Nezodpovedané otázky…

Tak, po dlhšom čase pozerám komentáre… Klobúk dole, snažili ste sa, radili ste si navzájom, že som až nemala čo dodať… A niečo ma napadlo. Čo keby toto prestala byť len moja stránka a bola to rovnako aj vaša stránka? V komentároch som videla toľko múdrosti a nohy pevne na zemi, že by som bola rada, keby ste s odpovedaním pokračovali; nielen preto, že ja nemám čas, ale hlavne preto, že máte čo povedať! A ak budem dobrá, možno niekedy necháte odpovedať aj mňa… 😛

Ja si len pozerám, či sa pri odpovediach na niekoho nezabudlo. Tak 6.8. sa spýtala čitateľka Sisinka: “Dobry den, chcela by som sa opytat, ci neexistuje nejake kuzlo, ktorym chceme pomoct kamaratovi, aby sa vymanil spod vplyvu jednej osoby ( som presvedcena, ze bol urcite pobosorovany ). Ta osoba ho neustale vyuziva a on ma i napriek vsetkemu velke vycitky, ze jej ublizil. Kazdy vidi, ze ta osoba mu len a len skodi a on ju povazuje za perfektneho cloveka ( podotykam, ze si to mysli ako jediny…) Je to velmi zla osoba a v podstate mu uz niekolko rokov intenzivne nici zivot… Chcela by som mu pomoct, aby konecne videl tu osobu v pravom svetle, zbavil sa jej hrozneho vplyvu a zacal zit svoj zivot bez jej neustalich zasahov….” Sisinka, skúste sovie kúzlo pre otvorenie očí, alebo pre tú škodlivú osobu skúste zrkadlovú škatuľku.

Potom tu máme Martinu, ktorá písala 4.8. a chcela “sa spýtať či existuje kúzlo na spojenie sa s dušou mrtvého človeka, čo nedávno zomrel. Viem, že duša človeka blúdi na svete ešte nejaký čas, lež odíde navždy.Nemôže to byť nebezpečné???” Poradili ste jej veľmi správne a ja len dodávam: Ak sa chceme stretnúť s niekým, kto už zomrel, najbezpečnejšie je nebabrať energiu, ale si to naplánovať ako stretnutie v sne. Večer pod vankúš lístoček s tým, že ho chceme stretnúť, pred zaspatím o tom tuho premýšľať – a malo by sa nám prisniť. Ak nie prvýkrát, tak opakovať dovtedy, kým to vyjde.

P sa 6.8. pýtala: “je jedno kedy robim sigily,ci v pribudajuci alebo ubudajuci mesiac?? A ako casto je mozne robit sigily,s akym casovym odstupom??” P, je jedno, kedy sa sigily robia. Ale tak ako s kúzlami, aj tu funguje podvedomie a preto je dobré nechať medzi sigilmi (alebo mantrami) prejsť istý čas, aby malo podvedomie priestor pre ich zhmotnenie. Priveľa bosorovania odrazu je únosné len pre ľudí s extrémne vysokou energiou a koncentráciou (a tí, predpokladám, nečítajú túto stránku, ale píšu svoju vlastnú 😀 ). Mimochodom, P, obrovská vďaka za všetky tie kúzla, ktorými ste prispeli, i za skúsenosti a postrehy! Možno ste si všimli, ale všetky hneď putovali do Bosoráckeho receptára. Neprestaňte!

Betonika sa 8.8. pýtala na “Váš recept vychutnať si každý okamih života. Ako na to?” Nie je to celkom jednoduché, hoci sa to také zdá. Väčšinou túto schopnosť automaticky nadobudnete, keď čelíte nejakej kríze. U mňa to bola rakovina, keď mi lekár povedal, že mám tak tri mesiace života. (Povedal to, aby ma vydesil a ja som sa nechala operovať. Síce ma nevydesil, ale operovať som sa aj tak nechala – hoci z celkom iných dôvodov 🙂 .)  A vtedy som si povedala, že nech už sa stane čokoľvek, nebudem plánovať na dlhé trate, ale vždy len na najbližší deň. A každé ráno, ako sa zobudím, poviem si “plus jeden” a teším sa, že som smrti ukradla ďalší deň. Večer, keď zaspávam, snažím sa zaspať tak, akoby som sa nemala zobudiť – uzavrieť všetko neuzavreté a zmieriť sa s tým, že je to moja posledná noc. Spočiatku je to drastické a trvá asi týždeň, než to začne zaberať. Odrazu vidíte zakvitnutú lúku, napadne vás, že možno naposledy – a čas sa zastaví a vy si proste vychutnávate daný okamih. Moje heslo je: Nech už zajtra bude hocijako, ale dnešok si vychutnám. A keď sa prihodí niečo nepríjemné, rýchlo sa poobzerám po niečom príjemnejšom a začnem si to vychutnávať a nepríjemné veci jednoducho hádžem za hlavu, nerozoberám ich. Minulosť je minulosť, tú už nezmením, ale nedovolím jej, aby mi pobabrala prítomnosť! (Mimochodom, viac k tomuto “žitiu v okamihu” bude na pripravovanej stránke o tom, ako sa stať bosorákom. Volá sa to “rekapitulácia” a je to dôležité energetické cvičenie. Tak držte palce, aby práca pokračovala hladko.)

Potom je tu ja-neviem-kto z 8.8., kto prispel niečím, čo mi nedá neskomentovať: “Vy tomu fakt verite ? Myslim tomu, ze ste carodejnikmi a ked namiesate elixir a odrecitujete nejaku formulku pomozete vam to v rieseni vasich problemov ? Nemyslite ze je to kravina ?” Ja-neviem-kto, prvý zákon ezoteriky: Len čo si pomyslíte, že by to mohla byť kravina, stane sa z toho kravina. Má to základy niekde v kvantovej teórii. Pozorovaná častica sa môže správať buď ako hmota, alebo ako vlnenie. Keď ju pozorujete ako hmotu, správa sa ako hmota. Keď ju pozorujete ako vlnenie, správa sa ako vlnenie. Keď ste presvedčení, že kúzlo je kravina, tak je kravina. Keď ste presvedčení, že sa naplní, tak sa naplní. Tak a nijako inak funguje mágia… (Mimochodom, neviem sa nejako ubrániť dojmu, že sa ja-neviem-ktoovi podarilo zopár čitateľov nasrdiť 😀 … Ale to už je riziko kritizovania!)

Potom tu bolo niekoľko komentárov k snom. Ak si pozriete, tak články o snoch som už uzavrela pre diskusiu, pretože to ostalo celkom neprehľadné… Tým sme obrali o šancu odpovede Máriu, ktorej sa sníva o milovanom mužovi. Nuž, Mária, vyzerá to, akoby vám podvedomie hovorilo, že vy idete iným smerom ako on (to ten autobusový sen). Myslím, že je to rada, nie konštatovanie… Inak podvedomie predpokladá (a ja tiež), že nebudete veľmi šťastná – “predávate sa” pod cenu! Ste možno oslnená tým, že známa a významná osoba vám venuje svoju priazeň – ale čo ste vy menej významná osoba v svojom vlastnom románe? A žiadnej žene neprajem, aby bola jednou z poradovníka. (Akosi mi to čosi pripomína 😕 …) Ďalší nezodpovedaný sen/sny boli od Táne (Táňa, ako sa máte?). Táni, vyzerá to, že sny vám ukazujú vašu momentálnu vnútornú situáciu – máte pocit, že všetko sa obracia proti vám a kazí sa vám pod rukami. Hľadajte sen, ktorý neskončí ešte pred nejakým návodom alebo výsledkom – mohla by to byť rada, ako sa správať. Petra zasa má problém so zlým snom: “Nedávno som mala sen s mojou mamou. Snívalo sa mi, že prišla domov a povedala mi, že jej ostáva už len týždeň života, veľmi som sa zľakla a všetky pocity z toho sna som prežívala dosť intenzívne, viem, že som premýšľala, ako to bude ďalej, čo bude s otcom a hlavne som si dávala otázku prečo… Ráno som sa zobudila a celá som sa triasla. Teraz je moja mamina v nemocnici. Mala problémy s nohou a dlhšie odkladala to, že pôjde k lekárovi, hned po tom sne som ju posielala, až nakoniec šla a skončila v nemocnici. Bojím sa, aby sa ten sen nenaplnil.” Petra, dobrá správa – sen sa už naplnil a viac v ňom nie je! Zrejme ste dlhší čas vedeli, že treba s nohou niečo robiť, a stále ste to odkladali, až sa nakoniec podvedomie naštvalo a veľmi rázne vás upozornilo, že ak nebudete konať, tak sa vám výsledok nebude páčiť. Sny o zomieraní málokedy sú o zomieraní, ale môžu byť o veľkých chorobách, nebezpečenstvách a zmenách. Urobili ste, k čomu vás sen vyprovokoval, a teraz sa starajte o to, aby sa mamina čo najskôr vrátila domov a začala regenerovať.

Saky sa 9.8. pýtal: “no chcel by som vediet..ci je mozne to ze ked putujem astralnou cestou….a niekto ma zobudi ,tak co sa moze stat?” Ak vás niekto počas astrálnej projekcie zobudí, vráti sa éterické telo do fyzického prudko. Pravdepodobne si z astrálnej projekcie nebudete pamätať nič, možno budete mať poriadne bolesti hlavy. Niekedy je možné, že budete mať pokazený celý deň, ak so sebou donesiete nejakú cudziu energiu, ktorá sa nemôže vrátiť späť, kým nespíte. Pri najbližšom spánku by sa to malo vyriešiť.

Tak, toto boli tie “nezodpovedané otázky”, ktoré som objavila. Ak sme sa niekomu zabudli venovať, ozvite sa v komentári a ja to rýchlo napravím!

24 thoughts on “Nezodpovedané otázky…

  1. Čau, chcel som ti napísať komentár na ten tvoj článok o tom, ako si prestala mať energiu na celú tvoju stránku, ja to poznám, tiež mám svoj blog, bohužiaľ mi naň nikto nechodí, lebo je na americkej stránke google, ale viem si predstaviť, ako si sa mohla cítiť, tiež hrám jednu onlinehru, kde to všetko prebieha v reálnom čase a ja to tam riadim, tiež mi už mnoho ráz odišiel mozog pri neustálom vybavovaní hlúpych otázok, ktoré mi písali niektorí hráči, a čo sa týka môjho blogu, o začiatku som mal aj snahu písať, ale v poslednom čase už nestíham a nemám už také nápady ako predtým, tu máte stránku môjho blogu, je to písané v rodnej slovenčine a rád by som bol, aj keby ste mi napísali k tomu nejaký komentár, aby som mal snahu sa k tomu vyjadriť http://svet-world-diewelt.blogspot.com/ a aby som ti poradil, mala by si si dávať rôzne pauzy a nepreháňať to, aj keď ťa to tak ťahá k tomu, niečo nové napísať, alebo si prečítať otázky a komentáre, skús sem chodiť raz za deň a trochu sa ti tá situácia odľahčí, ako čítam dlho už ten tvoj blog, ktorý je skvelý, a veľmi mi dokáže poradiť a pomôcť, tak preto by som ti ja rád poprial veľa sily do vytvárania tvojej skvelej stránky, ktor musí pre teba veľa znamenať, tak sa maj a užívaj si aj leto, kým môžeš !

    Páči sa mi

  2. Dippie,

    nerob si starosti s návštevnosťou… Aj ja keď som začínala, tak to bolo dva mesiace o ničom. Potom som musela do nemocnice a keď som sa vrátila, len z nudy som si pozrela štatistiku a odrazu z 2 pozretí to bolo 16! (To bol úspech!) Potom sa to ešte dva týždne motalo okolo 50 pozretí denne a potom to zrazu skočilo na 180 a išlo nahor… Kdesi som čítala, že to závisí od vyhľadávačov. Čím viac ľudí ťa nájde, tým vyššie sa dostávaš v poradí na danom vyhľadávači. Takže ak chceš, aby ťa našlo veľa ľudí, skús dať niekoľko krátkych článkov s celým spektrom tématiky, ktorou chceš osloviť, a daj si pozor, aby v nej boli tie slovné spojenia, ktoré budú ľudia na Googli v danej oblasti hľadať. V krátkom čase by ti mala návštevnosť vzrásť. (A ak to chceš urýchliť, nauč Google chodiť na tvoju stránku tým, že ho necháš vyhľadávať celú vetu z nejakého príspevku a potom na ten link aj skutočne klikneš. Urob to niekoľkokrát po sebe, aby si na tú cestu navykol.)

    Páči sa mi

  3. Vďaka za tipy, no ja som zas na tvoju stránku natrafil, keď som vyhľadával slovo ezoterika a ihneď ma zaujala, pokúsim sa a s tými témami je to skvelý nápad a ja poznám tie zosypania, čo sa človeku stane, ja som to tiež mnohokrát zažil a človeku vznikne k tomu odpor, ale potom sa to zlepší a znova to človeka začne baviť, len to príliš nepreháňaj a skús aj viac relaxovať a ísť do prírody, kde ťa napadnú nové témy, o čom naďalej písať a celkovo sa ti to lepšie premyslí a veľmi uznávam takých ľudí, ktorí nie sú takí prízemní a veria v niečo nadprirodzené, ako si aj ty, mnoho ľudí na mágiu neverí, ja medzi nich nepatrím, ale skôr obdivujem ľudí, ktorí ju dokážu využívať, ako aj čo si popisovala vo svojich článkoch, vždy som túžil mať nejakú zvláštnu schopnosť, ako som to videl v nejakých čarodejných filmoch a viem, že aj niečo také existuje, ale je to zložité a tie cvičenia.

    Páči sa mi

  4. ahoj hanelie, vieš, ja som sa dostal na túto stránku, lebo ma zaujíma ezoterika a vyššie myslenie, neviem, prečo práve spomínaš skepticizmus, ja vôbec nie som pochybovačný a ty, že si ma v živote nevidela, tak ma nemôžeš poznať a to len kvôli tomu, že som napísal pár slov, vytvorenie môjho blogu bolo pre zábavu a tá tvoja stránka je na smiech, žiadne inteligetné články som nevidel a podľa toho čo si písala, predstavujem si ťa ako typickú zažratú kresťanku, ktorá chodí po bytoch ako jehovistka, vieš, čo sú jehovisti, posadnutí blázni a ja som písal hellar a nie tebe, tak sa nestaraj, si otravná a pozitívne myslenie si zlepšuj ty, nechcem špiniť peknú stránku nadávkami a inými vecami, lebo tá stránka je skvelá a keby som chcel navštíviť tvoju, tak tam som, nepočítaj s mojou účasťou a urob niečo so sebou 😉

    Páči sa mi

  5. Decká,

    táto konverzácia sa mi vôbec nepáči… Bod číslo jedna – neposudzujme! Nikdy nemáme stopro istotu, že náš názor je ten najsprávnejší. A keby na svete existoval len jeden názor, nemali by sme sa prečo navzájom rozprávať, nemali by sme čo objavovať, slovom, svet by bol neznesiteľne fádny. Bod číslo dva – neútočme, keď neútočia na nás. (A neútočme, ani keď útočia.) Dippie, Hanelie nepovedala jedinú vec, ktorá by sa dala vykladať ako útok – a napriek tomu ste zareagovali veľmi podráždene a osobne. Dalo sa predsa jednoducho napísať: “ďakujem za stránku, pozrel som si ju, ale neprichodím si skeptický”. A tie exkurzy o jehovistoch… Nemusíme ich mať radi, ale pravdu povediac, ja tak zúfalo neviem, čo je v takej jehovistickej hlave, že by som ich nenazývala bláznami!

    Takže pre všetkých: ak sa nás niečo dotkne, predýchajme to a snažme sa reagovať na RACIONÁLNE jadro, nie na to, čo vnímame ako útok. A nenadávajme na nikoho, v koho topánkach sme neprešli ani kilometer 😛 … To je moja prosba.

    Páči sa mi

  6. Jasné, prepáč, priznávam, že som príliš náhle a bez uváženia reagoval, ale mňa už podráždilo to, že napíšem pár viet a z toho by som mal byť skeptik, práve naopak chodím na tieto stránky, lebo verím v niečo, čo dokáže iba pár ľudí a chcel by som ťa poprosiť, aby si mi nevykala, zas nie som taký starý, mám iba 18 rokov, však ja vždy nechávam priestor na názor, nech sa aj druhý vyjadrí, jasné o jedhovistoch môže mať každý svoj názor, no u nás už boli zavítať a vytvoril som si svoj názor, však keď si druhý vyjadrí svoj názor, tak sa už dá lepšie debatovať, a ak chceš, môžeš pokojne vymazať tieto komentáre, ak to uvážiš za vhodné a tak hanelie, ak som sa ťa dotkol, tak si to tak neber, ja som si už vytvoril svoj názor na cirkev a dotkne sa ma, ak mi niekto napíše, že som skeptik a maj sa tiež pekne.

    Páči sa mi

  7. Mila Helar
    Neviem,ci si dostala odmna domov e-mail,bola si na dovolenke a potrebovala
    by som,ten zivotny horoskop,co ma caka v zivote.Lebo mam viac smoly ako
    stastia.Ozvi sa.Dakujem velmi pekne.Budem sa teraz volat Janka 1,lebo je
    vela Janky a potom nevies,ktora je ktora.S pozdravom Janka1.

    Páči sa mi

  8. Janka,

    aj keď ťa sklamem, ale s horoskopmi nerobím. Neviem to a nechce sa mi tým zatiaľ zapodievať, hoci ak prídem o prácu, tak sa to naučím a budem si tak zarábať na živobytie… 🙂

    Ak nechceš behať za vešticami, zožeň si nejaké celkom obyčajné vykladacie kary (najlepšie cigánske) a skús si ich vyložiť sama. Po dvoch-troch razoch si na ne zvykneš a postupne ti začnú rozprávať o prítomnosti i budúcnosti.

    Páči sa mi

  9. Ahoj, ako som si čítal svoj komentár, ako som reagoval a potom čo si napísala, ja viem, že moja reakcia bola dosť neprimeraná, len ja som sa v živote stretol s mnohými ľuďmi, čo my skopávali sebavedomie, a stále mi hovorili, aby som sa zlepšil, ale pritom mi to len zhoršovali, tak preto ten komentár, no máš pravdu, no jehovistov by som nemal všetkých hádzať do jedného vreca. No uvedomil som sa a už pomaly mením aj tie svoje zlé návyky, ktoré ma dostali do takej situácie a musel som to sem napísať, aby si niekto o mne nemyslel niečo čo nie som.

    Páči sa mi

  10. Ahojte….
    potrebujem radu pre priateľa. Má pocit, že v ich dome prebýva nejaký duch. Je to starší dom a zomrel v ňom jeho starý otec. Cez noc, keď schádza po schodoch dolu do obývačky a pozrie sa do kresla vždy ho zavalý chlad
    a naskočia mu zimomriavky a má pocit, akoby niekto sedel v tom kresle.
    Pomôže rituál na uvoľnenie zosnulého z tohoto sveta, alebo má vyskúšať niečo iné??? Prosím o radu …..ak mal niekto podobnú skúsenosť.
    :o)…ďakujem.

    Páči sa mi

  11. Pohodickaaaaaaaa…
    Pred par rokmi sa u nas diali taketo veci:
    -hlavica v tlaciarni sa hybala bez prudu…
    -pocitac sa zapinal sam od seba
    – a teras najnovsie mam pocit ze u mna v kresle stale niekto sedi.asi duch domu neviem neriesim to… pokial mu dam pokoj da pokoj aj on mne.
    byva to aj tak ze ked niekto umrie a vela sa nanho mysli tak mu zablokuje cestu.. nemyslia nanho az moc?? najskor nech sa s nim rozluci cela rodina a popraje mu stastnu cestu dalej a tym mu dat najavo ze je volny a nedrzi ho tu uz nik v jeho rozvoji.
    -ak sa az tak strasne boji moze toho ducha zamknut do krystalu ale to by som neodpdorucal.radsej ho uvolnite ako vam kazem.
    -u nas sa starka prisla takto rozlucit za mamou.mama bola na sluzobke v anglicku.mala so sebou laptop.laptop nikdy pocas dvoch mesiacov co tam bola nikdy mu nic nebolo.a ked umrela starka tak tusim dva razy blikol a zasa bezal normalne a od vtedy zasa laptot je OK.
    -a ja ked som sa s tym laptopom lucil taktiez mi dal znamenie tusim raz zapiskal alebo co nepamatam sa uz presne ale spravil taku vec co laptopy bezne nerobia.
    takze u mna je to uz normalne… akurat jedine co nejdem prezit su tie ich fejsi.ostatne taketo moze byt ze toto sa posunie bez energie a pod ale toto jednoducho… tazke..
    takze tak by som ja sa k tomu vyjadril.

    Páči sa mi

  12. Jaj alebo este jedna kuriozitka.
    mame umrela znama
    a maminej kolegini asi tyzden po jej smrti zacal zvonit mobil.pozre na mobil kto vola a zamrazilo ju.meno tej zomretej.zzodvihla ale nik sa neozval.
    okamzite volala jej mame a ta povedala ze ten telefon lezi nepouzivany v sufliku ze s neho nikdo nevolal odvtedy.
    tak mi logicky vysvetli toto 😛

    Páči sa mi

  13. to ja ti tam sedim 😀 😀 😀 .
    ale nie,no,ja zas pravidelne v noci divne zvuky v izbe,v akychsi opakujucich sa frekvenciach,alebo notebook sa mi len tak zapina..ale len v noci..a starkej padaju knihy z polic ,lebo ma na stole oltariky s dedkovymi fotkami ta sa ani necudujem..

    Páči sa mi

  14. …,ale ja chcem radu ako to riešiť! Kuriozit mám aj ja plno, pracovala som v nemocnici, kde zomierali ludia…..tak viem že duše po svete blúdia dlhší čas.

    Páči sa mi

  15. …dvere a telka to nie je nič, to sa dialo aj mne, ale ešte veľmi dávno mi zmizol vankúš uprostred noci a objavila som ho v maminej skrini po mesiaci. Nik mi ho neukryl a ráno keď mama išla do práce mala skriňu zatvorenú a o 1 hod. už v nej bol môj vankúš!.
    Toto si do dnes neviem vysvetliť.
    Že by si ho požičal na spanie nejaký duch???? :o)

    Páči sa mi

  16. Ahoj.Mne keď zomrel otec,tak mesiac som nemohla byť sama,bála som sa.Stále sa mi s ním snívalo.Nie som “veriaca” a do kostola nechodím,ale poradili mi ,aby som dala slúžiť omšu za otca.Dala som,všetko prestalo.Ale potom som to aj ľutovala.Ale prišiel sa poďakovať.
    Ale keď mi otec zomrel v náručí,odvtedy sa vo mne niečo zablokovalo. Začala som sa báť ani nie smrti,ako umierania.Otec sa veľmi bál.A ja som sa vtedy prvýkrát stretla takto so smrťou.Robila som chci-kung,a prestala som liečiť,dovtedy mi to išlo,aj diagnostikovať,aj pomôcť.Nastali zdravotné problémy,aj rakovina…Našťastie všetko prešlo a lapám druhý dych.Ide to pomaly,ale hádam to príde.A za veľa vďačím Helar,ktorá ma vždy podržala.

    Páči sa mi

  17. ahoj Helar! Chcem sa ťa niečo spýtať neviem kde ti môžem nechať odkaz kt. si prečitaš alebo osobny e-mai………robila som teraz kuzlo “ozvi sa” teda vyvolanie kontaktu – danu osobu zapichla som popri knôte ihlu do žltej sviece a píše sa že dana osoba sa vraj ozve ešte skôr kym svieca dohori……..prečo sa tak nestalo? čo som mohla urobiť zle? aj som sa sustredila až do konca kym nezhorela alebo som mala nemyslieť nato a “zabudnuť” ako sa hovori? môže sa ešte dotyčny ozvať? alebo keby som urobila kuzlo znova môžem?

    Páči sa mi

  18. Ani mne nikto neodpovedal,tak to skúsim tuto…Dobrý deň,nabrala som odvahu a tak vám píšem,pretože som už zúfalá a neviem ako by som to mohla zmeniť.mám 26 rokov a od 17 rokov som polosirota,otec zomrel na rakovinu.mam este 4 sestry a jedneho brata.žijem v dome s mamou a 3 sestrami.od smrti mojho otca sa moj život zhoršuje a zhoršuje asi v každom ohlade a stavaju sa mi zle veci.nevyslo mi studium na vysokej skole.moj zdravotný stav sa zhorsuje a pribudaju dalsie ochorenia,ludia sa mi otácaju chrbtom,dokonca aj v rodine,napriek tomu že ja sa stale snažím pomoct aj kamaratkam aj v rodine ak možem.prácu si nemožem najst už 4 roky a moju financnu situaciu ani nespominam.moja sestra prekonala leukémiu a ja som jej darovala kostnu dren a tym jej zachránila život.neviem najst zmysel v mojom živote,som z toho nestastna a nespokojna.neviem co mam robit,aby sa to zmenilo aj ked sa snažim ako len viem.vždy mam smolu na zlých ludí,ktorí ma len využívaju.cítala som si mnohe veci na vasej stranke a zaujali ma,ale v tejto oblasti sa velmi nevyznám.ale napriek tomu viem že niečo sa deje,lebo v tom ja už neviem najst logiku,to by už bolo vela aj na kona..neviem čo mi ludia možu závidiet,lebo nic nemam a ani som nemala.jedine to že som slobodna a nemam deti.ak by sa nasla nejaka rada ako by som si mohla pomoct sama výjst z tohto pekla ktore den co den prežívam už roky bola by som vam velmi povdacna.neziadam o to aby som vyhrala peniaze ale aby som mohla žit kludny a dostojny život s tym že si ho riadim sama,a nie aby mi niekto škodil a potom takto ovplyvnoval život.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor