Vyvolávanie duchov


Pri pochôdzkach internetom som našla tento text. Zdroj nebol uvedený, takže “nemohu sloužit” 😕 … Už v minulosti vznikali otázky, ako sa kontaktovať s duchom. Ja na to používam šamanské techniky, ale tie treba najprv ovládať, takže ako rada neboli veľa platné. Toto vám možno pomôže viac. (Za gramatiku nezodpovedám, hoci som sa pokúšala opraviť aspoň evidentné chyby.)

Jak můžeme vyvolávat duchy

Je mnoho způsobů, jak vyvolávat duchy, proto vám uvedu jen nějaké. Sami si vyzkoušejte jaké vyvolávání vám bude nejvíce vyhovovat a podle něj se řiďte.

a) Nejprve si vytvoříme úplně kompletní abecedu i s háčky. Poté k tomu ještě přidáme: ano, ne, nevím, číslice od jedné do deseti. Připravíme si skleničku z čirého skla a ne moc velkou. Nyní abecedu rozdáme dokolečka na hladký povrch, po kterém by sklenička lehce jezdila. Jeden z vás uchopí skleničku a řekne: „Vyvoláváme tě duchu (jeho jméno), prosím přijď mezi nás“ a foukne do skleničky a položí ji doprostřed kruhu abecedy otočenou tak, aby byl otvor skleničky na desce. Jakmile toto dořeknete musíte všichni, kdo vyvolávají položit lehce ukazováček na skleničku. Po chvilce se zeptáte jestli je duch přítomen a on by měl najet na „ano“ poté se můžete ptát na jakékoli otázky. A nezapomeňte mu vždy poděkovat. Když ducha chcete odvolat, tak řeknete „odvolávám“ a pustíte prsty za skleničky a skleničku otočíte.

b) Sedneme si do kruhu a chytneme se za ruce. Zavřeme oči. Opakujeme 3x „Vyvoláváme tě duchu (jeho jméno) prosíme tě přijď mezi nás“ pak se ho zeptáme: jestli jsi zde přítomen, udělej znamení, kterého by jsme se nebáli. Potom se ptáme na otázky, ale tak , aby se na otázky dalo odpovídat ano a ne. Ukázka: Budu někdy bohatá? Jestli ano, tak uděl znamení.

Vyvolávanie duchov, postup, príprava

Príprava miesta pre seansu:

Základom je pochopiteľne uzatvorená tmavá miestnosť. Jediným svetlom v miestnosti bude žiara zo sviečky. Teraz sa musíš rozhodnúť ako vážne chceš vyvolávanie duchov brať. Existujú totiž dve varianty – jednoduchá prístupná pre všetkých a zložitá.

Jednoduchá varianta: Vychádza v podstate z tej zložitejšej ale nie je tak náročná.

Čo budeš potrebovať: sviečky(koľko chceš), stolík, poprípade dosku alebo len pohár, ruženec, kríž s dubového dreva oviazaný červenou niťou.

V tmavej miestnosti si sadnite okolo stolíka. V miestnosti môžu svietiť len sviečky. Potom zatvorte oči a len tak relaxujte a snažte sa na nič nemyslieť. Potom sa dohodnite aké bude vaše znamenie. Môže to byť napr. kopnutie do stolíka alebo pohyb pohára. Pokiaľ máte dosku s písmenami položte na ňu akýkoľvek predmet. Vyvolaný duch bude potom daným predmetom hýbať a ukazovať na písmená. Dopredu tiež musíte zvoliť hovorcu, ktorý ducha vyvolá a dohodnúť sa na tom koho chcete vyvolať. Potom už máte všetko pripravené na dokonalú seansu. Položte ruky na stôl tak aby sa dotýkali malíčkami a palcami. Sústreďte svoje myšlienky na ducha, ktorého chcete vyvolať. Vyvolávanie je v tomto prípade jednoduché postačí veta typu:” Duch mojej mŕtvej babičky volám ťa v túto neskorú hodinu. Objav sa nám. Nemusí to znieť presne takto ale akokoľvek podobne. Potom sa opýtajte či je v miestnosti a ak vám dá znamenie o jeho prítomnosti začnite sa pýtať. Pozor nikdy nezabudnite na konci seansy ducha znova odvolať. Postačí jednoduchá vetička typu: “Duch, ďakujeme ti za pomoc, ktorú si nám poskytol a teraz sa vráť kam ti náleží. Odvolávame ťa z nášho sveta a preto sa už medzi nás smrteľníkov nevracaj.”

Zložitá varianta: Tento postup však nie je úplne podrobný vzhľadom na to, že špiritizmus nie je žiadna zábava . Pokiaľ sa chceš skutočne do niečoho takého pustiť musíš si o špiritizme zistiť veľa vecí, učiť sa správne zaklínadlá a zmysel pentagramov.

Čo budeš potrebovať: je toho veľa ale základom je pochopiteľne špiricistická tabuľka. Ale iný dorozumievací predmet, svätená voda, ruženec, veľa sviečok strieborné kríže, pentagramy, posvätené kadilo…

Pre príklad ako taká pravá špiricistiká seansa vyzerá vám prinášam ukážku z Herpetilovi čiernej mágie(“Vysoko ctihodného Herpentila kňaza spoločnosti ježíša, krátke vysvetlenie čiernej mágie obsahujúce zaklínanie a mena najmocnejších duchov a ich pečatí”) Pozor niektoré časti sú zámerné vynechané pretože to nie je žiadna zábava na krátenie času. K magickým skúškam jest vždy prvým a najnutnejším počinom narysovať kruh, pretože bez neho nikto nie je chránený pred zlými duchmi, ktorí v každú dobu špehujú ľudské pokolenie. Preto nech majster učiní z panenského papieru kruh v šírke deviatich metrov, na ktorom musí byť napísané krvou bielej holubice príslušné mená. Nutno mať palicu rezanú z likového dreva. Všetko vymenované musí byť vyhľadané a pripravené pri nove v stredu alebo piatok v hodinách, ktoré sú venované týmto planétam Merkúru a Venuši, informácie o hodinách možno vyhľadať v astrologických knihách. Majster pri tom musí byť sám, ak však chce viacej osôb musí byť ich počet nepárny. Keď bolo toto všetko správne a dobre pripravené nech vstúpi majster sám alebo so svojimi učňami do kruhu a pri vstupe vyslovuje: Harim, Karis, Astacas, Enet, Miram, Baal, Alisa, Namutei, Arista, Kappi Megrarat, Sagisia, Surathakar…

Pár typů, jak lze ducha vyvolat

  • Sedněte si s lidmi, které seženete,že s vámi půjdou do kolečka a chyťte se za malíčky a jako ochranu si udělejte ochranný kruh pokud nechcete, tak si vezměte alespoň na sebe něco stříbrného, ale musí to být pravé stříbro!!!!
  • Pak si určete nějakou věc podle které budete určovat,jestli v místnosti duch je nebo není.
  • Všichni zavřeme oči a jeden z nás říká: Duchu (teď řekne to jméno toho ducha, kterého chcete vyvolávat)! Pokud tu jsi shoď tu sklenici z poličky (předmět si můžete vybrat jakýkoliv)!
  • Otevřete oči. Jestliže předmět spadl, tak je duch v místnosti.

Druhý způsob vyvolávání

Takže opět si sednete do kolečka a říkáte dohromady: V bílém lese, v bílém kočáru, v bíle rakvi leží (a teď to jméno toho koho chcete vyvolávat).

Tento způsob je stručný a je spíše pro začátečníky, ale pro pokročilejší máme ještě 3. způsob!

Třetí způsob vyvolávání

  • Takže zatáhněte si žaluzie (záclony), aby byla v místnosti co největší tma a sedněte si např. s kamarádkou na zem.
  • Poté rozsviťte svíčku a počkejte, až se trochu rozhoří a řekněte: např.vy si musíte říct jméno toho zemřelého a kdy se narodil a zemřel, takže např. Karel Hadřík 1925-1989 a teď nejdůležitější otázky:
         Jsi přítomen v této místnosti?
         Zemřel jsi přirozenou smrtí?
  • Po té společně opakujte text: Karle Hadříku (vy si řekněte to svoje jméno zemřelého) zemřelý 1925-1989 (vy ten svůj rok), pokud jsi v této místnosti, dej nám svoje znamení prudkým pohnutím plamene svíčky.

Keďže ja s týmito rituálmi nemám pražiadne skúsenosti a neviem ani približne odhadnúť ich účinnosť, ak sa rozhodnete niektorý z nich vyskúšať, napíšte do komentárov, čo sa vám podarilo, aby sme sa všetci vedeli poučiť!

A pre tých, ktorých zaujímajú duchovia a vedia po anglicky, tu je jedna on-line hra, kde si môžete vyskúšať, nakoľko “obstojíte” v svete duchov… 😛 (Mňa zlikvidovali okamžite.)

170 thoughts on “Vyvolávanie duchov

  1. Vyvolavanie duchov…No zaujimava “sranda” fakt!..O tomto uvedenom postupe nebudem rozpravat,lebo mne pride celkom zly,kedze ruzence a neviem co vobec nam neprispeju k vyvolaniu ducha.Duch,teda ak sa to da tak nazvat, v takychto pripadoch asi ani nepride.Viem,ze duchovia,teda akoze zomrele duse,pridu len z “pekiel alebo ocistca” preto sa tam nepouziva nic biblicke,spojene s bohom a pod.Dobry duchovia nepridu,kedze su uz kvazi v nebi.Pride len duch zly.Ako mozno je to dusa cloveka ktora je stale medzi nami,a my sme jej otvorili dvierka do nasho sveta,vecsinou ludia tychtto dusi boli zavrazdeni alebo spachali samovrazdu. Po vyvolani vecsinou duch urobi svoj znak-pentagram posuvanim predmetu.Ked je hlavny cip otoceny k mediu,radsej treba ducha hned odvolat.Vravi sa totiz ze je to akysi vyssi rad zla,ci nejaky pomocnici satana,alebo nieco take..ked je cip otoceny od druhej polovice od media je to lepsie. toto je strasne na dlho rozoberat.Kto ma zaujem rada mu odpoviem na nejake otazky: Ja som mala zatial 2 zazitky,ale som si povedala dakujem nikdy viac. odporucam precitat si rozne pribehy…Mozte aj ten moj na adrese http://www.vedomie.sk/clanok/653/vyvolavanie-u-janky.html

    Páči sa mi

    • Fúú, kozliatko až som sa zapotila…. :/
      Niesom z tých čo vyvolávali v živote ducha, na mňa sa nakontaktoval ten “môj” sám a nie cez špiritistickú tabuľku a ani cez správne kyvadlo ale cez moju vlastnú tabulku , urobenú iba z papiera do polkruhu a z písmenok a kyvadlommi bol zlatý prsteň na nitke. .Som NAŠŤASTIE veriaca v Boha /svetlo takže ma to nezabilo, “nevycucalo ” , “nesaje ” , nestraší .. 😀 Ozval sa mi môj depostický a tyranský otec , vraj prišiel zo svetla a chcel odpustenie aby mi mohol tu na Zemi pomôcť. Vtedy mi zachránil život 3x v priebehu jedného roka. (chcela som spáchať samovraždu , skoro som ostala na ulici ako bezdomovec a nechýbalo vela aby som ozaj umrela na zápal pľúc ) Takže ja nesuhlasím ,že sa ozvú duše z nejakého “predpeklia” či “satanské stvorenia “. Kto vie čo je na “druhej strane” , ten vie aj aké právomoci smie,či nesmie mŕtva duša mať.
      Ale “bežnému človeku” by som to neodporúčala..Skúšali to pubertálne dievčatá z našej rodiny a našťastie sa im nič nestalo, tiež sa modlia k Bohu/svetlu a to im túto zábavku asi odpustilo a mŕtveho nevyvolali .Dokonca jeden “prípad” skúšal vyvolať démona , na satanských stránkach hľadá stále “návod” , no kôli tomu že sa denne modlí,sa mu to nepodarilo..
      Ludia pokúšajú, kým to nedos***rú a potom sa čudujú, že majú problémy.Nájsť exorcistu nieje výhra, a nájsť médium čo ozaj vie “vyhnať ” ducha, to je dnes luxus.Nie kôli peniazom ale takých ludí je na jeden prst ….

      Páči sa mi

  2. Ja by som duchov určite nevyvolával.
    Som presvedcený, ze v mojom dome su zlí duchovia. Zvyknem mať nočné mory, ktoré sú až neuveriteľne brutálne. Niekedy v nich vidím veci, na ktoré by som sám nikdy neprišiel a s ktorými som sa stretol az o den neskor. Naozaj som ich nikdy predtym nevidel. Mám stále ten pocit, že tu so mnou niekto je a berie mi energiu. Z ničoho nič mi naskočia zimomriavky a akoby sa mi na pár sekúnd zatmelo pred očami.
    A keď vtedy žmurknem, akoby som videl diabolsky červené oči. Dokonca sa mi už dvakrát stalo, že niečo ma silne stlačilo rukou za plece. To bolo veľmi desivé. Raz ma niečo potiahlo veľmi silno za tričko. Až tak, že som sa celý zaklonil, ale keď som sa otočil, nik tam nebol. Možno to znie smiešne, ale predstavte si, že ste vnoci na záhrade a niečo by vás tak vystrašilo…
    Čo mám urobiť? Pomohol by kňaz? Prosím, stalo sa niekomu
    niečo podobné, ako mne? čo by ste robili na mojom mieste?

    Páči sa mi

    • Patrik, aj my sme mali v byte ducha, v podstate nerobil nic strasne len sa nam stracali veci a objavovali sa na inych miestach. aj ked nebolo velmi prijemne mat stale pocit ze ta niekto sleduje..dokonca sme ho aj parkrat videli…mama to nakoniec vyriesila tak, ze pokropila byt svetenou vodou..u nas to stacilo a odvtedy uz mame pokoj 🙂

      Páči sa mi

    • sleduj znamenia ak je to dobrý duch vždy pride s prijemnou vonou kvetou vonnych sviečok a podobne ale ak z ničoho nič zacitiš pach mrtvoli hniloby a podobne radšej vihladaj knaza ktorý dom vysvetí a ak duch nezmizne neakých spiritualistou ktorý ho zahnaju v tom pripade že duch neodyde je to zlý duch a ten sa bude snažiť s teba vyžmýkat všetku energiu a vihnat ta odtial kde prave si byvaš alebo ja enviem takýto duchovia su zlý a preto nezanšaju priam ennavidia svete predmety ako su biblie knihy no neskušala by som ich zahnat ohnom.

      Páči sa mi

      • Prosím ťa dá sa odvolať neak zlý duch som si 100% istý že je na jednom mieste zlý duch aj cez deň som tam citil hnylobu s ktorej som sa asi tak 5x skoro pozvracal bol to neskutočny zapach hnyjuceho mäsa nechcem o tom hovoriť fararovi alebo tak mysleli by si o mne že som blázon alebo tak raz ma to s toho miesta vyhnalo začalo to na mňa vydávať strašne neľuske desive zvuky čim bližšie som bol k tomu potom som odtial utiekol špritom obledol som zľakol som sa a stale to je na tom mieste psi na to štekaju neviem ako sa toho zbaviť vieme o tom 3ja chalani sme ujisteni že to je zlý duch prosim o neaku radu ako sa toho zbaviť

        Páči sa mi

  3. Ahoj Patrik…No smiešne to nieje ani náhodou je to fakt desivé…No skus nejaké kadidlo na očistenie alebo olej ktorým sa možeš natierať aby ťa chránil…mám ti poradiť nejaké ,,recepty,, ???

    Páči sa mi

  4. Hm dobre ale mohli by sme to riešiť cez icq alebo pokec…Pretože mi strašne seká táto stránka..a kým by som to napísal tak skončia letné prázdniny takže pls daj mi tvoj nick alebo čislo icq …

    Páči sa mi

  5. tu otazku si peosim nevsimajte-vtedy bolo po pol noci a nic som nevidel=).No,ale vzdy hovorite o nejakom kruhu-viac ludi-.Musi to byt viac ludi,nestaci jeden? A este drobnost-pre vsetky tzv:nadprirodzene-musime byt uvolneni,v tranze alebo podobne.Netreba byt v niecom takomto aj pri vyvolavani?

    Páči sa mi

  6. precital si si moj clanok?? ..nie netreba,vecsina je to kruh ludi,v kruhu su rozlozene pismenka dookola a teglik na hybanie.Viac ludi,hm,asi to je kvoli energii,lebo to z nas cerpa enegiu,a sviece su na to aby oslabovali.
    Patrik!
    mozes mat urcite v dome nejake zle energie,mozes skusit aj sam niekedy doma sa uvolnit a urobit si akokeby ritual ,alebo skusit rovno vyvolavanie,prist by mal duch ten “co je najblizsie”/teda ten co robi neplechu.A potom ho pomocou biblie odvolat alebo nieco take.Ale ten knaz by bol najlepsi,popripade nejaky vyhanac diabla.Nie je to sranda,verim ti.Na to ze kamosovi sustavne vylietaval riad z linky a padal na zem a ze im trieskali okenice.Neviem ako je na tom teraz ale viem ze sa musel prestahovat lebo ani knaz nepomohol:(

    Páči sa mi

  7. Reagujem na prvy komentar Kozliatka… Duse zomrelych sa este nenachadzaju ani v nebi ani v pekle a ocistec vobec neexistuje. Duse mrtvych budu ozivene pri Poslednom sude, dovtedy akosi “odpocivaju”, teda este nie su zmrtvychvstane. Na Poslednom sude sa rozhodne, kto bude zmrtvychstany (“nebo”) a kto navzdy zatrateny (“peklo”), teda jeho dusa zanikne. Ja osobne som duchov takymito sposobmi vyvolavala niekolkokrat (aj ked netusim odkial som tie postupy poznala kedze vtedy som o tom este nikde necitala), nikdy mi ziadne znamenie nedali, no pocula som aj o pripadoch ked sa to vraj podarilo a nie najstastnejsie. Myslim, ze prave na tejto stranke som citala, ze ked chcu ludia spojit svoju energiu, nesmu sa chytit za ruku, lebo prekrizenie ruk a prstov zamedzuje toku energie. Okrem toho, podla dalsej teorie (tiez objavenej na tejto stranke) dusa po smrti splynie s Energiou, teda ak si to dobre vysvetlujem, zapoji sa do Kolektovneho vedomia a straca svoju individualitu. Podla exorcizmu si pri vyvolavani duchov tak nanajvys mozete vyvolat nejakeho demona ktoreho zaujala vasa nebezpecna zabavka a rozhodol sa zakrocit len tak “pre vlastne potesenie” a nie kvoli tomu ze ste ho volali a potom aj niekoho posadnut. Zalezi na tom, v co verite, ale celkovo z toho vyplyva ze je to bud hlupa strata casu alebo nebezpecna hra. Pokial potrebujete odpovede na nejake otazky, tak radsej skusit Tarot alebo spojit sa so svojim Sprievodcom alebo Anjelom, tiez zalezi od toho v co verite alebo ako to nazyvate.

    Páči sa mi

    • Cherrysnicka,
      to s tým “nebom” a “peklo” a “duša zanikne” to bolo 100-bodové! Vtip roka pre ezoteriku . 🙂 Ako môžeš veriť v reinkarnáciu keď tu píšeš, že duša “zanikne”? V Indii by ťa “zatratili ” za takéto slová … A aké nebo??? Ved aj ten čo zabije dostane šancu sa raz do “neba” dostať! Sme ľudia,sme krvilačný od počiatku vekov a aj tá najčistejšia dušička na Zemi niekedy dávno niekoho zamordovala . Ale je tu tisíce rokov, takže si to nejak už “odčinila”. Mám informáciu , že duša sa dá “rozbiť” len poriadne silnou kliatbou od čierneho mága, ale overovať si to nepotrebujem a dúfam,že je to len prkotinka z Harryho Pottera alebo nejaký poplašný signál od mágov, aby sme my bežný ludia s mágiou “neharašili” 😀

      Páči sa mi

  8. Ja si myslím,že najprv by bolo dobré skusiť to sám až potom skusíť nejakého kňaza…neviem či sa Patrik vyznáá v takýchto veciach alebo nie pretože ak je iba začiatočník rituál nemusí byť stopercentný a nemusí dopadnuť ani uplne najplepšie…Vyvolanie ducha by som veľmi neodporúčal,pretože by sa mohlo stať že sa mu ho nepodarí odvolať a bude to horišie ako predtým…uplne ideálne by bolo niečo takéto…

    zmiešať bazalku,bobkový list a škoricu…posilniť ich a zmiešať ..tú použiješ na ochranu ..aby
    sa nestalo niečo také,že ťa tá potvora ovládne alebo niečo také poprípade môžeš do toho
    pridať aj sol.a na mieste kde rtuál budeš robiť urobíš z tejto zmesy kruh do ktorého si
    sadneš…do vrstvy v ktorej bude urobený kruh položíš 5 bielych alebo červených
    (lepšie by boli biele) sviečok v rozmiestnení pentagramu( päť cípej hviezdy a jej
    vrchol bude hore) ak nevieš ukážem na pokeci alebo ako. a ešte si urobíš kadidlo z
    cesnaku,mäty piepornej a bazalky..tuto zmes posilníš a spápiš na drevenom uhliku.
    Priebeh rituálu bude asi taký že wsi sadneš do kruhu zapáiš sviečky a uvolníš sa budeš
    si predstavovať..ako ti z rúk a kadidla prudi energia ktorá ničí všetko zlo v tvojej izbe,rozustí,
    rozbie zašliape a rozmetá ho v prázdno.odporúčam mať otvorené všetky okná v izbe
    pretože cesnak má mocný a štiplavý dym..A skus dýchať iba ustami.ked skončíš a
    stále horí kadidlo zatvor všetky dvere a okná a urob ešte toto…asi 9 dní pred rtuálom si zober
    jablkový ocot,soľ (asi lyžičku), cesnak (aby som nezabudol všetky veci musia byť
    usučené a pomleté) a bazalku.To všetko zmiešaj a zalej octom.Posilni. za deveť dní preced
    a tekutinuteraz použiješ tak že všetky otvory v tvojej izbe..potrieš týmto octom. a použiješ
    energiu z tvojích ruk a budeš si predstavovať že utvorí ochrannú vrstvu ako sklo,ktorá do izby
    nič neprepustí…potom zahasíš kadidlo a je koniec..A ešte k tomu posilnovaniu.robí sa to
    tak,že si opäť predstavýš ako z tvojich rúk prudi energia a vchádza do rastlín.dobre to je asi
    tak všetko ak tam budú nejaké chyby gramatické tak sry som to písal narýchlo.Pokojne ak
    máš nejaké dtazy tak sa pýtaj.

    Páči sa mi

  9. Ďakujem velmi pekne, vsetkemu rozumiem a pomaly si zacnem pripravovat veci.
    Ak to nevíde, o rok, na 3 kráľov si dám posvatit dom. Budem sa snazit.
    Ale ešte sa chcem spýtať na tieto metódy, lebo som počul že si tým môžem akurát tak privodiť zle, lebo sa to spaja so satanizmom. Ja to kazdopadne vyskusam.
    Este raz ti dakujem Erik!!!

    Páči sa mi

  10. V pohode rád pomôžem…Hm satanizmus by som k mágií nemiešal v satanizme sa ubližuje to môžeš ublížiť tak tak maxmimálne rastline ktorú vytrhneš zo zeme lebo ju potrebuješ.Snažil som sa použiť tam nejaké také dostuplnejšie ingrediencie…keby som tam dal kadidlovník,alebo citronovú trávu tak by si asi gulal očami ;)…tým chcem povedať že ty asi nebudeš nejaký skúsený mág hej ???

    Páči sa mi

  11. Patrik
    Od satanizmu to máš ďaleko čo ty chceš spraviť, jednoduché vysvetenie si dávajú dodnes rôzne kresťanské rodiny a tak, takže nevidím na tom nič zlé.

    Páči sa mi

  12. Ahojte,

    ja mam s tymto druhom “zabavy” pomerne velke skusenosti,

    Najprv by som chcel upozornit ludi ktory to beru ako ciro ciru srandu nechto ani nezacinaju pretoze to nie je az take “funny” ako sa moze vzdat.

    Dosku na vyvolavanie mam z Ameriky a mozem vas ubezpecit ze funguje 100 percentne.

    Postup je jednoduchy sadnete si zlahka sa dotykate “Oracla” co je nieco ako tu spominany pohar no ma 3 uholnikovy tvar s niecim ako lupou v strede. Otazky su jednoduche, Spitate sa ci je niekto kto sa chce s vami rozpravat a cakate na odpoved alebo vyvolavate priamo osobu ako to tu je uvedene. Nasledne vam duch vie odpovedat tym ze vyhlaskuvava jednotlive pismena zo slov tak je vhodne aby ste mali nejake pero a papier a tiez jedneho kto bude pismena citat a zapisovat aby ste nasledne mohli odpoved vediet spravne precitat.

    Zaujimave bolo ze odpovede boli pisane v roznych jazykoch, zatial v troch, slovencine, anglictine a polstine.

    Nasledne sme si niektore informacie overovali pomocou googlu a boli sme prekvapeny ze informacie nam podane sa zhodovali s rokom umrtia a vekom osoby, ktora, ako nam tvrdila bol duch….

    Tak asi tolko

    Páči sa mi

    • martin,
      mne prišlo vtipné ako ste pekne naleteli.Vo svete duchov neexistuje “jazyková bariéra “, mne od “zahraničných” duší chodia slovenské správy.

      Páči sa mi

  13. Este su aj dalsie sposoby ako vyvolavat duchov… napr. spiritisticky stolik…
    je to hociaky stolik okolo ktoeho sa posadia ucastnici vyvolavania . vsetkymi prstami sa zlahka dotykaju povrchu. spolu odriekaju stolik hore, stolik hore, casto nasleduje okamzita reakcia. stolik sa bud zatrase alebo na jednej strane nadvihne. skupina potom moze klast otazky. jedno klopnutie stolika znamena ano a dve nie. Ak je medzi pritomnymi skepticka osoba nemusi to fungovat. tato manipulacia so stolcekom sa vyuziva ako spolocenska hra, ale moze byt aj nebezpecna… ak skupina nie je naladena pozitivnou energiou moze k sebe privolat nepriemne entity.

    Páči sa mi

  14. 😀 na to wyhananie si mozte zawolat uja Constantina :D:D ale ne… aj u nas buchaju hrnce…pocut ako nekdo chodi po byte.. sa sama bojim po tme doma 😀 esteze mi nasi kupuju korelku :Daspon nejaky ziwy twor a ked este aj moja mama si zapaluje swiecku a sa twari jak ta wystrasena korelka co budem mat ta to uz je co powedat 😀 .. inak..s kamoskou sme wywolawali ducha w pivnici u nas w panelaku …robili sme normalny postup podobny jak je tu.. bola tam tma jak w rohu a ked sme tu formulku zopakowali 3 krat sme cakali .. a ono sa tam zablikalo swetlo ..a wyypinac bol jasen ze za nami .. keby ste wideli jak sme zdrhli.. skoro som ja (w takoom maldom weku:D) infarkt dostala.. ale neni to sranda odwtedy som uz w ziwote nenwywolawala nikoho ani nebudem 😀

    Páči sa mi

  15. Ste normálny??? ako môžete vyvolavať duchov ja sa o temu duchovia zaujimam celi život a prave preto by som si taku hluposť nikdy nedovolila …. čo je mrtve treba nechat na druhom svete a nevolat ho naspäť. duchovia si svoje už v nasom svete odzili preco ich privolavať len zo srandy …??? poznam ludi ktory sa s tymto zahravali … nakoniec ich ty duchovia mlatili a na vyhnanie museli volat az biskupa pretože kňaz tych duchov nemohol vyhnat najmladsia dcera z toho zošalela….. sa uvedomte

    Páči sa mi

  16. Ak je v dome “duch”, je velmi nepravdepodobne, ze je zly…. je to dusa, ktora sa odtialto nevie dostat a hlada pomoc, lebo si sama pomoct nevie….moze to byt preto, ze si sama neuvedomuje ze uz musi odist… to sa stava hlavne vtedy, ak umrie velmi rychlo, napr. autonehoda… moze v dome tiez zostat preto, ze ho k tomu miestu nieco taha a ma pocit ze este musi nieco urobi… je vela pripadov, ze duchovia strasili ludi… ale vzdy je to z nejakej priciny… daju sa poslat prec… duse sa mozu dostat do svetla, ked pride nejaka im blizka dusa, ktora im ukaze cestu…nemyslim, ze duchovia su zli… a to ako tu uz spominala osoba Kozliatko, ze duse su po umrti v nebi alebo v pekle, je pekna kravina… po umrti sa duse vacsinou stretnu so svojou duchovnou skupinou a predstupia pred takzvanu radu starsich… tam si vypocuju nazor na svoj prave prezizy zivot… kym sa znova narodia uplynie nejaky cas… a k tomu co pisala eja, nemam rada cirkev a nemyslim ze bolo potrebne volat az biskupa… su pripady telesneho nasilia od dusi, ale to je zo zufalstva alebo z neinformovanosti, ze mozu odist do svetla… k tomu je potrebne presvedcit ich… su ludia, ktori ich vidia, alebo pocuju a ti ich dokazu presvedcit, aby dobrovolne odisli a zalezi len na psichike ludi, ci zosaleju alebo nie…. ale pochopte, ze ak vlastnite dom, v ktorom niekto zomrel, je mozne ze tam stale je….

    Páči sa mi

    • a to akože teras ked ich počujem vnimam aj vidím naštstie sem tam iba a chodia si ako ekby nič.. tak chcu aby som im tie brany otvorila ja a poslala spat ? neako som si už zvykla že su tu ale neni zrovna prijemne ked sa v noci zobudite z okna vidno že aj ekd je noc ešte stael dostatočne vidno aj okno aj radiator a to všetko eln pred vami je huta tma a nevidite nič a citite pritomnost niečoho.. a to toto ma poslat preč ? u r okay ?!

      Páči sa mi

  17. cherrysnicka,
    preco myslis ze dusa zanikne??? je to energia a ta sa moze len preskupovat… vies si predstavit, ze niekto kto zil par tisic zivotov, zazil toho strasne vela a je zrazu za malu chvilku zatrateny, alebo zniceny? k comu by to potom vsetko bolo??? naco by to robil? jedine misto kde clovek trpi je zem… peklo je vymysel k tomu, aby ludia hadzali viac penazi do zvonceka a verili, ze tym si ziskaju miesto v “nebi” a snazia sa tym uhradit vsetky hriechy… a veria ze ak budu pravidelne chodit na spoved, budu ocisteni… ale ak existuje Boh a miluje nas tak, ako to tvrdi cirkev, preco by nas teda posielal do “pekla”, kde by sme naveky trpeli… na Zemi budeme dovtedy, kym nebudeme vyuzivat cely potencial naseho mozgu a sami sa nepremenime na energiu… lebo ked budeme energia, nebudeme potrebovat telo… a ak budeme na urovni, ktora sa rovna” bohu”, mozeme sa s nim spojit a nemusiet uz prezivat dalsie zivoty na zemi…
    to je moj nazor… ( a vopred sa ospravedlnujem, ak nevychadza s inymi presvedceniami a niekoho som urazila..)

    Páči sa mi

  18. aj ja som raz videla duxa . umyvala som riad a z nasej kuxyne vidiet vxod do obyvacky, no a neviem preco ale zrazu som sa len otocila a videla som newiem nieco ako hmlovinu alebo zoskupenie milionov malyx bodiek ktore tvorili obrys postavy a vxadzalo to do nasej obyvacky vtom momente ako som to zbadala som myslela ze zinfarktujem a hned som zacala vkricat na mamu. skoro som sa rozrevala co som sa tak strasne zlakla. potom neskor mi mama hovorila ze citila ako keby bolo volaco v dome taky neprijemny pocit lebo aj ona potom videla v nasej pivnici nieco podobne akoby obrys nejakej zhrbenej babky ktora prexadzala cez pivnicu. nastastie odvtedy som uz nic take v nasom dome nevidela a som uprimne rada.

    Páči sa mi

    • ak to bolo niečo ine ako viditelnaa zretelna postava maš problem potom to neni nič ludske ale skor demon alebo smatobe zuloa tak som som to čitala kdesi že ak to je tmava hmlovina je to zle a zavolala by som si vihanacou duchou aj ked si už envidela on preds nemál dovod sam odyst a to že ho envidiš ty neznamena že tam nieje alebo že ho nik iný nevidí

      Páči sa mi

  19. gilthoniel,

    to co pises, to mi je zname, mam to od ludi, ktori su napojeni na tych tam hore, akurat to po smrti o rade starsich, ktori hovoria nazory na nas zivot, tam sa mi to nezda.

    viac mi sedi to, ze vraj pod vedenim nasho neviem, strazneho anjela, alebo niekoho znovu prezivame svoj zivot, ale precitujeme aj dopady nasich cinov na ludi, s ktorymi sme bli v styku. tak sa ucime. ak sme sposobili bolest, precitime ju, ak radost, tiez.

    to mi pride pravdepodobnejsie. ved nazory niekoho ineho, co aj z tej druhej strany su furt len nazory, s ktorymi mozu ti zatatejsi z nas uz len z principu nesuhlasit, kdezto ak si nieco vyskusame na vlastnej kozi, lepsie sa poducime.

    ale co uz my vieme, uz sme zabudli, ako to bolo predtym, nez sme sa znovu narodili. znovu sa rozpomenieme, ked sa tam vratime.

    Páči sa mi

  20. Esme,

    tá Gilthonielina “rada starších” je prevzaná z védickej karmy (teda nie ezoterickej karmy). Pokiaľ si správne spomínam, duša po smrti ide k nejakej inštancii (boli to dve bytosti so značne indickými menami, akože aj inak), tam sa s ňou rozoberá jej život (“poučenie z krízového vývoja v strane a spoločnosti” 😛 ), potom (alebo predtým?) má čas tíško si ho premýšľaním spracovať a nakoniec sa rozhoduje, akú lekciu si berie do budúceho života a dévy (u nás asi: anjeli) potom naplánujú jej zrodenie do istého prostredia, rodiny a času tak, aby si túto lekciu mohla spracovať.

    Ten strážny anjel po našom a déva po indickom 🙂 sa potom stará o to, aby sa nám do života dostávali situácie, kde sa budeme môcť učiť, ale súčasne aby sa nám dostávali plody našich minulých karmických skutkov. Čiže dévy fungujú ako “poštová doručovateľská služba”, ktorá nám doručuje obsielky s faktúrami za to, čo sme v minulosti “nakúpili”.

    Páči sa mi

  21. Citala som, ze ta takzvana rada starsich, sa sklada zo starsich dusi, cim je nasa dusa starsia, tym je v rade viac dusi a musia mat vyssiu uroven… kazda ma na sebe nieco, co dusi, ktora predstupuje pripomina to, co urobil v najblizsom zivote… mozu mat plaste roznych farieb, ktore pripominaju napr nejaku vlastnost, ktorej sa clovek naucil, alebo mavaju privesky, na ktorych su rozne zobrazenia.. tato rada nie je k tomu aby duse zastrasovala alebo poucovala… duse maju pred svojimi radami velky respekt a citia velku zodpovednost a ked predstupuju su si vedome vsetkeho co vo svojom poslednom zivote vykonnali… na rade je len aby pripomenuli co bolo spravne a co mohlo byt aj lepsie… najvacsi respekt pred radou maju duse, ked spachali v poslednom zivote sebevrazdu, nasilne ukoncenie zivota… je to z vypovedi subiektov, ludi, ktori sa v stave hypnozy dostali do okamihu ked naposledy zomreli… bolo ich velmi vela a vsetci to vnimali skoro rovnako… bolo tam opisovane, ze duse maju podobny svet nasmu… ze maju nieco ako skoly, nemocnice, knihovnu a podobne veci…. Učení duší- Michael Newton, to je kniha kde to dost podrobne opisuje… je to dost zvlastne… ale paci sa mi to 🙂 …
    co vy na to?? aky mate na to nazor ?

    Páči sa mi

  22. Helar, Gilthoniel,

    mi napadlo, ci nahodou jednym z tej rady starsich, alebo sprievodcov nebude aj strazny anjel cloveka? spozname ho ńa tej druhej strane? rozpoznavaju ludia z tej knizky jednotlive duse? alebo vasi anjeli, Helar, nespominaju to?

    Páči sa mi

  23. esme,

    ludia rozpoznavaju jednotlive duse, vedia ich mena, pretoze sa uz s nimi v minulosti stretli… existuju dva odchody po smrti, jeden z nich je, ze sa dusa stretne so svojou duchovnou skupinou, cize duse, ktore pozna a su jej najblizsie… vacsinou do nasej duchovnej skupiny patria duse, nasej terajsiej rodiny.. cize mozu to byt nasi rodicia, surodenci, partner… a radu starsich tiez pozname… a neviem ci je v rade strazny anjel, ale nas sprievodca mozno ja nas anjel strazny, no na to sa musis opytat Helar… ja sa v anjeloch zatial moc nevyznam 😀 ale asi zacnem studovat 😀

    Páči sa mi

  24. ahojte
    neviem kde a komu pisat ale mam taky problem ze dokazem vidiet to co iny nie
    ja neviem ako to……proste vidim take veci co su neuveritelne.mam na mysli postavy ludi,hlasy
    mozno som blazon ale nechapem tomu
    prosim potrebujem sa s niekym o tom porozpravat,niekto kto vie ze take daco existuje
    a mozno si to aj namyslam,ale prave to neviem
    dakujem

    Páči sa mi

  25. Niesi jedina takych je nas tu plno čo vidíme veci čo iný nevidia 😀
    Kludne pis ja citam pozorne 🙂
    Tie postavi a hlasi budu najskor mrtvi ludia

    Páči sa mi

    • plno…no neviem….moze to mat nieco spolocne s tym ze v rodine mame schopnost vestit aj vesticu??…ano asi mrtvi ludia ale niekedy mam pocit akoby mi stale nieco vraveli…nieco dohovarali aj ja neviem co……..a v byte som zistila ze chodi akysi paan v hnedom klobuku a hnedy dlhy kabat…dole nohy mu nevidno a asi 20-30cm nad zemou….ani tvar som mu nevidela…..a raz som pocula plakat male dieta….a potom moje meno…..sa citim jak blazon…ja nechcem nikoho vidiet ani pocut

      Páči sa mi

  26. Ale má to celé s tým niečo.
    Preskočilo to aj na teba.U nás sa takto dedí tiež jedna schopnosť len nikdo o nej nevraví a nepoužíva ju bo dlho trvá kym sa ju naučíš a rozvinieš naplno.

    Neni si blazon len ty ludia citia že cez teba môžu uľaviť svôjmu trápeniu tak za tebou chodia.Nemôžeš im to mať za zlé ale ak ich naozaj nechceš viac vidieť ani počuť tak si buĎ sprav ochranu v izbe alebo si nechaj zatvoriť kanál.
    Alebo sa s tými mŔtvimi dohodni.Ak ti nedajú pokoj tak nezabudni najspolahlivejšia ochrana je Om mani padme hom,kadidlo,tyčinky a vysoké tóny tibetských zvoncov.

    toto je tarina mantra. pros taru o ochranu a spievaj túto mantru.
    Viac ti myslím povie aj helar.Ale zatiaľ aby si sa nebála 🙂

    Páči sa mi

  27. Ahoj Helar.Potreboval by som vazne poradit ohladom ,,ducha”…ktory akosi uz tu nema byt..proste je to dievca alebo zena..neviem presne a uz som ju viackrat videl doma..Zistil som ze uz davno sa vravelo ze pouzivaju zrkadla a vodu ako portaly na prechod medzi svetmi…to by to vysvetlovalo…bola skrcena a sedela priamo pred zrkadlom..cez ktore nebolo vidno ked tam bola…neviem co to mohlo byt…a ked som sa potom opat v noci zobudil…tak tam uz nebola….ja som sa ju bal oslovit….ze co ak by niecoo sa stalo…co mam robit???najlepsie ju vyvolat…prosim nejako jednoducho…..ale co ak komunikacie medzi nami nepojde…..ako mam vyvolat niekoho koho nepoznam???netusim kto to je…POSIM POMOOC…..velmi naliehavo….a mohli by ste si prosim pozriet moj blog???Dakujem vam za pomoc..

    Páči sa mi

  28. Ako dlho k tebe chodi?
    Vyvolaval si duchov?(ak s detskej zabavi tak teda ako fajn.. )

    Ak poznas jej meno alebo aj ked nie.
    Ak je dobrá poziadaj ju nech odíde a nechá ta na pokoji.
    Ak ste ju vyvovalavi tak ju proste uvolni.

    Ochrana:

    V tej miestnosti do rohov nasyp sol a odriekaj pritom otčenáš a vizualizuj všade biele svetlo ktoré neprepustí nič.
    A povolaj si anjelov na pomoc pri tom.

    Obrana:

    Tvojou najvacsou obranou je láska a dobro.
    Môžeš nato ísť tak ze ked ju nahodou uvidis aj napriek ochrane tak odriekaj om mani padme hom alebo om tare tutare tuse svaha. mna ta druha mantra takto vyhodila zo zleho sna v ktorom ma chytil duch.

    Utok:

    Neodporucam:-)

    Vyjadrite sa aj ostatny..

    Páči sa mi

  29. andrej2012,
    moze to byt osoba, ktora byvala v tom dome uz predtym a zomrela tam, ale ak je to novy dom, tak to moze suvisiet s minulymi zivotami, alebo sa na teba niekde nalepila… kazdopadne, uz tu nema co robit a treba ju poslat do svetla.. v takom pripade za nou musi prist nejaka jej blizka dusa a pomoze jej odist. neviem ako sa to da urobit, my to robime cez srt, ale mozes sa skusit pomodlit a poprosit aby odisla a nevracala sa… ak tu bude prilis dlho, moze nabrat viac energie a bude viditelna viac ludom… urcite by sa rada dostala prec..

    Páči sa mi

  30. Dakujem Vam za pomoc …urcite o vyskusam..ale mam pocit..ze uz viem kto to je…jedna kamaratka prechadza..velmi tazkym obdobim a ma velke problemy..a vtedy ked som to dievca videl…tak ona spravila velku hlupost…Je mozne ze by vtedy za mnou astralne cestovala aj ked nebola mrtva??Bola tak polo..ze ona odpadla….ze aj svetlo videla…a ze potom sa normalne prebrala….Bolo by mozne ze by v spanku za mnou chodila???Prosim opat naliehave…a casto pocuje nieco ako: ,,Dovela gabineto de domini.alebo Farete lingvis singuli dum non pueli kunos ka nentes di tumos……ale neviem presne….ak sa to pise..prosim nevie niekto co to znamena??ak to nieco znamena??Dakujem moc…

    Páči sa mi

  31. a nasiel som si tam chybu..malo by to byt…:Dove la gabinetto de nomini….a potom Favete linguis singuli dum non pueli kunos ka nentes di tumos…alebo tak a dakujem za pomoc…:)

    Páči sa mi

  32. čaute ľudia dlho som sem nepísala 😀 ale mám jeden problém :D.. wlastne otázku 😀 či môžu zwieratá cítiť prítomnosť duchow alebo sa ich aj ľakať?? :D… wiete ja mám doma tú spomínanú korelku a niekolko krát sa stalo že w noci z ničoho nič sa “niečoho” zľakla.. skákala jak šialená po klietke a w očiahc sam strach.. a nehoworím blbosti lebo sa nemôšm potom wyspať .. lebo sa bojím 😀 a nieln to ..ono ked sa tak ľakla a šramotila samo sa nám zapálilo swtlo w chodbe… minule to bolo radio 😀 je to normlalne alebo čo ? 😀 prosím niekto odpowezte 😀 či moôže byť zwieratko nejakým prostriedkom na éé prejawenie sa alebo čo ?

    Páči sa mi

  33. Zvieratá cítia prítomnosť duchov.A môžu sa ich ľakať.
    No to sa dialo aj nám dokým som sa nenasral až po strop a všetky tie kraviny povyhadzoval doslova zatvorenymi dverami.
    takže?

    Páči sa mi

    • :D:D:D ty si wšetky zwieratáá dal preč?..a problem wwyriešený? 😀 ..lenže ja tuú korelku mám rada 😀 aj fotrowci 😀 ..to sa nedá :D..no mám ju rada dowtedy kým nezčne wystrájať :D.. och .. tak mám smolu asi :Dalebo dakumo “newiditeľnému ” strašne wynadám.. lebo aj tú korelku ľutujem ked to “niekto” robí naschwál ..

      Páči sa mi

      • Nefertity stačí ti nato jeden prst v ktorom si nahromadíš energiu však aurík? 😀 a pošleš tomu lásku príp. to môžeš uvoľniť do svetla ako mi s auríkom takých démoníkov 😀

        Páči sa mi

  34. Helar,
    prosím ťa,idem na pohreb,ako mám ochrániť seba a svoju rodinu,aby sme si domov nejakých nepriniesli,tých našich je už aj tak bohate, ďakujem

    Páči sa mi

  35. No nič pripravíme im kúpeľ v šalvii a vanilke.
    Keď nebude rodinka doma tak si zapáľ šalviu a vanilku v celom byte a poriadne ho vydym len dávaj bacha aby ste nezdutnali aj vy.
    a pusti im k tomu nejaké hlasné zvuky napr. mantry môžeš ich odriekať aj ty.
    vanilka ich paralizuje
    šalvia ochromí a mantry zničia.
    daj vedieť malo by to pomôsť ak nie bude treba vyháňať ináč ale toto zaberie určite.
    v ezoterike dostať kúpiť šalviové i vanilkové tyčinky.

    Páči sa mi

  36. Vanilkové tyčinky mám, mne sa tá vóňa páči, šalviu mám aj čerstvú na záhrade-ale tá by asi zle dymila-aj sušenú.
    Aurík,keď ja ti mám dojem,že tých bytostí je u mňa viac druhov. V spálni to bude asi nejaký duch,lebo len tam cítim,keď si ľahnem jeho dotyky, na ruke mávam škrabance,niekedy má asi zlú náladu,lebo to cítim akoby mi chcel utiahnuť slučku okolo krku.To sa začalo asi pred troma rokmi,keď som sa zobudila so strachom,nemohla som sa hý bať a videla som ho ísť popri mojej posteli. Odvtedy si nepamatám vóbec svoje sny,tak zo tri do roka aj to je veľa. No a potom títo,čo sú v mojej aure,tých cítim vždy,sú so mnou,či som doma,alebo niekde mimo.Tých cítim ako chladivý taký vánok v oblasti tretieho oka smerom dole po nose,niekedy ako ked si dáš studený fén popri uchu.Vo svojej aure, asi takých 3O cm pred sebou vidím tmavé fliačiky,ale aj rózne útvary -také priesvitné,ako sa zvyknú zobrazovať medúzy-rózne vlnovky,posplietané korbáčiky,kolieska,štvorčeky so zaoblenými hranami,drobné modré kolieska,v prostriedku majú bodku.Akonáhle sa na ne zadívam,snažia sa mi ujsť zo zorného poľa smerom dole a do boku.Keď zdvihnem oči sú zasa tam.Vada očí to nemóže byť,to som si už odskúšala.
    Mnoho krát cez deň,ale aj v noci mi začne pískať v jednom uchu,alebo aj v obidvoch a krátko na to sa spustí hudba,je to na hranici počuteľnosti,ale móže byť aj v každom uchu iná.A teraz ma tie koťuhy ťahajú za ucho.Tak včuľ kumštuj 😀

    Páči sa mi

  37. Noooooooooo tak ak s tym chces daco robit budes musiet vyhanat ducha a nadalej spievat mantry ale stále môžeš vydymiť byt šalviou a vanilkou sčasti to pomôže

    Páči sa mi

  38. Aurawiewer, chrobáčik,ja som chcela počuť,že čo to asi je,kto to je, snažím sa s tým skontaktovať,ale sa mi to nedarí.Ani si nevieš predstaviť,aká škola to je ,to pozorovať,ako sa to prejavuje,kedy reaguje na moje konanie,alebo myšlienky.Na druhej strane je pravda,že už ma to unavuje a chcem sa toho zbaviť,lebo sa nemóžem venovať ani kyvadlu,ani kartám,myslím si totiž,že sa mi do toho montujú,lebo mi tam vychádzali samé koniny,ale keď som ich chcela týmto spósobom osloviť,tak sa zadrhli a hrali sa na partizánov.

    Páči sa mi

  39. no astrálne larvi červíky diskarnáti a podobné podradné kraviny sú to.
    A velmi dobre si viem predstavit aka skola to je pretoze to zazivam tiez len inou formou.
    tak si ich tam nechaj ked sa ti to tak páči nebudem ti nútiť pomoc nasilu

    Páči sa mi

  40. Čo sa paprčíš,Aurík,
    ja som nepovedala,že si ich tam chcem nechať a že odmietam tvoju pomoc,keby som ju nechcela,tak sem nenapíšem,nie?Len som chcela povedať,že všetko,čo sa nám deje má svoj účel,aj to zlé je na niečo dobré,aj na tom sa móžeme učiť.
    Tak asi najprv začnem tým duchom v spálni. Zajtra večer budem doma sama,tak vydymím dom šalviou.Toľko móžem urobiť ja a ďalej mi prosím ťa raď ako postupovať.

    Páči sa mi

    • Saltinka,
      Ak mi zistíš niečoho čo tam máš meno ja ti zistím ako to vizerá ak chceš 😀 dúfam že to nebude také ako ten červík alebo hnusnejšie lebo ti poviem keď som ho videl som mal dosť 😀 vieš aký bol hnusný a veľký? 😀 😀

      Páči sa mi

  41. Ja sa s anjelmi nerozprávam,ja som to ešte neskúšala,pred časom som skúšala kyvadlo,aj karty, ale som pochopila,že im nedokážem dóverovať,lebo neviem, či mi hovoria pravdu,alebo sa mi do toho montujú negatívci.Mám aj mapu anjelov od Doreen Virtue, ale tam tiež na otázku,či máme v tele čakry,bola odpoveď možno,ked som sa spýtala,či si robí zo mna srandu,bola odpoveď že samozrejme.Tak sleduj chrobáčik,ako si ja viem robiť srandu a zavrela som mapu a už som ju neotvorila.Takže neviem ako by som sa k tomu mohla dopracovať,čo povieš?

    Páči sa mi

  42. Presne tú,strašne sa mi páči,rada by som s ňou robila,ale ako vravím,na niektoré otázky som dostávala odpovede od veci,tak som sa chcela uistiťa dala som zámerne otázku o tých čakrách.No ja by som to teda znovu skúsila ,uvidím…

    Páči sa mi

    • saltinka tá mapa ti tiež môže vychádzať len vetdy keď sa dobre sústredíš robíš to správne a vieš to.Zo začiatku to ani mne nešlo no ako odpovede mi šli väčšinou dobré ale nie vždy.Chce to cvik ako všetko ja som sa vďaka tej mape naučil komunikovať myšlienkami ikeď som si to neuvedomoval odpovede ma napadali skôr ako mi ich ukázala mapa.Takže som s nimi komunikoval už skôr len som to nevnímal.Skúšaj a uvidíš že ti to pôjde 🙂

      Páči sa mi

  43. Tak, teraz mi povedzte,ako to mám vydymiť,treba miestnosť obísť v smere hodinových ručičiek,začať od východu-tak som to bola voľade vyčítala-okno má byť otvorené,a ďalej neviem.Ako dlho,čo mám pri tom robiť,niečo vizualizovať,alebo čo? A neviem ako dlho dymí šalvia, mám si dať viac,alebo stačí za hrsť?

    Páči sa mi

  44. Je to od Doreen Virtue, mapa je rozdelená na políčka v kruhu,je ich 12,podľa druhu-domov,peniaze,kedy sa to stane,áno,či nie,rozvíjanie jasnozrivosti,duchovná cesta, zdravie,rodina a priatelia,deti,životná úloha ,kariéra.Ku každej tejto sekcii je priradený archanjel,neviem,či má odpovedať on,alebo je to len jeho úloha,akože toto má pod palcom.Podľa toho,akú otázku sa chceš spýtať si priradíš jednu zo štyroch postavičiek na príslušné políčko a hádžeš dvoma kryštálovými kockami.Podľa čísla,čo ti vyjde máš odpoveď. Ja by som to prirovnala k takej predpísanej ouji.Je k tomu výkladová kniha,podľa toho,čo ti vyjde si pozrieš v knihe odpoveď. Myslím,že sa to dá aj s kartami porovnať.

    Páči sa mi

  45. Saltinka,

    nič netreba, len to poriadne vydymiť. Netreba sa chrániť a netreba ani ísť konkrétnym smerom, len nezačínajte od okna, lebo chcete, aby tadiaľ zdrhali. Takže okno si nechajte až na koniec, aby mali únikovú cestu otvorenú.

    Páči sa mi

  46. beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ja budem plakaaaaaaaaaaať
    ( to sa tu ludi natesi natom tak radsej nie)

    Ja idem pekne hladat tu prekliatu vudu ihlu.
    Moja mama je ina zaklínačka ,, dávaj pozor aby si ju nestratil a malí sa na nu nenabodol” ( mali je moj synovec rocny) no hádaj čo sa stalo, ihla sa stratila.
    .. aaaaaaaaach jo hladam ju aj kyvadlom ale je to ako zakliate.
    ironia: ,, davaj si pozor cez cestu aby ta nezrazilo auto” vyjdem pred dom a naberie ma prvy nakladak 😀 😀 😀 😀
    ( opat nie to by sa az mnoho ludi tesilo a taku radost im nespravim 😀 )

    Páči sa mi

  47. Ďakujem Helar,tak to urobím,dúfam,že ujdú. Som už doma sama,tak vydymím všetky izby,rad radom.

    Aurík,ty si sa zato dobre naštval,keď so mnou nechceš debatiť,už by si sa mohol odštvať,kto mi potom pomóže tých červíkov vydriapať z aury? 😀

    Páči sa mi

  48. Kým sa ja odrazím si stihneš navariť,oprať,ožehliť,nalakovať nechty,spraviť pedikúru,ísť na masáž,nakúpiť,nakŕmiť psa a rybičky a ešte si aj pozrieť nejaký dobrý film prípadne prečítať všetky diely harleiquina od roku 1950.
    Varenie – 2 hodiny
    Pranie – 1 hodina
    Žehlenie – 1 hodina
    Lakovanie nechtov – 2 hodiny
    Pedikúra – 1 hodina
    Masáž – s cestou 4 hodiny
    nákup – 3 hodiny
    kŕmenie domácich zvierat – 10 minút
    pozeranie filmu – 2 hodiny
    prečítanie všetkých dielov Harleiquina – jeden týždeň

    Za ten čas sa odrazím a to nemá byť vtipné!

    Páči sa mi

  49. No tak dobre ,ja si počkám,ty čvirik jeden 😀 ,ale aj tak ti poviem,ako som to urobila,proste,že ak sa má niečo pokakať,tak sa to pokaká. Z pivnice som si priniesla brikety do grilu,pekne ich na plyne na sporáku v kuchyni rozvášnila a hop. sú vačšie ako otvor na plechovke. Znova do pivnice,tam mám ešte také zlomkové briketky do grilu, tie som po kúskoch dala na plyn,priškvarila a začala dymiť. Spálňa, obývačka a prišiel mój syn s tým,že rýchlo mi daj nejaké tašky a fľaše,idem na Sliač na medokyš,tak som to musela nechať,a keď odišiel,tak som si uhlíky rozohriala znovu a ešte raz všetko vydymila. Tak a som sama samučká,len s tými protivami v aure,ale to si musím počkať,kým bude mať jeden pán úžasnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý 😀 dobrú náladu a vezme ma na milosť 😀

    Páči sa mi

  50. Už som sa odrazil 🙂 si ozaj majster proper vo varení a žehlení 😛
    Takže už len kravinky v aure hmmmmmm porozmyslam nad dakym sposobom ako ich s teba vyhodit
    myslim ze nato pouzijem aj vudu a neboj sa nebudem do teba od zlosti bodat spendliky 😀 iba ak by si to chcela sama.

    Páči sa mi

  51. Daj pokoj,ja sa bojím ihiel,užila som si ich viac ako dosť,keď som bola tehotná.
    Ty čo myslíš,tieto protivy vedia aj o čom rozmýšľam? Lebo odvčera, ako som premýšľala o tom,že idem vyháňať tých duchov a potom sa zameriam na tých v aure,tak ich skoro nevidím,len naozaj na okraji a potom zdrhajú.

    Páči sa mi

  52. No mne dneska oficialne skoncila dovolenka odvolanim ducha ktory umrel v Tatrach..
    Chudak furt chcel uvolnit odomna tak som sa ho pytal ci prosil najvyssieho o odpustenie

    NIE

    Tak tak urob a povedz ze ta posiela Aurawiewer. Maj sa

    Volam michaela, si tu?
    ano
    hovors..
    ano

    Juhu:-) ten duch sa mi mimochodom sem tam objavil ako záblesk tváre v izbe. A poviem vam nedvypadal dva krat najlepsie..
    No uz je v nnebi chudak 🙂 Asi daka lavinova obet, opytam sa Miska este.

    Páči sa mi

  53. To boli stotinove zablesky ale stacili aby som zaregistroval ze cosi doslo strasit. Len je zaujimave ze duchovia v mojej pritomnosti akoby stracali moc alebo co, pretoze su tam su na kyvadle a posielaju mi ich dokonca ludia ktory ich maju bezne doma a u mna proste akoby moic stratili. Vyzyvam ich aby daco spravili a vzdy je odpoved zaporna. Heli nevies cim to je? Pritomnost citim ale ked vyzvem, tak ani bohovy nechcu daco spravit.

    Páči sa mi

  54. Vravim, aj tento – tvaricku mi poukazoval ale pohnut nicim.. ale ja viem kto mi splni moje prianie 🙂 a ani mi neublilzi, ale toho chcem uvolnit do svetla bo si to fakticky zasluzi. Nepoviem vam zial o koho ide ale dufam ze helar sa ma spyta koho myslim 🙂 je to historia sama o sebe a dost sa to viaze k mojmu mestu ta osoba a tak proste no.. ja neviem ale citim ze ho mam uvolnit aj ma cosi nevyspytatelne k nemu tiahne.

    Páči sa mi

  55. Aurawiewer, neviem o tom vela, ale mozno ze v tvojej pritomnosti su slabsi kvoli tvojmu vyzarovaniu… naviac mas vysoke vibracie, takze to moze robit aj to… duchov pritahuje svetlo a ty si ako majak, takze idu za tebou a cakaju ze im pomozes a zrejme pred tebou maju aj respekt 😀 😀

    Páči sa mi

  56. No tak je pravda že táto izba je ako chrám.. ale žeby kôli tomu?
    Dobre o tom že mám širokú auru viem, ale žeby kôli nej?
    No maják ty sa ozývaj hehe 😀 😀 Ja dneska skúsim kecnúť s jedným čo má 400 rokov. Snáď ho donútim aspoň puknúť fľaškou..

    Páči sa mi

  57. 😀 😀 😀 .. mozno ano.. inak rozumne vysvetlenie nepoznam 🙂 .. ale mozem sa na to spytat 😉 .. jeeejha 400 rokov… tak nech sa dari 😀

    Páči sa mi

  58. no keby si sa opytala by som bol vdacny.
    neboj sa bude 😀 tento mi nema co spravit . Vidis dobre ze hovoris zabudol som dat Legbovi obetný dar! a to sa netoleruje, dopapam a idem nato:-)

    Páči sa mi

  59. Hej Jacksona som volal na kyvadlo a uvoľnoval ho do svetla. Ale tie americké dubové kuracie hlavy ho stiahli nazad..

    Ja som potom vyvolával Gašpara Tribela ale ten sa mi zasekol vo dverách a Michael ho odsekával celú noc..

    Takže odvtedy na duchov kašlem.

    Páči sa mi

  60. duchovia sa vyvolavat nemaju, aspon podla mna. A pre ROMANA: co obdivujes ? mozes byt taky isty, iba musis byt trpezlivy a samozrejme nechciet moc 🙂 sakra, zabudol som na jeden pekny vyrok, aha nejak tak: Cim sme cistejsi, tym vyssie sme na rebriku, cim silnejsi, tym nizsie sme, a ked sme celkom hore, hore sa spoji s celkom dole. 🙂 Tak pracuj 😉

    Páči sa mi

  61. hej a keby skusim kurta c0baina wyw0lat?? 😀 už s0m si dlhsiu d0bu nad tym r0zmyslal ale asi je t0 blb0st… newem ja len dnes s0m si zacal citat taket0 weci a zaujimam ma t0…

    Páči sa mi

  62. No dobre, ale kyvadlom. Ale vyvolanie ducha moze byt nebezpecne, co ak vyvolame demona ? Alebo sa niektory ucastnik vyvolavanie dostane do transu vyleti z tela a vrati sa s nim aj demon ? 🙂 Nechajme ich v ich svete radsej 🙂 A podme meditovat a astralne cestovat 😛

    Páči sa mi

  63. heh prepáč ale mne nejde pismenk0 na klavesnici ..tak musim pisat “0” …a t0 W 0bmedim… ja nemam inu m0zn0st ..a k0pir0wat si stale “o” sa mi nece…

    Páči sa mi

  64. okik, nevedel som ze nemas O, tak potom nevadi na 0 :). Zacni meditovat, bez meditacie a ovladania svojej mysle nemozes nic 🙂 Nepodari sa ti ani astralne cestovat ani telekineza pyrokinaza a ziadna ina X-kineza … :))) stiahni si nejake mantry, premna najlepsia om mane padme hum 🙂 Daj si sluchatka lahni si na postel a medituj 🙂 Pomaha aj yoga 🙂

    Páči sa mi

  65. Neviem, zrejme som s tym robil aj v minulom zivote. A teraz ma odmalicka strasne pritahuju zahady. Jeden mudry clovek povedal ze preto aby som nezaspal, mal pravdu lebo magia premna bola zahadou ale je jedinou zahadou ktorej sa venujem dlho.

    Páči sa mi

  66. Zdravim vsetkych.Konecne som nabrala odvahu.Prosiiiiiiim o pomoc.
    Som narodena na vsetkych svätych,budem mat 30.
    Uz od strednej skoly,raz za 1/4rok mavam v noci ked spim na chrbte zle pocity,”niekto! ma tlaci k posteli a ja sa nemozem pohnut ani kricat nic.
    Pred par dnami to bolo najhorsie.Lahla som si a niekedy v noci som sa otacala na druhy bok,tak som zazrela na sekundu akoby oproti stala silueta peknej stihlej zeny-ako ucitelka s nejakym blokom zositov v ruke-aj ja som ucitelka v mater.skole ale momental. na materskej.O par dni na to sa to stalo.Spala som,prisnilo sa mi,ze idem do kuchyne,ruky som davala pred seba,aby som nenaburala do kupelnovych dveri a v tom som spoza tych dveri zachitila nejake ruky,kricala som na manzela,aby vstal,ze niekto je v byte a tak to prislo!niekto ma tak silno tlacil k posteli”chcela som kopnut vedla manzela,neslo to ani kricat,jedine co som robila,tahala som tie ruky zo svojej hrude prec.Tie prsty boli take zenske mäkke,ale vtedy ma “to dusilo,tak som zacala silno dychat,doslova “fucat”aby ma manzel pocul a dostal “z toho”.On ma nepocul,ale ze vycitil,ze sa mi “to”deje chytil ma za tvar a pre seba si povedal”moju manzelku nikto nebude tyrat,vtedy prislo postupne uvolnenie od krku az po nohy a som sa prebrala,cela som sa triasla.Manzel odisiel na turnus,som sama s detmi a chodim do postele so strachom,ze co bude.Prosim,poradte mi,co mam robit.pa

    Páči sa mi

  67. raz v nedelu som si lahol na chrbat ze pomeditujem.Za polhodinu prišla manželka a lahla si tiež. Hovorim si ,už s toho nič nebude.Otočil som sa na brucho,asi za 20 minut som sa pozeral na ruku ,ale nevedel s nou pohnut.Hovorím si hurá, konečne, tak predsa to ide.Super pre začiatok to nie je zle.Takže chcem sa vratit do reality,a nič.Začal som kričat na manželku ,volal som o pomoc,prežival strach.Fyzicky som kmásal jej perinou,buchal pastou.Cez dvere som pučul synovych kamaratov.Začalo ma niečo tlačit mimo postele,cely stastny že spadnem s postele a niekto si ti to všimne.V tom som sa prebral,pozrel na ruku a skusil pohnut s totalne strpnutou.
    fyzicky som kmasal =ja som to tak citil.Manzelka o ničo nevedela.Mimochodom napísal som len vycuc,ale to najpodštatnejsie.

    Páči sa mi

    • Nedá mi neskopírovať sem aj posledný komentár k téme z linky od “my” (niečo menšie to nemohlo byť? napríklad “ja”? 😛 ):

      “Je úplne nepredstaviteľné aké množstvo ľudí je zvedených na toto scestie okultizmu a špiritizmu. Bez akýchkoľvek vedomostí sa vrhajú na rôzne praktiky a náuky, otvárajú svoje srdcia a pozývajú si duchovných sprievodcov, čo nie je nič iné, len priame pozvanie diabla do svojho života. Nič o tom nevedia, hlavne že sa vedia posmievať kresťanom za ich “nemodernú” vieru.”

      😛 Už som plánovala seknúť s ezoterikou, ale po tomto komentári vidím veľmi silný dôvod pokračovať… 😛

      Páči sa mi

    • sú to staré články… 😀 a doba temna už končí aj keď by sa tam niektorí rád vrátili
      ale aj v mene Krista sa veľa zlého porobilo… len toľko 😀

      Páči sa mi

  68. Hehe, som presiel tu hru co je v odkaze z clanku 😛 Napisalo mi toto:

    You Survived the Haunted House!

    Congratulations! Accept an image of honor to place proudly on your Web site. If you want to, you can link the image back to http://www.halloweenishere.com but it is not required. So just right click on the image, save it to your computer, and place it on your website! Congratulations! You made it out alive… this time…

    Páči sa mi

  69. Ahojte, sú tu naozaj zaujímave diskusie. Chcela by som sa opýtať. Vlastne ja len neviem isto, či si niektoré veci domýšľam alebo nie a chcem vedieť, či fakt vnímam okolo seba duchov alebo patrím do blázinca. Budem rada ak sa ma niekto ujme a povysvetľuje mi niektoré veci.

    Páči sa mi

  70. ahoj 28.decembra mi zomrela mama,najprv bolo vela placu a otazok preco atd,atd,but zacala som silne pocitovat jej pritomnost,nevidim ju ale viem ze je tu je to mozne vdaka a citim pokoj a nie zial od vtedy

    Páči sa mi

  71. caute…do teraz to neviem pochopi.!.

    mojej mami kamoska(bohuzial je kaput) raz vyslovila nejake zaklinadlo … nepovedala to len tak,ale bola tam aj moja mama,a ostatne kamosky.pri tom zaklinadle vyvolavali batoricku.tu jej kamosku(nazveme ju anna) – ten duch jej podrezal zili,a spravil krizik na cele.nastastie nezomrela,pretoze rez nebol hlboky a proste jej podali prvu pomoc.ved viete ako to ide.odvedy annu duch prenaslodaval asi 2 roky,nakoniec spadla do studne.-to vravela moja mama,verim tomu..

    viete mi vysvetlit ten kriz na cele?

    a este mozete odpisat hocikedy,lebo cakam na email..takze vzdy precitam odpoved

    Páči sa mi

  72. Helar, tá hra je dobrá 😆 Oslobodila som kráľovnú & I survived the haunted house! 😆 Na prvý šup. :-d

    Funny – neviem ti v tomto pomôcť bohužiaľ…
    Aj keď mi teraz moja vyššie spomenutá veta slúži ako udička, neviem čo s tým… takže sorry 😦

    Páči sa mi

  73. ja som pozerala jeden horror v ktorom bol duch. odvtedy mam pocit ze za mnou stale niekto chodi bojim sa kuknut do zrkadla a raz sa mi snival zly sen. som sibnuta alebo nieco take existuje?? myslim ze ten duch ze ho nazyvali nieco ako DYBBUK existuje nieco take?

    Páči sa mi

  74. DYBBUK existuje len v tvojej mysli 🙂

    Ak nanho nebudes mysliet tak ta nemoze vystrasit. Logicke nie ? DYBBUK ti nemoze nic urobit okrem toho ze ti sposoby “strach” ktory si si sama vytvorila. Vzdycky budes celit svojim vytvorom a preto sa nauc produkovat myslienky blazenosti a nie strachu. Take myslienky nemusia byt nicim podmienene. Nasa dusa je velmy kreativna a dokaze vykuzlit nadherne emocie aj z beznych malickosti.

    Páči sa mi

  75. BOŽIA VÝSTRAHA Z JEHO PÍSMA. Pohľadajte si v Biblii 5.knihu Mojžišovu a v 18. kapitole od 10 až po 13. verš. Boh tu hovorí,že každý, kto robí tieto veci,je niečím odporným Bohu………

    Páči sa mi

  76. Ahojte , mam jednu otazku nečitala som vaše všetky komentare pretože su ich tu vela. ked sme boli mladšie zo sestrou tak sme raz vyvolavaly ducha niakeho no neodvolaly sme ho a tu noc nam začal radiator buchať omietka padať a dakto nas chytal za vlasy a za nohy.. prešlo zopar rokov a teraz mam 13 stavaju sa mi take veci že niekedy len idem a zatmie sa mi pred očami, niekedy sa mi zatmie pred očami a vidim niekoho , niekedy sa otočim a mam pocit že dakto stale zamnou je alebo vidim niečo rozmazane ale nevidim to skoro vobec iba take na skeundu abo dve, ked som mala 11 byvaly sme v jednom byte a tam som videla dvoch mužov ale rodičia mi neverily až vtedy mi uverily ked spadla cela zaclona v kuchyni a oni maly vždicky v rukach šrubovaky , ked idem večer spať tak mam pocit že niečo primne stoji abo sedi na stoličke moj pes niekedy začne knučať ale len malokrat ja spim zobudim sa a on pozera na niečo a začne hafkať my sa stahujeme vela krat ,v jednom byte som bola za školou a bola som sama doma mala som na programe jojka a bola som na počitači a počula som že niekto skače po gauči a pes hafkal na zemi šla som tam a prepol sa sam kanal na pesničky alebo bola som u kamošky a malovaly sme sa pred zkradlom a odrazu spadli hračky jej s poličky nič me si stoho nerobily a potom ona ostala sama stat pri zrkadle a ja som šla do izby kde je telka a samo sa davalo hlas som sa jej pytala či tor obi ona ale ona bola uplne dakde inde , čo to može byť ? može ma to sledovať? ani neviem ako to vyzera a kto to je, može to byť zly duch ? ja ničomu nechapem už vobec. prosim napište dakujem

    Páči sa mi

  77. a ešte niečo som vynechala vraj ked si smutný až velmi vidiš nadprirodzene javy čo som i videla, a neviem prečo ale mam pocit že primne stoja až dve veci že ten jeden je zly a ten druhy ma chrani no niak sa mu to nedari

    Páči sa mi

    • Ahoj Zuzka, neviem akým spôsobom ste spoločne s kamarátkou ich vyvolali, ale je zrejmé, že sa tieto duše pripútali k vám. Teda jeden z nich je duša, a tá druhá ani radšej nepíšem. Ak chceš duše pustiť – odpútať ich od vás, najprv si ty aj tvoja kamarátka vytvorte ochranu pred tým “zlým duchom” – sú rôzne spôsoby ako si vytvoriť túto ochranu (modlitba, archanjel Michael, energia Bieleho Svetla…) Ak budete cítiť ochranu a bezpečie – žiadny strach, obavy a pochybnosti, tak môžete tieto duše odpútať od seba a poslať ich späť. Alebo môžete požiadať odborníka, ktorý sa venuje týmto veciam a pomôže vám. Nezabudnite zatvoriť bránu, ktorú ste otvorili. Samozrejme rozhodnutie patrí vám, či vôbec ich chcete pustiť od seba tam kam patria. Prajem veľa šťastia!
      P.S.: Nič od nich nežiadaj, pretože ten druhý “zlý duch” si vyberá dosť bolestnú daň.

      Páči sa mi

      • Tak si ťa vybrali, im je jedno kto ich počúva, vnímaš ich a to im stačí. 🙂 Niekedy spravíme “chybu”, aby sme naplnili životné poslanie. Je viac pravdepodobné, že sa s tým budeš stretávať, duchovia a rôzne entity, ale stále máme slobodnú vôľu rozhodnúť sa či to chceme alebo nie. V súčasnosti sa stretávam s duchmi a spôsob kontaktovania si stále nájdu, dokonca aj cez mobil. 😛

        Páči sa mi

  78. Ahoj čítala som tvoju odpoved mas stym dake skusenosti ja by som chcela vyvolat ducha svojho manzela vies nestihla som sa snim rozlucit mozes mi pomoct dakujem Monika

    Páči sa mi

  79. ahojte, môj syn niečo s kamarátom vyvádzal, vyvolával duchov, alebo také niečo a odvtedy sa v našom dome deje niečo čudné, strácajú sa veci, objavujú sa mi tváre, a syn každú noc príde ku mne z jeho izby, či nemôže u mňa spať, nemohli by ste mi nejako poradiť? Vopred ďakujem.

    Páči sa mi

    • Čo ti povedal synátor, keď si sa ho opýtal, čo vlastne s kamošom robili a ako to robili?
      Kedy vidíš tie tváre a keď ich vidíš, čo okrem toho ešte vnímaš?
      Keď za tebou syn v noci príde a žiada Ťa o ochranu, aký ma na to dôvod, resp. čo je príčinou?
      Z toho čo robí tvoj syn, keď sa v noci bojí, si kľudne môžeš zobrať príklad a sám požiadať o ochranu (Otca, Absolútno, či Universum, alebo ako tomu sám vravíš, tak isto môžeš požiadať archanjela Michaela, alebo svojho anjela Strážneho).
      Na očistenie priestoru, môžeš použiť vykurovadlo (napr. šalviu, alebo kadidlo, atď.)
      Tak isto sa priestor dá očistiť pomocou kyvadla – SRT.
      …a x ďalších možností 🙂

      Páči sa mi

  80. ahoj ja by som chcela vivolat ducha svojho manzela alebo neviete mi pporadit dakoho kto by mi povedal ci je duch mojho manzela tu somnou lebo ja si myslim ze ano prosim

    Páči sa mi

  81. Ahojte. No chcela by som sa spytat, mame s kamoskou 13 a chceme vyvolavat duchov. Kamoskin brat doniesol s dovolenky taku dosku s piesmenkami a cislami a je tam aj “NO” a “YES” a potom este “GOODBYE” no ale to neriesim trz. Chcela som sa len spytat, ze niekde to píšu tak, a niekde tak, som s toho DOČISTA DOPLETENÁ !!! Je to pravda ? Alrbo nie ? Ked som nola mensia. Mojho deda posadol demon pamätam si len trochu,no je to pravda 😕 a tak mali by sme to skusit ? Moja mama s tym ma skusenosti, a hovori ze NIKDY ! oco na to tak isto veri, a hovori ze to je velmi nebezpecne a mohol by mi sposobit, ze by som sa aj mohla zavrazdit, lebo by ma psychycky uplne znicil, ale JA TO HROZNEE CHCEM SKUSIT !!! AKE TO JE !!! To si mam najst nejakych dobrovolnikov, a pozerat co sa stane ? Alebo čo 😢😰😪😭😭😪😪😪😪😪😪😓😓😓😓😓

    Páči sa mi

Povedz svoj názor