Amulet na magickú ochranu

Tento amulet si môžete vyrobiť ako gris-gris (vrecko naplnené vecami) alebo ako prívesok (ak miesto medi použijete medený drôt). Budete naň potrebovať:

  • herkimer
  • meď (alebo medený drôt. z ktorého vytvoríme estetický spletenec, ktorý sa v strede križuje).

Ak sa rozhodnete vyrobiť si amulet z drôtu a nosiť ho na krku, budete navyše potrebovať šperkárske lepidlo na prichytenie kameňov na drôte. 

Tento amulet pôsobí ochranne tým, že posilňuje našu vlastnú auru. Energetizuje, lieči a podnecuje obeh liečivej energie v aure a odpudzuje negatívnu energiu.

Odráža psychický alebo energetický útok (vhodný aj pre prácu so snami a astrálne a šamanské putovanie).

Treba ho raz týždenne čistiť kadidlom z bielej indiánskej šalvie alebo na mesačnom svite.

24 thoughts on “Amulet na magickú ochranu

  1. Áno. Všetko, čo vytvára odstup a uzatvára auru, pôsobí aj proti energetickým upírom – napr. lapis lazuli alebo labradorit. Osobne mám najsilnejší dojem z labradoritu, ten ma doslova izoluje od okolitého sveta, ale lapis má zas navyše tú krásnu vlastnosť, že vezme negativitu/útok a odrazí ho späť na hlavu útočiaceho, čo pre podobne pomstychtivé duše ako ja je nesmierne upokojujúce.

    Aj GabyBaby používala na pracovisku labradorit – a pokiaľ viem, s dobrým účinkom.

    Páči sa mi

    • Áno, budú sa posilňovať. Ešte možno prihodiť čierny turmalín, ale ten treba potom aspoň raz týždenne čistiť, ten krásne pohlcuje negativitu. Mimochodom, hovorí sa, že čierny turmalín pred vchodom do domu odháňa negatívcov. (Neviem, ku mne nijakí nechodia, ja mám čierny turmalín pred vchodom 😛 …)

      No a vo voodoo sa na pohlcovanie negativity a psychických útokov používa kuracia kosť, ktorá sa nosí istý čas pri sebe 24 hodín denne (najdlhšie týždeň) a potom sa rozdrví a zahrabe do zeme. Táto vycuciava negativitu aj z tela aj z aury, vnútornú rovnako ako vonkajšiu.

      Páči sa mi

  2. Dobrý den Helar!
    Mám otázku…asi pred troma dnami som spravila svoje vlastne kuzlo na lasku..aby sa domna zalubil clovek na ktorom mi velmi zalezi. Doteraz sa vysledok nedostavil ale zrazu sa mi ozyva viac chalanov ako pred tym..hovoria ze sa im pacim…atd…nebudem rozvyjat 😀 ale mislis ze by to malo nieco spolocne s tym kuzlom?? A este jedna otazka…zacalo ma zaujimat voodoo ,keby som spravila tu babku a chcela by som ju vyuzit na toho chalana …ake by boli nasledky? Dakujem za odpoved.

    Páči sa mi

  3. Lissa,

    nebudem odpovedať – možno niekto iný. Ja proste neznášam manipulovanie vôle iných ľudí! 😦 Moje životné krédo je: Nikdy nerob iným to, čo nechceš, aby iní robili tebe.

    Páči sa mi

  4. Plne súhlasím s helar. Použi voodoo a na druhý deň si zlomíš nohu. teraz je zospeedovaná karma. sam som si ju okusil minuly tyzden.
    NERADIM NIKOMU ju pokusat.

    tú voodoo kosť treba aj nejako špeciálne zasvetiť?
    alebo môžem ju dúfam pred tým obhryzkať od meska 😀
    tusim viem co idem mat zajtra na obed : ))

    Páči sa mi

  5. A ešte niečo…dajú sa kúzla lásky s voodoo babikou robit vo dvojici?? Napr. s kamaratkou? Ale tak že každá ma svoju a jej babika predtavuje ineho? ..Lebo podla mna to neni velmi dobrý nápad..nepoplietlo by sa to?

    Páči sa mi

    • všetko
      lebo ten ku ktorému ten odkaz pošleš, môže byľ lepšie chránený ako ty, tá energia sa ti môže vrátiť, lebo nenájde príjemcu a všetko sa tak zamotá že nenájdeš východisko a nebudeš vedieť, či si si to spôsobila sama alebo zaútočil niekto iný a čo sa týka lásky, tá podlieha zákonu príťažlivosti prečítaj si “THE SECRET” sú toho plné kníhkupectvá, možno niečo pochopíš a bude ti to k dobru. 😀 Ja každú cudzorodú energiu ktorá nevibruje na mojej frekvencii vrátim odosielateľovi. A tá energia si podľa zákona príťažlivosti naberie k sebe iné podobné energie a vráti sa ešte silnejšia k svojmu odosielateľovi a ver, že tá bytosť s tou energiou má čo robiť hi hi hi 😛 aby ju preladila na svoju vibráciu a vyvážila svoj krutý osud tak aby to nemalo aj fyzické následky ” chôdza o paličke, a pod…. hovorí sa tomu karma a tú si treba odtrpieť alebo poprosiť tie bytosti ktorých sa to týkalo o odpustenie, lebo len ” láska prináša viac lásky ” a tam “čary a sebeckosť nezmôžu nič ” lebo mne to pripadá “žiarlivé a sebecké ”
      no už končím lebo môj “hanuman” sa na mne baví čauko 🙂 😀

      Páči sa mi

  6. Lissa, na voodoo radšej zabudni! akákoľvek manipulácia s druhým človekom (bez jeho vedomia) je pre tvoju ďalšiu karmu nebezpečná!!! skutočne je teraz karma zrýchlená a všetky prešľapy ihneď dostaneme späť! naviac je to istá forma kliatby a tá sa vracia aj tvorcovi!
    to, že má o teba záujem ti musí stačiť! ak máte byť spolu, tak budete aj bez čarovania! ako by sa ti páčilo, keby človek ktorého neznášaš, urobil rovnaké kúzlo na teba??? zastav sa skôr, kým nie je neskoro! urob radšej kúzla pre seba: na zvýšenie príťažlivosti, na krásu, alebo na čokoľvek, čo by k tebe pritiahlo toho muža, ktorý je pre teba ideálny!

    Páči sa mi

  7. ahoj, Aurik 🙂
    no super sa mam 🙂
    a ty ako? sak napis jak teda sa ti bude ciet 😀
    a inak ten komentar pred tym som nepisala ja, ale mama.. 😀 zabudla si prepisat meno.. 🙂 ale sak ma pravdu, uz som mala chut napisat to iste, ale sak Helar aj ty ste to uviedli na spravnu mieru.. ovplyvnovat druhych ludi sa nevyplaca… vetko sa raz vrati.. 🙂

    Páči sa mi

  8. Dneska som to chcela urobit ale nemohla som…the secret poznam…poziadala som anjelov o znamenie nech to neurobim…dostala som ho…dokonca ich bolo viac….neurobim to. Vedela so ze to nemam robit ale proste som sa na to tak ,,namotala” ze ma to strasne pritahovalo. Fakt by som nikomu nikdy neublizila NIKDY!

    Páči sa mi

  9. Este malickost 😀

    Cely den som sa nato pripravovala no cakala som na nieco co mi v tom zabrani. Ked som ale uz vazne mala pocit ze to spravim, dotycny mi napisal ze ho boly hlava ( prave sme si pisali ) a mna zacalo mierne pichat pri srdci. Toto bolo iste znamenie aby som to nerobila. No bolo toho viac …

    Inak vam dakujem za odpovede.

    Páči sa mi

  10. jo a ak mozem byt taky drzi tak boli hlava nie boly hlava 😀

    urcite sa venuj len dobrej magii a pomoci sebe a rodine a bliznim.(boze uz vravim jak daky knaz 😀 😀 fuj cirkev! ma upalili v stredoveku.. myslim ze podaktori po tom tuzia este teraz ale nevyhoviem im 😛 )

    Páči sa mi

  11. Aurawiever,tusim ty si aj tak z nehorlaveho materialu,takze klud 🙂

    Lissa,odpovede a rady si dostala tu vyssie.Tvoje rozhodnutie bolo nanajvys spravne..
    Pacis sa mu? Lissa si zena!A zena sama o sebe ma vo vrecku cary-mary ktore ci uz nevedome alebo vedome pouziva.Niekedy staci prespekulovany zvodny pohlad,neafektovany usmev ci vona umytych vlasov..atd,atd..A niekedy ked dotycnemu nedochadza alebo sa zasekol tak ho jednoducho “prefackat” a pokracovat dalej 😀

    Páči sa mi

  12. Vie mi niekto poradiť? priateľa postihla v priebehu niekolkých rokov smola, nešťastie, zkrachovala mu firma, nezvládol to psychicky, musel sa isť liečiť, rozviedol sa , zase mal psychické problémy , stratil pracu…. už by bolo dobré, keby tá smola a nešťastie prestalo…. vie mi niekto povedať čo sa tam okolo neho deje??? a čo sa s tým dá robiť???,

    dakujem

    Páči sa mi

    • Tak…to je smutné :(… Ale nech nestráca nádej, všetko sa na dobré obráti, ale žiaľ, neviem pomôcť musíš si počkať na niekoho povolanejšieho 🙂
      Asi je blok v ňom a niečo mu bráni v ceste… 😕

      Páči sa mi

Povedz svoj názor