Astrálne cestovanie: čo zažijete?

Ďalší rozumný článok z internetu, tentokrát k astrálnej projekcii. O tomto fenoméne som písala zatiaľ veľmi málo, ale postupne sa k nemu budem vracať (len najprv musím spracovať všetky tie ostatné “nahryznuté” témy 😛 ).

Pohyb

Většina lidí má při svých prvních cestováních problémy s pohybováním. Takový pohyb od postele k rohu pokoje může být pro někoho téměř nemožný. Příčinou toho je jen to, že člověk je špatně seznámen se svým astrálním tělem. Proto se nováček musí znovu naučit “chodit”.

Takže, proto abyste udělali nějaký pohyb v astrálu, tak to jenom udělejte. Nepřemýšlejte o tom, co děláte, proste se pohybujte tam, kam potřebujete. Pro začátek nedělejte nic extremního, pohybujte se blízko podlahy. Snažte se v ovládaní rychlosti a brždění, abyste náhodou nevlítly do zdi, místo abyste se k ní jenom přiblížili.

Pokud se vám nedaří nějaký pohyb, tak se nesnažte moc, protože se většinou vrátíte zpět. Raději si vyzkoušejte něco jiného.

Let

Jistě někomu vyhovuje jenom pohyb, pokud vnímá své astrální tělo. Pro většinu lidí je ale vyhovující létaní.

Létá se úplně stejně jako při pohybu. Zezačátku ale budete cítit něco jako gravitaci. Jen se zvednete do vzduchu, zjistíte, že pomalu klesáte zase na zem. Takže váš let budou spíše obrovské skoky. Je to způsobeno tím, že jste zvyklí vidět před sebou zem. Začínáte klesat, když ztrácíte odhodlání k letu, v důsledku čeho namířený impuls nahoru je stále slabší a váš zvyk vás táhne dolu. Jeden z triků, jak na to, je tento: běžíte po klesající cestě, pak se odrážíte země a vzleťte. Snažte se soustředit na let. Když se udržíte v tomto stavu, tak leťte směrem, kam potřebujete. Dělejte to tak jako při normálním pohybu.

Když se toto naučíte, pak můžete letět kamkoli. Problém nastává v rychlosti. Sice existuje okamžitý přenos rychlosti myšlenkou, kde stačí si jen představit to místo a jste tam, ale některé lidé říkají, že se dostanete do nereálného světa, ale do světa vymyšleného. Tuto teorii odpovídají pokusy, ve kterých se realita v něčem lišila s uviděným v astrálu. Pokud poletíte normálně, tak nastává další problém. Představte si, že chcete navštívit nějakou zem, která je od nás asi 20 000 km. Letět tam rychlostí převyšující rychlost zvuku 64krát by vám zabralo asi 15 min. Pro nováčky by to většinou znamenalo, ze tam vůbec nedoletí. Zároveň při takovém letu vidíte všechno rozmazaně, a tak může vzniknout dezorientace, nebo “posuvu reality”, kde to, co vidíte nemusí být doopravdy. Pokud se tam ale stále chcete dostat, tak se dostaňte na orbitu, a pak shora vyhledejte to místo, a pak jenom klesejte dolů. Dostat se na orbitu můžete například tak, že předtím poletíte na Měsíc, a od něj pak někam jinam. Ve vesmíru se totiž můžete pohybovat rychleji aniž by docházelo k “posunu”.

Procházení zdmi

Tento trik je známý všem cestovatelům. Proč ale při tom občas vznikají problémy, nikdo neví. Jediná rada je otočit se a projit to jinou stranou. Pokud se ani to nepodaří, pak nezbývá než použít normálních východ.

Paranormální schopnosti

Kromě létaní a procházení zdmi, máte vaše paranormální schopnosti. Jakoukoliv možnost můžete lehce zrealizovat. Můžete používat jasnovidectví, čtení myšlenek, telekinezi a zkoumaní minulých a budoucích životů. Většinu z těchto schopností budete využívat, aniž byste toho si toho všimli.

669 thoughts on “Astrálne cestovanie: čo zažijete?

    • ludia moji, astralne putoavnie je tazko dosiahnut vtedy ked to chcete ale dosiahnete ho vtedy ked na to vobec nemyslite, ja som mal zozaciatku problem sa pohybovat ale stale sa ucim nove veci a je to fakt zazitok, hlavne vidiet moje astralne telo vyzera to dost premakane,prvy krat ked sa mi to podarilo som lezal pol hodinu na posteli a nemohol som sa pohnut:D:D:D

      Páči sa mi

    • chcem sa ta helar na nieco opytat. asi predvcerom som zazil na par sekund pred spanim taku zvlastnu vec – odrazu sa mi pred ocami zatmilo, ocitol som sa v priestore kde bola sama tma. nic som nevidel ale pocit, ktory som mal, bol velmi zly. precitil som akoby smrt, taku nicotu, bezmocnost ze uz sa nemozem vratit, ze niet cesty predomnou, ze uz nic neovplyvnim, nic len tma a neeskutocne bezmocny pocit plny strachu. hned ako som si to blizsie uvedomil, precitol som. no nebol to sen ani nic podobne, lebo sa mi to stalo v pribehu par sekund co som sa nerozpraval s manzelkou. trvalo to iba chvilinku, no spotil som sa ako pes za tych par sekund..a odvtedy na to stale mysli. napadlo mi, ci to nemoze byt prave to astralne cestovanie, ze som sa toho zlakol..ale neviem, neviem…poprosim ta o radu. dakujem velmi pekne…

      Páči sa mi

      • Je škoda že si mal strach , stáva sa že človek astrálne vycestuje pri rozhovore
        s blízkou osobou , je to taký paradox, premáha spánok aby neurazil manželku
        a potom je zrazu mimo tela a nevie čo stým, gratulujem… naštuduj je to prvá
        udička… 😀 tá tma je len na začiatku a pri konci, ostatné si asi moc nepamätáš
        strach ti zabránil v ostatnom, ale je to prirodzené… 😀

        Páči sa mi

      • akoze ciciket- dakujem 🙂 tak to je pecka..uf…dufam, ze ak sa to stane nabuduce, uz nebudem potentovany, lebo naozaj som sa velmi zlakol. ale ked som dostal vysvetlenie, je to vyborne, lebo potom to naozaj existuje. a ked clovek dostane dokaz o tom, ze hranice bytia su niekde daleko, vo sferach, o ktorych ani netusi, posuva to hodnotu jeho zivota omnoho dalej, na uplne inu uroven. silny obdiv voci ludom, ktori to dokazu privolat..mate moju poklonu

        Páči sa mi

      • Takéto niečo sa aj mne stalo…Ked som isla spat…Bola tma a okolo seba sa cítila len múry dalej som nemohla ist… =)))

        Páči sa mi

  1. Bliky,

    astrálne cestovanie nastáva vtedy, keď sme totálne nesústredení, tesne na hranici medzi bdením a spánkom. Dosiahnuť ho vedome si vyžaduje dosť namáhavý tréning.

    Inak, astrálne “cestujeme” vlastne každú noc. Problém je v tom, že keď sa astrálne telo vracia do fyzického tela, prepíše sa astrálna pamäť pri zobudení fyzickou – takže ráno si nič nepamätáme.

    Páči sa mi

    • nie sen a astralne putoavnie je uplne ina vec, pozor na to, ale co si povedal ze do toho sa dostavas na hranici spanku a bdenia je pravda, je to jedna z variant ako to zazit

      Páči sa mi

      • Rado,
        vidím, že si znalý veci, tak poraď. Keď astrálne cestuješ, ktoré telo spolu s tvojím vedomím cestuje? Berieš so sebou všetky telá, okrem fyzického, alebo iba astrálne? A kto ti potom po odpútaní sa riadi činnosť fyzického tela a chráni ho pred cudzími bytosťami, aby neosídlili tvoje telo, alebo aby si aspoň za ten čas nevytvorili prístupový kanál na požieranie tvojej energie? A cestuješ v ktorej sfére?

        Páči sa mi

  2. motem sa este spytat ako sa mam pripravovat-trenovat aby som take astralne cestovanie zazil ab som si pametal co som videl,zazil a aby som sa mohol sam rozhodnut kam chcem ist?dufam ze velmi neotravujem moju nevedomosto

    Páči sa mi

  3. nepovedala by som ze astralne cestujeme kazdu noc. je to individualne. a vedome si ho privolat chce len trening. ale je to nebezpecne, takze ak to chcete robit len pre zabavu, zabudnite na to.

    Páči sa mi

  4. Bliky, Dalibor,

    astrálne putovanie musím najprv spracovať a napísať. Bude to trochu trvať – aspoň týždeň na to budem potrebovať. Prídite sa pozrieť na stránku o týždeň, už by tam mohol byť návod.

    Ešte niečo: Diska hovorí, že je to nebezpečné. Ja nemám rada strašenie ľudí a “nebezpečný” je veľmi relatívne slovo. Už prejsť cez ulicu môže byť “nebezpečné”, ak sa nepozrieme doľava a doprava, či nás niečo nezrazí. (A ešte vždy nám môže spadnúť tehla na hlavu.) Ale vedomá astrálna projekcia by sa mala diať iba po dobrej príprave. Inak sa môžete stretnúť so situáciami, ktoré vás vydesia alebo vám privodia nejaké podivné stavy a nebudete ich vedieť ošetriť. Už som spomínala, že pri jednej takejto pobabranej projekcii sa mi podarilo so sebou doniesť niečo, čo sa nemohlo počas môjho bdenia vrátiť späť a poriadne mi strpčovalo celý deň až po najbližší spánok. Keby som nebola pripravená, že toto môže nastať, asi by som bola skončila u psychiatra. A tento druh lekárov je povestný tým, že sa len nerád vzdáva nádejných pacientov… 😛

    Takže: počkajte si tú chvíľku, až to spracujem kompletne a s návodom. Bude to jednoduchšie a bude to väčšia zábava.

    Páči sa mi

  5. “pri jednej takejto pobabranej projekcii sa mi podarilo so sebou doniesť niečo, čo sa nemohlo počas môjho bdenia vrátiť späť a poriadne mi strpčovalo celý deň až po najbližší spánok”

    co to bolo? ako to strpcovalo den? este otazka, ako sa vratim z “astralnej cesty” naspat?

    Páči sa mi

    • Ahojte dnes som zažila pri spánku niečo zvláštne. Na chvíľu s zadriemala a potom sa mi stalo niečo čo sa mi eše nestalo.. v hlave mi hučalo a nemohla som sa pohnúť necítila som si nohy.. chcela som na niekoho zakričať ale nemohla som.. ani neviem ako a precitla som.. zrazu to prestalo.. astralne cestovanie som vzdy tužila vyskušať ale nikdy sa mi to nedarilo. Vtedy keď sa mi to stalo tak som na to ani nemyslela.. mohlo to byť ono? Tiež som mala strach..

      Páči sa mi

  6. Pade,

    v opačnom garde:

    Z astrálneho putovania sa človek vracia automaticky alebo vedome. Buď si počas putovania povie, že z nejakého dôvodu chce ísť späť (a astrálne telo to okamžite urobí), alebo spadne do stavu zaspania a prebudenia. Neviem o prípade, kedy by s tým bol problém.

    A teraz späť k môjmu zážitku: neviem, čo to bolo. V mojom vnímaní to vyzeralo ako pidimužík s cylindrom, prísny, kritický a snažiaci sa mi dokázať, že som nanič. Celý čas ma prenasledoval a ja som mu unikala a bola som čoraz vystrašenejšia (dostávala som sústavne varovania ohľadne môjho zdravia, ktoré sa, mimochodom, po takmer dvoch rokoch začali napĺňať), až som si povedala, že chcem späť, predo mnou sa ukázali schody, po ktorých som do astrálnej roviny prišla, ja som po nich utekala nadol a on za mnou. V tom okamihu, ako som si povedala “zobuď sa”, sa ma chytil – a nedobrovoľne sa dostal so mnou do tejto roviny, kam nechcel. Bol z toho zúrivý a nešťastný a tieto pocity sa preniesli na mňa – celý deň som bola zúrivá, podráždená a chcela som z každej situácie preč. Akonáhle som večer zaspala, mohol prejsť späť a ja som sa ráno zobudila v pohode.

    Myslím, že to bol môj “vnútorný policajt”, ktorý sa mi snažil ukázať, že ak neprestanem s istými presvedčeniami o sebe, tak sa dostanem do vážnych problémov.

    Obrazy z astrálnej roviny sú vysoko individuálne, preto sa netreba držať mojich popisov pidimužíka, schodov a podobne. Pre iného človeka to môže vyzerať celkom inak.

    Páči sa mi

  7. ja by som sa chcel opytať , že keď vídem do astrálneho sveta (ešte sa mi to nepodarilo) tak či som vlastne v tomto svete len ako duša alebo som niekde úplne inde … myslím , či môžem vidieť veci robiť tak aké sú naozaj napr idem do domu kamaráta a vidím ako pozerá telku … to sa môže stať ? a je to skutočné ? alebo toto o čom hovorím je nereálne a v astrále som niekde inde ako na tomto svete … prosím poradte 🙂

    Páči sa mi

  8. Corcs,

    astrál je hrubá kópia tohto sveta. Ja keď som v astrále, tak sa flákam po miestach, kde som ešte nikdy nebola, ale vidím ich pomerne jasne, hoci ja nevidím, ale skôr viem, čo tam je. Jedno zo začiatočníckych cvičení astrálnej projekcie, ktoré vám má dokázať, že ste boli v astrále a nesnívalo sa vám, je vybrať bez pozerania náhodne z balíčku kariet jednu a položiť ju obrázkom nahor na skriňu alebo niečo, kam nedovidíte. Pri najbližšej astrálnej projekcii sa potom ide astrálny dvojník pozrieť, ktorá karta to je. Ráno môžete skontrolovať, či to sedí. Ak sedí, máte dôkaz, že ste boli v astrále.

    Takže aj môžete ísť za kamarátom a pozrieť sa, či zrovna kuká telku alebo pod perinou pozerá Playboya 😀 … Dokonca som čítala, že pri istom tréningu vie astrálny dvojník zanechať u pozorovanej osoby fyzický vnem (napríklad ho uštipne a pozorovaný to cíti). Ja s tým ovšem skúsenosti nemám – akosi málo štípem…

    Páči sa mi

  9. 😀 tak to je super úplne 🙂 chcel by som sa vás ešte spýtať , že vy ste sa za ako dlho naučili astrálne cestovať 🙂 a či sa to dá dosiahnuť tak , že sa najprv naučím pordiadne uvolniť a potom sa dostať do astrálu 🙂 no a ešte k tomu čo som už písal , že ak vidím toho kamaráta povecme pozerať telku keď som v astrále , tak či tú telku v ten čas (keď som tam s astrálnym dvojníkom) naozaj pozerá teda že je to úplne naozajstné , a ako keby som bol duch 😀 …. zaujímam sa o to už dosť dlho , no nikdy som nenašiel odpovede , na tieto otázky , a čítal som aj veľa o Lucídnych snoch a Šamanských cestách no toto ma zaujalo najviac 🙂 tak prosím pomôžte 🙂 diki veľmi pekne za všetko .

    Páči sa mi

  10. je to zaujimave o astrale viem asi rok ale stale len zbieram nejake informacie , na nete som si zistil vela technik na AC ale velmi mi to neslo. ALe chcem sa spytat , ze ci sa mozem v AC stretnut aj z inymi bytostami , ze vraj ano . Napr. elementalovia alebo iny astr. cestovatelia ? a ci sa s nimi uz niekto stretol ak ovlada atralne cestovanie .

    Páči sa mi

  11. Corcs,

    ja astrálne cestujem,len keď sa to pritrafí, teda je to spontánna záležitosť. Nepatrím totiž k tým trpezlivcom, čo by pravidelne trénovali, ako si to astrálna projekcia vyžaduje. Miesto toho som si našla alternatívu – šamanské putovanie. V podstate lucídne snívanie a šamanské putovanie sú veľmi príbuzné veci a astrálna projekcia je podobná, ale trochu zvláštna – odohráva sa v inej rovine ako šamanské putovanie a lucídne sny. Odohráva sa v kópii terajšej reality, teda kopíruje všetky jej prejavy (to, čo beží v telke, skutočne v telke beží). Lucídne a šamanské techniky sa odohrávajú vo vyššej rovine reality a nie sú také závislé na nacvičení skutočného odtrhnutia energetického “dvojníka” od tela, lebo sa odohrávajú v miernom tranze.

    Oberon,

    v astrále toho môžete postretať hodne – a niektoré bytosti nie sú veľmi príjemné! Často budú mať tvar ľudí, zvierat alebo vecí z bežného života, ale akoby “karikatúr” – niečo nebude s nimi v poriadku. To preto, lebo podvedomie sa im bude snažiť prisúdiť taký tvar, ktorý nám niečo napovedá. Iní astrálni cestovatelia zas nebudú mať veľmi jasný tvar, skôr to budú schématické postavy, často s výraznými očami, ale bez čŕt tváre.

    Všetkých týchto “ksichtov” sa netreba báť. Môžete mať so sebou nejaký kameň na ochranu (stačí dať si ho pod vankúš, lebo fyzické a astrálne telo sú sústavne prepojené), ale veľmi často stačí aj spýtať sa bytosti, či vám chce dobre alebo zle. Oni totiž neklamú.

    Páči sa mi

  12. Raz sa mi stalo, že som mala v noci taký erotický zážitok s priateľom, čo nebolo možné, keďže býva odo mňa okolo 200 km… Nebolo to ako normálny sen, cítila som všetky vône, dobre som vedela ako vyzerá celá miestnosť, hoci som si ju nejako špeciálne celú neobzerala, je možné, aby som vtedy bez toho aby som o tom vedela astrálne cestovala? Pretože to naozaj bolo veľmi živé…

    Páči sa mi

  13. helar este jedna vec ma zaujma casto sa mi stava ze ked v noci spim tak sa mi naraz zacne tazko dychat chcem sa pohnut a nejde to ako kedby ma niekto drzal chcem zakricat a nemozem ma to nieco spolocne s astralom

    Páči sa mi

  14. helar som skusal astralne cestovat ale mi to nejde lebo vzdy ked sa dostanem do stavu toho mravencenia tak sa mi dost silno rozbucha srdce a uplne ma to vyrusi nevies preco mi tak zacne busit srdce

    Páči sa mi

  15. Memphis919,

    vyzerá to, že ešte nezvládaš celkom energiu. Skús nejaké strečingové cviky – ak sa dá, vyskúšaj tak týždeň Päť Tibeťanov a potom sa vráť k astrálnym pokusom. Ak to ani vtedy nebude fungovať, skús ešte 20-30 minút pred spaním meditovať a pri spaní si k nohám daj záhnedu a nad hlavu selenit, herkimery (sú malé, preto ich musí byť viac) alebo horský krištáľ. Alebo ak máš boji kamene, skús si jeden dať k nohám a druhý nad hlavu (ak sa nebudeš cítiť dobre, skús ich prehodiť).

    Páči sa mi

  16. Ahoj. Chcel by som sa podelit o jeden zazitok, ktory sa mi stal uz dost davno…V jeden bezny vecer (na intraku) som isiel spat a len tak som v posteli premyslal nad hlupostami s otvorenymi ocami (vtedy sa mi bohvieako nechcelo do spanku) pamätam si ze po chvilke sa mi zacalo zdat akoby som nemohol pohnut nohami ani rukami. Neviem preco ale chcel som sa sam na sebe zasmiat, aky nevladny kripel sa zo mna stal ale nic… lica som mal ako z kamena. Vtedy ma uz smiech presiel. Sice si toho vela nepamätam, ale viem, ze som v tej chvili mohol iba “gulat” ocami. pozrel som sa smerom k oknu (bez pohnutia tela) a vydel som poulicnu lampu a ako okolo zlteho svetla lieta hmyz. Dalej si nic nepamätam (asi iba tolko, ze v tu noc sa mi nic nesnivalo – a to mne sa sniva 8 krat v tyzdni) Ked som sa rano zobudil, vsetko bolo OK, nohy, ruky, smiech…vsetko fungovalo. Vtip je v tom ze ked som si na druhy den lahol do postele a pozrel do okna, nic som v nom nevidel. Hned som vyskocil s postele a utekal k oknu a videl som tu istu lampu, lenze tentokrat po stojacky. Vdedy som o astralnom putovani este netusil. Iba nedavno som sa o Astralnej projekcii bavili s kamaratom pri pivku a vtedy ma len tak napadlo… Nemohol som astralne putovat? Co myslite?

    Páči sa mi

  17. potrebujem sa nieco spytat dostanem sa normalne do tranzu ale nedokazem vycestovat…:))) mam pri tom zatvorene oci a vidim:D haluz a vzdy su nadomnou nejake postavy …je to normalne???:))) dakujem

    Páči sa mi

  18. Jas navod je jeden a ten isty. Len inak definovany 🙂 . Niekde som cital, ze ak sa chces dostat do astralu, musis si uvedomit ze si tam uz bol. A ze vraj potom uz len staci si nato spomenut a budes tam. Ked sa ti to nepodari na prvy pokus, treba skusat dalej. Nevzdavaj to a dosiahnes to co chces.

    Páči sa mi

  19. Ahojte. Prečo duchovia- alebo teda cudzie nefyzické bytosti- robia, čo im povieme? prečo nie sú nezávisle od nás a nerobia si svoje? Ved nie sú naši sluhovia predsa? Prečo nás MUSIA poslúchnuť? Prečo nemajú svoju vlastnú vôľu? Ved čo sú od nás “horší” ? Tomu nerozumiem. Ludia, čo s nimi komunikujú hovoria, ako im prikazujú, že aby išli tam a urobili toto…Napríklad nejakej bytosti sa nemusí chcieť /alebo hodiť- aby urobila to, čo od nej žiadame. Nemusí jej to vyhovovať. Tak prečo sa správajú ako ….no správajú sa “poslušne”. Teraz nehovorím o nejakých našich strážnych anjeloch, ktorí to majú v náplni práce. Nedá mi to. Nechápem.

    Páči sa mi

  20. Sandra, cudzie nefyzicke bytosti, to je nieco ako univerzalny pojem. Sem nepatria len duchovia, ale aj ine bytosti (ale to nie je podstatne).
    Musis si uvedomit, ze existuju rozne skupiny duchov (to znamena ze, nie kazdy duch poslucha). Kazdy duch ma urcite poslanie (to kazdy vie). Je to zavazok, ktory musi duch splnit aj keby sa mu nechcelo (to iste plati pre nas: najdeme si pracu, podpiseme zmluvu (dajme tomu na rok), a musime rok chodit do roboty. Sice sa nam nechce, ale musime lebo potrebujeme peniaze, a tiez aj preto, ze sme podpisali zmluvu). Ked privolas ducha, duchovo poslanie je aby ti SLUZIL, pretoze si ho privolala (to znamena, ze duch ti bude sluzit. A bude ti sluzit dovtedy, kym budes chciet). Netreba vsak zabudat ma zname heslo duchov: Nieco za nieco. Lebo aj ked ducha privolas, a on sa ti podradi, ma ovela vacsiu moc ako priolavac. Preto aj skuseny privolavac vie, ze ked je praca dokoncena, treba nieco zaplatit – aby sa duch nehneval (a preto mu zvycajne daju mincu, aj ked ju duch nechce).

    Páči sa mi

  21. vela o AC hovori kniha Robert Bruce-Astralni projekce.Nikde ju nemaju,ani v knizniciach.Hovori sa tam o postipnom oddelovani.Ale jednemu nechapem,
    pise sa,ze v astrale prebehnu 3-4 dni a na zemi 20-30minut.Potom ako ked som v astrale mozem videt,ze daki ludia daco robia v normalnej rychlosti,ved by sa mali pohybovat potom velmiu pomaly.a jedna otazka:ked sme v AC tak telo dycha alebo nie.Ak nie potom tam emozeme byt dlho.

    Páči sa mi

    • videl si inception? 😀 tak tak nejak to funguje.. zdá sa že čas beží v snoch pomalšie takže máš z pohľadu nezaujatej osoby viac času v sne ako vonku

      Páči sa mi

  22. Jas, astral to je nieco ine. Platia tam ine zakonitosti ako na Zemi.
    Co sa tyka vnimania rychlosti to je ako s Einsteinovou teoriou relativity. Einstein hovori, ze kazdy clovek vnima cas inac. To znamena, ze pre cloveka, ktory stoji na mieste, cas plynie rychlejsie ako pre cloveka, ktory sa pohybuje. Pretoze, clovek ktory sa pohybuje je rychlejsi, nadobuda pocit, ze vsetko okolo neho je pomalsie.
    Teraz trosku k AC:
    ked robis AC, s telom sa nic nedeje, len mozog sa prepne na inu frekvenciu(je to ako s telkou). Cital som knihu, vlastne to bola trilogia…. volala sa Carodej Zememori (autorku neviem). Chlapec sa stane carodejom a samozrejme ovlada urcite schopnosti. Jedna z nich je metamorfoza (alebo premena). Chlapec sa dokazal premenit (dajme tomu na vlka). Problem je vsak v tom, ze ak zostane vo forme vlka prilis dlho, zabudne na to ze bol kedysi clovekom a zostane vlkom navzdy. To iste plati pre AC. Ak tam zostanes prilis dlho, zostanes tam uvazneni navzdy. Preto je AC take nezpecne. A preto by si tam nemal byt dlho. Lebo ako nahle zabudnes na svoje fyzicke telo, zomries (ako hovoril Morfeus v Matrixe: Telo bez mozgu je k nicomu).

    Páči sa mi

  23. Martin, super. Ale nie je od privolavača nefer, ked zaplati “duchovi” mincou, ktoru duch nechce? Načo by mu aj bola. To je dosť blbe, takto ducha “ofajčiť” za jeho služby. Neciti sa potom oklamaný? Dopredu sa neda dohodnuť, čo za čo?

    Páči sa mi

  24. nie duchovia chcu vzdy nieco za nieco. Aj ked ti nakoniec povie ze nechce nic musis mu ju dat. Lebo potom sa ho nezbavis. Bude ta stale prenasledovat a otravovat. 🙂

    Páči sa mi

  25. Aha tak si to myslel! 😀 – že niektori nič nechcu. Ja som myslela, že keby náhodou dúšik nebol spokojny s tym, čo mu daš…Proste reklamácia 🙂

    Páči sa mi

  26. da sa pomocou AC teleportovat? Dostali by sme sa do AC,presli by sme do Kosic a tam by sme nadobudly fyzicku podobu.-preniesli by sme si telo.da sa to?-helar tu dake opisuje, ze sa dfa dostat do AC pomocou toho,ze si sadneme do stolocky a budeme zdvihat prsty nie svalmy ale volou.Neskor,ked budeme skuseni,zevraj sa da pomocou tejto vole preniest ruku cez stol.Tak by sa to teleportovanie malo dat.

    Páči sa mi

  27. Jas,

    pre normálneho človeka astrálna projekcia nie je dopravný prostriedok, ale len verzia snívania. Na to, aby ste dosiahli fyzickú existenciu na dvoch miestach súčasne, musíte byť skutočne výborný bosorák a mať plne vyvinuté energetické, “snové” telo. To chce prax a hodne veľa astrálnych putovaní…

    Páči sa mi

  28. Jas, ahoj!
    Dá sa to úplne reálne. Ale asi nie takto. Pozri si nieco k Philadelphskému experimentu (projekt Rainbow) , ktorý viedol (a potom od neho odstúpil- radšej) N. Tesla. Len krátky článok k tomu:

    “Philadelphský experiment

    Geniální vědec Albert Einstein již koncem dvacátých let vypracoval neobvyklou unitární teorii pole.Avšak v roce 1927, zcela polekán, ji stáhl zpět jako nekompletní a tudíž nedokončenou. Skutečnost však byla úplně jiná.
    Není žádným tajemstvím, že v roce 1943 pracoval Albert Einstein jako vojenský poradce vyzbrojovacího úřadu amerického válečného námořnictva. Svou práci v této instituci později zdůvodňoval tím, že se řídil šlechetnými pohnutkami, aby pomocí
    svého, jak tvrdil, “skromného” rozumu a umu přispěl k vítězství spojenců nad fašismem.
    Dvacátého pátého července 1943 byl ve Spojených státech odstavena do doků loď USS ELDRIDGE s vojenským číslem DE-173. Tato válečná loď USA přešla do historie jako pokusný objekt jednoho z nejzáhadnějších vědeckých experimentů novodobé historie.
    Samotný projekt přímo vzešel z projektu Phoenix, který se zabýval možností přenosu lidských myšlenek.
    Za účasti největších vědců tehdejší doby jako Albert Einstein, Nikola Tesla a John Von Neuman bylo zjištěno, že na to, aby se těleso stalo neviditelným je potřeba takové těleso zrychlit na vyšší rychlost než je rychlost světla.
    Tady se ale objevuje jeden obrovský protiklad. Žádné existující hmotné těleso na této planetě nemůže překročit tuto rychlost.
    Prostě to nejde, takové těleso by totiž bylo zničeno. Ale pokud by kolem takového tělesa rotovalo pole elektromagnetických částic větší rychlostí než je rychlost světla, nastal by zcela stejný efekt. Pomocí zcela vyjímečných obrovských generátorů bylo možno takové elektromagnetické pole kolem pokusné námořní lodě(USS ELDRIDGE) vytvořit.
    Na základě takových poznatků byla o několik roků později provedena teleportace tisíce tunové námořní lodě na vzdálenost asi 500 mil. Tato loď byla údajně na několik hodin neviditelná a přenesena do jiného rozměru.
    Po tomhle (ne prvním a posledním pokusu) se vrátili zpět do reálné doby jen někteří členové posátky – buď zcela v plamenech,
    nebo úplně šílení. Lidé, kteří se něčeho takového zůčastnili měli další život velice strašný.
    Byli opakovaně vtahováni zpět do jiného rozměru.
    Například několik mužů při pokusech vkročilo do jakési nicoty a nic po nich nezbylo. A to ani tehdy, pokud se pole vypnulo nebo znovu zapnulo. Prostě najednou zmizeli v čase a už nikdy je nikdo neviděl.
    Samozřejmě americká vláda se snaží přesvědčit veřejnost o tom, že se něco takového vůbec nikdy neuskutečnilo.”

    Nie je to celé. Sú aj iné materiály, je toho celkom dosť-ak ta to zaujíma, stačí google 😀

    Hovorí sa, že tá lod zmizla a objavila sa o 600 km. dalej. Ked ju “vrátili” naspať- bola značne poškodená. A posádka? Niektorí horeli, boli mrtvi alebo behali po palube v šialenstve. Niektorí boli vrastení (akoby zatavení) do paluby lode- museli im tie končatiny amputovať. Tí , čo prežili experiment, strávili zvyšok života v psychiatrickom ústave, kde aj zomreli.
    Pochopila som to tak, že ked sa niečo také robí, asi sa hmota (akákoľvek bez rozdielu) rozloží na základné nehmotné častice, z ktorých všetko pozostáva- na elementárnu energiu , ktorá sa po prenose zhmotní nekde inde. Hrúza!!! Ked sa tie častice pomiešajú, alebo nastane nejaká chyba, tak je o zábavu publika postarané. To by som sa radšej terigala do Košíc pol dňa autobusom Karosa!

    Páči sa mi

  29. dakujem za vysvetlenie.Helar-este by som sa chcel spytat na tie ruky.Da sa to len v medicacii alebo tranze?Lebo ako sa snazim tak v tom prste citim len dake chvenie a po 5 minutach mam cely ukazovak na ktory som sa ssustredil mokry od potu.Tak sa treba pred tym uvolnit alebo co treba spravit?-mne sa zda,ze asi pouzivam na zdvihnutie cakru-je to zle?

    Páči sa mi

  30. Jas,

    neviem presne, čo “tie ruky” znamená… Neviem odpovedať.

    Pred astrálnou projekciou sa NUTNE treba uvoľniť. Kŕčovitosť drží éterického dvojníka vo fyzickom tele!

    Páči sa mi

  31. Jas,

    ak myslíte hýbanie rukami éterického dvojníka bez hýbania rukami fyzického tela, tak potom sa vyžaduje istý stupeň tranzu. Inak by sme nemohli dobre fungovať vo fyzickom svete, keby sa naše éterické telo mohlo len tak vydať “na špacír” a zásobovalo nás vnemami zo svetov, v ktorých sa fyzické telo nenachádza. (Mám pocit, že práve som definovala “duševnú chorobu” 😛 .)

    Niekedy stačí skutočne veľmi mierny tranz, ak už máme rozvinuté a relatívne “osamostatnené” éterické telo. Potom človek (=bosorák) dokáže rozdvojiť fyzické a éterické telo na pokyn. Ak máme dostatočne vysokú energiu, dokážeme to pri vypnutí vnútorného monológu (ale to si vyžaduje dobrý diel tréningu). Ak s tým začíname, potrebujeme si zvýšiť energiu, začať ovládať svoje éterické telo cez snívanie (teda vlastne cez polobdenie) a postupne ho osamostatňovať. Hýbanie éterickými rukami bez úplného rozdvojenia fyzického a éterického tela je ešte najľahšia časť tohto všetkého.

    Páči sa mi

  32. Jas,

    asi mi niečo uniká… Fyzickými rukami predsa sústavne hýbeme vôľou!

    Éterické ruky sme pohli vôľou, keď cítime, že sa hýbu, hoci fyzické ruky sa nepohli.

    Páči sa mi

  33. heeej…tak to možem naozaj zomrieť? a ako dlho možem byť v astrále aby som nezomrela… a mne sa to nedarí…asi robím niečo zle….neviem..

    Páči sa mi

  34. Maťka,

    v astrále sme každú noc. Je to prirodzený proces pre naše telo a robíme ho všetci. Problém je, že si to nepamätáme. Tak sa pri astrálnom putovaní neučíme astrálne putovať, ale zapamätať si pri prebudení, že sme astrálne putovali.

    Ale to s tým zomieraním nejako nechápem… Všetci raz zomrieme. Rozhodne však nezomierame z toho, že by sme sa “zabudli” vrátiť z astrálu. Pri prebúdzaní je astrálny dvojník automaticky vtiahnutý späť do fyzického tela. Ale keď niekto zlikviduje naše spiace fyzické telo, kým my astrálne putujeme, tak sa už nemáme kam vrátiť a potom pravdepodobne hodne zlostní pokračujeme v putovaní, až kým sa nám nenaskytne nejaká príležitosť ísť ďalej. (Podľa taoistov to môže trvať až okolo 150 rokov.)

    Páči sa mi

  35. Ešte jedna otázka. Je možné že keď budem v astrále tak do môjho tela môže vstúpiť iná bytosť? A ešte niečo. Ak som v astrále a niekto ma zobudí tak normálne sa zobudím nie?…nezomriem alebo tak nejak…

    Páči sa mi

  36. Maťka,

    žiadna cudzia bytosť nemôže do vášho tela vstúpiť preto, že váš astrálny dvojník je práve v astrále. Môže si so sebou z astrálu dotiahnuť niečo cudzorodé, ale tieto “veci” najčastejšie pri najbližšom spánku utekajú späť, odkiaľ prišli. Posadnutosť je niečo celkom iné a nesúvisí to s astrálom.

    Keď niekto zobudí vaše fyzické telo počas blúdenia v astráli, tak pri zobúdzaní fyzické telo automaticky stiahne svojho astrálneho dvojníka späť a zobudí sa už kompletné. Astrálneho dvojníka si nepredstavujte ako nejakú časť seba samej, bez ktorej telo nie je “celé”, ale skôr len ako svoj odraz v zrkadle, v ktorom sa odohráva astrálny svet. Keď sa pozeráte do zrkadla a niekto ho rozbije, tiež sa vám nič nestane, pokiaľ vás neporežú črepy… 😛

    Páči sa mi

  37. Ja som tiez pocula o astralnom cestovani a rozhodla som sa ,ze to vyskusam.No neviem ,ci sa mi to podarilo:Raz v noci som to skusala a nedarilo sa mi tak som sa nato vybodla ,ze idem radsej spat.Potom si uz len pamätam ako som si sadla na postel a celu izbu som videla.Isla som naspät lahnut a pozeram ,ze v mojej posteli uz niekto je…a bola som to ja sama.Chytila som si ruky a boli uplne ladove.Ale aj tak som bola stastna ,ze sa mi to podarilo a isla som ku mame (letom)cez zatvorene dvere a videla som zapnuty televizor aj doteraz si pamätam ,co islo a mama ma zbadala a povedala mi preco som jej toto spravila(ona totiz vedela ,ze sa zaujimam o AC)a vyzerala strasne divne takchoro.Ja som jej potom slubila ,ze sa vratim naspät okamzite.A hned som sa uz zobudila na svojej posteli. A telka bola naozaj zapnuta.Neviem ,ci islo o AC pretoze mama si vobec nepamäta ,zeby sa somnou rozpravala v noci a lezalala som na opacnej strane ako ked som sa zobudila v tom cestovani.Myslite ,ze to bolo naozaj AC?

    Páči sa mi

  38. ahoj, chcela by som sa opytat na jeden moj zažitok, stalo sa mi že som sa pomocou silvovej metody dostala do hladiny alfa a potom akoby osm na chvilu zaspala a potom som pocula zvlastny zvuk (akoby pradenie macky v roznej intenzite) a chcela som vypnut telefon ktory mavam na stoliku i ked osm si uvedomovala ze moj mobil take zvuky nikdy nevydava ale nevedela osm z coho ide.. ale nebola osm schopna zdvihnut ruku pretoze sm bola prilis uvolnena.. tak som sa otocila na bok a cakala osm ze narazim do steny ale nenarazila som a tak som sa otocila na opacnu stranu postele ktora bola vacsia nez obycajne a potom som zacala ležmo akoby virit po miestnosti.. tak som cvilu “lietala” a potom som zacala stupat popri stene ale uvedomila osm si – co ak je toto astralne cestovanie -a z obavy pre nedostatok informacii som si povedala ze nechcem zomriet (viem ze take nieco nehrozi ale v tom momente som trosku spanikarila a poevdala som si ze chcem ist naspat) a potom som zacinala precitavat a vracat sa spat k vedomiu, sucastne ustupoval neznamy zvuk.. neviem ci si to mam vysvetlit len ako sen alebo to bolo skutocne spojene s astralnym cestovanim, moze mat cestovanie aj takuto “pociatocnu” formu??? dakujem vopred velmi za cas a odpoved

    Páči sa mi

  39. Alfa,

    mohlo ísť aj o celkom obyčajné snívanie – na prahu medzi snom a bdelosťou sa nám veľmi často zmiešavajú vnemy a niektoré zvuky silno vnímame, hoci sú vlastne celkom slabé. Takisto máme popletený čas a priestor, často si myslíme, že sa hýbeme, ale v podstate sa nám len sníva, že sa hýbeme.

    Takže odpoveď – mohlo ísť o astrálne skúsenosti, ale pravdepodobnejší sa mi zdá sen.

    Páči sa mi

  40. chcem sa spytat,ze kolko mozeme byt najviac v AC,ci telo dycha pri AC a taku otazku mierne od veci.=) Ci (uz pri miernom tranze alebo niecom inom) sa da prejst rukou-ako hmotnym predmetom,cez nejaky iny hmotny predmet(ja neviem,dajme tomu stena alebo len daka tenka drevena latka.?

    Páči sa mi

  41. Da sa aj z normalneho sna zobudit ked chcem, lebo vzdy ked sa mi nieco v sne nepaci, alebo ma nieco napadne(niake zviera, alebo nieco ine) tak sa chcem zobudim a zobudim sa.. Alebo je to AC. A ako zistim ze som tam skutocne bol? Lebo niektore sny si pamatam aj po 3-4 rokoch.

    A este jedna otazka, ked zaspavam tak niekedy sa mi zda ze padam, a zrazu sa strhnem. Skusil som sa nestrhnut ale neslo to. Je to len reakcia tela alebo co ? diki za odpoved. 🙂

    Páči sa mi

  42. Jas,

    telo sa počas AC správa ako normálne spiace telo, teda dýcha a možno sa aj vrtí.

    Hmotnou rukou asi cez stenu neprejdeme, ale astrálnou rukou hocikedy. Hmotnou rukou prejdeme cez tenkú latku, ale odnesie to buď ruka alebo latka 😛 (z vlastnej skúsenosti).

    Hallo759,

    pozor, nemiešajme snívanie a astrálne putovanie. Astrál nemá so snom veľa spoločného. Existujú aj triky, ako zistiť, či sme sa astrálne premiestňovali – napríklad si dáte kartu do okna obrázkom von (a neviete, aký je obrázok), potom idete spať, astrálne sa zobudíte, vyletíte pred okno a pozriete sa, aký obrázok to je. No a ráno skontrolujete.

    Zakopávanie v noci môže mať dve príčiny: prvá je, že mozog sa celkom nevypol a reaguje na sen ako na realitu, druhá spočíva v tom, že zášklby mávame, keď sa astrálne telo vracia do fyzického tela.

    Páči sa mi

    • Otazka k zasklbom: mavam ich velmi pravidelne pri pouzivani Silvovej metody, alebo inom sposobe meditacie a velmi dobre si ich uvedomujem. citim nepravidelne a caste zasklby svalov, niekedy velmi vyrazne a niekedy len take mikrotiky drobnych svalov. chcela by som vediet, ci je to znamenie, ze by som mala nieco robit inak, alebo je to v poriadku a bezne.
      inokedy su to tiky aj vedomia a to su zasklby, kedy si uvedomim, ze zaspavam a nemala by som, lebo potrebujem pracovat. skor mi pripadaju, akoby sa to vyskytovalo na zaciatku ” uletu “. nieco ako ” ups ” podme naspat . mavam to velmi casto a vyrusuje ma to. je mozne to obmedzit ( inym sposobom ako odovzdanim sa do spanku, alebo ukoncenim meditacie ) ? myslim nato, ci je mozne ich zjemnit, popripade odstranit nejakym cvicenim. nie len opakovanim a cvicenim, ale niecim co sa da pouzit priamo v ” hladine “?
      Dakujem komukolvek, komu sa bude chciet odpovedat 🙂

      Páči sa mi

      • Takže niečo menej duchovné… 🙂
        pohár horúceho mlieka asi 2.5 dl, 1žĺtok,1polievková lyžica medu alebo dve, a lyžičku masla , všetko habarkou roztrepať , popíjať pred večerom…príjemné sníčky 😀

        Páči sa mi

  43. ahojky, mam par zazitkov co sa mi stali a neviem si ich vysvetlit. Uz asi niekolko krat sa mi v noci stava, ze normalne zaspim a potom nasleduje toto: prvykrat sa mi stala taka vec, ze som sa v sne ocitla v byte mojej mrtvej babky, neskor som sa prepadla ciernou dierou, ktora sa ocitla uprostred jej izby do niecoho ako tunel. Ostala som vysiet vo vzduchu a uvedomovala som si len svoju hlavu(hlavne oci)..potom som zacala cestovat tym tunelom a v nom svetielkovali take male bodky..nieco ako sitko..proste cierny tunel a v nom svetielkujuce bodky…(nieco mi hovorilo ze su to dajake ine svety)(?)…v tom sa akoby nieco vo mne vzoprelo a moj vnutorny hlas povedal”nie, este nie!chcem sa vratit” a vratila som sa spat do tela. cely tento proces sprevadzal zvuk podobny turbinamalebo ked startuje lietadlo(akoby daco letelo). Dalsie zazitky boli podobne…o niekolko dni potom som znova zaspala a snivalo sa mi ze idem po nasej nocnej ulicke, ale zrazu som zacula ten zvuk(budem ho volat zvuk lietadla:) a oslepla som. Z nicoho nic. Kracala som ulicou, videla som pred sebou cloveka ale zrazu som nic nevidela. Citila som taky zvlastny vibrujuci pocit a ze som lahka a akoby som sa vznasala.+ten lietadlovy zvuk:(Uz som vedela co pride a opet moj vnutorny hlas povedal”nie, ja nechcem” a vratila som sa spet.Posledny zazitok bol nedavno. Lahla som si spat ako obycajne ked v tom sa mi zacalo snivat, ze sedim pri stole na nom je kobra a ja na nu pozeram. Aby ma neustipla zacala som sa od nej vzdalovat velmi pomaly az som bola ta daleko ze mi stmavla. ked uz som videla len jej obrysy, ako obycajne som pocitila vybrujuci pocit a aj lietaci mozno povznasajuci…+ zvuk lietadla, ale teraz uz som ja v hlave povedala”nie, nie!” lebo som vedela co pride a nemala som chut zazivat to znova. A tak som sa zobudila.alebo vratila spet. Tieto zazitky sa opauju v pravidelnych intervaloch, po nejakej dobe, vecsinou ked som unavena a rychlo zaspim. Viem ze raz musim zistit co sa to deje ale uz mam trochu strach co sa to deje. pri tej poslednej skusenosti sa mi strasne tazko preberalo. Pametam sa ze som sa akoby pretacala a siahla som si smerom k uchu…a bol to neuveritelne tazky ukon(?)….chcela by som pozant vas nazor..ci by to mohlo byt astralne cestovanie alebo len to vystupovanie z tela….dopredu dakujem:)

    Páči sa mi

  44. Melinda,

    hodne sa to podobá na bosorácke snívanie – na premiestňovanie sa medzi realitami – hlavne preto, že návrat je podmienený “nie, nechcem”. Tej vety sa držte. Môžete zájsť v sne ľubovoľne ďaleko, ale len čo poviete “nie, nechcem”, vrátite sa späť.

    Nikdy nepovedzte, že chcete zostať – lebo to nastane a ste nahraná.

    Páči sa mi

    • 🙂 Ja som povedala “chcem zostať” – a som tu… Fyzicky žijem ďalej. Len mimofyzicky som už priviazaná k svetu, v ktorom chcem zostať. To znamená, že ak by som mala ísť za jeho hranice, vlastnou vôľou to nedokážem.

      🙂 Za hlúposť sa platí. 🙂 Našťastie toto bola tá najmúdrejšia hlúposť, akú som kedy urobila… 🙂

      Páči sa mi

  45. http://forum.annwin.sk
    Ezoterické a spirituálne diskusné fórum o šamanizme, astrálnom cestovaní (AC), zmenených stavoch vedomia, vedomých snoch, vzťahoch, Kabbale, alchýmii, astrológii, numerológii, duchoch, duchovných spojencoch, prekliatiach, uhranutiach, liečení, homeopatii, bylinkách, gemmoterapii, Bachvých kvetoch, Bachových kvetinových esenciách, tkaninových soliach.

    Páči sa mi

  46. Hm astrálne cestovanie som ešte neskúšal ale viem o tom že vôbec nemusí vznikať keď idete spať…nemá to s tým nič spoločné…4ítal som o jednej žene ktorá si jednoducho povedala že idem preč a normálne vystúpila zo svojho tela a išla si kam chcela…dokonca mohla vstúpiť aj do druhého tela…Celkom šikovný spôsob cestovania žiadne utratené peniaze za letenku …;)

    Páči sa mi

  47. Bibi,

    je to hrôzostrašné. Mágia je ešte v poriadku, ale bosoráctvo je niekedy nechutne nebezpečná vec. (A to ešte nespomínam schizofréniu, paranoiu a iné pliagy 😛 … )

    Melinda,

    bosorácke snívanie je prechod medzi realitami, teda ďalej ako do astrálu, ktorý je len odrazom našej fyzickej, emocionálnej a psychickej reality.

    Páči sa mi

  48. Bibi,

    myslím tým, že zosilnením prísunu energie do Tretieho oka nekontrolovaným spôsobom môže u človeka dôjsť k paranoidným alebo schizofrenickým prejavom. Nehovorím, že bosoráci schizofrenici alebo paranoici – a nemám rada, keď to hovorí ktokoľvek iný, kto sa pozerá “zvonku”! Držím sa toho, že “ak chceš človeka posudzovať, musíš prejsť aspoň míľu v jeho topánkach”. Kto sa neskúsil pohybovať na hranici medzi “dobre známym” a “absolútne neznámym”, nemôže vedieť, aký je to stresor – a nemal by preto odsudzovať.

    Páči sa mi

  49. na jednej stranke su dva navody(nebudem ich teraz opisovat,lebo to by bolo na dlho) -ale teda navody na tzv.Astralne cestocavie a tzv.Astralna dymenzia alebo astralny priestor.AC.to uz vieme,ale to AD tam bolo vysvetlene ako keby sme maly svet mrtvych,nas svet,a nejake medzisvetie.Do kazdeho sveta sa dalo dostat,ale AD bolo nebezpecne a bolo tam riziko smrti-neviem preco.Ten clovek opisoval prenesenie mysle do AD skoro tak isto ako do AC ale ked sme v AC tak sme v ,,ako keby,,v nasom svete,,-vidime co normalny svet ako ocami ale on v tom AD spominal,ze sa ocitneme na nejakej luke,obycajne pri nejakej studni alebo pri chrame.Su tam nejake prisery,ale nie ako v AC ich odohname myslou,ale nas mozu poranit a zranenia sa prenesu do normalneho sveta.Neviete nehodou nieco o tom AD?

    Páči sa mi

  50. dobry den chcela by som sa opytat uz asi od 13 rokov mam stavy pri zaspavania zobúdzani ze s aneviem pohnut a pritom som pri vedomi je to paralýza počas spanku tak som si na to po case zvykla ale teraz som mala take 2 zazitky ,zacalo sa to ako sen isla som v autobuse dole kopcom autobusové dvere boli otvorene a ja som citila tu rychlost a vsetko a zrazu som vyskocila z autobusu a zacala som lietat smerom ku oblohe vsetko si pamútam uplne presne ako som tak isla hore uz ku mrakom zrazu som zastavila povedala som si ze dalej uz nemozem ist tak ma daco vtiahlo naspät do tela a vratila som sa tak ze zrazu som bola v tej paralýze ked sa neviem pohnut amla som polootvorene oci a potom som si normalne sadla.a bola som uz hore,dalsim zazitko asi o par noci sa mi stal tiez ze som isla po ulici s jednou zenou uplne neznamou bola zvlastna ale nebola zla a zrazu som zacala lietat najprv pomalicky a potom uplne zase hore ku oblohe a zase sm s povedala ze uz nemozuem dalej ist akoby ma tam uz neico npustilo akoby som s abala ze ked pojdem dalje tak zomriem a zase ma daco vtiahloa letentkrat to bol insi zazitok ked som sa vracala tak som zrazu bola nad svojim telom par cenimentrov vo vzduchu videla som celu svoju izbu a potom som vosla do tela a hned som sa posadila zase , islo o astralne putovanie alebo o nieco ine dakujem za odpoved 🙂

    Páči sa mi

  51. zevraj su 3 stupne AC.1.-je to normalny svet,vnimame cas aj priestor,
    2.-uz cas zanika,mozeme sa premiestnovat po svete a aj prechadzat stenami
    3.-cas zanikol a da sa cestovat aj v case

    -Neviete aky stav opisuje ten Vas navod,a ako sa da dostat do vyssych stupnov?

    Páči sa mi

  52. chcel som sa spytat ako sa do astralu dostanem (myslim co mam presne spravit a tak a ci na to aby som sa tam dostal treba mat nejake predpoklady alebo nie. Prosim poradte.

    Páči sa mi

  53. Darkness
    Do astrálu sa dostanete pomocou toho, že pred spaním si predstavujete ako sa vaše astrálne telo oddeľuje od vášho fyzického a ešte si v mysli hovoríte, že moje astrálne telo sa oddeľuje od fyzického a tak podobné Vy sa nachádzate v astrálnom tele a fyzické zatiaľ leží na posteli. Bohužiaľ je to taká ťažšia technika, no ja som o tomto čítal v jednej knihe, v ktorej opisuje autor veľmi zaujímavo tieto prípady, keď bol vo svojom astrálnom tele.

    Páči sa mi

  54. ahoj… astralne cestovanie…neviem ci som to dobre pochopila … je to v podstate dej ktory sa kona priamo so suucastnostou , dajme tomu pri sledovani istej osobty ta ta osoba nevidi, a nie je to nebezpecne??…. chcela by som to skuusit nieco ma k tomu vedie len…bojim sa, ze sa nebudem vediet vratit naspät…

    Páči sa mi

  55. Staci ked sa zadivam uprene na nejaky predmet a on sa mi zacne zdialovat.Ako keby som odlietala od neho.Raz sa mi snivalo ako som liezla po rymse okna.Teda si myslim,ze sa mi to snivalo.Lebo ma mama nasla v noci stat pri otvorenom okne.Divne lebo ked som liezla po tej rymse citila som ako naozaj keby to bolo.Mam z toho zmatok

    Páči sa mi

  56. Pani helar,
    Som začiatočník, čo sa týka AC. Pozrel som si Postup pána Monroea a neviem či som to pochopil. Prosím napíšte mi či naozaj ide len o dýchanie a uvoľnenie tela. Pretože to robím podľa návodu ale sa mi to nedarí. Ďakujem.

    Luko

    Páči sa mi

  57. Ahoj Heli,
    trošku mi táto stránka pomohla zodpovedať otázky zo snov, ktoré som Ti písala medzi SNY – A teraz poďte analyzovať Vy….ale nedostala som nato dodnes odpoveď. Nevadí… ja len, že ma zarazilo to, že Keď sa mi “snívalo” o tom ako letím a rozbieham sa zo zeme z parkoviska, na ktorom som roky nebola zahliadla som bordový kúsok zo strechy, zrejme hrdza….videla som aj ľuďom na balkóny , dokonca aj ľudí, ktorí tam fajčili… ale ten sen bol tak živý, že som cítila tú úžasnú energiu z letu…čo mávam často a niekedy o to prosím aj Anjelov, nech mi to doprajú je to nepopísateľný zážitok, nebýva príliš často, ale mávam do od detstva… Heli, preto mi to tentokrát nedalo a išla som sa pozrieť na tú strechu…. určite kto ma pozoroval musel si o mne myslieť …všeličo…Heli … ten bordový kúsok tam naozaj bol presne s tretím stĺpcom, ktorý som v “sne” videla… až sa mi z toho zastavil dych …chcela som zakričať… že je to Pravda…ale nemala som komu 🙂
    Heli, ak to pôjde pozri sa mi na ten “sen”…(je tam 41 komentárov ) tam som tiež lietala,ale s doprovodom… Ďakujem. P.S. ako dieťaťu sa mi často snívalo , že lietam nad zeleným lesom alebo horou…doslava som brázdila vzduchom… Pekný deň praje
    LenkaS.

    Páči sa mi

  58. Mal by som otázočku. Lahol som si na postel, pustil med. hudbu, uvolinl sa. Asi po 15-25 minutach som začal cítit chvenie, nazačiatku len na chodidlách, neskor sa presunulo na celé nohy a na dlane na rukách,(bol to príjemny pocit, ako ked vám strpne noha). Mal som pocit, že to pôjde dalej, ale nic. Nohy sa chvely, ruky tiez, chvenie prislo ku trupu a tam to skoncilo, ďalej to nepokračovalo. Cchel by som sa spytať, ako ďalej, robím niečo zle?

    PS: Mám ešte taky malý problém z ústami, stále musím preglgať( neviem ci sa moje žlazy zbláznili, produkuju veľa slin. Keby som nepreglgol, mám pocit, že sa zadusim. Pomožte, ďakujem.

    Páči sa mi

  59. Mato,

    vyzerá to na blok v hrdelnej čakre.

    Luko,

    ono to nie je len relaxácia. Človek musí mať istú úroveň energie – potrebujete si budovať astrálneho dvojníka – cez meditácie alebo iné bosorácke cvičenia. Potom potrebujete schopnosť skoncentrovať sa bez toho, aby ste stiahli svalstvo tela.

    Páči sa mi

  60. Helar, ďakujem.

    Už ma to trápilo, prečo to nešlo( s tym hrdlom myslim), našiel som si zopar článkov, čo ste písali. A už tomu rozumiem,(aspoň myslím) 🙂

    Páči sa mi

  61. Ahoj Helar!
    Už dávnejšie ešte kedysi pred 15 rokmi sa mi párkrát stalo, že som ležala na posteli na chrbte a oddychovala, ked odrazu som mala taký divný pocit, akoby som bola na húpačke, cítila som presne také pocity ako ked sa clovek na tej húpačke hojdá, hore, dole…..až som z nej vypadla a potom som odrazu videla samu seba ležať na posteli, potom som sa vznášala nad našim bytom a sledovala rozhovor mamy a sestier v kuchyni / videla som byt zvrchu ako nejaký model/, ktorá bola až o 2 miestnosti dalej od mojej izby. Ked som precitla, tak som isla za mamou a povedal jej, o čom sa zhovárali, no ona mi neverila a tvrdila, že som ich počúvala za dvermi a že si to vymýšľam. Raz som sa tak znovu vznášala a ked som chcela precitnúť, tak sa mi to nedalo, nemohla som sa vrátiť, vtedy som cítila strašný strach, že zomriem a že sa už neprebudím. Ked sa mi podarilo vrátiť a ja som otvorila oči, tak niečo biele až priesvitné nado mnou lietalo. Odvtedy som to už neskúšala a na dlhú dobu som akosi na to zabudla. No v poslednom čase sa mi stáva dosť často, že si ľahnem spať a znovu hned nastane ten stav, že sa cítim ako na húpačke. Doteraz mi pomohlo to, že som sa hned obrátila nabok a prestalo to. No už ani to nefunguje, tak teraz radšej vstanem z postele a idem sa poprechádzať, len aby som sa tomu vyhla. Dnes som si na nete prečítala, že človek nemá mať strach, že sa nevráti naspať, ale neviem. Ešte stále sa mi pripomenie ten obrovský strach z minulosti. Čo mám robiť, čítam, že iným sa to ani pri cielenom skúšaní nedarí a mňa to prenasleduje stále aj ked to vôbec nechcem. Mám sa tomu poddať?

    Páči sa mi

  62. Monika,

    ak máte strach, tak to radšej neskúšajte. Aj tak by ste boli taká nervózna, že by bol výsledok projekcie otázny.

    Pokiaľ sa strachu chcete zbaviť, robte experimenty – najprv len hýbte astrálnymi rukami a nohami, pohybujte sa v dosahu tela, skúmajte, čo všetko dokážete. Možno časom sa z toho stane bežná vec, strach sa stratí a vy budete môcť “lietať”, ako vás napadne.

    Páči sa mi

  63. prosi vas mohli by ste my pomoct potrebujem nejake triky aby som sa mohol branit voci astralnym bytostiam uz som pocul ze staci poziadat anjelov alebo si predstavit nejaku energiu okolo tela vraj to pomaha ale ja si chcem bit na istom nechcem aby sa my daco stalo v astrale……dakujem

    Páči sa mi

  64. V dňoch 3. – 5. 10. 2008 organizujeme v Banskej Bystrici základný víkendový kurz Hemi-Sync: Prechod bránou I.. Kurz je zostavený v duchu knihy amerického autora Roberta A. Monroea “Daleké cesty”, na základe jeho rozpracovanej metódy fázového posunu ľudského vedomia s pomocou audiotechnológie Hemi-Sync.

    Do 5. 9. 2008 sa môžete na kurz prihlásiť za zvýhodnenú cenu. Viac informácií nájdete v prihláške. Uzávierka prihlášok je 19. 9. 2008.

    Účel kurzu spočíva predovšetkým v tom, aby účastníkovi pomohol prekonať vrodené obavy z neznáma a zo zmenených stavov vedomia prostredníctvom skúmania svojho Ja a všetkého, čo ho obklopuje. Vďaka ovládnutiu špeciálnych cvičení pod vedením odborne školeného lektora sa účastníkovi seminára otvára BRÁNA do nefyzických energetických systémov a iných dimenzií reality.

    Začiatkom 80. rokov vznikol v Spojených štátoch Monroeov inštitút, ktorý sa zaoberá metódami, ktoré umožňujú využiť kapacitu a potenciál ľudského mozgu do neobyčajnej miery. Pracovníci inštitútu vyvinuli technológiu nazvanú Hemi-Sync, ktorej podstata tkvie v aplikácii poznatkov o schopnosti ľudského mozgu rezonančne sa nalaďovať do rozličných stavov pomocou špeciálnych zvukových signálov. Tieto stavy mozgu je možné využívať pri:

    – rozvoji a skúmaní ľudského vedomia
    – rozšírení vedomia a jeho lepšom ovládaní
    – práci s vyššími energetickými systémami
    – zvládaní stresu a záťažových situácií
    – zlepšovaní procesu učenia
    – zvyšovaní koncentrácie pozornosti
    – urýchlení procesu myslenia
    – zvyšovaní kreativivty a tvorivosti

    Páči sa mi

  65. Mam take styri otazocky na kohokolvek kto pozna odpoved:
    -ked som v astrale dajme tomu celu noc a ked sa rano vratim ,tak budem vyspaty alebo unaveny?
    -mozem sa stretnut v astrale s niakym inym clovekom ,ktory je tiez v astrale?
    -do tela sa vratim len ked si duchom lahnem tak isto ako je telo alebo myslienkou alebo ako?
    -mozem v astrale hybat vecami v reale?
    Vopred Dakujem

    Páči sa mi

  66. Ahoj Jas,
    myslim ze na niektore z tvojich otazok mozem odpovedat… takze, ked celu noc cestujes, tak tvoje telo vlastne ostava v posteli, takze na fyzickej urovni budes odpocinuty, cestuje iby dusa. pri cielenom astralnom cestovani sa do tela vratis, ked si povies chcem ist spat… to znamena, ze tvoje fyzicke telo sa opat spoji s astralnym. a o pohybe veci v astrale moc neviem.
    To je asi vsetko co ti mozem povedat, na ostatne veci sa musis spytat niekoho scitanejsieho a skusenejsieho… 🙂

    Páči sa mi

  67. Ahoj Jas,

    takze k otazkam:
    – nikdy som nemala pocit unavy
    – ano mozes, ja som sa tak stretavala s jednym clovekom, ktoreho “mam na starosti” (ale uz som to obmedzila, dost to vycerpavalo)
    – ja som presla cez zrkadlo a bola som “doma”
    – ano, ale to je dlhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodoby proces a ten naozaj vycerpava

    Páči sa mi

  68. Ahoj

    Mne sa dari AC tak by som povedal z 10 pokosov tak 6 ale vzdy ked som “vonku” tak nemam kontrolou nad sebou.Minulu noc som sa znova oto pokusal a vyslo mi to prislo chvenie a potm som len akoby poletoval po ibe sem a tam a nemohol som stym nic robit.Ale zas niekdy dokonale hybem rukami uz sa mi 2x podarilo sa prejst dokolecka po izbe.Zo svojej som sa neodvazil nikdy ist prec.Neviem preco skor ma to ani nenapadlo.Snazim sa na to ist postupne len sa mi nedari zakazdym hybat rukami atd.Moze to suvisiet nedostatkom energie?

    Dakujem.

    Páči sa mi

  69. Maooo,

    vyzerá to na nedostatok koncentrácie. Ono je ťažké koncentrovať sa v spánku… Cvičte a cvičte, budujte si “astrálne svaly”, bude sa to postupne zlepšovať. Príčina neúspechu môže byť totiž aj v tom, čo ste deň predtým zažívali, čo ste večerali, či je v izbe príliš teplo alebo nie… Keby to bol nedostatok energie, nepodarí sa vám to ani raz – a to nie je váš prípad.

    Páči sa mi

  70. Ahoj Heli,
    viem, že si teraz “inak ” vyťažená, len sa ťa chcem opýtať či nevieš čo mohlo byť príčinou ak v sne , / ktorý nechcem teraz rozoberať pretože mám málo času/ … som bola poverená “nejakým ” poslaním a Archaniel Rafael mi prepožičal svoje krídla … ??? A ešte jedna vec : socha znázorňujúca Leva na zadných nohách s vystretou ľavou labou pred sebou ??? Toto by mi možno pomohlo / ten sen Ti určite napíšem lebo som z neho bola ja vystrašená aj prekvapená …
    Prajem krásny deň a veľa úspechov.

    Páči sa mi

  71. Andalee,

    u sna môže ísť buď jednoducho o sen, alebo môže ísť o kontakt s nimi… Rafael je liečiteľ a “veselá duša”, takže v tomto zmysle treba interpretovať sen. Mimochodom, keď niekomu “dajú krídla”, znamená to, že ho na seba napoja a zvyšujú automaticky jeho vibráciu. Takže moje vysvetlenie: Rafael s tebou chce spolupracovať a pripravuje ťa na nejaké poslanie, ktoré bude mať súvis s pomáhaním iným ľuďom.

    Lev je symbol sily a slnka a Rafael sa spája so Slnkom. Ľavá ruka/laba býva obvykle prijímacia, takže to môže byť popis sily, ktorú dostaneš – jangovej, dosahujúcej a meniacej, niekedy možno trochu tvrdej. Asi máš situáciu, v ktorej to budeš potrebovať.

    (No a ako som toto dopísala, išla som sa ho spýtať… 😀 Takže: ešte teraz nie je tá správna doba, aby mi niečo vysvetľoval – doslova “do tohto ju neťahaj” -, ale faktom je, že ťa kontaktoval, aby ťa upozornil na to, že sa s tebou do budúcnosti ráta a že máš začať už tento rok pracovať so svojou vnútornou silou, lebo raz budeš mať nejaké poslanie. A ja, sklerotik, som sa ho nespýtala, aké… Ale nevadí, veď ty na to raz dôjdeš!)

    Odporúčanie: začni s channelingom, ak to doteraz nerobíš. Je pravdepodobné, že sa koncom roka Rafael ozve a začne ťa viesť.

    Páči sa mi

  72. Heli,
    ďakujem Ti.
    Na channelingu popracujem !!!
    Heli , som rada, že ťa mám. Ešte raz ďakujem za rýchlu odpoveď. Potrebovala som to vedieť.
    Priebežne Ťa budem informovať ak sa niečo bude diať.
    Lenka

    Páči sa mi

  73. ja som pocul nieco take ze ak sa dostanem do astralu a nahodou niekto pohne mojim fyzickym telot teda nejako mi da napr ruku do inej polohy ako som ju mal v astrali ostanem pretoze uz nedokazem najst cestu spat do tela fyzickeho… no a taktiez som pocul od ze jeden clovk tam bol a ked sa z tade vratil tak stravil 3 roky na psychiatrii a proste ze su tam nejake strasne veci ktore si nedokazeme predstavit… dalej ze ked sa tam raz dostaneme tak tie bytosti si nas zapamataju… a este potom nemozeme predsa vidiet v astrali skutocnych ludi pretoze tam je minulost pritomnost a buducnost nejako spojene a niesu tam alebo co… ale mozeme tam vidiet budovy pretoze zanechali svoj otisk v astrali ak stoja dostatocne dlho… tak by som poprosil o vyjadrenie k tymto mojim dotazom ale niekoho kto s tym ma skusenosti

    Páči sa mi

  74. Nightwofl,

    nenechajte sa desiť… Ak niekto pohne vaším fyzickým telom, kým ste v astráli, tak sa pravdepodobne zobudíte a hodne dlhú chvíľu sa vám bude “triasť” žalúdok z nečakaného návratu, ale keďže astrálny dvojník je spojený s fyzickým telom cez “striebornú šnúru” (t.j. energetický kanál), je mu celkom fuk, v akej polohe fyzické telo je, keď ho opúšťa i keď sa doňho vracia. Problém by bol, keby vás niekto počas astrálneho putovania zabil, to by sa dvojník nemal kam vrátiť, ale kým sa má kam vrátiť, je mu jedno, či máte ruku pri tele alebo na bruchu.

    Astrál je nejasná a menej presná kópia existujúceho sveta, pretože je to emocionálny odtlačok reality a s ním aj všetko to, čo do “reality” premietame. Takže je mi ľúto, ale sú v ňom aj kópie ľudí – tak, ako ich tam niekto zo svojho podvedomia premietol (takže tam kľudne môžete stretnúť seba, seba ako dieťa a seba ako starca v tom istom okamihu). Tí ľudia prirodzene nie sú skutoční, teda fyzickí, ale len mentálny obraz fyzických ľudí, no a popri týchto sú tam aj všetky naše nočné mory, desy a horory (aj tie televízne), takže niekedy to naozaj nie je príjemné miesto…

    “Ľudské” odtlačky v astráli obvykle netrvajú dlho. Iné je to, keď tam opakovane premietate to isté – prípadne keď istá skupina ľudí do astrálu sústavne premieta nejakú myšlienku. Táto myšlienka v astráli nadobúda potom silu (napríklad ak náboženstvo premieta do astrálu Diabla, tak tam toho Diabla nájdete – a je taký silný, ako dlho a ako veľa ľudí ho tam premietalo s podobnými vlastnosťami, prípadne taký silný, koľko sily mu pripisujete vy). Sú to však energie neviazané na konkrétnu energetickú prezenciu a preto sa pomerne ľahko “čistia”, lebo nemajú väčšiu silu než predstavivosť tých, ktorí ich tam premietajú. Iný typ energií sú samostatne existujúce negatívne energie, ktoré nie sú plodom našej fantázie, ale dôsledkom narušenia energetickej rovnováhy niekde v našom vesmíre. Tieto sa “čistia” veľmi ťažko, pretože ich potrebujete nájsť, donútiť počúvať vás, pochopiť a odpustiť im všetko, čo kedy porobili – a to niekedy nie je dosť dobre možné.

    Moja skúsenosť s astrálom je, že si skutočne odtiaľ môžete doniesť nejakú cudzorodú energiu – ale ak sa jej neprepožičiate, tak sa tu nebude môcť uchytiť a pri najbližšom spánku sa chtiac-nechtiac znova vráti “domov” – do astrálu.

    Páči sa mi

  75. no ale inak alko som cital toto forum a precital som ho cele ale nenasiel som tu konkretny navod ako sa do astralu dostat… a ako dlho tam mozem ostat… taktiez som pocul nieco ze v astrali ma dusa 360 stupnove vnimanie okolia… a este by ma zaujimalo ze ci mozem v astrali hovorit alebo proste nieze ma nieco v momente napadne napriklad chcem tu ostat a uz sa nebudem moct vratit ale ci tie priania vyslovim alebo nieco podobne…

    Páči sa mi

  76. Nightwolf>Ak tvoja dusa naozaj opusti telo tak budes moct vsetko a okamzite a co len chces.
    Helar>Nemoze dojst k smrti tela ak sa ta niekto cudzi trebars aj zviera dotkne pocas toho ako nie si v tele?
    Zaklad je v autosugescii ak chcete vedome snivat tak si pred spankom opakujte dookola napr. Uvedomujem si ze snivam a ovladam moj sen .Da sa opustit telo sposobom takym ze zaspavam vedome?Da sa vobec zaspat vedome?

    Páči sa mi

  77. NOOOOOOOOOOOOOO HELAR
    minule som mal taky sen
    a uz viem presne ako je to lietanie.
    Teras neviem ci to bol sen alebo som sa odpojil od tela.
    ale uz chapem ake je to prvy krat lietat.
    Prajem to kazdemu zazit az potom si rozmyslet ci chcete astralne cestovat.

    Páči sa mi

  78. Andrej,

    smrť tela je fyzická záležitosť. To by už to zviera muselo byť z kyseliny sírovej či čoho, aby dotykom poškodilo. Dotyk počas tranzu vedie k nepríjemnému, skokovému precitnutiu z tranzu. Ak tio nastane, treba to rozchodiť, rozskákať, roztočiť a vypiť pohár studenej vody. To by malo človeka priviesť späť do reality.

    Ale neviem, čo je “vedomé zaspávanie”, takže na druhú otázku neviem odpovedať.

    Páči sa mi

  79. Helar>Ja len ze niektori zasvetenci[puzivam tento pojem iny ma nenapadol] napr. Bardon vyslovne upozornuju ze pri takomto cestovani je nutne zavriet izbu aby sa vas nikto nedotkol, pretoze to moze sposobit infarkt.Asi teda zavisi od konkretneho jedinca.
    Vedome zaspavat mal som namysli to, ze pred tym nez zaspim nelietam v myslienkach, ale vnimam stav tela,mysle[napr. udrzovat stav prazdnej mysle a len vnimat].Proste vnimam aj tesne predtym ako zaspavam,cize som myslel ze sa automaticky presuniem vedomim do sna a neprepnem sa na podvedomie.Snivalo sa mi totiz ako upadam takymto sposobom do vedomeho snenia…
    Astralne putovanie>podla mna treba mat uz zvladnute techniky imaginacie a vymiestnovanie vedomia z tela imagitativne alebo ako sa to sklonuje…

    Páči sa mi

  80. Ahojte.
    Mne sa niečo podobné stalo, ale neviem presne čo to bolo, čo iba nejaký sen alebo astrálne cestovanie. Stalo sa to takto: bola som unavená, tak som si šla počas dňa ľahnúť, rozmýšľala som nad všetkýmmožním, a potom v tom stave pred spánkom mi začalo “zrnieť v bedni” a paralýza, ale to sa mi stávalo viackrát už aj pred tým. Bolo to také, že chvíľu zrnelo, potom nie, potom zase a tak. A tak som sa snažila ten stav zrnenia udržať. Keď som do toho “upadla”, tak sa mi zdalo, že vychádzam z môjho tela. Vznášala som sa, najskôr som bola vo svojej izbe a potom som vyletela hore vysokooo. A cítila som tak ľahko, ako pierko. Ale povedala som si, že sa radšej vrátim, trochu som sa bála, nechcela som riskovať. Tak som sa vrátila do izby, ale neviem prečo, asi na overenie, či je to skutočné šla som sa ešte pozrieť do bratovej izby a bolo to tam presne ako naozaj v tom čase, že brat bol za pc. Potom som sa chcela zobudiť, nešlo to, Bolo to také, že sa mi zdalo, že som sa zobudila, ale potom som si uvedomila, že sa nemôžem hýbať. Aj to sa opakovalo, kým som sa skutočne neprebudila… Tak by som sa chcela spýtať, že čo to asi tak bolo?

    Páči sa mi

  81. Ahoj Helar,
    Ja sa chcem spýtať či sa da v astrale urobit niečo take že priklad som doma a potrebujem byt v škole ale mne sa nechce, tak vlastne si len spomeniem na školu na wecka aby som sa tam ziavil aby ma nikto nevidel a či môžem prežit v normale ten den priklad 6 hodin v škole , odpovedat, učit sa … a potom normalne len pridem domov vstupim do svojho tela a vlastne budem vediet že som bol v škole bez toho aby si to niekto všimol že som to nebol fyzicky ja a fyzicky tam nebol. Da sa to ? myslim niečo ako Prue z čarodejnic že mohla byt na inom miestne napr. na schôdzke bez toho aby sa fyzicky pohla.. DAKUJEM..
    HADAM MI ROZUMIEŠ AKO SOM TO VŠETKO MYSLEL ? pišem moc komplikovano

    Páči sa mi

  82. Tomas,
    ak dovolíš, skúsim sa vyjadriť aj ja, lebo mi to pripadá mierne zvláštne. Pri AC sa nedeje niečo také ako s Prue 😉 Ty vystúpiš zo svojho tela najmä mysľou a pohybuješ sa vo vyššej sfére, pre ľudí “neviditeľnej”. Keď sa oddelíš od fyzického tela, je z teba iba zhluk myšlienok/energie. A myslím, že využívanie AC na chodenie do školy je PORIADNA blbosť (no offence 😀 ).

    Btw. myslíš, že by nebolo rodine trochu nápadné, keby si tých 6 alebo koľko hodín ležal len tak, bez pohnutia? Hm, a myslím, že na to, aby si sa udržal 6hod. v astrále by si potreboval tvrdý (veľmi veľmi tvrdý, alebo veľmi veľmi dlhý) výcvik jednak aby si pozbieral toľko energie a jednak aby ťa to nevcuclo späť do tela bez toho, aby si to chcel…

    Podľa mňa je to nezrealizovateľné, mno. 😀

    Páči sa mi

  83. Cau helar stalo sa mi nieco zaujimave.
    Tak ako kazdu noc sa uvolnujem a zrazu pred ocami uvidim nieco ako ,,supermana”proste nejaku bytost co sa na mna ruti velmi rychlo.je pred mojimi ocami a kazdu chvilu sa chysta do mna vpalit.
    No zrazu sa zastavi na akejsi priesvitnej bubline.
    nevies co to bolo?

    Páči sa mi

  84. Helar a este otazka
    ked som bol mensi asi 7-10 rokov sa mi stalo a vela krat cosi taketo
    predstav si ze padas
    a zobudis sa este pred dopadom do tela.
    ja som si az teras uvedomil ze som uz astralne cestoval:-)
    a uplne citis ten naraz a pocit v zaludku:)
    ze to bolo AC?

    Páči sa mi

  85. ahoj Helar chcela by som sa opytat na par veci..ked so sa dostala do astralu videla som pred sebou 3mnisky v bielych ruchoch ,ja som lezala pred nimi a zakryli ma bielym ruchom ,povedali aby som sa zakryla ,lebo nemozem nic vidiet,ja som nechcela..ako keby mal niekto prist,nechcela som trocha som poodkrila plachtu oni to videli a potomj uz som nejako odisla…alebo dost casto pocitujem vibracie tela,pri modleni..alebo mala som sen pred rokmi 2krat ten isty,ze som videla na krizi jezisa krista raz sa usmieval a potom bol smutny to bolo skoro za sebou …a este pred par mesiacmi sa mi snivalo z janom pavlo druhym ako som sa snim stretla..urobila som pred nim dobry skutok,a ked ma objal pocitila som od nehi silne vibrovanie,pri tom objati..velku lasku..az sa mi nechcelo odneho pustit..mozete mi to prosim vysvetlit co to vsetko znamena..dakujem..

    Páči sa mi

  86. no ked niekto vidi kracat jezisa k sebe tak je podla mna bud veriaci alebo psychicky naruseny.
    co sa tyka vsetkych tychto cirkevnych veci tak to moc nemusim.
    sak to boli oni kto vyhlasil hon na carodejnice nie?

    Páči sa mi

  87. ja som veriaca ale v uvodzovkach lebo sa nestotoznujem zo vsetkym co cirkev hlasa pretoze si mislim ze cirkev svoju moc dost zneuzivala a vela veci prekrutila. a v stredoveku len vsetci skovavali svoje umysli za cirkev a vela zleho co urobili bolo ,, v mene boha”. ale to je nadlho. ja osobne verim iba tomu comu chcem a nesuhlasim zo vsetkim co taraju ako napr. ze ked sme zli pojdeme hned do pekla a ze dusa sa nemoze inkarnovat, myslim si ze dost zastrasuju a povodnae krestanstvo o tomto nebolo

    Páči sa mi

  88. Zvlastna (a všetci ostatní),

    sny používajú symboliku z nášho vlastného podvedomia a tak neviem povedať, čo jednotlivé obrazy znamenajú – to vie len ten, komu sa snívali. Niekto má rád mačky a preto je mačka vo sne preňho symbol dobrého, iný ich neznáša a symbolizujú preňho problém. Ale o tom všetkom som už písala v článkoch o interpretovaní snov.

    Dôležité sú pocity. Ten sen s tým pápežom mi vyzerá ako pochválenie od podvedomia za niečo, čo sa vám podarilo. Ostatné obrazy nemajú dostatočný kontext a tak neviem.

    Inak si myslím, že išlo o sny a nie o astrál. Nie všetko, čo sa nám sníva, je chodenie po astráli.

    A teraz k tej cirkvi. Ja sama som totálne anticirkevná, ale nedovolila by som si cirkev zosmiešňovať, pretože na svete je ešte veľa ľudí, ktorí ju potrebujú – potrebujú, aby ich niekto zorientoval, aby boli spolu so seberovnými a mohli sa rozprávať o veciach, ktoré ich zaujímajú (=cirkevných). Nemusím ich mať rada – ale to ešte neznamená, že sú horší ľudia! Sú proste iní než ja…

    Ezoterika a bosoráctvo je nie o hodnotení a zaujímaní postoja, ale o pozorovaní, registrovaní, odhaľovaní súvislostí a ich využívaní v prospech vlastného rastu (alebo blahobytu). Mne veľmi dlho trvalo, kým som sa dostala tak ďaleko, že vo mne nábožentsvo nevyvoláva koprivku… (=Mala som extrémne zlé skúsenosti s veriacimi.) Čiže moje upozornenie je: môžeme si myslieť to i ono, ale sú to len myšlienky a nijako neovplyvnia to, či cirkev existuje alebo nie a aká je… Bude lepšie, ak sa s týmto faktom vysporiadame, pretože na rozdiel od našich myšlienok a postojov je to fakt – a teda niečo nezvrátiteľné… 😛

    Páči sa mi

  89. Bravo helar
    skutocne si teraz zabodovala.
    naozaj mas pravdu.niektory ludia ju potrebuju.je to nieco ako ich istota a ked by im bola vzana tak by zrazu ostali prekvapeny co sa deje a mozno by aj stupol pocet samovrazd…
    a co sa tyka tohto tak ja musim byt proti cirkvy uz len s principu.praprababka bola totiz carodejka…
    bol by hrieh nestupat v jej slapajach nie?

    Páči sa mi

  90. Auraviewer,

    princípy sú nebezpečná vec – je to náš názor na to, ako by mal svet fungovať/vyzerať, nie nutne realita… Každý princíp platí len na situácie, ktoré poznáme. Ak sa ho budeme držať v situáciách pre nás neznámych, oberá nás o možnosť reagovať istým – možno správnym – spôsobom!

    Ja som napríklad bola kedysi zarytý ateista. Svojím spôsobom som ateistom zostala dodnes… (Ale nechcite, aby som vysvetlila, čo asi tak znamená “svojím spôsobom”, pretože je to len pocit.) A potom som sa dostala do kontaktu s bytosťami, ktoré sami seba nazývali “anjelmi”. Vtedy som mala dve možnosti: buď sa budem držať svojich tvrdo ateistických princípov a zabalím celých anjelov do hajzláku a spláchnem, alebo sa poučím od Castanedu a pripustím, že môže byť na svete aj niečo viac ako len moja predstava o ňom… Išla som tou druhou cestou a neoľutovala som. (Zatiaľ.) 😛

    Páči sa mi

  91. Haluz chudence anielikovia…..
    No ale mas pravdu.Ale cirkev nemam rad uz iba preto lebo nas upalovali v stredoveku. len tak pre nic za nic.Si predstav ze si bola nejaka bylinkarka a oni chytia priviazu ta na hranicu a potom ta upalia s nazvom zabite carodejnicu….
    cloveka by aj drblo s toho. a najhnusnejsie na tom je to ze ten zakon podpisoval priamo papez ale neviem presne ktory to bol.
    -ale mas pravdu niektory ludia potrebuju cirkev a vieru v nieco k svojej existencie.bez nej by im zrejme ostal iba prazdny priestor…
    -co sa tyka toho ja som verny ezoterike:-))))))
    -inak aky mas email helar??? nikde som ho nenasiel.

    Páči sa mi

    • cirkev je iba institucia zdruzujuca krestanov. ako aj stat je institucia zdruzujuca obyvatelstvo. ak statnik urobi zly krok, je kazdy slovak zly? ak knaz alebo institucia urobi krok mimo, je krestanstvo zle? ja som veriaci, nehadzem vsak krize vsade kde chodim, ale ona viera je sucastou kazdeho z nas, ci uz v seba alebo niecoho vyssieho. je to zhmotnenie vsetkych nasich nadeji, v to co dufame, ze nam pomoze, ked si uz sami nevieme dat rady. pohybujem sa v spektre nehmotnom. viem, ze papez ma nikdy nevytiahne z pruseru, ale to nehmotne nieco(zhmotnena nadej) je tu vzdy..a nikdy neublizi, neurobi krok vedla..boli by sme hlupi, keby sme verili v instituciu…a hlupi tiezm keby sme neverili sebe..je to na vas..

      Páči sa mi

  92. ahoj helar.
    Ja som viac krát zazila velmi podobné veci. Snivalo sa mi nieco,uvedomila som si, ze snivam, zrazu som citila akoby niekto nadomnou stal a a normalne nepocutelnym krikom? – neviem to presne nazvat ma akoby tahal…ten zvuk bol akoby vysokej frekvencie, v tej chvili sa mi zjezili vsetky chlpky na tele a dostala som hrozny strach a triasku.

    niekde som citala, ze moze ist aj o tzv. des…ako nocna mora, z ktorej sa prebudis, lebo je ten sen co snivas tak desivy…

    ale ja si presne pamatam, ze sa mi snivalo, ako plavam vo vode…a zrazu toto…teda nic hrozne

    alebo sa mi snivalo, ze sa hybe obraz, sustredila som sa na neho a zase ten hrozny zvuk, zjezenie a strach

    bola by som rada, keby si mi vedela poradit, alebo aj hocikto iny, o co by asi mohlo ist…. som z toho dost vystrasena, potom sa bojim zatvorit si oci a zaspat

    Páči sa mi

    • Choď do kuchyne daj zohriať pohár mlieka, do toho daj lyžicu medu, jeden žĺtok z vajíčka, lyžičku masla a dobre to habarkou roztrep a pomaly s pokojom vypiť
      dobrú chuť:D
      A ak ešte ráz takto vyletíš s tela tak ti osobne prídem dať na zadok:D
      ten zvuk je výstraha, niečo medzi štekotom vlka a škrípaním električky v zákrute
      bola si až na konci cyklu, tam sú kusdódi(srážcovia:D majú právo ťa zadržať až do konca tohto cyklu, cestujúci musí byť vyvážený. Preto najprv zapáľ svoje vlastné svetlo v srdci a až potom vyšli svoju túžbu do vibrácii cestovania v časopriestore.
      ahoj:D

      Páči sa mi

  93. ahoj helar, dalo by sa pomocou astrálnej projekcie aj nejako cestovať v čase ? Či sa to len týka prítomného cestovania . A ak by sa dalo tak potom ako ? Pls napíš mi toho o tom niečo viac , ďakujem.

    Páči sa mi

  94. Fatyma,

    ja na astrálnu projekciu nie som odborník. Čo potrebujem, to dosahujem šamanským putovaním/lucídnym snívaním (asi je to iná odnož toho istého).

    Čo som čítala o astrálnej projekcii, bolo to vždy o prítomnosti a vždy išlo o “vonkajšie” putovanie. Šamanské putovanie je “vnútorné” a chodí po časovej osi hore-dole bez problémov (teda: pre mňa to funguje tak, ale možno je to nejaká moja zvláštna vlastnosť, pretože anjelov to prekvapilo, keď som začala “ohýbať čas”, akoby to nebola bežná vec). Návod na lucídne snívanie nájdete na Mračnej hore (lišta vpravo) a šamanské putovanie je len séria krokov založená na lucídnom snívaní.

    Ale sama by som rada vedela odpoveď, či aj astrálna projekcia je schopná chodiť po časovej osi, alebo sa pohybuje len po priestorovej rovine. Kto viete, napíšte!

    Páči sa mi

  95. Ahoj helar precital som si vela veci odtialto ale mam na teba dost otazok ktore by tunak bolo asi dost obtiažne pisat kvoliich rozsahu a v mojom podani mozno aj trochu divnych 😀 ..ale hlavne ide oto ze ak budeš mat chvilu čas mohla by si mi napisat bud na mail coudy182@azet.sk alebo na ICQ 422945682 budem ti moc povdačny pretoze ma tu par veci fakt zaujalo.dikes tomo

    Páči sa mi

  96. Ja som pocul ze ked niekto cestuje niekedi podvecer tak vidi Pr: duchov, ufonov alebo ine miticke bytosti – vili atd. je to pravda ? vy ste uz nieco videly ? a co ??

    Páči sa mi

  97. No ano ale ci sa potom nemam bat ze ma trafi slak ked zbadam nejaku priseru ….. no ale ajtek este stale skusam sa dostat do AC a nedari sa mi odtrhnut sa s tela, som uvolneny lezim dlane mam nahor vsade je ticho ak nevadi televizor v inej miestnosti ale mam zatvorene dvere, mam zapnute svetlo (ak to nevadi ?) ale mam zatvorene oci a nad nicim neroznyslam… co mam teraz robyt ? ked mam nejaku dobu zatvorene oci mam take stavy akoby som sa triasol ( v tedi sa zviknem strhnut) ale pokusam sa to strhnutie obmedzit …. co dalej ??? poradte PLS…

    Páči sa mi

  98. Ak vies relaxovat tak to je ok.
    No ja idem najskor takto.Ucim sa dychanie do dlani.potom sa naucim uvolnovanie dlani ruk noh trupu..No a s tohto stavu potom zacnem pomaly prestupovat do tranzu.Ked budem ovladat tranz.Tak sa do neho uvediem a s tela vystupim takto.A mas tak vlastne 2 schopnosti v 1 🙂 a ak sa bojis ze pride nejaka obluda a zozerie ta tak to nerob.
    Tieto veci by podla mna ludia co sa toho boja nemali robit.
    Najskor sa zbavit strachu a potom astralne cestovat…

    Páči sa mi

  99. Tak ja sa nebojim ale viem ze keby som videl nieco co som videl len na fotkach tak ma to aspon trochu zarazí… mozes mi popisat ako presne sa dostanem do takeho dobreho tranzu?? ak chces napis mi na E-mail, ale mozes aj sem potom sa ludia nebudu pitat na to….. Ja ked mam zatvorene oci a po case citim ze sa hybem ( to je to z coho sa zvikneme strhnut, ja som sa uz naucil nestrhnut sa…) tak ma v tom virusi dychanie …. ako presne mam dychat lebo ked sa do toho dostanem tak zacnem mysliet na dychanie a predtane to…..
    môj E-mail : lex_lex@centrum.sk

    Páči sa mi

  100. Misia dychanie do ruk ukoncena..
    no tak mozes sa do tranzu dostat roznymi sposobmi.Jeden ta uvedie okamzite a iny za mesiac.
    Ktory je lepsi??tazko povedat ale:

    1.Samansky bubon.Bubnujes istym tempom do neho az tvoje EEG vlny prejdu na istu frekvenciu a ty padnes do tranzu.nevyhoda je ze v skole nemozes mat bubon 😀
    2.samanska hudba- tu si pustis hudbu a cez nu ti prejdu EEG vlny na danu frekvenciu-tranz.Nevyhoda ak to mas v skole na mp4 a vybije sa si v pipine.
    3.metoda uvolnovanim a hlbkovou relaxaciou-ta sa cvici okolo 0-45 dni a vidite ti to.Ja napriklad uz mam prve priznaky pri tych dlaniach takze mozem ist dalej na ruky.
    myslim ze na helarforum.tk v casti tranz som tam navod dal a ak ne tak napis tam ja dam.
    a tvoj problem je v tom ze sa na to dychanie moc sustredis…
    skus najskor tranz a potom vystup s tela 🙂

    Páči sa mi

  101. Ok THX…. a nevies nejakudobru meditacnu hudbu ktoru si aj ty pouzival ? resp. taka ktora ti padla najlepsie mozes dat link aj z youtube ak to tam bude ale tam je skoro vsetko….
    a este jedna vecicka bol som na fore http://helarforum.tk a hned som zacal kopirovat vsetky topiky oh uzasu co vsetko tam je … a chcel by som sa spytat ci neni nejaky download na vsetky tie veci co sa tam pysu lebo vsetko sa my nechce kopirovat….. 😀
    pr: moze byt aj kniha ktora zahrna AC, potom aj vsetky tie -KINÉZI ….
    THX

    Páči sa mi

  102. arswark neviem či to je z mojej hlavi alebo mi to vsunuli anjeli pretože sa mi ťažko rozlišuje moje od ich.Ale podľa toho čo ma napadlo všetky kinezi ľudstvo ani nepozná.O všetkých niesu knihy ani o nich nevieme.

    Páči sa mi

  103. Jo a aj bude cez vikend pridam nieco o tych mantrach.. len neni teras cas:-)…
    Este mam aj zdroj s ktoreho ked vsetko skopirujem.. fuk……….
    No Yeshiho dorsiho mozem to ho poslat ak chces.. mas azet? poslem ti tam icq.. nechcem si hadzat icq do commentov…
    Teras som sa naucil relaxovat.Vyprazdnim hlavu a zacnem techniku na tranz.ibaze zavriem oci a to sa nema.no a dostavi sa relaxacia a potom krasny spanok.Doteras som spal.
    Mozem tu techniku neskor celu rozobrat lebo sa idem ucit este dalej.Ale uz som na prvej urovni 😀 ja sa tesim!
    Proste helar forum sa rozrastie len mi dajte cas a zruste skolu:D

    Páči sa mi

  104. Ok ja sa tam regnem a niejak ti pomôžem….. ak ti to nebude vadit….
    ja som vcera vecer ako vzdy lahol som si dlanami nahor zatvoril som si oci a zacal som si predstavovav .. vlastne nepredstavoval som si to ale…. jednoducho …. ze akoze … zliezam z rebrika no a…. potom som sa zobudil (ani som nevedel ze som zaspal) o polnoci …. ale ja som bol dokrceni ako hajzelpapier jedna ruka tam druha zas inde nohy poskrucane….. (no ale dalej) necitil som sa byt unaveny truchu som pootvoril oko ahned som ho zavrel a v tej chvili som citil akoby som padal akoby donekonecna hlboko ….. potom som sa zobudil zase teraz niekedy nad ranom za to ze som sa strhol tak som z pokrcenia dal do normalnej pozicie a potom nic hned som zaspal a nic sa nedialo ja som bol taky nasraty ze sa mi to nestalo znova………. nemohol som nieco robit ??? ako AC len som na to zabudol ako na sen ??…..
    SRY ak je to tu tak dlho rozpisane vizera to tu ako kebi som pisal niejaky eroticky ppribeh…… 😀

    Páči sa mi

  105. nemusis posielat lebo cez ICQ to posiela dlho a ktonu som ho odinstaloval lebo ma sralo…. staci youtube tam to bude urcite ja si to stiahnem prerobim na MP3 a je to……:D

    Páči sa mi

  106. filip212

    To je pravda je ich velmy vela o ktorých nevieme ale mozno aspon niektore co nepozname mozu poznat mnichovia (mních) ktorý sa to ucia celi zivot a vzdy su v neustalom pokoji co v dnesnej dobe s normalnym clovekom co chodi do prace neni mozne…..

    Páči sa mi

  107. Podla mna si mal len relaxaciu s naznakom padu na tranz.Ale mal si aj sluchove halucinacie?? lebo obrazove ok ale ak si nemal sluchove neda sa to jednoznacne mne takto urcit vies..

    Páči sa mi

  108. Ano chcem……
    neviem ci som relaxoval …. myslim tim polohu v akej som lezal ja som bol doslova pokrceni jedna ruka bola podomnou druha cez plece ….:D 😀
    a nepocul som nic len som zatvoril oci a hned som akoby padal hlllllboko hlllllllboko…..

    Páči sa mi

  109. a aozaj regol som sa na to forum a este stale mi neprisiel E-mail ze som regnuty….

    a nic som v tedy nevidel len tmu ale taku ze akoby tunel celi cierny a nakonci bola tma…..
    teraz som napisal velku blbost ale ten tunel bol slabo cierny a ten koniec cierny…
    jednoducho som padal…

    Páči sa mi

  110. a nic som v tedy nevidel len tmu ale taku ze akoby tunel celi cierny a nakonci bola tma…..
    teraz som napisal velku blbost ale ten tunel bol slabo cierny a ten koniec cierny…
    jednoducho som padal…

    Páči sa mi

  111. Chcel by som sa podelit o jeden zazitok ktory sa mi stal pocas sna.

    Bol som s mojou priatelkou na luke sedeli sme na deke a presne v ten den to tak aj bolo este aj na tom istom mieste.. pocas dna nas vylakala akasi zver.. zrejme to bola srna ktory sa bala a zasuchotala a vbehla do lesa ktory bol nedaleko.. priatelka samozrejme robila stavy ze je to diviak:D.. ja som ju upokojil .. ide vsak o to ze v sne sa stalo to iste takmer identicky..avsak potom ako cosi zasuchotalo tak ako ta srna tak som v dialke zbadal 2 diviakov ktori sa k nam blizili boli ale dost daleko na utek.. vzial som priatelku za ruku ale spominam si ze sa mi cestou stratila a ja v polke cesty.. na uteku pred diviakmi som si uvedomil ze: “to je len sen” tak som zastal poobzeral sa okolo avsetko bolo tak ako keby som stal na tom mieste prave v tom momente.. bol som vsak od domu asi 2km daleko.. povedal som si ze kedze som v sne malo by sa tam objavit cokolvek co ma napadne.. neviem preco napadlo ma prave nech sa vedla mna objavi stolik s mojim pocitacom a tak sa aj stalo avsak potom ako som sa nad tym zacudoval a tesil sa z toho sa sen skoncil.. za co by som mohol toto povazovat?

    Páči sa mi

  112. fuha dakujem. o LD viem malo:( zacnem sa o to vsak zaujimat je to dost… nepopisatelne.. 🙂 ale ten pocit bol.. nebol zly:D.. mam este jeden(mozno LD).

    v 8 rokoch sme sa prestahovali do ineho bytu..zijem tam doteraz.. raz sa mi vsak stalo ze som spal normalka.. snivalo sa mi ze som sa objavil v starom byte.. nebol tam ale nikto a vyzeral ako ked sme tam byvali..(nepamatam si vsak moc tvary objektov) sedel som na sedacej a obzrel som sa smerom doprava na chodbu.. z neznamych dovodov ma napadlo… rozbehnut sa oproti stene na tej chodbe.. ked vsak doslo k “narazu” do steny.. sen sa skoncil…

    aj toto je LD?:)

    Páči sa mi

  113. Ahojky:)
    Préčítala som tu všetky tie otázky 🙂 dalo mi to zabrat ale teraz moja otázka:

    často sa mi stáva že si normálne ľahnem zaspím a začne sa mi snívať sen…Minule sa mi snivalo že som v čele armády a prehrávame…už som ostala iba ja a par ľudi a zrazu sa to zastavilo…a do toho som počula svoj hlas: nie, takto sa mi to nepáči a celá ta scenária sa začala točiť do zadu(ako na Divku ked pretačate) a vratilo sa to do nejakého deja a začalo to znovu…ale tento krát som začala vyhrávať…
    A to sa mi stáva často… že sa mi niečo sníva a keď sa mi to nepáči stopne sa to a pretočí sa to dozadu a potom to ide znova ale tak ako sa mi to už páči…Je to lucídny sen?

    A ešte jedna vec…neviem čo to bolo…ale asi 3 krat sa mi stalo, že som hrala cely den nejaku hru(napriklad SIMS2 , alebo GTA podob…) potom som si lahla do postele…a potom sa mi zdalo že sedím za PC a strašne sa mi chce spať a chcem tu hru vypnuť…ale proste mi ueká preč myška alebo ikonka na vypnutie poprípade tu hru vypnem a zase sa zapne…chcem sa postaviť ale proste nemôžem…ale nespim…som si ISTA ŽE NESPÍM!!!a možno hej ale keď sa pozriem na hodinky blika tam 4:25 a podob. a potom sa už ráno zobudím strašne unavená a od kedy som sa pozrela na hodinky nič si nepamatám…Neviem čo to je..ale predsa…Ak by to bol sen, bola by som vyspatá nie?! prosím o odpoveď…

    najlepši ena webovu stranku

    vanushi.blog.cz

    Páči sa mi

  114. 1.Nerob si reklamu!
    2.Myslím že ten sen má predstavovať nejakú udalosť ktorá sa ti stala v poslednom čase ale ešte ju môžeš a chceš zmeniť.
    tolko by som ja povedal

    Páči sa mi

  115. Par krat som skusa AC ale vcera som bol strasne bliizko, uz uz som skoro ,,vypadol,, citil som to, stacilo len strasne malo no neslo. Ako som sa snazil, vsetky metody-povraz, hupacka ,no neslo. Moze to byt v nedostatku energie? A ako si tu energiu zvacsim?

    Páči sa mi

  116. Jas,

    skúste Tibeťanov (sú na Mračnej hore). A skúšajte to stále znova – tréning pomáha zautomatizovať niektoré veci a energiu potom používate len na tie nezautomatizované.

    Páči sa mi

  117. Tibetanov som skusal asi 2 mesiace stale vecer pred spanim ale nepocitoval som ziadne zmeny. Budem to teda skusat aj nadalej. Ale ako by sa tato energia ktoru vyuzivam na AC dala zvacsit. Len treningom?

    Páči sa mi

  118. Normalne lahucko stlacis dvojbodku a velke D a vznikne ti : D ale nesmie tam byt medzera.
    A co sa tyka astralneho cestovania.Pre tych co sa ho boja by sa nim ani len nemali zaoberat.ked vies ako na vec tak ti neukradnu nic.
    A tibetania sa cvicia do piatej siestej.poobede samozrejme.

    Páči sa mi

  119. Ja by som to ani neskusala, lebo ma to v podstate ani vobec nelaka, len ma prekvapilo ked mi o tom kamoska hovorila, lebo ona mala nejakeho kamarata nachylneho na taketo veci, aj na videnie aury, ale on to vedome potlace, lebo mu to neni prijemne a ani sa mu necudujem

    Páči sa mi

  120. Môžem potvrdiť.
    A tak nieje každému príjemne vediet co si ten druhý myslí.. ale aj tak.
    Nemal by to potlacovat ked to raz ma.Vies kolko usilia stoji mna si to prebrat?A to mam videnie aury vo vienku!! skoda ze ako mali som to necvicil lebo si pamatam na to aspon zableskami … 😦 takto vidim etericke a obcas farebne telo a zltu okolo hlav…:-( ja chcem viiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaac

    Páči sa mi

  121. no ono to zas neni moc prijemne ked vidis ako nejaky clovek umiera…ked to vidis v jeho aure a tak… ja by som spravila to iste, vzdy ma strasne trapy ked som bezmocna, je to snad ten najhorsi pocit

    Páči sa mi

  122. hmm ja som auru už dosť dlho necvičil a ani nevidím tak silno anjelské oči lebo som to netrénoval a anjeli mi povedali že to mám poctivo každý deň robiť a meditovať a že sa mi to vráti späť do týždňa ach jaj mne sa tak nechce ale zároveň chcem tie schopnosti späť :D:D

    Páči sa mi

  123. Filip ako sa ti podarilo nadviazat kontakt s anjelmi?? Prosil si konkrétneho anjela, alebo to prišlo samé po dlhom čase??? Ja už skúšam asi 2 týždne a stále nič, aj som prosila Michaela, ktorý mi je pridelený a neuspešne… :O(

    Páči sa mi

  124. bosorka anjeli mi dovoľujú povedať len toto:
    kým sa mi to podarilo boli to 2 mesiace driny nerobil som cvičena z helarinych sránok možno tam je aj to čo som robil neviem nestarám sa.
    Skúšal som to a prišlo to odmenily ma.A dôkaz toho že sú to ozaj on iej to že 90% sa už splnilo osttané bolo asi zomňa veď sa spítaj nick maya on potvrdí:)

    Páči sa mi

  125. Nazdar, ja sa len chcem podelit o jeden moj zazitok. Tiež som po prečítaní kníh Od Kyriaca (pisal o daskalovi) ked chcete , nazov knizky je Strovolovský Mág. Prečítajte , je to hrozne dôležité. Opisuje tam strasné kvantum vecí ktoré by ste mali pred AC vediet. Velký muž to bol… Vlastne je 🙂 No … k veci 🙂 po precitani tej knihy som skusal AC a musim povedat ze asi mam na to schopnosti dobre vyvinute lebo som už bol v takom stave ze brnelo cele telo a zvuk sa mi zacal lamat, zvlastne a prave vtedy som sa hrozne zlakol. Neviem preco … Soklo ma to a wake up. Odvtedy som to neskusal. Ale druha vec co si pamatam, mal som asi divoku noc lebo jedno rano som sa zobudil ako keby ma nieco zo ,,sna ” alebo co som robil vyhnalo. Pamatam si ze sa mi snivalo ze som u babky ktora byva vyse 350 km odomna .Otvoril som oci a kukal som po izbe….. a nevedel som kde som. A po 3 sekundach cca mi to doslo ze som doma. Velmi zvlaastne.

    Páči sa mi

  126. ANNWIN fórum je diskusné fórum o šamanizme, astrálnom cestovaní (AC), zmenených stavoch vedomia, vedomých snoch, vzťahoch, Kabbale, alchýmii, astrológii, numerológii, duchoch, duchovných spojencoch, prekliatiach, uhranutiach, liečení, homeopatii, bylinkách, gemmoterapii

    Štatistiky
    Celkom 50846 príspevkov • Celkom 1374 tém • Celkovo 669 užívateľov • Celkom článkov blogu 221

    Páči sa mi

  127. Ahoj cestovatelia, začínal som ako vy, až nakoniec prekážky opadli. Cesty sú rôzne ale verte že nakoniec všetky strachy opadnú a potom prídete k múdrosti, tak isto príde aj múdrosť k Vám. Zapálite v sebe oheň poznania, a už nebude toho kto by ho uhasil.
    Je veľa tajomstiev ale aj veľa zábavy. Všetko robte s láskou a cesty sa Vám otvoria na všetky strany. 😀

    Páči sa mi

      • Viki,

        na tom nie je nič zlé a preto nech to tu je. Je v tom ale irónia – majitelia tohto fóra (aspoň jeden z nich) ma totiž kvôli tejto a ostatným mojim stránkam srdečne neznášajú – a potom si potrebujú robiť reklamu práve tu… 😛 Asi usúdili, že musia všetky tieto čitateľské duše predo mnou “zachrániť”! 😛

        Páči sa mi

    • Áno, ale viete to všetci a skôr či neskôr to bude vedieť každý. To čo sa Vám zdá ako zázrak, bude zrazu prirodzené ako chodenie alebo tancovanie atď. Vedeli to aj pradávne civilizácie a my sa tiež blížime k tomu kroku poznania, že hmota je len časť našej cesty bytia 😀

      Páči sa mi

  128. Niekde som čítala, že nie je dobré dávať na blogy svoju adresu. Vraj existujú programy, ktoré po blogoch behajú a zbierajú takéto adresy a potom nešťastníka spamujú. Ja o spamy nestojím, takže som adresu prepísala do podoby, ktorú počítačový program nerozozná ako adresu.

    Páči sa mi

  129. helar
    prepáč, to som nevedela.
    pre mňa je tá záležitosť veľmi súrna
    a preto som pozabudla na opatrnosť,
    dúfam, že sa mi podarí sa s tebou skontaktovať

    Páči sa mi

  130. ahoj, včera som to tu poriadne študoval a zacalo ma to zaujimat. Ked som vypol comp asi okolo 11 som si lahol spat. Myslel som nato ze by som cel tuto noc vystupit z tela. Zaspal som. V noci som sa zobudil ale nie natolko ze by som bol uplne hore (nwm to inak vysvetliť). Ked som bol aj hore aj v spanku zacalo mi duniet v hlave cim dalej tym viac. Ten zvuk bol brutal niečo ako štart stíhačky, cítil som že keby som sa dostatocne uvolnil mohol by som vystupit. Ten zvuk bol strasne hlucny, ja som si hovoril ze chcem cestovat a už som to nejako citil ako keby som sa odpajal ale nakoniec som sa zlakol a prebudil. Celu noc som už nevedel zaspať ,mal som pocit ako keby bol ešte niekto iný v miestnosti somnou. Dost neprijemny pocit som mal stoho. Ked som sa siel napit bol som ako tresnuty palicov. Dnes poobede som si pospal a už tu jak keby nebol. V skole som bol neznesitelny. Inac mam sem tam problemy z vysokym tlakom .Cem sa spitat ci som bol minulu noc na dobrej ceste k AC alebo som bol len vymlety z netu alebo to koli tlaku. Je bezpecne astr. cestovat ked mam problemy zo srdcom ? Je normalne ze je pritom taky hluk a tlak do hlavy ? ..diks

    Páči sa mi

  131. Ja ti vysvetlím ten stav čo si mal

    Zaspal som. V noci som sa zobudil ale nie natolko ze by som bol uplne hore (nwm to inak vysvetliť). Ked som

    Tento stav čo si mal sa volá stav tesne pred zaspatím tzv.Hypnagogický stav,velmi prijemny u mna.Ale tranz je lepsi..

    Hm mal si pocit že je niekdo v miestnosti?Hm no tak to ak si bol dosrany s tohto tak u nás by si zutekal :D:D minule ináč zasa riadil duch domu ludia:D zasa nam počítať zapol sám od seba.(Už HO ASI NEBAVI kazenie tlačiarne 😀 )

    Páči sa mi

  132. ty kks ..brutal …no a ten zvuk ma nieco spoločne s AC alebo ako ? …lebo ked som sa prebudil tak mi brutalne busilo srdce..bojim sa ze keby som siel dalej tak by som sa uz nevratil abo daco…lebo cim blizsie som bol k vystupeniu tym bol ten zvuk viac na nevidrzanie

    Páči sa mi

    • FOK

      nóóó takto som to zažil aj ja po prvý raz ,spomenul som si na svoje začiatky. A čo
      nemal si pocit že nevieš po návrate rozhýbať svoje telo? Ten čo bol s tebou v tzv. miestnosti je niečo ako strážca tohto cyklu, na tomto blogu má” helar” krásny článok o tzv. MERKABE preštuduj to pozorne a spoznávaj múdrosť svetla. 😀 Ozaj, tomu strážcovi som dal meno “TRI” alebo “UNTANAS” tam síce mená nie sú, ale je to kľúč k ďalšiemu poznávaniu, stráži negatíva ľudí ,hi hi hi veľa úspechov a veľmi veľa lásky 🙂 😀

      Páči sa mi

  133. ahoj…ja sa magii venujem uz 2 roky..ale s AC nemam este ziadne skusenosti..pokial som dobre pochopila..tak ide o hladinu alfa..moze sa stat ze nas nieco vyrusi a neprejdeme vsetkymi fazami spanku..niektore preskocime..coz je mozne..ale stava sa to malokedy..je mozne aby sme v zlomku sekundy videli sbea samich?? myslim ako dusu

    Páči sa mi

    • gabcaaa
      je to možné, ja tomu hovorím “já tam” lebo človek”bytosť” sa zdokonaľuje v čase ale “tam” kde už si dokonalejšia, čiže mimo čas a priestor máš oveľa väčšiu múdrosť, a ak sa dokážeš porozprávať s tým “ja tam” tak sa zdokonaľuješ vlastne na “druhú” je to fantastická vec pre toho kto túži po veľkom vedení a múdrosti minulej aj budúcej, želám veľa takých stretnutí 😀

      Páči sa mi

  134. Na otazku ako sa dostat do tranzu ti tu neodpovie asi nik:)

    A ako astrálne cestovat? Návod je aj tu aj na helarfore staci hladat.

    najdi to co potrebujes

    Páči sa mi

  135. Ahoj,
    už predtým ako som čítala túto stránku som počula o AC, a snažila som sa to spraviť,ale samozrejme to nešlo – nevedela som ako. Iba toľko že sa uvolniť.

    Väčšinou prídem do takého stavu, že si necítim ruky ani nohy….iba akoby malý bod v mojej hlave a ten ma držal v tele. Včera som to skúšala znova, zaspala som zrazu som sa cítila divne – ani hore, ani som nespala.(Bolo to cezdeň, a ten spánok nebol nič viac ako 15minútové zadriemnutie).
    Zasa iba ten uvezňujúci pocit v mojej hlave. Ale cítila som niečo iné – svoje ruky . Bolo ich viac – 2 ozajstné ktoré som cítila minimálne – stále ten uvolnený pocit kedy som necítila skoro vôbec ruky a nohy….

    A akoby pár rúk navyše – CITILA som ich, VIDELA som (oči som mala zatvorené)…
    a potom som snimi skúsila pohýbať, a tým sa to cítenie ešte zosilnilo.
    Pri tomto však akoby ten uvezňujúci pocit v mojej hlave slabol, chcel sa, odchádzal…..
    No a už som bola hore úplne….mohlo ísť o AC mojich rúk???

    Mohlo by sa mi to podariť znova, keď viem ako sa dostať do toho stavu ,,necítenia”???

    a ešte jedna otázka :D:D:D

    Kebyže dosiahnem plného astrálneho vedomia, bolo by to ako realita???
    Že prídem ku kamoške domov, ona obeduje kurča…a ked sa jej nadruhý deň opýtam potvrdila by to, či ide len o rozmedzie našej fantázie a nič tam neni realita????

    Vopred ďakujem za odpovede 😀

    Páči sa mi

  136. Eldalie
    Vrátili sa mi spomienky na moje začiatky ,ten zvláštny pocit nastáva pri návrate z cestovania, lenže si si pravdepodobne nezapamätala kde si bola a čo si vnímala,návrat je zvláštny si v tele a snažíš sa rozhýbať a chvíľku to trvá a máš pocit že si uväznená hi hi hi 😀 je to celkom prirodzený pocit vrátenia sa do väzenia svojho tela, ja tiež radšej niekde poletujem, ako by som mal byť tzv… doma ale asi tu ešte niečo musím dorobiť a čo sa týka tej reality, je rôzna od vnímania hrubo hmotných tvarov až po svetlo hviezd a zvukov a čím viac toho poznáš tým väčšie otázniky vznikajú a čím viac prahnem po múdrosti tým viac cítim tu horu nových nepoznaných vedomostí, no prosto tá hora poznávania asi rastie? 😀 niekto ju asi zalieva alebo čo ?
    hm.. 😀 😛

    Páči sa mi

    • hmmm ďakujem za odpovede Čikitet 😀

      no a máš pravdu – tie otázky sa kopia…..

      a jednu na ktorú dostanem odpoveď a z toho vznikne ďalších 50 otázok…
      brrrrrrr

      a ty už si bol v tom ,,astrálnom svete” vedome, že si si úplne všetko pametal….a vedel si sa do toho ,,sveta” znova vrátiť (myslím úmyselne, nie náhodou)…..

      dakujem 😀

      Páči sa mi

    • vieš , treba sa prikryť teplou dekou, lebo srdce spomalí obeh krvi je to vlastne hybernácia, preto trochu vychladneš, ja používam purpurovú ako tí lámovia z Indie, aj na tomto blogu som ju videl v nejakej mantre na filme a čo sa týka návratu, prvý krát som mal strach, tak ma to hodilo automaticky naspäť. Niekedy ma zas niekto vyrušil, preto som sa afirmoval (programoval) tak aby som sa pri probléme vrátil naspäť, ale prirodzené je pre vedomie “dušu ” byť mimo telo, ale zas som tu pre niečo, možno nejaké “poslanie alebo si musím niečo odčiniť, možno som bol moc pyšný 😉 a možno sa musím ešte niečo naučiť, tiež mám veľa otázok. Podľa numerologie som “9”ka hm.. 🙂 , tak že to vyzerá že by som mal skôr pomáhať iným, ale ktovie ako to v skutočnosti funguje, lebo ako Helar vraví čo autor to iný pohľad… 😛
      aj keď je pravda len jedna a to že sme deti z hviezd a nášmu otcovi veľmi záleží na tom aby sme vyrástli do “nad vedomia” a priam sa vytešuje ak sa to niekomu podarí, to mi ver…hi hi 😀

      Páči sa mi

      • Ďalšie odpovede ďalsie otázky 😀

        A opäť ďakujem za vysvetlenie……
        Asi to idem skusiť, ale musím nájsť nejakú huňatú deku 😀

        No i tak si myslím že po 5 minútach sa dostanem do iného sveta – jedným slovom ´zachrápem´ :D:D:D

        Páči sa mi

  137. By som chcel vyskúšať AC… Ale ja sa neviem uviesť do stavu relaxácie (no, tak to možno hej, ale ďalej už neviem) vždy som pri vedomí… Ale keď si to neuvedomujem, tak to ide. A mám pocit, že som už raz cestoval do astrálu, ale myslel som si, že sa mi to snívalo. Ale všetko sedí, ten pohyb, skoky, ohol som robiť čo chcem – som si na to pomyslel a mal som to… Možno to bol len sen…

    Páči sa mi

  138. aj dobre si pospať nie je na zahodenie, lebo vtedy pôsobí DNA a telo sa opravuje a DNA sa dá opraviť pomocou mantier, “pravdepodobne je v nej zapísaná karma” , 😀 a taktiež cestujeme ba dokonca povinne, niečo ako do školy, ja sny rozlišujem podľa farebnosti a zmyslu, ak to nie je farebné a nedáva mi to zmysel tak to považujem za odkaz na ten deň čo príde, a náležite sa pripravím prijať poučenie z toho dňa. Ak je sen farebný a má zmysel tak viem že som niekde náhodne “od vibroval” hi hi 🙂 a vtedy sa snažím poučiť priamo na mieste a ak dobre porozumiem tak idem na to miesto v našej realite a zmením priebeh toho “deja” aby to vyšlo inač “lepšie” aj tak je trápenia na tomto svete dosť a práce je tu pre každého až moc ….no ciest ako sa dostať z tela von je mnoho a u každého to funguje inak ale všetko je v tréningu, a každý si tu cestičku nájde …. práve predvčerom ma niekto zaťahal za kľúčenku na stužke, aby dokázal že tiež cestuje,
    nejaký nezbedník….

    Páči sa mi

  139. Dobry den! mne sa stala zvlastna vec. 🙂 asi 3 mesiace sa venujem regresii, s velmi perfektnym ucitelom…. na mojom poslednom sedeni, som sa dozvedela ako dlho tu som, a co tu chcem…:) no a najhlavnejsou castou, co by som mala robit pre svoj duchovny vyvoj. Tak som sa vlastne dozvedela aby som sa vydala astralnym cestovanim….hmmm ale to sa lahko povie :). Takze som to skusila minuly vecer. Mam uz svoj sposob, ako dosiahnut urcite vedomnie….bez problemu. Dokonca som sa zacala oddelovat od tela, aspon som mala taky pocit. Pripadalo mi to, ako keby to bolo automaticke a lahke, ako pud ked niekto ide na toaletu. Lenze v zapati, ma oblialo teplo, a nejak ma moje myslienky, a strach nechceli pustit dalej. Ale vola chcela. Tak som to radcej vzdala s tym ze skysim to na druhy vecer. hmmm ked som sa dostala do mojej fyzickej polohy, tak som sa zrazu citila tak tazko 😦 a pochopila som ze clovek musi byt na taketo cestovanie, skutocne fyzicky a emocionalne pripraveny 🙂
    Urcite chcem touto cestou pokracovat, ale rada by som privitala nejakeho sprievodcu ci utitela…….existuje nieco take?

    Ivetka 😉

    P:S: moj email : lifepulse1@yahoo.ca

    Páči sa mi

  140. Za Budhom raz prišiel človek a povedal mu: Pozri majstre, 20 rokov som na sebe tvrdo pracoval a nakoniec som sa predsa naučil chodiť po vode. A prešiel sa po vode. Budha mu na to povedal: Stratil si 20 rokov, načo ti je vedieť chodiť po vode.
    Preto sa pýtam, načo je nám treba vedieť veštiť, hypnotizovať, astrálne cestovať a pod.? Veď kto sa dostane do vyššej sféry po odchode z hmoty, tak toto všetko bude vedieť a nemusí sa to tu učiť. Na to sme tu neprišli. Ale kto sa nenaučí milovať blížneho, nenaučí sa odpúšťať, slúžiť … nezbaví sa zlých vlastností, tak ten sa nedostane do vyšších sfér.
    Schopnosti, ktoré sa človeku na jeho ceste vývoja otvoria, často zabrzdia jeho vývoj, pretože človek nepripravený na to, nejde už vo vývoji vyššie, ale ostáva iba jasnovidcom, cestovateľom, telepatom, veštcom, liečiteľom… A stáva sa to potom jeho plným pracovným úväzkom a väčšinou padá nižšie, ako bol. To, čo si za niekoľko životov vybudoval, teraz pri takej skúške stratí.
    Podobne, ako keď princ ide zachrániť princeznú a po ceste má prekonávať skúšky, či naozaj mu záleží na LÁSKE. Po ceste nájde zlato a už nepotrebuje princeznú – LÁSKU – BOHA.

    Páči sa mi

    • Minne,

      a nezamieňate si cestu a cieľ? Astrálne putovať, veštiť a čojaviemčoešte totiž nie je cieľom, ale cestou k cieľu! Pomocou týchto činností a. zisťujeme, ako to vyzerá v mimozmyslovom svete, b. sme konfrontovaní s našimi silnými a slabými stránkami, s naším “svetlom” a “tieňom”, c. dostávame sa do lepšieho kontaktu s našou skutočnou podstatou, d. učíme sa vynakladať úsilie na dosiahnutie niečoho miesto čakania, až nás niečo “osvieti” a urobí celú robotu za nás. Aj dieťa, keď sa narodí, musí prvý nádych zvládnuť samo! Bez úsilia jednoducho nič na svete nefunguje. Bez úsilia by nebol život.

      Hovoríte, že schopnosti človeka zabrzdia, pretože je nepripravený. To len vtedy, keď ich dostane bez vlastného pričinenia… Pokiaľ sa snaží, vie, čo chce dosiahnuť a mentálne a emocionálne sa na to pripravuje. Ak sa niekto zastaví na polceste, je to jedine výpoveď o vyspelosti jeho ducha, ale nie o márnosti jeho snahy!

      Páči sa mi

  141. Helar,
    súhlasím. Viem, že moje slová sa dajú rôznym spôsobom pochopiť, ja som hovoril o tých, ktorých nezaujíma cieľ, ale iba schopnosti a potom prichádza povýšenectvo, sebectvo atď. Nech si z mojích slov každý vezme, čo považuje za správne. Ja som to považoval za môj dlh, odozdať to ďalej.
    Spočiatku som tiež bol zvedavý na astrál, riadil som počasie, veštil, ale našťastie som bol hneď po prvom alebo druhom pokuse zakaždým upozorňovaný na následky a počúvol som. Teraz to už chápem, prečo ma brzdili. Preto som to písal. Za tie varovania môžem vďačiť mojím snom a jednému človeku, ktorý je predo mnou. Teraz už nepotrebujem pokusy, aby som pochopil “duchovné zákony”, hoci som to vyskúšal len na chvíľu.

    Páči sa mi

    • Ach aký si dokonalý ja s teba odpadnem:-) ( myslené cynicky)
      Mnohokedy si ani neuvedomíš že vlastne skúšaš, poviem ti to na takom hlúpom príklade , vôjdeš do novo postaveného obchodného domu, skúšaš aký je a nezamýšľaš sa nad tým, je kopa takíchto príkladov za učebnicu, tak sa netvár že ty k ceste pokusy nepotrebuješ 😛

      Páči sa mi

      • Aurawiewer,
        máš pravdu, vyskúšal som možno všetko, aby som pochopil funkčnosť. Aj teraz, keď som tu niečo nové u vás prečítal vyskúšal som zo zvedavosti, či to funguje. Presvedčil som sa o správnosti, porozmýšľal nad tým, prečo to tak je, a nepokračujem v tom. Načo? Ale každý je iný.

        Páči sa mi

      • Aurawiewer,
        tak ti to poviem, dnes je deň pravdy.
        Myslíš, že je správna cesta, ktorou kráčaš? Koľkých ľudí si odtiaľ vyhnal, koľkých urazil, odsúdil, zosmiešnil? Boja sa niečo spýtať aj ďalší, aby sa im to nestalo tiež. Vravíš, že Helar je tvoj Guru, ale ona toto nerobí. Myslíš, že budeš mať čas v 4 dimenzii sa polepšiť, ale myslíš, že sa tam takí dostanú. Máš zlé informácie. Nesúď nebudeš súdený, neodsudzuj a neposudzuj, lebo toto sa stane tebe. Preto ti to hovorím, že ťa mám rád a záleží mi na tebe. Inak by som ti to nepovedal. Veľa pomáhaš, ale…

        Páči sa mi

  142. A k tejto dôležitej Helarinej vete toľko:
    (učíme sa vynakladať úsilie na dosiahnutie niečoho miesto čakania, až nás niečo “osvieti” a urobí celú robotu za nás).
    To je práve ta cesta lásky, odpustenia, služby a nadobúdania ďalších cností. To je to čistenie Ega a dosiahnutie dokonalosti človeka, lebo jeho duch dokonalý je – a musia sa stať jedno. To nie je čakanie, to je tvrdá práca. A ovocie príde. Akdosiahne takou cestou čistotu, Fyzické telo sa pretransformuje a zjednotí sa spolu s dušou a duchom. Pri plnom vedomí je zosúladený s PRAVDOU. Vie všetko, čo potrebuje, nemusí cestovať, veštiť atď.
    Každá čistá ľudská bytosť, ktorá dosiahla vysoký stupeň duchného vývoja to potvrdila nielen vo svojích knihách ale aj svojím životom. A sú ich desiatky, čo iba ja viem.

    Páči sa mi

    • Minne,
      Ty tu zase to použijem vnucuješ cestu ktorú si si vybral ostatným.Lenže každý si vyberá inú cestu a len preto že neakceptujú práve tú tvoju im ju tu stále vešáš na oči?Možno že keď sa venuješ iba tomu nemáš tu čo iné napísať ale než to odošleš skús si to prečítať.Pretože to čo si napísal o schopnostiach je totálna blbosť.Možno si si myslel v okamihu písania že je to správne ale nebolo.A prosím ťa čisto vo svojom mene lebo nemôžem vedieť čo chcú ostatný nevnucuj svoju vieru.Ďakujem.

      Páči sa mi

      • Filip,
        No dobre, tak ešte niečo. Ja viem, čo som napísal a prečo som to napísal. Teraz je skoro, ale možno ešte v tom živote to stihneš a potvrdíš moje slová. A uvedomujem si zodpovednosť za to, čo som napísal.
        Teraz si sadni a čítaj: Ak niekto uverí tvojej rade a bude robiť podľa toho, čo si mu poradil a rada bola nesprávna a on kvôli tomu spadne duchovne dole, si spoluzodpovedný za to, čo sa stalo jemu. A pokiaľ on sa nedostane na svoju úroveň naspäť, budeš dole s ním. A koľkí tak môžu spadnúť podľa naších rád? Bude ich tísíc. Koľko životov ťa to bude stáť, pokiaľ sa dostanú naspäť, kde boli pred tvojou radou? Ja radím tak, aby som nikomu neublížil v jeho vývoji. Preto radím iba lásku a to nikomu neublíži, ty radíš rôzne veci, o ktorých nemáš poňatia, aké veci sa dejú v iných sférach, čo sa deje s obalmi ducha, ktoré si človek počas mnohých životov tvoril a teraz sú ťažké skúšky, a spravíš zlý smer na križovatke a spadneš dolu. Ľudia sa nechajú klamať bytosťami, chcú vedieť od nich pravdu, hoci pravdu má každý v sebe.

        Páči sa mi

      • Minne,
        Radíš vždy lásku?Tak si ju raď nehovorím že je niečo zlé na láske ale všimni si ako tou láskou radíš.Ako si sám napísal z naších rád (ak budú nesprávne) si môže každý ublížiť.Sám si to napísal a sám si poradil nesprávne.Snažíš sa z toho inteligentne dostať a prejsť na inú tému ba dokonca upraviť to proti mne že radím nesprávne a získať tak moju energiu(ktorú ti nedám :-)).Ďalej si napísal že radím čo sa deje s obalom ducha.Ukáž mi príspevok v ktorom som radil ako sa chová obal ducha…A ak som radil ako môžeš vedieť že otom nemám poňatia?Zažil som toho možno viac ako ty zdôrazňujem možno a nesnažím sa tým povedať že som lepší ako ty len že som toho zažil možno viac a hovoríš mi že otom nemám poňatia.Vari si to zažil inač?Ak si to zažil inač nebude to náhodou tým že sa bytosti nechovajú ku každému rovnako ale ak sa bavíme o tých dobrých tak tý sa chovajú ku každému tak aby duchovne rástol.A ešte niečo veta “Teraz si sadni a čítaj:” sa mi vôbec ale vôbec nepáči!Pretože keby si bol taký osvietený a plný lásky akým sa robíš nič by si mi neprikazoval a vedel by si že si to prečítam keď už čítam ten príspevok.Či budem čítať tvoje komentáre je namne takisto ako je na tebe čítať tie moje.Takže posielam lásku a nech sa ti darí 🙂

        Páči sa mi

  143. Teraz tiež poviem iba za seba. Myslím si,že každý,alebo väčšina tu na tejto stránke využíva svoje schopnosti nielen pre svoje dobro,ale aj dobro iných. Ak niekto niečo vie,myslím tým nejaké mimo zmyslové schopnosti, tak by som povedala,že by si to nemal nechávať iba pre seba. Ísť cestou lásky,to áno,ale prečo sa zaoberať iba sebou samým? To už nie je láska, … Skôr by som povedala,že ide o sebectvo… A keby si ľudia nevymieňali skúsenosti,nič by sa neposúvalo dopredu.Čím viac dáš,tým sa ti viac vráti. Je to zákon spätného pôsobenia,alebo zákon karmy. Každý by sa staral iba o svoje dobro, a čo z toho ? Beriem mníchov niekde v kláštoroch , kde prevážnu časť dňa meditujú alebo sa modlia….ale aj tak svoje skúsenosti odovzdávajú ďalej.Nežijeme v spoločnosti uzavretej.A práve preto by sme naše srdcia mali otvoriť všetkým a tak rozdávať lásku a aj pomocou schopností. A ak ľudia dosiahnu najvyšší stupeň osvietenia, spájajú sa s Univerzom a stanú sa jeho súčasťou.
    Ale ani mne sa napríklad nepáči ak niekto svoje schopnosti zneužíva a niekto za to berie nehorázne peniaze. A ešte aj povie,že si tým kompenzuje stratenú energiu.

    Páči sa mi

      • Iba ten, kto je ďaleko, môže porovnávať lásku so sebectvom. Ale chápem ťa, lebo pred 20 rokmi, keď som začínal s duchovnými vedami, som mal podobné zmýšľanie ako ty. Ja sa nehnevám na teba a uľav, vykrič sa na mňa.

        Páči sa mi

      • Si myslíš že tebe by som takú radosť urobil? sa zobuď 😀

        A ty samozrejme ako jediný si ďaleko a môžeš a vieš, hovorí ti niečo slovo Ješitnosť, sebectvo, ego a pokrytectvo?
        No tak také zmýšľanie ako mám ja si tažko mohol mať, ja narozdiel od teba nezakrývam ľudom pravú podstatu a píšem veci bez klamania a zahmlievania čo ty robíš v jednom kuse..

        Páči sa mi

      • No lebo keby si ty bol tak blízko tak nato nereaguješ a nehádaš sa s nami 🙂 (a tak isto keby som bol ja tak blízko robím to isté)A čo z toho vyplíva?Sme všetci ešte ďaleko 🙂 (s výnimkou pár osôb :-))

        Páči sa mi

      • Filip,
        ja som napísal komentár, ktorým som upozornil, že nie je všetko také jednoduché, ako sa zdá a že dá sa to dosiahnuť aj iným nerizikovým spôsobom. Lenže vy dvaja ste začali vyvracať to a hádať sa. Prečo? Ak ty alebo aurík niečo napíšete, pustia sa do vás všetci? Ak sa ľuďom páči komentár, vezmú si z toho niečo, ak sa im nepáči, tak si to nevšímajú. Prečo tak teraz bojujete…

        Páči sa mi

      • Áno a ak ich ten komentár dostane klesnú dole však?A ja nevivraciam tvoju cestu.Kukám sa nato ako tie komentáre píšeš to že z tých komentárov bude vižarovať samá láska dokážem urobiť (pre tých čo by nevedeli naprogramovať) aj ja.Ale skúste sa zamyslieť nad tým čo píše a čítať si pozorne ako sa snaži vyhnúť témám otočiť to proti druhým atď…A uvidíte smaozrejme je to vaša osobná vec nenútim vás.Ja len že minne si programuje komentáre aby z nich vižarovala láska a keď navás pôsobia komentáre ako od láskavého človeka atď… nevšímate si poriadne to čo píše a lahšie sa vám dostane do hlavy.(Viem z vlastných skúseností).

        Páči sa mi

  144. Ach jaj a čo teraz robíš..
    No počúvaj sem ty Ježid

    Nespadne duchovne dole, opráši sa a vyskúša inú radu ktorá ho šupne hore.
    Hovoríš hlúposti, keby fungovalo čo tu teraz vravíš ešte niesme ani opice mojo.
    Prosím ťa keď píšeš píš za seba, keď budeš hľadať v komentároch nájdeš veľa spokojních ľudí ktorým moja rada pomohla a posunula ich hore, takže nedávaj naše rady ale TVOJE rady. No myslím že tak práve neradíš ale to je len môj skromný názor. A ty skade vieš že nemá o tom ani poňatia? Zas posudzuješ a odsudzuješ a to láskavá bytosť a múdra nerobí. Blá blá blá zasa drísty o pravde ktorú má každý v sebe , keby si bol taký múdry ako hovoríš tak už dávno VYSKÚŠAŠ slovíčko ,,hovoríš pravdu?” 🙂 Ale to ty určite vieš .

    Už ma táto konverzácia unavuje, ešte chvíľku tu oxiduj tak poletíš ako na metle.
    A len si zober koľko bytostí s tej tvojej správy kleslo na úrovni, ááách! Chceš vážne prijať toľkú zodpovednosť? 😀

    Do nevidenia

    Páči sa mi

    • Aurawiewer,
      to je tvoje – zakázať vstup a mazať komentáre, ako si mi zakázal komentovať na bosorkinom blogu – napísal som 3 a ani jeden sa neobjavil. Ešte, že ji daná taká moc z dola.

      Páči sa mi

  145. Minne, Minne ani nevieš ako mi hovoríš z duše. Keby bolo takých uvedomelých Minne viac ,už dávno by mali ľudia odblokované spodné čakry a to iba čistým srdcom zbaveného strachu. Strach, strach, strach nás všetkých zabíja. Uvolnite sa, ľúbte sa takých akí ste, lebo STE dokonalí. Zrazu začnete inak cítiť, zmýšľať a potom prídu aj bonusy po ktorých tak túžite. Želám všetkým veľa pochopenia, úcty a úprimnosti k vlastnej osobe na vašej individuálnej, zato jedinečnej ceste za poznaním. Howk Ivana

    Páči sa mi

      • Ja sa nevydávam za nikoho. Ja nie som dôležitý, ale slova, ktoré som napísal. Nechcem, aby ste boli ako ja. Ivana čítala slová, ktoré som napísal a posudzovala slová a ty posudzuješ človeka, ktorý ich napísal. A je ti jedno, čo napíšem, lebo všetko, čo ja napíšem, je podľa teba lož. Takmer všetko si pokrivil, čo som napísal, lebo to nechápeš. Ja ak niečo nechápem, radšej som ticho.

        Páči sa mi

  146. Ach bože zasa.. ty si ten dokonalý a ty nikoho neposudzuješ, ako ti to napísať milo?

    Tie dvere sú otvorené PRE TEBA a vieš akú majú značku? Červené X v pravom rohu obrazovky.

    😀 😀 a ak niečo nechápem, radšej som ticho. 😀 😀 😀 Si ma teraz rozosmial 😀 😀 JOHOHOHO 😀

    Páči sa mi

  147. Nehašterte sa, je to iba zbytočné míňanie energie.
    Teraz iba zacitujem.
    Vrcholom ľudskej absurdity je vykonať aktivitu vedúcu k uškodeniu niekomu. Je až nepochopiteľné, že niekto môže vedome vydať energiu a vykonať prácu, ktorá môže niekomu ublížiť!Veď to robí sám sebe! A to často v mene kadejakých nezmyselných ideí,spravodlivosti,cti,či pravdy!Jedinou cťou a pravdou je láska a odpustenie.I toto robí človek sám pre seba – koľko odpustí, toľko mu bude odpustené. Aj toto je zákon spätného pôsobenia.Čiže každá myšlienka,či dobrá alebo zlá sa časom vráti k pôvodcovi.

    Páči sa mi

  148. A presne preto spievam mantry na zmiernenie karmy 😛 a funguje to priam báječne, ale súhlasím , ja už tiež končím a čakám kedy Minne opustí tento web bez toho aby som mu musel dopomôcť. Veď aj s neho cítim pekné toky energie, nieje taký kľudný na akého sa hrá. hi

    Páči sa mi

  149. Mrzí ma veľmi, že sa to tu takto zvrhlo. Teraz však súhlasím s Minne aj keď nie vo všetkom. Z jeho odpovedí cítiť lásku. Nechcem nikoho posudzovať ani odsudzovať, nemám na to právo, každý hovorí to čo cíti a ako to cíti. Jednoznačne tu však ide o stret dvoch osobností. Snažím sa vyhnúť hodnoteniu Aurawiewerových komentárov ( nie samotného aurawiewera -je to rozdiel ), jedno mi však nedá, veľmi ma mrzia. Priznám sa, že v poslednej dobe sa bojím napísať vlastný komentár.
    Ešte niečo, mám Vás všetkých rada, takých akí ste a preto kým ste a čo robíte. Čítam Vás stále a vaše komentáre mi veľa dávajú.

    Páči sa mi

  150. Prečo by si sa mala báť dať komentár, ak máš lásku v srdci ( čo máš ) a si dobrá ( čo si ) nemáš sa čoho báť, mňa? 😀 to je absurdné

    Uzatváram túto stupídnu debatu, a si si istá že je minne také neviniatko? Aktuálne cítim ako namňa v zlom myslí a doslova sa na mňa serie, ide to na mňa ako psych. útok ktorý blokujem, neposielam ho majiteľovi, tak si vyber kto je ti bližší či on alebo ja 🙂

    Páči sa mi

    • Aurawiewer,
      neklam a neobviňuj ma krivo. Ja ťa chápem, tak prečo by som ti mal ubližovať. Ja som moju nenávisť už dávno zničil a vieš čím? Láskou. Ešte raz ti hovorím, že som ti to povedal preto, lebo mi na tebe záleží. Môžeš ma nenávidieť, ale ja už milujem všetkých, aj tých čo ma nenávidia. Láska nie je to, že sa budeš prizerať, ako tvoj blížny padá a budeš ho v tom podporovať. Tak ako otec synovi zakáže piť alebo mu aj strelí, lebo ho ma rád a vie o následkoch alkoholu. Preto som to povedal, ale ty chceš o mňa spraviť zrejme gejvena. 🙂

      Páči sa mi

    • Aurík,

      v živote neexistuje “buď – alebo”. Ja viem, je to vymyslené blbo 😦 (no, radšej už ďalej nekomentujem 😛 , lebo dostanem po frňáku od “šéfa” 😛 ), ale v živote je väčšina vecí “tak trochu aj z toho aj z toho”. A každý človek si musí svoje stanovisko poskladať sám za seba. Od toho máme slobodu voľby. (A je nám nakoniec aj tak figu platná.)

      Pravdu povediac, v tejto debate držím stranu azda iba Táni… 😀 (aký smajlík som ešte nepoužila?)

      Páči sa mi

  151. 😀 😀 súhlasím mňa tiež táto debata nebaví, ja si energiu nemíňam ale od minneho cítim voči mne stále zlosť. Tak to nejako vtipne ukonči ty 🙂 ja už rieším podstatné veci, sme tu tak krátko a toľko času zabijeme na kraviny, neviem ako vy ale ja ho nemám nazvyš, idem zveľadovať mantrárium, dal som tam dve nové gayatri videa uuuuuuuuuuuzasné.

    Páči sa mi

    • Aurík
      veď som ti práve posielal naschvál viac lásky, a keď si to napísal, že cítiš zlosť, tak som zbehol k tebe a dal ti pusu na ľavé líco a pohladil po hlave, dúfam, že cítiš tu úľavu.

      Páči sa mi

      • Nie, stále pretrváva ešte to čo si sa na mňa štval, tak ti radím urýchlene prestať, a nepoviem ti ak to urobiť to musíš vedieť sám.

        Mimo konverzáciu, ako si tú ochranu videl? Som zvedavý či si videl tú správnu obdobu vážne len v záujme

        Páči sa mi

  152. Aurík, mám Vás rada oboch, preto ma veľmi mrzí keď sa hádate. Minne to robí rozvážnejšie s chladnou hlavou ( dobre možno sa len snaží ) a ty skôr čo na srdci to na jazyku.
    Ale napíšem vám jednu včerajšiu skúsenosť. Cítila som sa strašne a neviem prečo, ale vedela som, že je to niečia negatívna energia ( no priznám sa zo začiatku som to nevedela na 100% ). Keď prišiel manžel domov z práce mi porozprával o jednom pacientovi, ktorý bol dnes u neho a spomínal mňa, že cíti niečo zlé vo mne. Mimochodom je to nejaký liečiteľ a reiki majster ja ho však nemusím, pretože sa v jeho prítomnosti necítim dobre ( čo on a jeho dcéra asi veľmi ťažko znášajú ). No jednoducho po rozhovore s manželom som okamžite vedela, čia energia to bola. Sadla som do meditačnej polohy a sústredila sa. Videla som krvavo červenú energiu ( takú tmavú matnú ). Zmenila som ju na lásku objavila sa tyrkysová alebo taká nejaká modro zelená farba ( priznám sa čakala som zlatú čo už ) a poslala som ju späť k odosielateľovi. Nechcela som mu ublížiť, chcela som len nech pocíti lásku, pretože si myslím, že ani on to neurobil úmyselne, asi len chcel, aby som niečo pochopila, ale jeho spôsobom vnímania. Okamžite prišla úľava, cítila som sa skvelo. A to som chcela tú negatívnu energiu poslať späť takú aká bola, ale neviem prečo jednoducho zo mňa vyšlo toto. A som nesmierne rada, pretože to vo mne vyvolalo oveľa lepší pocit.
    A odmenou mi bolo dnešné stretnutie Človeka s veľkým Č ( možno vám raz o ňom niečo napíšem je to veeeľmi stará duša – napriek tomu, že je veľmi mladý). Už neverím na náhody.

    Páči sa mi

  153. Ešte niečo ma napadlo. Aj keď to bude možno znieť divne, ale… ľudia, fakt si vás náramne vážim! Viem, sme všelijakí a boríme sa so svojimi obmedzeniami, ale akosi vždy ideme ďalej a neprestávame sa učiť… Ani to neviete, ale nech už bola táto debata hocijako neplodná, mne hodne dala… Videla som duše

    Držte sa a vaďte sa naďalej! [ten malý zelený zubatý smajl, akosatolenpíše ach jaj!]

    Páči sa mi

    • Ja si myslím, že tá debata tu už mala byť dávno a pomôže každému určitým spôsobom. Neviem, prečo to tak funguje, ale ak sa dvaja pobijú, potom sú najlepší kamaráti. Pamätáte si to zo školy? Toto je tiež naša škola.

      Páči sa mi

      • No kým ťa ja začnem mať rád to ešte potrvá 😛 ( jeden májsky cyklus možno menej, )

        – no, musím ťa pochváliť sťahuješ svoju zlosť pomaly ale isto 🙂

        Páči sa mi

    • Je to tým, že v živote sa obvykle konfliktom vyhýbame. A tak nikto vlastne nehovorí, čo si myslí, a nedáva tým ostatným šancu uvedomiť si, kde stoja, prípadne korigovať svoje názory, ak treba.

      Včera som sa rozprávala s GabyBaby a hovorila som jej, že práve má lekciu svojho života – listami potrebuje niekomu popísať svoj postoj k svetu. A na to, aby to mohla napísať, si to musí najprv premyslieť… prípadne objaviť veci, ktoré nie sú až také samozrejmé.

      Z vlastnej skúsenosti viem, že názory sa začínajú kryštalizovať, až keď o nich musíme viesť s inými debaty. A sem-tam malé “popapuli” tiež nie je na škodu 😕 … Emócie opadnú, ale vyjadrené myšlienky zostanú.

      Páči sa mi

      • Helar,
        Vďaka, že som na to neprišiel, veď to je klasické vyriešenie problému. To hovorím každému, nevyhýbaj sa problémom a rýchlo ich vyrieš, lebo problémy poriešia teba. A potom narastá v človeku stres, oslabí sa imunita, zčiernie mentálne telo na prislúchajúcich miestach – a potom prichádza choroba fyzického tela. No tak sme sa vyliečili práve 🙂 a vy sa z nás smejete 🙂 🙂

        Páči sa mi

      • Aurawiewer,
        nevidel som žiadnu ochranu, len si písal že ju máš, tak preto. A nebol som pri tebe, ty si bol pri mne áá vlastne je to komplikované, proste bez priestoru a času, iba tvoje astrálne telo. Proste som nikde nešiel, ak chcem vidieť niekoho, tak ho vidím pred sebou a nemusím nikam ísť.

        Páči sa mi

      • No vidíš že to ide 🙂 aj to dobre viem že si pri mne nebol, nepustila by ta totiz. Videl si moj obraz, moje vsetky astralne tela su vomne takto vecer, takze si mohol vidiet moj obraz ako si ma predstavujes nie mna praveho, ver mi .

        Páči sa mi

      • Aurawiewer,
        možno hej. Ale ja o týchto veciach nehovorím. 🙂 Hlavné je, ak smerujem lásku konkrétnej osobe, tak tam príde, ak nemáš ochranu aj proti láske, lebo táto energia sa nevnucuje. Ak si otvorený láske, príjmeš ju, ak si uzavretý od všetkých mojich energií, neprejdu do teba.

        Páči sa mi

      • Tak to si piš že ano 😛 sory ale my dvaja sme si proste nesadli mozno casom pristupim k nejakej spolupraci ale nebude to dnes ani zajtra a ani o tyzden.
        Ale sancu ma u mna kazdy, i geinven . Musi vsak splnat kriteria a tie geinveni nesplnaju :-)))))))

        Páči sa mi

      • Mám šťastie 🙂

        Inak helar, ma tak napadlo, ty si tiež ten typ čo srdci to na jazyku? alebo aký? ako by si sa charakterizlovala?

        Páči sa mi

      • No, tak na srdci mám šelest, ale nešušlem! 😀

        Ja som rodený diplomat. Potvrdili mi to aj anjeli, keď som vykopla Bránu nebeskú, lebo mi ju nepribehli dostatočne rýchlo otvoriť. 😀

        Páči sa mi

      • Tak kôli tomuto si to pozriem v magickom zrkadle aj keby som mal do neho dýchať energiu týždeň!!
        😀 😀 😀 😀

        Si ťa viem živo predstaviť, tvôj milý výraz a dynamit v ruke 😀 😀 😀

        Páči sa mi

      • :mrgreen:
        toto je asi prva vec, co ma dnes rozosmiala a pobavila.

        filip212

        na noc by sa cola pit nemala… takze hned ako do seba vylejem tento asi treti pohar, pojdem pekne ten zvysok coly odniest do chladnicky 😀

        Páči sa mi

      • Vieš kolko jej ten vypije? A Luc s tým čistí trubky,
        Ludia mne pri tej hádke normálne vyhladlo 😀 idem sa najest
        ze je to nezdravé?
        úprimne?
        SERIEM NATO! 😀

        Páči sa mi

      • Že by sa to nemalo?Veľa vecí by sa nemalo a robí sa… 😀 napr. taká vodná však auríííík? 😀

        Páči sa mi

    • Hihi sa pýtaš. Ja si teraz vychutnávam hudbu a spev za celé tie roky čo som ju odmietala. A henď som aj zbadala tú svoju, ktorú spievam teraz Asato máá

      Páči sa mi

  154. Ja sa za pár comentov nenahnevám na mantrárku 😛 sak piste hovorte ktore sa vam pacia a ktore nie aby som vedel co vam zhanat, ten blog je pre vas!

    Páči sa mi

  155. 😀 😀 pekné čítanie hi hi hi nezbedníci
    Helar ?
    nebíčko znesie dobývanie 😀
    Minne ?
    na ceste treba aj bojovníkov 🙂

    a stvoriteľ priam miluje rozmanitosť inak by sa unudil hi hi hi 😀

    Páči sa mi

    • zas tu obsmŔdaš 😀 😀 😀 😀 ?

      Čo nové čiki? pochvál sa, ako? suhlasim, s tebou.
      Co to boli tie kraviny co ti stavali na pocest v 10D?

      Páči sa mi

      • podobalo sa to na čínske sochy z pálenej hliny vo vnútri duté. Asi aby to bolo ľahké premiestniť, predstav si Indianský totem ale taký čudný hi hi hi 😀
        dosť mi to pripomínalo náboženský rituál, ale cesty vývoja sú rôzne a nerád by som niečo pokazil… 😀 a človek musí veľa zdokonalovať seba, aby pochopil zmysel svojej cesty, a ja rád pozorujem a bádam ako to vlastne všetko funguje aby som nemusel veriť na “zázraky ” 😛 😀 a možno sa niečo podarí aj bosorke zistiť ako to tam do seba zapadá, lebo nie všetko hneď chápem , asi sa ešte musím vyspať s niečim čačaným …. hi hi a dík za tú “pusinku ” pjekná 😀

        Páči sa mi

  156. Nestačím žasnúť nad tým,čo to tu stvárate. Ja nedokážem ľuďí až tak všetkých milovať,ako to píšeš ty , Minne a nie som si istá, či si to aj ty nenahováraš.To sa mi vidí absolútne nenormálne,aby človek takto preferoval v sebe len jednu emóciu. Žijeme v duálnom svete, myslím,že je potrebné aj dobro,aj zlo,aby sme ich dokázali identifikovať. Ak si to predstavíte ako úsečku,na jednom kraji dobro, na druhom zlo, ja sa snažím byť vždy uprostred, teda v istej rovnováhe. Viem sa aj do krvi pohádať, aj nezištne milovať.
    Aurík sa mnohokrát prejaví pre tých,čo ho nepoznajú ako arogantný hajzlík, možno niektorých aj odstraší a ujdú, ale to je potom už ich problém,že sa dajú,to vypovedá o ich strachu,nízkej sebahodnote, alebo len o zle formulovanom dotaze. Ja ho vnímam ako ambiciózneho mladého chlapca, ktorý sa dopracuváva vlastnými pokusmi a štúdiom k svojim znalostiam na duchovnej ceste.
    Ako som si všimla, ani Helar nie je taký baránok,aký by podľa teba mala byť a predsa si ju všetci vážime, máme ju radi a sme jej vďačný za všetko, čomu sa móžeme vďaka jej práci naučiť. Ja len toľko, si šikovný Minne,mnoho vieš,ale tvoje komentáre sú formulované ta, že vzniká dojem vnucovania tvojich názorov a postupov. Skús nad tým popremýšľať.
    HELAR, AURÍK, prepáčte, že som vás trocha poohovárala 😀

    Páči sa mi

    • Saltinka a Helar,
      Najprv Saltinke – samozrejme, že to tak nefunguje, dobre píšeš, že neveríš, že dokážem iba milovať. Viem sa pohádať, viem sa nazlostiť a ďalšie – ale neviem sa už hnevať a neviem nenávidieť. Aj otec miluje syna a vykričí sa na neho, ak syn ubližuje sebe alebo iným a hnevá sa neho, aby pochopil svoje činy.
      Helar,
      som z toho smutný, lebo nepochopili zrejme väčšina, o akej ja láske hovorím. Spracujem článok, pošlem Vám ho emailom, ak uznáte za vhodné ho zverejniť, tak ho zverejnite. Nebude o mne, bude o láske – ako stred – harmónia. Človek musí mať v sebe aj oheň, aj vodu, zem a vzduch a v ich strede lásku. Nie je láska zamilovanosť do manželky, ak jej chcem brániť jej v slobode a pod. – to je sebecká potreba vlastniť. Kto uverí, že aj na chorobu sa dá pozerať, ako na lásku, lebo prišla z lásky, aby sme nespadli…

      Páči sa mi

      • A ak bude záujem, môžem napísať aj článok o mojej ceste, o mojom utrpení, životných skúškach, o mojom pohľade na svet, o mojich snoch, ktoré má vedú a karhajú.

        Páči sa mi

      • ale neviem sa už hnevať – ja som včera čosi cítil .. 🙂 tak aspoň neklam.
        Trvalo ti to približne polhodinu sa ukľudniť. Pomerne slušný výkon.

        Páči sa mi

      • Chlapci, čo to vy za ochrany máte, ak odo mňa nevedome prejde k vám moja energia? nerobte si srandy, lebo vážne začnem veriť tomu, čo som doteraz neveril.

        Páči sa mi

      • Ochrany sú vynikajúce ale keby si o tom čosi vedel nepýtal by si sa tak hlúpo.. prepáč ale toto je základ ktorý musí každý zistiť sám.

        Zakaz komentovat mas vsade kde dosiahnem a to sa nezmeni. Takze sa ani nesnaz.

        Páči sa mi

  157. 😀 neprovokuj 😀 filipko

    Jéééééééééj takto pekne mi ešte nikto nikdy nepovedal
    síce hej
    ten s helar 2 ma nazval Auradebil, teraz som Arogantný hajzlík 😀 😀 😀
    Fakt sa seriozne na tom smejem viem ze to nymslis zle 😀

    Takto ja Minneho moc nemusim, celkovo pre to co robi a tak no, ja zato nemozem ale niekedy mi pride ako dobry sebec a pokrytec, a este by som mu vytkol jesitnost. ( v egu mas konkurenta) 😛

    Páči sa mi

    • k celej prestrelke Minne vs Aurawiewer:

      Ten, kdo se sám vyzdvihuje,
      postrádá stabilitu,
      ten, kdo sveřepě setrvává na svých pozicích,
      není schopen pokroku,
      kdo vzhlíží sám k sobě,
      uzavírá se zraku druhých,
      kdo sám sebe vychvaluje, nedosáhne zásluh.
      Jen člověk, jenž si není jist svou dokonalostí,
      může se zdokonalit.
      Pouze hlupák setrvává na včerejších názorech.

      (Tao Te Ťing)

      Páči sa mi

      • hihihi, ináč si v poslednom čase nejaká aktívna, a iný sú zasa tichúčko, Saren, Kamienka, Snakebite, Groover ( ten mi nechýba 😀 ) a iný.

        No ja vás mám odsledovaných 😛 poctivo budujem kariéru a v kútiku duše dúfam, že mi helar dá jedného dňa autorstvo na minigrimi.

        Aaaaaaaaaaaaach snívam si svôj krááááááááááásny sník.

        Páči sa mi

      • Aurík 🙂 Tak, našla som, videla som, ľúbi sa mi… 😀 Tak kecám a kecám… Niekedy zabúdam, že na mňa vlastne nikto nie je zvedavý/í (??) Ale nevááá 😀 Však to sa v tej rýchlosti stratí 😀 Už som začala čítať aj staršie príspevky, tak ma tu teraz bude hajajáááj 😀 Mno… kým som prišla na koniec len tejto časti, trvalo mi to 20 minút :))) Však najbližšie hádam napíšem aj niečo duchaplné 🙂 Teraz viac menej experimentujem s “hentými mojimi” 🙂 Už si aj píšeme cez komp, však, keď sa aj raz dozviem niečo pené, čo povedia, že by sem sedelo, tak dám vedieť 😉 Idem čítať ďalej 🙂 😉

        Páči sa mi

  158. Aurík, samozrejme,že to nemyslím zle,len som sa nechala zatiahnuť do hry, tiež som nemusela reagovať , ale to je už zasa o mne a mojom egu,pravda : D

    Páči sa mi

  159. Len aby sa ti nevrátil dohryzený a dotrhaný,po štyroch , títo moji pricucnutý sú niekedy dosť zlostní 😀
    ale ja už naozaj odkvicávam,sladké sníčky

    Páči sa mi

  160. 😛 A vieš aké to je keď ťa kusne Pár Archanjelov ? 😛 😀 😀
    Aj ty mazaj spat mas sice o asi 20 rokov viac ako ja ale ja som dneska arogantny hajzel 😀 ( a dokonca splachovací )

    Choj kuknut este daco, napriklad tu 11Dimenziu tie vcelie plásty. čikíí…

    Páči sa mi

  161. Čaute, všetci čo ste ešte hore o takomto čase 😀

    Musím sa priznať, už je to nejaký čas čo postupne čítam články a komentáre ktorých je tu ako maku, všeličo zaujímavé z každého rožka troška… Len nejako nestíham, pánabeka 😀 Ale to je len dobré, je to znakom že sa to tu pekne rozrastá, tak chcem pochváliť Helar a všetkých čo sa snažia tiež prispieť svojim dielom 😉

    Keď už som tu, nahodím aj moju mini skúsenosť pri pokuse o AC. Skúšala som to pár krát, ale nejako nič nezaberalo. Keď som skúšala znova, ležala som na zemi (teda na koberci) v strede izby. Mala som zapnutú hudbu (Axiom Ambient – ak by niekoho zaujímalo) a so zatvorenými očami som sa po chvíli priviedla do stavu alfa. Zo začiatku som cítila mravčenie na dlaniach. Potom som postupne prestala cítiť celé telo. Snažila som sa nejako pohnúť astrálnym telom, nadvihnúť ruku alebo nohu, ale veľmi to nešlo. Pred očami som mala len čierny priestor, ten sa potom zmenil na niečo ako vír ale nebolo nič vidieť, akoby v ňom bola čierna tma. Zrazu som sa začala rýchlo kotúľať dolu, akoby z kopca, ale pritom som cítila že som len pár centimetrov od tela. Potom som už zotrvala na mieste, ale stále som sa točila dokolečka, veľmi rýchlo, ale nemohla som sa ani za svet dostať von. Cítila som že som k telu prilepená cez hlavu (síce tá sa točila spolu so zvyškom tela 😛 ) Bola to sranda, ale keď som videla že už sa nepohnem ďalej, nechala som to tak a prebrala som sa. Bol to super zážitok, síce len malý ale vtedy mi to veľmi spravilo radosť 🙂

    Inak, keď meditujem alebo inak na sebe pracujem, využívam skoro stále stav alfa (nepáči sa mi to pomenovanie, ale neviem ako to ináč nazvať…), akoby som mala vnútorný zrak nasmerovaný cez hlavu smerom hore a necítim si pri tom telo. Mám pocit že takto mi to ide celkom ľahko. Len neviem či je to tak dobre… Problém je len vtedy, keď mi nedá pokoj “ruch” v hlave – strašne veľa obrazov a myšlienok naraz, akoby ku mne prehováralo viacero ľudí v tom istom čase. Neprekrikujú sa, ale ak by sa mi aj snažili niečo povedať, akosi to nestíham sledovať. Len zriedkavo v tej vrave zachytím niečo ako posolstvo, ale neviem už vysvetliť čo znamená. Možno už prekvitá bláznovstvo? 😀
    Ešte pri tých meditáciách, keď ležím, cítim chvenie na rukách a temene hlavy. S kameňmi je to ešte intenzívnejšie. Raz som meditovala s danburitom na treťom oku. Cítila som najprv ako sa mi rozochvieva čelo, po hlave sa “rozlial” tlak, potom ruky – chvenie v nich bolo ešte intenzívnejšie ako inokedy. Po chvíli sa celým telom rozšírilo teplo (až mi bolo horúco) a mravčenie, ktoré sa zintenzívnilo natoľko, až som mala pocit akoby to so mnou kmitalo! Odvtedy nedám na danburit dopustiť, patrí medzi moje najnaj kamene…:)

    Už vidím že toho píšem veľa na jeden šup a je v tom isto aj kus zmätku, tak mi to prosím prepáčte. To bude tou príjemnou nočnou hodinou… 😀 Ale keby niekomu niečo prišlo na um, všetky pripomienky alebo nápady sú vítané 🙂

    Majte sa krásne 🙂

    Páči sa mi

  162. óm namó narájenájé pekne pekne, darí sa ti 🙂 musíš sa viac odpútať od matérie a viac sa zamerať do duchovna a vycestuješ ako to pendolÍno či prndolíno či kí boh je to 😀 proste ako rychlik:-)

    Páči sa mi

  163. Hihi :D:D Mnoooo, odvtedy čo som to skúšala naposledy je to už možno rok (hanba ti!!!), je to síce škoda (len, ak by som chcela stihnúť všetko čo ma zaujíma, škola by šla do luftu a deň by sa musel natiahnuť aspoň na 36 hodín) ale zas to kompenzujem snahou o rozvoj iných schopností. A to aj po značnej redukcii neviem čo skôr 😛 Len tak to zas neflákam 😀

    Páči sa mi

    • Saren
      si na dobrej ceste, potom príde beta, gama , delta, omega, v alfe sa veľmi dobre učí 😀 držím palce to mravenčenie sú vibrácie 🙂
      Aurík
      vidím že si aj tak nevedel zaspať, dúfam že si skúšal astralne cestovať ? 😀

      Páči sa mi

  164. omega? uff…ako v bete uz som mala co robit ze som prestavala dychat a vedome som sa stratila a nevedela ako odtial naspäť… ak to teda bola beta… ale viem ze vtedy mi dobre stislo seckymi otvormi od strachu ze co sa to deje, necudo, vtedy mozno 17 rocna žaba…

    Páči sa mi

  165. A ties je pravda ze roky to uz funguje tak ze to neregistrujem, vela ludom to dlho trva a u mna to ide ako v pesnicke od Van Halen – JUMP 😀 … neviem cim to je, co to je ale stavy nestiham registrovat, pokial sa fakt ze fyzicky nasilu nesnazim a samozrejme ked chcem nejake vedome astralne cestovanie tak potrebujem to mat pod kontrolou, takto vidavam iba rozne miesta, pribehy, stavy, ale je to ako na beziacom pase…vsetci sa ucime len akosi uz stracam smer ktorym mam ist takze ak ktosi vie poradit tak povedzte,pls ….dakujem 🙂

    Páči sa mi

    • Luc,

      ja som začala tak, že som si zavolal svojho strážneho a nechala som sa ním vláčiť na miesta, kam som sa chcela dostať, aby som mohla urobiť to, čo som chcela… A potom som si zapamätala cestu a začala som chodiť sama v podobe svojho šamanského zvieraťa.

      Takže prvé na tvojom mieste – zistila by som si, akú podobu mám, keď som “na cestách”, a podľa toho by som si plánovala svoje pochôdzky. (Ja som mala lietanie ľahké, ale niekto, kto je “medveď”, by sa asi poriadne zapotil, než by vzlietol… Hoci už som videla svojho slona z koreňovej čakry letieť, tak prečo nie aj medveď?)

      Pred zaspaním si proste musíš stanoviť, kam sa pôjde a prečo sa tam pôjde. A potom ideš buď vlastnou silou, alebo požiadaš strážneho. Urobí to rád.

      Páči sa mi

  166. luc
    lichotí mi ako sa túlaš, myslím si že helar ti dobre radí, je dobré mať sprievodcu 😀
    môže to byť silové zviera ktoré ti pomôže pri učení, čikitet je vtáčik s dlhým zobákom
    a tiež nevie lietať a žije v Egypte hi hi 😀 a jeho múdrosť je úžasná .. 😛 😀

    Páči sa mi

  167. no,len tu je ta prdel ze ja si “poletujem” s anjelmi vacsinou v snoch, dost dlhu dobu som jednoducho cosi etericke len,nie fyzicke zviera ani clovek ani nic…a som taka medzi oblohovo az indigovou modrou(siroke spektrum viem,ale neda sa to inak opisat…) bol tam michael, videla som modry mec a moje (uz skoro) ako vzdy horiace paprče…divne,ale v kazdom pripade skusim toho sprievodcu…zvierat je dost s ktorymi sa viem stotoznit, no….uvidiime, dakujem za radu 🙂

    Páči sa mi

    • Luc
      tak že si videla svoje svetlo ? Super … a neskúšala si s tou silou “Michael” komunikovať? Možno by ti poradil ako ďalej, čo by si mala spoznať a čo sa naučiť
      ,nemusí to byť silové zviera, čo ti bude pomáhať. Možno si pripravená na poznávanie silnejších zákonov ako sú tieto, na tejto úrovni bytia 😀 lebo poznanie je dôležité aj pre tvoje iné úrovne, nad a pod. Alebo nás učiť ako ináč zapáliť svoje svetlo. Minne sa tiež snaží, ale sa moc povýšil nad všetko a chalani ho doškubali tak, že nevedel kde je sever hi hi 😀 ale aj v tom je poučenie lebo pravá láska sa nepovyšuje ale ani neponižuje, nezávidí, ani nežiarli, je trpezlivá, nesebecká… no dobre už som zašiel priďaleko, musím na zem… idem sa najesť… 😀

      Páči sa mi

      • To si pekne napísal 🙂 😀 😀 😀 😀 len som nevedel že internet je aj inde než na zemi a že tam ide signál z internetu zo zeme (zrejem wifi 😀 :-D).

        Páči sa mi

      • takých 40 km nad zemou sú komunikačné satelity 😀 😀 ale signál dosiahne aj za ne o nejakých pár tisíc km, podľa citlivosti prijímača aj na inú planétu a zas naopak hi hi 😀 a tiež sú to vibrácie… 🙂 mikrovlny, malé mikrovlnky hííí 😀

        Páči sa mi

  168. ta sila je archanjel 😀 …. čudné, viem ale už sa mi to za toho pol roka komunikacie podarilo dostatocne preverit a nakoniec aj potvrdit :)a veru ucil ma dlhu dobu,teraz neviem nejake obdobie stagnacie,mozno pre prefiltrovanie informacii a uvedenie do praxe, bohvie 😀 😀 😀 a s tou laskou mas pravdu, je to jednoducho len pure love…. vdaka nej sa da robit vsetko, vdaka tomu principu fyzicky citim tie “horiace ruky”, v rukach ked chcem mam neuveritelne teplo a energiu, dokaze to pomahat ale aj nicit … ale zase ako vzdy jedna zo zakladnych veci tohto vsetkeho je zamer 🙂

    Páči sa mi

  169. ta sila je archanjel 😀 …. čudné, viem ale už sa mi to za toho pol roka komunikacie podarilo dostatocne preverit a nakoniec aj potvrdit :)a veru ucil ma dlhu dobu,teraz neviem nejake obdobie stagnacie,mozno pre prefiltrovanie informacii a uvedenie do praxe, bohvie 😀 😀 😀 a s tou laskou mas pravdu, je to jednoducho len pure love…. vdaka nej sa da robit vsetko, vdaka tomu principu fyzicky citim tie “horiace ruky”, v rukach ked chcem mam neuveritelne teplo a energiu, dokaze to pomahat ale aj nicit … ale zase ako vzdy jedna zo zakladnych veci tohto vsetkeho je zamer :)Dobru chut 🙂

    Páči sa mi

  170. Dakujem za privitanie 🙂 A ak vam nevyhovuje nejaka moja otazka, staci vymazat 🙂 a nie kvoli podla vas zbytocnemu prispevku napisat dalsie 2 este zbytocnejsie ktorymi zahlcujete databazu wordpressu. PS: aurik, prispevok vymazes jednoduchym kliknutim na vymazat, alebo krizik v administracii wordpressu.

    Páči sa mi

  171. chcem sa spytat ako sa vobec mozem dostat do toho astralneho pohybu skusala som to uz niekolko krat ale vzdi zaspim to akoze nechapem ako mam anto myslet?? alebo ako vazne neviem lebo ked je to medzi fazu spanku to sa neda proste vzdi zaspim ako to mam dosiahnut?? prosim pomozte

    Páči sa mi

  172. tatianka 🙂 Mne sa to nepodari ani ked je horuco, zima, ked som velmi unaveny, ked nesom unaveny, ked je spln, ked som hladny, ked som prejedeny 🙂 Minne, ja ked sedim tak sa do tranzu nedostanem 🙂

    Páči sa mi

  173. aistar,
    neviem, aký si pokročilý, ale máš najprv preštudovanú teóriu? Prax bez teórie je ťažko vykonávať.
    Ja len viem, že kto zaspí v ľahu pri meditácii, tak by mal meditovať v sede, čo je aj účinnejšie a so vzpriamenou chrbticou kolmo k zemi, pretože kolmo na zem idú aj prúdy energie… Prvýkrát to bude asi hrozný pocit, aj u mňa bol hrozný, myslel som, že som mŕtvy a lietal som po dome, pozeral som čo robia rodičia a nepočuli ma samozrejme, do tela som naspäť nevedel vojsť, pozerám von oknom izby, čo sa tam deje a moje telo nehybné leží na posteli. Potom rozmýšľam, že musím niečo spoznať, aby som sa prebral a vtedy som začul hudbu, ktorá hrala v izbe a keď som ju spoznal, vtedy som sa nejako dostal do tela. Rýchlo som skontroloval, čo robia rodičia, či to bola pravda a bola.

    Páči sa mi

  174. Teóriu mám naštudovanú viac ako treba 🙂 PS: u mňa bol hrozný pocit vychádzanie z tela. A pry prvých úspešnejších pokusoch som sa nedostal ani do von z tela v svojej izbe, keďže som sa zľakol toho zvuku v tranze…

    Páči sa mi

  175. Tatianka,
    to ja vážne neviem, nemám v tom prax a ani teóriu nepoznám 😦 .
    Oslov niekoho, napríklad Čikitet, Helar, Aurawiewer. Ale aj napíš svoj postup, čo si predstavuješ, čo chceš dosiahnuť cestovaním, kam ísť, aby vedeli nájsť chybu, ktorú robíš. (A dúfam, že vieš ukľudniť svoju myseľ od otravných myšlienok.)

    Páči sa mi

  176. Čikitet,
    potrebujem pomoct kao sa mam dostat do stralneho sveta??….moj problem je v tom ze vzdu ked si lahnem do postele nemyslim na nic ine iba na to ze chcem vinst zo svojho tela ale nikdi sa mi to nepodari zaspim nevime co mam robit?

    Páči sa mi

    • Tatianka
      Dnes helar napísala presne čo máš robiť v článku (astrálna projekcia)
      treba to skúšať tri krát denne a keď že si žena tak by som odporúčal 5 krát denne… 🙂 ale ak ti to nepomôže tak, ja si robím očistu tela i ducha dlhým pôstom, potom si ľahnem do tmy a počúvam niečo s rytmom okolo štyroch bubnov za sekundu (4 Hz) a vtedy si aj pamätám čo potrebujem a aj mám radosť z toho čo nové sa zas naučím hi hi hi 🙂

      Páči sa mi

      • helar tu niekde napísala ako vyletela z tela v autobuse, ale je to v tom že ty sa odosobníš a frekvencia motoru autobusu už dopomôže k naladeniu sa na správnu vibráciu .. ale nie že budete všetci cestovať autobusom… 🙂 a meditovať ,,, to si môže dovoliť iba helar a jááá 🙂 hi hi hi

        Páči sa mi

      • No tak v našom meste je síce veľa ľudí ale 😀 ja nemám to šťastie ako helar a sem tam sa stanem stredobodom pozornosti čo ma niekedy parádne serie, vacsinou si to sposobim sam, ako dneska ked som si odrazil skoro hlavu v autobuse.. ehm ..

        Páči sa mi

  177. Potrebujem vedieť presne aké podozrenie čo sa deje a pod a kedy to asi začalo, či máš nejakích nepriateľov alebo či ti niekto nezávidí.

    Páči sa mi

  178. Aurawiewer
    moja kamoska tvrdi ze je prekliata lebo ze vsade vidi nejaku cuernu postavu ako ju prenasleduje a ze sa jej snivalo o burke ana druhy den bola…aa hrozne nikto jej nece verit lebo sa vzdi snazila byt zaujimava nai ja jej neverim tvrdi ze ked sa chce stat upiroom::::a to koli tomu blbemu filmu twilight:::::ze to je skuska a ze minule spala s nohamu k dveram a zomrela jej teta

    Páči sa mi

  179. 😀 odporúčam aby sa kamarátka vykúpala v odvare zo šalvie a poprosila anjelov o ochranu daj vedieť či sa jej to do 4 dní zlepšilo ak nie pristúpime k bosorovaniu

    Páči sa mi

  180. Ja tak spím žiaľ tiež ale mám hlavu na sever takže pre AC je to fajn .. 🙂 neriešim dám si tam krištáľ a bude to fajné aj podľa FUNK ŠUJ

    Páči sa mi

  181. noo..dnes som to už skúšal 3krat…a okrem toho ze zacalo mravcenie v koncatinach tak nic:Dale raz..večer som to tiež skúšal..bol som uvolnený…a potom ako keby mi zacali vybrovat oci:Dneviem preco..a srdce zacalo straasne buchat..a potom koniec..poradte co robim zle..pls.

    Páči sa mi

  182. Pred 10min. som skusal AC po 5sec lezania som citil mravcenie a potom soom citil ako sa mi od ramien nieco odlepuje.Islo to od ramien dole ale potom prisla mama a pitala sa ma co mi je ale ja som nemohol na 5sec rozpravat ani sa hybat.Teraz pomne kare ze co vimyslam ze sa uz nemusim vratit je to pravda?Inak skusal som to po 1.krat.

    Páči sa mi

  183. Mamicke odkaz nech si nevymysla. Vratis sa. Poziadaj anjela strazneho o ochranu a vycestuj. Ked budes chciet do tela sa vratis. Je to nebezpecne len vtedy, ked si ty presvedceny ze to nebezpecne je a uskodis si ty sam a nie astralne cestovanie. Takze sa neboj len prvy krat prosim ta ostan v izbe.. ddruhy krat sa pohybuj po byte ale vzdy s anjelom straznym!!!
    Ked ja som sa mohol astralne rozdvojit a myslienkou preniest na dve miesta naraz tak tebe sa nema co stat.
    Vynikajuco, mas nato nadanie gratulujem ti 🙂 vyuzivaj tu schopnost mudru a v prospech dobra. akekolvek otazky su vitane:

    Páči sa mi

  184. Dnes vecer to skusim znovu ale poobede ked ma virusila mama, tak mam teraz pocit aj sa cely sem tam trasiem tak citim jak keby sa nieco zomna pitalo von co stym nevadi to? Mozno si len namyslam 😀

    Páči sa mi

    • No nejaky anjel,, len ho jednoducho zavolaj k sebe typu ,,volam svojho anjela strazneho,, prihovor sa mu povedz mu par viet co si prezil dnes a tak a popros ho nech ta strazi a ak by sa ti malo nieco stat okamzite nech zasiahne. nemoze sa ti nic stat pokial je anjel strazny s tebou a ked by sa daco didalo len si pomysli ze chces byt v tele a budes v nom. Vela stastia, choj kuknut nebo 🙂

      Páči sa mi

  185. Tak a myslim ze som konecne nasiel to co sa stava mne uz asi mesiac ale zatial len v nedelu medzi 3 a 4h rannu. zatial som sa stale stretaval len s anjelmi, pri prvom kontakte som sa tazko pohynal, pri druhom tiez, pri tretom som sa uz s anjelom aj rozpraval a chodil som po svojej izbe. v izbe bola vtedy tma, tak som aj videl tak ako vnoci.
    Naposledy uz som sa z tela dostal bez problemov, chodil po izbe, sadol do kresla este bolo tak sero. Cakal som anjela ale miesto toho som zbadal podivnu gulu velku asi ako lopta a v nej okno ktore sa otvorilo, o chvilu bola pri mne nejaka osoba- hned som citil ze to nieje anjel, jej energia bola o dost silnejsia, pomaly som to neustal a dostal emocionalny sok. zacal som sa cely triast (teraz myslim astralne telo) a v pocitoval uzkost alebo trocha strach. Pytam sa ci pochadza zo svetla. NIE. Si pozitivna energia alebo negativna? AJ POZITIVNA AJ NEGATIVNA.
    Mal som strach a tak som vytvoril svetelnu bublinu okolo seba, ako som si to nacvicoval a poziadal nech odide. tak odisla prec. ked som sa vratil do tela a pozrel na hodiny, bolo 3:43.
    Hej a dost sa podobala na moju segru. a ona by bola posledna co by mi chcela ublizit.
    Co to podla vas mohlo byt? A aka je to aj pozitivna aj negativna energia sucasne? premyslal som ci to nebude moj sprievodca

    Páči sa mi

  186. Prídem ťa uhryznúť do zadku, keď budeš vyliezať aby ti to šlo rýchlejšie. Ak neveríš mám fotku na bylinkach, a dost nebezpecnu 😀

    Páči sa mi

  187. Ahojte!Som v tomto viac menej nová…no chcela by som to skúsit,no predtým ako s tým začnem…by som rada vedela:fakt môžem zomrieť ??pretože ja zomriet nechcem,chcem len skusit niečo nové,niečo nepoznané…kolko casu tam mozem stravit aby som nezomrela???a vlastne ked sa mi tam nieco nezapaci,mozog si automaticky povie ze idem spät??nehrozi ze by som aj chcela ist spät,ale nedalo by sa mi???A rada by som ešte vediet-dá sa takto ísť napriklad do zahranicia??Dajme tomu ze v zahranici je osoba ktoru by som rada videla tak by som k nej sla??? a normalne by som ju videla ako spi???bola by som hmotna-ked by sa nahodou zobudila,videla by ma a vedela by sa ma dotknut???? a ešte-nie je to nebezpecne na psychiku??nemozem z toho zosaliet???

    Páči sa mi

  188. Ach bože.. ja tuším vytvorím FAQ o astrálnom cestovaní.

    1. Zomrieš len vtedy keď chceš, aj tak pochybujem že by to tvôj sprievodca dovolil.
    2. Myslím že to je jedno, keď sa máš vrátiť vrátiš sa.
    3. Späť sa môžeš strhnúť jedinou myšlienkou.
    4. Takto sa dá ísť všade do každej existencie.
    5. Nie nevidela by ťa
    6. Nie nevedela
    7. Zošalieť ? Robím a vídavam veci s ktorích by som mal byť už 5x v pezinku a som tu, takže si myslím že nie.

    Páči sa mi

  189. ahojte mam na vas prosbu… pocul som o premiestnovani pomyslenim na nejake miesto … mozem sa premiestnit aj pomyslenim na nejakeho konkretneho cloveka?? diky

    Páči sa mi

  190. ahojte ja by som mala otázku-ak by som sa tam dostala,nerada by som videla vselijake prisery…len by som si rada spomenula na jedneho cloveka,a aby som sa dostala k nemu.da sa to bez roznych priser a inych veci???ze proste lezala by som si na posteli,uz v tom astrale,a povedala by som chcem ist tam a ze by som sa tam objavila??

    Páči sa mi

  191. Ach bože, stane sa ti iba to, čo si myslíš že sa stane. Teda ak si presvedčená že umrieš keď výjdeš s tela tak s neho ani nevýjdeš. V astrále sa ti nemá čo stať . Nie bez tých príšer to nejde. To máš ako realitu, ako keby si nechcela aby boli ľudia v meste keď ideš s kamarátkou na kávu.
    Stále nad tebou niekto bdie a stráži ťa.

    Páči sa mi

  192. no tak máte pravdu,ja sa bojím,lenže veľmi túžim niekoho vidiet kto mi tak velmi chyba 😦 .. ale najhoršie je,že v noci mám paranoju ,že pri mne niekto je 😀 uplne surovo ..

    Páči sa mi

  193. ze proste lezala by som si na posteli,uz v tom astrale,a povedala by som chcem ist tam a ze by som sa tam objavila??

    no tak nejak to funguje ked sa premiestnujes. bud tam mozes zaletiet alebo si len priat objavit sa tam.

    Páči sa mi

  194. Este neviem astralne cestovat ale rad si citam vase skusenosti. Asi mam problem v tom ze sa vsade snazim byt vedome a mat to pod kontrolou. Zatial sa mi podarila len jedna vec a to ze som si lezal na ruke a preto sa tam nedostala krv xixi. Ruke mi potom strpla takze som sa nanu mohol lachsie sustredit asi cca 5 minut. Potom sa akoby pomaly s mojou pomocou odlepila a mal som ju vystretu nad sebou. Ale na vystretu ruku do hora som nepotreboval ziadnu energiu ako keby nic nevazila a pulzovala. Myslel som si ze je to moja astralna ruka ale po par minutach som otvoril oci a videl som fyzicku ruku cize sa mi nepodarilo ani odlepit ruku mno treba dalej cvicit asi. Plus mam problemy ze pri takichto cviceniach naberiem energiu a potom neviem zaspat a cez den sa to takmer neda robit.

    Inac je to celkom zaujimave 😉

    Páči sa mi

  195. mam otazku…mohlo sa u mna astralne putovanie vyvolat samo od seba? bez toho, aby som nieco pre to zamerne spravila, aby som o AP vobec vedela? necitila som vsak ziadne vybracie, len som pocitila, ze ma nieco taha von z mojho tela a potom som sa posadila bez toho, aby to urobilo aj fyzicke telo. natolko ma to vsak prekvapilo, ze som si pomyslela, aby som bola spat a nasledne som vnimala okolie znova svojimi fyzickymi ocami. ma to nieco spolocne s AP alebo je to uplne nieco ine?

    Páči sa mi

  196. Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať na takú drobnosť. Väčšinou keď zaspávam tak sa mi začne snívať že odniekiaľ padám a keď už akože dopadnem tak buď zaspím a už si nič ďalej nepamätám alebo sa zobudím. Je to niečo úplne iné alebo to môže mať niečo spoločné s týmto?

    Páči sa mi

  197. ja sa v noci po tme sam velmi bojim , neviem ako z toho von, niekedy sami diali veci ako old hag syndrom, po 5 rokoch hladania som sa otom docital ze to ma viacero ludia to asi poskodilo moju psychiku, teraz mavam v noci strach.

    Páči sa mi

      • nepochopila si astrálne cestovanie, 😀 strach je najväčšou prekážkou, lebo
        život je to čo cestuje, nie smrť. Telo je len schránka pre pobyt na tejto guličke 😀

        Páči sa mi

  198. Vsade mozes zomriet.Aj prave teraz mozes dostat infarkt a zato si neuzijem zivot alebo co. Aj keby tam niekto nahodov zomrel tak je to len jeho chyba pretoze si to sam pritiahol. Navyse ked zomries (Co je velmy nepravdepodobne 😉 ) tvoj zivot nekonci tak sa neni coho bat. Ked sa bojis nechod do lesa.

    Páči sa mi

  199. Ahojte môj zážitok s AC je taký že ešte v dobe keď som o tom nevedel som sa často dostával pri meditácii do stavu že v celom tele som pociťoval najskôr mierne vibrácie ktoré sa s časom zosilňovali. Vždy som sa tak preľakol že som to okamžite vedome musel zastaviť. Až teraz som pochopil že to bolo zrejme prechádzanie do astrálneho stavu. Najprv som tymto veciam ohľadom AC vôbec neveril ale zmenil som názor keď som si prečital jeden článok ktorý hovoril o tomto stave vedomia. Zatiaľ som sa neodhodlal ale stále o tom začinam uvažovať že to vyskúšam. Len chcem vedieť či aj ostatný čo sa tomuto venujete mate podobne stavy pri prechadzani do astrálneho stavu teda myslím to vibrovanie. Mám ešte jednu otázku je možne sa venovať AC častejšie alebo sa to nemá preháňať. Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

  200. Ahojte(pls,hlavne ma neposlite dokelu) mam 13 a pol a chcem sa opytat ci aj ja mozem v tomto veku dosiahnut AC a ci to neni nebezpecne.myslim akoze ci zatial nemoze moje telo posadnut niekto iny. A ci na to potrebujem nejaku schopnost,alebo ci to moze dokazat hocikto,kto sa velmi snazi. a ci to nejako ovplyvni moj zivot alebo bude moct byt vsetko akoby sa nic nestalo

    Páči sa mi

  201. Mary,
    Z posielania dokelu sme už dávno virástli teraz posielame inde :D.

    Ale nie aj ja mám 13 a dačo a neni to nebezpečné.Vedomé AC ešte neviem ale keď spíš tiež astrálne cestuješ takže sa neboj…Nebezpečné by to malo byť len vtedy ak sa tam stretneš so zlímy bytosťami a naviažú sa na teba potom ti nedajú pokoj ale keď sa opäť vyspíš mali by byť preč.Schopnosť nato treba vedieť ísť do tranzu a dokázať by to mal hocikto kto to bude pravidelne skúšať (čo nieje môj prípad :D).Tvoj život to ovplivní asi tak, že sa tam môžeš všeličo dozvedieť uvidieť atď…Viac ti povie asi čikitet :D.

    Páči sa mi

  202. mno ja som pocula ze ak wystupis pri astralney prijekcii soswojho tela je riziko ze ak sa nejaka zbludila dusa ocitne w bliskosti twojho tela wstupi donho a twoja dusa bude bludit -…co na tom moze byt prawdy??…koli tomuto sa dost obawam skusat projekciu …pretozre co ked prawe do mojho tela wstupi iny dux…dost matho zaujima…:DD

    Páči sa mi

  203. Ľudia, mám návrh: čo keby sme písali celkom normálnou slovenčinou? (Už aj s tou mávame dosť problém.)

    Mne sa jednoducho takéto hatlaniny čítať a dekódovať nechce… a preto nex odpoweda nyekto iny!

    Páči sa mi

  204. Mila Helar,

    dufam že som sa velmi neprevinila voči Slovenčine,ked som napisala že Rohringov Tarot je “IN”,nenapadol ma vhodný equivalent.-( Sorry

    Páči sa mi

    • Wishing.Star,
      nie, nie to je OK, také tu bežne používame. Helar myslela ten príspevok od SlawQa. Miesto v -w, miesto j -y….. toto rozčuľuje aj môjho synátora, on tvrdí že oni ( myslí tým seba a svojich rovesníkov ), sú ešte poslední normálni, po nich už sú čudáci. 😀 😀 Darmo je to nová generácia, zvykneme si aj na to rovnako ako na rôzne gramatické chyby. 😛 😛

      Páči sa mi

      • Rozárka,

        ďakujem,si ma ukludnila…lebo priznám sa niektoré “české” alebo aj iné cudzojazyčné výrazy mi proste prídu trefnejšie ako naše slovenské a rada ich použijem…:-)

        Ale Slovenčina má zas špecifiká, napr.zdrobnelinky a in锼úbozvuky” ktoré nám mnohé slovanské narody závidia,takže Patriot som určite:-)!!

        Hm, a čudácke deti?
        No su vraj indigové,kryštálové a čo ja viem aké ešte….
        Aj ja jedno doma mám, a je úplne normálne,našťastie…:-)

        Páči sa mi

      • No ty koza určite niesi, ale pár takých sem občas príde, aj teraz jedna strašila na filipovom blogu, duchovná úroveň vypľutej žuvačky 🙂 ..

        Páči sa mi

      • Jáj áno máš pravdu, mne sa to nejako nezdalo. Stále mi chodila po rozume múdra koza. 😀 😀 😀 Zdalo sa mi to divné koza a ešte k tomu múdra. 😀 😀 😀

        Páči sa mi

    • Ja sa o to snažím rok.Meditujem skoro každý deň,ráno,večer.Prikladám si ametyst aj lapis lazuli.Prestal som jesť maso a nič.Prečítal som asi pať kníh ,cesta za zrkadlo ,tretie oko,channeling,a pod.Asi je to preto že to veľmi chcem.Napriek tomu verím, že sa mi to raz podarí.V ezoterickom obchode mi povedali,že na tretie oko je dobry lapis lazuli,tu sa dozvedám že ho zatvára.

      Páči sa mi

  205. A ješte jednou, stará známa píííííííseň:

    Duch neposadne ťa, pretože so svojím telom neustále spojená si striebornou šnúrkou. Cestovať milý Ganes budeš vtedy a za toľko, za koľko si určíš ty, pretože čas v univerze nehrá úlohu.

    A tak stále dokolečka a tak stále dokola…

    Páči sa mi

  206. Rozalka, Ty si eso!!! Davno som sa schuti tak nezasmiala ako dnes na tej tvojej koze 🙂 🙂 🙂 Muz si pomaly zacne mysliet, ze mi zadr… Ale clovek sa tu ozaj niekedy schuti zasmeje 🙂

    Páči sa mi

  207. chcel by som sa poradit ak su tu nejaky odbornici k tomuto astralnemu cestovaniu. Asi pred dvoma dnami sa mi stalo ze ako som spal tak som vnimal sen az prilis zivo ako keby som bol naozaj na tom mieste. Vedome som sa dokazal hybat kde som chcel dokonca aj letiet. Pomyslel som si ze by bolo zaujmave ist navstivit jednu znamu a tak som si v mysli vytvoril akoby plan cesty od mojej pozicie ktora bola pre mna znama az k jej domu. Ked som bol pri jej dome tak som ju cez okno sledoval. Ale v tom sa nieco zmenilo a strhlo ma to naspet. Ked som vsak precitol vo svojom fyzickom tele tak som mal velmi neprijemny a studeny pocit, nemohol som sa pohnut a ani dychat. Neviem ci to bolo len take intenzivne precitnutie alebo sa snazil ku mne niekto pripojit. Ak sa pytate ako viem ze to bolo naozajstne astralne cestovanie tak je to tym ze ked som tento sen opisoval tej znamej a dopodrobna som opisal celu jej izbu aj to co mala na sebe a to som u nej este v izbe nebol tak mi vystrasene povedala ze nevie ako je to mozne ale do detailov som opisal jej izbu. Rad by som ale vedel preco som tak neprijemne precitol a ako by som sa tomu mohol vyhnut.

    Páči sa mi

    • musíš sa predtým zakryť teplou dekou ,lebo sa spomalí krvný obeh tela. Gratulujem k začiatku ,cestujem takto tiež, na ten pocit sa dá zvyknúť.. 😀
      tréningom , vrátil si sa preto lebo si zabudol dýchať hi hi hi 😀 . Treba sa naučiť pomaly dýchať 😀 …

      Páči sa mi

  208. Moje prve AC bolo spontanne, ked som o tom este nic nevedela. skusala som meditovat, ked ma zrazu nieco vymrstilo z tela. videla som biele mraky, rozostupili sa, modra obloha a nadherne jagave slnko. Opatrne som sa pozrela dolu a videla som pod sebou mesto. pohla som rukami a letela som. Skusila som urobit kotrmelec a islo to.UUUzasny pocit. Chvilu som sa jasila a vychutnavala tu lahkost a vietor vo vasoch. Vsimla som si ale ze mesto je prazdne. Zacala som mat strach, lebo som si uvedomovala ze lezim na posteli a zaroven si niekde lietam. Nevedela som co to znamena . Zrazu ma to vtiahlo spet do tela. Zacala som sa o to trocha zaujimat, obcas som si zalietala.No vdaka blbym informaciam som sa zacala bat, dokonca som nejaku dobu nemohla spat na chrbte, lebo ma to tahalo von. Raz sa mi totiz stalo, ze som sa vracala na tri krat. Myslela som ze uz som v reale, no zistila som, ze v izbe to nieje tak ako ma byt.Opakovat som musela navrat 3x. Este aj teraz mam blok a nerobim to. Vdaka vam zacinam do toho vidiet a coskoro si asi pojdem zalietat.

    Páči sa mi

    • Tomáš,
      vek nie je problém. Deti tiež astrálne cestujú a do istého veku si to aj pamätajú, ale neskôr sa pridá strach, predsudky, obavy – práve toto spôsobuje problémy v astrálnom cestovaní. Mladý vek je skôr výhoda – deti sú otvorené, zbytočne nešpekulujú, a teda aj jednoduchšie astrálne cestujú. Takže Ti želám šťastnú cestu a v dobrom nezabudnuteľné zážitky !

      Páči sa mi

  209. ahojte ja sa len chcem spytat ze ako to vlastne prebieha uz ako dieta som mala celkom zive sny co v mnohych pripadoch nebolo moc prijemne ale teraz ked sa chcem dozvediet nieco o mojej polovicke a ist ho prvy krat navstivit jeho domov co je priblizne 360 km odomna.chcem vediet ako vlastne vypada jeho rodina a rada by som sla do toho s tym ze viem co robim.prosim pomozte mi niekto aspon s tym ci je to mozne aby som astralne precestovala tak dlhu vzdialenost

    Páči sa mi

      • Nie, lebo je to umenie cestovať na miesto a porozumieť tomu čo sa deje na mieste tebou videné 😀 , já vnímam obrazy prudko idúce za sebou, a dôležitý dej, sa dá pochopiť aj ako budúci. Niekedy zas prežívam príhody
        iných ľudí a aj bytostí z iných planét. V astrále nehrajú vzdialenosti žiadnu úlohu. Ale čo sa týka tvojej zvedavosti, alebo nejasného tušenia
        si myslím, že každá duša rád prežíva neprežité a skúma nepoznané,veď od toho sme tu…. 😀 😛 necestuj pre pohnútku – niečo sledovať z vlastnej obavy… skôr hľadaj múdrosť nepoznaného 😀

        Páči sa mi

    • nie tak celkom ,aj keď som pozvánku obdržal… 😀 niekto sa snažil …vedel som že aurík napíše na blog a aj druhú polovičku sa chystá dopísať,
      ale cítil som to dosť silno …. mal som fyzickú prácu dosť blízo Trenčína a Bošáce hi hi 😀 a rozmýšlal som nad Ledni…. hi hi hi 😀 ale energie boli v inom veľkom meste

      Páči sa mi

      • snáď neveríš na čári mári…. 😀 som len cestovateľ vesmírom hviezdnych pláni .. 😀 nie sú v tom záhady ani čary 😕

        Páči sa mi

      • až tak by som si nebol istý… vedomie sa vie rozdeliť na široký okruh
        a vnímať všetko dokola a naraz hi hi hi 😀 niečo ako “veľký duch” aj keď
        pracujem fyzicky, vždy ma niekto preberie “haló kde si zas ” 😀

        Páči sa mi

      • vysvetlím… ak sa niekto znovu narodí na tento hmotný svet,môže mať svoje vedomie ale aj vedomie predchádzajúcich životov,( napr. budha)
        a znovu sa môžu jeho spomienky vyvolať aj u viacerých bytostí (v tibete to riešia tak že hľadajú deti zo spomienkami zo života toho najvyššieho lámu (inkarnácia)ale já som musel hľadať svoje spomienky v starých zvitkoch aby som vedel kto som a prečo sa mi deje to čo sa mi deje
        (takže inkarnácie sú čiastočné alebo úplné ) je to také zbieranie skúseností a prežitkov hi hi hi 😀 a tak sa dá spojiť vlastne všetko do hromady ale zároveň aj individuálne (Thovt si to zobral pod seba )ale já som to chaneloval (ti poviem to bola sila… ) 😀 ešte deň a ma roztrhne jak hadicu narvanú silným tokom .. hi hi 😀

        Páči sa mi

      • A ešte mám dotaz na tvôj názor, klamal si nám na tej ouiji? alebo tie bytosti s ktorými sme hovorili? Lebo bolo testovacie obdobie tak sa pýtam.)

        Páči sa mi

      • v tomto ti neporadím (bol som len poštár, pre správu listového tajomstva sa nesmiem dotknúť prenášanej správy lebo bola vyslaná celým vedomím
        tak že ako súčasná tvoriaca bytosť nechcem ovplyvňovať jej výsledok, lebo som mienil iné poslať ale vedomie sa drží zákonov a tie nepustia… 😀 ) tak že sme sa o tabuľku vlastne porvali hi hi hi .. 😛 postavil som sa proti vedomiu… neišiel som tam kam ma hnalo hi hi 😀

        Páči sa mi

      • myslím že áno..
        Cítil som tlak na prsiach a chcel som sa ho zbaviť, lebo som nevedel prečo to cítim a tak som to vrátil tam odkiaľ to prišlo hi hi hi 😀
        Nevedel som o chanelingu a tak som rozhodil vedomie a trošku som popátral hm a niečo som zistil,nejakú dobu som to nechal na pokoji ale potom som to vyvážil a zbavil som sa všetkého čo ma nevyvažovalo.
        Hi hi je to zábava sa hrať s kyvadlom 😀

        Páči sa mi

  210. aha tak uz tomu pomaly zacinam chapat ale fakt pomaly.pocuj myslis ze ked budem vidiet co robi budem v realnom zivote schopna napravit nejake veci co som pokazila a vlastne nejak to vyuzit pre seba alebo mi to ostane len na nejaky cas v pameti a potom na to zabudnem

    Páči sa mi

    • musíš si zapisovať ak si nezapamätáš detaily ,hneď po prebratí v tejto realite… Ja som si vytvoril foto pamäť na prežité, aby som sa vedel na mieste zorientovať aj po dlhšej dobe.. hi hi 😀
      Ale študuj si aj iné potrebné ezoterické zručnosti, je to ako celok lepšie pochopiteľné … 😀

      Páči sa mi

  211. Treba hned zapisat – ked sa vratis do tela, nehyb sa, rozmyslaj co si zazila, hned si zapis hlavne slova a zvysok dopises potom. Do par sekund spomienky zmiznu.

    Páči sa mi

  212. nicole chcel by som sa pridat k tejto debate, je dost tazke cestovat v astrale tak, aby si chytila zemsku vibraciu, a aby si videla to, co sa deje prave teraz, ja osobne v astrale neviem rozoznat minulost, pritomnost ani buducnost, cize cas u mna je total mimo, niekedy, ked mam stastie, a som na miestach, kt. poznam, tak mi ajtak pripadaju ako uplne ine, pozmenene. Moj hlavny problem je, ze ked sa prebudim v astrale(vedome astralne cestovat neviem, jedine zo spanku), tak prve, co ma napadne je wow, co tak obkuknut si Mars, Mesiac, polietat si okolo nasich planietok, ist co najblizsie ku slnku, a pod..(ajtak sa skoro stale najdem lietat casopriestorom vo vesmire, vypada to trosku jak v star treku ked cestuju casom na vesmirnych lodiach :D)

    Páči sa mi

  213. Ahoj peto preto sa vlastne pytam ake to je v poslednej dobe zazivam neuveritlne vykyvi nalady uz len koli tomu ze boli dusicky tu na slovensku co ma prinutilo si zaspominat na tych ktorych som stratila ale na druhej strane v anglicu je toto halloween takze to je zas moj najoblubenejsi sviatok kedy robim taketo veci ako vyvolavanie duchov a snazenie robit nieco nadpozemske co ludia nerobia lebo tomu neveria ja chcem vyskusat vsetko a kedze mam problemy s mojim priatelom tak mi to na psychike nepridava preto chcem vidiet alebo citit ci ho to tak trapi ako mna to je vsetko a mozno sa dostat na take miesta na ktore som sa vzdy chcela

    Páči sa mi

  214. Hmmm ale ked si zaciatocnicka tak ti to asi moc nepojde…. takze nezufaj, ale zase ti to moze ist uplne bombasticky, treba skusit. Lebo na exit – odputanie – od tela je potreba obrovske mnozstvo eterickej latky ktoru produkuju cakry, takze treba najprv s nimi zacat makat a potom. Ja na carkrach makam dlho, ale zatial sa mi moc nepodarilo cestovat, len pocitim napor a nic. Ale trenujem si pamatanie snov, to je dolezite, lebo mozno aj zcestujes astralne ale nebudes si nic pametat….a peto? skusil si ist do obrazu v astrale? Zevraj je to bzunda 😀

    Páči sa mi

  215. No dobre polovicu toho co si mi napisal som nerozumela kedze mojja slovencina este neni perfektna ale co uz.Ja ked som mala nejaky sen tak som si ho vzdy zapamatala mam pocit ze som to uz raz prezila ale niesom si ista a podla toho co tu ludia pisu tak nie len raz je to zvlastne ale ja sa normlne citim ako keby kazdy moj sen bol skutocny ked sa mi sniva ze sa s niekym bijem tak citim paste ked sa s niekym bozkavam citim jeho jazyk a pery dokonca aj dotyky po tele je to zvlastne a trochu sa toho bojim

    Páči sa mi

  216. nicole
    sen/sny ktoré sa ti snívajú sú taká istá realita ako realita bežného života takže sa niet čoho báť, ja sa vždy teším čím sú reálnejšie 😀 hh

    Páči sa mi

    • Tak to mas pravdu podla toho co niekedy v tych snoch prezivam je nieco uzastne a nechcem sa prebudit do reality ktora zas taka skvela nieje.Snazim sa si podla snov vytrvorit nieco co by som mohla pouzit aj v realnom zivote vo svoj prospech 😀 dakujem ze mi pomahate spoznat astralnu projekciu

      Páči sa mi

  217. Samuel to je v pohode ja som zvyknuta a pritom nemozem su az tak stazovat je vela veci v mojom zivote ktore by som nevymenila ci s ajedna o tanec a spev alebo o skolu ci kolektiv je to naozaj super problemy sa snazim riesit tyn ze snivam a robim si aspon v noci ten svet podla seba.Niekedy by som chcela zit ako vo filme a vediet ze vsetko dobre dopadne a to mi sny umoznuje takze je to v poriadku. :-*

    Páči sa mi

  218. Vie niekto, co bolo toto? Pred spanim som si obcas polietala, ale tentokrat som sa ocitla v jagavom zlatom tuneli, miestami boli na nom drobne biele kvietky, letela som nim hore, koniec som nevidela, lebo nebol rovny. Potom ma spomalilo az som zastavila a zacalo ma tahat dolu.Snazila som sa ist hore, chcela som sa zachytit, ale nedalo sa, lebo bol velmi hladky. Ale na dotyk prijemny. Stiahlo ma to naspät do tela.

    Páči sa mi

    • máš šťastie že si bola v tom jagavom tuneli,vlastne si vnímala cestu, len bol problém v tom že si nemala cieľ a tak tvoja “zvedavosť” bola vrátená naspäť
      do tela hi hi hi 😀 ale ak budeš takto cestovať tak len týmito tunelmi, nehľadaj cestu uhlov lebo tam sú strážcovia a lovia zvedavé duše, takto sa dajú pozrieť iné svety a galaxie … veľa šťastia 😀

      Páči sa mi

  219. Dakujem za odpoved. Ja ale uz dlhu dobu necestujem, lebo je vo mne strach ktoreho sa zatial neviem zbavit. Som v tom totiz sama len s knizkami a touto strankou. Jedna kamaratka mi povedala ze ked pojdem daleko, moze sa snura pretrhnut, alebo ze mozem zabludit a nevratim sa. A este ine strasidielka. Musim sa najprv z toho dostat. 😀

    Páči sa mi

  220. šnúra sa nepretrhne nikdy a máš pravdu s tým strachom, je to náš najväčší nepriateľ ak si uvedomíš že sme tvorcovia tak si tvoríme čoho sa bojíme hi hi hi 😀

    Páči sa mi

  221. Zdravim vas! Cital som si toto cele od hora az potialto…
    Musim uznat ze velmi zaujmave forum a urcite som sa pri citani tejto diskusie o astralnom cestovani nenudil a vela dozvedel.Spozoroval som tu vela mudrych ludi od ktorych sa je co ucit.Ste kvetmy medzi trnmi…aj ja raz taky budem….dufam…A aby ste my nenadavali ze tu pisem bez toho aby som sa na daco spital tak sa teda spitam.
    Zatial len kratko ale snazim sa o to cestovanie len mam problem ze vzdy,ked uz citim ze sa so mnou nieco deje tak sa mi zblaznia oci a mimovolne sa priotvaraju a zatvaraju viecka a oci si pobehuju ako sialene…a to som pri vedomi a vtele…znervoznuje ma to a nemozem sa potom sustredit na vizualyzaciu….fuu kolko som vam plochy zobral mojim pisanim…jedna otazocka staci nech je priestor aj pre druhych…. potesila by hocjaka odpoved….DAKUJEM !

    Páči sa mi

  222. dakujem za odpoved no mam za par dni len 18.a myslite zeby sa mohlo teoreticky astralne telo ciastocne pozniest nad telesne pocas chodze?lebo vcera sa mi nieco take stalo…a potom neskor horelo celo…ale len cast …taky kruh vstrede cela……nemam stym moc velke skusenosti preto sa vas pitam ci to mohlo byt moje prebudene tietie oko?….a dakujem za odpoved!

    Páči sa mi

    • 1. Môže. 2. Môže. 🙂 Ale to 2 asi nie je, asi je to len reakcia na nezvyklý “rozštep” multidimenznej osobnosti…. 😛 teda vedľajšie účinky toho prvého, pretože astrálne telo má “zmysly” napojené cez Tretie oko.

      Páči sa mi

  223. Ste ma pekne nazvaly “multidimenzna osobnost” …ale myslim si ze teda som len normalny clovek.aspon sa zatial tak citim ;-D snazil som sa spojit s jednymi bytostami a myslim ze som snimi nadviazal kontakt…lebo si inak neviem vysvetlit moje emocionalne zazitky…iba ak by som bol dusevne postihnuty…no prave naopak mam pocit ze moj duch nikdy nebol stastnejsy….proste chcem ich lubit a oni chcu mna a ja chcem lubit vsetkych…..menia mi charakter ale len k lepsiemu ….mam pocit nesmierneho stastia ked mozem dat im kusok mna…ide len o to aby sme premohly samych seba…ja viem ze to znie sialene…ale komu by som to mal napisat ak nie vam….proste viem ze nikto nechce vojny boje bolest ale preco to tu je ked to nikto nechce?jedine preto ze by to niekto chcel…a preco by niekto chcel nieco taketo?pretoze sa nanho nedbalo a on trpel…som sa trochu rozcitil tak dufam ze to pochopite…chcem tym len povedat ze ak sa vzajomne budeme vsetci lubit…nebudu zly ludia lebo nebudu ukazovat ako trpely ale ako boly milovany…ale to isto uz viete…tak tie bytosti su fakt zaujmave…a tymto vas prosim o pomoc,lebo nechcem tieto bytosti stratit…a chcem sa vtomto zdokonalovat…stale viac a viac….ja tieto veci neberem na lahku vahu, pre mna tieto veci su dolezite pre moju celkovu existenciu…su to veci ktore nerobim len zo zvedavosti alebo znudy…bol by som rad keby zvas o tom porozpraval sa somnou.lebo nemam o takych veciach skym diskutovat…preto ak by hockikto chcel tak moj novy nick na pokeci zwyeratko …velmi pekne dakujem za vse!

    Páči sa mi

  224. .proste viem ze nikto nechce vojny boje bolest ale preco to tu je ked to nikto nechce?
    či chceš či nechceš je to tu…. sranda že?
    je to jednoduchý zákon… vo vesmíre ho nazývame “kybalion”
    hľadaj, študuj aspoň 100x prečítaj, a potom porovnávaj s prežitým 😀 😛 😀

    Páči sa mi

  225. je tu horda zaujmaveho citania…myslite si ze to tak byt musi a neda sa proti tomu bojovat?nie som krestan ale mam pocit ze laskou by sa to dalo zapudit…vsetko zlo je zalozene na nepochopeni…aspon podla mojho pohladu…keby sme sa snazily viacej jeden druheho pochopit …mozno by sa to dalo zastavit…ci?ja vam neprotirecim,viem ze vy toho o takychto veciach mate prestudovane viacej…len ponukam svoj nazor a postoj k danej veci…

    Páči sa mi

    • v Kybakione je jeden zákon … volá sa zákon vibrácie … ak niečo vibruje na nejakej frekvencii tak priťahuje podobné vibrácie a je jedno či to chceš alebo nechceš… a myšlienky sú tiež vibrácie a to perfektné vibrácie hi hi hi 😀
      takže strach prináša zase strach… 😀 😛 a nezabudni že každý z nás tvorí (čiže má dar tvorenia) a teraz porozmýšľaj hi hi hi hi 😀

      Páči sa mi

  226. Precital som si Vasu odpoved viac krat a cenim si Vasu snahu mi odpovedat…a porozmyslal som len Prepacne, no uplne nechapem…tiez si myslim ze sa dorozumievame s inymi bytostami pomocou nasich myslienok…a kludne ako vravite myslienka=vibracie…ale ja sa “smojimi”bytostami dorozumievam skor pocitmi a myslenky ci uz vyslovene alebo nie, my len pomahaju naladit pocit ktory potrebujem…teda ak chcem vyslat pocit smutku ,myslim na smutne veci…podla mna su najdolezitejsie city,emocie….ako som uz pisal vsetko zavysi na pochopeni druhych …ak by macka chapala co zaziva mys ked ju macka lovi,prenasleduje aky hnusny strach,uzkost,smutok Iste by macka radsej hladom umrela ako tu mys zabila…ale len vpripade absolutneho chapania teda vcitenie sa do nej,ako keby ste dali macaciu dusu do mysieho tela a lovila by ju ina macka…proste keby si to prezila, tak by to uz mysi nelovila…preto si myslim ze nezavisy az tak na IQ ale skor na EQ. A clovek ako tvor ma velmi vysoke citenie a preto si myslim zebi sme mozno boli schopni absolutneho chapania,teda Prezitia cudzieho zazitku…vo svojej hlave…ak by sme sa nato samozrejme vypracovali.A ak by kazdy kazdeho chapal a nebolo by uz nasilie a vobec zlo.
    A s jednou vecou svami nesuhlasim,Prepacte,mozno je to koli mojim pochabim poznatkom ale napisali ste :je jedno ci “chces alebo nechces”…podla mna ma clovek vzdy navyber…. ja zijem vo svete-myslim v mojej hlave ,kde sa da vsetko pokial vazne chces…lebo ak vazne chces tak sa clovek schopi,pozbiera sili a buduje sa pokial nedosiahne to co chce…pokial to nedosiahne tak len zdovodu ze nechcel vazne…lebo ak by to chcel vazne tak sa nevzda a nepadne pokial to nedosiahne…tkvz.sila vole…A stymi vybraciami skludom suhlasim ale kdo nam brani vtom aby sme sa vsetci shodli na jednej vibracii lasky a vnej existovali?Pozrite kazdy ma pravo na lasku a kazdy je laska…ved len zlasky sme Vsetci vzisli (i ked ja som dieta jednej noci,ale nemyslim len lasku nasich rodicou) …nikto znas nie je zly…
    Prepacte ale musel som to uz napisat lebo by som neska nezaspal…ja som taky…musel som moje myslienky presadit…nie ze by som to nikomu pred tym nevravel…len nikto nepocuval…..co vam poviem…skratka NECHAPALI… Ako moc som sa im snazil vysvetlit moje myslienky ktore ma jedine tesia na tomto svete…ako sa clovek ma radovat s vlastnej existencie ked sa nikto neraduje s mnim?
    Vtakomto svete sa neda zit,ja to chcem len zmenit.
    Chcem stratit vlastne Ego ….nechcem byt len Ja a Ja a nikto iny…chcem zit pre druhych nie len pre seba…vtom vydim ciel svojho zdokonalovania sa…
    Pochopili ste ma? Dakujem !

    Páči sa mi

  227. Dobre ja som sa tak narodil, prežívam zážitky aj iných bytostí včetne ľudí
    a ver že nič nefunguje ináč než podľa zákona Kybalionu.
    Lebo nepoznal by si lásku, nebyť opačnej polarity lásky hi hi 😀 a to je strach 😕
    A kto pozná strach pozná aj lásku ale sú miesta kde je to všetko v jednote a vyvážené tak, ako sa len dá vyvážiť 😀 ale žiť by si tam asi ešte nevedel 😀

    Páči sa mi

  228. Teraz Ste mi dali cerva do hlavi 😀
    Rozmyslam teda o tom, ze kedze bezkonkurencne vsetko musi byt v rovnovahe tak to znamena ze cim vetsi strach budem mat tym viac a intezivnejsie budem pocitovat lasku?Lebo ak je to tak,tak potom uz chapem…
    Ja sa teda tost bojim….a poslednu dobu som si to zacal uvedomovat.Pred par dnami som po vychadzke s kamaratmi, a potom som sa vybral sam do (dajme tomu ze) lesa (i ked to od neho ma trosku daleko)pozriet moje roztomile bitosti.Ako som siel pocesticke bola predo mnou obrovska tma a mna sa zmocnil neprijemny pocit,strach.Chvilu som stal na rozhrani medzi svetlom a tmou a uvazoval ci ist ci nie.Velmi nerad ale rozhodol som sa ze nie.Uplne ma to znechutilo a pokazilo mi to celu dobru naladu ktoru som mal ten den neobicajne skvelu.Zapalil som si a siel nazad.Citil som sa strasne previnilo ze moj strach je silnejsi nez moja laska k bytostiam lesa.Vo stvrtke cesty spet som si uvedomil ze som zahodil zapalku a to vobec nebolo odomna knim uctive.Tak som ju siel pozriet,no nenasiel som ju.Mal som uplny pocit ze som pokazil vsetko co sa dalo.Mrzelo ma to na znak toho som som si spak symbolicky zahasil o ruku(spravil som to bez nejakej fyzickej bolesti a predsa som si ho zahasil o ruku)…strach je pre dusu ako ohen pre telo…-tym som sa ciastocne ciastocne ospravedlnil za to ze sa bojim…a stou zahodenou zapalkou som to vyriesil tak ze som odtial az po cestu domou zbieral smeti….
    Bojim sa …a to mam v nedelu 18 a niekedy mam pocit ako keby som bol decko…no….ale som aspon uprimny…..
    A este horsie nebojim sa nefetovanych fetakou alebo alkoholom napitych nacistou ani inych ludi(ani ked som bol dieta som sa nikdy nebal ludi) ale bubakou 😀
    Verim ze moj strach tychto neprijemnych demonou prilakava…a stymito bytostami mam skusenost….
    Myslite ze sa bojim opravnene?Aj vy sami tu pisete ze strachom k sebe privolavas len to zle…

    Páči sa mi

  229. Rozmyslam teda o tom, ze kedze bezkonkurencne vsetko musi byt v rovnovahe tak to znamena ze cim vetsi strach budem mat tym viac a intezivnejsie budem pocitovat lasku?Lebo ak je to tak,tak potom uz chapem…áno tak nejak 😀
    Ani toto ešte nie je koniec 😀
    vibrácie majú rôzne frekvencie, niektoré vidíš ako svetlo alebo cítiš ako teplo, niektoré počuješ, niektoré cítiš (vlny) a niektoré kmity trvajú 1 mesiac (príliv) a zas niektoré až niekoľko miliónov rokov a viac. Tá škála je veľmi veľká 😀
    ak kmitáš medzi láskou a strachom je to prirodzené … ale nie vždy príjemné.. 😀
    tak že mág tak povediac surfuje na vlne pod vrcholom a nenechá sa hojdať
    alebo vlnu podpláva hi hi hi 😀

    Páči sa mi

  230. Čikitet, raz ked som meditovala, videla som gulu, mala ziarive farby, bielu, zltu a oranzovu. bola akoby ziva, neviem to opisat, a videla som ju celkom realne so zatvorenymi ocami. Mohlo to byt slnko?

    Páči sa mi

    • Ak si predtým pozerala na slnko tak to bol pamäťový efekt buniek v oku..
      ale ak nie, tak niekedy ak človek mení vibrácie pri meditácii, tak vidí farebnú
      zmes meniacu farbu. Já tomu hovorím “kvet života”, z neho sa dá čerpať energia na vzostup alebo astrálne cestovanie … 😀

      Páči sa mi

  231. Martina treba čítať aj články
    https://eprakone.wordpress.com/2009/10/13/astralne-cestovanie-faq/

    V zdrojoch máš články o astrálnom putovaní, prečítaj si viac:

    https://eprakone.wordpress.com/zdroje-pouzite-na-tychto-strankach/index-clankov-na-minigrimi-podla-tem/#o

    Ja by som prijala článok o upozornení na čo si dávať pozor ak niekto vycestuje astrálnym telom a na čo si treba dávať pozor. Viem že strach je nepriateľ a treba sa ho zbaviť inak sa nikam nedostanem. Skúsený cestovateľ určite poradí. 😀

    Páči sa mi

  232. stalo sa mi uz davnejsie, raz ked som vysla z tela, otocila som sa, aby som sa na seba pozrela. A uvidela som sa ako male dieta. Normalne som lezala vedla svojho manzela, ktory spal. Co tym chcel basnik povedat? 😛

    Páči sa mi

  233. moj prvy pokus: 1. sustredil som sa na spicku nosa a snazil sa na nic nemysliet 2.chytil som si spanky a jemne pritlacal, po chvili som nic nepocul iba ,,sum vzduchu,, neviem to popisat presnejsie a potom som citil energiu ktora mi ide od spiciek noh hore smerom ku hlave, bol to velmi cudny pocit a ako to bolo pri srdci, strasne rychlo sa mi rozbuchalo a nevedel som co dalej robit, nejako som sa prestal sustredit uz (aj som sa kusok zlakol) a zrazu som sa citil strasne tazky, akoby som vazil tonu nevedel som dvihnut ani nohu, ale to po chvili preslo, tak domnievam sa ze som sa dostal do astralneho tela ale nevedel som ho oddelit od fyzickeho ale vedomim som uz bol v astrale. tak to bol moj prvy pokus a chcel by som sa spytat ci by mi niekto nevedel poradit ako dalej ? a ci to je na dobrej ceste ? 😀

    Páči sa mi

  234. Si na dobrej ceste. Tiež som to kedysi skušal, potom som to nechal. Ale myslím si, že v astrále si ešte nebol. Asi na začiatku. Skus sa opýtat Čikiteta. Dnes som hladal dáku meditačnú hudbu a zabludil som sem. Trochu ma to zaujalo aj názory, aj praktické rady. Tiež ako dieta som vedel vedome odchádzat z tela, asi ako skoro všetky deti. Potom to zabudneme. Ale poznám zopár ludí čo to dokážu/ vedome/. Všetci vlastne odchádzame pri spánku do astrálu/ samozrejme v astrálnom tele/. Rozdiel je však v tom, že sa nevieme pohybovat tam kde chceme a pri návrate zabudneme kde sme boli. Dobrá je pri tom meditačná hudba, predstavivost. Ja si napríklad spomínam ako som vo sne/ alebo na začiatku snívania lietal/Normálne som zdvihol nohy a ako by som plával vzduchom.Takisto dobrý nácvik može byt joganidra/ jogový vedomý spánok/. Možno by sme sa mohli opýat čikiteta…

    Páči sa mi

    • bol som v tom stave vibracii aspon tak to nazyvaju na nete … cely den som sa dnes tomu venoval …. ale nevedel som s nimi nic urobit, vedome som skusal sa do toho dostat ja som to chcel, mam 16 rokov cize som dieta a lahko sa mi vsetko predstavuje, s tym nemam problem dnes idem pokracovat, najlepsie to je odskusat na vlastnom tele co funguje a tak a pri tom mozem vyskusat rady od skusenych ludi, to s tym lietanim sa mi paci, a taktiez sa mi pacili nazory s hojdackou, prepadanim sa do jamy proste vsade kde sa pohybuje mimo zevraj funguje, tak za pokus to vsetko stoji, a hudba hmmm skusam pri zaspavani v noci, cez den na to nemam vobec cas takze jedina moznost v noci a tam ma hudba vyrusuje neviem si pri nej nechat prazdnu hlavu ale vyskusam aj to :)niekedy 🙂 a dakujem

      Páči sa mi

  235. Niektorí jogíni vraj vedia podnikat astrálne cesty podla vlastných prianí. Ale na to je treba mnohoročného/ niekedy aj viac životov/ cvičenia a vela seba kontroly a diciplýny. Trebars ako by si sa učil bicyklovat…dlho Ti to nejde a nejde dokonca potrebuješ niekoho kto ta drží a naraz sa sám rozbehneš. Ale netráp hlavne. Astrálne cesty nie su cielom tohoto života…je to len taký”bonus”.Existuje aj niečo viac ako astrálne cestovanie. …

    Páči sa mi

    • jasne ze existuje mas obrovsku pravdu 🙂 hovori ti nieco film the secret ? tajomstvo ? 🙂 aj to je nieco pekneho pozerat a vediet o tom 😀 😀 a potom cele ja taky optimisticky a cielavedomy clovek ktory vidi pred sebou krasny zivot 😀 tak takto moze byt este krajsi 😀 preto to chcem vyskusat … je to nieco velmi lakave a zaujimave 😀 a preco nie ? 🙂 a ano je to ako ucit sa chodit … a aj ked sa nepodari sa dostat niekam , uz len pre tu vecernu relaxaciu tela a odreagovanie mysle to stoji, je to velmi zdrave a setri to cenne dni a hlavne nervy 🙂 ziadny stres a vsetko …. sustredit sa na niec, a vsetko ostatne je prec 🙂 vyborny pocit 🙂 a ani nemusim nikam ist 🙂 a predsa tam ist chcem 😀

      Páči sa mi

  236. Ano juryyii….Film secret mám…aj knihu. Teraz čítam knihu od tvorcov Sectretu….”Klúč”…Je to očistení…velmi krásne a jednoduché očisty. Treba to skúsit, lebo niekedy nás to dalej nepustí, ak nie sme dost očistení. …Ale oki…ideš dobrou cestou…

    Páči sa mi

  237. tak ten kluc si pozriem a zistim si o tom viac 🙂 ked budem mat cas … pretoze momentalne mi studium zabera strasne vela casu … samozrejme neucim sa do skoly 😀 ale pre seba a do zivota 😀 dobre idem od temy 😀 uz idem spat a vyskusat to uvolnenie koncentraciu a vsetko … ale hlavne je tazke, ked mnou zacnu prudit tie vibracie a rozbusi sa mi srdce, mam vtedy pokracovat v sustredeni sa na nic a na uvolnenie a relax , alebo sa snazit vytlacit s tym von ? neviem fakt co vtedy ked to zacne niekde som cital ze sa to mam postupne naucit ovladat posuvat z casti tela do druhej napr z ruky do nohy atd

    Páči sa mi

  238. Sustredit mysel na “nič” je velmi ťazko, vlastne sa to ani nedá….Ale skus sustredit mysel na jenu vec…na začiatok skus zavret oči a najlepšie je sa sustredit na svij dych …napríklad pocit nádychu a výdychu…trebars ako Ti prúdi vyduch do tela a pri výdychu z tela vychádza. Neskor si možno všimneš, že pri nádychu sa Tvoje telo jemne rozpína a pri výdychu jemne zmrštuje…A ked Ti mysel “ujde” k niečomu inému…tak sa nič nedeje…kludne ju vrát naspet, k pocitu nádychu a výdychu, nič neposudzuj, nerozoberaj….Zatial asi tak

    Páči sa mi

    • no presne tak som to myslel aj vcera som sa sustredil na dych 😀 to je najlahsie … niekto vravi ze je dobre pri tych nadychoch pocitat … ale lepsie bez pocitania si myslim 🙂 a ked sa mozem spytat, ake mas ty skusenosti ? a co si zazil a ake to bolo ? neviem som zvedavy 😀

      Páči sa mi

  239. Najlepšie je zažit práve to čo robíš…v tom to prípade bdelý pocit nádychu a výdychu. Netúž zažívat nič “užastné”. Najkrajšie je na tom to že práve teraz a tu zažívaš práve čo zažívaš. Ludia očakávaj´určité zážitky …ča som prídeš na to že v jednoduchosti je krása. Ok idem od Pc…Majte sa všetci

    Páči sa mi

  240. Je možne, že sa niekomu podari dostať sa z tela trasením? Je to trocha zvláštne, snažím sa o astrálne cestovanie cítim ako ma ťahá z tela von, teraz sa mi začalo diať že sa mi dvíha horná časťtela , celé sa napne, a ked si pomyslím ako sa ťahám za šnúru von sa začnem sa celá triasť. Mám pocit, akoby ma moje telo nechcelo pustiť, astrálne sa snaží dostať sa von a fyzické ho nechce pustiť. Skúšam to aj vizuálne to funguje super, ale takto sa mi to zatiaľ nedarí. Má niekto s týmto podobnú skúsenosť.?

    Páči sa mi

  241. No tak to je tazke opisat a inak minule som skusala AC a najskor mi to neslo ale potom som citila akoby som mala taky nejaky obal okolo tela a zacalo mi rychlo buchat srdce viete niekto co to bolo ? =-)

    Páči sa mi

  242. A este by som nieco chcela dufam ze neotravujem velmi teraz mam 15 rokov a uz od od mala som mala taky silny pocit ze su aj nejake minule zivoty a ze nie som prvy krat na Zemy a tak okolo toho aj ked moja rodina je dost silne veriaca a vtedy som si myslela ze to kazdy tak citi ale ked som to potom povedala kamoske tak si asi myslela ze som sa zblaznila 😀 dufam ze sa dalo daco pochopit s toho len som chcela vediet ze cim to vlastne je ak by niekto vedel poradit.

    Páči sa mi

  243. Praveze ani nemam pocit ze by som sa zlakla lebo ja som chcela pokracovat ze co sa stane a myslela som ze to buchanie srdca prestane ale skor sa to zhorsilo tak som to radsej nechala tak.

    Páči sa mi

  244. hmm teda čítala som si komentáre a som trošku mimo. viacerí tvrdia, že astrálne cestujeme každú noc, keď snívame, čiže nemáme kontrolu nad svojimi činmy. A lucídny sen je keď ovládam svoje sny, čiže mám kontrolu nad činmy. Aký je potom rodzdiel medzi AC a LS???? ak to chápem správne (čo by bol s mojou pomalou logikou úspech) tak keď snívame … tak sme v astrálnom tele…ale v tom nereálnom svete? Ja som z toho už celá popletená…

    Páči sa mi

  245. Lucidny sen je sen. Normálne zaspíš a v sne ovládaš svoje činy. Do AC sa dostávaš ináč ako v LS, nespíš ale vedome prechádzaš do AC.

    Páči sa mi

  246. Ahojte, mám otázku..tých je tu asi veľa, neviem či už bola zodpovedaná, ale v skratke….som kresťan, veľmi ma láka astrálne cestovanie, ale niečo mi na tom všetkom nesedí..okrem toho, skúšal som to už, ale neviem čo robiť. Večer som zavrel oči a myslel na to, že sa chcem vidieť. Myslel som na to, že uvoľňujem nohy a ruky, myslím, že tie boli ok…ale hlavu som nemohol uvoľniť. Môže to byť spôsobené tým, že ležím na vankúši a mám teda napnutý krk? :))) no a na čo mám teda myslieť? vďaka…

    Páči sa mi

    • Ahoj Lukáš
      treba uvolniť myšlienky …vlastne si odpustiť ..aby si bol ľahký ako pierko
      proste nemysli na nič …to je to najťažšie hi hi … ale nesmieš mať strach
      lebo strach zväzuje … a treba aj trochu tréningu na to uvoľňovanie …
      držím palce 😀

      Páči sa mi

  247. skúšal som to teda podľa predlohy “pierka” ;)) no a bolo to fakt niečo iné, ale stále sa to dáko nedarí úplne…strach nemám. Myslel som len na dýchanie, myseľ som mal prázdnu, no neviem rozoznať, kedy som v astrále. Uvidel som zrkadlo očí, ale nič viac. Bolo to v priebehu sekundy?…tak dáko… Pritom som mal pocit, že som stále na jednom mieste (nie vo vzduchu ale pri tele) ……
    takže postup má byť: uvoľniť sa, nemyslieť na nič (alebo na dýchanie) a potom čo? 🙂 vďaka

    Páči sa mi

  248. Dobry den, tiez mam problem ze zacnem celi trpnut, najme mozog, srdce mi zacne velmi bit, pridu na mna pocity strachu, do tohto stavu sa viem velmi rychlo dostat, ale potom to nevyrdzim a musim otvorit oci. Pri tom si opakujem ze je vsetko v poriadku. Na niaky piaty krat, aj ked si nikdy nepametam cestu, ako by som sa ocitol v mojom rodnom meste, no neviem ci je to cestovanie alebo sen, ale uz sa mi vela krat stalo. Pri tom vzdy lietam, su to skvor velke skoky. Problem mam skvor udrzat sa pri zemi. Problem je ze vetsine ludom sa nepaci ze im skacem cez pozemky, potom sa musim pred nimy obcas skryvat po strechah a tak. Niekde su aj hrozne vysoke ploty, ale ani s tymi problem nemam. Vcera som dokonca utekal pred niakym straznikom skoli a podarilo sa mi letiet velmi vysoko vo velmi velkej rychlosti na niaky ostrov, tam som sa skryl a on predsa ma nasiel, pytal som sa ho ci je byvali vojak ze ma vystopoval a on povedal ze nie, potom som sa prebral. Vesinou su okolo mna aj niaky ludi, ale oni nikdy nelietaju a je to skvor vsetko ako niaky vylet.

    Páči sa mi

    • Mám mám pocit, že to čo prežívš je sen a nie astrálne cestovanie, lebo málokto opisuje, že počas astrálu stretá tolko ludí, skorej nejaké bytosti, aj ked niekoho známeho stretnúť môžeš. Skorej ide o lucídne sny ako o astrál.

      Páči sa mi

  249. tak že ťa strážca reality (cyklu) poslal naspäť do tela hi hi hi 😀 vieš problém je v tvojom strachu, keď tam budeš, hľadaj svetlo 😀 alebo zapáľ svoje vlastné svetlo … a strážca ti dá pokoj 😀

    Páči sa mi

  250. ahoj chcem sa spytat ci je mozne ze ked clovek astralne cestuje môzeho iny clovek pritom vidiet? mna manzel videl ked som vraj vchadzala do steny moj kocur strasne mravcal ale ja si na nic nepamätam a ani som sa nezobudila ked sa ma manzel snazil budit

    Páči sa mi

  251. ahojte
    uz dlhsiu dobu sa mi neda astralne vycestovat. povecine to je tak ze uz sa dostavam do tej fazy tmy ale ako by ma nieco stale tahalo spat. neda sa mi odputat od tela. nevedeli by ste mi nejako poradit?

    Páči sa mi

  252. problém je keď cítiš tu fázu tmy ..cítiš len bytie tak práve vtedy skús pomyslieť
    na miesto, kde chceš vycestovať a uvidíš tie miesta v časopriestore 😀

    Páči sa mi

  253. ahojte.dnes som skúšal astrálne cestovať.najprv som videl tmu,neskôr sa mi zdalo že som mysľou akoby nie na tomto svete ale telom som bol doma,jediné čo som si uvedomoval bolo len to že existujem.potom sa mi zdalo že som strašne ľahký a vyletel som zo svojho tela.ocitol som sa ležiaci dole bruchom(presne ako som ležal na posteli)na ulici pred domom a zrazu sa dolu ulicou spustil na bicykli nejaký asi 5 ročný chlapec a išiel rovno na mňa,snažil som sa pohnúť ale nevedel som ako a videnie som mal úplne akoby prehodené(vôbec si to neviem vysvetliťako keby som mal 20 očí a nesťíhal kde pozerať skôr).ten chlapec mi prešiel po ruke.bolo to ako keby skutočné,cítil som bolesť a to všetko.ale keď ma prešiel strašňe som sa zľakol a otvoril som oči.takže mám otázku:bolo to astrálne cestovanie alebo niečo iné?(bol to pre mňa úžasný zážitok,hoci len 3 minútový ale bolo to výborné)

    Páči sa mi

  254. Ahojte,
    niekde tu padlo aj niečo take, že možem stretnut aj samu sema v starobe alebo z minulosti…zaujima ma či sa to da sposobom ako pri cestovani, že len na to pomyslím a je to. Dalej ma zaujíma či možem rovnakym sposobom stretnut aj mimozemstanov a rozpravat sa s nimi 😀 …AC som este nezazila dost ma to laka z dovodu ze by som sa tam chcela dozvediet nejake nove veci a hlavne pravdy o ktorých su v tomto svete pochybnosti a tak 🙂 …aj ked trochu sa toho bojim musim sa priznat ale ved to asi väčšina na začiatku ked je to v podstate taky krok do neznáma… 😛

    Páči sa mi

  255. áno môžeš stretnúť samu seba ale stále je to prítomnosť v inom časopriestore ..čiže ak tu niečo urobíš, zmeníš budúcnosť ale aj minulosť ..práve preto ste veľmi dôležitý pre veci budúce prítomné ale aj minulé ..lebo ak lezieš hore musíš si postaviť rebrík… 😀 a rebrík bez podstavy nedrží 😀 proste.. magický kruh
    môžeš stretnúť aj bytosti mimo našej sústavy..ale život je vlastne všade aj keď v inej forme či dimenzii (v rozmere) …všetko má svoje túžby 😀 a nové nie je nič všetko je v tebe ..hľadaj vo vnútri 😀 😛 “hlavne lásku”..strach je veľkou prekážkou hi hi hi 😀

    Páči sa mi

  256. Ako to vsetci robite? 😦 Ja si iba lahnem, sice niekedy klesnem hlbsie vedomim – trans – ale to najviac co bolo – ako keby na husenkovej drahe, najprv som vysiel hore a potom prudko dole, no nic dalej nebolo 😕 Absolutne nechapem kde je chyba. Vobec sa nebojim a aj cakry, aj energiu budem mat v poriatku… ciki daj dajaky grif. 😉

    Páči sa mi

  257. dakujem za odpoved 🙂 …tak sa budem snažit no som zvedava či sa mi to podari ked to chce trening asi tak skoro nie 😀 …hlavne ja čo sa nevie zbavit myslienok ani pri zaspavani a nie to este na ac 😀

    Páči sa mi

    • skús pomalé dýchanie ..a predstavuj si ako sa v tebe zapaľuje svetlo a každý nádych odpočítavaj… od 100 do 1 😀 neskôr od 50 potom od 25 😀

      Páči sa mi

  258. Ciky co je pomale kolko sekund ma ubehnut pri nadychu? treba nejaku prestavku medzi nadychom a vydychom ?Niekde v bagahavite som cital ze je dobre skulit na zaciatku dychania a pomalej faze dostavania sa do tranzu.Porad ako najlepsievyprazdnit hlavy alebo nejake osvedcene cvicenie.Diikk..)

    Páči sa mi

    • u každého je to individuálne ,lebo objem pľúc má každý človek iný a aj vzduch je v rôznych výškach iný .. skús sa nádych nosom a výdych ústami. 😀 jednoducho sa zamestnaj dýchaním 😀 a spätným počítaním 😛

      Páči sa mi

  259. chcel som sa spytat ked som sam a vycistim si mysel lahnem si a rozmyslam nad opustenim svojho tela astralnou projekciu kolko to bude prvy krat asi trvat??
    tak cca v minutach aby som aspon na par sekund bol v transe a putoval prosim odpovedzte

    Páči sa mi

  260. a to pri tom AC vidiet tak zretelne ako normalne ked si beham po vonku? ci? a to tam vidiet aj inych ludi? a ako sa vratim naspat do mojho vlastnehho tela?? mno neviem si to predstavit ….. napriklasd ked som aj cital nejaku knihu abo nieco uplne som sa nechal uniest a nieco som si predstavil a ked som sa zas uvedomil tak som bol ako keby somm cely ten cas cital
    😀

    Páči sa mi

  261. rano ked som prisla do prace moj kolega mi povedal ze v noci chodim do roboty, ako duch, ze dlho nevedel kto to je, ale ze tuto noc zistil ze som to ja… a ze som sa s nim aj rozpravala… pozerala som na neho ako na svihnuteho, a opytala sa ho o com sme sa rozpravali.. povedal ze to mi nepovie a ani nepovedal… kazde rano som vstavala utahana jak pes a pravidelne som sa budila o 2:22 rano, potom som zaspala naspat… ja o nicom neviem… ale par krat sa mi stalo ze som rano vedela odpoved na otazky, ktore ma trapili.. a vzdy po case vysvitlo ze tie odpovede su pravdive….MA TOTO NIECO SPOLOCNE S AC? odpovie mi niekto?

    Páči sa mi

  262. ja som zazil astralnu cestu ked som bol na hubach = zjedol som asi 60lisohlavok= lahol som si nastol lebo som mal pocit silneho hluku lezal som tam od.ebany kamosi mi hovorili ze som vyzeral jak mrtvy a znicoho nic som videl vsetko z vtacej perspektivy najskor seba ajko lezim natom stole potom kamosov co robia aaj tych co boli zamknuty v jednej kaplnnke som videl zhora co tam robia ale som si ymslel ze je to halucinacia lenze vsetko co som videl oni fakt robili a mysleli si ze som dead alebo spim…

    Páči sa mi

  263. Povedz cikitet, naco ludom motas hlavy ?

    Dobre vies, ze ty sam si nikdy astralne necestoval, a jedine co radis ludom, su veci ohladom alpha, beta, theta, hladin ludskeho mozgu.

    Kedy pochopis, ze zatial jedine kam si cestoval, je tvoja vlastna mysel ?

    Rovnako ako dalsi, vsetko je to len ich mysel, nic viac nic menej … chcelo by to uprimnost, ale hlavne sam k sebe, lebo sa v tom stratis totalne, a to co hladas nenajdes nikdy …

    Páči sa mi

  264. No a aby sa uviedli veci na spravnu mieru, tak na to, aby hocikto z vas, sa naucil astralne cestovat, je minimum 7 rokov, doslednej prace na sebe, sebadiscipline …atd

    Priemerny cas je zhruba 13-14 rokov.

    Enjoy.

    Páči sa mi

    • nevieš koľko obehov zeme, som na tejto planéte 😀 a koľko obehov som bol mimo nej …
      v miestach, kde čas nehrá rolu ako v mysliach ľudí ..a neber čas ako podstatný ,lebo vlastne, je len ilúziou našej mysle..a skús sa naučiť veci nesúdiť..pomáha to hľadať múdrosť 😀

      Páči sa mi

    • Nesuhlasim,
      uz som pisala o Marcelovi Vanekovi, on bol v minulom zivote tibetsky mnich, ako taky dokazal lietat nielen v myslienkovom,ale aj fyzickom tele.V tomto zivote sa mu pocas jeho prvej meditacie otvorili urcite schopnosti. Zacal zase na sebe pracovat,bol k tomu vedeny vyssimi duchovnymi bytostami. Trvalo to pol roka,potom po ryzovej precistovacej kure a roznych cviceniach opustil svoje telo, presiel roznymi urovnami, mohol prejst osvietenim,ale znova odmietol(prvykrat odmietol osvietenie ako tibetsky mnich),pretoze sa chcel vratit a pomahat jednoduchym ludom,co vlastne robi doteraz. Dokaze vypnut myslienky,napojit sa na Absolutno,spyta sa otazku,ktoru mu ludia polozia, potom ju zodpovie.
      Takze ak ma clovek astralne cestovanie zvladnute vf minulom zivote,tieto schopnosti sa mu mozu vratit velmi rychlo.
      viac sa dozvies na http://www.milahelp.cz ,napisal uz spustu knih,prva je Nova cesta poznani,muze se to stat i vam, je v cestine. Na Slovensku uz je dost znamy,pomohol uz tisickam ludom.

      Páči sa mi

      • Ten predchadzajuci komentar je venovany Wind Blowsovi, reagovala som na tu dobu 7,13,14 rokov.
        A kolko rokov si sa astralne cestovat ucil Ty, Wind blows?

        Páči sa mi

    • Wind Blows,

      je možné, že hovoríme o celkom odlišných veciach? Astrálnu projekciu robíme všetci a stále, len si ju nepamätáme. Najrozsiahlejší program tréningu astrálnej projekcie, aký poznám, je rozvrhnutý na 90 dní. Myslím tým Roberta Brucea. Myslím tým techniky Monroe Institute. Všetko, čo sa na západe nazýva “astral projection”.

      Ten 13-14-ročný program je aká technika? Egypt? India? Tibet?

      Páči sa mi

    • A to si ako na to prisiel ze minimalne 7 rokov doslednej prace na sebe? Niekomu sa to moze stat, a ani nevie co to vlastne je a az po tom zazitku sa zacne o to zaujimat. Zmeni to cely pohlad na svet a zivot. Ziadna sebadisciplina, ziadna drina, len odpustenie a laska. Tazke? Lahke? 😀

      Páči sa mi

  265. No a aby aj ostatni chapali, hoci som to vysvetloval uz inde, pri SKUTOCNOM astralnom cestovani, si mozete vymenit telo s hocikym, kto to tiez ovlada.

    Priklad, odides zo svojho tela, dohodnes sa s dalsim co tiez opustil svoje telo, a svoje tela si vymenite, kludne muz do zenskeho, zena do muzskeho , muz do muzskeho, ako len chcete a na com sa dohodnete.

    Ak na vasich ” cestach ” vidite to co poznate z tohoto sveta – vsetko je to len vasa mysel, nic viac nic menej.

    Ked skutocne opustite svoje telo – nevidite ho ako obrazok, ako tvary – ale ako systemy ktore spolu kooperuju, kazdy system mozete z tela vybrat a pozriet sa na to ako funguje, rovnako mozete bunku po bunke vyliecit, v skutocnosti vsetky v jedinom okamihu, pri skutocnom astralnom cestovani, vidite vsetko uplne inak, pretoze sa nachadzate v kvantovom svete.

    Páči sa mi

    • Myslíš ako súbor hviezd (z energii) a tokov medzi nimi? Niečo ako plazma? 😀 Pospájané nitkami tokov a vírov ? 😛 takto nejak vyzerajú ľudia ak ich chcem liečiť na tzv. diaľku? 😀
      Alebo je to zas len moja predstava ?

      Páči sa mi

  266. Ten, kto by nasledoval cestu múdrosti, otvorený musí byť Kvetu Života, rozširujúc svoje vedomie z temnoty, plynúc časom a priestorom v CELKU. 😀
    Hlboko v tichu, najprv sa musíš zdržiavať až do doby, kým sa neoslobodíš od žiadostivosti, slobodný od dychtivosti hovoriť v tichu. Premôcť tichom otroctvo slov. Zdržiavať sa jedla až do víťazstva nad žiadostivosťou po jedle, ktorá je otroctvom duše. 😛
    Potom si ľahni v tme. Zavri ty oči pred lúčmi Svetla.
    Sústreď tvoju silu duše na miesto svojho vedomia, stras z nej putá tmy. Umiestni v mieste svojej mysle obraz tebou túžený, vyobraz miesto, ktoré túžiš vidieť. Vibruj tam a späť svojou silou. Uvoľni dušu z jej tmy. Prudko musíš ty triasť celou svojou silou, až kým nakoniec tvoja duša nebude slobodná.

    Mocný nad slovami je oheň Kozmu, visiaci nad pláňami, neznámy ľuďom; mocný a rovnovážny, pohybujúci sa podľa Poriadku, hudba súladov, ďaleko nad človekom. Hovoriaci hudbou, spievajúci farbami, oheň počiatku Večnosti VŠETKÉHO. Toľko moja tajná cesta 😀
    a vedz že každého cesta je iná ..nemám právo súdiť a z poradeného máš slobodný výber 😀
    každý má svoju cestu k múdrosti 😀

    Páči sa mi

  267. Ahojte mám 13 rokov a mám pár otázok o AC.
    1. Môže byť AC obmedzené vekom ?
    2. O AC som sa začal pokúšať 28.8.2010 mám problém sa odpútať sa len od tela cítim po celom tele také trhanie, pri tom myslím na to že sa vznášam nad mojím f.telom.
    3. Ako zistím že som sa odpútal ? Keď sa odpútam budem cítiť očné viečka ?
    Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

  268. Chcel by som sa opytat jednu otazku … ci som zazil astralne cestovanie ked sa mi raz poobede podarilo asi zaspat 😀 … proste som sa uz zobudil a zrazu som sa nemohol hybat … tak som to skusal dalej dalej … nakoniec sa mi podarilo postavit a vstat s postele … lenze totalne ma potom vydesilo ked som sa otocil a v posteli som sa videl spat … tak som si v duchu povedal : „Do riti co toto ma znamenat” … nech sa uz rychlo zobudim s tohto blbeho sna … a zrazu som sa zobudil bez akeho kolvek problemu a normalne zijem dalej 😀 …. len ma napadlo ze sa spitam ci aj toto moze byt astralne cestovanie 🙂 dufam ze mi na to odpisete a vopred velmi pekne dakujem …

    Páči sa mi

  269. na začiatok … už dlho sa snažím o AC mimo sna no akosi sa mi to nedarilo tak som si dala pauzu že to nebudem siliť 🙂 a včera som si po nejakom čase povedala že uvidíme … tak som len tak v pokoji ležala, vyčistila si myseľ a zrazu som cítila akýsi tlak na solar plexe … akoby mi niekto stláčal v tom bode a potom akoby mi niečo z tade ťahal von z tela 🙂 a tam sa to zrazu skončilo 😦 (a tak som sa už tešila 😦 )

    Páči sa mi

  270. Zdravim,citam tu dost zaujmave clanky ohladom AC…o tomto sposobe cestovania som prvy krat pocul cca pred 10rokmi,ked sme s kamosmi pravidelne pred spanim telefonovali v posteli cez konferencny hovor…:)bolo to zaujmave si vecer volat a potom v spanku sa pokusat o stretnutie…celkovo pred a pri spanku sa daa zahravat s ludskou myslou a ovladat ju…bezne som sa naucil ovladat sny a prerabat ich podla vlastnej predstavy i ked niektore oblasti sa velmi tazko ovplivnovali…taktiez cestovat s myslou je velmi zaujmave,no pametajte si,ze amatersky sa zahravat s myslou cloveka je velmi nebezpecne a len hlupak mi povie ze nieje…ludsky mozog je velmi zaujmava ale absolutne neprebadana cast nasho zivota….
    Velmi neprijemne je sa napriklad rano vracat spet do realu pri prebudenii,mavam napriklad rano ked vstanem no zcela neviem nakopnut celkove myslenie…zmysly mi funguju na cca 30%…dokazem odkracat na malu potrebu a vratit sa spet do postele a este si musim 2h pospat a pomali sa vraciat spet k beznemu mysleniu….cize experimentovat v noci s myslou treba opatrne….

    Chcem sa spytat ci sa tu naozaj niekto expertne venuje AC ked sa k nemu chce odborne vyjadrit,tak by som si vypocul jeho nazor o bezpecnosti….

    Páči sa mi

  271. AC sa my zatiaľ priamo nepodarilo zaujímam sa o neho asi 3 týždne zatiaľ sa my podarilo iba 2x dostať do stavu vybrácií teba do nejakého nepríjemného ohlučujúceho brnenia v ušoch a strašnom ako keby mravčení po celom tele potom mám pocit že sa prepadám ale vtedy vždy začnem myslieť na návrat do tela neviem poznáte niekto ako sa mám zbaviť tejto myšlienky ? A ešte otázka tá strieborná šnúra či čo to je no to čo my trčí hlavy dá sa to nejako prerušiť viem to by znamenalo smrť ale len taká otázka ? Ďakujem za odpoveď píšte my a E-Mail A-C-A@azet.sk !!!

    Páči sa mi

      • Podľa toltékov je to všetko len vec energie – osobnej alebo skupinovej, pričom skupina vytvára niečo ako nový, nadosobný “organizmus” a preto sa dostane (oveľa) ďalej, ako sa dostane jedinec. Ale ja by som to skúsila aj bez skupiny… 😛 … jeden nikdy nevie! 😀

        Okrem toho myslím, že v astrále sa nepohybujeme ani tak na vzdialenosti, ale skôr meníme “membrány” 😛 (článok Elegantný vesmír), takže možno “fyzicky” stojíme na mieste, ale vibračne sme niekde celkom inde. Dávalo by to zmysel, keby hranica môjho vnímaného tela bola súčasne vonkajšou hranicou vesmíru a všetko ostatné by bolo len “dovnútra” – ale to je len taká moja šnapsidé.

        Páči sa mi

  272. Ahoj rad by som sa opytal ci mozem vidiet v astrale zosnulich ci ich tam mozem neak vyhladat a tak alebo aj psa ktori my zomrel a chcel by som ho este vidiet da sa to ??

    Páči sa mi

  273. ahoj Helar….potreboval by som poradiť: vždy v strede dna pride taky hlas a povie mi dnes sa to stane:) a v noci ked zasapvam a uplne sa uvolním tak zacnu vibracie dakedy bzbzbz,alebo tak silne ako keby bol vedla mna velmi velky generator a potom to príde zacne ma niečo tahať a vychadza to vždy z hlavy von až po dlžke celeho tela inokedy to skonci v pol pase..aspon mam taky pocit na sebe to citim ako…?..uvediem priklad ako ked dávam zo salamy obal dolu..niečo take a potom to pride bud vyletim velmi rychlo do hora,ale skor sa mi stava,že zostanem nejaku vzdialenosť sám nad sebou,ale nevidim sa nadvnašam sa iba nad sebou a vidim krásnu nadprirodzenu čiernu farbu taku lesklu a ked sa chcem pohnuť niekde,alebo myslim na niečo tak sa nič nedeje len sa stale nadvnašam nad sebou…neda sa mi pohnuť a otvoriť viečka to ide velmi ťažko……je to astralne cestovanie,alebo ako to nazvať ja mám??…dakujem za odpoved

    Páči sa mi

  274. Pocujte ja som vecer si lahol uvolnil sa a asi po 15 minutach ma zacala srtasne svrbiet noha.Potom prestala Potom znova asi po pol hodke mi zacala vybrovat hlava.Je to priznak astranleho cestovania ? ako je to dobre ?

    Páči sa mi

  275. Ked som bola o cosi mensia, lietala som v sne po nasej dedine ale az neskor som sa dozvedela, ze to bolo AC:) ale potom sa mi snival sen, kde som bola pri mojich rodicoch a zrazu som zacala stupat velmi vysoko, a zase klesat.. ako keby ma cosi tahalo a potom pustilo.. vtedy som sa zlakla, lebo som nechcela ist prec od nich a odvedty sa mi uz nic take ani nestalo ani nesvivalo . :/ je mozne zeby som sa nejak blokla? Ak ano ako by som to mohla odblokovat? Myslim ze teraz, ked uz o tom cosi viem, by somsa toho az tak nebala 🙂

    Páči sa mi

  276. O astrálnom cestovaní viem už dlho, skúšala som to velmi dlho vždy som sa dostala do stavu kedy sa moje astralne telo oddeluje od fyzickeho vždy som sa zľakla a bolo to preč alebo som nevedela ako prinutit svoje astralne telo sa pohnut ale včera som si konečne našla svoj dobrý systém oddelenia a išlo to! 🙂 bola to pecka najprv som len tak chodila po izbe ked už som si trochu zvykla behala som cez steny prešla som aj na balkon a skočila z neho na zem 😀 potom som už aj lietala po dedine no super zažitok aj som bola u kamaratoch ale to som videla len velmi matne zrejme preto lebo som knim šla tym spôsobom žesom si len predstavila to miesto a bola som tam a zrejme došlo k tomu časovemu posunu čo tu je spomínane … ale inak to je super kam idem normalne 30 minut som takto prešla tromi skokmi 🙂 a je haluz vidieť samu seba ako ležim v posteli

    Páči sa mi

      • ja sa dokažem veľmi rýchlo dostať do tranzu a už som zažila kadejaké veci v takomto stave uvoľnenosti ale pri tomto AC je u mňa problém nájsť vhodnú metódu na to “škrabanie” sa von z tela 😀 takže vždy skončím pri tom že sa celá vlním a všade to so mnou škube ,aj na hlave citim tlak ale von vyliezť ani za svet! :DTak idem to skúsiť ako hovoríš 🙂 vďaka za príspevok 🙂

        Páči sa mi

      • ja som takyto problem mala velmi dlho ..tieš ma to vlnilo von soms a ale dostať nevedela až včera konečne sa zadarilo 😀 teraz si dam pauzu dnes predsa terba piť 😀 ale už sa tešim kedy si opäť zalietam 🙂

        Páči sa mi

  277. no takmer sa mi to už podarilo ale ajtak kamarát telo nechce pustiť 😀 ja sa dostanem do hlbokej meditacie ale stale som spojena aj ked sa mi zdá že už už telo necítim tak v momente mi dá výrazne pocítiť svoju prítomnosť :D….no čo nerozluční kamaráti 😀

    Páči sa mi

      • ja sa o to zaujimam asi pol roka a zatial mi ide len to vlnenie skor paralizacia ked otvorim oci tak mam vsetko v modrozelrenej farbe 😀 ale je to pecka us sa tesim ked sa mi podri opustit telo 🙂

        Páči sa mi

  278. Serus ľudia … mne sa raz stala podobná vec ako tu Kamilovi. išiel som cez chodbu do maminej izby a zrazu som videl len tmu … prišlo mi to divne, lebo na chodbe sa svietilo, a tak som sa vystrašil … myslel som si, že je to len porucha zraku, ale ked som nič nevidel, tak sa mi zakrútila hlava a spadol som na zem … a v tom sa to stalo … nastalo AC telo spadlo, ale ja som proste cítil, že som stál … moje Astrálne telo stálo nad telom fyzickým trvalo to len pár sekúnd, a potom sa mi zrak opäť vrátil do normálu. bolo to zvláštne, ale necítil som sa bezmocný … potom mama vyšla z izby a našla ma sedieť pred kúpeľnou na zemi. Situácia sa potom opakovala asi o dva týždne. Mama sedela v kuchyni a ja som si išiel do chladničky po niečo pod zub a v tom to prišlo opäť … zrútil som sa k zemi a mama sa zľakla, že sa mi asi niečo stalo, alebo sa mi zakrútila hlava … ja už som vedel, o čom to bude a snažil som sa to usmerniť v môj prospech. podarilo sa. stál som hneď vedľa tela a videl som, ako sa mama tvárila, keď ma videla na zemi … mal som vážne divný výraz. Myslíte, že to bolo AC ?? lebo ak áno, tak je to fakt riadne =D

    Páči sa mi

  279. Ahoj Rado. Bolo to AC – ale podstatne iné, ako praktizujú ostatní.
    Mám pocit, že tvoje telo nie je v poriadku, keď strácaš vedomie iba tak – na chodbe.
    Porozprávaj sa o tom s mamou. Prajem ti pekný deň.

    Páči sa mi

    • Vlastne to nieje len tak mimovoľné odpadnutie … ja som v tých dňoch veľmi nespal, lebo som smútil za starkinou sestkou, ktorá umrela práve na jej narodeniny (proste kruté) a tak som ani nespal … vždy, keď som už išiel zaspať, tak som si na to spomenul, a tak som sa opäť zobudil … predstav si, že ti umrie sestra, alebo brat práve na tvoje narodeniny … proste strašný osud … čítal som aj knihu ovplyvňovanie reality, ale to ide len zo dňa na deň … no späť ku mne … skúšal som to potom asi aj o pár mesiacov, a normálne sa mi to podarilo … len sa mi to počase vymklo spod kontroly a bolo to ako klasické snívanie …

      Páči sa mi

  280. Ahojky Ahojky 🙂 chcela by som sa opýtať: keď som meditovala- po sediačky (jo aj to je podstatné :D), dostala som sa do takého stavu (po dlhšom čase) akoby som strácala vedomie, stŕplo mi telo (alebo ako to mám nazvať :-O, lebo to bol pre mňa neznámy pocit :D) prestala som si ho uvedomovať ale mala som pocit uvoľnenia a že som plná energie a zrazu som dostala šok a otvorila oči, ležala som na zemi a veeeeeľmi silno a rýchlo mi búchalo srdce. Može to byť, že som sa dostávala do AC a potom som sa zľakla a akoby prebudila ? 🙂 stalo sa mi to už viac krát pri meditácii a vždy po tom mojom prebudení sa mi zdá svet okolo nenormálne divný 😀 a úplne mimo mňa.

    Páči sa mi

  281. Ahojte,

    O AC som pocul uz davnejsie, precital som kadejake clanky, sem tam, ked som nemohol v noci zaspat so to aj skusal, no nikdy mi to neslo. Tuto noc sa vsak stalo cosi velmi zvlastne a mimoriadne prijemne. Bolo to tesne po tom ako som zaspal, teda vlastne mal som poct, ze este stale nespim, vstal som z postele a siel k dveram, v izbe bola samozrejme tma, no ja som vsetko videl ako keby bolo svetlo. Nevedel som ci sa mi to sniva, ci bdiem, stale som sa presviedcal, ze som hore, ohmataval som stenu, dvere, vsetko bolo ako v skutocnosti. Presiel som ku dveram, bal som sa aby som trebars nespadol zo schodov, no ked som sa nad ne nahol zistil som ze sa mi spadnut neda. Vtedy som si uvedomil, ze to asi bude ono (AC). Predtym sa mi castejsie snivavalo, ze lietam, bol to uzasny pocit, (vacsinou vsak v nedefinovatelnych priestoroch), tak som to chcel vedome vyskusat a ku podivu to slo. Najprv som sa po asi troch pokusoch vzniesol, ale len po izbe. Potom som chcel skusit dostat sa inde. Myslienkou som sa presunul do domu kde som vyrastal. Bolo to velmi prijemne a ked na to pomyslim este teraz mam zimomriavky. Potom si akurat pamatam niekde ako keby z dialky plac dietata (mame male babo) a zrazu som precitol.
    Neviem co to bolo , ale bolo to super. Udialo sa to uplne mimovolne. Velmi si prajem, aby som este nieco take zazil… Dufam, ze sa mi to podari. Ak mate niekto tip, ako na to, piste.

    prajem pekny den

    Páči sa mi

  282. Chcem sa spytat : ak sa mi podari vycestovat a naucim sa pohybovat a vsetko zladnem a potom sa budem chciet dostat za nejakou osobou o ktorej neviem presne kde je ,mohlo by sa mi to podarit ?

    Páči sa mi

  283. chcem sa opýtať na niečo……….astralne cestovanie je len pre niektorých? alebo koľko to môžee trénovať? pretože ja so to skušala včera celý deň a nedarilo sa mi moc,

    Páči sa mi

Povedz svoj názor