Mantra TUKNI COVAM

Cieľ: Bolo treba, aby sa ešte pred operáciou tumor zmenšil.

Môj postup:

  1. prianie: TUMOR SCVRKNI SA
  2. vyškrtanie duplicít: TUMOR SCVRKNI SA
  3. možné verzie: CUKNI MOVAT // TUKNI MOVAC // TUKNI COVAM
  4. výber verzie: “cukni movat” sa vyslovovalo pomerne jednoducho, ale zdalo sa mi, že mi nič nepripomína. Mala som chuť vidieť aspoň akú-takú podobnosť medzi mojím prianím a mantrou. Tak som vytvorila “tukni movac”, čo s tumorom malo spoločný aspoň začiatok, ale s výslovnosťou to bola bieda. A tak som sa hrala s písmenami, až som došla k “tukni covam” a odrazu “tu” na začiatku pripomínalo “tumor” a “cóvam” pripomínalo “cúvam”, čiže presne to, čo som chcela!
  5. hľadanie nápevu: tak toto bol problém, lebo “tukni cóvam” je veľmi krátke, ale potom som si spomenula na tretragrammaton (YHVH) od Van Dykeovej a odrazu mi veci do seba zapadli.
  6. aktivácia mantry: tu som postupovala čisto intuitívne a vychádzala som z toho, že ak to chcem do podvedomia dostať, potrebujem vypnúť mozog a to najlepšie urobím, keď budem nápev donekonečna omáľať (v autobuse, pri chodení, pri čakaní na doktora, večer pred spaním). Potom som sa začala myšlienke na tumor celkom vyhýbať a snažila som sa správať, akoby som bola celkom zdravá.
  7. povtrdenie mantry: v tú noc sa mi snívalo, že som mala ranu v prste, ktorá bola hnusne biela a huspeninová ako vymočené kurie oko, a tá sa mi zrazu začala čisto odlupovať, až sa celá vylúpla. Zostala po nej hlboká kónická, ale čistá rana, nebolelo to, a na druhý deň bola rana dokonale a neviditeľne zacelená okrem maličkej okrúhlej chrastičky. Moja interpretácia: do mantry sa mi dostalo aj podvedomé želanie vyliečiť sama seba, ale zmysel sedel. Varovanie: ak mám metastázy v tele, bude ich musieť telo nejako vypudiť a s tým môžu byť neskôr ešte problémy…
  8. spätná väzba: po 3-4 dňoch mi kamarát povedal, že tumor vyzerá menší. Mne sa to niekedy aj zdá, aj nie. Začal svrbieť.

42 thoughts on “Mantra TUKNI COVAM

  1. Aj keď sa mi zdá hlúpe komentovať vlastný text, ale mám nové poznatky: Už som po operácii tumoru. Keď ho diagnostikovali, mal veľkosť 10-12 cm. Predvčerom som mala možnosť pozrieť sa do karty a tam som našla, že pri operácii (asi 2 týždne od diagnostikovania a 1 týždeň od aktivácie mantry) mal veľkosť 6-7 cm. Samozrejme, vysvetlenia sú rôzne: chyba v diagnostike, porucha zariadenia a pod. Alebo mantra zabrala. Asi viete, k čomu sa prikláňam ja 🙂 …

    Páči sa mi

  2. elli,

    díky – ale vieš, že to celkom neschvaľujem? 😕 Niektoré veci jednoducho treba oddrieť. Nepomáha uľahčenie… Je to ako s “instantnými kúzlami” a “mágiou v tabletkách”. Keď nepostupuješ poctivo a “zastarane”, nespracuješ dostatočne svoje podvedomie. Nemá pocit, že to myslíš naozaj vážne – a miesto toho, aby makalo na materializácii tvojho priania, tak bude čakať, až ťa to prejde… Takže ja som radšej, keď človek urobí prípravu celkom sám a strávi na nej hodne, hodne času. Už to samotné je pre podvedomie dobrý signál, že pôjde do tuhého. Potom je oveľa vyššia pravdepodobnosť, že sa kúzlo naplní.

    Páči sa mi

  3. Ahoj, mám problém s týmto článkom, neviem ho presne pochopiť, čítal som ho aj niekoľkokrát, ale neviem sa pohnúť. Myslela si to tak, že si tie slová napíšem na papierik a vyškrtnem písmenká, ktoré sa budú opakovať, ale ďalej to už nechápem, mohla by si mi to vysvetliť, tak v skratke ? Ďakujem

    Páči sa mi

  4. ahoj:)nechcem otravovať vecami krore tu už boli zodpovedané,ale nenašla som tu tento prípad. možno na tom nezáleží, ale aj tak , pre istotu:)spievať si mantru je najlepšie jeden celý deň, aby sa dostala do podvedomia, ak tomu správne rozumiem.ak si ale mantru vytvorím večer, nevadí ak ju začnem používať až nasledujúce ráno?ď.

    Páči sa mi

  5. hmm ja si mantry opakujem napr. keď ich vitvorím.Opakujem ju asi 30 minút a keď naňu zabudnem tak prestávam.Ja si ju opakujem opakujem až kým zabudnem čo chcem povedať.Robím to dobre?D::D

    Páči sa mi

  6. ja sa v podstate chcem spýtat na nieco podobne ako filip212.opakujem si to do “zblbnutia”… vcera som tak praktizovala jednu. dnes v noci sa mi sníval sen , ktorý by snou mohol mat súvis .ide o mantru na zvýšenie príťažlivosti a v sne mi dotyčný povedal , že sa so mnou chce o niečom porozprávať. nie som si tým istá, či to bolo ono.,aj ked mám taký pocit , že áno:)ak si mantru budem nadalej opakovat, vraveli ste, ze podvedomie bude dalej “cakat” a nezacne uskutocnovaťčo má….

    Páči sa mi

  7. Wera,

    vyzerá to, že už mantra “došla”. Tak teraz sa treba vystúpiť z cestuy a nechať podvedomiu voľnú ruku. A keby sa zdalo, že sa nejako nič nedeje, o mesiac zopakovať. Môže sa totiž stať, že sme sa v poslednom čase správali nevypočitateľne a mali sme aj protichodné túžby. Podvedomie si mohlo zvyknúť, že “treba počkať, však ju to prejde”. Ak by toto nastalo, tak mu treba ukázať (jedinký raz stačí), že “neprešlo – a makaj!” 😛

    Filip212,

    výborne.

    Páči sa mi

  8. Skini,

    mantra sa zakladá na zvuku (teda frekvencii) spojenom s úmyslom. Je jedno, že si to my odriekame pre seba. Naše slová (a úmysel v nich skrytý) rozrezonujú zvyšok priestoru (priznávam, veľmi málo, ale predsa 🙂 ) a tým náš úmysel šíria ďalej.

    Jonathan Goldman, majster toningu, napríklad na jednej svojej DVD robí toning na ozdravenie na diaľku, pre každého, kto to pozerá. Zvuková vlna nesie úmysel do zvyšku sveta.

    Tibetské mantry (najmä Gayatri) sa ešte aj dnes používajú na vyváženie nerovnováh vo vývoji planéty.

    Páči sa mi

  9. Skini,

    včera som urobila pod Zdrojmi novú stránku, volá sa Index článkov. Choďte na ňu a pozrite si celú sekciu Toning. Toning sa dá robiť buď so zvukom samotným, alebo sa spojí mantra (úmysel) a zvuk. Je tam písané aj o toningu pre iných. Alebo si kliknite na heslo Toning na lište vpravo – urobí vám to ten istý výber článkov (a možno aj viac, ak sa v niektorom z nich o toningu hovorilo okrajovo).

    No a v Bosoráckom receptári sú tiež kúzla na uzdravenie, ktoré sa dajú robiť pre iného.

    Ale pozor! Vždy si vypýtajte dopredu súhlas toho druhého, že chce byť uzdravený. Ak si to on sám z hĺbky srdca nepraje, bude sa vaše podvedomie biť s jeho podvedomím a zvíťazí to, ktoré je bližšie k objektu – teda jeho podvedomie. (Niektorým ľuďom je z psychologického hľadiska výhodnejšie byť nemocnými: napríklad tak získavajú pozornosť prostredia, ktorú nutne potrebujú na prežitie – nutnejšie než vlastné zdravie a pohodu. A toto nevieme nikdy vopred spoľahlivo odhaliť.)

    Páči sa mi

  10. Chcem sa spytat, mozem si spievat aj dve mantry – nemyslim jednu za druhou, ale napr.dopoludnia jednu a poobede druhu, nebudu sa bit? Nie je toho na podvedomie privela?

    Páči sa mi

  11. Dobry den,poprosila by som vas o radu….trochu mi odstavaju usi a ja by som si chcela urobit mantru,pretoze operaciu odmietam a inak to nepojde 😦 rozmyslala som,ze by mohla zniet :Mam pekne prilahnute usi k hlave…neznie to divne? 😀 Nemali by ste nejaky napad a moze to vyjst? Dakujem 🙂

    Páči sa mi

  12. Melisa,

    možno mám nejaké “negatívne” obdobie, ale neviem si predstaviť, ako by mantra mohla zmeniť chrupavku ušného laloku. Takže by som svoje uši nenútila priľahnúť k hlave, ale skôr by som si vytvorila mantru v štýle “ľudia venujú pozornosť môjmu neviemčomu a neregistrujú moje uši”.
    A potom by som si ešte dala nejaký príjemný, svieži účas, ktorý uši čiastočne prekryje a podčiarkne to, čomu na vás majú ľudia venovať pozornosť.

    Toto zaručene povedie k úspechu, pretože to je vec, ktorú bude vaše podvedomie komunikovať ostatným a bude im napovedať, čo na vás majú vidieť.

    Páči sa mi

  13. Dakujem pekne Helar,ja by som tomu tiez velmi neverila…ja lenze,ked som si precitala ako sa vam zmesil nador…a to urcite tiez nie je len take jednoduche…No dakujem aj tak 🙂

    Páči sa mi

  14. Chcem povedať iba svoj názor na vec. Uši sú daná vec,to,že majú iný tvar,alebo odstávajú,je už vec geneticky daná.Ale iné je,ak sa v tele vyskytne niečo navyše,cudzie,čo tam nemá byť.S tým sa dá niečo robiť pomocou psychiky.Podstatou všetkých “systémov”,ktoré použijeme je vlastne viera v dobrý koniec.A skúsila by som aj ja to,čo ti poradila Helar.Napr.taká Banášová vo svojom nose vidí prednosť,aspoň je iná.Ja som napr. maličká mám 155cm a to už pridávam,ale pochybujem,že by mi nejaká mantra pomohla narásť.Netráp sa ušami,poďakuj za ne,že počuješ.Prajem ti pekný deň.

    Páči sa mi

  15. Inak helar pocuj vies co si vravela ze vidis ruku aj zo zavretymi ocami
    tak ja ked zavrem oci tak mi obraz ostava take 2-3 sekundy po zavreti oci.a obrysi aj 6 . Tiez to bude tym tretim ockom?

    Páči sa mi

  16. Aurawiewer,

    nie, toto nie je ten stav. Toto je obvyklá pamäť oka – proste ak dlhšie na niečo pozerá a potom sa zavrie, tak obraz zostáva ešte v zrakovom nerve vzadu v lebeni.

    To, čo sa mne stalo, bolo trochu iné – ja som na tú ruku nepozerala, mala som už chvíľu predtým zavreté oči, ale keď som ňou pohla, tak som ten pohyb videla. Došlo k tomu po Thothovej meditácii a tá sa robí so zavretými očami 36 minút, čiže som 36 minút predtým nič nevidela. Ale môže za to pravdepodobne spôsob dýchania cez korunu, ktorý stimuluje epifýzu, pretože dych prechádza priamo cez ňu. Pokúsim sa spracovať a hodím to sem. Podľa mňa je to hodne silný nástroj.

    Páči sa mi

  17. helar, viem, ze to patri inam – do kamenov, ale mam taky pocit, ze chlapec, ktory okopiroval tvoju stranku caka, ci sa prestanes hnevat. Mam totiz doma tiez 11rocne stvorenie a viem sa vzit do chlapcovej vylakanej dusicky – ale ty urcite vies sama najlepsie, co s tym

    Páči sa mi

  18. Tana na tvoj problem so 155 cm viem poradit. Skus silvovu metodu. Vela ludi malo taky problem, ze jednu nohu malo o 10 cm mensiu, pouzili silvovku a ahla, nohy su rovnake!…tak ale asi za 2 az 3 mes

    Páči sa mi

    • 🙂 Presne. Postupy a návody sú až druhoradé. Podstatné je, že vieš, čo robíš, a s akým presným účelom.

      Niekedy to robím tak, že všetko dvojité vyškrtám (aj prvý výskyt) a keď mi potom chýbajú hlásky, tak ich pridám z tých vyškrtaných. 🙂

      Inokedy si vyberiem podobne 🙂 znejúce slovo, ak sa mi viac hodí na daný účel.

      Podstata je vedieť a byť presvedčený, že toto je tvoja nová mantra. Nepôsobia slová, ale presvedčenie za nimi.

      Páči sa mi

  19. Ja som si tiež vytvorila vlastnú mantru, predtým som si tu prečítala o mantrách vsetky články a chcela by som sa spýtať: v tomto článku sa píše, že mantru si treba pospevovať až kým nepríde do podvedomia, potom jej ustúpiť z cesty, čiže prestať s opakovaním? Resp. opakovať do zblbnutia až kým zabudnem čo som tou mantrou vlastne chcela dosiahnuť. V inom článku sa píše, že mantru treba si treba opakovať, pospevovať 108x za deň počas 40 dní a výsledky by sa mohli dostaviť priebežne po 20-30 dňoch. Akosi v tom neviem nájsť spojitosť. Včera ráno som si mantru napísala, vyškrtala a poprehadzovala som písmená, aby mi to slovo bolo sympatické a potom som ju nabila točením sa a zároveň vizualizovaním. V priebehu dňa som ju ešte testovala, lebo som mala 2 verzie a tá jedna mi išla na jazyk viac sama od seba. Dnes som si ju začala v duchu pospevovať pri raňajkách, v autobuse, pri práci…celkom rýchlo sam i to zautomatizovalo. Ako mám postupovať ďalej? Ďakujem za odpoveď.

    Páči sa mi

Povedz svoj názor