medzi nami………………bojim sa toho co pride bojim sa tooho ze zomreme pomali a bolestne ale bojim sa aj toho ze sa nestihnem rozlucit z priatelmi a povedat im ako ich milujem bojim sa toho ze nestihnem svoje plany do zivota bojim sa toho ze nebudem mat rodinu a bojim sa toho ze po smrti moja dusa ostane zavrhnuta!!!!!!!!!ale preco???preco sa ludia tohto boja a preca tomu neveria?????no ja sa bojim a verim verim ze v roku 2012 nastane velky zlom nieco sa zmeni nieco bude ine a mozno lepsie a mozno horsie hovorili ste si dakedy co sa deje po smrti???……………aj toho sa bojim co je ponej praznota tma????alebo radost a vikupenie???to je len otaska ktoru kazdy znas mozno zisti v roku2012:-(

    Páči sa mi

  116. olga a ty si vestica?

    pre mrk.Stane sa co sa stat ma.Ja dufam ze mi to tyzden pred datumom karty povedia.zatial vsetky predpovede vysli ktore som robil.Neviem co bude zrejme nejaka zmena.Popisuje sa to tak ze vlastne zo zeme sa stane chvilkovi ocistec a roztriedi sa dobro od zla.Ja zemicke pomaham uz teraz prejst mantrou bhur buvaha suvaha that savitur varenjam bhargo devasja dimahi pracodyoat alebo tak dako je..neviem co bude naozaj nemam cas sa teraz nad tym zamyslat bude ako bude !!

    Páči sa mi

    • Olga,

      v mojom pochopení Zem nebude rozoznávať nič – jednoducho zvýši svoju vibráciu na novú úroveň a časť ľudí, ktorá dokáže toto zvýšenie vibrácie nasledovať, pôjde ďalej s ňou (vznikne akoby “dvojník” Zeme na vyššej vibračnej rovine – teda v inej dimenzii) a ak je pravda to, čo som čítala, tak pôvodná verzia Zeme sa dosť podstatne zmení (zostanú na nej len nízkovibračné aspekty, pretože tie vysokovibračné “vzostúpia”) a nízkovibrujúce vedomia na nej budú mať dobrú fušku prežiť… Hovorí sa tomu cyklus zobúdzania a zaspávania vedomia, kedy vysokovyvinuté kultúry/jedinci jednoducho zo dňa na deň vymiznú a zostanú len “barbari”. My to poznáme v ľudovej verzii “späť na stromy”… 😛

      Páči sa mi

      • Mrk,

        je to dosť podrobne popísané v článku Čo sa to s nami deje… Prichádza obdobie, keď nás nejaká externá sila emocionálne vytočí na maximum a kto má v sebe to “dobré”, teda vyššiu vibráciu, toho presunie do vyššej dimenzie. Tých ostatných s nízkovibrujúcimi emóciami (strach, zlosť, nenávisť, smútok, závisť, velikášstvo, neprajnosť a pod.) to tiž vytočí na maximum – a keď takíto ľudia narazia jeden na druhého, najskôr si pôjdu po krku a možno sa pozabíjajú. Takže pre túto tretiu dimenziu to vyzerá pochmúrne… a najhoršie je, že ak sa pozrieme okolo seba, zistíme, že to už začalo! Je tu zhubná kombinácia ľudskej (a náboženskej) neznášanlivosti a totálnej dostupnosti; jeden uletený blázon môže dnes narobiť šarapatu po celom svete – stačí, ak sadne do lietadla.

        Páči sa mi

  117. mek nič neni isté veľa faktorov to môže zmeniť mne napr. anjelci hovoria že to príde 13.Januára 2013 ikeď možno mi to už teraz nehovoria ae mi to povedali a tak si to stále myslím…

    Páči sa mi

    • sranda už mi dovolili napísať to :D:D
      ja som sa pokúšal s nimi spojiť asi 2 mesiace som sa im prihováral želal im dobrú noc ikeď nespia :D:D a videl som ich obrisi tváre a oči ikeď som nevedel komunikovať.Až jedného dňa ma celý deň strašne bolela hlava myslel som že mi prasne zase som sa im prihovoril a dal otázku a prišla mi naňu odpoveď asi 48 hodín sa mi celkom otváral komunikačný kanál zo začiatku hovorily pravdu ale potom začali zavádzať.Aj démoni mi robili zle lebo cezomňa chceli ísť k nim ale poslal som im svetlo a odolal atď… a prkeonal ich.Od vtedy už asi neprišli a ja si s anjelmi komunikujem :D:D dá sa s nimi ešte ecať cez kivadlo a tuším že tu v channelingu je napísané tiež ako sa s nimi dá spojiť no ja som si vitvoril vlastný spôsob :D:D a s tým svetlo matď mi pomáhal aurawiever 🙂

      Páči sa mi

  118. ved si ma dobre scucol s energy vtedy ked demoni santili. podla mna to bude 2012 predsa len si to povedzte.. Nostradamus a filip 212 ..no :D:D taketo datumy su podla mna nemenne anjeli zasa odrbavaju ako vzdy.. vdaka za tarot inac sa asi zblaznim

    Páči sa mi

  119. filip nemozes to vediet ked si vravel ze zavadzali ale ja som vydel taku teoriu ze NIKTO neve kedy “to príde” myslim koniec sveta alebo nieco take…. dufam ze sa nebudu diat nejake strastne veci… v roku 2012

    Páči sa mi

  120. joj … velmi sa bojim ze vsetci zomreme a hlave sa bojim ze to bude velmi boliet … minule sa mi snivalo ze ma mali zabit ( utopit ) …. je to hrozny pocit ked viete ze o par minut zomriete … ale vtedy som sa nebala az tak velmi smrti ale toho … ze po smrti zostane iba tma a ticho … verim v boha ale… nemyslim si ze som az taky dobry clovek zeby som isla do neba … a chcem to velmi zmenit ale neviem ako … a preto sa bojim dna 21.12.2012 … dufam ze nieje pravda ze bude koniec sveta … ale ked nastane ten den tak sa nebudem bat o seba ale o kamosov a rodinu 😦

    Páči sa mi

  121. Moj got dalsia nezasvetena do problematiky..
    Vsetci zomreme? Hovor za seba 😀 to ako sory
    to ze ta chceli utopit moze znamenat aj znovuzrodenie a nie smrt!
    veris v boha? ktoreho je ich vela.ja uctievam napriklad taru
    o tom ako si dobra nerozhodujes ty. nebo mozes mat aj na zemi.
    dna 21.12.2012 sa bat nemusis nieje koniec sveta ale prechod so stareho veku do noveho a nastava posun dimenzie.Vestil som tento den s tarotu.Karta?Slavobrána.Niet sa čoho bát!Iba strachu.

    Páči sa mi

  122. aurawiever som rad ze si mi to takto osvetlil tak ze sa nemusim bat ??? hej ??? dakujem velmi si mi psychicky pomohol strastne som sa bal ale teraz sa uz nebojim … dakujem ti velmi pekne…

    Páči sa mi

  123. Neni zaco 🙂 vo videni jednej pani bol tento posun stotina nanosekundy takze to pride tak ze sa nato nepripravis a v tu chvilku aj zmizne a ako to bude mozno nevie nik nejako bude ale ten den tarot ospevuje takze 😛

    Páči sa mi

  124. ja neviem co si o tom mam mysliet….. takychto dni uz malo byt kopu a nikdy sa nic nestalo, ja to berem s rezervou a velmi sa nad tym nezamyslam. ja som sa smrti nikdy velmi nebala, ja mam skor strach zo straty a strach zo strachu, takze ak nebudem rozmyslat nad takymi vecami mozem fungovat celkom normalne

    Páči sa mi

  125. Co sa s nimi stane?Inkarnuju sa na nizssie planety ako je zem.
    Nie zomries.Ale ze nato sa neda pripravit proste to pride a ak mas vysoke vibracie tak ides dalej a ak ne tak sa inkarnujes na planetu podobnu zemi a zasa sa ti premaze pamat a ides odnzova.choroba starost utrapy..
    so smrtou to nema nic.Smrt znamena znovuzrodenie.
    Nemas sa coho bat.Ja este teras zemi pomaham vyrovnavat karmu aby sme tam skocili OZAJ.celkom to ide 😛
    fakt sa neni coho bat.Nech je to ake chce ak tarot ukazal slavobranu zle to urcite nebude.
    A ak sa ozaj tak straaaaasne bojis tak si spievaj so mnou gyatri mantru.Pomaha skocit tebe aj zemi.Vyrovnava karmicke dlhy a posobi ako ochranny stit.

    Páči sa mi

  126. OMG ale ja som neni budha! 😀

    Precitaj si clankok mantra pre nováčika.celé tam sú odpovede na tvoje otázky.gyatri mantru spievaj ale tu co je V2 ta je krasna

    Páči sa mi

  127. Achhhhhh… Obvykle nebývam drsná, ale – ľudia, spamätajte sa! Do kelu, prečo si myslíte, že sa článok volá “koniec sveta a ako s ním vykývať“?!

    Viem, dnes sa veľa nečíta, ale skutočne odporúčam pozrieť sa i do článku, nie len do komentárov! Možno by ste sa dozvedeli odpoveď skôr, než položíte otázku… 😦

    Táto téma mi už vážne lezie z krku!

    Páči sa mi

  128. JaMaka ak tam niekto koho máš rada nejde tak smola no.Ani mne tam nejde mama idem tam len s otcom na ostatných ti ostane spomienka smútiť za nimi nesmieš ale ak budeš dobre vibrovať myslím že nieje možné aby si smútila.

    Páči sa mi

  129. No… ľudia, ktorí neveria, zažijú to na vlastné oči. Koniec sveta raz príde, raz nastane… tým mám namysli, že ak v 2012 nič nebude (myslím si že žiadna nová doba nebude, len v obchodoch sa budú ceny zvyšovať xD) ak v 2012 nič nenastane a sú to len klamstvá a vymyslené lži od ľudí, čo chcú zmanipulovať nevyvinuté ľudské mozgy, ktoré uveria všetkému ale ak naozaj niečo príde tak sa budete len potichu prizerať a ľutovať v ten deň kedy to, čo považujete za výmysel od ľudí naozaj nastalo, nechcem vás strašiť, ale koniec sveta raz bude, raz nastane – zem nebude žiť večne… podobne alebo takisto vymreli aj dinosaoury. A je pravda mayský kalendár konči v roku 2012 a v ten deň 23.12 2012 ak nastane koniec sveta, tak oľutujete, že ste si svoj život viac neužívali………

    PS: teoreticky ak by nič nenastalo… tak kalendár začína od samej nuly…

    takže nie 2013 ale 0, 1, 2, 3 …. atď..

    Páči sa mi

  130. omg prečo by sme ľutovali?Mi sa na ten deň tešíme príde konečne nová dimenzia v ktorej ma ľudia budú brať takého ako som prečo by sme mali ľutovať?Tý čo tam idú nemajú sa čoho obávať tý čo nejdú tiež nie tak v čo mje problém?Tým že sa zničí zem neznamená koniec sveta je veľa iných civilizácii o ktorích nič ľudstvo nevie…Koniec sveta pri množstve dimenzii ktorích je veľa nepríde a ak príde ver tomu že t nebude tak skoro.

    Páči sa mi

  131. za 1. je to čudné a vlastne to vyzerá, že nikto nevie, čo presne sa stane a ako sa to stane a za 2. nikto a nič ma neoddelí od tých, ktorých milujem, takže tam kam pôjdu oni, pôjdem aj ja a je mi jedno, či to bude pre mňa horšie alebo lepšie, myslím si, že každý má právo vybrať si.

    Páči sa mi

  132. hmm tak na víber máš ja len že ak máš ísť do ďalšej dimenzie podla mˇan tam pôjdeš leb osa ma roztriediť dobro od zla.A keď ťa osvieti začneš zmíšlať inač.Ani ja ešte ais niesom pripravený lebo ma neiktoré evci dokážu rozladiť ale ani ty ako vidím nakoľko z toho príspevku “ktorých milujem, takže tam kam pôjdu oni, pôjdem aj ja a je mi jedno, či to bude pre mňa horšie alebo lepšie, myslím si, že každý má právo vybrať si.” ide teda aspoň aj z toho cítim akoby si bola naštvaná písala to dôrazne narýchlo a ide z toho taká negatívna energia teda aspoň ja z toho cítim negativitu.

    Páči sa mi

  133. nechcela som to napísať nahnevane, skôr odhodlane, ale napísané veci často znejú inak ako sú v skutočnosti myslené. Podľa môjho názoru neexistuje dobro a zlo, je to len o otázke uhlu pohľadu. Nepoznám zlých ani dobrých ľudí, len vlastnosti, ktoré mi na nich vadia a ktoré sa mi napríklad na nich páčia. Lenže to, čo mám ja na nich rada, môže na nich niekto neznášať a považovať za zlé. Je to subjektívny názor

    Páči sa mi

  134. ja som dnes kupil novy diel jasnovidky extra špecial a tam bolo o tomto konci sveta a pisali tam že ty potomkovia majov sa hnevaju že tomu vravia koniec sveta ked nastane len zmena a to bude to že začneme žiť vraj v sulade so zemou

    Páči sa mi

  135. ako hosi nechcem vam brat ziadne iluzie ale toto co tu pisete su podlamna riadne voloviny ale v pohode a este aurawiewer somsa ta chcel spytat ci tomu fakt veris alebo si tu len robis z ludi srandu…akoo jak pozeram filmy a hram hry celkom rad ale zeby ma to az takto zobralo…nooo majte sa maniaci …ked sa dozijem tak v roku 2013 uvidime kto sa bude smiat 😀

    Páči sa mi

    • Bullshit (priznávam, s touto vecou som sa ešte nikdy nerozprávala 😛 ),

      ctím si váš názor, na ktorý máte právo – ale na rozdiel od vás ho nejdem komentovať.

      Ak vás táto stránka rozčuľuje (áno, ja som tá osoba, čo vám vymazala vaše predošlé nejapnosti), prečo sem stále chodíte? Je oveľa viac zaujímavejších stránok, na ktorých môžete pozerať video a hrať hry.

      Páči sa mi

    • bullshit niesú to voloviny ale taký čo to nevidia neveria a nevedi otom nič tak im sa to ťažko vysvetľuje ak sa ti to nepáči maj svoj názor ale nemusíš sem chodiť…Mi ťa tu nedržíme.

      Páči sa mi

  136. Hmm .. v tom 2013 sa pleties mojo ale nahajme tak.
    Nie nie ja si robim srandu iba s hlupych ludi.
    Som zvedavy co by si robil nech sa pred tebou zjavi anjel 😛
    kedze si hrdina pokakal by si sa od strachu.
    Nech ta pozvem na seansu tak sa pocikas hned na prahu .. naozaj sa riad komentarom vyssie..

    vyborny vtip helar :D:D

    Nezabudni mi ti nemusime nic dokazovat tak v mieri opust tuto stranku o 13 rocne deti ktore sa spravaju na 11 tu nemame naozaj zaujem!

    Páči sa mi

  137. Svoju vibráciu môžeš zvyšovať rôznymi spôsobmi:

    1.Spievaním mantier.Konkrétne na toto je určená Gyatri mantra ktorá sa číta:
    Om bur buva suvaha tat savitur varenjam bargo devasja demahi dejo jona pračodajááte.Ale to spoznáš na videou v časti mantry pre nováčika.
    2.Prejdením s ťažkej stravy na ľahkú.Tu konkrétne sa napríklad ja venujem čo piť http://bylinky.wordpress.com/2009/03/02/ste-to-co-jete-1/ .Bude aj viac dielov!
    3.Meditáciou a zvyšovaním nejakej duchovnej schopnosti.
    4.Ak ťa s tohto nič neoslovilo tak len spievaj ommmmmmmmmmmmmm 🙂
    5.Upozornujem ta ze cesta mantry je velmi zradná a dlhá.U mňa mantra začína fungovať a naberať grády 11 deň spievania 2 hodiny denne!

    myslím že je to všetko 🙂

    Páči sa mi

  138. Samozrejme že áno.Tretie oko vibruje jedna radosť a cítim sa lepšie.
    Tretí efekt si nechám pre seba a to je ten najkrajsí 🙂 musis zistit sam.

    Páči sa mi

  139. no ja neviem vsetky tie cesty su pomerne dost zlozite a narocne aka je ta najjednoduchsia ktora zabere najemenej casu? 🙂 chcel by som zvysit vybracie aj DNA 🙂

    Páči sa mi

  140. To je pravda času má každý málo ( rovnako sa dá povedať že veľa, to len my ľudia zo zvyku vravíme, že málo ), záleží len na ňom nakoľko ho dokáže správne využiť, aby mal z toho úžitok on sám a aj iní.

    Páči sa mi

  141. Aurawiewer,
    ty si hotovy mnich.. 🙂 . ja by som nedokazala prespevovat mantry ani hodinu denne a nie este dve a po dobu desiatok dni…. fkt obdivujem ludi s takou trpezlivostou, ktora mne chyba.. dokazem malovat obrazy cele hodiny pomaly a precizne, no na mantry by som trpezlivost nemala.. neviem preco… asi ma motivuje okamzita a viditelna efektivita prace… je to zvlastne… 🙂

    Páči sa mi

  142. zdravim vas tu vsetkych.
    vie mi tu niekto povedat nieco o kvantovej pauze a ci ma vyznam sa tym zaoberat..
    a este nieco..viete mi povedat prosim vas, ze preco su ludia taki lenivi, resp. malo obetavi sa prinutit na prechod od teorie k praxi? vid. priklad ja 🙂
    surfujem hore dole na nete, citam vsetko zaujimave na danu temu, uz aj knihy som nejake precital a to som ku kniham nikdy vztah nemal a to je asi tak zatial maximum co robim..tiez si este stale vravim ze mam malo casu sam pre seba..to aby som dal vypoved v praci 😀
    pekny den..

    Páči sa mi

  143. Estel,

    Mních?Hm.. môže byť pretože s môjho minulého života si pamatám len to že som bol máj a ešte jednu vec.. mantri sa mi páčia a ťahá ma všetko o východe.
    V apríli chcem určite navšťíviť šangrila výstavu v BA.
    Aby som bol úprimný 😀 tak ani ja tej trpezlivosti veľa nemám ale mantri milujem,možnože aj preto lebo mi boli dané a možno len pre ich úžasný zvuk.
    Mandali si už skúšala maľovať?

    MCK

    Tu moc o kvantovejmetafyzickejbinomolekularnejcasovorelativnej teorii nenájdeš tu je stránka o ezoterike 🙂
    A prečo sú ľudia taký lenivý?Myslím že je to relatívne ako kvantovejmetafyzickejbinomolekularnejcasovorelativna teoria.Ale to je vec osobného názoru :)))

    Páči sa mi

    • no ja som tu kvantovometafyzickobinomolekularnocasovorelativnu teoriu ani nehladal 🙂
      ja som sa len pytal na kvantovu pauzu.. ma to nieco spolocne so specialnym dychanim spojenym s meditaciou, tak som mal pocit, ze to nejako suvisi aj s esoterikou a tak som sa tu nato opytal..

      a dik za tvoju reakciu, ale nedala mi vobec nic 😀

      Páči sa mi

  144. Tie farebné ma moc neťahali ale tie čiernobiele paráda.
    Kreslíš veľmi pekne.
    Vedela by si spraviť mandalu aj mne? alebo mi nejakú naskenovať čo si vytvorila ty? tu čb.
    bol by som rád.

    Páči sa mi

  145. Aurawiewer,
    samozrejme, rada :)… tie co su tam vyfotene uz nemam, ale mozem ti nejaku vyrobit…
    len v stredu piseme monitor, tak to asi moc casu mat nebudem , ale do nedele urcite bude hotova… na to co chcem, si vzdy najdem cas 😀 ….

    Páči sa mi

  146. Aurawiewer,
    pokusim sa… spojim to nejko so symbolom 3. oka, dam to nejako dohromady 🙂 asi to chces na rozvoj videnia, tak tam hodim nejaku symboliku rastu.. myslim, ze to pojde 🙂

    Páči sa mi

  147. Estel,

    Ja sa mám tiež čím odvďačiť a nielen výkladom tarotu 🙂
    Budem rád presne tak by sa mi páčila.Dufam že pri jej tvorbe myslíš nato aby sa mi to tretie oko otváralo lebo ak pri tvorení mandaly myslíš na zlé tak to ovplivnňuje kusok jej energiu.To dúfam vieš.

    Páči sa mi

  148. Aurawiewer,
    samozrejme ze viem, ze myslienky ovplyvnuju pracu a jej vysledok 🙂 … preto vzdy ked robim nieco pre druheho, snazim sa myslienky smerovat pozitivnou cestou, aby bol vysledok co najlepsi… uz som aj prosila anjelov, aby mi pomohli urobit co najvhodnejsiu mandalu pre teba… uz som dostala aj par napadov, len to musim este nejako dat ohromady 😀 ..a s tarotom si nelam hlavu… za pomoc nezidam odmenu 🙂

    Páči sa mi

  149. Ale ja ti mozem tiez nieco venovat a nemusi to byt vyklad 🙂
    Ehm pytala si sa na pomoc pre anejlov pre mna? ajajajaj…
    a diky 😀 ja iba tak ale vidim ze skutocne vies co robis.
    nemas icq? mozme dat pokec 😛

    Páči sa mi

  150. KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASNA!!!
    VELMI PEKNE TI DAKUJEM 🙂 ZA TOTO TI VENUJEM MANTRU moju 😛
    dakujem ti strasne fakt 🙂 moje tretie ocko si zgustne.
    takto som si ju vysnival.

    Páči sa mi

  151. vobec nemas zaco 😀 … som straasne rada, ze sa ti paci 😀 to je velmi dobre, znamena to, ze ti pomoze…. horsie, keby sa ti nepacila 😛 … a matra potesi :), dakujem….

    Páči sa mi

  152. hmm… mne by sa hlavne zislo nieco na trpezlivost alebo vieru… lebo to akosi postradam 😀 … ale hlavne tu trpezlivost, aby som mala vobec vydrz, tu mantru vyspevovat 😀

    Páči sa mi

  153. Serte nato ludia ….nic take ako koniec sveta nebude jeto iba varovanie ze jak to zoberu ludia ci sa staneme lepsimi alebo horsimi … ja werim ze koniec sveta nastane iba nasou vinou vsetko mi ludia dokazeme ovplivnit mayovia vedeli podla mna napocitat iba do roku 2012. nepozerajme sa do zadu ale treba dvihnut hlavu a posunut sa o krok dalej rok 2012 podla mna bude znamenat iba revoluciu ci dobru alebo zlu to je na nas .

    Páči sa mi

    • Marcel
      Prečítal som si o týchto veciach všetko dostupné,odbornú literatúru,vedecké pojednania a dokonca aj kalendár “tzolkin” som preštudoval do najmenších podrobností siaha až 104 000 do zadu, a to obdobie tohto cyklu sa práve roku 2012 končí, to znamená že slnko sa vráti do roviny ekliptiky našej galaxie čo májovia vedeli už pred 104 000 rokmi a nehovoriac aj o iných aspektoch tohto obdivuhodného stroja času tak že neviem kto ti nahovoril že sa niečo zastaví ale určite kalendár počíta ďalej hi hi hi >:-)

      Páči sa mi

  154. Hm ked si majom nebol tak si na majov hubu neotvaraj cukrik.
    Kazdy s tych majov toho vedel tri krat viac ako ty a mozes byt len rad ze boli taky dobry a ten kalendar ti nechali.
    .. a ak ma dakdo zasa blbe reci ze nerozculuj sa tak odkaz: nie nebudem sa rozculovat za BLBOST druhych.
    a ak niekto zasa bude trepat hovadiny o tom ze nedovolujem dakomu povedat svoj nazor tak odporucam precitat pozornejsie a dat si spravit iq test

    dobru noc a krasny zajtrajsi den.

    Páči sa mi

  155. Estel:
    “ja by som nedokazala prespevovat mantry ani hodinu denne a nie este dve a po dobu desiatok dni…. ”
    -si myslim, ze kazdy ma svoju cestu a dolezite je aby ju nasiel. Niekto ma mantru, niekto magiu, niekto maluje, niekto spieva, niekto hra na hud. nastroji, ale pokial to robi s hlbky duse, s pokojom a trpezlivostou a samozrejme s radostou, usmevom na perach, tak je to ta najvacsia a najsilnejsia meditacia.

    Páči sa mi

  156. …strasne sa mi pači tato stranka…heh…aj ked poniektorym veciam nerozumiem, prisiel som na to, že to chce zmenu a poriadnu. Ked clovek chce zvladne všetko…:) sakra ani neviem ako som sa tu dostal….viem ze to bolo asi pred tromi hodinami o pol druhej v noci 🙂 Jasne a ešte som chcel vediet ako to bude vyzerat v tom ,,svete” kde budu ludia so stvrtou dimenziou ? tym nemam na mysli ze bude vsade laska stastie dobro, len chcem vediet ci sa zmeni vsetko, nerad by som prisiel o to co mam rad, aj ked obcas sa to nezda :D…myslim ze to nikde nebolo spomenute, iba o tretej dimenzii 🙂 a este ednu vec som chcel vediet…je smutný človek zlý? …kujeeem 🙂

    Páči sa mi

  157. no podla mna zalezi na psychike ludi ako co zoberu!!!!! koniec sveta podla mna nikto nemoze urcit….moze prist hocikedy…teraz kazdy bude cakat len na to ci bude alebo nie !!! a ludia sa budu trapit, ved vsade pisu iny datum kedy ma koncit svet!!!!!!!! a mayovia mozno uz vsetci vymreli a nestihli dopisat ani kalendar lebo ostatny uz to nevedeli a niekto vyvodil ze to znamena koniec sveta.teraz sa bude len o tom hovorit…a ze v roku 1912 titanic spadol a ze je 100 rokov potom a ze sa zopakuje tragedia to je len uz nahoda a ludia len vymyslaju aby sa malo o com hjovorit!!!! Ked citate clanky vsade pisu ze konci svet ale nech sa dohodnu ako skonci bo som citala vseliake verzie…..!!!!! a preto uz nicomu neverim bo len sa o tom hovori aby sa hovorilo!!!!!!!!

    Páči sa mi

  158. na svete nič neni náhoda 🙂 všetko čo sa deje má príčinu ikeď ju ľudským okom síce nevidno.A žiadny koniec sveta iba nová dimenzia 🙂

    Páči sa mi

  159. rebecka
    všetko sú dohady, ale jedno je istota že kalendár mayov práve ukončuje
    104 000 ročné obdobie galaktického cyklu, a udivuje svojou presnosťou aj vedecké kruhy. Jeho kolesá sa krútia aj ďalej.ale otázka znie či sa budú krútiť vďaka nám aj ďalej. Kresťanský kalendár sa opakuje každý rok, ale mayský každých 104 000 rokov 😀 🙂
    ale ako sme na tom boli pred takou dobou , keď mayovia posledných zhruba 600 rokov nazvali obdobím 9-tich pekiel a ani sa im nedivím za to utrpenie čo sme im ako vlastný bratia pripravili, lebo keď sme odchádzali, dostali sme na cestu polovicu kolesa s ktorým sme sa mali vrátiť. No a túžobne očakávaný bratia sa vrátili s krížom,chorobami, lakomstvom, biedou,vojnami, nenávisťou, a je treba pokračovať? Možno je čas to napraviť v OSN sú, BIELI,ČIERNY,ŽLTÝ,a Čo takto zavolať aj ČERVENÝCH, možno by tá múdrosť vekov pomohla prekonať nastávajúce zmeny hm.. ? 😛 😉 čo myslíš ?

    Páči sa mi

  160. Jeden zaujimavy vedecky poznatok, ktory potvrdzuje zmeny, ktore sa deju a este len budu diat…
    http://tajomstva.org/veda-vesmir/ted-uz-to-vime-nejsme-odtud/
    A este jeden clanok
    http://www.cez-okno.net/node/1135
    Z tychto clankov vyplyva, ze slnecna sustava sa momentalne dostava do prostredia radovo vyssich energii, nez sa nachadzala doteraz. To vysvetluje zmeny ktore sa dnes deju na vsetkych urovniach… Ps: Neznamena, ze ak nieco nevidime, nepocujeme, necitime a nevieme si vysvetlit, ze to neexistuje. Skratka su nase zmysly a vedomie este nie plne vyvinute… S pozdravom

    Páči sa mi

  161. Co ma prist pride a duhove,kristalicke a indigove deti budu mat aj tak posledne slovo.
    V kazdom pripade necakajte v dany den zazrak.Veci sa zacnu diat az potom.

    Páči sa mi

  162. Peťo,

    do štvrtej dimenzie sa dostane bez ohľadu na zásluhy každý, kto si zvýši osobnú vibráciu do patričnej úrovne.

    Potiaľto všetko v poriadku. A teraz tie “ale” 😛 :

    1. “bez ohľadu na zásluhy”: V “jemnohmotnom” alebo mimofyzickom svete nič nie je “za zásluhy”. To zaviedla viera hocijakého vyznania, aby donútila ľudí správať sa predvídateľným spôsobom. Viac o tom je na Mračnej hore v tomto článku. Takže vzostup nie je vec “zásluh”, ale jednoducho vec osobnej vibrácie. Keď sa niekto narodí s vysokou osobnou vibráciou a nezníži si ju počas života, nemusí pohnúť malíčkom a “frčí nahor” jedna radosť!

    2. “zvýšiť vibráciu do patričnej úrovne”. Ťažko povedať, ktorá úroveň je “patričná”, ale viem celkom dobre povedať, ktorá úroveň je “nepatričná” – je to popísané v tomto článku. Príjemné na tom je, že keď si zvýšime vibráciu, cítime sa lepšie na svete, teda máme väčšiu pohodu. Viac si všetko vychutnávame. Takže nielen “frčíme nahor”, ale navyše aj s potešením… V každodennom živote to znamená dôsledne sa starať, aby sme na príkoria nereagovali negatívne, teda z pozície ega, ale aby sme sa z nich poučili a išli ďalej. Takisto to znamená nežiť stále v minulosti a z pohľadu minulých krívd stonať nad prítomnosťou, ale vedome sa tešiť na každý nový deň a skúsenosti, ktoré prinesie – možno nie vždy sú veselé, ale rozhodne aspoň nie je nuda! No a do tretice to znamená nežiť v budúcnosti, nerobiť si predstavy a nepachtiť sa za ich realizáciou a nariekať, keď nie je všetko podľa našich predstáv, ale sa pozrieť, čo dnes máme, ako by sa to dalo využiť k našej väčšej spokojnosti – no a potom to využiť. Každý z nás má inú potrebu bezpečnosti, takže každý z nás sa bude nejako “predzásobovať” na horšie časy – ale dôležité je neurobiť si z toho hlavnú náplň života. Nezabudnite: strach je tiež negatívna emócia!

    Páči sa mi

    • …hm…no všade sa píše o nejakých zásluhach…ale neviem o čo vlastne ide…snažím sa to zistit aby som vedel ako ,,to” (svoj život) zmeniť k ,,lepšiemu” 🙂 …tak prosíím napíííšte presne o aké zásluhy ide :))) kujeeem

      Páči sa mi

    • Ten čo tam vystupuje má v znaku 666 ,je v tom zjavná túžba po ovládnutí ľudstva strachom a zastrašovaní, veď sám kristus, priniesol blahozvesť(evanjelium) a nie strach z trestu, chce nás naučiť láske a spokojnosti a nie takýmto bludom, strach je temná strana sily, to mi pripadá jak inkvizícia 😦 nie je v tom ani trocha lásky, nenechajte sa zastrašiť je to posledný krč straty moci nad ľudmi 😀

      Páči sa mi

  163. TO JE VTIPNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😀

    ,,CO POTREBUJEME VEDIET ABY SME SA VEDELI PRIPRAVIT NA TO CO PRIDE?”

    NO PREDSA JEZISA KRISTA

    :D:D:D:D

    Chod do prdele aj s tvojimi sektami tu sme normalny ludia 😀

    Páči sa mi

  164. pokial ludia budu zit podla zdraveho svedomia tak sa nikto nemusi obavat konca sveta… aj ked zial vsetko smeruje k tomu ze ludstvo sa vyhubi samo a nie ze zanikne spolu s koncom mayskeho kalendara alebo prechodom planety do inej urovne… jednoducho tuto planetu (a snou vsetko zive) znicime koli vlastnej pazravosti a chamtivosti az sa nakoniec vyhubime.. nad tymto by mali ludia rozmyslat.. ako nedrancovat Zem a seba samych…

    Páči sa mi

  165. Ved chuda Gaia musi byt s ludi na nervi. Ale tak po 2012 by sa to malo zmenit.
    Mimochodom vestba na tento rok su extremne vysoke teploty od aprila(zaujimave ze vestene to bolo minuly rok) a ma to pokracovat takto a ma to stupat tak ze ludia sa budu do seba uzatvarat a rozmyslat nad sebou a ty co nie tak sa na prestup nepripravia .. ja len tolko k tomuto roku pred 2012 v kazdom pripade tam zazrak necakajte 😛 ale zmeny budu istotne.
    zakazdym ked sa ja pytam tarotu na 2012 vide slavobrana teda lepsia buducnost 😛

    Páči sa mi

  166. Ahojte viem , že to sem nepatri ale mam takú otázočku neviete čo znamená keď ma niekto dva červene pásiky jeden na pravo a druhí naľavo v aure presne nad plecami…

    Páči sa mi

  167. človek sa t uchvíľu nepozre a ako sa to tu zvrhne :D:D klesla tu morálka a čo mi nato? nevadíííííííííííííííííííííííííííííííííí :D:D a mi malo byť asi s y však?:D:D

    Páči sa mi

  168. Neviem ako zacat, mavam zo zaciatkami problemi, preto som zacal takto 🙂
    Cital som si clanok + prispevky po tento >>>

    23.2.2009 filip212 (07:25:26) :

    JaMaka ak tam niekto koho máš rada nejde tak smola no.Ani mne tam nejde mama idem tam len s otcom na ostatných ti ostane spomienka smútiť za nimi nesmieš ale ak budeš dobre vibrovať myslím že nieje možné aby si smútila.

    Teda neviem, co sa pisalo dalej, ale o inom som chcel.
    Prvy krat som sa dozvedel o “konci sveta” (svimnite si prosim apostrofi “”), o 2012 a o mayskych predpovediach asi tak v decembri 2008 a nejak som sa o to nezaujimal (samozrejme, ze som si predstavoval a hutal, co to asi bude zac, ake to bude atd.), ale to bolo vsetko. Az teraz som si nasiel cas nieco si o tom precital a toto je prvy clanok, co som si o tom cital a dost ma to zaujalo (este mam v plane si citat dalsie spomenute weby v komentoch). Dost ma zaujal “fakt” (opat “”, lebo to fakt byt nemusi), ze nepojde o koniec sveta (co som si povodne predstavol – zmienky o koliznej drahe s asteroidom, planeta X, vesmirne spravy, NASA), ale o prechod do dalsej dimenzie – konkretne 4., ci dokonca do 5. dimenzie (ako to niekto spominal, ze 4. sa preskoci). Pokial si ja dobre pametam este z detstva (neviem, ci sme sa to uz ucili alebo ako), tak pozname 4 dimenzie – prve tri su priestor a 4. je cas! Tento vyklad si preto prosim niekym vysvetlit, ci je to naozaj cas (najlepsie Aurawiewerom :)).

    Dalej by som chcel k spiritualizmu – v poslednej dobe (rozumej od dnesneho dna – 22.4.2009 – asi mesiac a pol) mavam dost intenzivne pocity, ze niesom sam v danom mieste (je v podstate jedno kde – ci doma v izbe alebo na ulici – ale vzdy su intenzivnejsie, ked niesu pri mne ludia ako ked su) a hlavne vecer – mozno je to strach z tmy (alebo nie tak tmy ale z toho co sa v nej nachadza – to nepoznane a nevidene), mozno trauma z dectva (jeden opilec – nebudem rozpisovat) a mozno je to nieco nadprirodzene. A obcas sa mi stalo, hlavne v noci, ze som pocul a dokonca videl nieco, co tam v skutocnosti nebolo – pocul napr. zvuky z mobilu a pritom mi nikto nevolal a videl rozne hmly, ci skor svetelne ciary (skor v rychlom pohybe ako stacionarne). Zaujimalo by ma, ci sa nieco so mnou “deje”? Mozno nieco viac, mozno len obycajne svetske, pretoze nikdy som sa o duchov a ine spiritualne veci nezaujimal – aj ked som si o nich cital a pozeral v telke. Az teraz, posledny mesiac a pol.

    Páči sa mi

  169. Aurawiewer sadol na zicel a radí:

    z destva si asi už moc nepamatáš 😀 poznáme 4 rozmery nie 4 dimenzie.
    tými rozmermi su
    1.dĺžka
    2.šírka
    3.hĺbka
    4.čas a toto je dosť relatívne

    ja to slovo dimenzia neviem popísať vám .. chápem ako čo to je ale .. ja by som to nazval stupňom .. fakt sory mi to moc nepali .. to viete ked sa ucite este pri pisani komentarov…

    a k poslednemu klidek posledne 4 dni začal zlom aký to tu nebudem rozpisovať.
    pravdepodobne to začalo .. prechod. pocítil som to aj ja presne pred 4ma dňami. aj teta helar vie o tom svoje..
    dávajte si všetci na seba bacha!
    ps: nebojte sa žiadny koniec sveta nieje len obyčajný prechod.

    a pre teba tulipan. presne kedy to začalo mi akási bytosť pohla šnúrou na lampe.sama od seba.. ale už som zvyknutý.. v detstve sa mi to stávalo bežne :D:D je to vtipne.

    Páči sa mi

  170. S tými dimenziami by to malo byť takto:
    1. dimenzia : kryštál, duchovné srdce Zeme, stred
    2. dimenzia : škriatkovia, lesné víly atd.-elementárne bytosti
    3. dimenzia : to sme my- planéta Zem
    4. dimenzia : planéty Slnečnej sústavy, astrál-negatív. bytosti, ktoré nám podsúvajú negatívne emócie
    5. dimenzia : Plejády-slobodná tvorivosť
    6. dimenzia : Sirius-vesmírna geometria
    7. dimenzia : Andromeda-informačné centrum-prepojenie s vyššími galaxiami-niečo ako dispečing
    8. dimenzia : galaktická federácia-výkonná moc
    9. dimenzia : galaktické centrum-čierna diera-Rada múdrych, Biele bratstvo-zákonodarci
    10. dimenzia a vyššie : univerzálny zdroj-BOH

    tento článok bol uverejnený na http://www.sirver.neutral.skprevzatý od pani Evy Puklovej
    Ja som ho len voľne prepísala.

    To sa ešte natúlame po vesmíre, čo?:D

    Páči sa mi

  171. Saltinka,

    problém je, že koľko autorov, toľko dimenzií 😛 … Stibalová ich rozpoznáva 7 alebo 9. Myslím, že Frissell spomína, že dimenzií je 50 a tá 50 je BOH. Ale už boli aj zdroje, ktoré uvádzali 149 dimenzií (asi Drunvalo Melchizedek). Predpokladám, že BOH bol tá posledná 😛 . Ale môj problém je v tom, že Boh/Zdroj musia byť logicky súčasťou každej dimenzie! Oni sú tá “nosná vlna”, ktorá vibruje na rôznych frekvenciách.

    To rozdelenie, čo píšete, vyzerá skôr na deľbu práce než na vibračné vrstvy. (A neviem, prečo niekto pchá Biele bratstvo do Čiernej diery – ale to už len zlomyseľný komentár na margo 😛 .)

    Páči sa mi

    • Hi Hi Hi 😀 to si vystihla a vôbec sa mi to nezdá zlomyseľné, lebo do inej dimenzie sa dostávame pomocou vibrácie cez jadro hmoty (atómy -neutróny, protóny ,elektróny a ďalšie …óny ,hlboko v esencii hmoty sú ukryté ďalšie tajomstvá deväť je prepletených dimenzii a deväť cyklov priestoru a deväť je rozptýlení vedomia a deväť je svetov vo vnútri svetov takže deväť je pánov a cyklov ktoré pochádzajú z hora a z dola . to znamená že priestor je ukrytým jediným preto že je rozdelený časom,nájdi kľúč k časopriestoru a brána sa ti otvorí ,v celom časopriestore VEDOMIE určite existuje, kľúč je v nás vo vnútri (je jeden vo vnútri jedného) toľko hlavolam hi hi hi 😀 .

      Páči sa mi

  172. Helar, prosím ťa, ak ti to nie je proti vóli,tak mi tykaj.Ja som ti to bola už dávnejšie navrhla, aj som ti sama začala tykat, je to o tom,že ja neviem hovorit o svojich pocitoch s niekým cudzím, s kým si vykám,na túto stránku chodím už asi dva roky,tak sa tu cítim,ako medzi svojimi,aj ked som od začiatku nereagovala.
    A teraz k tým dimenziám: Aj ja som už čítala viacero názorov a určite netvrdím,ktorý je ten správny.Toto je zatial totiž mimo mójho pochopu 😀 . Išlo mi o to,aby som poukázala na to ,že 4. dimenzia je negatívna,takže Zem vraj ide do 5. dimenzie a na tomto sa vačšinou všetci autori zhodujú. Ináč táto téma mi už začína vadit,pretože mnohí,ktorí sa ocitnú na duchovnej ceste,teda na týchto stránkach nemajú ešte ani ponatia o zákonoch vesmíru, nemajú ani snahu si niečo načítat,preštudovat a až potom sa pýtat,či reagovat.Ja sa riadim vo svojom živote systémom TU A TERAZ. A občas používam aj afirmácie,ktoré si bola svojho času pridala- V TOMTO OKAMIHU.Čo bude potom s tým si ťažkú hlavu nerobím.K tejto téme zatial toľko.
    Ešte by som ťa poprosila,keby si sa pozrela na stránku o snoch, pridala som tam svoj sen a veľmi by ma zaujímal tvoj názor. Díky.

    Páči sa mi

  173. 4m mas na mysli asi mesiace , ze? 🙂 No ale takto, ono ide o to, ze ma tlacil cas a nestihol som vsetko napisat, co som chcel a dost veci mi prislo na rozum az po tom, co som uz nebol pri pocitaci a teraz si na to neviem spomenut – ked si spomeniem, tak to sem napisem :).

    Ja som dost taky snilko (mozno rojko :)) a som realista – nejak to do seba nezapada ale pokusim vysvetlit – v podstate, to co neuvidim na vlastne oci tomu neverim, ale rad rozmyslam o nadprirodzenych veciach – ako su cary, duchovia atd. (patri k tomu a UFO a mimozemstania? :)). Uz od detstva ma drzi taka mozno predstava, pocit, napad, sen (neviem to presne vyjadrit), ze by som mohol dokazat nieco nadprirodzene (a mozno to bude ovplivnene rozpravkami, filmami a sci-fi (ktore milujem – hlavne vesmirne)). Poviem to sem na rovinu – rad by som vedel lietat – nieco ako superman :D. Nieje to divne? Ale je to aspon usmevne 🙂 🙂 🙂

    Páči sa mi

  174. A este jeden nazor – moje realisticke ja mi napoveda, ze 2012 je len dalsi vymysel na prilakanie ludi a ze sa vobec nic nestane. Moje druhe – snilkovske ja 🙂 – mi napoveda, ze sa nieco stane, lebo mam rad naprirodzeno (tu je prave to rozdvojenie – realista snilko 🙂 hm.. :)). A este taky skor ukludnujuci pocit – len dufam, ze sa nestaci nic strasne, uz len preto, ze som kedysi sa o 2012 rozpraval s kamosom, ktori mi vravel, ze neviem ci uz NASA, alebo kto vydal spravu, ze sa k nam z vesmiru blizi nejaky objekt (nevedia na 100% povedat, ci je to asteroid, lebo sa to vraj pohybuje moc pomaly alebo nieco take) a sem mam dorazit 2012 a ma asi zo zemou koliznu drahu.

    Páči sa mi

  175. miro

    ked to nepovedala mne tak tebe sotva

    tulipan

    co takto si upratat vo svojom vnutri? si poriadne roztrzity. klidek.
    aj moje realisticke ja bolo silnejsie dokym som nemal viziu ako mi prave dakdo babre do pocasia 🙂
    na mracnej hore je par clankov ako si v sebe upratat myslim ze ti to pomoze na dalsej ceste.

    Páči sa mi

    • Pravdepodobne ma nepochopila ani ona (preto neodpovedala) ale asi ani ty…
      Nechcem vediet ako sa vola, kde byva, kolko ma rokov…..atd. Chcel som vediet KTO je – napr. co robi (ked tu nie je), ako zije, … ma nejake zviera?, zaluby atd…nieco o sebe – proste kratky prehlad KTO vam vlastne radi (kedze som sem zabrdol iba nahodou, ale celkom ma zaujala stranka)

      Páči sa mi

    • Miro,

      neodpovedala som, pretože… neviem. Odkedy som si robila budhistické cvičenie na vynulovanie ega a dostala som sa k otázke “kto si?”, zistila som, že moja odpoveď znie “neviem”. (To cvičenie je na Mračnej hore a dá sa nájsť zadaním “kto som?”.)

      Som všetko a som nič konkrétne. V “normálnom” živote mám prácu (lepšie: robím prácu), ale neviem povedať, či “mám” zviera – môže človek vlastniť inú bytosť? Na záhrade “mám” plno vrabcov, drozdov a včiel a susedovie pes vždy pribehne k plotu, aby som ho poškrabkala, a to mi stačí. Je mi jedno, ktorý konkrétny vrabec alebo drozd práve spieva, pretože tak ako ja sú len prejavom života. Na záhrade “mám” rastliny a strašne sa z nich vytešujem, ale nie som tie rastliny… “Mám” zrkadlo a vidím v ňom tvár, ale nie som tá tvár… Nie som tieto myšlienky, nie som žiaden pocit. Nie som táto stránka. Ak som niečo, tak len obrovská zvedavosť, ako toto všetko vlastne vyzerá, keď máme schopnosť to vnímať… čo, žiaľ, nemám. Som len jeden aspekt života, ktorý skúma ostatné aspekty života (aspoň tie, ktoré vníma alebo tuší).

      Akosi nemyslím, že vás moja odpoveď uspokojí… 😛

      Páči sa mi

      • …ale ano, tato “odpoved” je viac ako som cakal… ;o). Az mam podozrenie ze je iba odpisana z “Velkej knihy” … :o))))
        chcel som vediet nieco o helar, a toto je dost vela….

        prekvapuje ma ale jedna vec, co som si vsimol na tychto strankach: od mnohych citatelov a “uzivatelov” tohto vsetkeho (magia, kamene, cakry..atd..) citim silny egoizmus, materializmus, strach a co ja viem este aky iny negativny -mus, a od Teba, velkeho “guru” malo zdoraznovanej (ale netvrdim ze vobec) potreby cistoty duse, nesebeckosti…atd… Myslim ze je to to najdolezitejsie na com by mal clovek najsamprv popracovat, a potom sa pustit do tajomstiev tohto hrubohmotneho a jemnohmotneho sveta

        … co je hore, je aj dole…

        Páči sa mi

      • Miro,

        už som toľkokrát hovorila – nie som žiaden guru! Neprajem si, aby niekto toto slovo používal v spojení so mnou! Som len ďalší človek, ktorý to tu skúma. To, čo vidím, prinášam. Iní prinášajú to, čo vidia oni. Ak to dáme dohromady, možno uvidíme väččší kus sveta než každý osve.

        Egoizmus je hodnotiace slovo. Materializmus je jeden zo spôsobov videnia sveta. Strach je dobrá hnacia sila pri spoznávaní, ale zlý pán. Všetko toto sú póly na “ježovi” vlastností, v ktorých strede stojí spokojnosť/vyváženosť/tolerancia… To znamená, že všetci sme takí, len sa možno práve teraz nachádzame na nejakom inom konci osi. Ale ak sa posunieme k stredu, všetci sa tam viac-menej zídeme. A kto nepoznal egoizmus, nikdy nepochopí, čo je nesebecké otvorenie sa. Kto nepoznal materializmus, nikdy nepochopí, ako vyzerá nehmotný svet. (Táto os je veľmi ľahká: oboje je len iná hustota vibrácie. V strede je vibrácia, na jednom konci je nízka/materiálna, na druhom konci je vysoká/… a tu nepoznám označenie… čisté vedomie?)

        Musí nás byť veľa a rôzneho vnímania, aby náš spoločný obraz bol čo najpodrobnejší. Len keď budeme mať dostatočne podrobný obraz, dostaneme sa bližšie k skutočnosti. A keď sa k nej dostaneme dostatočne blízko, veci ako strach, egoizmus a materializmus odrazu prestanú mať zmysel, pretože skutočnosť je v tom strede, kde sa všetko schádza…

        Páči sa mi

      • Guru – som dal do uvodzoviek…. a ja to slovo chapem ako – “ucitel”, viem ze v skutocnosti to ma hlbsi vyznam (asi taky ako ho kto chape :-)… je to len slovo…

        strach nie je dobra sila – nikdy! (tot moje presvedcenie – ale mozme pokecat…)

        materializmus – asi nespravne slovo – myslel som tym ked niekto uprednostnuje materialne hodnoty nad duchovnymi, alebo ked tie jeho “duchovne” hodnoty potrebuje vystavovat, predvadzat, inak nemaju “cenu”….

        “A kto nepoznal egoizmus, nikdy nepochopí, čo je nesebecké otvorenie sa.”
        ???
        neverim, ze na svete neexistuje clovek, (ba co viac, ludia – vela ludi) ktory by od narodenia vyzaroval lasku bez vyhrad – ku vsetkemu….

        a moja sukromna otazka:
        k tomu, aby som sa dostal do ciela (co je vlastne cielom? – ja mam svoju predstavu, ale je to naozaj ono?) je potrebne vediet toto vsetko o com pises aj Ty a mnohi ini, – o cakrach, magii, energii, kamenoch, mantrach, talizmanoch, kartach, amuletoch, aurach, zaklinadlach, tretom oku, psychyckych schopnostiach….(uuuf, co vsetko este?) tak naozaj toto vsetko treba ovladat? Ked som sa iba zacital do problematiky aury – ved to je na niekolko knih! Co dalsie temy….? (to je na depku…) :-))

        (ako sa tu pisu spravne smajlici? nekresli mi to tak ako to chcem vyjadrit…)
        😦 🙂 😀 😉

        Páči sa mi

      • prave som si precital uvod na “mracnej hore” – to uz je blizsie k mojej predstave o duchovnom raste 😀

        helar ospravedlnujem sa, ale keby som to cital skor, nemal by som tolko blbych pripomienok a – otazok…

        ako to vsetko stihas? 3 webstranky nie je sranda

        …..(a paci sa mi cesta drakov)…. 😉

        Páči sa mi

      • Takže ja už nemusím? 😛 Nie, netreba vedieť všetko, ale tie čakry majú hodne vysokú prioritu. Čakry áno – a potom Mračnú horu.

        Smajlíci:
        😛 je medzera+:+-+P+medzera
        😀 je medzera+:+-+D+medzera
        😕 je medzera+:+-+?+medzera
        no a tie zvyšné sú normálne. Iné neovládam.

        Tie medzery pred a po sú dôležité, inak sa smajlík dobre nezobrazí. Viacnásobné smajlíky niekedy blbnú, ešte som neobjavila algoritmus.

        Páči sa mi

      • helar, prosim, je mozne s tebou diskutovat niekde viac “online” ? Od vcera rana, hned ako som sa zobudil, som zistil ze som na tom na ho..o. Moje vibracie klesli na bod mrazu a neviem sa z toho dostat. Takto som sa citil naposledy asi pred pol rokom, kym som postupne neprisiel na to, aky je skutocny zmysel zivota, a zacinal ho naplnat. Ale vcera som sa zobudil smutny, s depkou, rozhadzany – a vlastne nemam dovod. Neviem co to je, a aj ked sa snazim nejako si zlepsit naladu, nedari sa….
        ….help…. 😦

        Páči sa mi

  176. Mno, precital som si len ten clanok ,,Koniec sveta?” a musim povedat, ze to neni moc zazivne… a ani pravdive (teda, iba z urciteho uhla). Ma byt ,,vraj” koniec sveta, ale ja osobne a dalsia siroka skala ludi zo slovenska si mysli, ze to ziaden koniec sveta nebude – bude to len koniec ludstva. Spachali sme na tomto svete az primoc zla a donicili sme nasu planetu az primoc, aby sme ju dali do predoslich spravnych kolaji. Sam Nostradamus predpovedal (na proroctva neverim, ale predsa len je na JEHO proroctvach nieco pravdy) ze to ma byt len prichod antikrista. Vacsie dohady vsak su, co to ten antikrist bude. V tomto maju prevahu nabozenstke strany. Uvazuju ze je to boh, lepsie povedane diabol. Ale, ak ste si vsimli, cirkev a nabozenstvo tento svet az primoc dokazili, takze nemozeme usudzovat, ze antikrist v podobe nadprirodzenej bytosti, by bol stelesnene zlo. sami nevieme, ci bol kristus to, co o nom hovoria. Dalej antikrist moze byt nejaka silna energia, ktora sa postara o ocistenie tohto sveta. Moze to byt asteroid… moznosti je bela. A chceli by ste vediet, co by sa stalo s touto zemou, keby len tak zmizneme??? pozrite si stranku http://www.brejk.sk a tam je clanok ,,Zem bez ludi”. dlhe, ale zaujimave. Popozerajte na googli aj co-to o nostradamovi. A takisti Mayovia. Prevlada nazor, ze nikto, ani dnesni ludia a nase technologie, nebude ovladat vesmir a vsetko okolo neho tak, ako oni. A preto si myslim, ze ukoncenie kalendara v roku 2012 bude nieco viac, nez dake recicky. Na googli si precitajte co najviac o nostradamovi, dost toho pochopite… Amin estela ta nauva anlema .

    Páči sa mi

  177. Já si myslím, že pokud se něco stane, jakože o tom trošku pochybuju bude to ve formě asteroidu. Asteroid na nás může dopadnou v podstatě kdykoliv. Podle mě nás ale před nimi někdo chrání a ten někdo až uvidí, jak začínáme s třetí světovou válkou řekne si, že tenhle svět začíná ovládat negativní síla a prostě nám sem jeden ten kamínek prdne, aby to tu vyčistil.

    Popravdě byl bych docela zklamaný kdyby se to nestalo vypadá to lákavě 😀

    ps.: samozřejmě,že to nebude konec světa ale jen lidstva, tomu se jen tak říká, aby to nevypadalo, že za to můžeme my, ale svět

    Páči sa mi

  178. akoze toto tu su podla mna bludy 😀
    mne dedo vravel ze kazdych par rokov sa predpoklada koniec sveta a ine veci 😀 a nikdy sa nic nestalo 😀
    aj oco mi vravel ze som sa nemal narodit 😀 ja som sa pytal ze preco 😀 a on mi povedal ze mal byt koniec sveta 😀
    a chujovinky 😀 srat nato tize ako doteraz 😀 toto s tymi dimenziami 😀 no akoze sa zobudte 😀 asi privela Star gate pozerate 😀

    Páči sa mi

    • vidím že smajlíkov používať vieš, a strach pred koncom sveta máš tiež, je to prirodzené. Nostradámus popísal čo všetko príde ale budúcnosť sa dá meniť záleží len na nás ako sa k tomu postavíme, nič nie je napísané, všetko je vo vývine a v postoji ľudí, prečítal som tvoj text, skús písať, až keď sa zamyslíš na tým čo si prečítal, skús si dať otázku a ak nebudeš vedieť odpoveď tak sa spýtaj, možno sa dozvieš niečo múdre a viac sa nad sebou zamyslíš, čo napíšeš, takto to tu funguje 😛 lebo každý z nás hľadá múdrosť a má nejaký cieľ sa zdokonalovať a čo ty ?
      hm… máš nejaké nadprirodzené vlastnosti alebo si niečo zažil čo si nevieš vysvetliť? 😉 😀

      Páči sa mi

  179. Hej, niekto tomu veri a niekto zas nie. Nemozete zobrat nazor druhemu a kazdy si to vysvetli respektive pochopi po svojom. Mozno bude koniec sveta a mozno nie. Mozno bude koniec ludstva a mozno nie. Nikto nevie co bude o tie 3 roky, ale jedno je iste (aj ked sa nic nestane) – ze ludi to drzi v napati… aj tych, co veria, ze nic nebude… A postupom casu, ako sa bude 21.12.2012 priblizovat, sa bude napatie stupnovat a stupnovat – pockajte, co sa bude diat pol roka pred tym, mesiac predtym, den predtym – a pockajte, co budu robit amici 😀 😀 😀

    Páči sa mi

  180. decka, naco sa tu vlatne nad tym vzrusujeme? ked si to tak zoberete, ci to bude alebo nie, ci budeme vtedy zit alebo nie, nezmenime to. ak by ta situaia bola v rukach cloveka, verte, ze by to nedopadlo dobre. a tak isto bez neho, sa to stane aj tak. Zem ma 50 milionov rokov, takze revolucia cloveka je iba zablesk v jej historii. A aj tak sme ju za ten cas dosrali najviac. A mimoto, ci verite v nadprirodzene bludy alebo nie, verte, ze raz sa aj tak toto skonci. a nemusia to byt ziadne ine dimenzie, antikristus, asteroid, ufaaaci, chodiaci cokoladovi zajaci a vrazdiace babiky. Clovek sa znici sam…

    Páči sa mi

  181. mno tak dik… za co trapas, ja sa ssnazim udrzat rovinu medzi tymi, co su posadnuti mystickimi kravinami, tymi co maju setko na haku a tymi, co zasa vsetko chcu nastolene na dlani… ajk ked traper som, v tom sa nehadam 😀

    Páči sa mi

    • Carsaib,

      všetko je v poriadku, ale… uvedomujete si, že “kravina” je posudzovačné slovo?

      Ešte nikdy nikto nepresvedčil iného o svojej pravde, keď k jeho názoru pristupoval posudzovačne, pretože tým dáva signál, že jeho názor je lepší ako ten druhý. (Teda, aspoň si myslím, že “nikdy nikto”, hoci je to dosť silné tvrdenie. 🙂 )

      A teraz veľké POZOR: Posudzovanie nie je výpoveď o téme alebo o druhom človeku, ale o nás a o našom egu… 😕 Je to naša vnútorná neistota, ktorá sa s niečím stotožňuje a preto niečo iné zamieta ako “neplatné”. A ako vieme, že je neplatné? Na Mračnej hore je krásne videjko k tomu, ako veľmi nás náš ľudský mozog necháva v štichu (žiaľ, v angličtine): https://eprakone.wordpress.com/2009/01/28/realita-za-hranicou-nasich-piatich-zmyslov/

      Ja napríklad od istého času o svojich skúsenostiach už nehovorím – aspoň navonok zachovávam “zdanie normálu”, pretože si myslím, že keby som začala hovoriť, tak ma časť ľudstva okamžite ukameňuje, upáli, ukrižuje alebo zavrie do blázinca… len preto, že som zažila veci, ktoré nie sú “z tohto sveta”. (A možno by aj mali pravdu. Neviem. Môj svet už neobsahuje veľa kategórií, na ktoré sa môžem spoľahnúť. Všetko je možné – a nič nie je isté. To nie je tolerancia, ale len poznanie obmedzenosti vlastného mentálneho modelu sveta.)

      Páči sa mi

      • Rád by som zareagoval na ten link od Helar (https://eprakone.wordpress.com/2009/01/28/realita-za-hranicou-nasich-piatich-zmyslov/), ak ste niekto citali seriu knih od Carlosa Castanedu, tak viete co mam na mysli. Realita, ktoru vnimame ci uz zrakom, sluchom a dalsimi 3 zmyslami je naozaj len odraz niecoho, co sme si ako ludia vytvorili, co nam otcovia a mami ukazali. “Toto je stolicka, vidis, ma 4 nohy, tuto hľa je operadlo, ktore sluzi na to aby si nespadol ked si sadnes na toto tu, čo je vlastne sedadlo” a tak nejak podobne…. či?
        Castaneda neskor opisuje dalsie vnimanie “reality”, polozil by som si vsak otazku, ci slovo realita nestraca vyznam, lebo most medzi realnym a nerealnym je fuč. Kedze nevieme co je realne, tak nevieme ani co je nerealne :).

        Páči sa mi

      • Podľa mňa je reálne všetko, a zároveň aj všetko nereálne. Keď je už plus tak je aj mínus. Keď sa dakto napapá tak bude raz aj hladný.Čo poviete?

        Páči sa mi

      • aha, tak vidim, ze skor nez nieco napisem, mal by som sa poobzerat na tomto webe, bo su tu tieto veci uz spomniane. Tak ted tak :o)

        Páči sa mi

  182. hmm… zdá sa že je tu veselo. 😀 dmx43 je ešte dieťa asi tak 9 rokov preto som tak odpovedal, ostatných prosím o prepáčenie, ja som to dieťa len chcel pritiahnuť aj k iným zaujímavým článkom tohoto blogu hi hi 🙂 nechcel som mu zobrať názor, aj tak to bol názor jeho rodičov a prarodičov, čo si dieťa veľmi cení lebo pre dieťa je len toto pravda a bezvýhradne tomu verí, ešte nevie posúdiť sám ako to vlastne funguje
    a napísal len preto lebo nemusel byť za svoj prejav zodpovedný, ale ten prejav o ňom prezradil skoro všetko 😛

    Páči sa mi

  183. Helar, avsak urcite sa vsetci zhosneme v tom, ze clovek ma nazory a je nimi ovplyvnitelny aj vekovym rozdielom. ak mozem poprosit, napiste setci kolko mate a potom prehodnotime, ci som slovom ,,kravina” posudzoval nazory inych ludi. avsak nemusim, ked ludia hovoria ze som trafeny, tak som radsej napisal, ze su to setko kraviny…

    Páči sa mi

  184. Carsaib,

    už je to únavné…

    “Helar, avsak urcite sa vsetci zhosneme v tom, ze clovek ma nazory.” Tejto vete nerozumiem. Prečo “avšak”? Súhlasím s vyjadrením, že človek má názory. A v duchu dodávam: a sú mu na figu. Rozhoduje skutočnosť, nie názor.

    “a je nimi ovplyvniteľný” Rozhodne! Názory si tvoríme na to, aby sme nemuseli na svet reagovať zakaždým znova, ale aby sme urobili zovšeobecnenia a mohli odovzdať kontrolu autopilotovi. Potom ideme životom na autopilotovi, sme náramne zásadoví, hájime svoje názory a potláčame názory iných, pretože narúšajú naše videnie sveta. Nezaujíma nás skutočnosť, zaujíma nás, či niečo je v súlade s naším názorom. Názor ovplyvňuje naše vnímanie reality. Hovorí sa tomu “ego”.

    “je nimi ovplyvnitelny aj vekovym rozdielom” Možno som pripečená, ale nerozumiem. Je to vyjadrenie, že názory sa vekom menia? Súhlasím! A len to potvrdzuje, že názor je len názor a niekedy nemá nič spoločné so skutočnosťou – a my nevieme veľmi presne určiť, kedy…

    “ak mozem poprosit, napiste setci kolko mate a potom prehodnotime, ci som slovom ,,kravina” posudzoval nazory inych ludi.” Carsaib, kto sú “všetci”? Lebo cez túto stránku sa premelie hodne ľudí. A kto bude prehodnocovať? Zas nejaký majiteľ nejakého názoru? Uvedomujete si, že už samotné slovo “prehodnocovať” sugeruje stav nerovnocennosti? Stavy nerovnocennosti mi obvykle nevadia, keď som ja ten, ktorý je vyššie 😛 – ale kto rozhodne, kto bude “prehodnocovať” čo? A aby som vás už totálne naštvala: z akého titulu si myslíte, že môžete čokoľvek prehodnocovať? 😀 (Myslím, že sprostejšie sa to už asi povedať ani nedá.)

    A… isteže, ak niečo označíme ako “kravinu” tak to posudzujeme! “Kravina” je hodnotiace slovo a znamená: nesúhlasí to s mojím postojom a preto to neprijímam, ale pretože cítim svoj postoj v ohrození, tak musím ten druhý názor ponížiť, aby môj vlastný obstál. (Sorry, ale na otázky postojov som skutočne špecialista, takže si to povedzme, ako to je – nemáte šancu ma prehádať.)

    “avsak nemusim, ked ludia hovoria ze som trafeny, tak som radsej napisal, ze su to setko kraviny…” Ďalšia ilustrácia toho, že ak niekto iný hovorí niečo, čo nezodpovedá môjmu sebaobrazu, tak ho zabalím do hajzláku a spláchnem. Inými slovami: ľudia mi smú hovoriť len to, čo zodpovedá mojim názorom a postojom, inak sú menejcenní. A potom napríklad hocijaké slovo (“duchovný”) u mňa vyvolá silno emocionálnu reakciu (“prekliati svätuškári”). Neporozmýšľam, ale radšej hneď odsúdim – inak by som mohol zistiť, že možno niečo na ich názore je…

    A práve kvôli tejto reakcii mám pre vás návrh: nechcem vám zabrániť prispievanie, pokiaľ máte otázku a skutočný záujem. Ale diskusia o tom, kto je väčší samec, ma unavuje a preto vás chvíľu budem moderovať a odvecné reakcie proste neuverejním. Viem, že vás to v prvom okamihu naštve, ale skúste to rozdýchať a pripomeňte si, že ešte stále sa môžete dozvedať, len nadávať sa už nebude dať… 🙂

    Páči sa mi

  185. Ja by ho zabanoval až by sčernal:-)

    Konečne mu to niekto vysvetlil aby to mohol jeho mozog OVPLYVNENÝ chápať.
    Díky helar konečne trocha kľudu do stránky:-)

    Páči sa mi

  186. Z článku: “To je koniec mayského kalendára, po ktorom Zem bude pokračovať nový cyklus obráteným smerom. (To by chcelo odborníka. Pôjde naopak?! )

    Nie som odborník, ale poviem môj názor:
    Tak ako sa začal vývoj bytostí na Zemi od duchovna k materializmu, čiže sa ubíjali čím ďalej viac duchovné schopnosti, komunikácia s bytosťami atď. až po súčasnosť, keď ľudí zaujímajú iba materiálne hodnoty, teraz to pôjde opačne, materiálne hodnoty budú upadať pred duchovnými hodnotami.

    Páči sa mi

    • A takisto dôjde s spätnému zjemňovaniu fyzickej hmoty, čiže aj fyzických tiel. Najprv dochádzalo k zhusťovaniu hmoty a teraz opačne. Veď slnko sa zväčšuje a z takýmito fyzickými telami by sa neskôr nedalo prežiť, budú musieť vibrovať postupne stále na vyššej frekvencii a ktomu bude dochádzať postupne s preduchovnením celej Zeme.

      Páči sa mi

  187. Aurawiewer, ďakujem ti za dobrú skúsenosť, z ktorej sa určite poučím na mojej ceste. Vidím, že sa mám čo ešte zlepšovať, ak robím taký zlý dojem na mladých ľudí, určite to nebola náhoda. Ale never kartám, ak ti ukázali, že užívateľ Jozua je panovačný, zlý atď, čo si zverejnil, to by ti nepotvrdil ani jeden môj zamestnanec a zamestnávam ľudí už od roku 1995 a všetci sme rovnocenní, lebo ich beriem ako priateľov a sme jedna rodina. Chcel som ti túto vetu napísať do Helarfora, ale keďže si mi už zakázal tam prístup, tak aspoň toľko.

    Páči sa mi

  188. Helar? prosím ťa zmažeš ten komentár nad týmto? nechcem ho totiž čítať.
    Inak už prirpavujem hranie na tibetské misky 2 takže je sa načo tešiť:-)

    Páči sa mi

  189. ..Ale never kartám, ak ti ukázali, že užívateľ Jozua je panovačný, zlý atď, čo si zverejnil, to by ti nepotvrdil ani jeden môj zamestnanec..

    to je tvoj obmedzený názor bohvie čo by povedali oni ale to je jedno.

    ..Aurawiewer, ďakujem ti za dobrú skúsenosť, z ktorej sa určite poučím na mojej ceste. Vidím,..

    ale ale klamat sa nema 🙂 a tolko neuprimnosti s teba ide ze ten umely obal je priehladny ako najtensie sklo.

    ..Ale never kartám..

    karty su univerzum zakazdym ked som cez ne vestil vyslo vsetko spravne.
    takze verim radsej im. a podla tvojich reakcii ta skrie ze ta odhalili.

    To bola Moja LAST MESSAGE for you. už sa netráp a naplň mi posledný výklad.
    🙂 vlastne ten sa už naplnil tou správou ktorú si poslal.

    HASTA
    LA
    VISTA

    Páči sa mi

  190. Myslíš že Jozua znesie čistú pravdu 😀 , z prvej jeho odpovede bolo isté, že je “staro zákonník” oko za oko a pod…, bojí sa nových skúseností a ten obal čo nosí aj keď nemusí ? 😛 možno že profesionálna deformácia ,z toho všetkého som pochopil že sa prišiel utvrdiť o svojej pravde ba dokonca by som povedal, že ju chcel vnútiť aj iným, on hľadal len maličkosť, čo by mu povedala, že “aj tak je to tak, ako som si to myslel”, preto aj tie “že ho nechápeme a pod…” Možno že viac ľudí ho nechápe a preto sa uisťuje vo svojich pravdách, namiesto toho aby vyskúšal aj inú alternatívnu cestu, bude stáť a čakať až ho niekto pichne do zadku ihlou hi hi hi 🙂 😀
    gratulujem vydržal si dlhšie ako ja, ja som si musel po prvej odpovedi ochladiť hlavu a pripomenúť si vznešené príbehy, lebo som sa naklonil akosi na temnú stranu a mal som čo robiť aby som to vyvážil do nestrannosti. 😀 čau..

    Páči sa mi

  191. 2012… zaujimava tema, no podla mna az privelmi sci-fi… Ked sa na to pozeram trocha s nadhladom, kedy by ste si kupili auto ktore ste vzdy chceli a mate odlozene peniaze? asi pred koncom sveta aby ste si ho este stihli uzit :))) informacie o prirodnych katastrofach a pod. maju mozno za ulohu vyvolat paniku, spustiti nakupnu horucku zasob na “horsie casy” a puf 🙂 aj kriza prejde 😀 videl som par videi, cital vela clankov, ale tak ako mi vsetci hadzali pred nos koniec sveta tak ho ti druhi vyvracali. je to len na IQ a urovni myslenia ludi, co si z toho zoberu. ja vsak dufam ze tu nebudu vsetci teraz behat hore dole a kricat ze sa blizi koniec sveta :))

    Páči sa mi

  192. Smajle pouzivat vies vsetko je fajn len stale nechapes tu podstatu jktoru so ti napisal ja .
    PISEM TO TU PO TISIC PRVY KRAT TOTO NENI ZIADNY KONIEC SVETA ALE JE TO LEN PRECHOD PROSIIIM PRE VSETKYCH co maju miesto IQ YQ ABY SI CITALI AJ PRISPEVKY KTORE NIECO HOVORIA A VYSVETLUJUUUUUUU

    ps: niesom nastvany, taku radost uz nikdy nikomu neurobim mehehehehehe

    a to som si slubil ze na dovolelnke si dam od roboty pokoj.
    aaaach jo…

    Páči sa mi

  193. Aurawiewer…
    vlastná skúsenosť,nepresviedčaj,nemá to význam….síce teraz nehovorím o roku 2012,ale o inom…ak niekto nevie čítať medzi riadkami,ale číta “iba” riadky,toho nepresvedčíš….ver mi

    Páči sa mi

    • 7even
      Kristus mohol isť do zhromaždenia(v chráme alebo v synagóge ) až v jedenástich
      dovtedy sú deti chránené, ale pri znovuzrodení to nie je podstatné ,zodpovednosť za skutky dostaneš až po jedenástom roku života na tejto planete 😀

      Páči sa mi

  194. Ahoj všetci.
    Moja otázka bude možno od veci, že sa to pýtam práve tu na tomto portály, ale ako sa dá odnaučiť od fajčenia? Chcem pomôcť niekomu, a myslím si že skúšal všetky triky.. ale nie duchovne, mágiu a tak podobne. Bola by som rada keby mi niekto napísal názor na tému fajčenie. Ďakujem. prejem všetkým pekný večer.

    Páči sa mi

    • Ďakujem ešte som to nečítal(teda teraz už áno.. 😀 ) no neviem no asi má každý inú techniku ako za nimi ide pretože ja tam idem tak že sa uvolním predstavujem si ako sa prepadám posteľov dole k jadru zeme idem tam čiernym tunelom a na konci vidím pred sebou svetlo predstavujem si ako plachtím dole padnem na dráčika ktorí ma zavedie k tomu s okuliarmi a odtial to už ide samé to už nevializujem len sa sústredím a že tam idem viem tak že cítim akoby som mal strašne ťažké telo a prebára sa do postele…A čo sa týka okolia nejako ho nevnímam vnímam len toho draka predomnou keď ma zobral strieborný na výlet tak som videl pod sebou tú krajinku atď.. ale normálne to prostredie nevnímam 😀 .

      Páči sa mi

    • Bosorka,

      ten článok ma nepotešil… “Drak” chápem ako popis istého typu energie, nie ako popis bytosti (teda vonkajšej formy). K tomu si vždy spomeniem na príbeh o troch skupinách meditujúcich veriacich. Každá bola v inej miestnosti s inou žiarovkou a ich úlohou bolo meditovať o Bohu. Pomaly sa stmievalo, oni meditovali, dosiahli istú formu extázy a potom im zasvietili žiarovku. V prvej miestnosti bola modrá žiarovka – a skupina dospela k presvedčeniu, že Boh je modrý. V druhej bola zelená žiarovka – a skupina dospela k názoru, že Boh je zelený. V tretej bola červená žiarovka – a skupina usúdila, že Boh je červený. Potom sa zišli a začali sa navzájom hádať o tom, akej farby je Boh – a zabudli, že Boh nie je tá žiarovka, ale ten prúd, ktorý ju rozsvietil

      Drak je energia. Každý ju budeme vnímať istým spôsobom – a môže byť značne odlišný od toho, ako ju vnímajú iní! Vždy kontakt s touto energiou v nás spustí nejaké naše vnútorné a vysoko individuálne “obrazy” – ako dokazujú už samotné obrázky Drakov pod tým článkom. Každý ich vníma inak. Veľa majú tie vnemy spoločného – ale to preto, že ich tak popisujú rozprávky z nášho detstva, nie preto, že by ich tak bola daná osoba videla… Preto si myslím, že delenie na “tri zdroje a tri súčasti” je len nepoužiteľná scholastika. Draci sú to, čo v nich vidíme a niektorí ľudia tú energiu môžu vnímať tak, že predstava toho šupinatého tvora s pazúrmi, krídlami a papuľou plnou ostrých zubov, z ktorej sa chrlí oheň, je celkom nepatričná!

      Poďme späť od predstáv k podstate, ktorú sa tieto predstavy snažia opísať: nadradený rozum (Číňania a anjeli) a nebezpečnosť (kresťania a anjeli), bezcitnosť (Číňania, kresťania i anjeli), žravosť (kresťania a anjeli, ale tí v menej nenávistnom prevedení 😛 ), obrovská sila (Číňania, kresťania i anjeli, ale tí zasa len s úsmevom, keďže im tá sila nie je nadradená) a obrovská schopnosť obalamutiť a strhnúť iných a vládnuť im terorom a pevnou rukou (anjeli). To je to, čo o Drakoch viem ja. Zatiaľ… pretože ak niekto viete niečo iné, bola by som rada, keby ste to pridali.

      Páči sa mi

  195. Tak, aby bolo jasno (to som netušila, že viac pozornosti sa ujde mne a mojim pohybom – a domnienkam o nich – ako ezoterike 😛 ): bola som na služobke a do Bratislavy som sa vrátila, nie odišla z nej… 😛 Na tom seminári som nebola. A keďže som tvrdohlavá ako mulica 🙂 , tak ešte stále je to na mňa priveľa peňazí!

    Ale ak ste niekto boli na seminári s M. Pogačnikom a chcete sa podeliť o to, čo sa tam dialo, napíšte to sem!

    Páči sa mi

  196. No dobre, včera ma vedomie hnalo cez mesto Bratislava až po Biskupice viac mi lístok nebol platný no a potom naspäť, nič som nechápal. Tak že som cestoval 78mičkou,no a pred Bajkalskou nastúpila žena v riflovom komplete a na Bajkalskej vystúpila,a všetko vo mne vravelo, že túto ženu som mal vydieť,ale stále neviem aký plán malo vedomie so mnou,a vo mne zostal pocit že si to ty “prepáč ” a tak som si to chcel overiť, ako to vždy robievam ak niečo vidím v astráli a neviem čo to znamená.. 😀

    Páči sa mi

  197. Čikitet,

    možno to nesúviselo priamo s tou ženou, ale s úsekom cesty, na ktorom si ju videl. Tá žena sa možno mala postarať len o pocit “bacha, teraz!”

    Ja som takto vo štvrtok sedela na terase hotela a pozerala som na malého, asi 10-ročného chlapca-blonďáčika, ako jazdil naokolo na bicykli. Len čo som ho zbadala, vedela som, že je to nejaká “udička”, ktorú si mám všimnúť. A on možno preto, že som ho pozorovala, tak sa začal predvádzať. Asi pol hodiny sme tak poškuľovali jeden po druhom ako dvaja tanečníci, každý na opačnom konci parketu, ale v jednom rytme. Keďže som nemala so sebou kyvadlo, nevedela som sa opýtať, čo za “udička” to je. V priebehu toho dňa chlapec prichádzal a odchádzal, ale vždy tam bol pocit “toto si mám všimnúť”. Nakoniec som sa s ním aj pustila do reči, ale len tak povrchne, lebo to k ničomu neviedlo. Na druhý deň sme sedeli v miestnosti a bavili sa o technike a ja som v duchu povedala anjelom, že som si všimla upozornenie, ale neviem ho dekódovať a potrebujem ďalšie znamenie. Odrazu vyšlo slnko, cez okno zasvietilo na zem a na podlahe sa urobil krásny tieň záclony, ktorá visela na okne, ale ktorú som si dovtedy vôbec nevšimla. Potom slnko zašlo a vyšlo znova, až kým som nepochopila: sú veci, ktoré bežne nevnímame, ktoré tu sú, ale my o nich nevieme len preto, že ich nevidíme, že na ne nijaké svetlo nezasvietilo. Tak fajn, ale s tým chlapcom mi to veľmi nesúviselo. Ešte raz som preto požiadala anjelov o ďalšiu nápovedu a dostala som ju okamžite, keď kolega začal z ničoho nič hovoriť nejaký ilustračný príklad a použil v ňom moje silové zviera v istom presnom slovnom spojení. Takže už som mala tretiu “udičku”, ale stále s tým istým významom – vedela som, O KOM to je, ale nevedela som, ČO. Takže túto skúšku som neurobila… Počká ma to za rohom a nabudúce si o to asi už rozbijem nos… 😕 (Tieto “udičky” som sa naučila vnímať vďaka Castanedovi, myslím, že to bola kniha “Sila ticha”.)

    Páči sa mi

    • Díky 😀 pre mňa rozuzlenie prišlo, vďaka tomu príbehu s chlapcom a záclone na okne a nostalgickom tieni na podlahe, skláňam sa nad všetkými pocitmi, ktoré som vtedy dostal, takže sa udial až teraz…. 😕 A už viem, že vtedy to bolo astrálne cestovanie a nie sen. Supéér teraz mám za sebou ďalší krôčik k poznaniu pravdy o tom že “jedno je vo všetkom a všetko v jednom”. Teraz musím bádať nad tým čo mám vykonať, aby som sa dozvedel zas niečo nové …dík 😀

      Páči sa mi

  198. Som si cital vsetky komentare od hora dole a niektore ma dost zaujimali ba aj pobavili.

    Tato perlicka sa mi paci 😀

    “joj … velmi sa bojim ze vsetci zomreme a hlave sa bojim ze to bude velmi boliet …”

    Celkom rad sledujem co sa tu deje. V poslednich dnoch sa citim ako na vlne doslova, a tak hladam ze cim by to mohlo byt. Pri meditaciji pocujem neutichajuci ton a casto sa mi stava ze cely den nic nerobim. Je leto a ja polku dna stravim nic nerobenim pozeram do blba a sledujem co sa deje. Dni bezia tak rychlo ze niekedy neviem aky je datum. Pametam si ze volakedy som den prezival dlhsie ako dnes. A este som nevidel tich anjelikov co ste spominali mozno budem mat raz to stastie 😀

    Páči sa mi

  199. ..ľudia nájdu odkaz na internete a potom píšu komentáre bez toho, aby sa na stránke trocha pohrabali a prečítali si niečo…preto sú tie perličky také zaujímavé… 😮

    Páči sa mi

  200. Len čítaj aj ostatné, je tu toho vypoteného dosť pri mnohých témach, ale hlavne,že je tam aj mnoho múdrých postrehov a skúseností.

    Páči sa mi

    • 1. Tak ma napadá… V Pezinku stojí blázinec, ale nikoho nenapadne chodiť tam na exkurzie a vyjadrovať sa k jeho obyvateľom. Ale keď niekto “inakší” príde na webovú stránku, má často obrovské nutkanie zanechať tam svoju stopu… žeby “značkovanie revíru”? 😛

      2. V psychológii je jeden vzorec reakcie, ktorému bežný Slovák hovorí “trafená hus zagága” – ozve sa ten, ktorého daná téma/myšlienka/postoj ohrozí v jeho sebavnímaní. A čím ostrejšie slová, tým hlbšie rana sedela.

      V každom prípade podobné komentáre sú výpoveď o ich autorovi, nie o tejto stránke a ľuďoch okolo nej… [pokrčenie ramenami, na ktoré tu smajl nie je, vyzeralo by asi ako ^v^ 😛 ]

      Páči sa mi

  201. mám pocit, že to súvisí s touto témou, takže niečo nové od našich susedov z Čiech /www.cestyksobe.cz/ – nech sa páči :

    07.08.2009
    Nový Chrám Bohyně vystavěn nad Prahou

    Nad Prahou je otevřen nový Chrám Bohyně. Disponuje nejmodernějšími technologiemi pro transformaci. Je obrovskou pomocí ke zbavování se starých struktur k rychlejšímu vzestupu do světla a lásky

    Přijala Alžběta Šorfová 21.7. 2009

    sepsala Karolina Kudynová

    Praha. Město velké Bohyně. Srdce Evropy. „Matka měst”. Nastává čas naplnění proroctví kněžny Libuše: „Město, jehož sláva hvězd se dotýká,” začíná naplňovat své poslání, na které bylo po staletí připravováno. Stává se „prahem”, tedy vstupní branou do vyšších dimenzí. V jemněhmotných úrovních nad Prahou byl totiž vystavěn zcela nový Chrám. Ukotven byl 22.7. 2009 na Vyšehradě. Odtud se na něj lze dobře napojit.

    Chrám Bohyně Isis, známé i jako prakrálovna Elizabeth, vznikal v jemněhmotných vrstvách nad Prahou po několik let. Dosud se hovořilo převážně o chrámu mistra Germaina pro účely transformace. Tento nově zbudovaná chrám posiluje a doplňuje ženský princip v nás a přináší nejnovější inovace a neuvěřitelné možnosti pro osobní i skupinovou transformaci, přestupu do vyšších dimenzí lásky a světla. Je též propojen se Shamballou.

    Chrám Bohyně/ prakrálovny Elisabeth je otevřen ve zlomovém roce 2009, kdy se pomyslné nůžky mezi světlem a temnotou rozevírají. Buduje se postupně i v jiných evropských městech.

    Má modrobílou barvu. Jeho jádro je ve sluneční oranžovo – žluté. Oplývá nejmodernějšími „technologiemi” využitelnými pro společný vzestup lidstva do vyšší dimenze vědomí. Jeho smysl a význam pro lidi pro tuto dobu je nezměrný.

    Stává se transformační branou a vstupem do nových světů, portálem pro bytosti z různých světů a vstupem nejvyšších božských dimenzí pro vysoce vyspělé bytosti inkarnované na Zemi.

    Je připraven poskytnout lidem během vrcholné fáze transformace, do níž vstupujeme, maximální pomoc. Bude fungovat i sloužit i po roce 2012 pro širší účely.

    Napomáhá využívat určité typy energií a systémů během transformace jednotlivců i celých skupin na určitých duchovních úrovních.

    Když se někdo vědomě či nevědomě napojí na chrám, jeho energie budou pracovat i v kolektivu, mezi lidmi. Má důležité poslání pracovat naplno pro dobro nejvyšší všech bytostí.

    Co přináší nový chrám?
    Zvyšování vibrací, dobíjení energie, snadnější prozařování vysokými vibracemi světla a lásky
    Urychlení transformačních očistných procesů od negativních destrukčních programů. Pokud má člověk splacenou hrubou karmu (nehody, nemoci, krádeže, a další potíže dané naším nevhodným neláskyplným chováním v minulosti), jeho další vývoj se nesmírně urychlí.
    Schopnost umazávat lidem v auře programy a bloky, a tím pomoci člověku rychleji se zbavit zvědomělých programů, aby je už nemusel žít a mohl žít v lásce a štěstí.
    Otvírá potenciál vlastní duše, naše dary, naše „božské poslání”. Jde o poslání, které je naší hlavní „misí”, kterou jsme sem na Zem přišli naplnit a na kterou jsme se připravovali řadu životů. Poslání může mít mnoho podob, a poznáme ho tím, že jsme při takové práci naplněni. Shůry je velmi přáno, abychom se otevřeli svému světlenému úkolu.
    Možnost skrze chrám se napojit na své domovské úrovně, odkud jsme přišli, na své vlastní energie. Ty nás posílí, abychom svobodně žili sami sebe, a dají nám ochranu.,
    Možnost přímé komunikace se svou domovinou. Možnost využití chrámu jako přibližování se galaxie své rodiny duše, (pro ty, kteří se na Zemi cítí osamělí. Rodina duše nám může dát povzbuzení, nabití energií a potřebné síly nám vlastní.)
    Jsou zde vybudované prostory, jimiž lze cestovat do jiných úrovní, ochranný tunel, kterým lze cestovat do určitých typů světelných polí galaxie – cestovního, mentálního, astrálního
    Možnost stahování světelného systému z Chrámu, který pomáhá být mnohem odolnější programům temnoty, tedy strachu, nevíry, destrukci, smutkům, kritice, odsuzování, tedy všemu co nás stahuje dolů z lásky do strachu.
    V chrámu jsou nejnovější technologie, jak být silný, odolný a vědomý vůči mechanismům „matrixu”(duálního systému) a našeho odvráceného já, které nám brání ve vzestupu do světla. S blížící se transformací se působení matrixu mobilizuje a stále zesiluje ve snaze strhnout nás zpět.
    Od r. 2010 si lze stáhnout program, který vytvoří silnou světelnou ochranu a světelný pás, vajíčko. Až začnou ataky a snaha nás stáhnout a nenechat jít do světla, program v auře tyto ataky temnoty vypudí. Ochrana je tak silná, že se o to dokonce i spálí.
    Zkušení světelné pracovníci zde mohou také čerpat důležité informace.
    Při napojení se na Chrám a prosbě o pomoc, načtou Mistři Chrámu veškeré informace o napojené m člověku a předá mu tolik, kolik je schopen unést a vstřebat. Nejnovější technologie přistupují ke každému individuálně, i když se napojí kolektivně. Program detekuje jednotlivě, kde a jaké má slabosti, závislosti a začne je prosvětlovat. Každému přijde to nejlepší, co je možno, v souladu s Boží vůlí a záměrem jeho vedení duše a ducha.
    Nejmodernější světelný systém moudrosti, ochrana proti mentálním útokům druhých, negacím, nenávisti atd. abychom zůstali v klidu, bdělosti a lásce a mohli žít v klidu a naplnění. Budete stabilním pilířem světla pod ochranou boží.

    Bohyně vytvořila tento Chrám pro lidstvo, abychom mohli dříve opustit břímě minulosti a vstoupit do nové doby, nového věku, kde je radost, svoboda a štěstí. Technologie pomáhá, aby ti, kteří na světlo v nás budou útočit, prozřeli, zmoudřeli a uvědomili si, že i oni jsou světlem a láskou. Důležité je do roku 2012 pozvednout co nejvýše vibrace na planetě Zemi.

    Jedinci si mohou stahovat informace, co se bude dít dnes, zítra. Hlavní důvod je aby se nešířila davová psychóza, aby byly informace správné a čisté, protože myšlenka je nejsilnější síla univerza a davová psychóza strachu šířená skrze média strhává zpět do nižších vibrací celou planetu. Z těchto energií žijí bytosti, které Zemi po dlouho dobu udržovaly v nízkých vibracích.

    Napomáhá otvírání duše, ducha a všech těl, aby z nás zase byly vysoké světlené boží bytosti, kterými jsme byli.

    Nyní máme po mnoha set tisíci letech vývoje na planetě Zemi možnost transformace z duální bytosti do světelné a láskyplné boží bytosti, božího dítěte. Nyní je umožněno rozpouštění všech programů celoplošně, padá iluze oddělení od boha, z něhož vyplývají naše strachy, pocity nevíry, strachy, bolesti. Žijeme v jednotě s vědomím, že vše je propojeno se vším a každý je „naše druhé já”.

    Chrám bude umožňovat komunikaci s vyššími světy. Je pod nejvyšší ochranou, budovatel se snaží vytvořit cesty, které budou fungovat, aby lidé byli bdělí.

    Na bázi veškerého Sebepoznání – lze se dozvědět minulost, přítomnost i pravděpodobnou budoucnost. Do chrámu se dostane jen ten, kdo na něj bude vibračně připraven a očištěn.

    Země je součástí celého vesmíru, a to co se děje na Zemi již ovlivňuje celý Vesmír a obráceně.

    Smyslem vývoje není trpět (skrze své bloky, destruktivní myšlení, pocity viny a nedostatečnosti). Podstatou vývoje zde na Zemi je učit se, snažit se pochopit a rozpoznat dobro od zla, nesobectví od sobectví, svobodu od závislostí a připoutaností.

    Když to zvládneme, můžeme žít v radosti, naplnění a štěstí. To je záměr universa a Stvoření. Žít a tvořit. Hlavním smyslem je propojit srdce s myslí a žít moudrost a lásku na Zemi. Cesta domů vede zpět do jednoty a bezpodmínečné lásky.

    Čím rychleji pochopíme mechanismy, které nám v tom brání (programy hříchu, viny a utrpení), o to rychleji z nich vystoupíme. Pak se z nás stává vyspělý jedinec, který má osud ve svých rukou.

    Smyslem a postatou vesmíru je učit se, poznávat, vyvíjet se. V jednotném systému, v celistvosti, tam, kde je harmonie, svoboda spravedlnost a láska není metoda „cukru a biče”. Výuka je láskyplnější a není třeba u toho trpět. Božské bytosti světla a lásky se živí láskou a ne utrpením a strachem.

    Město velké Bohyně

    S Prahou je Bohyně úzce spjata. Byla inkarnována jako známá Libuše, později jako Eliška Přemyslovna- matka Karla IV. Ona byla nositelkou mystického poznání a tou, kdo syna zasvětil do tajů esoterických nauk. Na jejich základě pak Karel IV. nechal vystavět Prahu na sedmi pahorcích (kopcích) jako Nový Jeruzalém.

    (Více o tajích Prahy v knize Bohumila Vurma Město velké Bohyně. Na vrcholku Pražského hradu, hned vedle katedrály je pahorek Žiži. Ti, kdo energeticky cítí, mohou potvrdit. Zde usedali králové, kde dávali slib, že budou moudře vládnout této zemi, spravedlivě pro dobro všech a budou Bohyni / Zemi ctít a chránit).

    Pozn.: autorka spísala aj info o prelomovom roku 2009, ktorý tu už je prevzatý ako samostatný článok.

    Páči sa mi

  202. tak neviem kde mam zacat napisat tu svoj “komentar”
    nemyslim si ze sa to bude tebe, helar alebo aure pacit ale predsa esteze mame “slobodu prejavu” vsak?
    nemam chut byt vulgarna ale povedz si pravdu co je na tom vyhresit sa? pojdem do jakej dimenzii ked poviem do p…?!?
    dufam, ze mi to tu nevymazes, helar alebo ak ano, je to tvoja vec, mne to nevadi…ale aj vymazavanie prispevkov nech su akekolvek je predsa len ista forma nadradenosti…neviem ci som sa spravne vyjadrila, dozvedela som sa tu vela, klobuk dole, je to spravna stranka ale predsa myslim si ze sa mate toho este vela ucit…
    aura, aky rozdiel je medzi “koncom sveta” a 4. ci 10. dimenziou?
    pre vela ludi to bude koniec sveta, bez pardonu, kazdy bude mat to, co si zasluzi…pretoze den velkeho sudu sa blizi a ti, ktori su ponizeni budu povyseni…a naopak…a vtedy ti nepomoze ani budha ci tretie oko, ktore si si nechal nakreslit lebo “nebudes mat inych bohov, aby si sa im klanal”
    ozaj, aj ja ta mozem nakreslit? ale urobim ti najmenej 5 podob ci ociek a ty mi povies, kt sa tebe najviac zapacila, dobre?
    inymi slovami povedane je to boj…mmmmmmmmmmmmmmmmmm…tak aura, dobre to praktizujem? ty sa chod pomodlit 10 otcenasou, klakni si na kolena a zober si ruzenec do ruky…
    aka energia tebou vibruje?
    ozaj helar…bola si niekedy zavreta v blazninci? bola by som zvedava ake ponaucenie by si si z toho zobrala…
    no nic…asi nemam svoj den…
    “lebo hovorim Vam, kto vo svojom srdci nezapochybuje, ale uveri, ze sa mu tak stane, stane sa mu to”
    …a odtial pride sudit zivych aj mrtvych a jeho kralovstvu nebude konca…

    Páči sa mi

    • Hmm ja ti neviem napísala si toho veľa a chaoticky… :-D.Nemá to začiatok ani koniec a helar tam určite nepatrí :-P.Ale ak chceš môžem ti vybaviť prvotreedne miesto v súčanoch :-).

      Páči sa mi

    • to že ty nechceš brať veci mimo tvojho pohladu neznamena že možeš ludi uražať, trošku si premysli nabuduce predtym než niečo napišeš
      …”Nesúďte, aby ste neboli súdení.” tak by som ti na to odpovedal =)

      Páči sa mi

    • Ziadne,

      ja len na margo: “ty sa chod pomodlit 10 otcenasou, klakni si na kolena a zober si ruzenec do ruky”… To znamená, že všetky ostatné vierovyznania sú menej, keď to nerobia? Ja len, aby bolo jasné, kde sú fronty… 🙂

      Je zvláštne, ako sa ma ľudia snažia aspoň písomne umiestniť do blázinca… 😀 (Hanba, hanba, helarisko jedno, teraz si ironická – to ti nesvedčí! — Ale robí mi to taaaak dobre… 😀 )

      Páči sa mi

  203. Aurawiewer je ten nie tá 😀

    No tak mi pripadá že do toho blázinca by mali skôr zatvoriť teba ako Helar.
    Na ventilovanie svojich ,,stavov,, použi psychiatra a nie minigrimi, pá ty kráľovstvo nebeské.

    Páči sa mi

  204. No tak ma napadlo ci uz niekto pozna cloveka ktory vysiel z tejto hry” zivot “zivy sme sa narodili aby sme zomreli ci uz to bude o rok o dva ci desat caka to kazdeho z nas a to je fakt naco sa potom bat konca sveta?Akorat neviem potom naco su nam tie velke domy ,auta a cojaviem co este ked si to do hrobu nikto vziat nemoze preco potom devastujeme vsetko okolo a nemozeme si uzit veci bez toho aby sme nieco znicili . Ved si spomente na botanicku zahradu je taka krasna mame uzasny pocit ked sa na nu pozerame nerobi nam radost ked devastujeme vsetko co nam pride do cesty len sa pozerate a dusevne vnimate tu nadheru je to priroda sme to my a tam patrime budujme svoju zahradu ZEM nemali by sme to devastovat lebo chvilu nebude na co pozerat iba ak na obrovske betonove domy a co sa mna tyka radsej budem cumiet na strom ako na kus betonu to je fakt .Sme bezohladny ,nevrazivy ,zavistlivy a cojaviem co a asi je tu takych vedsina lebo inak by tento svet takto teraz nevyzeral a ty druhy co hovoria ,ze aj tak je s tym zbytocne nieco robit ,ze jednotlivec nic nezmoze su slabosi co ak by tych jednotlivcov bolo na celej zemeguli napr.1000000 to uz by bolo urcite inak ze?Je to vsetko na nas sami sme strojcami vlastneho stastia aj toho ako to tu bude vyzerat zajtra dnes ci za 100 rokov.Tak uz len jedno PRESTANTE BYT BEZOHLADNY a nech kazdy zacne upratovat pred vlastnym prahom a mozno v roku 2012 to neskonci ale zacne zacne doba dobrych, ohladuplnych, obetavych, milujucich ci akych ludi budujucich nadhernu zahradu ktora je pre kazdeho rovnako “NASA “potom mi bude luto,ze svet konci ked bude plny uzasnych ludi ,ked sa moje deti budu hrat vonku bez toho aby som sa bala ,ze ich nejaky bezohladny clovek nezrazi alebo im nejak inak neublizi dovtedy mi to zialbohu bude jedno ci som tu ,ze pride konec sveta pre mna by svet skoncil hned ako by sa stalo nieco niekomu z tych ktorych milujem.I ked netvrdim,ze uzasny ludia neexistuju ale su a budu zachvilu ako vyhynuty druh a to bude koniec sveta ked uz nebude nablizku clovek ktory by ma pochopil mal rad prezival so mnou dobre i zle tesil sa z toho ,ze tu je tak to by bol moj koniec sveta umieranie zaziva v tom najhorsom zmysle slova KONCA SVETA .

    Páči sa mi

  205. Eliska a to je dovod preco je dnes svet zly ? Mne sa zda ze vzdy je rovnaky len ludia v nom vidia zbytocne zlo a nevedia ho pochopit ako nevyhnutnu sucat existencie. Vies si predstavit aka by to bola nuda keby sa nic nedialo ? Krivda sa moze stat iba jednemu ale nie vsetkim. Ked je svet cierny chyba je v tebe, nie vo svete.

    Páči sa mi

  206. Pane boze 😀 nechapem ludi co morduju KRESTANSTVO a EZOTERIKU dokopy toto su ezotericke stranky a ne fararsky urad pre biskupov slovenska omg tak naco chodia krestania na ezotericke stranky mi im tiez nechodime na ich ( ak vobec neake maju 😀 )

    Páči sa mi

  207. to pomodli sa : “10 otcenasou, klakni si na kolena a zober ruzenec do ruky…” som myslela ironicky…omg…
    a to sa ma modlit aura…just kidding…prelozim to: iba srandujem…hehe
    aura, vsak ja viem ze si ten a nie ta…
    kto tam patri potom?
    a ak ma opat zavru do toho blazninca…nevadi…aspon tam pokecam
    a ja som nevravela, aby tam mala ist helar…iba som sa pytala, ake ponaucenie by si z toho vzala…
    nechytajte sa za kazde slovicko…
    viem, ze to zasa nema ani zaciatok ani koniec…

    Páči sa mi

  208. Groover

    Kto potrebuje zlo k tomu aby sa nenudil je asi poriadne chory mne staci ku stastiu radost sranda spravny ludia ktory sa po tazkom tyzdni cez vikend dokazu zabavit a nemyslim si ,ze by som sa nudila len preto ,ze by som nemyslela na to ze niekde nieco vybuchne alebo niekto je hladny ci tyrany alebo niekde na nas ciha nejaka atomka si myslym ,ze nie chyba je vo mne ale prave v takych ludoch ako ty co im chyba vzrusenie takehoto typu a nehovorym ze svet je zly to si povedal ty len vravim ,ze by sa nam lahsie zilo keby prave taky ludia na tomto svete neboli boli by sme odlahceny a mali cas sa zabavat bez strachu.

    Páči sa mi

  209. Eliška- fandim ti! Tiež som zastancom dobrej zabavy a takej uplne obycajnej radosti zo zivota bez starosti co kde kedy… Why not? Ved z toho tryska energia a clovek sa hned citi ako znovuzrodeny a moze tu energiu potom davat blizkym/aj cudzim 🙂

    Páči sa mi

    • Treba žiť…. už len to je dobrodružstvo ,a ak si spomenieš na všetko prečítané
      tak si vlastne budúcnosť vytvárame sami… takže nezabudni na úsmev a život ti ho vráti. 😀

      Páči sa mi

    • Matgoo
      Urcite bude niekedy lebo nic netrva vecne ale kedy asi nikto nevie urcit presne.
      Ovplyvnuje to vela faktorov priroda aby sme mali co jest ,vzduch aby sme mali co dychat a potom nam uz len zostava verit ,ze ziadny iniciatyvny
      blbec co ho omrzel zivot v miery nestlaci ten hlavny gombik lebo potom nam uz len zostava dufat ,ze budeme vediet existovat ako priesvitne fosforkujuce bytosti .Ale netrap sa tym lebo kto sa boji smrti zomiera kazdy den.

      Páči sa mi

      • Aj kebyže je koniec ľudského života na zemi neni to koniec sveta.Inkarnuje sa do inej bytosti.A aj kebyže sa zem zničí je to koniec zeme a nie sveta.Ale mohlo by to mať dopad aj na iné planéty ale aký nvm.

        Páči sa mi

  210. Ľudia nechám sa vám do toho vŕtať ale nedalo mi to si toť u prečítať nechápem o čo tu vlastne ide , nedávam stranu nikomu len mam pocit že každý by každého obracal prečo si nežijete svoje životy a jednoducho nenecháte každého tak ako je veď každý raz prejde úrovňou akou mate vy alebo vy prejdete tou kto ma pravé terás , nechápem tomu nejako asi mam v hlave holubník xixixix ak som vás nejako urazil tak prepáčte……..

    Páči sa mi

  211. vôbec sa mi nepáči ako sa tento svet uberá a nemám pocit že ľudia sa lepšia,
    teda väčšina..mladí ľudia sú viacej nad vecou to badať, ešte že aj ja som mladý, ale neviem či som nad vecou…:) – občas sem zavítam a čítam si komentáre…páčia sa mi príspevky od helar a pár ďalších ľudí…najviac ma táto stránka nabudila minulý rok, bolo to super, ale bolo to spôsobené aj tým, že som mal málo starostí a kopec času…je to strašné, ako sa dnes žije… človek si to ani neuvedomuje, musíš byť tam, potom treba tam to a to a ešte to…a nakoniec zistí, že aj tak je to všetko zbytočné,stačí že sa niečo stane (zdravie) a potom sú tie peniaze na dve veci…( želal by som si aby ten prechod nastal hneď zajtra a čas by sa spomalil ako bolo napísané vyššie…a nielen čas ale hlavne ľudia..cítim to na sebe ako bojujem s vlastným egom a čím je človek viac v civilizácií a v kontakte s masou ľudí tým horšie…ale je pravda, že to spôsobuje to s akými ľudmi sa človek stretáva…držím nám všetkým palce aby sme sa snažili chápať druhých a menej ich kritizovali…(nebodaj niečo horšie) Ps. nepáčia sa mi ľudia ktorí pohrdajú alkoholikmi a bezdomovcami a ľudmi vôbec…mali by ste si vyskúšať zaspievať s bezdomovcom pred tescom a dať mu na pivo, je to sranda:))) som zvedavý koľkí by to dokázali:))) to len tak aby som si pozdvihol ego….budme lepší na seba…cawes ľudkovia…

    Páči sa mi

  212. hm by ma zaujimalo hlavne to s tym spomalovanim času….velakrat som počul že sa približovanim sa k datumu prechodu sa ma čas spomalovať…to mi príde trošku nelogicke vzhladom na to čo sa deje…mam skor pocit ako keby sa čas stale zrychloval a zrychloval

    Páči sa mi

  213. čas sa zrýchluje len preto, že my sa neustále niekam ponáhlame, inak plynie stále rovnako!!! Ide o správne využitie času, človek si má uvedomiť tie správne hodnoty a naučiť sa oddychovať a čas využívať inak ako to robíme. Vtedy sa spomalí. Stále sa niekam náhlime, niečo potrebujeme, musíme
    a nežijem ako máme.

    Páči sa mi

  214. héj…. 😀 čas je sila, ktorá oddeľuje udalosti a príbehy, neplynie. My sa pohybujeme skrze čas, to mám už overené… čas je statická veličina …sila celý vesmír sa pohybuje rýchlosťou blízko svetla 😀 😕 a ak spomalím ta sa menia frekvencie zvukov a aj svetla
    je to ako hra svetiel a zvukov niečo nádherné a dá sa vidieť budúce i minulé, stačí sa v tom vedieť pohybovať hi hi hi 😀 😉

    Páči sa mi

    • Ćikiket,

      niekde starších príspevkoch som si našla túto “ministory”…prefektne mi poslužila v posledných dnoch na priblizenie istých uplne odlišných javov a životnch situácií…je v nej ukrytch viacero myšlienok…
      možeš mi prezradiť odkial si čerpal?

      “Kedysi dávno som cestoval na voze s koňmi, ten kočiš nechal kone len tak bez oprát a keď som sa ho spýtal, ako že ich nevedie,tak mi odpovedal “Tí ktorí sú sprevádzaní, nezídu zo správnej cesty, ale tí, ktorí sú zblúdení, nemôžu nájsť cestu priamu. Ak ideš medzi ľudí, vytváraj si Lásku, počiatok a koniec srdca.” a tak i tie kone vedia že doma ich čaká, už len to pekné a preto idú samé. a preto chlapče hľadaj svetlo lebo to je tvoj domov..”

      Páči sa mi

  215. použila som ho ako priklad,keď sa ma niekto pýtal…že kto sú naši duševní sprievodcovia …a dnes som ním zas zareagovala na mail od niekoho kto už prestal chápať život asi zabudol,čo je to tešiť sa z maličkostí…aj z malých svetielok:-)

    neviem to presne vysvetlit,ale je to malý fragment niečoho velkého a obsahuje v sebe všetko.

    naozaj pekné

    Páči sa mi

  216. toto som prečítal na tvojej stránke je to tajomstvo tajomstiev …
    čítaj 100 000 x a hľadaj význam..pochopíš tajomstvo mága. Že poznané už nie je
    tajomstvo, zázrak už nie je zázrak, a že všetko je zo zákona .. hi hi 😀

    Smaragdová doska
    Nespochybniteľná je pravda, istá a absolútna:
    Čo je dolu je ako to, čo je hore,
    A čo je hore je ako to, čo je dolu,
    S týmto zázraky môžeš konať sám.
    A ako vec všetká jestvuje z jedného cez jedno,
    Tak všetká vec má pôvod v jednom, jeho zmenou.
    Slnko je jeho otcom; matka jeho je luna.
    Obsahuje ho vietor v útrobách svojich; živiteľkou jeho zem je.
    Otcom všetkých vecí je.
    Tu na zemi jeho dokonalosť je nedotknutá.
    Zem musí byť oddelená od ohňa, jemné od hrubého, opatrne, pod neustálym dohľadom.
    Stúpa zo zeme na nebesá, znova klesá do zeme,
    A prijíma moc vecí horných a vecí dolných.
    A tak slávu celého sveta mať budeš.
    Takže všetkej temnoty sa zbavíš.
    Je to moc zo všetkých síl najmocnejšia,
    Ktorá všetko tajomné premôže,
    Všetkým hmotným prenikne.
    Takto svet stvorený je.
    Z toho zrodené mnohoraké divy, i spôsob na ich dosiahnutie je v tom.
    Nazývaný som Hermes Trismegistus,
    Čo ovláda tri časti filozofie celého sveta.
    Dokonalé a konečné je, čo je vypovedané o diele Slnka.

    Páči sa mi

  217. ano aj to sem patrí…spravne!

    i ked v Tvojom pripade mam pocit,že by si kludne vedel ešte aj jeden odsek naviac pridat k tomto textu a celkom by to sedelo

    ( to je kompliment):-))),našla som si už zopar “perličiek ” od teba.

    Páči sa mi

  218. Ále to sú len špekulácie na zviditeľnenie sa.. miesto dubania do 2012 nech ukázu CNN do kamery ciciny, to im prinesie viac slávy ako nejaká ,,chyba,, v kalendári májov.

    Páči sa mi

  219. Zaujimave na tom dni je, ze uz teraz ho ocakavaju doslova miliony ludi. Pravda je vsak taka, ze vsetky teorie ohladom apokalypsy uz boli vedecke vysvetlene a vyvratene. Pripadne priciny zmien, ktore by podla proroctiev a vymyslov mali nastat su formulovane zlozito resp. pre bezneho cloveka nezrozumitelne, pri com je pochopitelny len ten zaver – nastane koniec sveta. To, ze sa konci majsky kalendar neznamena, ze sa konci svet.
    Precitajte si toto (anglicky text): http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-astrobiologist/intro/nibiru-and-doomsday-2012-questions-and-answers
    Na druhej strane je pochopitelne ak by nam skutocne hrozila vazna hrozba resp dalsim generaciam a NASA by o tom mala nejake vedecke dokazy nepustia to hned do eteru.

    Páči sa mi

  220. je to tak 😀 , koniec sveta a zrozenie novej civilizacie . Cudujem sa ale preco 21-12-2012?

    Moc neverim na datumy .

    Pocul som ze ma byt dlho jaka syk tma alebo co ? No neviem .

    GPS si asi nebudem kupovat 😀 😀

    ono je to vtipne ale zem uz vstupila do fotonoveho pasu . Zeby vstup do vyssej dimenzie ? nie do 4D ale do 5. Dimenzie …

    Mayovia potomkovia velkej Atlantidy – Atlanidania – pristahovalci z vesmiru – Plejadane

    Páči sa mi

  221. Koniec sveta bude skor ci neskor.Netrapte sa ludia nad hovadinami.Politici ovplivnia tento svet.Ludska hrabivost je uz neunosna.Na ktoru p*** je niekomu miliarda.Dal by som ho prehadzovat hnoj a kydat prasatam na 1rok.

    Páči sa mi

    • Prečo si myslíš že koniec sveta bude skôr či neskôr? 😀
      A ak by som ti teraz daroval 100 miliard čo by si s nimi robil ? 😕
      Každý človek narodený má slobodnú vôľu a moc tvoriť, a teraz sa ťa spýtam
      čo s tým urobíš ? 😀 😉

      Páči sa mi

  222. Jano,

    držím s Tomášom. Uvedomuješ si, že si sa práve nominoval do pozície Boha? Ty rozhodneš, či niekto potrebuje miliardu alebo nie. Ty rozhodneš, že a ako ho treba potrestať… (V čom sa teda vlastne odlišuješ od našich súčasných politikov? 😛 ) A kde sú veci ako tolerancia a dôvera v samočistiace schopnosti ekosystému Zem?

    Mimochodom, to odhviezdičkovanie je moja robota. Neznášam sexuálnu terminológiu – najmä nie, ak je samoúčelná. Silné slová ešte nezvyšujú platnosť názoru; argumenty áno.

    Páči sa mi

  223. Helar,

    pači sa mi ako si to definovala:”Samočistiaci ekosystém zeme”

    (ten si ale samozrejme “Sám” neporadí s istými explicitnými výrazmi:-)

    Súhllasím.

    Páči sa mi

  224. Elle,

    keď hovorím o samočistiacej schopnosti ekosystému Zeme, mám na mysli absolútnu samočistiacu schopnosť… Pozor, hovorím o ekosystéme Zeme, nie o ekosystéme Zeme, ako ho poznáme dnes (ten predstavuje len jednu z mnohých možností). Pre mňa je ekosystém Zeme jednoducho časť energie zvanej Gaia (Tara, Kwan Yin či ako inak), znížená dočasne na takú nízkovibračnú úroveň, že sa premietla do hmotnej dimenzie ako hmota. Má nejaké zákonitosti, ale k nim nepatrí, že bude zelená a bude mať oceány a zvieratá a ľudí a atmosféru, ale len, že bude prístupná pre všetko hmotné ako živná pôda.

    Ak sa Gaia rozhodne, že treba samoočistu, môže to dopadnúť pre terajšiu tvár Zeme dosť neslávne – ale nič to nezmení na tom, že hmotná časť Gaiinej energie sa očistí a bude slúžiť ako živná pôda pre iné hmotné manifestácie. Možno aj pre ďalší “život”.

    Páči sa mi

    • Helar,

      Ano,ja som ťa presne tak pochopila:-)…je to vlastne celý ten proces,ktorý predchádza prechodu do vyššej dimenzie za predpokladu zmeny vibrácií:-)

      ale ďakujem,že si to takto pekne vysvetlila 🙂

      Ja osobne verím,že pokračovanie bude.

      Páči sa mi

  225. Niekto tu písal, že toto všetko je vymývanie mozgov a “ezoterické drísty”.
    Ja sa pýtam, či táto osoba samotná nie je jedna z tých z vymytým mozgom? Veď ezoterika je široký pojem. A slovník (nie som si istý, či si to dobre pamätám) ju definuje ako súhrn informácií, určených pre skupinu “zasvätených” jedincov. Rozhodne nechcem zabŕdať ani vyťahovať staré záležitosti, ale takíto ľudia ma naozaj mätú svojimi neforemnými útokmi.

    A keby som sa k tomu už nedostal, tak naozaj úprimná vďaka Helar a všetkým priaznivcom ezoteriky za tento článok, za celú stránku, ako aj za všetky príspevky v diskusiách (pozitívne sa dobre čítajú a na negatívnych sa nanajvýš tak pobavím).

    Nech vás sprevádza sila Vodnára

    Páči sa mi

  226. Helar,

    Napadlo ťa niekedy,že prečo je nám všetkým tak luto,že možno nebudeme už existovať,tak ako sme tu a teraz v tejto forme života:-)?…stale nás niečo pokúša- asi táto materiálna hra ,ktroú sa tu na tomto svete hráme…

    Hmmm… aj mne sa páči ked vidím pekný obrazok,alebo šperk (napr. v Tvojej šperkovnici”,ktorú asi stráži Rozárka:-) .. budú mi chýbať tieto krásne veci,ktroré vytvoril človek:-)

    no ale musíme sa s tým zmierit,takto krásu už asi vnímt nebudeme…tak to cítim ja,že to bude skrátka úplne o inom…

    Zmysel života bude zas v nejakej inej hre,ale asi vyššieho levelu:-)

    celkom sa teším na to:-)

    Páči sa mi

    • Elle,

      to ľpenie na hmotnom má rôzne fázy. Ktosi tento svet prirovnal kedysi k “zábavnému parku”, v ktorom sa hrajuškáme a skúmame hmotu. Ale keď už sme v totmo zábavnom parku príliš dlho (=priveľa inkarnácií), preje sa nám a chceme preč. Tomu sa hovorí vzostup alebo “koniec cyklu”.

      Keď sa dostaneme vyššie, dostávame sa do inej dimenzie – z “hmotnej” do “duch nad hmotou”. (Na Angeláriu je prepis channelingu s Gabrielom, kde mi dal prehľad vzostupových dimenzií.) To je dimenzia, kde dochádza k bezprostrednému zhmotňovaniu našich myšlienok. Preto je cesta tam taká tŕnitá… musíme sa naučiť ovládať svoje pudy. Ale to neznamená, že sa musíme celkom vzdať hmoty! Keď budeme niečo chcieť, tak si to jednoduch zhmotníme. Okamžite, hneď a zaraz. A keď sa nám to preje, tak to rozpustíme a zhmotníme si niečo iné.

      To, že odtiaľte veľmi nechceme, má dve príčiny: tá prvá je, že by sme mali vymeniť niečo, čo dôverne poznáme (a preto nás neohrozuje, aj keď sa nám nie vždy páči) za niečo, čo si nevieme ani len predstaviť… Tá druhá je strach zo vzostupu. Pretože cesta “nahor” vôbec nie je príjemná – prichádzame na nej o všetky srdcu blízke a drahé “veci”, o všetko, čo nám dávalo komfort a útechu a pocit, že nie sme sami… Ak mám byť úprimná, je to dosť “o hubu” – a nikto z nás nevie, či ten výsledok stojí za to! 🙂

      Ale je to presne tak: game over -> new game. Narayana ešte neprestalo snívať.

      Páči sa mi

  227. Helar nedá sa inak, ako s Tebou plne súhlasiť…:)

    Mna to “hrajuškanie” bavilo do fázy,kým som si splnila svoje” svetské poslanie- materské” a dosiahla primeranu materialnu uroven…a teraz čo ?

    “Duchovno ” ma občas poťahalo za rukáv a ja som citila som,že raz to všetko prepukne…aj moje vnutro mi vravelo,”nevadi ešte je čas,najprv si treba splnit všetky základné povinnosti pozemske”.

    “Staršíe duše” ( vzhladom k počtu inkarnácií) vnímam osobne tak,že my čo sme sa vydali duševnou cestou relativne neskor(veď aj doba bola zamrznuta:),…vlastne ako keby sme len oprašovali staré,dávno zabudnuté poznanie.

    Tak to teda pocitujem,.že už staviam na nejakom pevnom ,a pra-dávno vytvorenom základe a intuitívne presne rospoznám správnu myšlienku,alebo poznatok častokrát aj bez racionálneho dôvodu a vysvetlenia.)(Pravá hemisféra?

    Len tá občasná ženská “marnivosť”…ozaj je vela pekných hračičiek a, tiež im nie vždy viem odolať.-) ..no ,ale aj v tom sú jasné hranice a je nemožné ich nerešpektovať:))

    …a myslím,že som niekde čítala aj Tvoj príspevok,že sa treba mať rád a občas si dopriať.-)

    Páči sa mi

    • Všetko nové je zabudnuté staré ,ide o to aby si sa zdokonaľovala ty ,
      je to jednoduché ak vieš že budeš odmenená , vieš všetci sú odmeňovaný za každú chybu ktorú urobia. Tou vzácnou odmenou je poučenie z vlastných chýb
      ktoré vám tie chyby poskytujú…. 😀 A platí to o celom živote. No a ak si ráz uvedomíme že chyby vlastne neexistujú a sú len poučenia, tak tento názor môže zmeniť život . Ak budeme hovoriť, že to je chyba, tak to je len názor a ak to pochopíme ako stupne k zdokonaľovaniu sa je nemožné chyby považovať za chyby
      a budeme ich považovať za pokrok. Ak sa človek nebude báť robiť chyby, nebude sa báť sa ďalej vyvíjať … 😀 tak že takýto ľudia sa neboja riešiť životné situácie… hm 😕 😉

      Páči sa mi

  228. Čikitet,

    Pekne napísane,najma z pohladu,že tento text ako celok na mňa pôsobí velmi prirodzene a zrozumitelne,aj bez toho aby som ho analyzovala vetu po vete.-)

    Hm nemyslím,že potrebujem vidinu nejakej “odmeny”,aby som na sebe pracovala:-).už to je mi odmenou,že proste medzi “riadkami” nachádzam tie zašiforvané odkazy.

    A aj s tými chybami,smolou,karmou a poučením sa z toho…nazvyme to hocijak,je to iba zákon rovnováhy, presne ako to píšeš, a ani slovo “odmena” nie je úplne adekvátne.(znie mi to príliš “hmotne”…ale je to tak:-)

    Je to proste daný vyrovnávací systém,ktorý treba precítiť a počúvať(,možno chvílkami zvládať svoje emócie a ego) keď sa tie konkrétne udalosti dejú,ale vždy aj tak neskor pochoopíme ako to všetko do seba skladačkovo zapada:-)

    Páči sa mi

  229. Elle,

    ten pocit spokojnosti, ked najdes zasifrovane odkazy medzi riadkami, je odmenou v pravom zmysle slova 🙂 a vsetky skusky (mne sa to slovo paci viac ako chyby, chyba je prilis ludsky pojem, ale skuska je univerzalnejsi) su navodom, ako medzi tymi riadkami citat… takze aj tie su vlastne odmenou 🙂

    Páči sa mi

  230. ..no ked to vezmeme ako celok mali by sme vynechat vlastne všetky slova ako ..skuška,odmena,…atd. ,lebo su priliš zaťažene významom ,ktorý sa im pripisuje v materiálnych súvislostiach,..ale to by sme museli zostavit uplne nový slovník “ušlachtilejších” pojmov:-)

    hlavne je, že nám zostáva ten konečný pocit”spokojnosti” s tým ako to všetko funguje.:-)

    Páči sa mi

  231. tak že môžem pokračovať ? 😀
    takže najväčšie tajomstvo života :
    Všetci môžeme byť tým čím chceme a načo čakáme a nemusíme čakať nanič …jasné!
    Ak čakáš na šťastie tak buď šťastný a tvoje vibrácie ti prinesú šťastie.
    Čakáš na radosť a smiech ? 😀 😀 🙂 prinášaj radosť a smiech druhým .
    Čakáš na súcit? Staň sa jeho zdrojom pre každého koho môžeš stretnúť aj nepriateľa.
    Čakáš v živote na lásku (eldhwen) buď láskou na ktorú čakáš !
    Takže nezabudni ty čo toto čítaš že ” Všetko na čo čakáš prichádza s tebou a ste tým čo robíte a na čo čakáte ”
    Lebo sa stanete tým čomu veríte a táto pravda vie zmeniť svet. A ak budete iným ukazovať čím sú, tak sa vrátite k sebe samým a budú vás považovať za proroka.
    ale to je už ďalšie tajomstvo hi hi hi 😀

    Páči sa mi

      • 😀 níííč já len tak, aj ty to tu čítaš ? len taká malinká provokácia 😀 hi hi hi
        vieš mám radosť ak niekto niekoho ľúbi a želám ešte viac lásky . Vieš takej tej zaľúbenej, kde srdce búši a líčka sa červenajú však vieš o čom hovorím… 😀

        Páči sa mi

  232. Čikitet,

    fajn,že pokračuješ v odhalovaní tajomstiev,skúsim sa napojiť…

    Všetko si to krásne a úprimne napísal,ozaj mne z “duše”…jasné,že netreba čakať na to že nám,všetko toto “štastie” spadne z “neba”….

    len maličký problém …hmm.. občas sa stane ,že prosto aj potrebujeme dočerpať energiu z ĺudských bytostí(nemyslím upírsky) ale zdielanim spoločnej radosti a pocitov každodenných ,hoci len tak v obchode s úsmevom,alebo na ulici,…a to zatial nie je úplne dostupné.

    Tam ja pociťujem nejaký blok.???

    Skrátka vibrácie “ľudskosti” nie sú velmi trendy,a z toho je mi niekedy smutno..:-( a nechápem.

    …a iba tak otočit hlavu a tešit sa sama pre seba….to sa dá?.

    Veď aké by to bolo krásne spojit tie bežné radosti pozemské s precitením vysokovibračným:-))))

    To je ako ked “reparujem “200 ročnú skriňu, citim z nej tu nádhernú voňu minulosti a v ten istý deň ma moj 13 ročný syn šokuje jeho vedomosťami o nano- technologiach.

    Cítim vtedy podobné vibrácie …a ani vlastne neviem prečo:-)

    Treba teda asi neustále vysielat a byt na prijme.-)

    Páči sa mi

    • lucia199514
      Máš pravdu …:D Treba si priznať, že to tak je a mala by si to brať ako varovanie,nie pred koncom sveta ale pred negatívnym postojom… 😀 život pôjde ďalej až dovtedy kým ľudia nepochopia, kto vlastne sú a kam idú ale bude to trvať ďalších 3700 rokov než ich postoj k životu ako takému sa zmení na ozajstný život plný radosti a pokoja… 😀 a pokiaľ sa ich postoj nezmení tak ta kométa z roku 1000 sa vráti a pomôže zmeniť Svet ale to poznanie bude trošku odlišné , a každý následok treba hľadať v príčinnosti… 😀

      Páči sa mi

  233. Lucia jeden dobry clanok pre teba :

    Určite aj vy poznáte rozprávku o chlapcovi, ktorý kričal „vlk“, aby si z ľudí uťahoval, a keď ho potom vlk naozaj napadol, nikto mu už neprišiel na pomoc. Tak je to aj s nekonečnými proroctvami o konci sveta, o tom, že sa majú ľudia polepšiť, lebo na nich príde skaza; ľudia sú už otupelí a „imúnni“ voči takýmto burcujúcim rečiam, lebo v ich živote sa zdanlivo nič nedeje. (Mnohokrát však ani nechcú vidieť súvislosti, a potom sa iba čudujú a sťažujú na nespravodlivý osud.) V skutočnosti sa ten „vlk“, o ktorom toľkí proroci a jasnovidci hovoria, blíži; avšak ľudia ho ešte nevidia, a tak si myslia, že žiadny nepríde.

    (boo) hehe 😀

    Páči sa mi

  234. … Tu je moje tajomstvo. Je veľmi jednoduché – dobré vidíme len srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné … Malý princ od A. de Saint-Exupéry

    Tento citát sa mi v poslednom čase dosť “hodí´”.

    U ľudí bolo zdegenerované “vnútorné videnie”,ktoré naši dávní predchodcovia mali.
    Mágia ako jej dnes hovoríme a teda komunikácia s Univerzom bola ludstvu kedysi dávno uplne prirodzená.

    Dulaita teda znamená rovnováha a vnutorné zjednotenie sa.
    Srdcom.Len tak možeme znovuobjavit našu dávno zabudnutú
    jednotu.

    Zaklínadlá ani čarovné formulky nám v tom nepomožu,(to su len “spúšťače” a “budiče” )musíme hladat hlboko v sebe…tam sú ukryté všetky tajomstvá.

    Preto sú potrebné “konce svetov” :))

    Páči sa mi

    • no však preto rád provokujem 😀 lebo tichá hladina je rovná , a keď do nej hodím niečo hranaté , vytvoria sa kruhy … 😀 a vtedy počujem život … komplikované čo?

      Páči sa mi

  235. koniec je zároveň začiatok :-), takže nech sa páči :

    Proroctví Mayů 2009 – Drunvalo Melchizedek
    Skutečné poselství Mayů o Mayském kalendáři a jeho vyústění v roce 2012 zprostřekované we webcastu Drunvalo Melchizedka

    Milí přátelé

    V tuto chvíli se cítím jako posel! Protože mi do cesty přišla důležitá informace a zdá se že jich je v této době mnoho a cítím že vám ji mám předat. Jsem si jist, že vy ji na oplátku budete sdílet s ostatními.

    Naléhavě vás žádám abyste si našli čas a vyposlechli si mou poslední přednášku. Drunvalo pracoval s přírodními národy na celé planetě po mnoho let a získal si jejich důvěru.

    Podle Mayů samotných, oni sami neřekli jediné slovo za posledních 527 let o Mayském kalendáři nebo roku 2012. Tedy vše, co čteme, slyšíme nebo vidíme o Mayích nepochází od Mayů.

    Nedávno prolomili své mlčení a dali Drunvalovi svolení aby sdílel jejich posvátné vědění. V tomto webcastu, televizním přenosu, uslyšíte, co si Mayové sami věří, že se stane ve vztahu s 21. 12. 2012. Tato informace má důležitou vážnost, aby se dostala ke každé duši žijící na této planetě. Tato informace je poměrně ohromující, ale dává nám velký důvod k naději.

    Informace je pestrá a má velký dosah. Obsahuje fascinující zhodnocení Křišťálových lebek, které hluboce prohloubily moje pochopení významu těchto úžasných křišťálových bytostí a proč mě přitahovalo, abych s nimi pracoval.

    Drávalo vás zve pohodlně se usadit a poslouchat. Poslouchal jsem i Já!!

    “Lidstvo hledalo smysl a význam života od počátku stvoření. Občas jsme ho našli, a někdy jsme jednoduše byli zcela mimo, tím jak žijeme v dnešní moderní době.

    Dnes vidíme jen povrch reality.Ale zřídka se díváme pod povrch, k jádru věci. Když nalézáme co je za životem a smrtí, před počátkem Stvoření, u samého zdroje tohoto všeho, a toho, co není, tehdy můžeme dýchat a vzpomenout si na Pravdu, a jak bylo řešeno milionkrát, Pravda vás osvobodí.

    V tomto článku budeme směřovat do mnoho směrů, abychom se této pravdě pozvolna otevřeli a také si to užili. Radost je jedna z důležitých částí Pravdy.

    Poselství se zabývá rokem 21. 12. 2012. Jsou stovky článků, knih a dokonce filmů zabývajícíh se tímto datem, protože po mnoho let se ve světě zabývali tímto významným přelomovým datem, že je součástí proroctví kmene Mayů z Mexika, Belize a Guatemaly.

    Ve skutečnosti toto datum, 21. 12. 2012 není tím, čím se jeví. Byl to západní svět, archeologové, univerzity, vlády, a studenti Mayských studií, kteří vytvořili tyto interpretace Mayské historie a proroctví, kterým jsme nyní vystaveni. Ale podle Mayů nejsou správné.

    Jak to vím?

    Protože vůdce Mayského shromáždění a všech 440 Mayských kmenů, Don Alejandro Cirillo mi to osobně sdělil.

    Podle Mayů samotných, za posledních 527 let neřekli ani slovo, tedy vše, co čteme, slyšíme nebo vidíme o Mayích, nepochází od Mayů.

    Tedy v našem prvním přenosu jsem dostal povzbuzení, abych vám odkryl co je ve skutečnosti v jejich předpovědích, a je to velmi jiné než o čem jsme slyšeli, protože jen část první poloviny tohoto proroctví byla zveřejněna. A je to ta druhá část proroctví, která je tak poučná a osvětlující.

    Tak se pohodlně posaďte, zapalte si svíčku, uvařte si teplý čaj. Máme spolu mnoho co sdílet.

    Webcast Drunvalo sledujte zde: http://www.fyi-fla.com/specialrequests/

    Globální meditace je jedním ze způsobů jak se spolu můžeme spojovat, jako světelná rodina, společně pro společný cíl. Všímáte si jak se děje více a více těchto globálních setkání a meditací? Naše spirituální rodina roste den za dnem a my definitivně děláme pokrok!

    Aluna Joy nás naléhavě pobízí, abychom se zase znovu v letošním roce připojili ke Sluneční meditaci (The Solar Wave meditation) abychom pomohli pozvednout vědomí planety.

    SLUNEČNÍ VLNA 2009
    Západ v den rovnodennosti
    22 Září 2009

    RÁJ MÁME VE SVÝCH RUKOU

    Toto je volání VŠECH pracovníků Světla
    Toto je Váš čas, abyste zase SVÍTILI, ZÁŘILI, SLOUŽILI A PROBUDILI SVĚT!

    “Stromu života rostou nové kořeny pro novou dobu, v čase, kdy toto píšeme. Vaše tělo bolí s tím, jak narůstá hustota minulého světa, která má být uvolněna. Díváte se na svět a nedokážete říci, jestli je to sen, přelud nebo realita. Stejně jako novému stromu života narůstají kořeny, stejně tak jsou vaše čakry a životní síla Kundalini zakořeňována v novém světě. Kvůli tomu si můžete připadat rozpolcení.

    Můžete cítit, že jedna vaše část chce zemřít a druhá část chce žít! A opravdu zajímavý pocit je ten, že ztrácíte kontakt s tím, kterým směrem se to ubírá. Ptáme se sami sebe, musíme NECHAT ODEJÍT vše v plné míře abychom uskutečnili proměnu věků? Když jsme tolik zaplnění a držíme se minulosti, máme prostor posunout se vpřed do země zaslíbené? Budeme už konečně žít pravdu a necháme Boha/Universum aby se skrze nás projevil a přišel do nové Země?

    To je to, proč jsme nyní zde. Trénovali jsme na to znovu a znovu. A znovu a znovu. Absolvovali jsme zkoušky, a generální zkoušky. Ať už si myslíme, že jsme připraveni, nebo nikoli, jsme na to připraveni! Nyní je to skutečné, teď opravdu o něco jde. Ted je čas udělat skok. Společně

    Z§staňte pozitivní a zaměřte svou pozornost na to, abyste zůstali ve světle. Najdete odvahu a sílu dělat co potřebujete právě v ten správný čas, kdy to potřebujete. Důvěřujte této skutečnosti. Duch pracuje v přítomném okamžiku. Duch není někde v budoucnosti. Duch si neuvědomuje, že je minulost Je jen jediná síla PŘÍTOMNOSTI.

    Je na vás, jestli tuto sílu využijete. Když už jste došli tak daleko, pak jste také zde abyste pomohli spoluvytvořit tuto velkou změnu, která je součástí toho největšího plánu nepředstavitelné dokonalosti. Tento plán je evoluce, která nás přenáší přes dualitu, oddělení nedostatek a utrpení. Dostali jste se až do doby největší křižovatky dějin. Uskutečnili jste důležitý výběr a následujete největší spirituální a fyzickou revoluci a evoluci, které byl kdy vesmír svědkem. Jste léčitelé, stvořitelé a vizionáři nového světa.

    Předkové z hvězd hovoří

    o přelomu věků a Solární vlně

    “Hvězdní předkové říkají, že v roce 2009 nám bude nabídnuta země zaslíbená, posvátné místo, ve kterém můžeme naposledy plně odhalit svoje pravé Já a manifestovat naši vizi a sen perfektního světa. Toto je boží plán, který jste sem v tento čas přišli naplnit. Naše srdce jsou konečně osvobozena, abyste se stali ukazateli nové Cesty a Léčiteli.

    Je to tento rok kdy bude oceněna naše víra ve Světlo a Pravdu. V roce 2009 máme příležitost být podpořeni na naší posvátné službě. Začneme mimořádný úkol, abychom zcela nechali jít minulost a naše zranění a začali tvořit nový svět. To nás zahojí, naší společnost a naši planetu.

    Je to období roku, na kterou jste dlouho čekali. Je to rok kdy dokonalost, pravda, láska, mír, harmonie, a skutečný smysl pro jednotu v globální komunitě bude zakořeněn v základech nové doby.

    Jste živoucími mosty mezi všemi kulturami na zemi. Jste sjednocením všech náboženství. Jste harmonií mezi všemi sociálními, ekonomickými a duchovními třídami. Jste ti, kteří změní negativní projekce kolektivního vědomí do pozitivní reality. Jste těmi, kteří drželi sny a vize jiné varianty budoucnosti. Jste těmi, kteří zvolili cestu protiváhy vůči proroctví založeným na strachu, kteří v mnoha nevědomých lidech vyvolávají amok.

    Jste těmi, kteří píší naši budoucnost založenou na lásce jednotě a především planetárním bratrství a sesterství. Drželi jste silné vize, že Země je krásnou zahradou a zářící hvězdou naší Galaxie. Že budoucnost se začíná manifestovat přímo před našima očima. Jste těmi, na které jsme čekali. Jste naši předkové, kteří se vracejí.

    Drunvalo Melchizedek

    ČTĚTE CELÝ ČLÁNEK V ANGLIČTINĚ ZDE:
    http://www.kachina.net/~alunajoy/solarwave2009.html

    Za několik týdnů budu v Arizoně na světové konferenci Křištálových lebek, kde se mnoho z nich v takovém počtu setká poprvé.

    http://www.crystalskullfestival.com

    Lidstvo se nyní učí tolik během jediného měsíce, jako předtím za celých 6 tisíc let – svět se točí tak rychle!

    Doufám že tyto informace vám pomohou a dají vám hlubší smysl a vysvětlení toho, co se nyní děje ve vašem životě- psychicky, mentálně, duchovně.

    http://www.soundsofsirius.com

    článok je prevzatý z http://www.cestyksobe.cz

    Páči sa mi

  236. Hovory so strážnym anjelom :
    Prechádza teraz ľudstvo dôležitou transformáciou ?
    Prechádzate transformáciou od nepamäti. Celý vesmír je vo vývoji, je to živý organizmus, jedno telo. Každý sval na tele sa inak hýbe, každá planéta má svoj vývoj, nielen Zem. Všetko sa stále a postupne vyvíja.
    Čo znamenajú kruhy v obilí ?
    Je to ako lišaj, ruža na pokožke. Lišaj sa vytvorí ak je vnútro choré. Zem má v sebe energiu, ktorá vytvára tieto kruhy. Spúšťa ich ľudské myslenie. Keď ľudia žili jednoduchým spôsobom kruhy sa netvorili. Teraz sa ľudské myslenie spája cez internet, naberá silu. Tieto zmeny vytvárajú vzorce, je to zmena vibrácií, sú vytvorené ľudským rozumom. Keď držíš pod papierom s pilinami magnet, utvorí sa vzor. Predstavte si veľa magnetov. Záleží na ľuďoch, ako myslia, čo vysielajú do okolia, podľa toho sa kruhy vytvoria. Ľudia vytvárajú prepätie napätia. Zbytočne vytvárate obrovské napätie myslenia, ktoré neviete usmerniť. Je to obrovské množstvo chaotickej energie. Pôsobí to aj na Zem, mení sa štruktúra, posúvajú sa póly. Vaša chaotická myseľ sa šíri aj do vesmírneho priestoru do všetkých strán a narušuje jemnejšie svety. Je to ako vlna pri atómovom výbuchu, šíri sa to do všetkých strán. Spôsobuje chaos. Nevysielajte deštruktívne myšlienky, buďte disciplinovaní ! Tvrdíte, že chcete pomôcť Matke zemi a pritom šírite okolo seba deštruktívne myšlienky ! Koľko ľudí vypúšťa deštruktívne myšlienky, keď tvrdí, že v roku 2012 nastane to, či ono ? Všetko má svoj pevný poriadok. Robte zmeny vo svojom vnútri a potom dôjde k tomu, o čom snívate. Transformácia je a bude a pokiaľ chcete rýchlu transformáciu, zmeňte myslenie ! Kruhy v obilí sú ako lišaje na tvári, následok vášho negatívneho myslenia, nejednotnosti, protikladnosti, každý mudruje ako zmeniť svet, ale nik nemení seba ! Je to posolstvo, aby ste sa zobudili a nezničili sami seba. Zbavte sa povýšenosti, namyslenosti, arogancie, hovorte pravdu, neklamte sebe a ostatným, ľúbte seba i všetko okolo vás, prestaňte nenávidieť, závidieť…To je vaša transformácia, to je postup k vyšším sféram. Bojíte sa zmeny. Prestaňte sa báť ! Zmeňte svoje vlastné myslenie na pozitívne a láskavé, stačí tak málo….
    Čo je láska ?
    Veľká väčšina ľudí si myslí, že, láska je, keď niekoho držíte v náručí a je „môj“…To nie je láska, to je vlastnenie. Posielajte energiu lásky do okolia. Choďte príkladom. Každý je nositeľom lásky, no nie každý vie s tým pracovať. Vy ste vedomá energia, ktorá má vôľu a svoju myseľ. Môžete so sebou nakladať ako chcete, aj to robíte, no zodpovednosť odmietate. Kladiete ju na druhých, na Boha, na transformačné roky, všade inde, len nie na seba.

    Páči sa mi

  237. Uz zacina byt dost horko. V spravach davaju same spravy o zemetraseniach a zaplavach. Jo a jedna moja spoluziacka uvidela auru. Popisovala ju tak ze ked sa ucitelka pohla tak zostala po nej farebna smuha akoby odtlacok. Vidiet auru je uz fakt lahke. Podarilo sa mi presvecit sestru aby sa zamerala na auru a podarilo sa. Najlepsie je ze aj pismenka v knihach alebo hocijaka vec ma vlastnu auru 🙂

    Páči sa mi

    • toto nemá s videním aury nič… 😕 tento otlačok je prirodzený pri nehybnom sústredení oka a následným pohybom oka vzniká pamäťový efekt tyčiniek a čapíkov
      na sietnici oka, takže niekedy stačí oko zavrieť a vidíme tiež obraz prostredia, hlavne ak sú veľké rozdiely svetlosti farieb 😀 hm…

      Páči sa mi

  238. Ty myslis chvilkove podrazdenie svetla okom. A nato som si daval dobry pozor. Lebo ak je oko podrazdene svetlom tak sa to svetlo hybe spolu s pohybom oka alebo je dost vidno aj pri zmurkani takze sa to da lahko zistit. Najlepsie je si to vyskusat v uplnej tme. Ja som to skusal na tmavej topanke a nedopadalo na nu ziadne extra svetlo a okolo nej bola biela ziara + ked som sa s nou pohol tak zostal po nej odtlacok bielej farby nezavysle na pohybe oka. No neviem presne ako to videla spoluziacka <,<

    Páči sa mi

    • presne tak, tmavá sa stáva bledou a bledá tmavou treba si uvedomiť pohyb oka alebo predmetu a to že máme čapíky a tyčinky na sietnici, bledá-tmavá,farba-niefarba… 😀

      Páči sa mi

  239. Katastrofy sa opakuju pravidelne a myslím si, že niečo sa stane tak či tak, či sa budeme duchovne vyvíjať, alebo nie, vesmíru je to celkom jedno ako sa nejaký človek duchovne vyvíja … Pred 12 000 rokmi bola potopa a to isté čaká asi aj nás.. môžme si to nazývať ako chceme aby sme si to pomenovali nejako ezotericky múdro…

    Páči sa mi

    • Nezabudni, že sme tvorcami ,a záleží na spoločnom vedomí, či nás niečo stihne alebo nie. Je to tak ako aura, ovplyvňuje iné aury. Domorodci tancovali pred výbuchom sopky tanec uzmierenia, aby upokojili bohov (vlastne seba), naproti tomu sme teraz masívne demotivovaní televíziou , a myšlienky urobia svoje, lebo si treba uvedomiť, že máme dar tvorenia, a strom poznáme podľa ovocia hi hi hi 😀

      Páči sa mi

    • Dovolím si vysloviť nesúhlas.

      Vesmíru,teda univerzu a jeho energii vôbec nie je jedno ako sa vyvíjame ,resp.budeme vyvýjať a čo sa deje na planéte, ktorá je toho všetkého súčasťou.

      Nič,ale NIČ!… sa nedeje náhodou…ani tie spomínané zhluky katastrof..

      Citujem Helar:
      “Ak sa Gaia rozhodne, že treba samoočistu, môže to dopadnúť pre terajšiu tvár Zeme dosť neslávne – ale nič to nezmení na tom, že hmotná časť Gaiinej energie sa očistí a bude slúžiť ako živná pôda pre iné hmotné manifestácie. Možno aj pre ďalší “život”.

      takže tak…

      Odpovedať

      Páči sa mi

      • Rakairan

        Hovoríš moc z ega, akoby si len ty vedel, ako to všetko funguje. Povytrhávať pár citátov a dať ich dokopy tak, aby si protirečili, dokáže každé decko v prvom ročníku základnej školy.

        to na konči takže tak bolo opať to ( takže tak lebo ja mám pravdu!!!! a hádajte sa koľko chcete ) pripomína mi to mňa keď som sa prvý krát hádal s Michaelom 😀 😀 ale to je našťastie už hodne vzdialená minulosť.

        Pár takých prorokov tu už bolo, nechci skončiť medzi nimi.. máš na viac 😛 .

        Páči sa mi

    • Milý Aurawiewer,

      neviem čím ťa tak iritujem?…ved som vyslovila iba svoj skromný názor,že táto planéta naozaj potrebuje “Refresh”…to je tu na tomto fore nejaké tabu?

      A som žena,tak ťa poprosím to rešpektovať a neoslovovať ma v mužskom rode,…Ďakujem..no nič proti mužom,naopak,,,rozumiem si s nimi povačšine dobre…až na pár adminov z pár nemenovaných diskusných for,ktorý píšu o EGU a sami ho zjavne nemaju pod kontrolou:-)

      Inak pekný den:-))

      Páči sa mi

  240. :-)…ale Aurawiewer ma pozná,dokonca mi kedysi vyčítal,že si robím Promo na stránku:-)

    Nič v zlom..asi ma nemá rád,alebo mi robí zle?…
    ale ja sa nehnevám:-)
    akoby som mohla,?ved jeho príspevky rada čítam:-)

    Páči sa mi

    • Ach to ego (ae ja mám čo hovoriť :D) :D.
      Prečo by ti robil zle?Robí ti dobre len si to neuvedomuješ…Snaží sa ti pomôcť a povie ti narovinu čo si myslí a žiaľ pravda je krutá a nie každý ju dokáže zniesť dobre (ani ja keď je to osobné :D)…Ale musíš uznať, že má pravdu…netvrdím, že jeho názor je svätý a, že všetko čo pvoie je pravda…Každý ma predsa svoju pravdu,svoj názor…Ae myslím, že tu pravdu mal….
      Maj sa dobre :).

      Páči sa mi

    • nebojte sa mať RÁD svoje EGO , lebo ten čo nemá rád alebo nemiluje seba , nevie mať rád alebo milovať iných 😀 lebo ste ako spojené nádoby , všimnite si, že kto sa má rád, má rád aj iných a jeho aura je veľká a jasná, a ak príde do spoločnosti iných ľudí tak celá spoločnosť pookreje.. 😀 nebojte sa užívať si život v radosti..
      lebo podľa zákona vibrácie budete radosť priťahovať 😀 hm… 😕

      Páči sa mi

  241. Ahojte, trosilinku sa aj ja pridam… Stane sa len to, co sa ma stat… Ved je to vola Bozia… Myslim si ale,ze este mame moznost nieco zmenit, vlastne mame vela co zmenit len treba zacat inak mysliet a inak konat. Pretoze je velmi uponahlana doba,ludia su k sebe zli, nerozumia si jeden druhemu. Akoby sme vsetci rozpravali uplne inou recou. Nahanaju sa za pracou,za peniazmi,stresuju…Ved staci jeden jediny priklad,napr. Vianoce. Je to sviatok pokoja, lasky, vzajomneho porozumenie, ved sa narodil nas Pan… Ale co tomu predchadza? Ludia v obchodoch doseba vrazaju, kricia naseba, nadavaju si,ublizuju si….A potom??? Tri dni sa vsetci tvarime ako hamburgeri s usmevom od ucha po ucho…Ak chceme nieco zmenit tak hned teraz, v tejto chvili a nie 24.12 a to len na tri dni…Neafektujem,nepoucujem Aurik, je to len uvaha….

    Páči sa mi

  242. kaslite nato.. uz tu posobim rok a este ste sa nenaucili ventilovat moje prispevky na tu spravnu toninu..

    a zato že raz zavrčím sa do toho nemusíte všetci obúvať.. hryziem úplne iných ľudí ako je rakarian..

    Páči sa mi

  243. :-)Hlásim,že som úplne bez ujmy!

    a potvrdzujem,že ten ktorý občas štekne,nehryzie:-)

    Inak Mirka,k tým Vianociam,,,vidíš z toho príkladu je zrejmé,čo znamená slovo “čaro”…a že je všetko ,ale všetko v nás a našich myšlienkach.

    Páči sa mi

  244. Ahoj Aurik,ved ja nic 🙂 🙂 🙂
    Rakairan, ano je to pravda… Samozrejme,ze si vsetko pritahujeme tym ako myslime, neverila som,ale nieco sa stalo a uverila som!!! Prakticky kazdy moze mat to pocom tuzi,ale musi pozitivne mysliet a verit!!! A keby verili tomuto aj ostatni,nebol by vo svete takyto humbuggggggg! 🙂

    Páči sa mi

  245. Ahojte, chcel by som sa vyjadrit k tejto teme, z pohladu seba sameho, co citim, a co sa udialo za poslednych par mesiacov. Svet uz nesledujem ako som ho zvykol sledovat, v minulosti som nebol z tych lepsich ludi. No v jeden den sa zacalo vsetko menit, zacinam vnimat pritomnost ineho priestoru, pritomnost inych energii, niekedy doslova vidim prudy, viry, diery, kody inych energii pritomnych okolo mna, dokazem ich dychat, citim ich telom, niekedy sa citim ako ich sucast. Je to velmi zlozite opisat slovami. Nikdy som sa nezaujimal o tuto sferu, ale doslo do ako rana z neba, z dna na den(samozrejme postupne). Dokazem vnimat auru ludi, zvierat, stromov, kvetov, rastlin atd., a doslova(!!) vnimat zivotnu energiu, proste ju vidim, velmi tazke na opisanie.. pozeram sa na ludi z vnutra, proste z inej perspektivy ako z fyzickej. Dnes zijem doslova polovicne v nasom svete, a druhou polkou v ”inom” svete. Takisto vnimam, ze tieto skusenosti ma pomaly zacinaju menit v lepsieho cloveka, zacinam to vnimat aj na svojom okoli, ludia sa ku mne zacinaju spravat inac, s usmevom na tvari, a myslim si, ze zacinam citit nieco, comu sa hovori laska. Niekedy sa radujem iba z toho, ze som, ze zijem, velmi prijemny euforicky pocit v strede hrudnika, ktory az doslova citim v hrdle alebo na celom tele. Na zaver by som chcel povedat len tolko, neviem co sa to deje, ci sa blizi den nasho prebudenia, den pochopenia jednoty, celku, alebo den kedy ja som ty, ty si ja, a oni su my.. je to velmi zlozite na pochopenie, ale som velmi rad, ze sa deju taketo veci, a ze mozem byt ich sucastou, pretoze nebyt nich, tak neviem co za zviera by zo mna bolo dnes…Dakujem

    Páči sa mi

  246. Gratulujem Peto!
    Urcite si spravil velky pokrok na tvojej ceste. Si tu novy? Este som ta tu nevidel 🙂 . Len sa tu porozhliadni 🙂

    A ten hrejivy pocit v hrudi bude nieco zo srdcovou cakrou. Asi tam mas nejako vela energie 🙂

    Páči sa mi

      • … chcela som sa opytat k tomu hrejivemu pocitu v hrudi, ked je to “iba” pocas pocuvania “shapeshiftera” ? (inokedy si to pravdupovediac ani neuvedomujem, ak by aj nahodou bolo) … dakujem za odpoved

        Páči sa mi

  247. Mirka,

    vidíš a iste ked si uverila začalo všetko fungovat ešte viac:-)

    nie vždy treba rukolapne dokazy,naopak ak veríme naozaj zvnutra a vo vnutri to aj vidíme…vtedy príde ten vysnený zázrak:-)

    Páči sa mi

    • Ja viem poradiť teda aspoň umňa to fungovalo.Tiež som ju mal bloknutú aj hrdelnú a ktovie aké ešte…Popros Anjelov,Archanjelov,Bytosti svetla ktoré ti s tým chcú pomôcť,Gaiu oto aby ti ju odblokovali.Môžeš poprosiť aj o odblokovanie všetkých čakier ktoré sú zablokované…Keď budeš prosiť uvolni sa a vyčisti si myšlienky.Keď už blok nebudeš cítiť môžeš prestať…

      Páči sa mi

  248. Ahojte, som tu novy a nedami nenapisat ze datum 21.12.2012 je vyrazny uz len 2-kami a ked si to spocitate na zivotne cislo tak je tam opet len 2 a ta sa zameriava na VZTAHY a ZIVOTNOU TEMOV je OCHOTA.

    Nie je to vlastne to co nam vsetkym chyba??

    Dakujem.

    Páči sa mi

  249. Prečo tomu verite ?Na zaklade čoho ste došli k tymto poznatkom.Osobne ste ten kalendar preskumali?Alebo sa riadite len tym čo ste naštudovali v neakych knihach alebo ste to niekde okukali na internete.Prečo mam pocit že je to len dalši vymisel.čo je podla vas skutočne?Ja osobne verim vtejto chvily iba tomu že mam na nohach položeny nortbuk s ktorym pišem tento komentar.Prečo?Lebo sa mi zda skutočny.A ešte raz sa spytam ste si isty tymto datumom?Lebo mne sa tento datum zda až priliž neuveritelny keby tam bol datum napr.25.6.2012 tak ten by som možno skvor zbachčil.

    Páči sa mi

    • já nechápem prečo napríklad je nový rok je toľko dní po zimnom slnovrate
      a prečo Májovia kládli taký dôraz na päť dňový odpočinok okolo zimného slnovratu … 😀

      Páči sa mi

  250. Hej….aj ja by som pred rokom aj pol takto hooril…..no poviem ti ze to nebudes mat lahke, naozaj skus sa na tychto strankach motat dlhsie, postupne citaj clanky, ktore ta budu zaujimat az to tu budes mat vsetko precitane…a potom to budes uz vediet teoreticky….a potom sa ti zacne zdvychat cierna opona z vedomia, ako mne pred rokom a pol.

    Páči sa mi

  251. jj to bude…..ale neviem ze ako bude Gaia selektovat- niekto na sebe makal, a tak..a jeho kamosi presny opak….tak ako to vyselektuje? Nemoze spravit nejaku potopu, pretoze by zranila aj toho co makal…tak to som zvedavy ako to bude rozdelovat.

    Páči sa mi

  252. Ale nie, vieš sladký patrik svejzí sa potrebuje zviditeľniť..
    2012 nieje žiaden koniec sveta, ale tak ľudia potrebuujú mystiku a veľmi radi sa nechajú odrbúliť, keby to niekto študoval pozornejšie zistí že to vôbec nieje o zániku.

    Páči sa mi

  253. ja tomu naozaj verim a velmi sa aj toho bojim … myslim si ze koniec sveta bude bolestny a pomali .. velmi sa toho bojim a dufam ze sa to nestane ze tomu niekto zabrani ako vo filmoch 😀 ale toto neni film toto je skutocnost ..
    peredstavte si uz teraz ze 19 alebo 20 oktobra 2012 budete zo svojou rodinou uz na posledy … uz teraz najradsej by som bola na kazdom kroku z mamou,ocom a zo sestrami ..
    predstavte si ze zase budu neandertalci mozno nebudu ani ludia ako sme teraz mi .. vivinuty myslim .. mozno nebudu ani ludiaaa mozno tu nebudu ani zvierata a ani rastliny …

    VELMI SA TOHO BOJIM

    Páči sa mi

  254. Nezmysel….neboj sa…bu de to nadherne…uvidime vychod slnka aky sme este nikto nevidel – vychod noveho slnka..bude to nadhera…..vsade pokoj a laska….vystvori sa svet plny lasky a porozumenia…a tu zase som ja nazoru ue budeme premiestneni na inu planetu alebo ostaneme na tejto a ona sa premiestni – na nadherne skoro neopisatelne miesto. Rad by som dal nejaky obrazok na pribliznu vizualizaciu –

    Páči sa mi

  255. Samuel8 viem, co myslis, ale nemyslim, ze budeme premiestneni ihned, podla mna je to proces, ktory nieco trva, a 2012 je rok kedy do 3d dojdu energie, kt. to maju urychlit, to premiestnenie, vzostupenie, dimensional shift, kazdy to nejak inak nazyva 🙂

    Páči sa mi

    • hh Peto
      ale ono to predsa už začalo =D (podľa Mayov začalo obdobie konca času v roku 2007 znamenim na oblohe) energie sem už prúdia 😀 a neboj sa do 2012 si ešte užijeme zábavy lebo energie sa stale zdvihaju 😛

      Samuel
      krásny obrázok normálne mi to vylepšilo naladu sa na to pozerať 😀 Díky 🙂

      Kristinka
      neboj sa nič sa nekončí…len sa mení a bude sa meniť vždy.. a neandertálcom sa nestanú 😀 lebo oni budu rozhodovať či chcu isť dalej alebo ostať tam kde su teraz takisto ako aj ty..nikdo iny za teba nerozhodne =)

      Páči sa mi

  256. Kristina bat sa netreba, ti, co sa boja su na tom ”horsie” ako ti, co neveria v nic, ale myslis, zeby si ludstvo celkovo zasluzilo nieco lepsie ako ten koniec sveta? 🙂 je to dost otazka na diskutovanie, podla mna by si ludstvo zasluzilo sancu, poslednu, v ktorej sa preukazeme, ci sa vieme chovat alebo nie(mozno prebieha aj teraz, who knows :)) )

    Páči sa mi

  257. 😀 😀 derik – pekny postreh 😀 :D…ale ked sme pri rope….bude to mozno odveci, ale aspon si urobite obraz o terajsej vlade a o vseliakych vedcoch co pracuju pre armadu a pre vladu. Boli, a este aj su 🙂 taki dvaja novinari, ktori boli v amerike, na pode dajakych vedeckych laboratorii, a tam sa tak obzeraju a jeden sa spita – Pocujte, ked ten vyvoj ide tak rychlo, tu v 21. storoci, preco sakra stale auta maju spalovaci motor, a nie nieco setrnejsie?? No, ono to je takto. My uz davno mame neskutocne motory na VZDUCH a vodu, na uhlik, vodik a co ja viem co este….ale co by bolo s tymi vsetkymi sejkami z arabie, so vsetkymi tankovacimi pumpami. By bol koniec penazi. Tak radsej drzime vyvoj aut nizko, aby sa liali peniaze…ale moja rodina uz davno jazdi autom na vodu….A druhy sok nastal, ked ich pozval do jeho domu. V clanku, ktory napisali stalo – Vosli sme do jeho bytu. Na lavo sme videli chladnicku, ale nebola zapojena do elektriky, ale do nejakej male krabicky, bol to nejaky biogenerator alebo co. Tak isto aj pracka a telka…vsetko dajake male krabicky, ktore produkovali energiu nejako zo vzduchu alebo co, a ked sme sa opitli na princip stroja, povedal ze to nemoze povedat. ALe aj podotkol, ze keby im to vlady dovolili dostat do verejnosti, sklenikove plyny, a znecistovanie by sa zmensilo o 80 percent – vzduch by bol vsade cisty ako v strede amazonky…..tak ale toto ma dostalo…ale asi to aurik vymaze .. 🙂

    Páči sa mi

  258. Aha, nevadi aj tak sa snazim pisat k veci. 🙂 A ja len taku radu pre vase ulahcenie – vela ludi si od vas pita mail – od helar od teba a tak….nedali by ste kolonku kontakkty, a tam by ste to nesupli? 😕 🙂

    Páči sa mi

  259. 😀 😀 😀 !! a pametas sa na ten link co som ti raz dal na taku serii videii v span….tak ako po taky diel 10 je to ok ale potom tam ten clovek zacina prejavovat prislusnost do Nebe – lidem. TAkze tak..ale ako podstatu zachytil. 🙂 a keby si to niekto chcel kuknut, tu je diel 1 a nalavo su dalsie diely…ale musite prekladat. …a ku podivu to aj sedi s temou 🙂

    Páči sa mi

  260. cau samuel8 … chcem len k tomu komentaru co si pisal o tych dvoch novinaroch. ten dom kde sa ocitli bol tkz. energeticky dom kde si sam dom vyraba svoju eneriu a to zo vsetkeho co sa v dome nachadza. myslim ze na tomto forum netreba vysvetlovat ze vsetko zive aj nezive kmita urcitou inten. energie . mam kontakt na chalana ( 35 r. ) slovaka, ktory takyto dom skonstruoval a predava , ale….. nedari sa mu lebo presne ako si to popisoval ty , su tu nizsie zaujmni z vyssich kruhov aby pokrok stagnoval. ten chalan zije moment. niekde v skandinavii ale chce sa vratit na SK a presadzovat svoje zaujmy. je to spinave chrapunstvo od vlad ze sa takto stavaju k napredovaniu. a co sa tyka r. 2012 , ja dufam ze sem pridu civilizovany elien a chrapunov poslu na planetu Chrapac a tych co chcu zit inteligentne nechaju a naucia nas novym kuskom 🙂

    Páči sa mi

  261. veda je menší brat ezoteriky veď aj vedci z Nemecka tvrdia/ili že častice atómov kmitajú a držia pokope vďaka einen bewussten, intelligenten Geist. 😛

    Páči sa mi

    • Aurawiewer,

      praveze nie su az take nezlucitelne, ved coraz viac sa objavuje, ze veda a ezoterika prichadzaju k rovnakym zaverom, akurat inymi metodami. Alebo sa doplnaju.

      LOA vysvetlene kvantovou fyzikou je jeden z prikladov tuna.

      Páči sa mi

  262. ZerOqpherO,
    sorry ale to sa učí už na základných školách ako držia atomy pokope,myslím že to s tou tu spomínanou jemnohmotnou energiou nemá nič spoločné…ale pravda,vedecké veci by sa tu nemali rozoberať,veda ešte nedospela na takú úroveň,aby dokázala pochopiť iné druhy energií nemerateľných súčasnými prístrojmi…uvediem pekný príklad: pred pár rokmi robili americkí vedci výskum na jednom guru z Indie,ktorý žil nejaký ten rok v jednej jaskyni v Indii mimo civilizácie…niekoľko mesiacov ho presviedčali,aby zistili,ako je to možné, že hoci neprijíma jedlo ani vodu (a ani nevylučuje) dokáže žiť…nakoniec sa dal prehovoriť(zrejme aby ho potom už neotravovali) a tí vedci po pozorovaní zistili,že sa mu moč vstrebáva do moč.mechura a boli z toho uplne namäkko…toť pointa,dufam,že ostalo pochopene:)

    Páči sa mi

  263. Ahoj, mna by zaujimalo, kde ste prisli na to, ze u cloveka je v aktivnej forme len 6% DNA… to je uplny nezmysel podla mna. Pozeral som viacero vedeckych literatur o DNA a nikde sa nic take nespominalo. Dalsia vec je ta, ze slecna, alebo pani spominala ze Boh mal aktivitu DNA na 100%… no ale vtedy bolo kmitanie planety len zanedbatelne… a v 90tych rokoch to bolo udajne 7 hertzov a teraz je to 16,8 hertzov cize usudzujem ze v dobe kedy zil boh by mohli zit ludia aj s 1% aktivnej DNA????… Podla toho usudzujem, ze teoreticky (i ked je to podla mna hlupost) by sa mala aktivita DNA zvysovat bez toho aby sme to postrehli… Zatial som sa nestretol s tym aby niekto zomrel koli tomu, ze ma slabu aktivitu DNA… kedze sa kmitanie planety od 90tych tokov zvysilo o viac nez polovicu, si myslim ze ak by to bola pravna tak by sa to uz urcite prejavilo. Dnesna doba dokaze sitit vsetko, dokonca si myslim ze sa moze jedna o nejaky politicky tah, samozrejme zalozeny na nejakej tej pravde. Na druhej strane pripistam moznost ze sa nieco zmeni ale je tazko povedaz ze to, a preto si myslim ze to vsetko co je vypustene na internet su ida domnienky a nie fakty.

    Páči sa mi

    • Vieš nie všetko ti vysvetlí veda.Veda keď dačo nemôže dokázať podľa tých jej prístrojov a všeliakých výrokov tak tú vec odvrhne, že neexistuje a má po starostiach.Tak isto to, že nato veda ešte neprišla nemusí znamenať, že to neexistuje pretože nato prichádzajú časom a veda s ezoterikou nejdú do kopy…A k tomu, že na inetrnete sú dohady a nie fakty tie fakty vznikajú z tých dohadov :).
      Želám pekne prežitý deň :).

      Páči sa mi

  264. zdravim , vopred sa osparvedlnujem ale nestihol som to tu vsetko precitat, snad sa nebudem opakovat, ale akosi ste odbocili od tematiky koniec sveta, ono raz pride ked vyhasne Slnko )))))), ale co ma prist v roku 2012, jednoducho van to vysvetlim pride to ze maticka zem strati svoj tak dolezity magnetizmus, t.z. maticka zem prestane rotovat na urcity moment zemska kora nebude celistva!!!! pridu slapove vlny a potom zacne opat rotovat ale uz opacnym smerom sever sa stane juhom atd , os zeme sa vychyli takze severny pol moze byt , hmm bude niekde inde nez je teraz!!!! a dovod ? jednoducho-SLNKO!!!!!, a teraz zacnite rozmyslat …………………………… drzim vam palce tym co veria a tym co neveria , nic sa nedeje ved si spomeniete))))

    Páči sa mi

  265. Dámy a páni, jediná záchrana je CERN, a prečo? Premýšlajte čo sa dá tým dosiahnuť, ani miesto budovania nieje náhoda a ďalej? hm? viete? bude sa diať veľa, preto treba nadradenu rasu odniesť na MARS, ostatný sú natom 50/50.

    Páči sa mi

  266. Jadro je eliptoid…nie gula. jedina zmena polarity môže spôsobiť opačnú rotáciu pričom zastavenie zeme je veľmi deštruktívne a na rovníku takmer definitívne konečné. prehriata krajina.

    Páči sa mi

  267. CERN?No podľa mňa určite nie.Aj ten ich superurýchlovač častíc môže vytvoriť čiernu dieru.A iba nadradená rasa?Nemyslím.Tam sa budú brať do úvahy úplne iné hodnoty 😀 Človek nemal nikdy rozbiť atóm…Zem sa bude očisťovať od hlúposti ľudí,lebo zasiahli tam,kde sme nemali.

    Páči sa mi

  268. …na Mars…no zaujimave,tam by s velkou pravdepodobnosťou umreli v dôsledku nedostatku kyslíka,a i.velmi pravdepodob.príčin( teplota, tlak,no tych možností je ale…) takže neviem neviem či by to bola veľká výhra…:/

    Páči sa mi

  269. Vse co tato dama ma neco do sebe.Fakta nemohou byt na 100%podlozena,nebot jak uz vime z davnuch dob,pravda je pro hornich 10%.Vsechny organyzace a staty ve statech(rikejme jim potomci Adolfa)maji velky zajem drzet tyto udaje ve svuj prospech.Duvod je jednoduchy,MAMONARSTVI.Nadnarodni spolecnosti se nestiti niceho,zduraznuji niceho!!!!!A kdyz uz se mame trapit lidicky drazy nad prirozenym vyvojem,nezapomenme na instinkt.Protoze drive nez jakakoli prirodni ocista prijde,ceka nas holokaust ktery nema v dejinach obdoby.Toto jsou nejnovejsi zdroje ze svobodne mluvicich v Americe.Ato neni film ,to je fakt!!!Takze spise nezli se zabyvat nad katastrofou,meli by jsme se zeptat nasich lidru co s nami zamysli.???Redukce populace je totiz nevihnutna a z nasich dani jsou postaveny dalsi koncetracni tabory a krematoria.No to jen tak ze az se budou po ulicich prohanet tanky jako za druhe svetove,tak se tomu nedivme,nebot jsme vsichni krmili selmu ktera nas nechutne nacpe do konzev,..(doufam ze pribalej i votvyrak)HEJ TOTO JE OPRAVDU DO NEBE VOLAJICI .PROC MAME JEN PROFESIONALNI ARMADU?NE PROTO ZE NEJSOU PENIZE ALE PROTO ZE PROFESIONALNI VOJAK SE NEPTA A ZABIJE I SOUSEDKU,ALE NORMALNI VOJAK JE POTECIONALNI HROZBA K ODBOJI…NO NECHAM VAS SPAT A PRACOVAT NA 4 DIMENZI.BY THE WAY I HAVE BEEN THERE,PARKRAT SE MI TO POVEDLO ALE NENI TAM NIC JEN PRAZDNO.LIDI TOTIZ NEMAJI NA TO ABY SE TAM DOSTALY SE ZABLOKOVANYM MOZKEM….TO NAM BYLO DANO DO DNA OD ZRODU POPULACE.VITEJTE V NOVODOBEM OTROCTVI,S POZDRAVEM -SVOBODNE SRDCE….

    Páči sa mi

  270. ak sa ma nieco chcete opitat o duchoch magii a koniec sveta viem vam odpovedat nic za to nechcem ale chcem pocut vase otazki
    otazku napis na nick 1999lienka (na pokeci)
    viac na pokeci

    Páči sa mi

  271. Je zbytocne trapit sa nad vecami, ktore nemozeme ovplyvnit, zamerajme sa na to, co ovplyvnit mozeme. Zbytocne je trapit sa pre nespravodlivost a zlo tych co vladnu, plakat nad utrpenim ludi v dalekych krajoch, lebo tym nikomu nepomozeme. Ak chceme zmenit svet k lepsiemu, musime zacat kazdy u seba a spravat sa k inym tak, ako chceme, aby sa oni spravali k nam. Ked budeme mat v srdieckach lasku, nic nas neprekvapi ani neohrozi, pretoze budeme vediet. Hovori sa, ze ked nejde o zivot, nekde o nic. Myslim, ze aj ked ide o zivot nejde o nic, ak sme pripraveni. 😛 .

    Páči sa mi

  272. My ľudia sme taký sebecký a chamtivý, že nás presvedčí iba to keď sa to stane,
    pritom to naša matka zem zažila uź niekoľko ráz a nikdy sme sa z toho nepoučili. Posledná zmena datovaná na cca 10 000 p.n.l. keď podla legiend zanikla Atlantída – biblická potopa, bol svet očistený. Pár ľudí sa zachránilo na veľkých lodiach a založili nové civilizácie čisté a prírodné, ako sú napr. Mayovia a Egypťania, zanechali nám tu odkazy ktoré nás mali varovať pred ďalšou očistou. No ako sa národy vyvíjali stávali sme sa sebeckejšími a chamtivejšími na odkazi sa zabudlo. Veď z množstvom rastie chuť a tak sme si hrdo podmanili všetko ćo nám padlo pod ruky a čo neślo to sme zničili, alebo zabili, stále zabúdame na to že ZEM nieje náš majetok. Zničili sme naozaj všetko, mám iba 30 rokov no nepoznám chamtivejší živoćíšny druh na svete ako je človek. Cirkev nám hovorí kajajme sa a prosme o odpustenie ale to čo tu spôsobili o tom nepovie nikto nič. No jediné čo môźem na to všetko povedať že ak si niekto záhubu zaslúži tak sme to my ľudia.
    MALI BY SME SA NAD SEBOU ZAMYSLIEŤ A TO KAŽDÝ JEDINEC LEBO MôŽEME SI ZA TO SAMI SME ZASLEPENÝ MAJETKAMI A MAMONÁRSTVOM.

    Páči sa mi

  273. Klidek, taketo myslienky len rozburia hladinu negativnych emocii. Ludia su uzasne bytosti ktore maju schopnost vytvorit lepsi svet ako ho dnes vidime. Ak sa budeme takto podcenovat tak tazko dosiahneme na zemi nejake zlepsenie. Atmosfera je vzdy obalena myslienkamy celeho ludstva. Sucastny stav je toho odrazom. Zahrnme do svojej lasky vsetko vratane duality tejto zeme.

    Páči sa mi

  274. ja nwm co akoze teraz mam robyt..
    vyssie je napisane ze v 2010 je 3 svetova vojna a zabiju europu..
    ja by som sa obaval skor toho lebo ked zdochnete v svetovej tak vam je uz ta 4 alebo 5 dimenzia na nic ..

    Páči sa mi

  275. teším sa na 2012 … som alchemista a alchemia je veda a veda aby niečo stvorila musí niečo stratiť to je zákon alchemie … neviem ako vy ale ja sa pekelne teším 😀

    Páči sa mi

  276. ja berem vsetky predpovede na rok 2012 vo vseobecnosti…

    aj snimi rátam ako navodenie urcitej formy strachu ktora sa vnara do ludi a oni viac premyslaju o tom ake to bude….

    mali by sa viac starat o matku zem alebo staviat pivnice bunkre na zachranu 😀 ?

    ja si vyberam lasku a patričnost k všetkemu a žit na plne gule 😀

    mier

    Páči sa mi

  277. prepacte, ze sa sem motam ale nevie mi niekto pomoct preco sa neda najst stranka s anjelskymi modlitbami? stale tam vyhadzuje registraciu, na 20ty krat sa clovek prihlasi a aj tam web hlasi ze taka stranka nie je, riesili sa tam vztahy, laska a pod 😦
    kde to najdem? preco to nefunguje?

    Páči sa mi

  278. Ako sa mám zbaviť nenávisti a pocitu odplatiť zlo zlým,keď toto Zlo , vtelené do “manžela”, “príbuzných” brata, susedy, bývalých nadriadených ma doslova ničí a darí sa mu kupodivu veľmi dobre. Z a dobré sa mi odplatilo štvavou kampaňou – výmyslami , odpočúvaním súkromných rozhovorov a následným prekrúcaním významu slov, pripravilo ma o prácu, povesť, doslova ma zabilo…. Ako mám odpustiť alebo vôbec akceptovať takýchto tzv. ľudí – teda hyeny? Vynakladala som príliš veľa energie, bola som vždy slušná, ohľaduplná, , možno som sa trocha viac sústreďovala na hmotné veci, aby som mohla pomáhať svojim 3 deťom- chcela som pracovať, modlila som sa – a všetko vypálilo naopak… “za dobrotu zlým sa odvďačovali”. Takže teraz som totálne ľahostajná, neverím , že zlo býva potrestané, som na pokraji svojich psychických i fyzických síl…. Nerozumiem tomuto svetu, zdá sa mi že je to jeden veľký nezmysel a omyl, myslím naša existencia na Zemi- skutočnom pekle, kde sa darí len s prepáčením kurvám a ľuďom bez akýchkoľvek ľudských hodnôt! Existuje pre mňa nejaké východisko? Cítim sa ako zombie- bez akejkoľvek energie a vôle…Niekedy si myslím, keby už ten koniec sveta konečne prišiel…. Dosť sa rúham, nie?

    Páči sa mi

    • Kornelia,

      to, čo teraz napíšem, bude znieť veľmi odporne, ale – prestaň sa sledovať, prestaň sa považovať za stredobod vesmíru a venuj pozornosť viac svetu “tam vonku”. Prečo ti to píšem tak otvorene? Pretože si tento komentár napísala sem 2x po sebe s tým istým znením, len k tomu druhému (ten som nevymazala) si dodala otázku “Dosť sa rúham, nie?” A to mi hovorí, že to všetko je o sebainscenácii.

      Nehnevaj sa, ale všetci máme dobré a zlé okamihy. Prekontrastňovať ich a potom čakať poľutovanie prostredia jednoducho nie je riešenie. Ak ti niečo na svete nesedí, buď zmeň situáciu, alebo svoju reakciu na ňu. Myslím, že šanca zmeniť celý svet je pomerne malá.

      Páči sa mi

  279. OK, Helar, síce nerozumiem niektorým slovám – teda ich významu, ako napr. rekontrastňovať, alebo sebainscenácia, no dobre…. Neviem , čo si v živote zažila, koľko máš rokov , pretože pohľad na realitu je naozaj relatívna záležitosť! Svoj komentár som samozrejme nepísala a neposielala x zámerne, to ťa mohlo napadnúť… Omylom , alebo neviem ako sa to uverejnilo dvakrát po sebe! Pokiaľ ide o zmenu sveta- veď predsa r 2012 takúto úplnú zmenu sveta predstavuje, teda ide hlavne o ľudí, aby vlastnou sebareflexiou a sebadisciplínou , transformáciou,( zamyslieť sa nad svojimi chybami, nad vlastným zlom, ochotou porozumieť druhému, pomáhať si atd.)túto zmenu zvládli!!!
    A milá Helar, vôbec sa necítim ako stredobod vesmíru, skôr naopak- a to je možno tá chyba v dnešnom svete!!!

    Páči sa mi

  280. Mila Kornelia,
    ak si sa ocitla na dne,dobra sprava je,ze odtial mozes ist len nahor.
    Precitaj si to este raz,pises a rozmyslas ako obet. Obet ludi okolo,systemu…. Ludia ti nastavuju zrkadlo,ake ty vysielas signaly,tak sa k tebe okolie sprava.
    Gratulujem Ti,uvedomila si si, ze hmotne zameranie nie je to,co staci ku stastiu, poznam vela nestastnych bohatych ludi. Bohaci vacsinou vo svojom zivote dojdu na rozcestie: Bud ich to stiahne do hlbsieho materializmu a konzumu vsetkeho vratane ludi, alebo zacnu hladat stastie duchovnejsim sposobom.
    Mozno ti zivot pripravil toto poznanie,mozno potrebujes zosilniet. Ale Boh vraj dava cloveku len take bremena,ktore dokaze uniest.
    Ak ti mozem poradit,vykasli sa na rolu obete, mozes byt tvorca svojho vlastneho zivota,vsetko je v tvojich rukach. Je to velmi jednoduche: Clovek si do svojho zivota pritiahne presne to,na co mysli. Znamena to,ze svojim myslenim si pripravis svoju buducnost. Cize ak si rano povies ze dnes bude uzasny den, tak aj bude. Nemysli na tych,co ti ublizuju,len ich zivis svojou energiou, najlepsi sposob,ako sa vysporiadat s nepriatelom je nevenovat mu jedinu myslienku. Mysli na dobre a stastne veci,ktore si chces do svojho zivota prinies,ako by to uz bola skutocnost. A este ked pozves do svojho zivota nadhernych anjelov,ktori len cakaju,kym ich poprosis o pomoc(musia respektovat tvoju slobodnu volu),tvoj zivot sa zmeni,ty tiez.
    Prajem ti vela sily,vela radosti. A dakujem ti,tiez si mi nastavila zrkadlo.
    S laskou Debora

    Páči sa mi

    • Milá Debora, ani si nevieš predstaviť, aká som ti vďačná! Tvoje láskavé a pri tom veľmi poučné slová ( konečne po tak dlhej dobe chladu a nevraživosti vôkol mňa) sú pre mňa skutočným liečivým balzamom! Áno potrebujem zosilnieť, zbaviť sa neustálych pochýb o vlastnej hodnote a strachu zo zlyhania ( je to produkt výchovy , ale to nechcem tu rozoberať, lebo je to príliš citlivá oblasť môjho života). Ja som veľmi rada, že na svete existujú predsa len krásni ľudia s dobrými dušami, medzi ktorých patríš aj Ty, Debora. Vraj len 1/3 ľudstva postúpi do vyššej- duchovnej dimenzie a nezahynie , resp.ich duše nebudú večne trpieť pripútaním sa na zdevastovanú , totálne zničenú, vyprahlú a strašidelnú Zem – hmotu! Medzi tú 1/3 určite patríš, Debora a ako sa píše v úvodnom článku- “ak sme aj v minulosti urobili chyby, nevadí, nikdy nie je neskoro. Poďme osvietiť naše vlastné životy a životy iných ľudí.” Chcela by som sa v tej 4 dimenzii s Tebou určite stretnúť!… Všetko dobré, posielam toľko lásky a pokoja, koľko len vo mne je,Kornélia

      Páči sa mi

  281. Ahoj Kornelia, som rada,ak ti moje slova pomohli, tiez som si musela prejst kadecim a hladala som odpovede.
    Dufam teda,ze sa stretneme v novom,lepsom svete, zalezi len na nas,pracovat na sebe, najdolezitejsia je snaha a dobre umysly.
    Este by som ti chcela poradit,prezradit urcite sposoby,ako si pomoct, mne to velmi pomaha a to je spolupraca s anjelmi. Ide hlavne o tvoju ochranu,ked si obklopena nie prilis ustretovym prostredim.
    Vzdy,ked sa citim nesvoja z niektorych ludi,alebo situacii,viem,ze clovek,s ktorym komunikujem je nepriatelsky naladeny, prosim o ochranu anjelov,hlavne archanjela Michaela, niekedy si ich zavolam celu armadu.Tiez si niekedy predstavujem,ako ma obklopuje biele anjelske svetlo-laska,kde nic zle neprenikne.
    Uz len meditaciu zacinam prosbou: drahy Michael ochran ma od negativnych energii,ocisti ma od nich. Pozor,teraz je to dolezite: poprosim ho,aby svojim mecom(je to bojovnik,ktory vyhral aj nad diablom) presekol vsetky spojenia, ktore mi odoberaju energiu. su to akoby hadice,ktorymi sa na nas napajaju ostatni ludia a vysavaju nas.Urcite pocitis ulavu,ja to robim pravidelne. Potom este poprosim archanjela Rafaela,aby mi precistil cakry, preliecil telo aj dusu. Rafael je liecitel.
    Dobra metoda je este oplachnut si cele telo vodou,v ktorej je rozpustena morska sol,tiez to pomaha ocistit sa od ludi, ktori sa prizivuju tvojou energiou. najdolezitejsie je ale pozitivne myslenie,viem ze je to tazke,tiez na tom pracujem,ale je to naozaj najlepsia pomoc pre teba aj tvoje deti.
    mam to z knih Doreen Virtue,napr.Pozemski anjeli,Anjelska terapia, Liecenie s anjelmi, Liecenie s vilami.
    Este raz prajem tebe aj detom vsetko dobre a netrap sa, vsetko sa na dobre obrati, treba len verit.
    Debora

    Páči sa mi

Povedz svoj názor