Aura a ako ju vidieť

Každý živý organizmus (a niektoré neživé tiež) obklopuje isté “haló”, ktorému sa hovorí aura a ktoré za istých podmienok možno vidieť aj prostým okom. Ľudia s jasnovidnými schopnosťami napríklad odjakživa tvrdili, že niečo také vidia – a odjakživa boli preto zosmiešňovaní zo strany vedy, ktorá v auru neverila.

V polovici 19. storočia barón von Reichenbach vydal knihu o aure, kde popisuje svojich senzibilov, ako vidia svetlo vychádzajúce z kryštálov alebo z podkovovitých magnetov – táto vec je dnes odsledovateľná hocikým, kto pozoruje tieto objekty v tmavej miestnosti.

Aura a chemické tabličky

Až okolo roku 1911 sa existencia aury potvrdila – pomocou mechanických a chemických prostreidkov. Dr. Kilner z londýnskej nemocnice Sv. Tomáša dokázal, že hocikto môže vidieť auru cez špeciálne chemicky preparované sklené dosky. Ako chemikáliu použil dicyanín.

Testovaný objekt sa postavil oproti bielemu alebo čiernemu pozadiu v takmer zatemnenej miestnosti. Musel byť aspoň čiastočne vyzlečený, pretože auru nevidno cez látku.

Pozorovateľ potom pozrel cez preparovanú sklenenú tabuľku na denné svetlo, potom zavrel oči, zatiahol žalúziu a zatemnil miestnosť. V takmer úplnej tme sa obrys tela črtal len nejasne a ktokoľvek s dobrým zrakom sa na testovanú osobu pozrel, videl jej auru.

Pozorovateľ teda nemusí byť jasnovidný – jeho oči sú senzibilizované použitou chemikáliou. Bez nej však naše oči ľudskú auru obvykle neregistrujú.

Tri aury

Ľudská aura pozostáva z niekoľkých po sebe idúcich vrstiev, ktoré sa od tela rozširujú do priestoru. Chemické tabličky dokrota Kiblera jasne ukázali tri takéto vrstvy.

Prvá vrstva je to, čomu sa hovorí “éterický dvojník”. Vyzerá ako tmavá sivastá línia, ktorá obteká celý obrys tela presne podľa jeho tvaru.

Za touto vrstvou je “vnútorná aura”, ktorá je obvykle široká 10-15 cm. Tiež kopíruje obrys tela a jej farba odráža zdravie osoby a jej momentálne duševné a citové rozpoloženie.

Za ňou je vrstva “vonkajšej aury”, ktorá začína na vonkajšej hranici vnútornej aury a vyžaruje ďalších 10-20 cm do priestoru a potom postupne bledne. U žien je o niečo širšia než u mužov. Je veľmi premenlivá a do vysokej miery ju ovplyvňujú fyzické i duševné stavy. Aj jej farby sú vysoko premenlivé, ale toto už cez sklené tabličky nevidlo, pretože tieto ukazujú len modrú a červenú farbu. Na rozpoznanie rôznych farebných odtieňov už treba zručného jasnovidca. (“Jasnovidec” používam nie v zmysle “osoba, ktorá vidí do budúcnosti”, ale v exoterickom zmysle “osoba, ktorá zrakom vníma ezoterickú realitu”.)

Ako si natrénovať jasnovidnosť

Z vlastnej skúsenosti viem, že na to, aby ste auru videli, najprv musíte veriť, že tam je. Ľudský mozog je totiž robený tak, že naše presvedčenia pomáhajú vyfiltrovať z vnemov len tie časti, ktoré pokladáme za dôležité. Ak tam aura je, my ju vidíme, ale nevnímame – lebo si buď myslíme, že nič také neexistuje, alebo pre nás nie je dôležitá.

Mne napríklad trvalo vyše roka, než som sa naučila auru vidieť púhym okom. Najprv som k tomu pristupovala, že “veď skúsim, či na tom humbugu niečo je”. S týmto prístupom nebolo. Až keď som čítala knihu po knihe o aure a už som o nej vedela takmer všetko, jedného dňa, keď sa mi už oči unavili od čítania, pozrela som sa na vlastnú ruku – a odrazu som spozorovala, ako sa medzi mojimi prstami a asi pol metra vzdialeným radiátorom naťahujú tenké striebristé pásiky. Videla som auru! (A odvtedy ju vidím, ale len proti tmavému pozadiu a niekedy musím meniť pozíciu, aby som zistila, pokiaľ až siaha.)

Vidieť auru sa však môžeme naučiť i cielene, nemusíme to nechávať na náhodu:

  1. Zoženieme si dobrý magnet tvaru konskej podkovy, zavrieme sa do tmavej miestnosti, zavesíme ho na tenké vlákno oboma pólmi nahor (alebo ho položíme na podstavec) a sledujeme ho. Pritom meníme svoju pozíciu voči nemu, až kým neuvidíme slabé svetielkovanie okolo oboch pólov a pozdĺž hrán magnetu.
  2. Ten istý pokus urobíme na svetle a snažíme sa objaviť línie, ktoré sme predtým videli v tme.

Videnie aury, ak nám nie je vrodené, môžeme získať len silným chcením a sústredením. Videnie aury si totiž vyžaduje celkom iné zaostrenie očí, než aké používame obvykle (preto som ju aj ja začala vidieť, až keď sa mi oči rozostrili; odvtedy sa v tomto rozostrovaní musím trénovať). Zvláštnosťou zraku, ktorý auru vidí, je totiž takmer vždy rozdielne zaostrenie jedného a druhého oka.

Preto je jednoduchšie (a z hľadiska výsledku rýchlejšie), ak sa trénujeme najprv jedným okom, potom druhým okom, a až nakoniec používame obe oči. Možnože sa nám dokonca nikdy nepodarí vidieť auru oboma očami!

Aura za svetla

Jedine keď sa naučíme vidieť auru aj za svetla, dokážeme rozoznávať jej jemnejšie detaily.

Ak si chceme natrénovať videnie aury za svetla, budeme potrebovať skutočne silný magnet v tvare podkovy. Držme ho pred očami buď proti pozadiu z denného svetla (napr. oknu), alebo oproti blízkej svetlej alebo tmavej stene. Potom sa na hranu magnetu pozrieme jedným okom a postupne si ho približujeme alebo vzďaľujeme, až kým ho vidíme najlepšie. Sústavne pozeráme na ten istý bod, až spozorujeme čosi ako hmlu alebo úzke vlnenie okolo kraja objektu, cez ktoré nevidíme celkom presne pozadie. (Kto ste videli film Predátor so Schwarzeneggerom, tak je to ten istý efekt, ktorý zobrazoval Predátora, keď ho “nebolo vidieť” – pozadie za jeho obrysom sa “vlnilo” ako vzduch na púšti.)

Len čo toto vlnenie spozorujete, dosiahli ste prvý stupeň jasnovidného víťazstva nad vlastnými očami. Zvyšok je už vecou výdrže a tréningu.

Štruktúra aury

Keď už vnímame auru a jej vrstvy, mali by sme sa začať zaoberať jej štruktúrou a farebnosťou.

Každý objekt má svoju špecifickú štruktúru aury. Ľudská aura sa veľmi odlišuje od aury kvety a tá sa odlišuje od aury magnetu.

Je veľmi zaujímavé sledovať auru kvetov. Fialky majú auru asi pol centimetra hrubú a pozostáva najprv zo svetla a potom z tmavomodrej, ktorá prechádza na kraji do svetlomodrej. Nad týmito vrstvami je potom vrúbkovaná vrstva purpurovej v pikových tvaroch a nad ňou tmavomodrá hmla, ktorá znova prechádza do belasej.

604 thoughts on “Aura a ako ju vidieť

    • je mozne,aby som auru videla hned po precitani tohoto clanku?dlho sa o to nezaujimam…hmmm citala som si rozne clanky,ale nesnazila som sa silou-mocou nejako nieco vidiet…ale ked som sa tak pozrela na svoju ruku,uvidela som taku tmavsiu modru okolo mojich prstov asi pol centimetra… je to mozne,alebo si len namyslam?viem,ze je tato diskusia stara,ale prosim vyvedte ma z omylu…)dakujem 🙂

      Páči sa mi

    • Ahojte..pred nedávnom som sa začala zaoberať aurou a skúšala som ju vidieť …začala som pri stromoch spozorovala som okolo taký tekutý dym..alebo niečo akoby sa tam prelievalo…je to aspoň náznak videnia aury?..a čo mám robiť aby sa mi podarilo vidieť aj enjaké farby…?..a dnes sa mi stalo že pri pozorovaní jedného stromu ajeho aury sa mi začali objavovať také malé guličky s bodkou v strede ktoré plávali v tom stlpci okolo stromu..aj to je v ej aure alebo mi už z toho šibe?? prosím poradte 🙂 dakujem 😀

      Páči sa mi

  1. minule som si zasadil liči a konečne mi z neho vyrastla mala rastlinka,ako som ju tak pozoroval zacal som ju hladkat prstom asi 1cm od nej/preto ze je malinka /so zamerom ze jej dam trochu energie a ako som tak hybal prstom spozoroval som tiez nieco ako hmlovinu ktora vychadza z mojho prstu.Takze sa mi to dost podoba na popis v tomto clanku,moze to byt ono?A tiez som spozoroval co pred tym nie,mame čiernu obyvaciu stenu a ako som sedel v kresle a oproti čiernej stene a pohybal rukou zdalo sa mi ako by mi ostaval za nou pas akoby sa rozmazuval pohyb zeby aj to bola aura?Mam aj energeticke zasvetenia a minule som si robil elixir z Ametystu na vacsiu jasnozrivost tak to zacinam pripisovat k tomu čo myslite moze to mat ucinok?

    Páči sa mi

  2. Julio,

    áno, auru vidíte. Nemyslím však, že to súvisí s otvorením Tretieho oka, ale skôr s únavou a rozostrením zraku, pri ktorom ste prišli na to, ako sa treba pozerať, keď ju chcete vidieť. (Teda aspoň u mňa je to tak.) Tretie oko sa v plnej sile prejaví, až keď začnete vidieť farby a tvary v aure. Ale podľa toho, čo píšete, by to už nemalo byť dlho.

    Páči sa mi

  3. ovplyvnenie videnia aury zavisi aj na “cistote” duse cloveka ktory sa na tuto auru “sustreduje/vidi ju prirodzene”
    Rozum skeptikov a ludi ktory sa o para veci zaujimaju len povrchne a v skutocnosti ich nezaujimaju z ineho ucelu ako byt zaujimavy, byva dostatocne blokovany samym sebou na to aby auru videl …. schopnost vidiet auru sa niekedy objavuje aj u ludi ktory o nadprirodzenosti nevedia absolutne nic ale maju mysel dostatocne otvorenu na to aby vnimali veci za “vseobecne uznavanou realitou”

    julio:
    ohladom rastlinky lichi: to co si videl mohla byt bud samotna aura rastlinky alebo energeticky prenos medzi tebou a nou co sa v aurickej sfere rovnako odraza takze si viacmenej videl auricky otlacok energetickej vymeny ….

    helar: ja osobne som mal schopnost vidiet auru vrodenu no bohuzial mojim nezodpovednym sposobom zivota a “blbnutim” som o tuto schopnost ciastocne prisiel …. tretie oko je moja najsilnejsie charka a sice auru vidim v 5-7mich strukturach ale bohuzial uz nie som schopny vnimat jej farebnost alebo hlbku tonu farby … povedal by som ze som taktrochu oslabeny v tomto smere …. nevies poradit ? 😉

    Btw pekna stranka 🙂

    Páči sa mi

  4. Mighty Solon,

    ja momentálne experimentujem so šamanským videním. Cez vizualizáciu si položíte náhradnú “cestu” od srdcovej čakry a Tretieho oka k miestu, kde sa vzadu lebka pripája ku krku. Túto vizualizáciu treba vraj robiť poriadne dlho – návod pochádza od Villolda a on vraj potreboval dva roky, než sa dostal tak ďaleko, že začal vidieť farby a vzory. Ja sa tomu venujem len asi mesiac (a to zatiaľ iba intenzívnym chcením sa tomu venovať 😛 ), takže výsledky veškeré žádné…

    Páči sa mi

  5. ahojte!
    Aure som sa začala venovať len teraz a zatiaľ nič nevidím 🙂 Ale nevzdávam sa.Moje doterajšie skúsenosti mi len hovoria, že pozeranie v tme mi uvoľňuje myseľ .Tak si držím palce a držím ich zároveň všetkým, ktorí sa venujú podobným záležitostiam, nech dôjdu vo svojom bádaní čo najďalej.papa

    Páči sa mi

  6. Ahoj. Neviem co to je, ale ked sa pozrem na svoju ruku, tak vidim take prehnutie obrazu. Neviem ako to mam vysvetlit, ale vidim nieco ako ohnutie tohoco vidim v pozadi. Pozeram sa na nieco cez svoje prsty a vidim ako sa to ohne. Meria to asi 3mm a je to hned primojich prstoch. …???

    Páči sa mi

  7. Rasťo,

    tak to vidíte auru… Schopnosť je ešte slabá (vidíte ju len veľmi blízko pri tele), ale je tu, Treba ju rozvíjať a pracovať na nej – cielene pozorovať ľudí, rastliny, zvieratá, ale aj veci. Oči sa vám naučia zaostrovať tak, aby ste ju nakoniec videli celkom hravo.

    Páči sa mi

    • ČERVENÁ – vodcovský talent, priebojnosť, silné ego, ale aj nervozita a sebaláska,
      ORANŽOVÁ – harmónia, ľahká spolupráca, starostlivosť, praktickosť, ale aj lenivosť či lajdáckosť,
      RUŽOVÁ – finančný a hmotný úspech, rozhodnosť,
      ŽLTÁ – tvorivosť, vynikajúci úsudok, spoločenskosť, ale aj tendencia klamať,
      ZELENÁ – mierumilovnosť, prirodzená schopnosť liečiť, ale i tvrdohlavosť a nepoddajnosť,
      MODRÁ – pozitívne naladenie, úprimnosť, čestnosť, ale aj ťažkosti v dokončovaní úloh,
      INDIGOVÁ – zodpovednosť za ostatných, sklony k humanite, ale tiež neschopnosť povedať „nie“,
      FIALOVÁ – duchovný a intelektuálny pokrok, ale i vytváranie dojmu nadradenosti

      Páči sa mi

  8. Koralik,

    rôzni autori majú rôznu interpretáciu. Čo ja viem, je žltá, oranžová a červená v aure príznak silnej aury a zdravia, fialová je sporná – niekto ju považuje za znak spirituality, iní zasa za znak negatívnej energie alebo toho, že je niečo v neporiadku. “Čierne diery” v aure ukazujú na poškodenie aury – napríklad ľudia po rakovinových operáciách mávajú v aure takéto “diery” v mieste, kde bol tumor. Modrá podľa môjho pozorovania je príznak stresu alebo vnútorného nesúladu, ale podľa iných zdrojov je najzákladnejšia vrstva aury (tesne pri tele) modrá. O zelenej neviem. Sama skúsenosti nemám, pretože okrem modrej vidím auru len ako zakrivenie priestoru, nie ako farbu.

    Možno niektorý z čitateľov bude vedieť odpovedať presnejšie.

    Páči sa mi

  9. Ahojte!
    Práve som objavila tento článok a zostala som veľmi prekvapená-viedla ma k nemu nedávna skúsenosť a rada od Helar. Už som o tom pri kamenoch písala, tak “príhodu” skopírujem, nech to nemusím zas vypisovať:

    Ked som si pred týždnom čítala knižku, mala som už unavené oči a tak som ich nechala chvílu hladiet \”do blba\”. Pozerala som sice do knihy, ale oči neboli na text zaostrene, písmená boli zahmlené a zliate. Na stránke som mala položenú ruku. Nemyslela som na nič v rámci oddychu. Všimla som si, že sa mi začal prekrývať obraz položenej ruky s textom v knihe, akoby to boli transparentné obrázky. Potom som si všimla , že mi ruka svieti ako neónka:) nie pokožka, tú som moc nevnímala, ale okraje ruky. To svetlo tak trošku neviem ako to definovať-…no pulzovalo alebo čo.proste- mierne sa rozširovalo a zužovalo okolo ruky, ako plamienok, ked vyžaruje. To svetlo malo svetlomodrú farbu (asi takú ako obloha, ked je vonku jasno)a bolo doslova ako neónové. Bezmyšlienkovito som sa s ním začala hrať a svietila som si rukou po riadkoch rozmazaného textu ako baterkou:). Ked som začala zaostrovať zrak, zmizlo, ked som nezaostrený zrak chcela preniesť na iný prst, zmizlo tiež. Skúšala som potom iné farby pozadia a iné osvetlenie, vždy bolo svetlo neonovomodré. Keby som tu neobjavila stranky s \”paranormalnymi\” javmi, tak som si na istom, že je to len optický klam. Kedykolvek sa snažím to svetlo opat vidiet, vždy je najprv také belavé a potom sa sfarbí domodra. Šírka svetla na ruke- odhadom najviac 2-5cm-podla toho ako sa zrovna objavi(lebo meni hrubku)ked zmurkam, tak sa to kazí (zmizne-akoby ho vcucla ruka-ale to je asi o zaostrovaní zraku? ja neviem). Ako to vidíte vy? Bol to optický klam, alebo vážne moja \”aura\” alebo tá energia, čo človek vyžaruje? Je to vôbec možné vidiet volným okom, nie je to len ilúzia? Nejaký efekt na sietnici oka?

    Ešte som tam nespomenula presne tie sprievodné javy,čo som videla-čo aj vy popisujete-to, že ked sa hýbem, tak to kopíruje sekvencie pohybu (ťahá sa to za mnou ako ja neviem k čomu to prirovnať, ako dym, keď mu uteká komín 🙂 alebo čo-neviem nájsť správne slová. a vždy, ked rozostrím a chcem to vidieť, najprv okolo napr. ruky “obtečie” taká polopriehľadná chvejúca sa “plynová vodička”, za ktorú ale nevidno, je hrozne tenunká ako šnúrka. A potom začne sálať ten belavý polopriehľadný “dym” , potom začne svietiť ako neón a sfarbí sa do jasnosvetlomodra. Všimla som si, že za ním ešte niečo pokračuje-další dym, ale nedá sa mi ho dlho registrovaťa neviem rozpoznať jeho farbu, ale zdá sa mi ako kedy bol trochu taká priesvitná veľmi slabá dúha, čo sa hned rozplynie- neviem sa až tak dlho sústrediť. Zvyčajne 20 sekund a maximálne do 1 minúty, aj to je dlho. Potom sa v “realite” cítim strašne čulá a nevládzem už vnímať tieto “podprahové veci, lebo mi uniká pozornosť. Ale Neónka sa vždy celkom rýchlo a ľahko podarí.
    Nikdy predtým som nevenovala pozornosť takým veciam, aj ked sa odjakziva cítim tak trochu “out of reality” a zároven druhou stránkou osobnosti v “normal reality”. Ale nahovárala som si (pod vplyvom dnešnej spoločnosti a mojho okolia), že také veci sú len v rozprávkach a kinematografii a vôbec slovo aura som si myslela, že je vymyslený rozprávkový pojem- ako napr. duchovia, strašidlá, bosorka na metle a podobne. Ale teraz už verím! -teda v auru určite. Chcela by som sa spýtať, či niekto z vás kto má s tým skúsenosti dlhšie a je zručnejší by mi nevedel poradiť, čo s tým teraz. Ako sa to dá prakticky využiť? Napadlo mi, či by sa s tým nedalo nejakým spôsobom niekomu pomôcť napr. bolo by uplne super, keby som mohla pomocou toho liecit rodinu a priatelov, ked budú mat niekedy nedajboze nejaký problém-lebo ak som dobre pochopila, je to asi nejaká energia, čo každý sála a ked je niekto chorý (vyššie spomenuté tumory a diery v aure), tak mu tá energia chýba, takže logicky by sa možno mala dať prenášať z jedného tela do iného, keď sála ako z piecky? To by bolo velmi praktické. Alebo keby som vedela niekomu prejaviť vdaku na dialku- tak, že by som mu nenápadne “odovzdala” tú energiu, aby sa bez toho aby vedel o čo ide cítil zrazu príjemne. Alebo takto vyjadrovať lásku by bolo tiež fajn. Či je to blbosť? Viete poradiť ci sa to vôbec dá a ak ano, tak ako na to- nejaký praktický postup ( ale taký aby to okolie nezaregistrovalo, lebo ludia pokial viem sa z takých vecí smejú a považujú to za dobrý vtip). Dakujem!

    Páči sa mi

  10. Mimóza,

    nesmiete robiť príliš veľké skoky odrazu, lebo sa vám tá schopnosť môže následkom počiatočného neúspechu stratiť!

    Zatiaľ popisujete, že máte problém udržať pozornosť po dlhšiu dobu. Skúste to trénovať. S ezoterikou je to rovnako ako s “posilňovaním” – čím viac to cvičíte, tým väčší “sval” si vyviniete. A skúste niečo robiť so svojou energetickou úrovňou, lebo táto schopnosť sa zosilňuje, keď narastá naša voľná energia. Odporúčam meditácie (stav “nemyslenia”), cvičenia v Kontaktujeme vyššiu inteligenciu a časté chodenie do prírody a sledovanie aury v tých najrozličnejších prostrediach.

    Vyšší stupeň by mohlo byť liečenie cez reiki, alebo ak bude táto schopnosť u vás silne rozvinutá, rozmýšľajte o šamanskom liečení (ale nie tom “psychologicky-šamanskom”, ale normálnom, s extrakciou ťažkých energií a podobne).

    Len čo začnete so svojou energiou cielene pracovať, rozvinú sa vo vás aj ostatné energetické schopnosti – práca cez sny, jasnovidnosť, predtuchy, vízie budúcnosti. Možno nebudú všetky rovnako rozvinuté, ale aspoň základné zručnosti mať budete.

    Páči sa mi

  11. ahojte. mam jednu otazocku: stala sa mi jedna vec na prednaske. zahladela som sa (uz dost unavenymi ocami :)) na profesora, a zrazu z neho nieco vystupilo slabe svetlo okolo neho ale potom tam bolo este nieco co sa ‘natahovalo’ podla toho ako sa hybal. vlastne sa to zostalo stat kde stal predtym on a potom sa to pomaly natahovalo spat ku nemu kde sa postavil, a kedze to bolo dost jasne, tak si nemyslim, ze to bol taky ten obraz co zostane po veciach ked sa na nich clovek dlho pozera. viete mi poradit ci to bola aura alebo len daky zrakovy prehmat ? v prvej chvili sa to objavilo velmi nahle chvilu som to pozorovala ale potom som musela opisovat poznamky preto som uz na to nemyslela. obcas sa mi to stava este pri jednej profesorke, ale nikdy nie tak silno.

    Páči sa mi

  12. Mirielana,

    možno ste videli najprv jeho auru a potom aj jeho éterického dvojníka, niečo ako energetické telo. Vidieť ho môžete u ľudí so silnou úrovňou osobnej energie a talentom v tejto oblasti. Unavené oči bývajú inak spoľahlivý štart do “videnia aury” 🙂 .

    Páči sa mi

  13. dakujem za odpoved :o) celkom ma to zaujalo, musim sa poobzerat po dakych informaciach. myslim, ze on ma skutocne silnu osobnu energiu, pretoze z neho priam prekypuje 🙂 inak ma tak napadlo, ked s ana to spatne pozeram, ze som si den pred tym kupila lapis lazuli. moze to mat daku suvislost ?

    Páči sa mi

  14. Ahoj Helar,

    Asi pred rokom mi kamarátka kontrolovala auru, či sa nezačína niekde choroba. Vravela, že mám len trochu žltšie alebo oranžovejšie farby okolo krku až ku pľúcam. Ináč je moja aura úplne biela a žiari a okolo hlavy mám taký krúžok, ako majú nakreslené svetci a takú auru nad hlavou videla len u minulého pápeža a u mňa.
    Venuje sa liečiteľstvu cez auru.
    Chcela som sa spýtať, či náhodou nevieš, čo ten “krúžok” znamená?

    Ďakujem

    Páči sa mi

  15. Ďakujem Helar. Len vďaka Tvojej stránke som začala s praxou a to nemyslím kúzla, ale meditácie, 5 Tibeťanov, sebakontrola a všetko ostatné.
    Už niekoľko rokov zbieram a doslova hltam všetko, čo sa týka tejto tematiky.
    Stále som vedela, že mám dosť silnú energiu a musím si dávať pozor na to, čo hovorím a na čo myslím a preto som nechcela nič skúšať, aby to nedopadlo zle, nevedela som, čo všetko by som mohla zapričíniť.
    Tvoja stránka mi dáva odpoveď aj na tento strach. Všetko sa musí robiť s láskou a neublížim nikomu.

    Ďakujem

    Páči sa mi

  16. ahojte vsetci. som velmi rada, ze som nahodou natrafila na tuto super stranku, pretoze otazkou aury sa zaoberam uz dlho. da sa povedat, ze od cias, kedy som po prvykrat na zakladnej skole asi vo stvrtom rocniku zacala vidiet okolo ludi biele svetlo. bala som sa to niekomu povedat, pretoze som si myslela, ze si budu ludia o mne mysliet, ze som divna a pod. nakoniec som to nevydrzala a povedala som to mame. na moje velke prekvapenie bola z toho nadsena, pretoze jej brat sa venoval ezoterike, magii, joge a podobnym veciam, takze nieco uz o tom vedela a vobec jej to neprislo divne.
    postupom casu som vsak tomu bielemu svetlu prestala venovat pozornost.
    az kym sa mi znova “nepripomenulo”. uz ako starsia som sa raz vecer vracala v noci domov z diskoteky. isla som aj s kamaratkou a ked sme vosli do tmaveho parku, zahladela som sa na stromy pri chodniku. doslova ziarili. ako keby to boli poulicne lampy. okolo kazdeho bolo krasne biele svetlo. odvtedy sa tomu znova venujem. ibaze je to svetlo stale biele. neviem akym sposobom by som mohla zacat vidiet farebne. myslis, ze je to len o cviku?

    a este sa chcem spytat na jednu vec. daju sa nejak rozvijat predtuchy?
    vysvetlim, preco sa na to pytam. raz mi totiz predtucha, alebo nejake vnuknutie zachranilo zivot. skratene, isla som pesi, zrazu mi nieco povedalo, aby som zastavila a predomnou dopadla na zem tehla, ktoru zhodil jeden chalan naschval. keby som spravila krok, tak ma zabije. su predtuchy nejakym darom, ktory sa da rozvinut?
    vopred dakujem za tvoju odpoved
    ahoj

    Páči sa mi

  17. tak tu nieco na tuto temu “drisnem. az ked som si toto precital, tak sa mi “dojasnilo” to nieco som zacal vidiet v skole, ked som sedel v lavici a hodinu pozeral na ucitelov ako vysvetluju ucivo. vtedy som si vsimol ze okolo hlavy sa im vlni akoby nejaka energia, ci teply vzduch. proste nieco. na zelenej tabuli to bolo vyborne vidno. ale aj na bielej stene a pod. ale vtedy som si uvedomil este nieco. ze ja som to vlastne videl stale, ale nevsimol som si to. pretoze ma to neprekvapilo ze to vidim. len som si to neuvedomil. a teraz sa mi rozjasnila aj dalsia vec. TO som videl len okolo hlavy, pripadne ruk. ked som si precital, ze aura neprechadza satami konecne mi puzzle zapadli, ze preco som to videl len takto. TO vidim ako bezfarebne vlnenie okolo hlavy, ktore sa tak jemne akoby vlni. da sa to vsimnut tak, ze sa zapozerate na hlavu objektu (tam je to vidno najlepsie) a potom si vsimnite aj to co je okolo hlavy. ono to tam fakt je. a my to vidime, lenze to nevnimame. berieme to akoby samozrejmost. najlepsie prirovnanie by bolo z filmu s bolkom polivkom “Dedictvi” ze vasu …… sem taky nevidel a vim, ze ji mate. prepacte za toto prirovnanie ale asi najlepsie vystihuje podstatu a sposob ako TO spozorovat. proste ako ked sa pozerate na cloveka oproti do oci, ale samozrejme viete, ze ma taktiez aj ruky. a este jeden typ. stalo sa mi, ze u niektorych ludi som to ani nevidel, respektive som nevedel, ci to je TO, pretoze to bolo velmi podivne. bude velmi tenke, plytke, alebo to tam striedavo bolo a nebolo. takze vyberajte si zrejme optimisticky naladenych silnych ludi, pretoze oni TO vyzaruju asi najsilnejsie. mali sme ucitelku nemciny. fakt ze silna zenska, mala charizmu a VYZAROVANIE. fakt ako ked sa hovori, ze ty uplne ziaris, tak to je ONO. no. ved mozme este pokecat. a mozno vsetko to vyssie je nieco uplne ine a trepem. ale nieco tam JE.

    Páči sa mi

  18. hadka,
    ja mám práve doma veľmi dobrú knižku,sú tam rôzne techniky,ako vidieť auru..Ale ja tiež zatiaľ vidím len biele svetlo…podľa mňa sa farby dostavia cvičením..alebo je na to v tej knihe taká metóda…ale ešte som neskúšala…Takže,tu to je:

    Doporučuje sa nepriame alebo mierne osvetlenie
    Postavte pozorovanú osobu asi pol metra od matného šedobieleho pozadia.NA pozadie pripevnite nejaký lesklý drobný predmet,napríklad pripináčik alebo samolepiacu hviezdičku,a to niekoľko centimetrov naľavo alebo napravo od hlavy pozorovanej osoby.Lesklý predmet musí byť viditeľný z pozorovacej vzdialenosti asi 3 metre.
    Postavte sa do vzdialenosti asi 3 metre od pozorovanej osoby,zatvorte oči,niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite a zbavte sa všetkých aktívnych myšlienok.
    Po krátkom uvoľnení sa uprene zadívajte na lesklý predmet na pozadí za pozorovanou osobou.Pokračujte tak dlho,kým sa okolo osoby neobjaví belavá žiara,k čomu obvykle stačí niekoľko sekúnd.Stále sa uprene dívajte na lesklý predmet,kým sa belavá žiara nezafarbí.
    Akonáhle vidíte v aure farbu,môžete presunúť zrak z ohniskového bodu priamo na auru a pozorovať jej jednotlivé rysy.Ak sa behom pozorovania začne aura vytrácať,uprite pohľad opäť k bodke celý postup opakujte.AK sa vám unavia oči,na krátku chvíľu ich zatvorte alebo sa zadívajte do diaľky a potom sa vráťte k pozorovaniu.

    Inak,minule v noci potme pred spaním som skúšala jednu techniku a normálne som uvidela také akoby tyrkysové svetlo,dosť jemné,tak neviem,či som naozaj videla niečo alebo som mala halucináciu…:)))
    majte sa všetci nádherne zatiaľ ..prajem plno lásky a harmónie;))

    Páči sa mi

  19. mozem teoriu od Gilthoniel potvrdit. tiez som si TO vsimol vtedy, ked som pozeral na poznamky na tabuli a potom ma periferne uputalo to vlnenie okolo hlavy sediaceho ucitela. takze sa to spustilo aj samovolne.

    Páči sa mi

  20. marek,
    som rada,že súhlasíš;))
    nepamätám si,či som to “vlnenie” na niekom videla aj periférnym videním,ale keď sa na niekoho chvíľku pozerám alebo tak…Tiež som to videla tuším len na častiach tela,ktoré boli odhalené..No podľa mňa skúsenejší pozorovatelia vidia auru aj cez šaty.Je to písané napríklad aj v tej knihe,len ideálny je pre to biely odev,lebo farby skresľujú.Skresľuje vraj aj materiál oblečenia,ale ak je niekto skúsený,dokáže vraj rozlíšiť,čo je aura osoby a čo do toho vnáša oblečenie.
    Niekde som taktiež čítala,že farbu auru môžeme zistiť aj podľa farby,ktorú osoba preferuje.Pretože s tou farbou sú v súlade farby aury..Ale teda nie ej to podľa mňa veľmi presné..len ma tak napadlo,že to sem môžem dať:)Teraz sa snažím trénovať svoj “zrak” každý deň,tak uvidíme,kedy TO príde;))som v každom prípade rada,že sa môžem s niekým podeliť o svoje skúsenosti…:)
    majte sa krásne zatiaľ;)

    Páči sa mi

  21. ked ta teraz nad tym vsetkym uvazujem, tak aj ostatne “veci” by sa mali dat tak jednoducho prevadzkovat. ak niekto dokaze telekinezu, nemal by byt problem aby videl aj auru. alebo naopak. kedze mne sa to ze ju vidim nezda nejake vynimocne. skor prirodzene. vobec som to do teraz ani nijak inac nebral. a niekto kto ovlada telekinezu si moze povedat, ze pohnut gulickou je fakt zabavne a jednoduche.. ale vidiet auru? velmi vzdialene. zda sa, ze tieto vlastnosti s nami ziju a my s nimi zaciname zit az ked si ich vsimneme, alebo uvedomime. su nasou prirodzenou sucastou. ale ako je to mozne, ze na zemi je okolo 6 miliard ludi a z takho mnozstva nie je znamy nikto, kto by ích ovladal. zeby zapracovali tajne sluzby? :)) no. o tom sa da rozpravat a rozpravat. kto pokeca?

    Páči sa mi

  22. marek,
    sú ľudia,ktorí majú tieto schopnosti a sú aj niektorí známi…
    a máš pravdu,videnie aury vraj v človeku “otvára” psychické schopnosti,teda začneme byť jasnovidní a tak…:)

    Páči sa mi

  23. hm. a zaujimalo by ma, ako si potom teda vsimneme to jasnovidectvo. ono to tam asi uz davno je, len mi tomu inac hovorime a zabijame to svojim neporozumenim. nie je intuicia a siesty zmysel jasnovidectvo? mne napr. v zivote pomaha to, ze mi staci vidiet niekoho zopar sekund a viem tomu dotycnemu povedat, co robi ked sa vrati domov z prace, ako ranajkuje, ci cco je jeho hobby. velakrat sa mi stalo, ze som niekomu povedal len tak z prvej nieco, co bolo/je jeho zivotnym tajomstvom v hlbke jeho duse a nikdy nechceli aby to vyslo von. nemam problem vidiet na cloveku ze ma problem, akokolvek to bude kryt a usmievat sa. je to take divne. vela prezradia oci a rysy tvare. a potom staci par viet a predostrie sa mi, ako dotycny vyzera v pyzame a co si hovori pred spankom. moja polovicka ma za toto “bije” po hlave.. ze ide vyslovit vetu a ja jej ju predpoviem. no zabava hehe.. ale toto bude cisto asi len o psychologii nie o nejakych vlastnostiach.

    Páči sa mi

  24. jeeeej..zistila som,že tiež niekedy vidím auru a doteraz som si to ani neuvedomila. stáva sa mi to keď sa niekedy zahľadím “do blba” bez rozmýšľania sa dívam na nejakú vec, všetko ostatné vnímam hmlisto a vtedy vidím také obrysy ľudí a vecí..myslela som si že je to len očný klam,lebo najčastejšie sa mi to stáva v škole keď sa nudím a prestanem rozmýšľať.. je skvelé,že som to zistila,lebo teraz ma to núti posúvať sa ďalej a pracovať na sebe 🙂

    Páči sa mi

  25. Marek,

    zrejme patríte k empatom – ľuďom, ktorí dokážu “ohmatať” náladu toho druhého a z nej vedia odhadnúť povahu i myšlienky. A máte pravdu – je to intuícia. 😛 A je to súčasne dosť veľké prekliatie, lebo sa na vás všetko “chytá” – každá nálada, každý emocionálny výkyv. Jasnovidci to majú vyvinuté zrejme ešte v silnejšej miere.

    Páči sa mi

  26. je to zacarovany kruh. intuiciou si zdokonalujem tento odhad a silnejsim odhadom si zdokonalujem aj intuiciu. s tym ide ruka v ruke predvidavost, odhad, “tusaky” atd.. a ano. clovek je takto dost citlivy. viem sa vzit do koze toho druheho na 100%. potom preziva, alebo dokaze prezivat osudy druhych. brani sa tomu tak, ze sa hra na necitliveho. no gulas…

    Páči sa mi

    • Madara,
      celkom OP meno. 🙂
      Pri sledovaní Naruto ságy som, mal taký smutný pocit, že škoda, že nemôžme v reálnom živote vidieť energie, ako napríklad cez Sharingan, či Byakugan. (to už bolo dávno 🙂 ) A
      dnes som zistil že tomu tak celkom nemusí byť. 😀 Dnes som sa stretol s človekom, ktorý mi v reálnom čase vedel uhádnuť pocity a duševné rozpoloženie. Aj keď som náročky si pomaly navodil rôzne pocity, a v ničom sa nepomýlil. Sme asi rok kamaráti, tak sa sme sa začali baviť o aure a dozvedel som za, že podľa jej farby a veľkosti vie tieto veci určiť. Keď som si prečítal tento článok, tak som skoro na zadok padol. Nespočet krát za život som videl presne to čo je v článku spomenuté. Iba biele kontúty okolo prstov na ruke na bielom pozadí. (veľmi slabé) A vždy som si myslel, že to je len únavou očí, alebo výplodom fantázie, či rozostrením. Určite chcem sa v tomto smere rozvíjať viac. 🙂 Prajem aj ostatným super pocit radosti z pokroku sebazdokonaľovania.

      Páči sa mi

  27. …helar, presne to čo popisuješ – teda o tej ezoterickej realite vidím aj ja(niekto je modrý, iný zas zelený, najmenej častejšia je žltá resp. zlatá farba. Viem že tí červení zú dosť žiarliví resp. oranžoví sú nejakí dosť emoc. výbušní…, dokonca vidím ako si stromy predávajú informácie.
    , poraď mi prosím.. ako s tým správne narábať.
    ďakujem…

    Páči sa mi

  28. ahojte-tato stranka sa mi moc paci..pred par ndami som bola na prednaske v kostole..velmi kostol nenavsevujem ale ted som sla..po naozaj dllhej omsi a prednaske zaroven som videla fararovi okolo hlavy biele svetlo-alebo teda svetlu farbu..naozaj ma to uputalo,prizmurila som,odzmurila a stale bolo tam..prve co ma napadlo bolo ze som videla auru ale po tom co tu citam si nemylsim ze to bolo ono-asi skor nejaky odraz svetla alebo totalna vycerpanost a moje preludy :)..ale aj tak to bolo pekne 🙂

    Páči sa mi

  29. Dusan,

    môžeš k ľuďom pristupovať podľa toho, v akom stave sú – to ti ukazuje ich aura. Vyhneš sa tým konfliktom.

    Momentálne si neviem predstaviť, ako inak by si to mohol využívať. Trénuj si toto videnie, trénuj si ho aj u predmetov. Pokiaľ zistíš, že niečo v tvojom svete “nemá auru”, môže ísť o cudzorodú energiu alebo projekciu inej vôle – a vtedy máš všasnú výstrahu.

    Páči sa mi

  30. dusan,
    ak ti môžem poradiť aj ja…napadá ma k tomu taká vec,že by si si mal dávať najmä pozor,aby si ľudí neodsudzoval…vieš,aj keď vidíš,že daný človek je taký a taký,neodsudzovať ho,ale prijať ho aj so zlými vlastnosťami…v podstate akoby len pozorovať…možno máš toto už “zmáknuté”,ale napadlo ma to hneď,ako som si prečítala tvoj príspevok,tak som to sem dala ;)…maj sa krásne zatiaľ,prajem veľa úspechov 🙂

    Páči sa mi

  31. Ked som bola mala, mozno tak od siedmich az tak do desiatich – jedenastich rokov som vzdy vidavala jednu vec: vzdy ked som si sla lahnut a mamina mi zhasla svetlo, tak asi tak do minutky som videla ako v izbe prudi neviem asi vzduch ci co…pomalicky sa prelinalo milion bodiek a lietali hore dole ale tak systematicky – nie ‘halabala’. A co bolo najstrasnejsie, teda vtedy pre mna, ze som videla ako ta energia, ci vlny tych mikroskopickych ciastociek vyletavaju Z a DO mojej mladsej sestry ktora spala vedla na posteli a tiez ked som sa pozrela na svoje telo tak to vletavalo a vyletavalo aj zomna. No vtedy ma to desilo, po case som to dokonca bez zmeny vidavala aj ked som zavrela oci aj ked som ich otvorila…stale to prudilo ako keby moje otvorene a zavrete oci nehrali ziadnu rolu. No a ked som to zacala vidavat aj za bieleho dna tak to ma uz totalne zdesilo a povedala som to mamine. Lenze ta mi povedala ze aby som sa nebala ze to je len zo svetla a mojich unavenych oci … no bolo mi jasne ze ona to nevidi a nemoze mi pomoct tak som sa prestala pytat a zacala som to SILNE ODMIETAT. Teraz to uz nevidim. A bola by som na to mozno aj zabudla keby sa mi nestala jedna prihoda. Mala som priatela, raz mal problemy so zubami a tak ho vzali do nemocnice a trhali mu zub pod velmi silnymi praskami…proste po prichode domov sa citil zle tak si siel hned lahnut. Vecer som si sla lahnut aj ja a zrazu z nicoho nic taky divny pocit ze som sa nanho musela otocit. Tak som sa otocila a zbadala som miliony mikroskopickych casti vychadzat z jeho tela a hrozne tazko az som sa zlakla, zasvietila svetlo a dobre ze som to urobila pretoze mojmu priatelovi bolo strasne zle tak sme rychlo zavolali pomoc a odviezli ho naspat do nemocnice. Nemohol sa vraj ani pohnut ale nechcel nikoho budit.
    Odvtedy sa snazim to prudenie vidiet ale marne, vzdy sa mi to podari len tak na dve sekundy a je to zas prec a ja som unavena to skusat dalej.
    Neviete mi niekto povedat co to je? Pamatam si ze som to videla az prilis cisto na to aby to bola len halucinacia. Hrozne rada by som pocula nejaky nazor na toto.
    Tak dakujem a pekny den vam vsetkym.

    Páči sa mi

  32. Silap,

    žiaľ, už som zabudla, o čo presne ide, ale je to forma energie. Neviem si spomenúť, prečo sa prejavuje ako svetielka – čo je len dôkaz, že mám sklerózu 😛 …

    Páči sa mi

      • Pozerala som si definíciu dharmy: (in Indian religion) the eternal law of the cosmos, inherent in the very nature of things. Fakt je, že v budhizme sa týmto slovom označuje aj “fenomén”, ale podľa poznámky vo Wikipédii “závislo vzniknutý”, teda kauzálne navodený vývoj. Nenašla som spojenie dharmy s aurou, ale možno som nehľadala na tom správnom mieste.

        Páči sa mi

  33. Cavte ludia, je aura aj to ked v tme vidim okolo seba(pozeral som sa na ruku)
    nieco taky ako ked sa pozerate cez plexisklo taku trochu rozmazane do biela 😛

    prirovnam to bledej priesvitnej hmle….

    videl som to asi 1-2 cm od ruky a dalsich +-10cm bola taka vrstva len trochu bledsia …. je to aura? alebo mi sibe?

    Páči sa mi

  34. ok teraz som o tom rozmyslal aj cez den za normalneho svetla a videl som ju aj tak.. ale asi len +- 2milimetre

    Aj kua ja som ale talent 😀
    A ako sa da dokazat aby som vedel podla toho rozoznat povahu cloveka alebo jeho umysli…?

    inak vidim to len ked sa niekto nehybe a zadivam sa na jeho cast tela napriklad ruku .. nesmie sa hybat inak to nevidim.. za svetla v noci vidim aj ekd sa hybe.. 😉

    Páči sa mi

  35. Mam 14 rokov.Minuly tyzden som zistila,ze viem vidiet alebo vnimat auru.Videla som ju okolo ruky kamarata.Bolo za nim cierne pozadie.Chcem sa tomu dalej venovat a rozvijat schopnosti.Preto som si aj precitala tento clanok.Prajem pekny den:)

    Páči sa mi

  36. Zdravím…
    Včera večer (takže noc) jak som išla spať.. tak som zdvihla ruku a mala som ju nasmerovanú k sebe (mám roletu na okne tak presvitalo svetlo) a ja som videla také.. nie že výboje.. ale aura sa vlastne hýbe, nie? také hmýrenie okolo prstov… to bolo tým, že sa mi už chcelo spať a unavené oči nevedeli zaostriť. Bola to aura alebo len halucinácie?
    A dneska.. vlastne teraz pred chvíľou som tiež mala unavené oči a tak som rozostreným pohľadom (ako keď sa dívate na 3D obrázky) dívala ruku, mala som ju položenú na stole. A nejak som ju nevnímala a zrazu mi tak splynula so stolom… a potom hneď som videla nejaké.. zeleno-modré? svetielka.. alebo prúdenie okolo ruky.. Možno sa mi to podarilo xD Alebo nie?

    Vlastne som sa chcela spýtať, že je na to aj nejaký iný.. spôsob ako to vidieť? Lebo keby chcem skúmať niekoho aura, tak je moc nepríjemné keď na niekoho (cudzieho) tak dlho civím 😀

    Páči sa mi

  37. a ešte aby som nezabudla 🙂 Niečo som našla ohľadom farieb :

    Čo hovoria farby dúhy…
    Základné farebné spektrum aury zodpovedá farbám dúhy a má svoju symboliku:
    ČERVENÁ – vodcovský talent, priebojnosť, silné ego, ale aj nervozita a sebaláska,
    ORANŽOVÁ – harmónia, ľahká spolupráca, starostlivosť, praktickosť, ale aj lenivosť či lajdáckosť,
    RUŽOVÁ – finančný a hmotný úspech, rozhodnosť,
    ŽLTÁ – tvorivosť, vynikajúci úsudok, spoločenskosť, ale aj tendencia klamať,
    reklama

    ZELENÁ – mierumilovnosť, reklama
    prirodzená schopnosť
    liečiť, ale i tvrdohlavosť a nepoddajnosť,
    MODRÁ – pozitívne naladenie, úprimnosť, čestnosť, ale aj ťažkosti v dokončovaní úloh,
    INDIGOVÁ – zodpovednosť za ostatných, sklony k humanite, ale tiež neschopnosť povedať „nie“,
    FIALOVÁ – duchovný a intelektuálny pokrok, ale i vytváranie dojmu nadradenosti,
    ZLATÁ (najsilnejšia farba) – schopnosť tvrdo pracovať a uskutočniť takmer všetko, pokoj, osobné čaro.

    Páči sa mi

  38. ahoj helar..chcem sa spytat..včera som natrafila na tuto stranku,celkom ma to zaujalo tak som len zo zvedavosti skusila ci tam nahodou tu auru neuvidim..netrvalo mi to dlho a okolo ruky som mala cosi biele,vzdy ako som zaostrila tak to zmizlo,ale ..myslis ze to bola aura?lebo vidim to len pri dennom svetlu v tme zatial nie..a myslis zeby som sa ju mohla naucit vidiet tak skoro?..a este ze skusala som aj s roznymi kameni,ale auru stale vidim len bielu,..nie je to okcny klam?..vazne neviem co si mam o tom mysliet..mam vtom pokracovat,lebo dneska som sao to pokusala vela krat a dost stoho stipu oci:D…no kazdopadne velmi ma to potesilo,sice neviem ci je to skutocne ta aura ,takze prosim odpis:)dakujem

    Páči sa mi

  39. Nicky (00:20:57) :
    Ahoj len ti chcem povedat ze auru si urcite vydela takot som ju podobne zacinal aj ja vydiet neboj sa nieje to ocny klam a oto v tom ide ked si bude shovorit ze to nieje to tak to ani dobre vydiet nebudes musis byt o tom presvecena as potom tot ak bude ale prakticky si ju vydela …… len tak dalej nikomu to ide horsie niekomu menej ale tutov ec ma vsebe kazdy ide len o to presvecenie ze tam je … to co ches vydiet alebo robyt…. ja som z aurou nemal neky problem aspon ju trosku vydiet proste som ju zacal vydiet heh …

    Páči sa mi

  40. Mikka. Tak presne toto, čo si posísala vidím tiež. 3D pohľad, splynutie ruky s pozadím-akoby to boli iba zmixované energie. Aj tie farby- zelenomodré “prúdenie” okolo ruky. Presne. To isté mám aj okolo nôh (večer to vidím, ked sa sprchujem).

    Páči sa mi

  41. …hmm presne to widim aj ja.. napriklad wcera wecer…unawene oci..kuk do blba.. atd.. :D.. bolo to aj so zamerom widiet auru ..a celkom som sa potesila ked som widela na ciernom podklade to bolo cierne prieswitne ale na bielom to bolo pekne zelene ..a cim dalej a dlhsie som trenowala tym rychlejsie sa mi zobrazowalo to zelene asi newem niekolko mm pri prstoch a ked som rukou pohla tahalo sa to za rukou :D..alebo som prilozila na stranku s pismenkami w knihe ruku tak sa ohybali za tym pismenka :D. dost sranda.. ale ked osm sa diwala dost dlho tak za tou zelenou sa mi jawilo nieco bledomodree.. noo..potom som to skusala na mame..ona mala nieco zlte okolo hlawy …a nechcela mi verit ale mne je to jedno.. :D..teraz to widim aj za normlanych okolonosti ale wiem ze som to widela aj ked som bola mensia wlastne wzdy ale iba take prieswitne..nie zelene 🙂 inac mam 15 :D.. nesibe mi nie?

    Páči sa mi

  42. inak robila som si test na to aku mam farbu aury a wyslo mi ze levandulova 😀 citala som si aj charakteristiku toho cloweka a celkom to na mna sedi.. noo ..tak by som mala vidiet nieco fialkove nie? 😀

    Páči sa mi

  43. To mona :
    🙂 No už som si myslela, že to nie je aura. Lebo by sa mohlo zdať, že je to len… neviem či poznáš tie optické klamy, že keď sa dívaš na nejaký čiernobiely obrazec a nasledne sa kukneš na bielu stenu tak ho tam vidíš… a keď sa snažíš zaostrovať na ten obrazec tak sa okolo neho vytvárajú akoby také hmýracie sa obrysy.. ale keď som to znova skúšala, tie obrysy sú šedé, takže máš pravdu 😉

    Páči sa mi

  44. Ahoj chcem sa ťa opýtať na takú vec.Viem že mám dar auru vidieť. ale
    keď sa pozrem na vec alebo cloveka tak vidim napriklad:
    Lava strana je bielo modra potiahnute okraje toho cloveka par mm od tela
    Prava strana oranzovo zlta tiez ale na druhej strane a takto skoro u vsetkeho.
    I ked raz som sa dival ne jednu osobu a tej aura vystupila asi 2 cm od tela na ruke a plapolala ako ked zapalovac das na minimum tak taky ohen ibaze svetly.
    Nevies preco to uz teras tak nevidim? chyba mi meditacia?uvolenie? vidim jin a jang v duchovnej forme? porad co to je

    Páči sa mi

  45. A ako si mam tuto schopnost trenovat? uz viddim tuto pociatocnu auru vsade! ved to je nazblaznenie!a vsade tie iste farby a zistil som ze vo svetle vidim auru lepsie ako za tmy.Napriklad aura u ludi tato pociatocna sa mi vybavi ihned!! aj ked nechcem to je akokeby som to mal zapnute stale.proste to vidim a hotovo ziadne ze teras vidim a teras nie.. porad ako si to udrzat a nezblaznit sa s toho.Je to uzasne.videm na ulicu a tam je iny svet…

    Páči sa mi

  46. Ludia ste uplne na dobrej ceste heh ked zacinate vydiet vzdy s ahovori ze desat gramou skusenosti praxe je viac ako tuny precitanych veci ……Inak auru najlepsie vydiet na slnku …… v tme je velmi tasko rospoznatelna ale kazdopadne je tu stale a okolo vsetkeho(O:pretoze vsetko ma neaku svoju podstatnu energiu (O:

    Páči sa mi

  47. Vydiet to moze kazdy a ke dmas petnast heh o to je to lepsie eheheh pochopis preco nieco na tom je ja mam sedemnast napriklad iba na veku vobec nezalezi lidicky hhehe…………….

    Páči sa mi

  48. no to si aj ja myslim ze nezalewzi na veku .. 🙂 …este sa do toho moc nevyznam .. ale ..zistila osm ze ked sa na nejaku wec dlhsie diwam ale zaostrene normlane tak vidim aj tak tu auru .. 🙂 a momentalne je moja mama zo mna na vetvy ked zistila ze skusam telekinezu 😀 .. noo ale sak nech si mysli co chce :D.

    Páči sa mi

  49. ahoj aj ja niekedy vydim také biele bodky myslím si ,že je to v pohode a prvom rade sa toho netreba báť,ked som to videla 1krat mala som asi 9 rokov a ležala som chorá s teplotami v posteli možno je to nejaké energetické upozornenie.inač aj ja vidím auru a už aj farebne je to naozaj všetko o cvičení a trpezlivosti samo sa nič nedeje

    Páči sa mi

  50. Podla testu by som tiez mala mat levandulovo/ fialovú auru. Popis osobnosti na mna celkom dosť sadne. A tiež mi nejde do hlavy, prečo na sebe nevidím levandulové farby , ale zelenomodré. Ktovie, možno je to len nejaká spodná vrstva,…

    Páči sa mi

  51. Na všetkom nie, len na mne. Na iných ludoch som neskúšala, lebo to vyzerá trápne 😀 Na mne to má zhruba 4cm, ale rozplýva sa to aj dalej do stratena.

    Páči sa mi

  52. Ahojte!

    Mám len taký dotaz… Dávnejšie som sledovala obhorenú červenú sviečku na bielom podklade a mala jasnú krásne zelenú auru… Dnes som ale sledovala ešte celú červenú sviečku (zhodou okolností presne takú istú ako tá, čo bola obhorená) a tá mala tyrkysovú, alebo takú do očí bijúcu modrú auru. Len by ma zaujímalo, či to môže byť tým, že tá prvá sviečka už horela, alebo to bolo mojimi očami a nejak divne som na ňu kukala 😀 Môže mať taká istá vec inú auru ak sa zmení jej tvar/hustota, alebo proste energia??

    Páči sa mi

  53. Ahojte, ešte som sa nedávno dostala k informácii, že ak človek pozerá dlhšie na nejaký objekt, na sietnici sa po chvíli automaticky premietne protikladná farba spektra než je na objekte. Vraj to, čo je v oku citlivé na farby sa “civením” 🙂 unaví a kompenzuje to opačnou farbou. Kedže pohlad človek neudrží úplne bez žiadneho pohybu (aj nevedomého), spôsobí to rozptyl okolo pozorovaného predmetu- aj neživého- a spôsobí tak dojem žiary. Pochopila som to tak, že ak pozerám tým 3D pohladom napr. na červenú figúrku, vzápatí sa táto figúrka premietne na pozadí v zelenej alebo modrej farbe (neviem teraz ktorá je na spektre k červenej opačná) . Ale uvidím len jej rozptyl, nie úplne celú- lebo tú skutočnú -červenú figúrku pred nou rýchlo na moment neodstránim, aby som videla celý farebne protikladný odraz .
    Takže výsledný efekt tejto srandy, ktorý nakoniec vnímam, je červená figúrka s modrou/alebo zelenou? “aurou”.
    Teraz si nie som istá, čo z toho, čo vídím je len o optike a či som vobec svoju auru zazrela 😀
    Čaute!

    Páči sa mi

  54. Zlatusik tak to by som bol potom farboslepy:D:D:D:D ty tvrdis ze je to tak jo? tak ako je mozne ze na lavej strane cloveka vidim zlto oranzovy neon a na pravej modrobiely neon?? a ten clovek ma pritom to iste satstvo alebo pripadne kedze som na dovolenke pri mori len cisto na tele. 4 proti tvojim 2 vysvetli mi toto:P a svoju auru si zjavne videla.
    Takze to mame viaceri len neon a rovnaky na vsetkom.Ktovie cim to je ale kazdopadne niesom sam:-)) tak HELAR vyjadrite sa nam uz? co to ma znamenat?
    Boli by sme zrejme vsetci vdacny.

    Páči sa mi

  55. Aurawiewer, netvrdim, ze to aura nie je, ale iba to, že si bezne v nasom oku funguje aj takýto optický jav. Neviem, co vidís, nevidím to tvojimi ocami, tak sa nemozem ani nejak vyjadrit. Iba neviem, ktoré vnemy v mojom kukaní sa sú aura a co je mozný ocný trik 🙂 Asi treba mat oci na stopkách 😀 Ahoj, uzi si more.

    Páči sa mi

  56. ooch :DD noo je to blbee 😀 ale podla mna to co som videla okolo svojej ruky nemalo nic s optickym klamom spolocne :D.. inak som niekde citala ze aj farby maju svoju auru .napr. cervena ma zelenu ,zelena oranzovu a modra zltu.. 🙂 ja som to skusala a pozerala som sana weci wo farbach cerwenej zelenj a modrej a vobec som nemusela tak dlho civiet poza ten predmet tak aby som videla opticky klam nejaky 😀 ..za par sekund som videla ich aury 🙂

    Páči sa mi

  57. Hm uz tu tarame dve natri takze znova otazka:
    VIE NIEKTO PRECO TU NIEKOLKY VIDIME TO ISTE ZIARENIE TYCH ISTYCH FARIEB NA VSETKYCH VECIACH?
    PS: Najviac vyzaruje auru mesiac.Tu v bulharsku ma magicku moc co je nadherne.

    Páči sa mi

  58. Mesiac odráža slnečné svetlo a tú jeho “auru” spôsobuje aj naša atmosféra. Mimochodom pozrite si v noci hocičo, čo svieti. Aj pouličné lampy. Ja vždy okolo nich vidím nielen žiaru, ale aj bublinu z dúhy, ktorá ich obklopuje a tá niekolkonásobná -niekolkovrstvová dúha sa rozptyluje dostratena do tmy v prostredí . Aj okolo mesiaca je takáto dúhová “bublina”- obklopuje jeho žiaru a stráca sa táto dúha v tme. Rovnako to vidím aj na hviezdach, na semaforoch, na reflektoroch aut,…proste okolo každého svetelného zdroja. Aj doma okolo svetla, čo vyžaruje z lustra je dúha…To je proste farebné spektrum svetla. Vlastne aj my sme svojím spôsobom svetelné bytosti, tiež sme hmotná pochodujúca dúha 😀 -z energetického hľadiska.
    Možno je to , čo na svojich telách vidíme všetci rovnakej farby , predsa len nejaká spodná vrstva našej aury . Možno je táto vrstva univerzálna. A možno dalšie vrstvy za nou už sú u roznych ludí odlišné- každý má rozne zastúpenie pomerov farieb.

    Páči sa mi

  59. neda mi sa neopytat.Po precitani tohto clanku som si nieco uvedomila.Stale ked som mala unaveny zrak a pozrela na svoju ruku,akoby som videla jemy len niecoho bieleho priesvitneho okolo nej.Niekedy sa stavalo ze to nebolo biele,ale malo to 2 pruhy farebne,lenze stale to bolo velmi jemne.A ked som sa na to sustredila zmizlo to.A zasa ked som na to pozrela len letmo,videla som to.Stale som to priszdzovala len tomu ze mam unavene oci a mam si odpocinut,ze je to ocny klam.Ale nemoze to byt aura alebo nieco take?

    Páči sa mi

  60. mno heej,len som si myslela ze mam daco s ocami alebo,co,radcej sa spytam (:D) ja vidim nieco belave a ked zaostrim tak na sebe take levandulove alebo co.A na kamoske som zbadala modre ked som sa sustredila…Tak neviem,asi sa tomu zacnem venovat (XDD)

    Páči sa mi

  61. modre vidim na kazdom ale ja vidim prakticky podstatu veci.ja vidim presnu polku zakladnej aury takze vidim teplo a chlad nieco ako jing a jang tak si zbadala zrejme ozaj jej pravu podstatu.. skusaj trenuj a najdi si napoj na otvorenie tretieho oka len pozor aby si tam nemala psychotropne latky! ten napoj je bez nich co je zaujimave.nieze si slahnes ganju alebo daco podobne.. 😀
    trenuj a myslim ze hlavne pomaha tomu meditacia.

    Páči sa mi

  62. mno dik za radu xD skusim ten napoj XD a dnes sa mi stala taka zvalsnost.ked som sa kupala,zahladela som sa na svoju ruku a videla okolo nej zelenu akoby neonkovu ziaru a pochvilu aj dalej od ruky a ked som nou pohla tahalo sa to za nou.A aj v polotme mi ruka trosku svieti ked sa zapozeram.Nechapem ze som si to nevsimla skor a pritom sa mi to stavalo.(fakt som si myslela ze mam daco s ocami :D)

    Páči sa mi

  63. alee ved vsetci vidime skoro to iste :D:.. skus citat komentare 😀 ..noo a ja som minule w uplnej tme swietila mobilom na ruku a viddela som auru wacsiu nez predtym..dalej od ruky :D.

    Páči sa mi

  64. Ahojte,

    mam vybornu knihu, ktora sa vola Ako vidiet a citat auru. Myslím ze je vydana len v cestine, je od Judith Collinsovej, ona sama vidi auru uz odmalička. v taj knihe opisuje ako sa mozete naucit vidiet auru, su tam na to cvicenia. Su tam aj vsetky farby, ktore mozete vidiet a opisane co znamenaju. je to naozaj vyborna kniha. z aury sa da vycitat velmi vela veci. clovek moze zistit choroby, naladu vlastnosti cloveka a vela ineho. kazdemu ju vrelo doporucam.

    Páči sa mi

  65. ahoj helar pred chvilou som sa pozrel na svoju ruku oproti monitoru notebooku, trochu som rozostril (alebo skor zaskulil 😀 ) a videl som take to, ako z predatora 😀 myslim ze to bolo take do zlta a priesvitne, moze to byt aura?

    Páči sa mi

  66. Ja ich mam precitane skoro vsetky.
    Hm oproti notebooku? skus najskor oproti bielej stene podla navodu rozostrit zrak a dat tam nejaky predmet a ak okolo neho auru uvidis tak gratulujem a ak nie tak treba pracovat na otvarani epifyzi alebo tretieho oka:-)

    Páči sa mi

  67. Ja mam taku otazku. Par rokov dozadu som prvykrat videla auru, bola som na jednej akcii a mala som uz znacne unavene oci a ked som stala v skupinke ludi zrazu som nad nimi videla ich aury. Videla som im take luce svetla nad hlavami a okolo krkov. Potom dlho nic, sem tam nieco a teraz posledne dva mesiace to vidim skoro stale. Opisala by som to ako ako vzduch ktory sa vlni nad ohnom, take nieco. Vidim ked sa clovek hybe tak ten “zvlneny vzduch” ide za nim ako napr. plamen sviecky ked do nej fuknete. Vidim to okolo hlavy, z prstov na rukach, od kolien, ked clovek sedi. Nie som si ista ci je to ono, resp. ktoru cast aury vidim, lebo farby nevidim. Ako by som mala dalej s tym co vidim pracovat? Ak je to aura, chcela by som sa zdokonalovat. Inak som sa o videnie aury nejako nesnazila, prislo to same. Dik za odpovede.

    Páči sa mi

  68. Lucia,

    Helar na nas nema cas tak ti odpoviem ja.
    Ten ,,zvlneny vzduch” je zakrivenie a onedlho by si mala vidiet aj auru.
    Trenujem si videnie mesiac a uz ju rozoznavam obcas aj farebne.Inak stale vidim len podstatu.Skus si kupit nejake knihy o tom.A otvor si hlavne tretie oko.Ktore zrejme otvorene mas.Ja som akurat na ceste do mesta pre ametyst ktory ho otvara.Meditacie otvoreniu pomahaju a nezabudni ked sa pozres na najaku vec ktora je od teba najlepsie 2 metre rozostri pohlad a divaj sa kusok za to ale stale nezaostruj.Ja sa tak viem pozerat permanentne.
    O auru som sa zacal zaujimat asi 5teho-augusta videl som uz teras po mesiaci auru stromov auru oblohy ktora je mimochodom fialova az ruzova okolo nohy som si dneska videl tyrkis medzi prstami zasa cervenu.
    VER TOMU!TRENUJ TO!A MYSLI POZITIVNE! tieto tri veci ti odomknu branu k aura videniu.Lebo oko sa otvara len dobrym ludom a ak ju vidis tak dobrym clovekom nepochybne si:P ide mi bus koncim ozvy sa ako to dopadlo papa

    Páči sa mi

    • Ahoj,

      chcel by som sa naučiť, ako otvoriť resp. aktivovať tretie oko. Neviem či vôbec auru vidím, ale keď sa tak zadívam napr. na kvet, vidím akoby také dačo priesvitné keď sa pozeráme na sviečku a nad ňou. Veľmi by som chcel vidieť auru. Poraďte pls.

      Ďakujem.

      Páči sa mi

  69. ja vidim asi dva cm okolo seba bielo priesvitne svetlo a to zalezi na pozadi vie mi niekto poradit ako si zlepsit videnie aury okrem elixiru z ametystu????????????

    Páči sa mi

  70. Oči môžeme cvičiť aj 3D obrázkami a keďže už auru vidíš, je dobré ak budeš denne pokračovať v pozorovaní aury a meditáciou.
    Môžeš pozorovať živé aj neživé predmety.
    Ja cvičím s hocičím. Ak sedím pri PC, vidíme okolo monitoru bielu auru-energiu. Viem si ukľudniť myseľ tým, že pozorujem kvety a vidím ich auru.
    Skús to, všetko má svoj energetický obal, pretože všetko a všetci sme energiou, ktorá vybruje ináč.

    Páči sa mi

  71. inak dneska som si prvy krat poriadne precitala tito komentare a ako tak vsimam je tu dost ludi od 15 aj ja mam 15. a uz som si vsimla ze niekedy ked dlhsie cumim na ruku mam medzi prstami modre ziarenie

    Páči sa mi

  72. Nemas za co luci,

    Inac ten kamen ak si kupis najskor ocisti a potom ho daj nabit a az potom pouzivaj
    a samozrejme s mierou!inac budes zhanat labradorit aby si to zavrela.
    Ja uz vidim aj pranu.Kosmicku energiu su to take strieborne a cierne bodky na oblohe a su ich cez miliardy.

    Ocistis kamen tak ze ho das na tri dni do roztoku morskej soli
    alebo sa uvedies do meditacie a polozis si ho na ruku a budes si predstavovat ze s neho vyzaruje biele svetlo a celkovo ho naplna.
    nabit ho daj na mesacne svetlo alebo na slnko. raz alebo dva krat do mesiaca.
    cistenie je dolezite lebo ak ten kamen pred tebou drzal niekto zli tak ti to moze uskodit.Moj som cistil cez 50 hodin oboma sposobmi.

    Inak a skus aj pohybovat svojou aurou ja to mam vo forme gule a tu presuvam medzi rukami je to zabava pretoze citim ako mi naraza na dlane tak sa s tym dost dlho hram aspon ustreim na lopte:D
    Inak ja sa do hlbokych meditacii viem uviest jedine cez trance alebo tecno a to mam este bass boost pre extra dunive basy a nie vzdy mi je dovolene pozret sa na druhu beta uroven.
    skus si stiahnut nejaky trance a ak nemas ako tak ti dam ja specialny psycho trance.
    Tot vsio asi
    Jaj a auru nezneuziva a mudry taktiez nie inak sa obe otocia voci tebe.
    Inak vies ze auru ti ludia okolo cucaju? nechtiac ale cucaju. da sa proti tomu branit
    sposob sa mi nechce teras pisat nechaj sa tak ako si je to prirodzena vymena energie aspon tak to uvadza aj pani Nina Dul niektore veci viem aj s jej knih ale vacsinu mam odskusanu na vlastne kozi.
    myslim ze komantaru na dnes staci. ak ma chces kontaktovat moj email je nickmay@ber-to.sk

    Páči sa mi

  73. robila som si test na auru a vislo mi: cervena-66 oranzova-56 magenta60 zlta-75 mentalna zlata-74 telesna zlata79 citliva zlata-77 milujuca zlata-71 zelena-67 modra-72 fialova-68 levandulova-65 krystalova-74 a indigo-70, takze teraz neviem aku vlastne mam . myslite ze asi tu v ktorej som mala najviac bodov????????? a ece minule som sa zahladela do vzduchu a videla som nespocetne vela akoby takych malych priesvitnich bubliniek myslite ze to bol nejaky ocny klam alebo odraz svetla???????????

    Páči sa mi

  74. Tak tolko aury zlatej nemal ani jezis :D:D:D kde si si ten test robila?
    Urcite je to capina lebo tolko zlatej fakt nema ani papaez ani jezis.Indigo je viac pravdepodobne ale tolko druhov aury? ja mam 4.
    Ak chces vidiet ozaj svoju auru pred tym ako sa ju naucis vidiet sama tak chod na auracentrum.sk a oni robia fotky.
    Tie bodky to su prana a tie vidim aj ja kazdy den nezalezi aky je den proste to vidim furt je to kosmicka energia ktora nas naplna a prudi do nas cez nase cakry.Ale aj tak nejaky ten test na internete ti nemoze povedat aku auru mas musis to bud odfotit alebo vidiet.. to je ako taka podobna capina minulyzivot.sk a tam mi tiez vyslo ze som bol cernoch a ze som umrel na tyfus.
    Tak som sa zacal rehotat pretoze viem o svojom minulom zivote dost a toto bola taka capina ze som sa smiechom skoro zrutil zo stolicky.
    Takze tak.. 😀
    Pravdepodobne tvoje aury:
    oranzova
    zlta
    modra
    fialova
    indigo a ak mas 15 tak indigo mas 100% a patris k nam:-) Indigovim detom.

    Páči sa mi

  75. No ja mám 12 asi pred 2 mesiacmi som auru videl len v tme dnes si ju vidím už aj za denného svetla.Nerobím žiadne cviki na auru ako keby sa mi to samé rozvíjalo alebo čo:)

    Páči sa mi

  76. Indigove dieťa?
    Tak vytaj v klube. niesi jediny kto ju ma.
    No deti od roku 1993 zacinaju mat indigo barvu lebo prechadzame na ine vlnenie tak blahozelam prejdes.
    Asi este neodsudzujes ludi co je dobre.
    A aku ma aura obloha? to je kontrolna otazka ci ju vidis. a chcem vediet aj auru mesiaca potom ti uverim.ja ich totiz vidim.

    Páči sa mi

  77. Aurawiewer!
    Cauko. co sa týka tých kameňov, prečo si vyššie napísal, že : “inac budes zhanat labradorit aby si to zavrela.” Prečo ? Čo labradorit zaviera tieto mimozmyslové vnemy? Videnie aury? myslela som si, že to priam podopruje a aktivuje, že tretie oko otvára 😦 preto som si ho pred pár dnami aj kúpila ako náramok na lavú ruku (buddha náramok-guličky) . Tak mám ho teda odložiť? Chcem niečo, čo tie vnemy podporí a zosilní. Na krku nosím tanzanit. Zatial aury až tak nevidím ( len raz za čas len také krátke nakuknutie a potom nič- ale to musím byť straaaašne grogy, takže vtedy už ani neviem, či to nie je len očný podfuk) , ale chcem si to otvoriť a cez tretie oko bežne fungovať 🙂 Asi nepatrím medzi indigových, lebo som zo začiatku 80. rokov, ale hádam sa to dá pri troche snahy dohnať…napojenie sa na nové kozmické žiarenie, čo nám dopadá na planétku maminu -Zeminu.
    Tak čo povieš ktým kamenom, díky, maj sa funky.

    Páči sa mi

  78. no dneska rano som sa postavila pred zrkadlo a videla som auru tak ako nikdy predtym sice som nevidela farbu videla som iba ziarivo biele svetlo no teraz siahalo dalej ako inokedy a nadhlavou bola akoby tiez taka ziariva gula. bolo to uplne superpretoze nikdy pred tym sa mi to nestalo. a inak diky tiez som si myslela ze ten test je tak trochu pofiderni.

    Páči sa mi

  79. a inak newiem kde som si test uz robila ale robila som si test ze aky typ pozemskeho anjela som a vislo mi ze som elementarna bytost medzi ktore patria vily, morske panny, skriatkovia, morsky anjeli,….potom som si mala o kazdom precitat a mala som zistit co z toho som tak myslim ze som asi morska vila alebo morsky anjel. no ale vlastne ide o to ze moc neverim v to ze nieco take existuje tak sa chcem opytat ze ci existuju????????????

    Páči sa mi

  80. Dente,

    Ja tiež neviem všetko ale pani helar tu aj má článok že tretie oko labradorit zatvára.
    Tretie oko otvára kameň Ametyst.Bol som si ho kúpiť minule a aura žiari trocha jasnejšie.Nezabudni si ho vsak vycistit a nabit!! pred tym ako s neho budes brat elixir.
    Nezabudni ze ten kamen pred tebou mohol mat niekto zli.
    Ja keby som si mal zvolit osobny kamen tak moj Ametyst nepustim ani za nic.
    Vdaka nemu som sa po 5 rokoch konecne dobre vyspal! a to uz je co povedat.Nikdy som si nerozkopal perinu!nikdy.
    Rano prisla mama do izby.Perina odkopana,potah silny a elasticky odkopany a ja krasne vyspaty.
    Takze ak ces len tretie oko otvarat tak si kup Ametyst a nos len ten a vsetko opakujem vsetko S MIEROU!!Labradorit odloz do suflika ak by si nechcela viac auru vidiet.
    Ten druhy neviem to sa opytaj helar ale ametyst chrani aj proti pobosorovaniu.Myslim ale to som este neskusal ze ta obrani aj proti mudram.
    Taktiez ak si obcas druznes tak ti pomaha vyrovnat sa s alkoholom. Ale neskusal by som to:D ak radsej tak nepit!
    takze co robit?
    1.Labradoritu sa podakuj a odloz ho.
    2.Kup si ametyst a vycisti ho a nabi na mesacnom svetle.
    3.S MIEROU si otvaraj tretie oko.

    FREYA,

    Ako som spominal vyssie VSETKO S MIEROU.
    Zabudas mysliet!Ano aura existuje otom niet pochyb.Ale prenes sa s krajiny zazrakov spat na zem.
    Aj tretie oko otvorit je fajn.Urci si cas kedy ho otvaras a nesur ho!
    A tie zarucene ,,testy” ti moze spravit hocaky ***clovek.
    Mozem ti povedat ze som uz stretol kadeco.Aj cloveka ktoreho rei-ki
    dotiahlo na psychyatriu.
    Prehnal to chudak.
    Ale neni tu dovod na paniku!Ak auru vidis a nevadi ti to tak s tym budes vediet zit.Casom sa naucis zapinat a vypinat ako to volam ja DRUHY SPINAC.
    Ako vsetko chce to trocha cviku.
    Zadarmo ti nikto nic neda.Jedine tak jednu po hube a aj to si zaplatis so zdravotnej:-)

    Finito ozvite sa keby daky problem vyriesime a naucime daco nove kazdy od kazdeho.
    Inac FREYA akej farby je aura oblohy?Ja ju vidim len som si nie isty ktora dimenzia to je.

    CIAO!

    Páči sa mi

  81. aurawiewer
    no tak som sa teraz prvy krat isla pozriet na tu auru oblohy lenze mi to akosi nejde pretoze vzdy ked sa o to pokusim tak vidim iba tie priesvitne bublinky no asi to bude tym ze ece nemam take dobre videnie pretoze auru vidim najlepsie na sebe na ostatnych iba ked sa prizriem aj to taku slabu a potom iba na niktorich veciach napr. minule som videla zelenu na cervenom kombiku alebo na dreve raz modru . inak aj ked newidim farby sem tam sa mi zda ze ta moja je skor s tich studensich farieb ako napr. : modra, fialova, zelena

    Páči sa mi

  82. Auru vidim od malicka akurat v prerivanych intervaloch a az teras som s tym zacal poriadne cvicit.Nie nekontaktoval on velmi dobre vie preco.
    Vidim eterickeho dvojnika a obcas mam zablesk aury taky rychli ze to skoro nevidim.
    mala by si vidiet
    1.Etericke telo alebo etericky dvojnik vystupuje od 1 do 20-50mm a myslim ze je u kazdeho rovnakej farby.
    2.Zdravotne telo – Aura podla toho poznas ako sa danemu cloveku dari.
    3.Astrálne,mentálne a Kazuálne – si majster v aure a si nieco ako eros na spev.To je ta najvacsia jemnohmota.
    Tie bublinky nechodia ti nahodou aj pred oci v podobe takych podlhovastych priesvitnych sem tam hnedych tak jemne bubliniek?
    teda ze mas dlhuu priesvitnu bublinkuokolo nej vacsiu a okolo nej male?
    a ked sa nato kuknes tak to zdrha?
    Ja vidim este na oblohe prvu dimenziu s niekolko desiatok mozno stovak.
    Mimochodom moj ametyst mi robi dobry spanok. skus to aj ty ale nezabudni na cistenie a na nabijanie.
    Skus auru aj pocitit ja sa s tym rad hram ked citis taku loptu medzi dlanami.
    Ale nezabudni pravdu od lzi len velmi tazko odlisis.Never zasa vsetkemu (dotazniky,testy na internete,)
    proste sa snaz vidiet ju a byt dobrym clovekom.
    Inak a pozri sa este raz na seba dobre.Mas na sebe indigo?
    ak hej tak vitaj v klube indigovych deti.
    Teras tu budem uz len vikendy ale ak mas akekolvek otazky alebo potrebujes radu :
    nickmay@ber-to.sk
    miroku@centrum.sk
    Pomozem.
    Inak asi vsetky deti po 93 roku su indigove ale rodi sa ich cim dalej viac.
    Jemnohmota asi zacne prevladat.Uz len to ze sme zacali vidiet auru len tak z nicoho nic.
    A vidis niekedy na oblohe tak vela bodiek striebornych alebo ciernych??? tak to je prana energia.Jedno preverene medium mi povedalo ze je mozne nejest nepit a zit.Ale to by som neskusal niesom indicky fakir ktory strci hlavu na mesiac pod kachlicky na dakej tej indickej ulici typickej…
    Vidime sa bud dnes o desiatej alebo az v piatok tento tyzden.
    CIAO!

    Páči sa mi

  83. no toho eterickeho dvojnika vidim dobre myslim ze s tym jedinym nemam problem. s tym ametystom neviem spim s nim uz dlhsiu dobu ale zmenu nejak vyraznu nepocitujem asi to bude tym ze ho nedobijam moc casto. no na tie bublinky som sa moc nepozerala ale niekedy ked sa sustredim na tie co su blizsie tak akoby boli rychlejsie a akoby na mna padali ale to ostatne som si moc nevsimla. a k tym indigovim detom neviem ci mam na sebe indigo bo nevidim farbu iba niekedy ked sa dlhsie bez zmurknutia pozeram medzi prsty tak sa mi zacina trochu javit farba lenze na to zmurknem a ako som spominala zda sa mi ze su to tie modraste odtiene. no a nemyslim si ze takmer vsetky deti od 93 su indigove pretoze som citala ze je to ojedinele a ze as teraz su castejsie ale aj tak su ojedinele a vraj tietodeti maju speci znaki tak neviem ci medzi ne patrim prave ja ako si to zistil ty?

    Páči sa mi

  84. My to mame v rodine 🙂
    Uz prababka rozhanala aurou oblaky.
    Tak sa to medzi nas podelilo takze preto.
    No ja som si dal vykreslit auru u jedneho prevereneho media ktory ozaj vie co robi a vysli mi dost vysoke farby a medzi nimi indigo.
    A akej farby ho vidis? ja ho vidim na lavej strane oranzove na pravej modre a to u vsetkeho.Mas to aj ty tak? ze okolo vsetkych veci rovnaka farba?

    Páči sa mi

  85. som sa pokusala pred chnilou vidiet tu auru oblohy ale stale mi to nejde pretoze sa mi ju dari vidiet iba na ukoncenych veciach ktore maju okraj takze sa mi to tak skoro nepodari. tak som sa zapozerala na jeden mrak a na nom som videla nadhernu sito moeru auru ktoru som videla vo vecom rozsahu ako na inich veciach a na okrajoch mala miestami zelenkavy a fialovy nadich. dneska mi asi minutu ,,piskalo” v uchu minule som citala ze to nieco znamena ale uz si nepametam neviete to niekto? a inak ked som si prvy krat precitala o aure tak som ju videla az do nedavna stale rovnako az teraz som sa na videnie viacej sustredila a uz ju zacinam vnimat trochu silnejsie dobry pokrok behom stiroch dni si myslim. a k tim bublinkam ktore vidim ano myslim si ze niektore ako by boli z viacerych ako obal a ano sem tam su aj podlhovaste

    Páči sa mi

  86. no a dneska na hodine biologie som cumela na ucitelku pretoze oni su jediny na ktorich mozem cumet bez toho aby si niekto nieco vsimol som zbadala ze vidim nebol to etericky dvojnik myslim pretozze toho vidim hned blizko tela ako 1. vrstvu lenze teraz to bolo asi 20-25cm od nej akoby taka bublina ktora bola ohranicena takym myslim slabym zltym svetlom a medzi telom a tou bublinou to bolo priesvitne ta bublina sa tak nepravidelne sem tam zavlnila okolo nej ale to som videla len chvilu a potom to zmyzlo ale nemyslim ze to bol etericky pretoze toho vnimam inak. neviem ci ti to neni moc osobne aurawiewer ale kedy si sa narodil alebo teda kolko mas rokov nemusis odpovedat ked neces

    Páči sa mi

  87. Cau, freya! Ako ti píska v uchu? Stále a silno alebo slabo, či občas?
    ja neustále počujem v ušiach “pískanie”- zvuk takého typu ako ked beží telka a počuť ten permanentný vysokofrekvenčný zvuk na pozadí- až na to, že telku nepozerám, nepohybujem sa v jej blízkosti a počujem to aj tak akoby v hlave- aj ked som vonku, vonku, kde nie sú elektrospotrebiče, aj ked zaspávam, znie to úplne stále a permanentne, monotónne, stačí si to len uvedomiť. Roky rokúce. rozmýšlala som čo by to mohlo byť. Počula som, že je taká ušná vada- “ušný šelest”, ale to neviem, ako sa cíti, či je to zrovna ten zvuk. Ludom vraj hučí v ušiach, ked majú vysoký krvný tlak. Lenže ja ho mám trošku znížený až normálny a ten zvuk nie je hučanie, ale monotónne pískanie vo velmi vysokom tóne. Nijako mi to nezavadzia, ak si to zrovna neuvedomujem- zaoberám sa niečím, tak si to ani nevšímam, zabudnem na to. Počujem to jasne a silnejšie hlavne vtedy, ked sa na chvílu ponorím do svojho vnútra. Ale čo to je, to by som tiež rada vedela. Isto sa to dá nejako rozumne vysvetliť…
    Mimochodom, videla som si auru- konečne tentoraz už viem, že toto nebol len nejaký očný trik, lebo ten sa prejavuje inak ako to, čo som videla. Je jasnej a velmi tmavej modrej farby, v ktorej akoby boli primiešané odtiene zelenkavej, červenkastej, taký mix, dokopy to pôsobí ako farba hlbokého (ale čistého) mora-ten odtien. Taká azúrovo- indigová. lenže v noci po tme mi svietila celá ruka akoby za nou bola žiarovka. Toto svetlo ale bolo zlatisté- ako býva normálne aj okolo pouličných lámp- také zlatistooranžové chumáče svetelnej hmly. Ale nepatrím medzi generáciu, čo má teraz 15 a menej. Mám 23 😀
    Ešte som zabudla- pre Dente- labradorit normálne nosím a nemám pocit, že by mi uzatváral vnímavosť, skôr naopak, okrem toho znižuje moju precitlivelosť na energie okolia, ktoré zvyknem absorbovať ako anténa, čo je pre moje fyzické telo a zmysly super úľava. Proste balzam na dušu 🙂 Mala som ho na sebe aj vtedy, ked som si obzerala tú auru. Ale neviem posúdiť, či má na videnie aury nejaký vplyv.
    Ahojte.

    Páči sa mi

    • Ahoj 🙂 to s “piskanim” v uchu mam aj ja ..tiez by som to presne tak isto popisala ako ty…myslim ze som to pocula stale ale neuveomovala som si to..a teraz to tak viac vnimam …nevies co to je?? lebo dlho po tom patram

      Páči sa mi

  88. Ahojte, ja som sa o auru zacala zaujimat asi pred rokom, ked som si precitala jednu knihu… chcela som sa ju naucit vidiet… teraz ked sa pozriem na nejaky predmet najskor vidim len biele svetlo naokolo, asi 0,5 cm siroke a ked chvilu nezmurkam tak sa sfaarbi povacsine do modra a trochu sa rozsiri…. medzi svojimi prstami vidim zelenu a na koncoch modru az fialovu… zatial to neni nic extra ale snazim sa to rozvijat..

    Páči sa mi

  89. mona
    no neviem ci myslis to iste co ja pretoze u mna sa to stane mozno maximalne 10 krat do roka a je to akoby mi znicoho nic zalahlo ale iba v jednom uchu a tiez akoby som pocula vissi monotonny zvuk a neboj sa nestava sa to len tebe i ked newiem ked hovoris ze tebe skoro stale ci to nema inu pricinu ale citala som nieco take mozno teraz trepnem ale myslim ze to bolo v tejto suvislosti a ci je to vobec pravda ale ze sa preladujes na nejake ine vibracie ci coto. a aj ja vidim tie farby takmer tak isto ako ty som to vissie pisala. ale nemyslim ze videnie aury nejako zavazne suvisi s tym ci si indigo dieta pretoze to videli ludia uz pred tisickami rokov a indigo deti sa rodili aj pred 93 akurat teraz sa ich rodi trochu viacej a ako pisal aurawiewer ich populacie bude zrejme narastat pretoze sa uz zaciname preladovat ja sama vidim auru aj ked nie zrovna najlepsie a nemyslim si ze som hned indigo preto ze to moze videt takmer kazdy ked chce a nauci sa to, pretoze som v jednom casopise zaoberajucom sa takymito podobnymi vecami, prirodou, atď…citala ze tieto deti maju nejake speci znaky uz si to presne nepamatam ale neviem akoby som to mohla zistit jedine asi dat si to zistit vykreslenim alebo odfotenim aury ale na to aby si bola indigovim dietatom by sa ta farba mala viskytovat vo vecsej miere, mala by prevladat

    Páči sa mi

  90. gilthoniel
    aj ja som tak asi pred 4 mesiacmi zacinala najskor iba to biele svetlo ktore som potom ked som ho zacala lepsie vnimat povazujem za eterickeho dvojnika pretoze to vidim u kazdeho rovnako vzdi biele svetlo niekedy aj trochu domodra a ked sa ta osoba pohne tak akoby sa to svetlo za nou tiahlo a tak trochu kopirovalo obrys tela

    Páči sa mi

  91. Freya, ahoj!
    K tomu uchu 😀 : Už teraz asi viem, čo myslíš 🙂 Občas sa stáva, že to ludom zalieha a piští, mne tiež- ale veeeelmi zriedka- už ani neviem naposledy kedy- či vobec v tomto roku- asi ani nie. To je normál, nemaj boja. Má to niekedy niečo aj so zmenou tlaku v ušiach- ked sa snaži vyrovnať, ale nie je to nič nebezpečné. Ja zalahnuté v ušiach vôbec nemám, počujem jasne a čisto, bývam velmi citlivá na zvukové vnemy (som auditívny typ- aj pri učení potrebujem veci počuť, tak si najlepšie pamätám). A to pískanie znie stále cez všetko akoby na pozadí, ale nemá to rušivý efekt. Je to presne ako pri tej televízii, čo som spomínala. Počúvaš a počuješ zvuky z telky, ked je zapnutá a na pozadí toho znie ten vysokofrekvenčný tón, ktorý ale pri pozeraní/počúvaní nevnímaš a diváka to neruší. Asi tak. Díky za info. Aký časák si čítala- o prírode,..? Pamätáš si názov? . Ja lúbim Vitalitu- odporúčam. Je to mesačník, redaktori sa snažia trošičku šíriť medzi ludí duchovnú osvetu. Inak bulvár a klasik tlač uplne ignorujem, je mi z toho na vracanie. Je tam plno klamstiev a manipulácie, krmia tam ludi pokrivenými “hodnotami” namiesto toho, aby im ukázali, že veci sa dajú robiť aj inak a že v živote sú aj iné sféry, ako len to, čo sa dá kúpiť, s čím sa dá “užiť si” , ako sa nabaliť, kto má akú vilu, kto je aká hviezda , kto je aká nula, ludia tomu veria a potom sa všetci čuduju, ako to v spoločnosti vyzerá. Iba samé hodnotenie a porovnávanie sa navzájom- ten je taký, ten zase onaký, toto sa nenosí, toto je “in”, ak nezapadneš do nejakej spoločensky vytvorenej šablóny, tak si švihnutý alebo blbý alebo zlý alebo nula. Len málo sa človeku ukazuje, že má aj dušu, nielen telo a ego. Aj ked v poslednej dobe sa rozširuje trend vnímania nových hodnôt. Cítiť to, dúfam, že to naberie obrátky. Aj preto chcem byť učitelka, chcem tomu celému svojou troškou pomôcť 😀

    Čaute, dobrú nocku.

    Páči sa mi

  92. Freya,
    a teraz vidis auru ako ? a robila si nejake specialne cvicenia? alebo len si to co castejsie sledovala… ja si len kazdy den pozeram na rukach alebo v skole okolo hlav uciteliek… zatial je to vzdy rovnake ako si pisala to biele az moddraste svetlo, ktore ked sa clovek pohne sa taha za nim… okolo niektorych veci vidim aj fialove alebo do ruzova… ale modra je najcastejsia…

    Páči sa mi

  93. Nazdar moje krasne pekne.. no freya takze robis pokroky mne sa prave zacina vlnit vzduch okolo ludi ale potom prestane takze este mam co dohanat.
    To modre biele svetlo je ozaj etericky dvojnik.Vidavam ho uz silnejsie odkedy mam svoj ametysts.
    Robim aj cviky na otvorenie tretieho oka a prave som si dosiel kuknut elixir na net.
    No vidis freya takze nevies vidiet jej auru tak skus mesiaca.Jeho etericky dvojnik je velmo mohutny.Mam 15 ak si chcela vediet a som 93 rocnik takze som tiez indigove dieta a svoju auru viem aku mam.no
    takze uz 4 mesiace cumis na auru freya?
    u mna je to jeden.No uvidime kto prvy uvidi zdravotne telo:P
    v kazdom pripade hodne stastia

    Páči sa mi

  94. gilthoniel no to videnie zalezi aj od toho ako sa prave citim ked sa citim slaba bez energie tak ju vidim slabsie aneviem nijake cviky nerobim pretoze ziadne nepoznam ale cvicim si videnie tej svojej pred zrkadlom tam to vidim dobre viskusaj.
    aurawiewer
    ako si zistil ze si indigo dieta pretoze aj ked si sa narodil v 93 tak nemusis byt indigo. auru mesiaca som skusala uz davno nan sa nemusim ani nejak zvlast sustredit ale ked sa zapozeram tak je naozaj dost zlatisto ziariva.

    Páči sa mi

  95. Dal som si vykreslit svoju auru jednemu panovi ktory mi lieci moj zlaty kok.
    On vedel o mne vsetko prv ako sme sa stretli.Stari rodicia zizali a ja tiez.
    Proste si ma nasiel na ,,gps mape ludi” a urcil co mi je takisto mojej mamke a pod.. no a on auru nevidi ale vie ju vykreslit no a ja som mal medzi nimi aj indigo,modru a este dve do ktorych ta nic nieje:D:D:D:D:D
    Takze tak.Cviky najdes aj na nete nemam tolko casu ich tu vypisovat.
    Takze zlatisty? skoda ze stale vidim len eterickeho.. ale tak mas naskok:P
    pocuj freya nemas icq? ak hej tak mi ho posli na email

    nickmay@ber-to.sk

    a pokecame o tom riadne.
    musim koncit.
    (ps skus brat elixir s ametystu.navod je tu na stranke)

    Páči sa mi

  96. jeezis to jak dlho som tu nebola :D.. .ja vidim okolo svojej ruky iba modre :D.. a okolo uciteliek tiez w skole :D:D.. takee zlte.. :D.ja sa s tym hram ze to taham ruku a ono to ide za tym..alebo ked citam knihu okolo ruky a wlastne wsetkeho sa mi tam wlnia pismenka uplne.. wiete jak myslim ne?:D… aa aj na tie bodky co widim wo wzduchu som sa cela spytat ale uz ma predbehli :D… a ja som januarowaa 93-jka:D.. 😉

    Páči sa mi

  97. a inak aurawiewer davnejsie si sa ma pytalkde som nasla ten test tak ten aky typ pozemskeho anjela ste je na tejto stranke nan odkaz
    a vidis aj nejake jemnohmotne bytosti

    Páči sa mi

  98. No ja som minule uz videl riadne chvenie vzduchu ked som docvicil 5 tibetanov.
    Treba cvicit a ono to dojde samo.To vlnenie inak bolo dobreho pol metra od mojej ruky.
    Ale stale sa aure nechce ukazat iba 5 cm nad nohe…:-) nevadi aspon je sranda.
    A kaktusy? mne ukazuje ako oranzovo fialovu

    Páči sa mi

  99. ja ked sa kukam na kvietok tak vzdy sa mi ukaze iba aura jej farby…co ja wem.. zeleny je kwetok takaura je oranzowa .:D.. a asi tomu newenujem dostatok casu 😦 alebo som kus leniwa 😀 … aa auru okolo weci a ruky zacinam videt aj len ked sa sustredim par sekund 🙂 ale po wiac nez par cm sa nedostanem 😦

    Páči sa mi

  100. ahoj helar. tak som skusil tie unavene oci (vcera bol domino day 😀 ) a ked som dopozeral tak som sa skusil pozriet na svoju ruku ze ci to uz konecne uvidim. nic. bol som sklamany a videl som stale len to vlnenie vzduchu. ale videl som aj nieco viac. ked som pohol rukou tak ako keby sa za nou tiahla kopia tej ruky. to ma zaujalo a hral som sa s tym asi tak 2 minuty. potom, ked som sa rano zobudil tak som sa nastval lebo mi volaky pako zrusil celu flotilu na jednej on-line hre. zavolal som kamosovi a ako tak volam tak som skusil vidiet auru postele ( 😀 ) zase nic. ale ked som sa nakoniec pozrel len tak asi tak 20cm nat tu postel, vtedy sa to stalo! videl som ju! bola asi tak 10cm nad postelou a bola zelena, svietila a pulzovala. ale nebola kriklava ale iba taka prijemne zelena tak som bol stastny ako blcha. a tu auru som ako bonus videl bez rozostrenia pohladu. asi ta skuska v noci pomohla :D. samozrejme to budem aj nadalej rozvijat nech to nestratim.

    Páči sa mi

  101. Taaaaaaak fayn konecne sa ucis:P
    Ja akurat sledujem bledomodru okolo ruky
    Haluz
    😀
    Lidi a ja som si myslel ze som cisty.:D:D
    nie coste ziadna trava ako pani helar nic.
    (sory helar):D

    to vies ta puberta
    Mohla by si dat daco nove o tej aure ak by sa ti chcelo

    Páči sa mi

  102. hmmm… no mne ide pozorovanie aury u predmetov úplne v pohode..jednoducho pozriem- vidím..
    ale akonáhle chcem zbadať niečo v okolí mojej ruky, tak to je jeden neúspech…
    no čo, nevzdávam sa, ale štve ma to 😀 u iných ľudí vidím aspoň striebristú hmlu, no u seba samej sa…nič. kruté… 😀

    Páči sa mi

  103. dnes v kostole som sa nudil tak som cumel na auru. ale farby nie a nie vidiet. ale treba len cvicit 🙂

    —————————————–
    helarforum.tk

    Páči sa mi

  104. pekny vecer helar,
    na strednej som sa venovala parapsychologii kedze som videla vela zla zlakla som sa a viac sa tomu nevenovala.
    roky pribudli a strach pominul venujem sa len urcitym veciam(bylinky,atd..)
    chcem vidiet auru vsetkymi farbami prosim ta kedy to pride?kurzom neverim..potrebujem ucitela?dokazem to aj bez cudzej pomoci?
    jediny odtien ktory som videla bola tmavomodrosiva
    zatial bez problemov vidim eterickeho dvojnika…ak nevidim auru mam na to svoje odvovodnenie..

    Páči sa mi

  105. No takze mala by si si otvarat tretie oko mentalnymi cviceniami.
    a sledovat ono to uz pride casom.
    ver mi cvicim videnie aury uz asi 5 mesiac a je to stale silnejsie a silnejsie.
    lenze vies niekto ma ten dar vacsi niekto mensi a niekto ho nema vobec.
    ja mam chvalabohu ten vacsi.auru vidim okolo vsetkeho.
    dokonca som uz aj kamaratke diagnostikoval veci cez nu.
    je to uzasne.
    vytrvas a dostanes to.
    to vies univerzum si vytrieduje tych ktory to ozaj chcu a tych co to chcu ale malo a je im to nanic.
    takze ak vytrvas uvidis.

    Páči sa mi

  106. ahoj, pocujte nechcem robit nikomu reklamu, lebo to nepotrebujeme, ale ja robim na mieste kde mame pristroj na meranie a fotenie aury a cakier. rada by som sa spytala tu diskutujúcich viac menej odborníkov, s akou doverou by k tomu pristupovali, zatial sa nam to osvedcilo. ja sama som zacala pomaly vnimat auru volnym okom , ale len velmi slabo zatial, no pracujem na tom a dufam ze to pojde.

    Páči sa mi

  107. Simi,

    zrejme ide o Kirlianovskú fotografiu, videla som výsledky ale nemala som možnosť pracovať s tým. Znie to veľmi zaujímavo. Viem, že existujú počítačové programy, ktoré to robia. Až budem veľká, tiež si taký “pořídím”… 😛

    Páči sa mi

  108. No takze co sa tyka toho pristroja neviem..
    Auru vidavam coraz silnejsie.takze o tych odbornikoch si mala viac menej pravdu ;}
    Ja nikdy nedam na techniku. ja niesom ziadna moderna bosorka s pristrojom na meranie cakier. ja verim svojej metle ciernej macke a kotlu;}
    moze to auru zachytit ale nezachyti to vsetky vrstvy
    takze co sa tyka rekvalifikacneho kurzu na modernu bosorku ktora ma miesto metly vysavac a carovnej palicky PDA mozem len jedno NIE :D.
    ale tak skusaj.
    ale myslim ze to moze auru vidiet dobre.
    ale ako som uz povedal ja som typicka bosorka. i ked s carovnymi gulkami ale nevadi :D….

    Páči sa mi

  109. Vcera vecer som citala tuto cast o aure+komenty…zapozerala som sa na ruku a zacala som vidiet taky pasik akoby nitka okolo prstvo a tak sa akoby vlnil.POtom neskor v noci ked som lezala na posteli a mala zapnutu malu lampicku som zase pozerala na ruku,najprv ten pasik,a potom okolo prstov asi 1cm tmavo modre svetlo…Vsetko to bolo len v priebehu paru sekund,ptoom som zmurkala a uz sa mi to zobrazovalo pomenej……A dnes ako som sa sprchovala,som sa zase zapozorovala na ruku a po chvilke mi zacali svietit prsty,taka ta svetlo zlta ziara okolo a potom trochu zeleneho..Skusala som aj kvety aj predmety,ale zatial sa mi nic nejavy,len akoby taky dalsi priesvitny obrys okolo…zatial len lava ruka funguje 🙂

    Páči sa mi

  110. Ja s Aurou len zacínam a stalo sa mi ze som sa pozeral na ruku a ked som s nou pohol vedla nej ostal akoby modrý odtlacok a potom to zmizlo.Moze to byt Aura?

    Páči sa mi

  111. Ahojte, v prvom rade chcem pochvalit stranku, je to perfektne a svojim sposobom su tu veci ktore ma zaujimaju. na margo aury, to co vidim ja pri cielenom rozostreni a divam sa na svoje prsty je akoby priehladna snurka alebo co to je, striebrista hmlovina, a stava sa mi ze vidavam modrozelenu ziaru..je to vskutku zaujimave hlavne ked sa donutim relaxovat a byt v dusevnej pohode, je to uplne neopakovatelny pocit,vyrovnanost,pokoj,krasna,hlavne ta nadhera….len neviem co dalej,ci cvicit trenovat a tak…neskusala som videnie v tme, len na svetle….nieje to asi bohvieco ale rada by som sa dostala nejak dalej, bo akusi “zakladnu ziaru” okolo seckeho vidim uz od maleho dietata aspon trochu,mala som to rozvijat uz vtedy,ale zbytocne nariekat nad tym….len co dalej? necitala som moc prispevky bo ich tu mate strasne moc,ale v skratke vas niekoho chcem poprosit ci by ste nevedeli nejak poradit….Dakujem, Luc

    Páči sa mi

  112. Cvicit cvicit a cvic.
    otvarat tretie oko a tak.

    pre silvera

    cakry myslim ze ano.Ja ked mam cakry zadrbane tak mi nic nejde.A ak mas spinavu cakru tretieho oka treba vycistit a hned ide vsetko lepsie.
    Ak vytrvas v cvcieni ano budes vediet atkto auru vnimat len ,,puhim”pohladom.
    Ale vacsina ludi co to skusa nevytrva tak sa im to ani nepodari.
    a este pre luc

    su tu myslim popisane mentalne cvicenia na otvorenie tretieho oka a ak nie.
    tak medituj. a teras sa sustred na oblast tretieho oka. a ako ked otvaras oci tak tak skus otvarat aj tu cast na ktoru sa sustredis.
    je to tazke ako svina ale ak vytrvas auru uvidis ak nevytrvas neuvidis.
    to su zakony AKÁŠE

    Páči sa mi

  113. este jeden malz detail….teraz som sa “hrala” akoby vysielala alebo stirkovala ( 😀 ) silu z prstov oproti dlani druhej ruky, a citila som medzi rukami balonik alebo ako to nazvat, proste sa mi nedali spojit ruky dokopy..co to je to je nejake zvlastne,a co sa tyka videnia…len hmlovina,slabucka 😦 …

    Páči sa mi

  114. jo, dakujem….snazim sa, pre mna je to sposob hry, je to nieco co ma bavi, objavovat,skusat….som zvedava jak to pojde….v kazdom pripade skeptici a zaryti realisti nevedia o co prichadzaju….a to by si clovek myslel ze 19rocna drmla ako ja uz na nieco taketo ani nepomysli:D

    Páči sa mi

  115. ked to je uplne uzasne:D strasne ma to bavi a paci sa mi to…..ako kedysi som mala pocit ze niesom az taky realista a nebola som voci tomuto ani nikdy proti, ale bala som sa..ze som divna nejakym sposobom….dakujem,aspon sa necitim blbo ze som nenormalna

    Páči sa mi

  116. niesi nenormalna:D:D ked ja mozem robit mantry silne ktore su lepsie ako kozmeticky salon s welness a ludia su s nich sfetovany preco by si ty nemala byt ako ,,my”

    Páči sa mi

  117. mile:) tak ono toto nieje jedina vec ktoru som na sebe objavila, je ich pomerne viac ale to nejdem teraz rozoberat bo to nieje ani tak k teme a doteraz si tie veci neviem nejakym sposobom zaradit a vysvetlit:)…ale rada sa od vas cosi naucim, chcem v tom pokracovat, je to perfektny sposob relaxu…. sfetovanie? 😀 wow

    Páči sa mi

  118. No ono je to aj ta sranda ze ja robim fajne silne mantry.
    Urobil som si mantru aby mi zmizli jebaky a uz tyzden a pol mam cistu a hladku plet:-)
    takze funguje.
    odporucam.
    ale nie moje:D vsak filiiip:D:D???

    Páči sa mi

  119. Takze co s toho vyplýva??
    SI SKAREDY?
    MAS HNUSNU VYRAZKAVU PLET?
    UZ NECHCES MAT?

    NAVSTIVTE ICQ KOZMETICKY SALON U FILIPA A AURAWIEWERA.NAS CLOVEK VAM DA SLABU MANTRU PO KTOREJ PRECITANI VAM ZMIZNU.
    (vedlajsie ucinky poprosim napisat kolegu)

    Páči sa mi

  120. no tak vedľajšie účinky sú približovanie sa stien,bolenie hlavy,citenie éterického dvojníka,môže sa staň že vám bdue všetko smiešne:DD: je to lepšie ako fet ikeď som ešte nefetoval(ani nechcem) :D:D

    Páči sa mi

  121. hm ja by som potrebovala nieco na pomoc pri aktivacii mozgu kvoli studiu a casom snad aj prestanie fajcit 😀 ….inak ako sa taka mantra vobec pise? 🙂 ja som do tohto dement, doteraz som taketo veci moc neskusala:) inak bracho vonku pri cige svietil tyrkysovo, jaka haluz 😀 …. len ma uz zacinaju boliet oci,brr

    Páči sa mi

  122. inak tie jebaky zneju dost dobre:) niekedy by som poprosila posunut 😀 … ale nie, som tu cerstvo nova, je drzost nieco pytat ked som nedala do obehu ete nic ja sama 🙂

    Páči sa mi

  123. to zase nie to by sm ani nechcela v skutocnosti, ja sa to cem secko naucit, v kazdom pripade sa to zida…. idem si to kuk, snad sa mi nieco podari….ja mam inak par takych vselijakych slovnych spojeni ktore si vkladam do melodii, tym som si dost dlhu dobu liecila depky a dodavala energiu

    Páči sa mi

  124. a neviem či to je dobre ale auru vidím iba ked sa nepozerám priamo na ruku.musím so pozerat trochu vedla a az potom zbadám okolo ruky jemný pásik modrej.je to dobre alebo sa mám pozerat priamo na ruku?

    Páči sa mi

  125. aha.tak by som potreboval radu.Ako mám vycítiť ten energetický lievik zodpovedajúci čakre?Ja ho nikdy necítim.Stací si ho tam predstavit alebo ho tam mám cítit?Treba sa na to nejako zvlást koncentrovat?

    Páči sa mi

  126. ani ja ho necitim,ale ja som sa to cistenie akosi bala robit,stale som mala dojem ze ako to raz otvorim ze to zle zavriem abo nieco a ktovie ake svinstvo do mna vlezie..no obavy mam 😛
    Inac Ahojte,rada by som s vami podebatovala:)
    som tu pisala ten clanok ako som sa sprchovala a ruka mi svietila.SOm zisitila ze sa mi dobre aura zistuje aj v sere,v autobuse som obzerala hlavu jednej tety,vyzerala akoby mala svetoziaru ..ale potom ked som sa uvedomila,ludia na mna pozerali dost divne kedze som musela dost nepricetne vyzerat 😀 aj v kostole..som hladela na ministranta,fuu ta svietila mu hlava neskutocne..

    Páči sa mi

  127. A ešte sa chcem spýtať asi ako dlho mi bude trvať kým budem vidieť auru aj bez toho aby som sa na to musel sústrediť a dlho pozerať na ruku aby som ju aspoň trochu uvidel? dakujem za odpoved

    Páči sa mi

  128. to mi nevadí len newem ci to robím správne.Lebo mám strásné problémi nieco uvidieť.A ked nieco uvidím tak je to len taký jemný takmer priesvitný povlak okolo mojej ruky a aj ten je strasne tenký

    Páči sa mi

  129. Ahojte,
    pred pár dňami som objavila túto stránku, až som sa dostala k tejto téme. Hneď po prečítaní som si to samozrejme vyskúšala, či niečo vidím a tak som okolo svojej ruky zazrela asi 3-5 mm priesvitný hmlistý pás. Zaujalo ma to a tak som ďalšie dni neustále pozorovala predmety okolo seba ale hlavne svoju ruku, pričom mi nerobilo veľký problém rozostriť zrak a tak to aj “vidieť”dlhšiu dobu. Včera večer keď som už bola unavená a znova pozorovala ten prúžok medzi prstami, zahliadla som hrubší, asi 2 cm modrý pás po ich okrajoch a keď som pohla rukou, akoby sa na koncoch prstov tá modrá farba pomalšie ťahala za rukou a tvorila šmuhu vo vzduchu.
    Chcem to na ďalej cvičiť a rozvíjať, tak dúfam že mi to pôjde. Chcem skúsiť aj meditáciu, to mi dúfam v snažení pomôže 🙂

    Páči sa mi

  130. Skus ist do star warsu alebo armagedonu tam to uuuuuurcite zozenies.
    Okuliare na auru su blbost.jedine okuliare je tvoje tretie oko ktore ak si zli clovek sa ti po otvoreni uzavrie:D
    takze prajem pekne hladanie :D:D

    Páči sa mi

  131. Videla som auru!

    Dnes som bola u zákazníka na rokovaní a ako nám tá dáma niečo vysvetľovala, bola oproti bielej stene. Pretože poctivo trénujem cvičenia z Mračnej hory (na psychické videnie), presunula som pozornosť do Tretieho oka, rozostrila som pohľad a odrazu som videla auru… Nielen tú sivú obálku ako obvykle, ale červenú okolo hlavy, s pevným okrajom značiacim koncentráciu a neprístupnosť… Bola to zábava!

    Ak teda chcete s tou aurou začať, odporúčam ísť na Mračnú horu (lišta vpravo) a pozrieť si článok o psychickom videní! A začať cvičiť – funguje to!

    (Mimochodom, ja ju lepšie vidím bez okuliarov.)

    Páči sa mi

  132. super to by som chcel vidieť a aj v knihe čo mam je cvičenie ako vidieť auru a tiež tam je že ten druhy by mal stáť pred bielou stenou a tu mračnu horu idem pozrieť

    Páči sa mi

  133. Heli,gratulujem.Ja to teraz skúšam každý večer,ale zatiaľ necvičím.Vidím medzi prstami niečo ako plávacie blany-nepriesvitné.Musím začať cvičiť.Teraz ma chytili indigové deti,o čom som písala a je to pravdupovediac ,no skrátka neviem čo s tým.Hľadám nejakú organizáciu,čo sa tomu venuje.Mám sa o nich postarať,a neviem ako.Ale čakám ako to bude ďalej.V meditácii sa začínajú so mnou spájať nejakí ľudia,a vždy je to o deťoch.A o indikových čítam iba posledný týždeň.Tak musím študovať ďalej,ale ak sa mám priznať,tak najradšej by som založila nejakú organizáciu,ktorá by sa sústredila presne na tieto deti.

    Páči sa mi

  134. Heli vsetci ta chvalia tak myslim ze odomna pochvalu nepotrebujes:-)
    cervenu okolo gebule ma moj foter a to je nepristupna povaha.
    cervenu ma aj brat.a to je to iste akurat si to seba viac uvedomuje.
    Takto som urcil auru svojmu fyzikarovi kedze vo fyzike mame bielu stenu ja kukol a prask okolo hlavy farby a striekance tmavozelenej a oranzovej v nej.
    Mna niekedy inac tak zacne boliet tretie oko ze az!
    ale to neznamena ze si raz videla auru a zaspinkas na vavrinoch!!pekne makat!
    co sa tyka okularov.s okuliarmi je auru pozorovat tazsie a preto ju pozorujem cez ne a ked velmo chcem ze farby tak bez.ale aura je super vec ze heli?
    MILUJEM
    FAREBNY
    SVET
    !

    Páči sa mi

  135. Colorful power world 😉
    Aj ja sa pripajam,krasny pokrok.Ja mam jedno oblubene miesto na sledovanie ziariacich hlav.Je to v jednom kostole.Pokukjem po ministrantoch ako sedia pri bielej stene.Ako take sviecky maju hlavy.Farby zatial moc nevidim,len na svojich rukach vecer tmavo modru do takej fialovej.zvycajne vidim len ziaru,taku zltu…no lepsi trening by nezaskodil.A ste skusili cez zaslzene oci? ma to dobry efekt 😀

    Páči sa mi

  136. ja som sa vzdy zaujimal o taketo eci ale nikdy som nevynalozil snahu nieco o nich zistit… az raz moja mati zacala chodit do nejakej skoly kde sa ucili vidiet auru.. dnes som sa jej spytal ze ako sa da vidiet a nato ze som teraz 4 hodiny cital na nete preklad knihy myslim ze moje oci su natolko unavene ze mozem povedat ked som teraz podrzal ruku pred sebou videl som asi centimeter hrubu taku priehladnu skor sedobielu vrstvu…ale co to je? .)

    Páči sa mi

  137. Neviem, ci to patri sem do temy AURA, ale stala sa mi taka zvlastna vec.
    Prebrala som sa v noci poobzerala sa okolo seba a potom som zavrela oci ze idem zaspat a zrazu sa mi z nicoho nic pred ocami (zavretymi) zacalo nieco vykreslovat zelenou na ciernom pozadi….bola tam nejaka tvar: bud to bolo dieta alebo holohlavy dospely, potom nejaka ruka,ktora akoby ukazovala”pod” a ako keby ma to niekam vtahovalo. Bolo to zvlastne, lebo som bola pri vedomi a vsetko som si to uvedomovala. Kedze ma to prekvapilo, radsej som otvorila oci. Ono to hned zmizlo a ked som ich znova zavrela uz to tam nebolo, ani sa to nedalo nijako privolat. Netusite co sa mi to prihodilo?

    Páči sa mi

  138. Ja som len vnimala ze sa ta tvar vykresluje, ale pravdu povediac pripadala mi taka neprirodzena, trochu skareda, ako zle nakreslena detska tvar s prisnym vyrazom dospelaka a s ostrymi crtami. Mohla to byt aj maska…..ale nerozumiem tomu doteraz, nie som si vedoma ze by som dala nejaky podnet na privolanie takej vizie, moznoze teda toho anjela.

    Páči sa mi

  139. Mozno ti len podvedomie nieco vizualne naznacilo,mozno to boli anjeli..A mozno sa to zopakuje.Ake pocity to v tebe vyvolalo?
    Mne sa raz zjavila taka hnusna maska a bola fakt odporna tak tej som sa teda zlakla a riadne

    Páči sa mi

  140. Mala som pocit strachu z niecoho co neovladam a deje sa mi, ale zaroven som bola zvedava. Ale ta obava bola vacsia.Mohlo to byt podvedomie? Za relativne bdeleho stavu?Rozhodne to bolo zvlastne a stalo sa mi to asi prvi krat v zivote.

    Páči sa mi

  141. Podvedomie.. pche moja to nech si u nas pred par rokmi tak sa doserieš od strach 😀 ..
    -stačilo mi keď ma na dovolenke miesto kontaktovalo brrrr… predstav si ležíš na pláži zavreté oči a zrazu sa ti pred nimi objaví chlapec s podrezaným hrdlom ako leží na tom mieste čo ty.To by si sa čudovala.Vieš aké to bolo nepríjemné?Všetká história je zaznamenaná fakt nič neukryješ…takže nejakej tváričky pred očami sa neboj a povedz jej ak je zlá nech odíde a predstav si tam biele svetlo pred tým zlo uteká ako skunk pred farbou na vlasy.

    Páči sa mi

  142. Ahoj Helar,
    Som krátkozraká a nosím okuliare. Dioptrie mám 2.5. Sústreďujem sa aby som auru videla, začínam vidieť obrysy. Aj keď nemám okuliare, tie obrysy sa objavia. Chcela by som sa ťa spýtať či je to naozaj aura alebo to robí tá krátkozrakosť.

    Páči sa mi

  143. No normálne konečne verím, že existujú ľudia čo vidia auru tiež! Každého o tom presviedčam, nec sa skúsia sústrediť a uvidia aj oni…ale nie, všetci to považujú za srandu. A neberú vážne nič čo im poviem, buď o ich aure, alebo o vešteniu z tarotových kariet. Myslím, že auru vidím od narodenia, aj keď si na to nikdy nespomínam, žeby som sa to niekedy pokúšal naučiť. Vidí ju tiež aj moja babka (asi sme v rodine dvaja jasnozrivci…). Aspoň niekto mi verí.

    A k tomu, čo tu píšete o znameniach – som raz použil kúzlo na privolanie vízie a odvtedy mám skoro každú chvíľu tzv. de javu a k tomu ešte nejaké divné sny (raz to bolo o takej žene s dvoma tvárami…brrr!) neviem sa tomu vyhnúť. Chcel by som to nejak využiť, ale vymyká sa mi to spod kontroly. Pls poraďte mi…

    Páči sa mi

  144. Zalezi na tom kolko s tej aury vidis a co konkretne sa ti kontrole vymyka.
    a vestis aj s tarotu?
    😛 mozme hodit duel :D:D..

    Zelenu auru mozes mat ale svetlu alebo tmavu :-)))) ta daj vediet cau

    Páči sa mi

  145. Je mozne vidiet auru aj okolo maleho koberceka?…alebo…preco vidim u ostatnych ludi bielu auru (akokeby hmlu), len sestra mi svieti na zlto ?…. :)…alebo je to secko len ocny klam?…

    Páči sa mi

  146. dakujem ze ste mi pomohli vidiet auru.a farebnu:-) a aurawiewer:nepoznam ta a mozem sa mylit ale tvoje prispevky mi pripadaju dost povysenecke,tak davaj pozor kde mas svoj strop:-)

    Páči sa mi

    • náhodou aurík je čistá duša, je to vzácne aby niekto napísal čo momentálne cíti a treba aj čítať medzi riadkami hm… 😀 mam rád aj iné názory a každý má svoje trápenie ktoré drží v tajnosti hi hi 🙂 😛

      Páči sa mi

  147. Zdravim vas. O týchto veciach som vela počul hlavne od mojho otca a jeho sestry obaja sa tomu venuju, otec trochu menej ale predsa. ked som mal okolo 18 rokov dokazal som napriklad zistit rukou bolestive miesta na druhej osobe.citil som pod rukou teplo alebo chlad a zvačša kde bolo teplo bola aj bolest tak som skušal čo s tým. Nakoniec som zistil že dokažem bolestive miesto utišit alebo celkom odstranit len tým že som ruku držal tesne nad tým miestom. samozrejme že ked som to robil dlho tak som sa citil vyčerpany takže som musel davat pozor. postupom času som však stratil akoby tuto schopnost lebo som sa jej prestal venovat. teraz ked mam 28 sa mi akurat občas pritrafi že ked sa pozeram z fotelky von oknom tak vidim biele bodky ktore poletuju akoby v celom priestore. neviete čo to vlastne je? ja si myslim že je to volna energia ktora sa nachadza v celom vesmire a ja ju dokažem vidiet..chcel by som sa tomu znova venovat ale mam strach že som momentalne zlep psychicky naladeny lebo mam aj zdravotne problemy zapal ramena bolesti chrbtice a toto je dovod prečo sa nedokažem sustredit na veci ktore boli tak priodzene pre mna. a ešte jedna vec..raz mi oco vravel že som podla knih a toho čo dokažem velky liečitel a spasitel ale vtedy som tomu nevenoval pozornost to viete 18 na krku a život pred sebou ale teraz ked mi je najhoršie chcel by som to znova..dakujem a prajem každemu aby ho laska sprevadzala aj v dnešnej dobe .

    Páči sa mi

  148. Ach jo : ) niesi jediny kdo dokaze velke veci nato nezabudaj všeobecne a neodpovedaj mi na to len si to pamataj.

    Tie biele bodky je čichi prána mana ki bioenergia. nazvi si to ako chceš je to stále to isté.Ja to vidím furt keĎ kuknem na oblohu.
    Začni pracovať s okom a nedaj si zobrať vieru.Tá je zo všetkych schopností tá najcennejšia.
    A toto nikdo nepochopite dokym o to nepridete.

    Ver kukaj všetko skutočne záleží od teba.Presvedčil som sa na vlastnej koži..

    Páči sa mi

    • Nečakal som že sa niekto tak skoro ozve. Dobre hovoriš že je to nejaka bioenergia ale neviem čo to je presnejšie. a čo mam trenovat s okom. prepač ak mam take blbe otazky ale chcel by som to pochopit.

      Páči sa mi

  149. ahojte
    som uplný zaciatocník ale uz vidim auru okolo ruky s bielym pozadim. mam len 12. moja aura je modra a snažim sa pokročiť dalej. neviete ako?

    Páči sa mi

  150. Mojo ti sy to nepochopil to nieje ziadna bio energia
    to je nieco an co veda nema dosah.
    a to netrenujes s ocami normalnymi ale tym vnutornym.
    toto bola blba odpoved nie to pred tym

    Páči sa mi

  151. Ahoj, potrebovala by som poradit od Vas skusenejsich 😉 Kedysi davnejsie som sa velmi zaujimala o auru, chvilu som trenovala a stale som sa vo “videni” zlepsovala…lenze v tom obdobi sa mi rapidne zhorsil zrak (o celu dioptriu), tak som sa zlakla a hned som sa na celu auru vykaslala. Myslite ze to s tym nejak suvisi (auru predsa vidime vnutornym okom nie?)? alebo to bola len nahoda ze sa mi zrak prave v tom obdobi zhorsil (bola som este mlada a vo vyvoji) 🙂 fakt neviem…rada by som s videnim aury pokracovala, ale uz sa trochu bojim…Diky, ahoj…

    Páči sa mi

  152. Neviem či je to normalne u ludi, ale ja vidim aj farbu auri a vsetky vrstvy … Niekedy dokonca ppocitujem nieco ako keby som ,,citala,, myslienky ostatných.
    dakujem za radu

    Páči sa mi

  153. Nie nieje to normalne neboj s tymi myslienkami by som vedel daco ti aj ja povedat.

    Mozme si dat potom taky testik? Ja ti ukazem fotku a povies mi auru 😛 mozme?

    Páči sa mi

  154. bez fotky? 😀 si vtipny .. poznam sposob ako ti zistit auru aj bez fotky ale neviem ci by som ho ja zvladol.
    musim to skusit
    pripomenul si mi to diky

    Páči sa mi

  155. neviem, že či to čo vidím je aura, ale keď pozriem na niekoho (zväčša oproti tmavému povrchu) tak vidím nejaké akokeby pole plné rôznych farieb (zväčša dve-tri) neviem čo si o tom mám mysleiť…. je to aura??

    Páči sa mi

    • Auraviewer, mne sa prihodilo nieco podobne pri jednom strome v Marianke pred kostolom, zrazu sa zacal pred nim akoby vlnit vzduch, akoby z neho nieco salalo, ked som sa ho dotkol tak sa mi v nom zjavil usmievavy clovek a kyval mi. Bolo to asi pred pol rokom cca o 20.00 pri Marianskom kostole pred branou ako su lavicky na posedenie a stoly. Strom neprezradim je to moj oblubeny strom 😉

      Páči sa mi

  156. Ahojte,
    tak Vám popíšem včerajší zážitok. Bola som na foto aury. Okrem iného som sa dozvedela, že mám 16 anjelov strážnych, ale iba jeden vraj je využitý, ostatní sedia so založenými rukami. Vraj mám žiadať aj pre seba nie len pre iných. 😀
    No ale stalo sa niečo čo by som si ani v najhoršom sne nevedela predstaviť. Na pravidelnej obedňajšej prechádzek nášho psíka uštipla vretenica. Utekala som s ním k veterinárovi, samozrejme slzy v očiach. A ten chlap mi povedal, že pokiaľ psík nemá aspoň 15 kg, že sa nedá nič robiť ( náš pesko má len 8 kg ). Ja chytila paniku a zrúkla som na neho ( inak som veľmi mierumilovný človek ), že ako to že sa nedá nič robiť musí sa dať niečo robiť a revala som jak o dušu. On chudák, že dobre že sa pokúsi, pichol mu dve injekcie ( kortikoidy a kofeín ) aj to len tak odhadom, aby mu to neublížilo, lebo to mal len pre tých 15 kilových. Povedal, že do tých 4-5 hodín budeme vedieť viac. Revala som jak tur striedavo nosila psíka na rukách a zasa ležala pri ňom. Boli to najhoršie hodiny čakania a pritom som prosila mojich 16 anjelov nech zdvihnú zadky a niečo robia. No a si predstavte, že asi niečo aj urobili, lebo pesko žije, je síce veľmi slabý, ale živý. Aj veterinár bol veľmi prekvapený, vravel, že asi bolo šťastie že ho uhryzla do nohy aže sme prišli v krátkom čase, ale ja viem že mi moji aj jeho anjeličkovia pomohli. 😀 Musela som sa vám vyrozprávať. Ďakujem, že ste.
    Simona

    Páči sa mi

    • ja by som na neho asi tiez zjapala ako furia, a to som velmi tichy a pokojny cloviecik! dufam, ze moj havec bude od podobneho zazitku (a teda aj ja) usetreny!

      a co vas pesik, uz mu je dobre? dufam, ze ano. 😀

      Páči sa mi

  157. Dakujem za tento clanok.
    Pred par dnami mi tak napadlo, ze ja som urcite v jednom z mojich minulych zivotov videla auru, som zvedava ake to je. Tak som pri najblizsej prilezitosti kludu isla navstivit ten zivot. Bola som tam nieco ako bosorka, skör som miesala bylinky a napoje, vykladala z kariet. Mala som tam taku dost tmavu miestnost, kde ked som sa sustredila som videla aj auru. Myslela som, ze ked to zbadam ako som to robila v minulom zivote, ze na to prijdem aj tu. Ale az po precitani tohto clanku mi je jasne, ze preco ta miestnost tam bola tmava!
    Takze v kazdom pripade dakujem, zacnem to teda cvicit najprv s “unavenymi” ocami vecer (co vobec neni problem popri robote a skole ;-))

    Páči sa mi

  158. Tématike aura sa budem venovať aj ja i v článkoch.
    Mám plodné obdobie a silno plodím články.
    dostal som i knihu o aure a je tam idosť nových vecí pre mňa

    Helar? Ako si si otvárala dlaňové čakry?

    Páči sa mi

    • Ja som ich mala otvorené snáď odjakživa… Neviem! Ale keď sa nabudúce uvidíme, tak ti ich môžem otvoriť, už som otvárala Bublajúce žriedla kolegyni a bol to plný úspech.

      Vieš čo? Tebe ich nebude treba otvárať (už zas viem o tebe niečo viac, čo nepoviem! 😛 ). Mal by si ich mať aktívne, ale možno ich máš netrénované a preto nevnímaš. Ak máš prístup k boji kameňom (musí to byť párik), vezmi jeden do jednej a druhý do druhej dlane a sústreď sa na pocity v dlaniach. Pri tvojej energii ti boji dlane dokonale otvorí.

      Páči sa mi

      • Ach booooože a kedy mi to povieš? 🙂 už iba 365+365 = odpoveď ?
        No ja som takto cítil enregiu v kameňoch.Napríklad lapis jeden bol namna nasrany a druhy kamen odychnuty sa to tak menilo mi v rukach divne.

        Páči sa mi

  159. Wow… A to sa vytešujem ako decko s mojimi piatimi centimetrami… :D:D
    Je to zvláštne… Niekde som raz čítala, že keď sa človek snaží pozorovať auru, mal by rátať s istými skresleniami, lebo sa “díva” na auru iného človeka cez svoju vlastnú… Hm, len neviem či taká informácia má v tomto prípade nejaký význam. Ťažko povedať, prečo tú svoju nevidíš. Asi mi došli nápady

    Páči sa mi

  160. Nechceš vidieť auru? Dobre sa rozhodni či chceš alebo nie to svoje videnie, dám ti nato deň potom ti poviem ako si zatvoríš oko a neuvidíš ju nikdy dokým si ho znova neotvoríš.

    Páči sa mi

  161. Je tu ešte jedna možnosť, ktorá by ti dovolovala videnie vypínať a zapínať ako vypínač spomenul som si nato práve.
    Proste keď chceš videnie zapneš a keď nie vypneš 🙂 ale to ti zistím ako sa presne toto robí , alebo ti to napíše niekto iný.

    Páči sa mi

  162. Ahoj. Zacal som s trenovanim na videnie aury pred 5 dnami. Eterickeho dvojnika vidim skoro stale casto , ked chcem ( vidim taky presvitny pasik cez ktoreho vidim rozmazane) a podarilo sa mi aj ze som videl farebnu auru ale odvtedy uz nie. Chcem sa opytat , kupil som si ametyst nabil som si ho a vycistil tak ze som ho dal na 24 hodin do zeme ako mi poradil Aurawiewer. Ale ako ho mam pouzivat pri otvarani 3 oka ? A nemate niaky dobry trening na trenovanie tej aury aby som ju videl ? Dakujem pekne 🙂

    Páči sa mi

  163. Ametyst si daj pod vankus a pri otvarani pokladat na tretie oko, robil som tuto techniku dva mesiace a videnie pokrocilo pomerne fajn.
    Dobry trening je stale otvaranie oka a kukanie sa nanu, trening a cas to su dvaja dobry ucitelia 😛

    Páči sa mi

  164. Tak pouzi jeden s tich milionov ale najskor si prestuduj aky je medzi tym rozdiel mozem ti povedat ze po otvoreni oka prichadza videnie aury takze 🙂 …..

    Páči sa mi

  165. 1. Sústreď sa na oblasť tretieho oka a spievaj óm
    2. Sústreď sa na tu oblasť a mentálne ju dvíhaj ako keby si chcel otvoriť oči ale nepohni svalmi.
    Doporučujem akúkoľvek knihu o oku a aure.

    Páči sa mi

  166. Auru , ak je to teda aura vidim, ale ako slabsie olemovanie okolo ruky, s miernym nadychom bielej alebo skor sedej farby, posobi tak priehladne, je to aura?

    Páči sa mi

  167. Ked sa pozriem na ruku, tak nevidim farby aury, ale skor akoby taku dymovu clonu, neviem ako by som to popisal, tak do sivobiela, vidno to dobre na ciernom podklade, co to moze indikovat?

    Páči sa mi

  168. Miakristina,
    ak su v aure cierne flaky, tak su to nejake defekty, nejake choroby, nadory, alebo cokolvek, co nema byt v organizme…. ak je aura cela seda, alebo ziadna, to znamena, ze dotycny uz si moc dlho nepozije.. lebo taka aura byva pred smrtou..

    Páči sa mi

  169. nie on ju mal zevraj uz davno predtym ale ja som sa to dozvedela az teraz pred nedavnom…uz po vsetkom!!! ale clovek ktory ju na nom videl bol taky zvlastny, takze ked ma pred nim varoval neprikladala som tomu velku vahu… co som asi mala mala som 🙂

    Páči sa mi

    • Aha tak preto že je niekto zvláštny nemusí byť zlí…A možno ju takú ani nemal len ten človek závidel alebo niečo….Ale sú to len dohady najlepšie je sa auru naučiť vidieť a máš potom 100% záruku 🙂

      Páči sa mi

  170. normalne auru nevidim, ale nosim ocne sosovky, ked ich nemam- vidim rozmazane, vtedy vidim aury na vsetkom a vzdy, nemusim sa na to sustredit, vidim presnu strukturu aj farby. Na kamaratovi som skusala – videla som detajlne z blizka jeho auru, prilozila som pomaly k nej moju ruku, obklopenu tiez aurou – videla som,ako nase aury sa spolocne stretavaju, zacala som sa snazit sustredit na moju energiu v ruke, videla som,ako sa prenasa do tej jeho, zrazu jeho aura zmenila farbu na zlatu, zrazu bol hyperaktivny, ‘plny energie’ . Co si o tom myslite?
    A tiez mam 15 😉

    Páči sa mi

  171. Cawko,pocujte cital som tento clanok len tak z nudy a hned som to aj skusil ako som to precital a neviem ci ju vidim ale ked sa dlhsie pozeram na svoje ruky tak vidim nejake velmi male svetlo okolo ruky na ktoru sa pozeram a ked si dam dva palce na oko tak aby som videl vidim nieco take sede rozmazane,je to aura ? a este jedna otazka co je to ked sa pozriem napr.na modrucku oblohu a vidim akokeby priesvitne atomy,ktore sa pohybuju akurat ze atom je ovela mensi od toho co vidim, strasne sa tie “atomy” trasu.Neviem co to je poradte pls.Mimochodom,prvy raz som to uvidel ked som bol s mamou na cintorine a lezal som na hrobe a dival sa na oblohu a potom som to videl castejsie ale stale som nevedel co to je az som to nevidel niekolko rokov a pred par tyzdnami som to videl,ked sme s chalanmi na telesnej hrali futbal a potom pri ceste zo skoly alebo hocikedy,ked sa pozriem na modrucku oblohu.pls poradte co to je jak viete.dik

    Páči sa mi

  172. caute, v uvodnom clanku, Ako si natrénovať jasnovidnosť, som sa pozastavil pri jednej malickosti, na ktoru sa spytam. ide o helar vyraz “oci rozostrili”. prve co mi napadlo v tejto spojitosti, bola technika pozerania strereogramov (3D obrazkov). som blizko k pravde?
    dakujem veciznalych za potvrdenie alebo opak

    Páči sa mi

  173. Ajojte vsetci. Citala som si tento clanok a je tu pisane ze aura meni svoju farbu. V jednej knizke som zas citala ze sa meni len sytost a svetlost farby aury. Prosim poradte mi niekto lebo v tom mam uplny misung. DIK 😀

    Páči sa mi

  174. Ahoj Helar .
    Prosím Ťa porad mi nejakú dobrú knihu ako si nacvičiť videnie aury – proste niečo dobré a lahko pochopitelné . Vopred krásne ďakujem .

    Páči sa mi

  175. Ahojte,

    teraz som našla túto stránku a prečítala si text. Zaujalo ma to, lebo poslednú dobu ma prenasleduje myšlienka aura, len som nevedela kde začať. Po prečítaní článku, som pozerala cez prsty do “blba” a videla som akoby predĺžené prsty, alebo tieň mojich prstov, bolo to také tmavšie a z vonkajšej strany jemne žlté, alebo akoby to svietilo..neviem to presne popísať. Môže to byť aura?

    Páči sa mi

  176. Zaregistrovala som sa, takže som včerajšia andrea, také meno tu už funguje, tak som si pridala 1200, ospravedlňujem sa už aktuálnej andrei.

    Zaujala ma táto téma a tak som včera trocha skúšala. Pozerala som cez prsty na bielu stenu a za chvíľu sa šedý tieň okolo prstov zmenil na peknú modrú, ktorá akoby prechádzala do zelenej. Po čase som túto farbu videla aj nižšie, teda od malíčka až k zápästiu. Je možné, že by človek tak rýchlo videl auru?
    Ako sa dá využiť v prospech seba a iných? Asi si musím zakúpiť neakú knižku, zatiaľ som sa zujímala iba o hladinu alfa, tréning s podvedomím, numerologiu a tarot…Bohužiaľ nemám v okolí nikoho s kým by som sa o týchto témach mohla rozprávať.

    Páči sa mi

  177. 🙂 jj, dala som dve otázky a to či je možné, aby človek hneď videl auru a že ako sa dá aura vyúžiť v prospech seba a iných. Kým si zakúpim neakú knižku a našprtám si o tom viac, by som chcela vedieť ako mám v trénovaní pokračovať. Zatiaľ bez väčšej námahy pozorujem, že ak si ruku natiahnem oproti stene, bielej či čiernej, dokonca som to skúšala aj pred béžovými dverami, hned vidím okolo prstov takú modrozelenú farbu, z modrej do zelenkavej, ktorá na krajoch bledne. Mám pocit, že to “vlní”, alebo je to očný klam, no neviem.

    Páči sa mi

  178. je možné že som videl auru svojich kolien ? ale mala len jednú farbu, ležal som vo vani a pozeral na kovovu hlavicu rozmazane a v tom som videl okolo kolien neónovú oranžovú 😛

    Páči sa mi

  179. Je to krása, začali sa mi moje ruky páčiť, majú krsná modrastozelenú farbu :).
    Vie mi niekto doporučiť dobrú knižku, kde sa dozviem o aure viac? Viem je ich na trhu aj na nete dosť, ale chcela by som vedieť, ktorá knižka vám napr. dala viac. Ďakujem

    Páči sa mi

  180. Otazka: da sa aura nejakym sposobom nachvilu odtrhnut od nositela..lebo ked sa zadivam na zvonkrohru..tak uplne jasne auru vidim..ale ked sa strasne sustredujem ona sa od jednotlivych guliciek zacne vzdialovat..ale iba kusok je to mozne?? Napr ked sa zadivam na svoju ruku..zacne mi vystupovat prva vrstva taka bielo modra-nadherna farba a potom postupne stmavsuje..co to znamena??
    Dakujem 🙂

    Páči sa mi

  181. Ahoj Aurawiewer,
    trénujem tú auru, takže ked sa pozriem na prsty, tak ich vidím akoby farby vody, šedomodrastej a asi tak 2-3cm.
    Vyskúšala som to aj pred zrkadlom, pozerala som nad seba a videla som tú farbu čo som sa vyššie snažila popísať /moja svetožiara :)/ okolo hlavy, teda skôr nad ňou asi 20cm a okolo krku jemne červenkastú farbu akoby v kruhu. Videla som to aj vo vani okolo nôh, tu len tú šedastú na krajoch akoby svietiacu.
    Je to vážne videnie aury? Vidím to úplne ľahko, bez námahy, tak som si nie istá…

    Páči sa mi

  182. Super, vďaka za rýchlu odpoveď a za poslušnosť kyvadla 🙂 .
    Vieš mám skúsenosť s blízkosťou smrti a odvtedy sa mi otvára duchovno, stále hladám čo a v ktorej oblasti a pri tejto aure mám pocit, že je to moja parketa. Tak uvidím ako sa to bude vyvíjať.

    Páči sa mi

  183. Nazdar cital som tuto stranku a je mi to zvlastne ja dokazem auru vidiet od narodenia ale ja ju vnimam inac ako aostatni premna je to obal ktori obklopuje cloveka a ma roznu farbu lenze s videnim auri prisli aj dalsie veci neviem ci je to mozne ale asi vidim duchov a dokazem vnimat ich slova je to premna us sice denna rutina ale je to zvlastne a este nieco v mojom videni aura dokaze silniet a to sa rozdeluje do stupnou ja mam napriklad 11 a moj kamarat[ ties som ho naucil vidiet auru ] ma ties atku uroven . dovidenia

    Páči sa mi

  184. Ja ked chcem pozorovat, napriklad ruku, tak sa na nu zadivam a pomali s nou hybem, a to co sa hybe s tou rukou tak zt zaregistrujem, a pomali sa tato cast zvascuje na nejaku velkost co sa s rukou hybe – ale je to priesvitne, len ako keby vlakienka a taka prisvitna mlhovina. Je to aura alebo jen dajaky ocny klam? 😕

    Páči sa mi

  185. Ahojte, chcem sa spytat, pred nedavnom som vyse 10min nepriamo pozeral na priatelkynu kresbu na stene, pricom zrazu sa okolo nakreslenej postavy zacalo objavovat biele svetlo, ako keby vrhala postava cca 1cm tien…
    Co to mohlo byt? Nakresleny picture asi auru nema…
    btw: pozeral som sa sposobom ako ked “skulim” na 3D obrazky

    Páči sa mi

  186. Je mozne vidiet napriklad na moderatoroch v televizii alebo na ludoch na fotkach auru? Lebo mne sa zda ze to aj tam vidim. Okolo postavy taku jemnu bielu, svetlu ziaru…je to take svetlo okolo postavy..ale nedaju sa rozlisovat farby..vzdy je biele

    Páči sa mi

  187. cavte neviem kam mam napisať tento môj problem a myslel som že sem to bude najvhodnejšie. Už dlhši čas (asi 1 rok) sa učim pozorovať auru ale nejdemito vidimju iba ak sa naňu sustredim a aj to len 1. vrstvu. Mohlol by mi niekdo poradiť ako si to môžem zdokonaliť ?

    Páči sa mi

  188. look,
    Zober si knihu, ktora je cervena, alebo aspon vacsina farmy na obale knihy je cervena a daj si ju napriklad na stol ku stene – aby sa o stenu opierala. A teraz sa aurovym pohladom na knihu zadivaj a pozoruj aka farma sa bude pomalicky tlacit spoza knihy. U cervenej to je ***** u modrej ***** atd. Nenapisal som to naschval aby si to nevedel, ak to uz vies tak sa tym neriad a zabudni nato, lebo aby ta to neovplyvnilo, lebo ked budes chciel vidiet zelenu tak ju uvidis. TAk sa na tu knihu zadivaj a povedz si – aha, tu sa vynara oranzova. Tak potom chod na net a kukni ci naozaj ku ciernej ta oranzova naozaj patri alebo nie. Ja som takto kupodivu vedel urcit skoro vsetky farby, ale pozor – na ludoch je to tazsie. Niekto vidi auru bud lepsie farby alebo konstrukciu – to znamena ze nevidis farby ale pekne vrstvy, bohuzial su ale priesvite(tak vidim niekedy ja). Ties je dobre si napriklad pozerat na ruku a chces ako keby vidiet auru ruky. Dobre, tak sa na tu ruku pozeras aurovym pohladom, ale toru rukou mierne hibaj, 10 cm, 5cm ako chces a pozoruj ze po nejakom case sa aj nieco ine bude s tou ruko bude hybat. Nieco co pojde presne tam kam pojde aj ruka a postupne toho bude viac a viac az nakoniec nieco velke a vzdialene od ruky, bude pekne opidovat tvar ruky a bude sa to hybat s nou. Mne to ta kto ide – tak isto aj s ludmi. Ked kracaju, tak po chvili sa za nimi bude tahat nieo, co ich bude viac menej opisovat ich tvar a pojde to pekne za nimi. Skus to, naozaj da sa to v pohode zvladnut. 😉

    Páči sa mi

  189. Popravde… začína ma skutočne zarážať, ako sa všetci snažia otvoriť svoje 3. oko a vidieť farby aury, či auru. 1. Rozmýšľali ste nad tým, na čo vám to bude dobré? (Myslím, že ak niečo chcem vedieť, je setsakra dôležité, aby to aj malo účel…) 2. Do takej miery sa spoliehate na oči, až mám pocit, že iný zmyslový orgán nemáte… a čo staré známe riadenia sa podľa pocitov? 🙂
    A posledná vec- vedeli ste napríklad, že to, aby sa vám vôbec podarilo bez nejakých komplikácií otvoriť 3. oko, musíte mať v poriadku aj nižšie položené čakry? A že najlepšie sa dá aura vnímať srdcovou čakrou…

    Páči sa mi

  190. ja sa oto snažim asi 1 rok a stale mi to nejde. hej mam svoj dôvod načo mi to je 🙂 a čosa tika oči ? hmmm te moje su neni ničim vinimočne takže sa nane ani tak nespolieham. a tu poslednu vec som nevedel to počujem prví raz 🙂

    Páči sa mi

    • Hmm… existuje pár možností, prečo tomu tak môže byť. Môže to byť nedostatkom energie v hare, alebo celkovo, ďalej to môže byť zlou činnosťou čakier, neviem koľko máš rokov, ale možno si príliž mladý (je to jedna z možností), možno sa máš zamerať na iné ako zrakové vnímanie… možností je kopec 🙂

      Páči sa mi

  191. Hmm… to by šlo, vek na to máš… tak si to zober komplexne (rad za radom), začni sa učiť chi- kungové dýchanie a prečisti čakry (asi tak raz za týždeň zozačiatku) zhruba po mesiaci až dvoch by sa ti to malo podariť (ak tam nie je nejaký závažnejší problém)

    Páči sa mi

  192. Ahojte stalo sa mi asi pred 2 mesiacmi ze kede som isiel s kamaratom k nemu tak ja som stal od jeho dveri zo 1 a pol metra a on okolo mna presiel a zdalo sa mi ze za nim takych 20 cetimetrov ide presne jeho kopia nevidel som to dlho len tak 2 3 sekundy a nwm si to vysvetlit co si o tom myslite?

    Páči sa mi

  193. Ahojte,
    skúsila som, či uvidím auru…pozerala som sa na červenú sviečku na bielom pozadí. Zachvíľu sústredenia sa okolo nej začal tvoriť taký žiarivý obrys, ktorý sa sfarbil do zelena…najskôr ju to obklopovalo necelý centimeter, ale postupne sa akoby ten obrys rozširoval, hlavne zvrchu, akoby tá sviečka horela a plameň stúpal…potom som priložila k prst…a ucítila som také teplo, pritom ruky som mala studené…no a chvíľu som tak ostala…a začala sa mi vynárať aj aura,ak to teda bola ona, mojej ruky…tá bola skôr domodra…potom som to ešte vyskúšala na kameni, ktorý som si priniesla z jednej obľúbenej krajiny…a ten kameň mal zelenú auru,ale úplne iný odtieň ako sviečka…bola to skôr matne tmavozelená…

    Páči sa mi

  194. Áno, pravdepodobne vidíš auru. Teda aspoň farby sedia – ku červenej sedí zelená…..a tu vec čo si napísala, tak tá mi stále nie je jasná okolo aury – obyčajne keď idem sledovať auru (nevidím ju stále, iba ak sa sústredím) tak OK, vidím ako keby aurový obrys nejakého človeka napríklad 10 cm od neho. Ale keď nasmerujem oči vyššie, tak ten obrys ako keby išiel za očami a už nebol 10cm ale 50 cm. A keby som išiel s očami vyššie tak pojde za nimi a potom by bol aj 1meter možno….tak potom neviem ako sa tá aura dá ohraničovať. 😕

    Páči sa mi

  195. Ak mate vo svojom meste, popripade dedine sneh. Tak pri chodzi mozte lahko spozorovat nieco ako tepelnu auru chodidiel. Len sa netreba na ne pozerat priamo inac zmizne. Je to ako cerveny obal cez nohy. Teplota noh a tela sa da aj svojvolne zvysit, je to lahodny pocit.

    Páči sa mi

    • Groover?…….heh sranda. Ja ked mi ja zima, , a cakam na zastavke, tak len sa postavim a zacne mi z nicoho nic prudit jemnulinke teplo cez nohy a po chrbate a normalne je mi teplejsie…je to ono?

      Páči sa mi

  196. dnes som na snehu zazrel vela “striebornych” pohybujucich sa guliciek…jedna sa o to iste co tu ludia opisuju pri pohlade na oblohu???
    idem to este popozerat do prirody 🙂

    Páči sa mi

  197. Myslim ze hej ale skus to na bielej oblohe,tam to vidno ovela krajsie. A videl si take gulicky co maju v sebe bodku alebo len take zubrienky ? Tich zubrienok je vela no tich guliciek je menej. Je to sranda takto o tom pisat 😀

    Páči sa mi

  198. Neviem….ja vidim take priesvitne, ale uplne priesvitne veci, bez tvaru a hybe sa to ako vlny na mori..ale je to nepresne pomenovanie. Neviem ci to vobec nieje porucha zraku 😀 ale gulicky? Ja jedine gulicky co tak vidavam su vtedy, ked si dam akoze aurovy pohlad a len tak sa zadivam na zem, aleo len tak hodim pohlad a potom hybem ocami, zrenickami a sa mi vynoria take 2 alebo 3 sede male rozmazane gulicky co sa hybu tam, kam aj oci, cize keby som s ocami kruzil, aj ony by to robili 😀 znie to divne ale ani toto neviem ci nieje porucha zraku 😛

    Páči sa mi

  199. Tie zubrienky a muchy sa hybu nezavisle od pohybu oci. A tie gulicky sa hybu aj so zornym uhlom a akoby padaju. Moze to byt aj nieco v oku takze neviem 😀

    A na zaver tie priesvitne vlny. To je uplne vsade. Neexistuje ani centimeter kde by to nebolo. To bude asi nejake energia. Teraz ked som sa zameral na biely monitor tak som videl padat nieco ako malicke pierko takze tich haluzi je vela 😀

    Páči sa mi

    • jo to som rad. Ale tie gulicky…mas ich aj ty take sede a padaju…..aj ja. Ale ja nemam len gulicky ale aj napriklad ako keby taku ciaru len..snurku. To zase neviem co to je. Ale uz su ako moji kamarati…vzdy sa mi pekne objavia, este len pomenovat. 😀 Snad to porucha nebude…no predsa mozno nejaka vada s tycinkami alebo s capikmi 😀 A pocuvaj….ked mam tie vlny…tak kde su tie vase ospevovane zubrienocky? 😉

      Páči sa mi

  200. isiel som po vale a videl som guliciek mrte, ako som zasiel viac do lesika tak sa stracali 😀 dufam ze to nemam len opticku haluz…ale skor by som povedal ze pri vacsom svetle su viditelne lahsie…
    ale aspon som si pozrel auru stromov, zatial sice len 1vrstvu ale aj tak krasa 😉

    Páči sa mi

  201. Samuel
    to nebude chyba v oku,tie guličky aj tie šnúrky sú vo vašej aure,chlapci,všimli ste si,ako daleko sú? Ked na ne zameriate pohľad tak zdrhajú zo zorného poľa,ale ked sa znova pozriete sú znova tam,že?Ja ich vidím,tak od pol metra do asi dvoch metrov od seba,nie je to stále rovnaké.

    Páči sa mi

  202. Mne tie guličky raz vysvetľovala očná tak, že sú to nejaké nečistoty alebo nefunkčné zhluky buniek vnútri v oku (neviem kde, ešte som tam nebola) a sú na kraji môjho zorného uhla, pretože je to dané ich vzdialenosťou od zrenice, ktorá je nemenná. Akonáhle sa pokúsim na ne pozrieť, stáčam zrenicu ich smerom a oni, pretože majú pevnú vzdialenosť od zrenice, sa hýbu spolu s tým pohybom a zasa “utekajú” z môjho zorného poľa. Pri vyšetrení oka ich však očaná nevidí. Neviem, prečo.

    Páči sa mi

  203. Helar
    ja som to už skúšala mnohými spôsobmi,lebo tiež ako skeptika ma ako prvé napadla očná choroba,alebo zanesené oči v dôsledku veku,prípadne nečistoty.Aj keď držím oči stále na jednom mieste,ani s nimi nepohnem,tak to zdrhá,buď smerom dole,padá,alebo do boku.A ani tá forma nie je stále rovnaká,ono sa to mení,tie priesvitné guličky sa zhlukujú do reťazcov,nie sú každý deň rovnaké.Niekedy je v tých reťazcoch viac,niekdy menej.A tie,ako to chlapci nazvali šnúrky časom sa akoby rozvetvujú.Tak ja naozaj neviem.Dlho som si myslela,že sú to negatívne energie,ale odkedy robím srt a stále sa čistím,tak si myslím,že nie sú,lebo by už boli preč.Premýšľala som aj nad tým,či by to nemohli byť nejaké myšlienkové formy,ktoré sme si vytvorili,ale to je už asi pritiahnuté za vlasy.Fakt neviem,túto otázku mám stále otvorenú.

    Páči sa mi

    • Tak tohle je sila, uplne to same mam i ja. 🙂 U me je to tak, ze mam zakladni znak. Ten se meni – nekdy ho vidim lepe, nekdy je v nem o par kulicek mene. Myslim si, ze to souvisi s mym rozpolozenim, kdyz jsem odpocata, vidim toho vice a presneji. Od te doby, co si ten znak kreslim – skicuji, roste a vyviji se. Moje guru mi rekla, ze je to pristup do jinych dimenzi. Presne do dimenze davne Lemurie. Zatim nevim, co s tim delat, ale nevadi. Snazim se byt trpeliva a vim, ze jednoho dne porozumime.

      Páči sa mi

      • A jeste mi rekla, ze tyto perletove znaky – snurky jsou brana do pate dimenze. (Ja jenom, ze Helar o tom pise v nejnovejsim prispevku… 🙂 )

        Páči sa mi

  204. A teraz si vyberte… 😀 😀
    Niečo od môjho syna.
    “Ahoj oci , je možné auru vidieť aj ináč ako obal okolo postavy?”
    “Vieš Peťo to neviem, ale vnímanie je závislé na bytosti čo to vníma. ”
    “Tak to dievča ma neklamalo.”
    “Aké dievča?”
    “Ale bol som na diskotéke, a tam som stretol dievča čo vedelo odhadnúť akú má kto povahu, no a keď som sa jej spýtal či vidí auru, tak mi povedala že nie ale vidí od malička také farebné krúžky a rôzne iné geometrické tvary ako keby z úst vychádzali a podľa toho rozozná stav dotyčnej osoby ” dodal roztrpčene ” a já vidím len auru”
    toť vsio… 😀

    Páči sa mi

  205. 🙂 nie, to sa zjaví iba na chvíľu, počas klamstva. Ten pásik je tenší a kratší, ako
    “svätožiara” – ktorá súvisí s vyžarovaním siedmej čakry niektorých “dokonanejších duší”

    Páči sa mi

    • hm 😕 tak že sa musí aktivovať nejaká časť čakry, lebo ak si uvedomíme, že lož je vlastne tvorenie alternatívnej reality v pocite ohrozenia, tak by to bolo možné vnímať ako zmenu vo farebnosti aury, alebo niektorej čakry. ale s tým si problém nerobím, lebo človek klame na základe problémov s hmotnými vecami … a nepoznám človeka čo klame ak nemá na to príčinu 😀
      a ak niekto klame bez príčiny tak sa mu vraví, fantasta hi hi hi 😀 ale ak si uvedomím, že sme tvorcovia a každá naša myšlienka tvorí tak lož je vlastne tvorenie inej reality …. toť o lži ako takej 😀 😀

      Páči sa mi

  206. Na margo klamania mam kolegu a ten je husty …) ten si tvori taku realitu za realitov ze sa snad v nej ani nevizna. Casom zacina tomu verit a nechape ak viem ako sa veci maju ze to nieje tak ako v jeho ,, realite,,.
    Kazdopadne problematicke bitie…)

    Páči sa mi

  207. Behom 2 rokoch som sa na tie gulicky pytal Mamku,sestru,brata a najlepsieho kamarata. Vsetci mi povedali ze to vidia ale povazuju to za poruchu oka 😛

    Uz nejak vela ludi ma porusene oci no nepoviete ? 😀

    Páči sa mi

  208. Ak myslite tie guličky na oblohe to je podla ,,mňa,, aura zeme ktorá dačo naznačuje 😛 ale to druhe čo sa hýbe s pohybom oka ale aj nezávisle od toho a je sivo-priesvitne rôznych tvarov aj meniacich sa ,,bude asi,, dačo s okom mam to od detstva len nie som istý či od vtedy ako mi polystyrén spadol tam 😀

    Páči sa mi

  209. Hned na zaciatku sa ospravedlnujem za pravdepodobne dost dlhy prispevok (ja ked zacnem pisat/kecat, tak neviem kedy skoncit). Stalo sa to asi pred 10 rokmi. Dost som sa zaujimal o taketo veci – astralna projekcia, videnie aury, kupil som si niekolko knih o aure, v jednej bol autor prilis jesitny a sebaluby, v dalsej to bolo ponate prilis vedecky, boli tam popisane snad aj vlnove dlzky jednotlivych farieb atd, ale dalsia ta bola celkom citatelna. Dost mi vadilo, ze vsade sa cvicilo videnie aury na inych ludoch … myslim, ze by sa mi zrovna nechcelo prosit niekoho aby stal pri stene alebo zrkadle nepohnuty pokial by som na neho ziral a uz vobec aby som bol pri tom uvolneny. Takze som proste v noci lezal na posteli so zapnutou stolovou (nie nocnou) lampou obratenou aby mi svietila na knihu a len tak som sa skusal pozerat cez ruku na stenu, samozrejme nic sa mi nedarilo. Vtedy (pred tymi 10 rokmi alebo kedy to bolo) som bol chory (zapal nervu a paralyza polky tvare), som v noci cital knizku, aj som pri nej zaspaval, niekedy aj trochu zaspal, ale znova sa zobudil, raz som pocul aj nejake hypnogogicke zvuky (ako som pisal, zaujimal som sa o to, v tomto pripade slo o to ako keby niekto lial tekutinu do pohara – asi som bol smadny, ked som sa strhol a zobudil, pohar bol zial prazdny. Cital som tam, ze ked sa sa clovek snazi prilis strnulo-nasilu vidiet auru tak, ze sa mu to moc nepodari, ze by mal byt uvolneny a brat to mozno aj s humorom – nejde o zivot. Tak som sa len tak z blbosti nasilu zasmial. Lenze zacal som vidiet ako ste tu popisovali eterickeho dvojnika, ja som tomu hovoril ze vyzera ako najtensia vrstva supiny z cibule. Potom dlho dlho nic. Nerad by som pisal domnenky snad si este vzpomeniem ako boli presne farby. Zda sa mi, ze “prva farba” bol prechod takej divnej kalnej zelenej akoby do kalnej modrej, a “druha farba” bola tiez nejaky prechod z nejakej cervenej do inej cervenej – ta cervena mi pripominala cerveny pomaranc. Moja prva reakcia bol smiech. Proste nechcel som verit vlastnym ociam, ze sa mi to podarilo. Mavol som jemne rukou, cakal som, ze to “svetlo farieb” bude zaostavat za rukou ako ked mavnete faklou a jej ohen ju len dohana. ale ono to presne kopirovalo moju ruku, akoby som mal oblecenu velku farebnu rukavicu. Este by som chcel dodat, ze cele boli ako take luce, ja by som to popisal ako scanlines >> http://en.wikipedia.org/wiki/Scan_line nieco na styl prveho obrazku na wikipedii. Potom ma napadlo, ze to vidim len preto, lebo som to vidiet chcel. Tak som odvratil zrak, a “zatriasol rukou” (akoby to malo opadnut ako nejaky sneh z konara :D) a znova som sa pozrel, ze ci to uvidim znova, lenze tentokrat mi to islo asi o 3 sekundy. Tak som si povedal, ze vyskusam to rano pocas denneho svetla, ale to sa mi uz nepodarilo, mockrat som to neskusal ale ked som sa aj pokusil tak som videl maximalne len toho eterickeho dvojnika, ale aj to som si nebol isty, ze ci to nevidim len rozmazane povrch pokozky, pretoze pozeram schvalne rozostrene.
    Docela rad by som sa to znova naucil vidiet auru najlepsie tak aby som videl aj auru inych ludi atd. Neviem ani kolko svetla mam mat v miestnosti aby som tu auru (vobec) videl (spravne). Ci je lepsie umele svetlo, denne svetlo, viac pritmie, menej pritmie, niekde som cital, ze uplna tma by nemala byt. Za odpovede dakujem.

    Niekto tu tu spominal nejake bodky akoby energiu, ja som niekedy nieco podobne videl ale obycajne to bolo len par centimetrov pred mojimi ocami a vyzeralo to ako male krystaliky, akoby diamantiky z prstena 🙂 Ale aj to neviem ci som to nevidel perifernym videnim (bokom oka, pomimo – neskor vysvetlim preco to spominam). Taktiez sa mi niekedy aj doteraz stava, ze vidim nieco ako ” neviditelnych predatorov” perifernym videnim – take male “gučky” samozrejme ked na to zaostrim tak to po necelej sekunde zmizne. Periferne videnie – niekde som cital, ze perifernym videnim mozeme vidiet veci ktore sa normalne nedaju zmyslovo vnimat. to znamena napr. energia atd. Ked sa to tak zoberie tak aj na auru pozerame tak nejak akoby pomimo.

    Co sa tyka empatie tak mozem potvrdit, ze je to dost prekliatie,… hlavne ked clovek uz pomaly nedokaze rozlisit vlastne pocity od cudzich. “Nastastie””?” sa mi toho podarilo zbavit.

    Inak super webka :).
    S pozdravom Lubo ( Wolfe (zavinac) zmail (bodka) sk )

    Páči sa mi

  210. Som rada, že čítam konečne niečo o tých šedých guličkách a čiarach pred očami, ktoré sa hýbu spolu s okom alebo ked zaostrím, tak začnú akoby padať. Vidím ich od 12 – tich rokov, dávali mi všeliakí kvapky a v dospelosti mi očná povedala, že to budú odumreté nervy na sietnici…
    Pravdu povediac čo tu vyššie čítam mi príde vhodnejšie, kto by už chcel neakú chorobu či poruchu zraku 🙂
    Sledovanie aury ma zaujalo, skúšam všelikde. V kúpelke pri zarosenom väčšom zrkadle vidím okolo celého môjho tela zelenkavú /tirkisovozelenú../ farbu, okolo hlavy je to skôr žltá. V izbe pri malej lampe okolo prstov vidím opäť tú zelenkavú, ale ak sa pozriem na celú dĺžku ruky, tak vidím auru širokú ako ruka a je skôr tmavo modrá. Môže byť, že je pri rôznom osvetlení či činnosti inej farby?
    Pri iných ľudoch zatiaľ vidím skôr takú žiaru, svetlú, farebne sa mi to nepodarilo.

    Páči sa mi

    • Ja som videla aj pozostatok svojej energie na predložke pri vani. A keď sa so mnou anjeli zahrávajú, tak ju vidím aj na svojom tieni 😆
      Ak je moja aura zelenkastá, ja to pripisujem tomu, že mi najlepšie pracuje srdcová čakra. Viem, že sa na to viažu aj vlastnosti človeka a rôzne iné veci, ale nikde som nenašla vysvetlenie, prečo niekdo má viacfarebnú auru a niekto len jednu farbu v aure.

      Páči sa mi

      • Farba sa nám zobrazí, keď vycítime určitý druh vibrácie energie v našom tele. Niekto vycíti iba najhrubšie jemnohmotné energie, postupom času vycíti aj energie, ktoré vibrujú na vyššej frekvencii, ktoré patria už jemnejším telám, napr. mentálnemu telu a toto je pekne rôznofarebné. Preto aj rôzni jasnovidci môžu vidieť odlišné farby na tom istom človeku a to v závislosti od sféry, do ktorej dokázali nahliadnúť (čiže niekto mohol vidieť iné jemnohmotné telo toho istého človeka, ako ten druhý). Ale vysvetlenie na rôznosť farieb môže mať aj ďalšie dôvody. Toto snáď stačí 😆

        Páči sa mi

    • Co sa tyka tych gulieciek mozu to byt aj orby ktore sa spominaju v jednom novom clanku:

      ORBY (kruhy)

      Jeden zo spôsobov ktorým vaša nová realita dopadá na váš fyzický život je prostredníctvom rozširujúceho sa vedomia orbov. Orby sú inter-dimenzionálne brány, alebo červie diery, cez ktoré pretekajú iné rality cez závoj ilúzie tretej dimenzie. Tieto brány sa stále viac otvárajú pretože vy, členovia Zeme, ste na hrane intergalaktickej komunikácie.
      ( Myslim ze Helar to uz spominala 😛 )

      Páči sa mi

  211. Ahojte,

    mám taký nový poznatok. Občas skúsim sledovať tú auru a minule som sa zahľadela na žltý narcis v kvetináči a zbadala som okolo kvetu takú ružovo fialovú farbu, bola krásna. Skúsila som to viackrát a vždy tam bola. Môžem to pripísať aure?
    Ďalšia skúsenosť: Chystala som sa okúpať, bola som v spodnom prádle a zahľadela som sa na seba v zrkadle. Väčšinou vidím okolo tela zelenkavú farbu a okolo hlavy svetlú, no teraz sa mi akoby zafarbovalo telo tou zelenkavou, proste som ju videla na hrudi, bruchu…Je to možné takto ju vidieť aj pred sebou či na sebe??
    Dík za odpoveď.

    Páči sa mi

  212. Andreja1200,

    v prípade narcisu môže – a nemusí – ísť o auru. Fialová je komplementárna farba k žltej, takže sa nám pri rozostrení očí môže stať, že priestor okolo žltej vidíme v jej komplementárnej farbe.

    Prikladám kruh komplementárnych farieb pre ľahšiu orientáciu:

    Keď vidíme niečo nie okolo tela, ale priamo cez telo, tak to už vnímame energetický obal tela.

    Páči sa mi

  213. Helar dík za odpoveď. Okolo toho narcisu to bola viac ciklámenovo ružová, nevidím v tom kruhu takú peknú farbu, tak teraz neviem. Skúšala som to znova a vidím stále tú peknú žiarivú, nie také matné farby ako v tom kruhu.
    Vidím, že si musím niečo viac naštudovať o aure. Počula som, že kniha a film Celestínske proroctvá vysvetlujú dosť vecí. Čítali ste to niekto?

    Páči sa mi

  214. Áhojte,

    Potrebujem poradiť. Fascinujú ma všetky psychické schopnosti a veľmi by som chcela nejakú rozvíjať, ale neviem ktorú! Ku všetkým ma strašne láka! Ako k telekinéze, tak k astrálnemu cestovaniu, k videniu aury, alebo k lucídnym snom…Najradšej by som sa ich učila rozvíjať naraz, ale VIEM, že sa to nedá, že musím s dákou začať a dotiahnuť to dokonca…ale s ktorou? Ktorá by bola na začiatok najlepšia???????
    Na kolénách prosím o pomoc 😀

    P.S.
    Neviem tu nájsť žiadny článok k lucídnym snom, dal by mi niekto link?( ak tu taký samozrejme je 😀 )

    Ďakujééém

    Páči sa mi

  215. Dnes som sa stretla s kamoškou, ktorá sedela oprotimne pred stenou a ako sme sa rozprávali celý čas som videla okolo nej tú žiaru, hlavne okolo hlavy, taký opar. Keď som sa pozrela nižšie v oblasti ramien, tak v tom obale bol samostatný ružovkastý ovál, v ňom bledá farba a úplne v strede šedá vo veľkosti trochu menšej ako ping-pongová loptička…

    Páči sa mi

  216. Ja som skúšala to svičenie s magnetom a videla som len NIEČO biele okolo toho magnetu asi vo vzdialenosti 2-3 mm, ale nedovolím si tvrdiť, že by to bola aura. Potom asi po dvoch dňoch som si len tak skúmala ruku a strašne som chcela zazrieť auru, ale po pár minútach som to vzdala tak som si len ďalej tupo kukala na ruku a rozmýšľala som nad blbosťami. Keď som sa myšlienkami zase vrátila do reality zase som videla to NIEČO okolo mojej ruky, ale tento krát to bolo priesvitné a akoby to zvýrazňovalo farbu mojich nohavíc ( na ktorých som mala položenú ruku), a ku kraju to malo trošku ružovkastú farbu. Bolo to okolo mojej dlane asi 7-9 mm. ďalší deň som to videla tiež ale k tej ružovkastej sa akoby napojila nejaká bledá hmla alebo farba alebo ako to mám nazvať. Nemyslím si že by to bolo spôsobené rozmazaním pohľadu ale podľa opisu mi to vôbec nesedí na auru.

    Vie mi niekto poradiť čo to vlastne vidím? Nuž ak sú to len halucinácie nevadí, aj tak sa to zaujímavo pozoruje :D:D:D:D

    Páči sa mi

  217. Ahojte, posledné 2 dni som skúšala vidieť svoju auru v zrkadle. Keď som nadobudla 3D pohľad, tak som videla, že sa mi sa mi pokožka zmenila do šedozelenej farby a určité črty tváre, obrysy obočia, určité časti tváre či niektoré časti tela som mala svetlo žiarivo zelené, také smaragdové… Okolo hlavy som mala tiež pár mm žiaru ale nie veľa – tak do 0,5-1cm…
    Potom keď som sa dlhšie na seba pozerala (priamo do zreničky), tak sa mi zrazu začalo svetielkovať ľavé oko spôsobom, že najskôr som videla maličkú žiarivú bodku v zreničke a tá sa postupne zväčšovala až pokryla celé oko až k obočiu a vytvorila asi 2-3cm ovál okolo oka a priam to žiarilo tou smaragdovo zelenou farbou (bolo to krásne) a toto zväčšovanie sa mi niekoľko krát zopakovalo. Neviete mi povedať, čo to môže byť – neviem, vlastne ani či to čo vidim je aura, kedže to nie je farebné?

    Páči sa mi

  218. Ahoj Helar.
    O ezoteriku sa zaujímam tak asi 13 rokov. Mám krásne knihy o aure Ruce světla. Podľa nich som si skúšala vidieť auru pomaranča a potom ruky. Ďalej som sa nedostala, nebolo to pre mňa také podstatné a čítala som spústu iných vecí, takže tomuto som sa už nevenovala.
    Mám ale malú dcérku, má 4 roky. Je to dieťa, ktoré mi priniesol osud, teraz je už moja. Mala veľmi ťažký štart do života, takmer zomrela ako 3 mesačná. Neviem či tento prežitok ju ovplyvnil alebo sa taká narodila ale od malička vidí “bábiky”. Spozorovali sme to na nej keď nemala ešte ani rok. Dívala sa na biely strop a očká jej behali, ako keby čítala. Vždy sa pri tom usmievala, niekedy sa aj nahlas smiala. Teraz nám hovorí, že nech ju zdvihneme, že chce pohladkať bábiky. Ona nevie, že mi ich nevidíme. Ja jej nič nehovorí, neviem, ako na to mám reagovať. Stále vraví, že sa smejú a že sú pekné. Okrem toho ak sa stretne s niekym cudzím, kto sa jej “nepáči” tak sa tak díva, že je to tomu človeku nepríjemné. Môže sa na ňu usmievať, ona ani okom nemihne, neusmeje sa a ani sa nepohne. Prednedávnom sa nám stalo, že prišiel k nám môj kamarát, ktorého dobre pozná. Zadívala sa na neho a tak strašne sa rozplakala. Po asi pol minúte prestala a odišla preč. Neviem čo videla alebo cítila. Radšej som sa k tomu nevracala.
    Ešte som sa s nikým o tom neradila, neviem, kto by tomu uveril ale chcela by som vedieť Tvoj názor ako vychovávať takéto dieťa.

    Páči sa mi

    • Ruce svetla sú dobré praktické knihy.
      Všetky malé deti údajne vidia iné bytosti, auru a celkovo najbližší jemnohmotný svet – do tých 4-5 rokov, pokiaľ im to rodičia nevymlátia z hlavy. Im sa to zdá normálne a preto si to rodičia aj nevšímajú, že vidia niečo iné, hoci sa aj hrajú s niekým, kto tam fyzicky nie je.
      Dieťa už podľa farieb aury vycíti povahu človeka.
      Ja by som s ňou o tom rozprával, nech vysvetlí, čo vidí a nech to nakreslí a nech si rozvíja túto schopnosť, aby ju nemusela v dospelosti znova trénovať. Ale to je iba môj názor 🙂 Helar, teraz Ty 🙂

      Páči sa mi

      • Ahoj Minne
        využila som príležitosť, keď ma Rebeka požiadala, aby som ju zdvihla, že chce pohladkať “bábiky” a opýtala som sa jej, čo robia. Povedala, že sa tešia a keď sa dívala hore niekde nad záclonu tak sa smiala, akoby jej niekto povedal niečo veľmi smiešne. Natiahla ruku, ako by sa chcela toho dotknúť a znova sa zasmiala. Opýtala som sa jej, aké sú tie bábiky. Povedala, že čokoládkové a zdalo sa jej to veľmi vtipné. Už dávno som ju takto nezdvihla, lebo keď bola menšia a požiadala nás, aby sme ju zdvihli, keď sa dostala bližšie, vždy sa zľakla a prudko sa stiahla.

        Páči sa mi

  219. Meg, malá má šťastie, že sa dostala do takej rodiny k vám. Tiež by som sa s ňou o tých bábikách rozprávala, ako vyzerajú, čo robia, hovoria, či ich má rada a tak..
    Všimli ste si, že všetky malinké detičky ležiace v postieľke si vlastne vystierajú ručičky oproti stropu, hýbu prstami a usmievajú sa? Teraz už nepochybujem, že si sledujú svoju auru..áno teraz helar 🙂

    Páči sa mi

  220. cez oblečenie sa dá vidieť samozrejme, v televízii by sa nemala dať vidieť, ale dá sa to obísť, hoci nemá na tom zásluhu televízor, lebo auru je možné vidieť aj so zatvorenými očami, vtedy sa obraz aury nemieša z fyzickým telom.

    Páči sa mi

  221. Ked som uz dlhsi cas pozorovavala svoje prsty , uvidela som okolo nich ,mozem to nazvat, hmlu dlhu 2-3mm.Neviem ci ide o halucinaciu z tolkeho pozorovania:D alebo naznaky aury .Cudne je , ze ak sa na niekoho pozriem zo vzdialenosti asi 2 mozno viac metrov vidim tu tzv.hmlu väcsiu.Mozete mi poradit?Prosim.Vopred dakujem

    Páči sa mi

  222. Ked som uz dlhsi cas pozorovavala svoje prsty , uvidela som okolo nich ,mozem to nazvat, hmlu dlhu 2-3mm.Neviem ci ide o halucinaciu z tolkeho pozorovania:D alebo naznaky aury .Cudne je , ze ak sa na niekoho pozriem zo vzdialenosti asi 2 mozno viac metrov vidim tu tzv.hmlu väcsiu.Mozete mi poradit?Prosim.Vopred dakujem

    Páči sa mi

  223. môže to byť aura, ale môže to byť aj klasická nedokonalosť oka a ten jav vzniká vzniká vtedy, ak dlhšie pozeráme na niečo tmavšie a za tým je svetlejšie pozadie a potom vzniká taký kontrast, hmla – nejaký pamäťový efekt v oku.
    A hoci sa osoba pohne, tá hmla ostane na mieste alebo hmla sa pohybuje so smerom pohľadu oka.

    Páči sa mi

    • Velmi dakujem za odpoved.Ako vidim musim sa este vela snazit:).Aj ked si nemyslim ze je to ta nedokonalost oka pretoze som to nikdy nevidela a ked pohnem prstami je stale pri prstoch nezostava na mieste a nepohybuje sa so smerom pohladu oka.A trochu som sa zle vyjadrila s tou “svetlejsou hmlou”.Nevedela som ako to opisat….Je to ako tenucky obal..priesvitny,asi tak.:) Podla vsetkeho je to asi ta prva vrstva.Ved budem dalej skusat a uvidim ci som sa mylila alebo nie,a pokusat ju vidiet uplne celu .Velmi dakujem a tato stranky sa mi velmi paci:).

      Páči sa mi

  224. Mia,
    tak ako Saltinka vraví, je to etericke telo, ktoré sa dá vidieť aj na rastline a zvieratu, ale ak to vidíš aj okolo predmetov, potom je to ten odtlacok – nedokonalost oka. Ak iba okolo živého, je to etericke telo.

    Páči sa mi

  225. Dobrý den,
    mohol by mi niekto napísať na komentár z 2.3, či vidím auru, keď mi iba akoby fosforizuje na zeleno tvár a iné časti tela a okolia (prípadne či robím niečo zle, alebo čo robiť inač) a čo znamená ked vidím tú zväčšujúcu jasno smaragdovo-zelenú časť okolo oka?

    Vidím seba v 3D obraze a niektoré časti tela /aj niektoré predmety za mnou – neviem, či to nie je rušivé, lebo oproti zrkadlu máme poličky s rôznymi predmetmi/ sú bielo-svetlo-zelené. Po istom čase vidím takú zelenú hmlu pred sebou aj okolo seba a potom zmizne, ale žiadne farby nevidím (ked som skúšala na farebné predmety, tak pri knižke s farebným obalom som auru videla a potom som si porovnala farby a sedelo mi to…

    Páči sa mi

    • Iba ak je dany pristroj dostatocne citlivy na jej zachytenie. Da sa to pomocou aura kamera 6000 a podobne. Ale to co sa da zachytit 3.okom nenahradi nijaky fotoaparat alebo kamera.

      Páči sa mi

  226. ahojte, pred casom som zacala vidiet etericke telo. V poslednej dobe sa mi podarilo vidiet na otcovi oranzovu auru. Ked som to videla prvy raz, myslela som, ze to moze byt nahoda, no ked som to videla druhykrat pochopila som ze to teda asi naozaj bude aura, hoci som sa na to vobec nesustredila. Prislo to ako blesk z jasneho neba.

    Mam otazku. Je mozne ze moja prva skusenost s videnim farebnej aury je prave videnie oranzovej farby? Inak som si tiez nie ista ci by som farbu charakterizovala ako oranzovu alebo skor cervenu, kedze nemam s cim porovnavat tak som ten odtien nazvala oranzovy. Potom som citala na nete charakteristiku oranzovej aury a sedi to na neho. 🙂

    Páči sa mi

  227. Lucia,
    väčšina ľudí vidí auru najprv bezfarebne. Kto vidí farebne, ten má už vyssiu citlivosť. Gratulujem, ľudia majú rôznu farbu aury, ktorá sa môže meniť časom.

    Páči sa mi

  228. Minne dakujem. Ja som tiez videla najskor dlho len “hmlu” a toto je v podstate moja prva (uz druha) skusenost s videnim farby, zaujimave ze prave pri jednej osobe. Otec sa dlhe roky venuje cviceniu jogy mozno to nejako suvisi s tym preco som ju videla prave jemu a zatial nikomu inemu farebne.

    Len by som chcela vediet, ci aj vy ste prvykrat videli cervene odtiene a az potom ostatne. Tusim ze cervena je navyraznejsia farba spektra, najlepsie rozoznatelna a vidi sa mi, ze podla historie ludia najskor nedokazali rozoznat modru farbu a miesto toho ju videli ako cervenu alebo tak nejako to bolo. Preto sa pytam, ci to takto ma byt /najskor cervena a potom rozoznam uz aj ine farby/.

    Predpokladam, ze sem chodi viacero ludi co vidia auru farebne…

    Páči sa mi

  229. Lucia,
    niekto môže vidieť najprv modrú, zlatú atď. auru, podľa toho, na koho pozerá.
    Ty, ale teraz ma napadlo, že vážne, najprv je najľahšie vidieť červenú, potom oranžovú, žltú, zelenú, modrú, fialovú – to súvisí s ich frekvenciami. Najnižšiu má červená – je to aj inač farebné poradie čakier zdola hore.

    A prečo najprv na otcovi – na videnie aury a ďalších tiel človeka je potrebné dokázať dobre vyciťovať tú energiu. Je potrebné mať dobre vyvinutý cit. Malo by sa to robiť srdcom – láskou, milovať človeka ako svojho blížneho, aby si sa vedela vcítiť do jeho energií. Otca miluješ, tak možno preto zatiaľ iba na ňom vidíš auru. Keď budeš milovať bez rozdielu, tak uvidíš to na všetkých a tak zdiagnostikuješ zdravotný stav – tmavé fľaky budú bloky v energiách a tam môže byť už aj fyzická porucha, hoci zatiaľ nemusí byť aj na fyzickej úrovni. čiže ju budeš vidieť predtým, ako príde.

    Páči sa mi

  230. Fíha… Tak u mňa je to nejako čudne… 😀 Síce vidím auru, ale je to väčšinou bezfarebne a postupne sa objavujú farby – väčšinou modrá, zelená a raz som videl fialovú… žltú tiež ale červenú nikdy. Je to vôbec, to čo vídím, aura?! 😕

    Páči sa mi

  231. Myslím,že ste zabudli brať do úvahy,že všetci ľudia nemajú rovnaké farby v aure.A aj tie,ktoré majú sa aj behom dňa menia podľa momentálnej nálady,podľa emocionálneho prežívania.Čiže okrem tých 4 základných farieb ,ktoré mám ja v aure,ak som na niečo momentálne naštvaná,tak sa mi tam pridruží daná farba hnevu,ak sa z niečoho teším,tiež sa tam pridruží daná farba radosti.Ja som sa učila vidieť auru na nedalekom parčíku.Sú tam borovice a brezy,krásne vidno takú dymovú clonu,hádam aj na päť metrov okolo nich,na ľudoch to zatiaľ nevidiím,ale je pravda,že nemám na koho tak dlho čumieť,aby to nebolo blbé.Na svojej ruke som videla,ale len na chvíľu takú skoro tyrkysovú farbu.

    Páči sa mi

    • Viacfarebná aura je aura emocionálneho a mentálneho tela. Každá odlišná emócia alebo myšlienka, ktorá sa líši vibráciou, má inú farbu a je uložená v rozdielnych častiach tela.

      Páči sa mi

    • Meg,
      ťažko povedať, lebo keď sa dlho pozeráš na seba, v závislosti od svetla sa môže dlhším časom meniť obraz. Vyskúšaj to na iných ľuďoch, zvieratách alebo izbových kvetinách.

      Páči sa mi

  232. Dakujem Minne,
    na rastlinkách vidím bielu auru a na ľudoch zatial iba eterické telo ale už sa mi tam mihali aj farby ale také slabé neviem to ešte jasne rozoznať – musím ešte trenovať…

    Čo odporúčate na začiatok na zdokonalenie – meditáciu, mantry, venovanie 3 oku či čisteniu čakier… Ja toho času nemám veľa ale chcela by som sa zdokonaľovať v tejto oblasti…

    Páči sa mi

    • Meg,
      cvičiť sa dá aj tak, ako píšeš – cvičenie konkrétnej schopnosti – ale to je nasilu, čiže silou vôle, kde sa používa solar plexus. Ak robíš niečo vôľou, je to namáhavé a neisté. Ak pôjdeš na to srdcom, láskou, vtedy je to bez námahy. Láskou a pochopením sa očisťuje naše vnútro od emócií, negatívneho zmýšľania, konania a vtedy sa nám postupne odkrývajú závoje, ktoré zakrývajú aj tretie oko. Vtedy sa prirodzene odkryjú naše duchovné schopnosti, pretože duchovné orgány už nebudú oddelené od nášho vnímania rôznymi prekážkami (závojmi emócií, negatívnych energií). Tu návod, ako cvičiť (očisťovať svoje vnútro) počas dňa:
      http://cestalasky.wordpress.com/2009/09/22/duchovne-cvicenia/

      Páči sa mi

  233. Ak to mam spravne chapat…ak chcem vidiet auru musim ist na to srdcom,laskou a nie volou a nasilu?
    Minule som bola v kniznici s umyslom pozicat si knihu o aure..ale nemali .Nepozna niekto z vas nejaku knizku??:)

    Páči sa mi

    • Mia z mojej vlastnej skusenosti viem ze take veci sa daju uzasne vidiet ak som totalne v klude ale mysel nesmie byt povolena no sustredena na jednu vec ale nie zas prilis silno tak akurat a relaxacne, takze to mozes vyskusat. Byt kludny a nerobit prudke pohyby. Potom z tych veci vychadzaju aj ine veci ako aura. A lieta to smerom k tebe 😛 Veci na ktore sa zameriavame duchovnym zrakom sa akoby “zvetsia” a vychadza z nich prud slabozenej farby. Taky priehladny.. Potom aj ked zavries oci tak uvidis taky svetly kruzok ako “televizia” a to je 3.oko cez neho sa da vidiet aj so zatvorenymi ocami no lepsie je to s otvorenymi lebo informacie sa navzajom doplnuju a vysledny efekt sa tak javi lepsie. Odporucam skusat v tme. Najprv farby vykriknu sialene silnu farbu a potom vsetko ztmavne az splynie a zvyrazni sa iba to na co si pomyslis.

      Páči sa mi

    • Miesto prvotneho bytia.

      Kazdy to nazyva inak. A slovo bude vzdy len pojem. No mozme si to nazvat duch,boh alebo absolutno. Je to prazaklad vsetkeho. Kazdy to mame v sebe. No na to aby sme uvideli v sebe tuto vec sa musime vzdat veci o ktorych si myslime ze su od nas separovane alebo nasou pevnou sucastou. Bozia iskra sa ukaze vtedy ked stratime posledny zachytny bod ktoreho by sme sa mohli zachytit. V celom byti existuje len tato vec nic ine a tato vec sa neda opisat v jednom riadku. Ak sa budeme snazit vysvetlit nejake javy a fungovanie sveta tak vzdy narazime na nieco kde nam aj logika napovie ze je to proste tak ze moze byt nieco vecne a pritom to nema tvorcu lebo si to je samo tvorcom. Priklad: Trojuholnik. AJ keby trojuholnik nebol nikdy vyjaveny a spoznany. Fakt ze jeho strany zvieraju 180 stupnov a 2 rovnake troujholniky sa spoja do stvorhranola nikdy nevyvratime lebo je to proste tak. To dokazuje ze ten trojuholnik je vecny aj keby nebol nikdy vyjadreny. Priroda je inteligentna preto lebo nema na vyber vsetky tvary sa musia usporaduvat do zlozitej inteligencie javov ktore budu vzdy vyvazene inac by sa nemohli ani vytvorit. To je ta zahada harmonie ktora funguje vo vsetkom. To ako sa na boha pozerame tym ho aj vytvarame. Veci sa vzdy tvoria zas a zas ale prazaklad veci sa nezmeni a to je ta harmonia foriem. Preto netreba posudzovat formy ako oddelene lebo jedna existuje len vdaka tej druhej. Vsetko sa ma brat ako celok s jednej formy ktora ma taky isty zaklad ako cely celok. Nic nemoze z tejto formy ubudnut lebo samotny jednotlivec uz obsahuje v sebe celu formu pretoze je jej sucastou. V tomto byti nas mozu osalit zlozite struktury a prelinania tohto uzasneho sveta. Zijeme akoby v hre v ktorej sme zabudli kto vlastne sme 😛 Existuju niektore veci,pocity,vztahy ktore zacinaju fungovat iba v “nevedomosti” a my to tu prave skumame a snazime sa to pochopit.

      Páči sa mi

      • Velmi pekne napisane….v tejto oblasti som len “zaciatocnik”,nikdy som taketo nieco nepocula,lebo som nikoho takeho ,co rozumie tymto veciam nestretla,ale tato myslienka….no vlastne je to fakt,je velmi mudro vyjadreny,zda sa ze ty si toto vsetko uz pochopil:)alebo sa snazis…takze miesto prvotneho bytia……..:)

        Páči sa mi

      • Zaciatocnik je niekedy viac. Kto nelpi na svojich nazoroch dokaze vidiet pravdu taku aka je. Pravda sa preziva neustale a filozofovanie o tychto veciach bude vzdy len prejav nevedomosti alebo mojej vlastnej zaujatosti. Kazde slovo vyjadruje iba jeden pojem. Slova sa tak stanu zbytocne lebo vystihuju len jednu skutocnost a jeden pohlad. Ked vravime o ozajstnom celku tak neexistuju slova lebo tu nie je ziaden kontakt s inou formou.

        Páči sa mi

  234. Tato stranka ma proste dostala….neviem od nej odtrhnut oci 😀 Chcela by som sa vsetkym podakovat,ktory vytvaraju tuto stranku(hlavne Helar:),ze je to uplne super stranka:D.Groover,ja este nemam svoj vlastny nazor na taketo veci…je to pre mna novinka:)…a asi je to ,zatial, tak lepsie..:)

    Páči sa mi

  235. Ahojte, mne sa tiež páčia tieto stránky. Pokúšam sa o videnie aury, ale akosi sa mi nedarí, aj keď to veľmi chcem a pokúšam sa robiť cvičenia na otvorenie čakry tretieho oka. A som dosť pomýlená z toho, že na jednej strane sa odporúča skúšať vidieť auru na bielom podklade za svetla, v ďalšom prípade v tme a na čiernom podklade. Tak, čo je teda lepšie? Inak som videla, aj nejaké obrázky na precvičovanie si videnia aury, kt. zdanlivo vyzerajú, že sú to iba farebné machule ale ľudia, čo už majú vyvinuté mimozmyslové vnímanie na nich vidia konkrétne veci. Je si to teda lepšie skúšať na podobných obrázkoch? Vopred ďakujem za radu…:)

    Páči sa mi

  236. ja ked sa pozrem na moju ruku pri akomkolvek pozadi tak vidim okolo nej priblizne 2mm obrys akoby dymu a stale ma taku bielu az bledulinko modru farbu…myslite ze mam nejaku moznost aby som videla auru? odpiste prosim

    Páči sa mi

  237. bekinqo, presne tie obrázky som mala na mysli. Ďakujem ti za radu. Už dlhú dobu sa zaoberám duchovnými vecami, ale okrem vedomostí to neviem využiť. Samá teória a nulová prax. Nie som skeptik, práve naopak verím a modlím sa za to, čo iný majú, aj keď o to nežiadali. Jedine som mala sny o smrti, keď mal zomrieť niekto na kom mi záležalo, alebo sa mal ocitnúť v nebezpečenstve. Občas sú to aj predtuchy, ale vždy sa to týka iba niečoho negatívneho a najlepšie to vnímam, keď som ja sama „na dne“. Prečo? A ešte sa mi raz stalo, že som zažila so známou prítomnosť ducha, ale to je všetko.

    Páči sa mi

      • lenže tí ľudia naozaj zomreli a ja som vedela s dostatočným predstihom, kto to bude a tie sny sa opakovali. Takže náhoda to asi nie je? Alebo? A vôbec sa to netýkalo môjho života ani plánov. Ja viem, že napr. aj tarotová karta na ktorej je smrtka neznamená iba smrť, ale aj zmeny a zvrat v živote, lenže môže znamenať aj smrť a tak sny sa nedajú vždy analyzovať, ako ich napr. rozoberal Sigmund Freud, lebo jeho odporcovia tiež tvrdia, že on za nimi videl, väčšinou sex. Tým chcem povedať, že niektoré sny sú príliš konkrétne a jasné, ale ťažko sa vysvetľujú iným.

        Páči sa mi

  238. ahoj , takze dneska som si vyskusal taky mensi trenning lebo v tieto veci verim atd myslim ze to netreba dalej pisat ale tak zapol som si pocitac vyhlad som na webe vas precital som si to tu a trening zacal akurat prisla tma a jedine co mi tu svietii je monitor pocitaca tak som sa mu otocil na stolicke chrbtom oproti bielej stene dal som si dva ukatovaky pred sebe ku sebe a sledoval som co sa medzi nimi deje az kym sa to neudialo mozno je to 2 mm bielo modro sede ale pekne to vidiet okolo prstov a pomedzi nich ked zaostrim zrak nissie od prstov nevidno to uz ale ukazovaky uplne pekne ziaria co vy na to ? 🙂

    Páči sa mi

  239. Mam jednu otazocku 🙂 mam tusenie, ze predchvilkou som videla prvykrat auru cloveka-presnejsie mojej mamy. vtrhla mi do izby a ja som v tom momente okolo jej tela videla fialovu ziaru, do minuty som ale nevidela uz nic a dalsich par minut len v takych jemnych naznakoch. Rada by som vedela vas nazor na vec(alebo niekoho veci znaleho). Este ma napadlo, ze mam na krku privesok z mesacneho kamena, je mozne aby k tomu dopomohol a zvysil moju vnimavost?

    Páči sa mi

  240. Mam jednu otazocku 🙂

    mam tusenie, ze predchvilkou som videla prvykrat auru cloveka-presnejsie mojej mamy. vtrhla mi do izby a ja som v tom momente okolo jej tela videla fialovu ziaru, do minuty som ale nevidela uz nic a dalsich par minut len v takych jemnych naznakoch. Rada by som vedela vas nazor na vec(alebo niekoho veci znaleho). Este ma napadlo, ze mam na krku privesok z mesacneho kamena, je mozne aby k tomu dopomohol a zvysil moju vnimavost?

    Vopred dakujem za odpoved 🙂

    Páči sa mi

  241. Ma tu niekto z vas,ti ktori auru vidite silne bolesti hlavy ? Alebo skor silny tlak v ociach ? Ci to nejak nesuvisi spolu schpnost vidiet auru a pritom silny tlak v ociach spojeny s bolestou hlavy.

    Páči sa mi

  242. Môže to byť sústredením, ja keď som sa učila vidieť auru, tak som si tiež vysilovala zrak a boleli ma oči. Nesústreďuješ sa veľmi na čelovú čakru? To by mohlo spôsobovať bol hlavy.

    Páči sa mi

  243. Rada, by som sa spýtala, či niekto z vás uchováva napr. pod vankúšom nejaký polodrahokam. Ja som si napr. začala prikladať na čakru tretieho oka ametyst a vkladám si ho aj pod zahlávok a na moje prekvapenie som dnes videla okolo ukazováčikov na kt. som sa zapozerala oproti bielej stene, jemný tyrkysový opar. A kt. kamene sú podľa vás najlepšie na rozvoj duchovných schopností? Viem, kt. kamene sa hodia pre moje znamenie, ibaže môžem si vybrať asi aj iné, ak to tak cítim?

    Páči sa mi

  244. ako dieťa som kedysi v kostole videla auru..teda vlastne asi iba tú prvú vrstvu – éterického dvojníka..neviem prečo, som sa o to prestala nejako interesovať..až teraz posledné dni ma napadlo, neviem akým zázrakom, zadať si do googlu slovo aura a našla som tento web..prečítala som si článok a tak zbežne aj toto fórum,…a začala som pozorovať veci naokolo..najprv som začala pozorovať seba, a zistila som, že vidím svojho éterického dvojníka, čo nebolo pre mňa až tak nové, keďže ako dieťa si to pamätám z kostola…..tak…a teraz k podstate môjho komentáru..dodneska som bola len pri tom éterickom dvojníkovi..a dnes, keď som šla autobusom okolo môjho obľúbeného parku a len tak pozorovala ľudí idúcich po kraji parku a skúmala či im uvidím aspoň toho éterického dvojníka, tak som si všimla niečo čo som doteraz nevidela:))…ale videla som to iba na ľuďoch, kt. prechádzali tým parkom pomedzi stromy…inde som to nespozorovala, preto sa chcem spýtať, či bola aura to, čo som videla..tí ľudia boli ako keby vo svetelnom vajíčku, alebo guličke..bola to aura? alebo mne šibe? doteraz som videla fakt iba kúsok toho éterického dvojníka, tak som sa z toho tešila..len teraz vo mne lomcujú pochybnosti, či aura naozaj vyzerá tak ako som to videla..tí ľudia chodili fakt ako vo svetelnom obale:)..ale farebne ju nevidím..bolo to proste iba svetlo okolo nich, ktoré ich obklopovalo..dosť ma to prekvapilo..thanks a lot za odpoveď/de..

    Páči sa mi

  245. výborné …priam fantastické, 😀 áno tomu sa hovorí aura , je to vlastne energetický obal človeka .. éterické vajíčko ..vnútorné svetlo človeka …ste hviezdy ukované v tele …dá sa z toho zistiť aj v akom stave sa dotyčný nachádza 😀

    Páči sa mi

  246. Ahojte,
    Čital som vase clanky ja som o tom pocul uz davnejsie a teraz nedavno od otca.
    V obivacke mame gavcovku je cierna oproti gavcovke mame okno.
    otocil som sa chrbtom oknu a zaostril som na ruku.
    Po obvode celej ruky som videl bielu farbu.Ked som to skusil viac krat ukazala sa mi blizko pri ruke cervena na nej bola taka akokeby biela s zltou a nad tym modra tak teraz ani ja neviem ci to bol len klam alebo fakt ta aura.
    Mozte mi poradit?

    Páči sa mi

  247. Skúšaj to opakovať a ked to uvidíš viac krát, tak je tvoja. Pozor na veci okolo, ktorých s dotýkaš. Ja som minule na rohožke v kúpelni videla svoj pozostatok energie . Naokolo žiarila zelenkavou 😀
    Vyskúšaj to aj na lístkoch kvetín oproti bielej farbe. Napríklad fialkiné listy majú fialkovú auru.

    Páči sa mi

    • Stale ked som to opakoval bolo to o trochu vacsie.Dnes sme grilovali a ja som to skusal aj na kvetoch a mame jeden zeleny krik a ked som nan zaostril bolo okolo zelene a moja mama bola v zahrade a okolo nej som videl bielu zelenu a modru…
      A este jedna vec aka farba aury?

      Páči sa mi

  248. Dakujem za radu.
    Ked som sa pozrel na oca videl som okolo neho bielu a taku slabucku az bledomodru.
    A na strykovi som videl na chrbate taku sedu alebo az ciernu a ked soms a ho spytal ci ho boli chrbat tak povedal ze krize..

    Páči sa mi

  249. Co znamena, ked napr. som sa pozrel na jedneho cloveka potom na dalsieho a videl som stale tu hmlu to biele co im vyzarovalo z hlavy a hned zatim alebo pod tim uz neviem presne modri pasik ktory to cele obopinal..mozno keby som sa dlhsie pozeral uvidel by som viac ..Zacinam si mysliet ze u kazdeho vidim to iste..

    Páči sa mi

  250. Ja to videnie aury trenujem par tyzdnov, nieco sem-tam spatrim, ale az par dni dozadu sa so mnou telepaticky prepojil moj kamarat, ktory je dost zrucny a ukazal mi to. to uz bolo nezvratne. a kym mi zostala tato energia, vydel som este nieco, ako keby mi vrela koza ako puding, alebo co… take sopocky sa striedavo objavovali z obrisov prstov. ale neboli priehladne vobec. farbu mali ako koza. velke boli do 1mm. ako spicate vlnky na mori v rozpravkach. Co uz toto bolo…

    Páči sa mi

  251. pred dákym týždňom – dvoma som sa začala snažiť vidieť auru…aj som ju videla, síce nie farebne ale naučila som sa ju vidieť v dosť veľkom objeme okolo človeka. Už som ju videla aj na ľuďoch mimo môjho obľúbeného parku..dokázala som ju spozorovať dosť rýchlo…naraz ju neviem takto vidieť:(( teraz vidím zase už iba éterického dvojníka..neviete mi niekto poradiť čo som spravila zle? prečo ju zrazu nevidím?? (mimochodom, pred pár dňami som si kúpila ametystovú drúzu, očistila som si ju, ale ešte nemala možnosť byť nabitá, kvôli mizernému počasiu… aj tak som sa snažila meditovať s ňou na treťom oku..a keď som si tú drúzu položila pri meditácii na tretie oko a zavrela oči a poprosila ju aby mi otvorila tretie oko, tak som videla niečo zvláštne..videla som nejakú ako keby modrú “guču energie” ako keby iskrila a vzdiaľovala sa odomňa..zmenšovala sa..keď iskriaca guča zmizla, na jej mieste sa zjavila nová, tá sa zase zmenšovala až zmizla..a takto dookola..potom som nechtiac zaspala…mohlo to mať nejaký vplyv na to, že teraz nevidím auru tak ako som ju videla predtým? čo by som s tým mohla robiť? chcela by som znova vidieť auru v takom väčšom rozsahu…prosíím, ak by ste vedeli niekto čo s tým… vopred ďakujem:)

    p. s.: asi pred mesiacom som si v ezoterickom obchode kúpila čínsku mincu a dve šnúrky (jednu na bohatsvo a druhú na učenie) a urobila som si z tej mince a nich “náhrdelník” ktorý nosím každý deň… zvláštne je, že keď sa na tú mincu pozriem, vždy vidím, ako sa okolo nej hmýri energia..aj okolo šnúrok je aura, ale tá minca doslova žiari…farebne však nevidím..mám z toho zvláštne pocity..magické:)..len viem, že tá minca má v sebe niečo a neviem či je to dobré alebo zlé…ale v poslednej dobe sa mi dosť darí, takže asi by to zlé nemalo byť, čo poviete?:)))

    Páči sa mi

      • Ta guca, to sice neviem, co je, ale nijaku vahu tomu neprikladam. tieto miznuce obrazce sa pred ocami mihaju asi kazdemu. to je podla mna normalne. netreba hned vo vsetkom farebnom hladat nadprirodzeno. 🙂

        Páči sa mi

    • Na tej minci vidíš zachytenú tvoju energiu. Naša energia sa prenáša na veci, ktorých sa dotýkame. Ja to vidím tiež okolo vecí, ktorých sa dotýkam.

      Tá modrá guča ako vravíš, nevidela si v nej vír energie ako rotoval? Ak áno mohla si vidieť svoju hrdelnú čakru. Ak to bola len svetelná energia, mohla to byť nejaká bytosť, ktorá ti je na blízku. Mne sa tak ukazovali nemenované bytosti tiež také svetelné guče dá sa povedať: fialová a smaragdová, tiež sa zväčšovali a zmenšovali a časom som ich videla aj s otvorenými očami. Teraz sa mi blyknutím občas ukazujú, len ako prejav, že sú stále pri mne aby som na nich nezabudla 😀 A s tou aurou to neviem, určite si schopnosť nestratila a časom ju znova uvidíš. 😀

      Páči sa mi

      • ďakujem:)

        a tá guča..ona bola ako keby nabitá energiou..niečo sa v nej kmitalo..celé to bolo modré..nebolo to pokojné..rýchlo sa to tam prekmytávalo…ktovie čo to bolo..ale prečo by sa mi ukazovala hrdelná čakra? či to mi asi neviete/nevieš povedať:)….

        A inak už som auru začala znova vidieť:) aj keď nie tak, ako som ju videla predtým – je o dosť menšia..farebne som ju ešte nikdy nevidela..možno to, či vidím alebo nevidím auru závisí od psychického rozpoloženia či ju vidím, alebo nie.. môže to s tým nejak súvisieť?

        Páči sa mi

  252. Bebs….pozri si tu je dosť popísané o aure. http://helarforum.tk/

    Tá modré svetlo čo si videla ….ak v nej energia vibrovala a točila sa proti smeru hod. ručičiek, tak je to tvoja hrd. čakra. Skús sa na nu zamerať a možno v nej časom uvidíš aj jej lupeňe.
    Vravíš, že nevidíš farebne auru. Možno vnímaš len eterického dvojníka, ten je sivý, alebo priehľadný, vnútorná aura a vonkajšia sú sfarbené. Skús sa pozerať na svoju ruku, alebo na lístok z kvetu a nech máš pod tým biely podklad.

    Páči sa mi

  253. ďakujem, pomaly to všetko čítam, čo sa píše na tom fóre:)

    no až také detaily som si ohľadom tej modrej gučky nevšimla, či sa točí proti smeru hod. ručičiek.. ale prečo by sa mi zobrazovala moja hrdelná čakra? je to možné? možno sa mi snaží dať najavo aby som sa na ňu zamerala a venovala jej pozornosť…

    čo sa týka toho farebného videnia aury, tak som urobila ako ste mi sem napísali..odtrhla som si taký mladý lístok a sledovala som ho..a…namiesto aury lístku som videla svoju auru farebne!!:):) ďakujem, že ste ma naviedli ako na to.. ale mám pocit že vidím iba modrú až tyrkysovozelenú (moju), sivú a nejakú svetlú…iné farby mi nejako nejde spozorovať.. neviete náhodou čo s tým? 😉

    inak je to nádhera :):)

    ešte raz vďaka

    Páči sa mi

  254. Bebs lístok si nemusela trhať, stačí sa pozerať na lístok v kvetináči a za ním nech je biely podklad. Ako si ho držala v ruke tak si tam mala aj svoju energiu. Fialky majú priehľadnú fialkovú auru a väčšina zelených lísttkov ich má.Ja tiež najskorej vidím len eterického dvojníka a až potom vnútornú auru. Ja ju mám zelenkavú. 😀 tým, že si ju videla tyrkysovo zelenkavú, tak ti najviac pracuje srdcová a hrdelná čakra. Ide len o spôsob naučiť sa pozerať a vnímať svet inak a potom tu už príde samé, že uvidíme aj to, čo sme si nevšimli, aj keď to pri nás stále je. 😀

    Páči sa mi

  255. ahojte,
    mam otazku rozpravala som sa s ludmi co vidia auru… v podstate sa hmmm zhodli na tom ze vidia hlavne zelenu … obcas sa snazim zazrietr vlastnu auru a pouzivam na to zrkadlo sadnem si k bielej stene a v chodbe je jemne pritmie. Bez problemov vidim sedu prvu vrstvu, dalej niekedy taku bldedunko-modru, inokedy zltu, ked hladim dlhsie a sustredenejsie ako keby mi v aure behali iskry ziarivo fialovej a obcas ked sa pozeram na dlane ruk tak z nich vystupuje smaragdovo zelena. Pravdu povediac mam z toho trosku bordel a romyslam ci mi harasi, rada by som totiz zistit zakladnu farbu. Ide o to ze zelenu vidim iba v dlaniach aj ta sa strieda zo zltou. Ako zsitim ktora z nich je zakladna aura? Ta “moja” faba?

    Páči sa mi

  256. Vo všeobecnosti sa aura neustále mení. Avšak základné prvky v nej zostávajú viac-menej stále. Aura sa mení nielen podľa dennej nálady a zdravotného stavu, to sú prípady krátkodobých zmien, ale sa mení aj dlhodobo, napr. duchovným vývojom alebo degeneráciou človeka.
    Ten komu pracujú všetky čakry pravidelne má v aure obsiahnuté všetky farby čakier. Tá ktorá prevláda , tak takú máš auru. Ja si inak myslím, že aura je obrazom našho duchovného vývinu na akej úrovni sa nachádzame.
    Možno ti rovnako pracujú 3,4,5,6, čakra. Najlepšie, keby sa ti na ňu pozrel niekto iný , kto to dokáže. 😀

    Páči sa mi

  257. ahojte chcela by som sa len spytat ci je mozne ze vidim cakry konkretne najviac korunnu..nie u vsetkych samozrejme..isty cas som sa snazila ju vidiet ale nejak som intuitivne prestala lebo ma to hrozne vicerpavalo a teraz z nicho nic ju celkom vidim tak do vzdialenosti 15 20 cm,,Ale nie som si teda ista tymi cakrami to ma dost prekvapilo najprv som nevedela co je to vyzeralo to ako take luce ale neskor som pochopila ze sa to podoba na nieco ako lotosovy kvet priamo v strede hlavy..Dufam ze uz nie som uplny magor 😛

    Páči sa mi

    • Nie si magor, ja keď zatvorím oči a snažím sa meditovať, tak vidím svoju čelovú čkru ako sa točí krásne z každej strany. Korunnú som videla len raz a bola tiež v lupeňoch, len som v nej videla všetky farby čkier.:-D

      Páči sa mi

  258. tlak?ani nie nejak sa to somatickymi znakmi neodlisuje od toho ako ked sa snazim vidiet auru.myslis ci ma tlaci tretie oko? ani nie 😀 😀 (srandujem )..kazdopadne je to zaujimave..co by to eventuelne ine mohlo byt okrem sedeho zakalu 😀 😀

    Páči sa mi

  259. Ako tu tak čítam všetky tieto príspevky, tak mi nedá sa nepodeliť sa aj o môj zážitok. Asi pred týždňom som sa začínala zaujímať o ezoteriku a veci s tým súvisiace. Pozerala som sa na fotku ktorú som mala v mobile, na ktorej som bola ja s kamarátom.Odrazu som nás oboch videla dvojito. Prišlo mi to zábavne ale nevenovala som tomu prílišnu pozornosť.pripisovala som to únave. Neskôr keď som išla spať, šla som si ešte umyť zuby.V zrkadle som spozorovala seba ako sa stracam. Najprv len tvár a potom celé telo keď som zaostrela obraz sa vrátil.Bola som z toho dosť prekvapená.Ak keď som o tom čítala a aj skúsila zmizlo mi tak nanajvýš len oko al. pery nikdy nie celý obraz.Potom som si šla ľahnúť ale ešte som si urobila rýchlu očistu čakier. Zatvorila som oči a po chvíli som cítila okolo seba neuveriteľnu energiu a ruky mi ťahalo hore k tvári a počula som zvuk ako keď počujete komára ale to bolo oveľa hlasnejšie až ma z toho rozboleli uši. Veľmi som sa preľakla a šla spať, no stále som na to myslela a dívala sa všade okolo seba po izbe a nakoniec cela izba zmizla a opať ten zvuk. Tak som zaspala a zobudila sa až ráno. NEVIE niekto čo to mohlo byť??? Predtým som každý deň počúvala mantrua sustredila svoju pozornosť na videnie aury a namiesto aury toto!

    Páči sa mi

    • Ahoj, aj mne sa to stalo, hral som sa s energiou medzi prstami par hodin, a zrazu sa mi zacali ruky akoby same hybat. dalej to popisovat nebudem dopodrobna… ci mi verite, alebo nie, nakoniec som s tym niecim cvicil karate, ci co to bolo. som to nasledoval. nebolo to nic nutene, ale ked som sa tomu viac odovzdal, tak som to intenzivnejsie citil. kazdy klb. dokonca som s tym aj komunikoval. nepacilo sa mi, ze to vedelo, co si myslim, ale inac nezabudnutelny zazitok. neviem to zaradit. neviem, ci to bolo dobre, alebo nie, ale divne urcite. tak ak s tym ma niekto skusenosti “profesionalne”, tak nam pomozete obom.

      Páči sa mi

  260. Ja sa do zrkadla uz na seba ani neviem dlhsie zahladiet. Cez ten muchel energii nic nevidiet.. Hlavne ak si pozriem do oci.

    RE: Trinity

    Asi ta niekto navstivil 😛

    Páči sa mi

    • Všetko živé má energiu. To čo má dušu ju má farebne sfarbenú. Energie je Fake???? To čo je obmedzené je naše vnímanie, lebo nedokážeme vnímať veci tak ako ich vnímajú bytosti bez tela.

      Páči sa mi

  261. Pekny web 🙂 tak som sa rozhodol ze napisem aj ja nejaky prispevok .O auru som sa vobec nezaoberal ale tak vcera som zacal experimentovat podla jedneho postupu co som nasiel na nete.Po chvile toho mojho “experimentovania” som zacal vidiet okolo dvoch prstov taky biely obal,velmi slabo mal sirku asi ledva 1cm vyzeral skoro jak hmla ale ked som sa pokusil zaostrit oci na tie prsty tak mi ten obal zmizol :D, no a dnes som to vyskusal zase len tak od nudy a opat som videl ten obal ale ovela silnejsie ako vcera a ako keby sa rozsiroval.Zatial som schopny tento obal vidiet len na troch prstoch pravej ruky.Mam taky pocit ze ide o auru alebo ocny klam? Podla prispevkov co som tu cital a aj inde to bude na viac ako 90% aura.Chcel by som radu ze kedy asi budem vidiet aj farebnost aury? 🙂

    Páči sa mi

    • To čo si videl je tvoj eterícký dvojník. Za ním sa nachádza druhá farebná vrstva. Ak to budeš skúšať, tak sa potom dívaj na svoj eterický obal a uvidíš aj sfarbenie tvojej vnútornej aury.

      Páči sa mi

  262. Caute, ja som raz vecer pozeral telku, a bol som zahladený na televizor, v tom prisla mama do izby a zhasla svetlo, a mne sa zrazu vsetky predmety a hlavne na zaclone objavili zlate obrysy, ale ked som pohol ocami tak sa to stratilo, skusal som to viac krat a stale som to videl, ale potom uz nie, musel som mat otvorene oci a neklipkat akonahle som klipol stratilo sa to. Ked chcem vidiet auru nesmiem klipkat ocami, alebo ako to je. Dakujem

    Páči sa mi

  263. no teraz ako som to docitala a pozerala som si na ruku v tieni na svojom ciernom tricku som videla toho etorickeho dvojnika, ale iba niaky 1mm od svojej pokozky videla som to skor ako nieky hmlisty bieli spagatik, ktory mizol a objavoval sa ….. na auru a taketo veci som verila vzdy takze problem s tym, ze ci verim, alebo nie, nemam 🙂

    Páči sa mi

  264. Zdravim vsetkych! Naozaj zaujimava diskusia. Tiez som trosku experimentoval, viac-menej laicky a chcel by som vediet, ci sa moje vysledky daju vysvetlit len vacsou predstavivostou alebo som na dobrej ceste.
    Pred nedavnom mi kolega ukazal sposob (neviem ci korektny) ako vidiet auru. Nad tmavym podkladom pri slabsom svetle priblizite ukazovaky oboch ruk priblizne na 2-3cm od seba a vnimate pritom skor podklad.
    Samozrejme pri nesustredeni sa vam vizia jedneho oka prekryva druhou, je zapotreby sa divat akoby na celok, poviem to po svojom – divat sa do “blba”. Takmer ihned som uvidel nad oboma ukazovakmi tmavomodru farbu,
    ktora trochu silnela. Zacal som ukazovakmi hybat a zistil som, ze zanechavaju stopu tmavomodrej farby. Potom som pohlad oddaloval a videl farbu aj medzi ostatnymi prstami, potom ruky ako takej. Skusal som to na
    svetlom podklade a videl som len slabo fialovu, svetlejsiu farbu. Je mozne, ze ide o auru alebo iba ocny klam. Kolega mi vravel, ze ludia aj pri tomto sposobe maju problem nieco vobec vidiet. Dakujem za odpoved.

    Páči sa mi

  265. Uprimne nechelo sa mi citat vsetky prispevky ale len tak zo srandy som to skuli lebo som si pomenul ze ako decko som dokazal na svojej ruke vidiet toho energetickeho dvojnika.Ovsem vtedy som nevedel co toje. No a tak som dnes skusil ci to este uvidim. Dvojnika nevidim len tmavo smargovu hmlu oklo ruky cca 1 cm hrubu.
    Ide o auru alebo je to ocny klam kedze nevidim to sede co kazdy opisuje.
    Pls mohol by mi niekto poradit?

    Páči sa mi

  266. nejdem nikoho sudit ale po prečitani koemntárikov sa mi niektoré zdali také akoby ste si to videnie aury vsugerovali :D… respektive že ste mali len pocit že ste ju na sekundu zbadali :D…. keby som ju ja videl tak by som asi o tom asi ani nepisal…. neviem prečo si to takto myslim…. len mam potrebu to sem napisat…. ja teraz zhanam tu podkovičku magnetu a začnem s treningom….
    vela štastia každemu v praktizovaní a vo viere, že ezotericka realita existuje !

    Páči sa mi

  267. Dnes som stála na zastávke a čakala na trolejbus. Bolo pekne nasnežené a teda celé okolie biele. Na zastávke bola ešte jedna pani. Pri pozeraní jej smerom a teda čakaní či zbadá trolejbus, som zrazu zbadala okolo tej pani takú jemnú tirkisovomodrú farbu, bola všade okolo nej 🙂

    Páči sa mi

  268. Keď sa pozriem na svoj prst, ruku, nohu, na niekoho cudzieho alebo keď sa na hocičo pozriem, vidím okolo toho niečo…
    Ako hmlu, v ktorej sa križujú rôzne farby. Je to aura? 🙂

    Páči sa mi

  269. Ahojte mám otázku. O akure a čakrách som začala čítať veľa vecí a pomaličky nie násilne začínam robiť rôzne cvičenia pozorujem lepšie svoje okolie. Samozrejme ma hneď napadlo, či auru dokážem vidieť aj ja. Pozorovala som si ruku hlavne prsty /v izbe mám bledunko žlté steny/ po krátkej chvíli som zbadala za prstami neonovú zelenkavo žltú žiaru ktorá sa zväčšovala, keď som zovrela prsty do päste ten zelenkavý obrys chvíľu ostal na mieste mojich prstov bolo to ako keby tam ostala otlačka mojich prstov v zelenkavej farbe.Po chvíli sa opar rozplynul. Toto som zopakovala viac krát a stále to bolo rovnako krásne. Dnes som si pozorovala ruku v práci oproti bielej stene a ten lem mojej ruky bol iba biely. Na bambuse ktorý mám doma som videla tiež iba biely lem. Prosím uvediete ma do problematiky, čo som skutočne videla? VĎAKA.

    Páči sa mi

  270. no neviem ako vy mam 15 rokov ale auru vydim kedykolvek chcem niekedy jasnejsie a niekedy horšie ale večinou farby vidim az po lepšom sustredeni hlavne v skole ked sa nudim tak začnem na niekoho zizat a pozorovat jeho auru ale neviem ci to je to ale ja dokazem auru toho cloveka aj precitit a niekedy akokeby som sa dostal do jeho tela a pozeral na svet jeho ocami a prezival jeho pocity ale potom akokeby ma to hodile naspet do mojho tela nevime co to je ani nijak to vysvetlit a mal by som jednu otazku aura je len nadbitocna energia ktora unika z tela ale minule som len tak skusal odcerpavat nekomu energiu z aury tak jeho aura zošedla a ja som bol plny energie chcem sa spitat ci si to len nenahovaram alebo ci to je mozne

    Páči sa mi

  271. Ahoj,
    mohli by ste mi prosím poradiť? Ja som sa dnes pokúšala vidieť auru. Zo začiatku sa mi to aj darilo, ale po čase som začala vidieť sivé fľaky a strácal sa mi obraz. A potom som sa začala sústrediť na tvár mojej mamky, ktorá mi bola modelom a miesto tváre som uvidela znova sivý fľak, ktorý sa hneď zmenil na sivú popraskanú lebku so žiarivými guličkami miesto očí. Veľmi ma to vydesilo, bolo mi do plaču a triasla ma zima. Čo to znamená? Urobila som niečo zle?

    Páči sa mi

  272. Videnie aury som si už ako tak natrénoval. Zistil som, ze sa mi často krát mení. Donedávna som mal auru svetlo modrú, no ale teraz, neviem čim to je, ale je čisto biela 🙂 občas sa tam objaví odtieň modrej, ale iba malý naznak…Čo by to mohlo znamenať? Charakteristiku bielej aury málokedy vidím a skoro každý to vníma inak.
    ďakujem vopred za odpoveď 🙂

    Páči sa mi

    • chcela by som sa spýtať , že keď sa pozerám cez deň aj cez noc na svoju ruku tak ako keby som vydela taky slaby biely obal asi 0.5 cm velký okolo mojich prstov podľa pozadia aj farbu je to videnie aury alebo len moj vymysel . dakujem

      Páči sa mi

      • ahoj Viktoria, mas to napisane v tom clanku, ze “Prvá vrstva je to, čomu sa hovorí “éterický dvojník”. Vyzerá ako tmavá sivastá línia, ktorá obteká celý obrys tela presne podľa jeho tvaru.”
        Nemam toho vela o aure nacitaneho, ale z mojich skusenosti je tuto energiu mozno vidiet u vsetkych predmetov (teda aj nie zivych v zmysle delenia zive nezive ako nas to ucili v skole) . Aspon ja to tak vidim, ked sa mi chce na to sustredit.
        Ak Ta to zaujima , tak si skusaj rozostrene videnie, ja osobne som nikdy neskusala to s magnetom ako je to pisane v clanku, mozno je to ozaj jednoduhsie… Auru vidim niekedy mimovolne a mam trochu odlisne skusenosti ako je to pisane v clanku. Ale ide o to,ci s tym chces nejako pracovat dalej. pre mna je to zaujimavost a je to pekne,ked vidis tie farby,ale nejako hlbkovo sa o to ,co jednotlive farby znamenaju nezaujimam. takze skusaj, ublizit ti to nemoze.

        Páči sa mi

  273. caute chcem sa opytat o auru som sa zacal zaujimat ked som videl par krat po snahe meditovat po otvoreni oci akesi bublinky okolo seba ktore sa rychlo stracali a objavovali ale videl som ich len ked som nemal zaostreny zrak…viete mi povedat co som mohol vidiet ??dik

    Páči sa mi

    • 🙂 A na siedmy deň si Boh uvedomil, že ľudia medzi sebou potrebujú komunikovať, a tak stvoril bodky, čiarky a inú užitočnú interpunkciu. 😉

      Za mňa: Neviem, čo si videl; ľudia reagujú na meditáciu rôzne a ja tieto vnemy napríklad nemám. Možno niekto iný.

      Páči sa mi

  274. Ahojte. Prečítala som si tento článok a je veľmi zaujímavý ako aj mnohé komentáre. Viete ja som len tak zo srandy po prečítaní podobného článku pozrela na ruku bolo to večer a už som bola fakt unavená, po dlhšom pozeraní sa mi zdalo, že okolo prstov je akoby tenučký modrý bledulinký opar. To bolo dávnejšie a teraz niekedy keď sa pozriem na moju ruku oproti bielemu pozadiu alebo nejakému bledšiemu pozadiu takmer okamžite to zbadám… Myslíte, že to mohla byť nejaká časť aury alebo mi len šiblo ?

    Páči sa mi

  275. Všetkým čitateľom odporúčam prečítať si ,,Celestínske proroctvo,, a jeho pokračovania od Jamesa Redfielda. Skutočný príbeh ktorý zmenil moje vnímanie.

    Páči sa mi

  276. neviem ci sa to tyka aury,ale dva dni dozadu, som vecer spozoroval,ze vydim dym alebo hmlu ako vychadza s jednotlivych veci,kazda vec vypustale viac alebo menej dymu, vydim to hlavne vecer za tmy,ale aj cez den,ale nie az tak ako vecer. vecer to vydim scela jasne ako z veci,aj zo mna ide dym . neviem co to znamena a co sa vlastne deje. poradte mi,sa v tom zorientovat dakujem.

    Páči sa mi

  277. Je možné aby som videl iba farbu ? lebo keď sa zapozerám väčšinou vidím iba žiarenie rovno vo farbe, i keď sa pozerám na ľudí čo sú oblečení. Alebo napr. zapozeral som sa minule na mesiac a videl som okolo neho také fialové žiarenie ale neviem či to je aura. Teraz som si pozeral na ruku a videl som rovno žlté. Ale tak dávnejšie som videl aj sivé ale teraz iba občas. Ďakujem 🙂

    Páči sa mi

Povedz svoj názor