12-vláknová DNA a jej aktivovanie

Viete, čo to znamená “aktivovať 12-vláknovú DNA” (12-strand DNA)? Ja som sa o túto vetu potkla pri pochôdzkach internetom. A keďže som nemala šajnu, o čo ide, začala som zisťovať.

Tieto informácie o 12-vláknovej DNA sú channelované od anjela Ariela zo zdrojov Stevana J. Thayera a doplnené všeličím, čo sa na internete vyskytuje. Zdá sa, že dnes “kšeft” s aktiváciou 12-vláknovej DNA prekvitá 😛 …

Tak ponajprv, DNA je kyselina deoxyribonukleová. Vyzerá ako dve vlákna vo forme špirály, navzájom poprepájané, ktoré nesú v sebe zakódovaný “stavebný plán” nášho fyzického života – defekty, choroby, talenty a podobne, všetko kódované na úrovni buniek.

Ezoterika hovorí, že existuje ešte 10 dodatočných vlákien, ktoré sa nazývajú “tieňové vlákna”. Tieto sú elektromagnetické a obsahujú kódy pre vývoj našej nefyzickej DNA. Tiež sú spárované, takže popri jednom fyzickom páre máme ešte päť nefyzických odtlačkov v našom energetickom poli. Tieto páry majú nasledovné funkcie:

Prvý pár zodpovedá za utváranie všetkých aspektov nášho fyzického tela. Kontoluje naše dedičné vlastnosti, stavbu tela, zdravotné predispozície, proces starnutia, metabolizmus a podobne.

Druhý pár riadi naše emocionálne telo. Vytvára a kontroluje náš emocionálny profil a našu náchylnosť na isté emocionálne stavy. Napríklad riadi našu emocionálnu inteligenciu (EQ), rozhoduje o tom, či budeme osobnosť typu A alebo B (pričom “A” je menej príjemný, zlostný, agresívny a netrpezlivý jedinec). Takisto určuje, či budeme introvertní alebo extrovertní.

Tretí pár riadi naše mentálne telo. Kontroluje genetický mentálny profil a určuje, či naša mentálna energia bude zameraná na logické, lineárne, racionálne myslenie (“ľavomozgová”) alebo na intuitívne, umelecké vyjadrenie (“pravomozgová”). Navyše určuje, či budeme primárni optimisti alebo pesimisti.

Štvrtý pár riadi našu dušu. Kontroluje náš karmický vzorec a genetický profil duše, pričom:

  • karmický vzorec je karmické predurčenie, ktoré sme si do tohto života priniesli, aby sme s ním pracovali a “zvládli” ho. Obsahuje napríklad karmické rany a traumy, nedoriešené problémy alebo neurobené skúsenosti z minulých životov (preto sa neoddá vyhýbať sa ťažkostiam 🙂 ), ktoré sa budú v našej životnej línii znovu zhmotňovať, kým ich nevyriešime.
  • genetický profil duše spravuje našu misiu, poslanie na tomto svete. Určuje, ktorý archetyp duše budeme mať – budeme líder, liečiteľ, učiteľ, konštruktér, bojovník, mních, rodič? Navyše obsahuje profil skúseností, ktoré budeme robiť, profil poznania, ktoré nadobudneme, profil spirituálnej sily, ktorú dosiahneme, profil služby, ktorú budeme robiť pre iných a profil spôsobov, ktoré nás dovedú k čistému potešeniu.

Podľa tohto popisu sa mi vidí, že štvrtý pár je zhodný s našou ôsmou čakrou a predstavuje “božské” v nás – vyšší zmysel, do ktorého istým spôsobom zapadáme a ku ktorému našou existenciou prispievame.

Piaty pár riadi súbor našich duší z minulosti, prítomnosti a budúcnosti a časuje pohyb a aktiváciu jednotlivých duší tak, aby mohli vo vhodnom čase naplniť svoje poslanie.

Šiesty pár riadi celé Stvorenie (neznášam toto slovo, pretože navodzuje fikciu jednorázovosti a ukončenosti; anglické “creation” znamená “vytváranie” a oveľa lepšie popisuje, o čo vlastne ide – o spojitú alebo skokovú evolúciu). Pomocou tohto páru sme začlenení do energetickej matice všetkých energií.

Ako som už spomínala, aktivácia 12-vláknovej DNA vyzerá na dobrý “kšeft”. Tu som vypísala jeho výhody z ktorejsi komerčnej stránky:

  1. posilnenie imunitného systému a detoxifikácia organizmu
  2. posilnenie schopnosti odhalit nefunkčné vzorce správania a posilniť funkčné vzorce správania
  3. bunky nadobudnú schopnosť rýchlejšie a liečiť
  4. posilní sa medzibunková štruktúra
  5. zvýši sa intuícia, jasnovidectvo a psychické schopnosti
  6. naštartuje sa proces pohybu von z lineárneho času (pardón, ide o preklad; v mojom vnímaní je čas vždy lineárny, čiže mojimi slovami by to bolo “vystúpenie z toku času”)
  7. máme viac energie a cítime sa i vyzeráme mladšie
  8. zlepší sa naša pamäť a spresní sa naša komunikácia
  9. zlepší sa naša schopnosť koncentrovať sa a konať v danom okamihu
  10. pochopíme lepšie náš zmysel v živote.

Procesy aktivácie 12-vláknovej DNA trvajú niekedy aj 3-4 mesiace, ale postupov je veľa. Ja nepatrím k tým najtrpezlivejším, tak som siahla po hypnotickej aktivácii (trvá tak pol hodinu). Moja skúsenosť – jedna hypnotická aktivácia nestačí. Ja som svoju takmer prespala. Sprvu sa nič nedialo, ale niekde pri treťom alebo štvrtom páre som odrazu cítila obrovský príval tepla a svetla v mojom vnútri. (A to napriek tomu, že hypnotizér huhňal tak, že som mu ledva rozumela.)

A výsledok? Zatiaľ (=niečo vyše týždňa) som zbadala istý posun v bodoch 5, 7 a 10 (niekedy dosť drastickým “prebúdzaním”). V poslednom čase cítim silné ťahanie “mimo času”, ale keďže mi chýba schopnosť podporiť ho, asi zostane len pri ťahaní… 😦 A začala som oveľa kritickejšie rozoberať svoje vzorce správania (bod 2). Všetko toto môže byť náhoda – ale môže to byť i dôsledok aktivácie 12-vláknovej DNA… 😛

30 thoughts on “12-vláknová DNA a jej aktivovanie

  1. Decká,

    chystám sa to spracovať tak, aby sa to dalo použiť na autohypnotické aktivovanie, ale ako sa poznám, ešte to potrvá. Problém mám hlavne s vytvorením patričných obrazov pre štvrtý a piaty pár, pretože sa mi trochu pletú. Tá hypnóza, ktorou som prešla, nepoužívala nijaké obrazy – a to je potom veľmi slabý účinok… 😦

    Keď to bude hotové, zakotví to tu ako ďalší článok.

    Liked by 1 person

  2. prosiiiim chcel by som navod 🙂 potreboval by som si tu DNA aj aktivovat nech sa mam lepsie 🙂 a niekde som cital zevraj iba Buddha a Jezis dokazali aktivovat vsetkych 12 vlakien 🙂

    Páči sa mi

  3. Tak tento článok ma veľmi zaujal . Dúfam, že Helar na ten návod nezabudla a pilne na ňom pracuje:) Bol by pre nás veľmi užitočný.

    Najviac ma na celom článku fascinuje časť s Ježišom Kristom a Budhom..To veľa vysvetluje =]

    Páči sa mi

    • Podľa mňa nemá…ale viete- ja som tvrdým zástancom duševnej vyspelosti v akomkoľvek veku. Ja tiež nemám 100 rokov a venujem sa takýmto veciam už hoodne dlhú dobu;)) Jakub určite si aktiváciu sprav! Teda ak ťa to zaujíma. Ja som aktiváciu nerobil- a prečo? Neviem. Ja robím to čo mi kážu anjeli (a iné bytosti- samozrejme tie dobré (ach dobro a zlo..neviem či niečo také existuje;)) a aktiváciu hudbou mi ešte nekázali:) Ale sprav to v pohode. Ja mám tiež 14 a nehanbím sa za to. Už ma veľa ľudí súdilo podľa veku. takže zhrniem to- vek NEMÁ vpliv na aktiváciu. Teda ako sa na to pozeráš. To je len môj názor;))

      Páči sa mi

  4. no ja sa chcem opýtať,dnes 4den počuvam 1.CD . prve 3dni mi ta hudba bola odporna, horšie ako v observatoriu, počuvala som ju v noci a potom som nemohla spať aj hodinu . včera som si dala meditaciu na aktiv.čakier a dnes mi ta hudba prišla celkom pekna,ale neležala som pri tom,ale žehlila 😀 -to sa smie? robiť? či sa musi ležať ?

    Páči sa mi

    • Nie… 🙂 Je to lepšie, ale netreba ležať. Dokonca neskôr sa odporúča počúvať ju cez deň ako hudbu v pozadí. To len tých prvých 7 razov by malo byť takých intenzívnejších – ale nikde nie je povedané, že to musí byť 7 dní po sebe… Každý má svoj vlastný rytmus.

      Páči sa mi

  5. Chcem sa spytat, ked sme pocuvali len niektore nahravky, vadi to? Citala som, ze by sa to malo zaradom cele. To som totiz objavila az neskor. Co teraz? Mame to nechat tak? Vypocut si len tie zvysne? Vypocut si to cele?

    Za odpoved vopred dakujem.

    Páči sa mi

  6. Treba aspon 1 CD tyzden. Ked si isla rychlejsie alebo preskocila nejake to CD-čko 😉 asi by som isiel odznova cely cyklus ale tie CD co som uz nejaky ten krat pocuval by som nesiel cely tyzden ale iba napriklad 4 dni a ostatne plny tyzden. Mali by sa pocuvat pekne zaradom – tyzden po tyzdni lebo je tam nejaka postupnost vibracii ktora meni postupne veci v tele. Dufam ze sa z toho vysomaris 😛

    Páči sa mi

  7. Ano, to je ono. Tam su 4 CD-čka na stiahnutie(kazdy link obsahuje 2 CD) ked to dostahujes kazde CD treba pocuvat jeden tyzden, a potom plati tento moj predosly komentar. 😛

    Páči sa mi

Povedz svoj názor