Relaxačná hudba – mp3 zadarmo

Pri dnešnej pochôdzke internetom som našla stránku, kde sa dá zadarmo stiahnuť relaxačná (prípadne aj meditačná) hudba od Anahata (rod neviem, preto meno len takto). Stačí pravým tlačítkom myši kliknúť na “Download free mp3”.

No a pre všetkých, ktorí túžia po hudbe pre čakry od Merlin´s Magic (už som o nich písala v svojich odpovediach), tak na internete som našla ruskú stránku, kde za nejaké mizivé peniaze možno stiahnuť celé CDčko. Žiaľ, zatiaľ som nenašla možnosť stiahnuť ho zadarmo 😦 …

Ďalšie linky dole v komentároch!

89 thoughts on “Relaxačná hudba – mp3 zadarmo

  1. Tak aj ja prispejem k stahovaniu hudby, nakolko som zavislacka 🙂 Stiahnite si program emule, staci ho napisat do vyhladavaca a nainstalovat. Potom mozete stahovat hudby … Mne sa podarilo za tyzden zaplnit 70 GB externy hardisk. Odporucam Mike Rowland, Angelo Badalamenti,Celtic Woman, Enya, Yanni, no a uplne spica je Gomer Edwin Evans a Meditacie s Doreen Virtue a Marshalove Mantry, proste je toho naozaj dost. Prajem vela uspechov.

    Páči sa mi

  2. Dík, pokúsim sa z toho získať viac, no ide mi o také typické mayské píštalky, no je to zložité vysvetliť, to by som ju musel počuť, jedná sa mi o upokojujúcu hudbu. díky všetkým, čo pomohli

    Páči sa mi

  3. Dalous,

    skus si na vyhladavacoch zadat “MP3 free download” a bud nejake slovo (napr. CORAZON”), alebo “panflute” (panflutes). Stastnu ruku pri hladani.

    Páči sa mi

  4. stary klasik s panovou flautou je aj GEORGE ZAMFIR (niekedy pisane ZAMPHYR/, ma v repertoari od rumunskych pastierskych cez indianske az po “remake” slagrov.

    Páči sa mi

  5. Ahojte,
    úžasná relaxačná hudba, vhodná najmä večer pri zaspávaní, je zaručené, že sa vám upokojí tok blúdivých myšlienok
    najviac sa mi páči BALANCE a DEEP SEA, počúvam ju pri kreslení, lepšie sa mi tvorí
    hanka

    Páči sa mi

  6. Ahoj, chcel by som sem dať odkaz na meditačnú hudbu, našiel som stránku, sú tam pesničky zadarmo a dajú sa na stránke aj počúvať taktiež zadarmo, pekné vianoce a prajem dlhú životnosťstránke.

    Páči sa mi

  7. dnes som sa “náhodou” dostala na túto stránku pri hľadaní informácií o čakrách, je z nej cítiť veľa lásky a priateľstva 🙂

    rada by som našla na nete nejakú hudbu, vhodnú na odblokovanie a zharmonizovanie jednotlivých čakier – na jednom CD

    viete mi poradiť?

    ďakujem 🙂

    Páči sa mi

  8. Aira,

    ja používam Merlin´s Magic: Chakra Meditation Music a funguje mi najlepšie zo všetkých. Mám ešte aj zvuky tibetských misiek (tie dokonca možno stiahnuť cez túto stránku, len treba daný článok pohľadať), mám aj Aeoliah (funguje horšie na spodné čakry a lepšie na horné ako Merlin´s Magic), Goldmanna (ten mi funguje najslabšie v podobe hudby, ale mám aj jeho toningové aktivovanie čakier a to je výborné).

    Páči sa mi

  9. kto chce nejaku meditacnu hudbu mam oliver shanty to je velmi dobre aj hymalaya to su luxusne veci ak mate zaujem napiste na mail (mohamad@atlas.sk) nechcem to zbytocne upovat ked si to nikto nestahne

    Páči sa mi

  10. Dobry den, prosim viete mi niekto pomoct s patranim po jednom uzasnom ezoterickom CD “Esovision – Old Testament”? Nedokazal som ho nikde zohnat. Prosim o radu mailom (iccy@azet.sk) dakujem.

    Páči sa mi

  11. Ahojte, nevedeli by ste mi poradiť stránky, kde je možné stiahnuť hudbu so zvukom vtáčikov, šumom mora, vodopádom,atď.
    Nezáleží či zadarmo alebo treba zaplati.

    Ďakujem za pomoc

    Páči sa mi

  12. zdravím
    hodně lidí zde scháni zvuky přírody… na toto je dobrý program “natura sound therapy” kde si lze poskládat různé zvuky (šum moře, zpěv ptáků, přesýpání písku, atd…) dle nálady či si vybrat z přednastavených. dá se stáhnout trial verze a plná verze je zpoplatněna.

    Páči sa mi

  13. SKINI, neviem, čo myslíš tým “link”, ale akchceš stiahnuť ten program, ktorým si vytváraš vlastnú relax. hudbu s použitím rôznych zvukov prírody, ktoré máš na výber, tak postupuj nasledovne: skopíruj ten dvojriadkový text, ktorý som vyššie uviedol, zadaj ho do adresy a potvrd. Po otvorení stránky na jej konci
    klikni na “click here” a začne sa sťahovanie programu.

    Páči sa mi

    • ten program je fakt uzasny vrelo ho odporucam, skoda ze to je iba trial, ale tak trochu som sa hrabal na nete, a tak ked ho mate stiahnuty tak na okno co vam najprv vyskoci napiste URKL-W3K8-O2L5-L2N8 a stlacte validate…. uzivajte v pokoji!

      Páči sa mi

  14. mp3 – ojky sa dajú veľmi ľahko nájsť a stiahnuť aj priamo cez google.
    stačí zadaťdo vyhladávača reťazec “intitle:inedex.of mp3” a nazov suboru ktory hľadám, (bez uvozoviek) týmto spôsobom sa dajú hľadať aj cele priečinky (dir, rar, zip,) prípadne pdf, jpeg, jpg, avi, mpeg….
    ako priklad budem chcieť nájsť mp3 o čakrách:
    intitle:index.of mp3 chakra
    treba sa trochu prehrabať v odkazoch, a vždy sa dá niečo zaujímavé na ftp serveroch nájsť.

    Páči sa mi

  15. nieje tu niekto fakt uzastny , kto by poslal sem rovno linky na priame stiahnutie ??? 😀

    alebo spravte niekto vyber toho naj a uploadnite (zaveste to ) na net na free server alebo rapidshare 😀

    MIER

    Páči sa mi

  16. Gildor bol fakt úžasný 😛 a poslal túto správu:

    weissko chcel zhrnúť nejaké tie linky na hudbičku, tak skúsim dačo čo by to zhrnulo
    začnem merlins magic, kedze si nenala ziadne linky…:

    0. naštartovanie vyťahovania energie zo Zeme
    1. koreňová čakra
    2. sakrálna čakra
    3. solárny plexus
    4. srdcová čakra
    5. hrdelná čakra
    6. Tretie oko
    7. korunná čakra
    8. spätné stiahnutie energie do Zeme

    a ešte moje obľúbené mantry 🙂 :
    Deva Premal – Gayatri mantra : http://vaishnav.ru/musics/23.mp3
    Om mani padme hum : 1 verzia, taká do života, na ranné zobúdzanie

    Ďakujeme, Gildor!

    Páči sa mi

    • Ja ked som pocuval aktivaciu DNA tak v to obdobie som sa radsej vyhybal pocuvaniu hudby inej ako bola aktivacia. Omedzil som pocuvanie hudby na ulici a tak…pre istotu. Ale sranda je ta, ze co hovorite ze uz po par razoch pocuvania zrazu vidite auru, a vseliake ine schopnosti, ja zase nie, vsetko som sa musel naucit ale neskutocny pocit blazenosti som mal po pocuvani…a myslim ze to mi dalo najviac. 😉 takze neviem ci to trebalo omedzit ine pocuvanie okrem toho…

      Páči sa mi

  17. prosim nemate odkaz na nejake linky s mp3 – relaxacnou meditaciou sprevadzanou v cestine alebo slovencine na uvolenie sa a oslobodenie od problemov, na mier v dusi
    velka vdaka

    Páči sa mi

    • Načo riadená meditácia? Vieš čo je super? Tranz! Ja sa do neho dostávam každý večer pred zaspatím za pomoci bubnov a zobúdzam sa oveľa oddýchnutejší ako pri bežnom spánku.

      Páči sa mi

    • Mohol by sa este niekto iny vyjadrit k tomuto ale ja som to pre istotu nepocuval a bolo dobre…. ale je mozne ze je to blbost a niak to neovplyvnuje, skus sa este spitat helar.

      Páči sa mi

      • heli sa mi na to vyjadrila v inej teme,som to onilom dala k tibetským miskám,a ona myslela že toto počuvam…. a kde najdem tie “píšťaly?” či čo ste tu spomínali ,tiež nejaka hudba?

        Páči sa mi

  18. Jozef už som to tu niekde spomínala, že som náhodou získala kazetu s nahovoreným slovom Ladislava Chudíka. Je to meditácia a ak má niekto záujem pošlem Helar alebo Auríkovi nech to sem môžu upnúť.

    Páči sa mi

  19. No budeme musieť počkať do zajtra. Synátor príde až o 24:00 a ja netuším kam to uložil a okrem toho netuším ani to ako to poslať. 😀 😀 Takže Aurík zajtra alebo v nedeľu ti to pošlem a nalož s tým ako uznáš za vhodné.

    Páči sa mi

  20. chcela by som sa vás na niečo opytat mozno mi budete vediet poradiť, nevenujem sa viac menej nicomu z toho o čom je tato stranka ale to mozno skor zo strachu, kedysi som sa zo zartu venovala vykladaniu kariet, ale potom ako sa niektore z tyých veci splnili tak ako som povedala som sa prelakla a prestala som s tým avsak presla som si za posledne obdobie dost tazkymi psychickymi problemami a uvazovala som nad vratenim sa k tomu a nedavno som narazila na vasu stranku, a na niektore odkazy samanskej hudby a podobne ked som si klikla na tie linky a spustila tu hudbu stalo sa mi nieco co uz dlho nie a uz vobec nie pri pocuvani hudby, zavalil ma zvlastny pocit rozbusilo sa mi srdce a akoby sa pokusalo drat von z mojho tela taka zvlastna bolest ma prepadla ani nie tak bolest ako taky tlak a ani niekolko minut po dopocuvani hudby to neprestalo, ked som tu hudbu pocuvala tak mi telo prechadzali zimomriavky alebo taka zvlastna energia,neviem to popisat ale ak by to vedel niekto vysvetlit a poradit mi co s tym o com tu pisem bola by som velmi vdacna, a ta šamanska hudba ma uplne dostala ale niako sa neviem dostat k uplnemu CD na stiahnutie,ak mi niekto viete poradit budem rada, prosim piste na moj mail evicko131@azet.sk ked ze je tu vzdy vela novych prispevkov a nie vzdy viem najst to co hladam dakujem

    Páči sa mi

  21. Dobrý deň Helar a všetci ostatní,

    pokúsila som sa stiahnuť si mp3 na aktiváciu čakier z liniek, ktoré helar uverejnila 24.novembra 2009. Nedarí sa mi stiahnuť link pre srdečnú čakru a pre čelovú/Tretie oko, je potrebné sa nejak registrovať na stránke http://playcast.ru?

    Vopred ďakujem za rady a odporúčania.:)

    Páči sa mi

    • Calieen,

      choď na môj komentár z August 13, 2009 o 10:16 am, kde Gildor dal linky. Klikni pravým tlačítkom myši na linku u Tretieho oka a daj si “uložiť súbor ako”. Mne to pred chvíľkou išlo bez problémov.

      🙂 A ďakujem za nádhernú “udičku”. 🙂

      Páči sa mi

      • Helar,

        ja ďakujem za tip, idem vyskúšať.

        Ten Marchettiho tarot je naozaj krásny, uvažujem,že si jeden zaobstarám 😉

        dúfam,že stiahnem aj link na srdcovú čakru, tej sa momentálne najviac žiada harmónie…

        Krásny deň:)

        Páči sa mi

  22. de profundis clamavit ad Te..:)

    skúšam, skúšam a mne to nejde, klikám prvým tlačidlom myšky a že stránka nie je momentálne prístupná…možno je to obmedzením serveru, vyskúšam este večer.

    Páči sa mi

  23. Mimotělesná zkušenost (OBE z anglického Out-of-body-experience, Zážitek opuštění těla) je stav, v němž vědomí opouští hmotné tělo a objevuje se možnost vnímání jinými prostředky, než jsou fyzické smysly. Support for Journeys Out of the Body od společnosti Hemi-Sync® je série domácích cvičení navržená tak, aby poskytla Hemi-Sync® audio podporu a vedení těm, kteří si přejí dosáhnout tohoto stavu. Cvičením se můžete přenést na hranici stavu spánku a skrz něj až ke zkušenosti opuštění těla a zažijete mimotělesný stav plného rozšířeného vědomí. 6 kusů CD s návodem v angličtině.

    DL:
    http://adf.ly/DPNe
    http://adf.ly/DPNf
    http://adf.ly/DPNg
    http://adf.ly/DPNh

    Páči sa mi

Povedz svoj názor